Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017

Προσοχή-προσοχή: σοβαρή(ές) προβοκάτσια(ες) “εν όψει”!Διαβάζουμε σήμερα, 16/7/2017, την είδηση: κουκουλοφόροι επιτέθηκαν  και χτύπησαν Ελληνοαυστραλό, μπροστά στα μάτια της οικογένειάς του, της μητέρας, της συζύγου και της κόρης του , που λιποθύμησε, όταν είδε τον πατέρα της χτυπημένο και γεμάτο αίματα. 


Όλοι, επικείμενης της αναχώρησής τους για Αυστραλία, είχαν βγει για ψώνια στην Ερμού, το εμπορικό επίκεντρο της Αθήνας. Αναφέρεται στην είδηση ότι όταν τους προπηλάκιζαν τους φώναξαν: “μην ψωνίζετε”!


Η επίθεση συνέβη μετά το τέλος της πορείας διαμαρτυρίας των εργαζομένων στα εμπορικά καταστήματα, που δε θέλουν να μεταβληθούν σε σύγχρονους σκλάβους. Ούτε μια ανάσα σχόλης και ξεκούρασης να μην τους επιτρέπεται στη ζωή τους.


Είναι τόσο δίκαιο το αίτημά τους, που θα έπρεπε να έχουν την έμπρακτη συμπαράσταση όλων μας και κανείς να μην ψωνίζει τις Κυριακές. Πλην της συμπαράστασης και από σεβασμό στην ημέρα την αφιερωμένη στον Κύριο της καρδιάς μας, ως Ελλήνων. 


Ώστε το μέτρο του ανοίγματος των καταστημάτων τις Κυριακές να ατονήσει, γιατί αν δεν ενεργήσουμε έτσι ώστε να ατονήσει, το σποραδικό τώρα στην αρχή θα γίνει ολοκληρωτικό στη συνέχεια για τους εργαζόμενους στα εμπορικά καταστήματα και στη συνέχεια για όλους μας. Είναι γνωστό ότι το Σύστημα (η Ν.Τ.Π.) επιδιώκει να μεταβάλει όλη την ανθρωπότητα σε δικούς της σκλάβους. 


Έτσι δουλεύει πάντα και για όλα το Σύστημα: λίγο-λίγο και σιγά-σιγά, ώστε όλα που θέλει “να περάσει” να γίνονται δεκτά χωρίς ιδιαίτερες αντιδράσεις, γιατί τα συνηθίσαμε. Αυτό δε θα πρέπει ποτέ να το ξεχνάμε και μόλις “σκάει μύτη” ένα θέμα που “βρωμάει” ότι είναι ενάντιο στο συμφέρον μιας κοινωνικής ομάδας ή ολόκληρης της κοινωνίας θα πρέπει να εναντιωνόμαστε ευθύς εξ αρχής με τη μέγιστη δυνατή αντίδραση. Όταν ή “βρωμιά” εδραιωθεί ως αποδεκτή, ή έστω ανεκτή, στην κοινωνική συνείδηση είναι πλέον αργά για αποτελεσματική αντίδραση.


Πώς όμως συμπεραίνεται ότι η επίθεση στον ομογενή από την Αυστραλία ήταν προβοκατόρικη και ποιος ήταν ο στόχος της; 

Συμπεραίνεται από τα εξής: 


Πρώτον: απαντώντας στο γνωστό ερώτημα “ποιος οφελείται από αυτήν;” Όχι βέβαια οι εργαζόμενοι εμποροϋπάλληλοι. Τότε ποιος; Θα δούμε… 


Δεύτερον: …θα το δούμε αν αναρωτηθούμε ποιος ήταν ο καλυμμένος στόχος της επίθεσης αυτής. Προφανώς είχε τον “πασίγνωστο” πλέον στόχο, να πλήξει τους εργαζόμενους στην κοινωνική συνείδηση και να τους κάνει αντιπαθείς στη συλλογική γνώμη.


Τρίτον: αν είχαν χτυπήσει τον ομογενή οι διαμαρτυρόμενοι εμποροϋπάλληλοι, δε θα έβαζαν κουκούλες να καλύψουν τα πρόσωπά τους. Θα ήταν μια ενέργεια παρορμητική και αυθόρμητη, χωρίς προσχεδιασμό. Οι κουκούλες φανερώνουν προσχεδιασμό. Και μάλιστα παρακρατικό σχεδιασμό. Τις είχαν κάποιοι φορέσει για να “χτυπήσουν”, εν ψυχρώ και προγραμματισμένα.


Τέταρτον: δημιούργησαν το κατάλληλο άλλοθι φωνάζοντας “μην ψωνίζετε”, ώστε να απομακρυνθεί κάθε υπόνοια προβοκάτσιας και να μετατεθεί η διάπραξη της επίθεσης στους εργαζόμενους, που μόλις είχαν ολοκληρώσει την πορεία διαμαρτυρίας τους. Μία ακόμη “προγραμματισμένη”- “σύμπτωσις” ! 


Εμπρός Έλληνες, ας βγάλουμε όλοι μαζί τις κουκούλες από τους κουκουλοφόρους, την κοινωνική αυτή πληγή, που κανένας δεν την αγγίζει, ούτε η αστυνομία ούτε η δικαιοσύνη -ως χρήσιμο όργανο του παρακράτους και σε άλλο άρθρο θα δούμε βαθύτερα τη χρησιμότητά της.  Να τους βγάλουμε τις κουκούλες όχι βέβαια πρακτικά, γιατί αυτό δεν είναι δυνατόν, αλλά ιδεολογικά, γνωστικά.


Ας γνωρίσουμε και ας αναγνωρίσουμε όλοι οι υγιώς σκεπτόμενοι Έλληνες ότι όπου κουκουλοφόροι εκεί και προβοκάτσια. Δηλαδή πρόκληση (αυτή είναι η ελληνική λέξη για την προβοκάτσια) προς την κοινωνία είτε να “αγριέψει” (Δεκέμβριος του 2008) είτε να αποδεχτεί τετελεσμένα, αναλόγως με το τι επιθυμεί το Σύστημα και ποιος είναι ο επιδιωκόμενος στόχος του στη συγκεκριμένη συγκυρία.


Αν δεν “τσιμπάει” κανείς το δόλωμα του Συστήματος από τις προβοκάτσιες που εν ψυχρώ εκτελεί, από την πιο απλή όπως η εδώ αναφερόμενη, μέχρι την πιο θανατηφόρα (Μαρφίν), αλλά αντίθετα το Σύστημα βλέπει ότι φέρνει το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιδιώκει, με άλλα λόγια η κοινωνία αγριεύει εναντίον του και εναντίον του στόχου που έχει, τότε θα βγάλει μόνο του τις κουκούλες από τους κουκουλοφόρους και θα τις πετάξει στο καλάθι των αχρήστων. 
Δεν εννοώ αύριο, αλλά σε κάποιο βάθος χρόνου. 
Από μας λοιπόν εξαρτάται, αν θα βγουν οι κουκούλες ή όχι.
 

Εν κατακλείδι και στη συγκεκριμένη περίπτωση αμέριστη πρέπει να είναι η συμπαράστασή μας στους εργαζόμενους στα εμπορικά καταστήματα, αλλιώς ας περιμένουμε τη σειρά μας. 
Δε θα αργήσει καθόλου. 
Και ας εκφράζουμε όπου βρεθούμε και όπου σταθούμε, στο μέτρο των δυνάμεών μας, την αποστροφή μας προς το Σύστημα και τις μεθόδους του, από τις οποίες για να προφυλαχτούμε πρέπει να τις γνωρίζουμε όλοι σε βάθος, γιατί η σωστή γνώση είναι η δύναμή μας.ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ


ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

25 σχόλια:

 1. Μεθοδευμενοι δουλιες και πραξεις απο τους εβραιοκατσαπλιαδες μασκοφορους , τα εργαλεια οπως εργαζνται παντα ! Εβραιοσκατοσυστημα με τους προδοτες ανθελληνες !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μπράβο Κατερίνα!
  ..Και μερικές δικές μου σκεψεις:
  1.Δεν είδε κανείς να πέφτει το ξύλο. Οι ελληνοαυστραλοι εμφανίστηκαν μετά με αίματα ή κέτσαπ.
  2.Πάνω στην ταραχή τους δεν παρέλειψαν παντως να πουν στο φακό "..κι εμείς είπαμε να ενισχύσουμε την οικονομία της Ελλαδας"
  3. Αξίες οι συριζο-επιταγές τους!..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κατερίνα Χατζηθεοδώρου18 Ιουλίου 2017 - 3:47 μ.μ.

   "Κώστα-Ταύρε", αν είναι σωστή η υπόνοιά σου ότι τα δήθεν αίματα ήταν απλώς κέτσαπ,τότε όλο αυτό παραήτανε "στημένο". Δε νομίζω όμως να διακινδύνευαν τέτοιο "στήσιμο", γιατί ένας τυχαία να το ανακάλυπτε και να το αποκάλυπτε θα γελοιοποιούνταν ανεπανόρθωτα.
   Όσο για τη φράση : "εμείς είπαμε να ενισχύσουμε την οικονομία της Ελλάδος", εμένα μου φαίνεται εντελώς φυσική. Κάθε άλλος στη θέση τους, το ίδιο θα έλεγε.
   Πάντως σε ευχαριστώ ιδιαίτερα που έχεις πάντα καλά λόγια να πεις για όσα γράφω. Το θέμα όμως είναι τι θα πράξουμε ως ΕΛΛΗΝΕΣ. Γιατί κάποια στιγμή πρέπει τα λόγια αντίστασης, στο διαδίκτυο ή αλλού, να συνάδουν με ΠΡΑΞΕΙΣ ουσιαστικής αντίστασης.

   Διαγραφή
  2. ΚΩΣΤΑ-ΑΙΓΟΚΕΡΕ
   Πολυ Χολλυγουντ βλεπεις ωρε!

   Διαγραφή
  3. Ε ρε και να... κάτσει...
   Μπουκάλα σε βλέπω, Καλαματιανέ μου...

   Υ.Γ. Εννοώ, ο ΚΩΣΤΑΣ με τον ΑΙΓΟΚΑΙΡΟ....
   Είσαι και ανορθόγραφος τρομάρα σου... πάλι σ' έπιασε το τρέμουλο;;;
   Θα σε στείλω με το κεσεδάκι σου στο σπίτι του Καραμανλή...αόματε...

   Διαγραφή
  4. Τοχετε ρε παιδι μου..... τι να λεμε τωρα.
   Το 'χετε οικογενειακως και μπλογκιακως.
   Αστυνομικα δαιμονια ειστε απο γιαγια σε εγγονη....

   Διαγραφή
  5. -Ε ρε και να... κάτσει...
   Μπουκάλα σε βλέπω, Καλαματιανέ μου..-

   Τι εννοει ....τω ποιητη;
   Παλι ζηλιτσες;

   Διαγραφή
  6. @4.38, Η αλήθεια είναι, πως δεν μεσολάβησε αβυσσαλέο κενό, ανάμεσα στην γιαγιά και στην εγγονή...
   Άλλο... γιαγιά Καλλιόπη κι εγγονή, κι άλλο γιαγιά Πηνελόπη και Καλαματιανό καλάμι.. αέρος...(πώς λέμε: "σαλάμι αέρος"; Καμία σχέση!)

   Διαγραφή
  7. 4.31 ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΗ.
   ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΑΙΓΌΚΕΡΟΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ;
   ΥΠΟΔΕΊΞΟΥΛΕΣ;ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΗ

   Διαγραφή
  8. @10.10 Μήπως να ξεχώριζες βάσει του διαλόγου, το χιούμορ, άρα και την "ανορθογραφία", μεταξύ δυο σχολιαστών που έχουν δικό τους κώδικα;;;

   Διαγραφή
  9. ΕΣΥ ΟΤΙ ΘΥΜΑΣΑΙ ΧΑΊΡΕΣΑΙ.!!

   Διαγραφή
  10. Έχεις πρόβλημα; Τα κουβαδάκια σου και βρες άλλη παραλία.

   Διαγραφή
 3. Κατερίνα,

  το σχόλιό μου ήταν βιαστικό και από σμαρτφόουν. Βρήκα ύποπτη την δήλωση, γιατί αυτήν έχουν κάνει σημαία τους οι ανθέλληνες και αντίχριστοι καθεστωτικοί, ώστε να καταφέρουν στο τέλος να κάνουν εργάσιμη την Κυριακή για όλους. Μάλλον ομως έχεις δίκιο... και το μόνο σίγουρο είναι πως ήταν προβοκάτσια, τελικά χωρίς την συμμετοχή των θυμάτων.
  Η αλήθεια είναι πως από καιρό έχω βαρεθεί να "αγωνίζομαι" με το πληκτρολόγιο και περιμένω το έναυσμα για δράση. Είναι απαραίτητο αυτό το έναυσμα γιατί θα σηματοδοτηθεί και θα συνοδευτεί παράλληλα και με μία απέλπιδα βίαιη τους συμπεριφορά λίγο πριν την υπόχώρησή τους στη θέα μιας τρομακτικής λαϊκής οργής και έκρηξης. Δεν υπάρχει λόγος λοιπόν να φάω πρόωρα το κεφάλι μου ή να χάσω την δουλειά μου τώρα, μέσω της οποίας απεργάζομαι ήδη την ανατροπή τους και τον τρόπο τιμωρίας τους...


  υγ.για ανώνυμο 4:06 μ.μ.

  Χόλλυγουντ πολύ δεν βλέπω, τα μεγαλύτερα τρομοκρατικά χτυπήματα σε Αμερική και Ευρώπη πάντως, τα τελευταία 2 χρόνια, υπάρχουν άπειρα στοιχεία που τα αποδεικνύουν ως σκηνοθετημένα.
  Και αυτοί που μας κυβερνούν από το 1974 (στους μαριονετίστες αναφέρομαι, όχι στις γνωστές μαριονέτες)είναι οι ίδιοι που ευθύνονται και γι αυτά τα μεγάλα χτυπήματα. Είναι ικανοί για ό,τι πιο πούστικο και παμπόνηρο μπορούμε να φανταστούμε. Ο Στάνλεϊ Κιούμπρικ (Θεός σχωρέστον) ήταν αγαθιάρης μπροστά τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. σαιωραιος ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

   Διαγραφή
  2. @5.06, Το ξέρει... του το έχω πει κι εγώ...

   Διαγραφή
  3. Το ξερω οτι του τοχεις πει και συ.
   Αλλοιμονο σ οποιον δεν στηριζει το σπιτικο του...


   Ιδε...
   Ανώνυμος 18 Ιουλίου 2017 - 4:38 μ.μ

   Διαγραφή
  4. Α-ΠΟ-ΛΥ-ΤΩΣ ουδεν...

   Διαγραφή
  5. Καλώς που το διευκρινισες αυτό το:

   "Να το παρεις ....
   Το αγορι ....
   Να το παρεις ....μην το παιδευεις ....
   Δεν σου λεμε να το παρεις με τη βια .....
   Να το παρεις επειδη το αγαπας ...."

   Για να μην υπάρξουν και... παρερμηνείες στα χρυσαύγουλα... γιατί έχουν μια τάση να παρερμηνεύουν... τα δόλια...

   Διαγραφή
  6. χαχαχαχα....
   Καλλιοπη εχεις .....class και taste.

   Διαγραφή
  7. Το γνωρίζω, χρυσό μου... ο "ποιητής" δεν έχει...το τσαμένο το λαγουδάκι...

   Διαγραφή
  8. Με τον μαλακα τον Αντρε χασαμε και την Pokee.

   Διαγραφή
  9. Εννοείς τις φωτογραφίες της... γιατί "η ίδια", δεν κάνει ρούπι χωρίς να δώσει το παρόν εδώ μέσα...

   Υ.Γ. Ο μαλάκας ο Αντρέ, (δικός σου ο χαρακτηρισμός), έκανε το καλλίτερο.
   Σας πέταξε όλους έξω, γιατί κάποια πουτανάκια και κάποιοι "τσουρομαδημένοι", θα του κοτσίσετε πολύ ακριβά...
   Ξέρεις, οι αγωγές, κοστίζουν στους bloggers, για να ξερνούν τα χρυσαύγουλα τις χολές τους, μ' όποιον δεν συντάσσεται μαζί τους.

   Κι αν θες, άκου μια παραίνεση, χωρίς ίχνος εμπάθειας:
   Αγάπα τους ανθρώπους γι αυτό που είναι κι όταν τους γνωρίσεις από κοντά.
   Μην τους κρίνεις με τις κομματικές επιλογές τους.
   Και κυρίως, μην τους αδικείς...
   Και στου Αντρέ, την αδικία, την πήρατε παραμάσχαλα και ενίοτε, την μεταφέρετε κι εδώ μέσα...
   Και η παραίνεση, είναι μόνον σ' εσένα.
   Με την π@#τανόψυχη, παρτίδες, πέραν των αγωγών που έπονται, δεν θέλω.

   Διαγραφή
 4. Σε περίπτωση που οι κουκουλοφόροι ήταν προβοκάτσια, εμένα με λύπησε πολύ που ο ελληνοαυστραλός και η γυναίκα του είπαν πως ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ