Σάββατο, 22 Ιουλίου 2017

Γελάνε με το να καταστρέφουν ζωές.... άνθρωποι του ότι αρπάξουμε. Μας ξεπουλάνε και δεν θέλουν έλεγχο από πουθενά! Βάζουν στο γύψο τα πάντα. Εχουμε να κάνουμε με οργανωμένο πολιτικό έγκλημα ...Κατακρεούργησαν τις συντάξεις. 

Μείωσαν τους μισθούς στον ιδιωτικό τομέα. 

Αποδέχθηκαν και ψήφισαν την απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων. Εφάρμοσαν υπέρογκες αυξήσεις των εργοδοτικών εισφορών. 

Έχωσαν κολλητούς και συγγενείς σε δημόσιες θέσεις.... και ψάχνουν αφορμές για διχόνοιες...

 

Φυσικά και έχουμε να κάνουμε με ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ...  και σ' αυτό, συμμετείχαν και συμμετέχουν, ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΝΕΛ, ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ, ΤΩΝ ΜΜΕ, ΤΩΝ ΗΓΕΣΙΩΝ ΤΗΣ Α-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΤΩΝ ΑΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΑΔΩΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, ΤΩΝ Α-ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ  ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ.

 

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΣΤΑ 3 ΜΕΤΡΑ!

 

Καλλιόπη Σουφλή 

 Μας ξεπουλάνε με τραμπουκισμούς, μας ξεπουλάνε με δήθεν ελληνοτουρκικούς πολέμους, μας ξεπουλάνε με δήθεν ναζισμούς. Πουλάνε τρόμο....όπως ακριβώς γράφουμε εδώ και καιρό.....Αριστεριστές βρίσκονται στους δρόμους με σφυριά, πανό και βαριοπούλες απέναντι στο μεροκάματο....απέναντι στους τρομαγμένους πολίτες που πληρώνουν απίστευτους φόρους.
Τα σύγχρονα τάγματα εφόδου της αριστεράς! 
Με μαύρες κουκούλες σαν τους δήμιους στην κατοχή! Σαν να μην πέρασε μια μέρα!

Μισούν την ελευθερία, μισούν το δικαίωμα στην ελεύθερη εργασία...μίσος για την κοινωνία. Μίσος και ζήλεια για αυτούς που έχουν περιουσία.Αγάπη μόνο για το κρατικοδίαιτο βόλεμα....ότι αρπάξουμε...ότι πιούμε...οι άλλοι είναι φασίστες και αξίζουν περιφρόνηση.

Βρωμάει παρακράτος.
Τα φασιστοειδή αποβράσματα και οι βίαιοι νάρκισσοι είναι ό,τι έχει απομείνει στη χώρα.

Δεν θα ξεμπλέξουμε… αναίμακτα μ’ αυτούς ...


Πήγε ο Τύραννος στο υπουργείο εργασίας να πει τι στον κόσμο;;

 


Έκανε αναφορά στο γεγονός ότι οι περισσότερες νέες θέσεις αφορούν σε ευέλικτες μορφές απασχόλησης ( χωρίς καμία προοπτική) με αποδοχές- ψίχουλα;;

Μίλησε για το πως αποκτάς έστω μια εργασιακή εμπειρία 8 μηνών;

Συνεχίζει να παίζει με τον πόνο χιλιάδων ανθρώπων....

Είναι αυτός που οδηγεί στην φυγή τα νιάτα του τόπου. 

Πυροδοτεί την εκτροπή ( δικαιοσύνη) για να κρατηθεί μέσα στη χλιδή.

Εχουμε να κάνουμε με οργανωμένο πολιτικό έγκλημα ...«Πεινάνε» οι Έλληνες– Μείωσαν 27% την ετήσια κατανάλωση τροφίμων ...


Όπως προκύπτει από τις διαθέσιμες μελέτες, οι οποίες περιλαμβάνονται στο 45ο τεύχος του Οικονομικού Δελτίου της Τράπεζας της Ελλάδος, το ύψος της συνολικής ετήσιας κατανάλωσης τροφίμων μειώθηκε κατά 27%!

Η ετήσια κατανάλωση τροφίμων εντός σπιτιού μειώθηκε κατά μέσον όρο στο 29,4%. Στα φτωχότερα νοικοκυριά η μείωση είναι της τάξης του 30,8%, ενώ στα υψηλότερα κλιμάκια κατά 32,3%.

Η μείωση αυτή είναι στατιστικά σημαντική σε όλο το εύρος της κατανομής.Η πρώτη φάση της έρευνας στην Ελλάδα έγινε το 2009 με δείγμα 2.971 νοικοκυριά, και η δεύτερη το 2014 με δείγμα 3.003 νοικοκυριά.

Η τρίτη φάση της έρευνας για τα ελληνικά νοικοκυριά θα διεξαχθεί εντός του 2017 ...


Φάμπρικα ελληνοποιήσεων, με δικαίωμα ψήφου σε δημοτικές και εθνικές εκλογές, στήνει η κυβέρνηση μέσω του υπουργείου Εσωτερικών, σύμφωνα με την «Ελευθερία του Τύπου».


Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, τα πρώτα στοιχεία κάνουν λόγο για περίπου 100.000 αλλοδαπούς, οι οποίοι θα μπορούν να αποκτήσουν την ελληνική ιθαγένεια μέσα στα επόμενα δύο χρόνια, ενώ στο… βάθος υπάρχουν και οι περίπου 40.000 οικογενειάρχες πρόσφυγες, κυρίως από τη Συρία, που έχουν αιτηθεί πολιτικό άσυλο. 

 Για τους συγκεκριμένους πρόσφυγες, ήδη, σε συνεργασία με τον ΟΗΕ, έχουν ξεκινήσει εδώ κι έναν χρόνο οι ενέργειες ενσωμάτωσής τους στην ελληνική κοινωνία ...

Ειδικότερα, τα παιδιά τους πηγαίνουν σε ελληνικά σχολεία, οι οικογένειές τους εντάσσονται σε δωρεάν στεγαστικά προγράμματα σε διάφορες πόλεις της χώρας, από Κρήτη μέχρι Θεσσαλονίκη, σιτίζονται δωρεάν μέσω κουπονιών, ώστε να ενισχύουν τις τοπικές κοινωνίες, ενώ η επόμενη δράση θα αφορά την εργασία τους, κυρίως στον πρωτογενή τομέα.

«Το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδος είναι τεράστιο, μεσομακροπρόθεσμα μπορεί να ωφεληθεί η Ελλάδα από την ενσωμάτωση ανθρώπων που θέλουν να μπουν στην κοινωνία να εργαστούν να ενσωματωθούν»... δήλωσε το πρωί της Δευτέρας ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Νίκος Ξυδάκης για τους δεκάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες που εγκλωβίζονται μέρα με την μέρα στην χώρα μας...


Που χάθηκε ο Καμμένος τώρα που δεσμεύτηκε η κυβέρνηση να πληρώσει τα δικαστικά και προσωπικά έξοδα του πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ ; Δεν θα μας πει τίποτα;


Η κυβέρνηση δεσμεύτηκε στο παρά ένα της εκταμίευσης να πληρώσει τα δικαστικά και προσωπικά έξοδα του πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ για όλες τις περιπέτειές του με τη Δικαιοσύνη. Ζητείται τώρα και δήλωση στήριξης που θα τον αποκαθιστά. ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ πριονίζουν αναγκαστικά το αφήγημα περί «τεχνητής διόγκωσης του ελλείμματος του 2009 που οδήγησε στο μνημόνιο», στο οποίο πάτησαν για την άνοδό τους στην εξουσία.

Την απόφαση να αποκαταστήσει υλικά και ηθικά τον πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου πήρε με απόλυτη μυστικότητα η κυβέρνηση ώστε να καταστεί εφικτή η εκταμίευση της δόσης των 7,7 δισ. ευρώ από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας (ESM) πριν από λίγες ημέρες.

Καμμένος για ΕΛΣΤΑΤ και Γεωργίου στις 29 Ιαν 2013.  
Σήμερα δεν ξέρει κανέναν Γεωργίου. 

Ποιος είναι ο Γεωργίου βρε παιδιά που του πληρώνουν και τα δικαστικά έξοδα ;; https://youtu.be/uzdhpqGgSk4

ΚΕΦΑΛΙΔΑ/ΣΧΟΛΙΑ:MAJESTIC
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:Α.Τ.

Ακόμα δεν έχεις καταλάβει γιατί αποδομούνται όλα γύρω σου; Πολιτιστικός Μαρξισμός - Η δηλητηριώδης ιδεοληψία του Σύριζα.


«Πολιτιστικός Μαρξισμός» (Cultural Marxism) είναι η υπεράσπιση, προώθηση και εφαρμογή της Κριτικής Θεωρίας, και εν γένει η πολιτιστική, πολιτική και ακαδημαϊκή επιρροή διαφόρων ομάδων και κινημάτων εντός της ''μοντέρνας'' αριστεράς.

Οι ρίζες του πολιτιστικού μαρξισμού βρίσκονται στην επονομαζόμενη Σχολή της Φρανκφούρτης. Ο όρος εμφανίστηκε αρχικά ανεπίσημα για να περιγράψει τους «στοχαστές» που σχετίζονται με το Ινστιτούτο Κοινωνικών Μελετών του πανεπιστημίου της Φρανκφούρτης(Goethe-Universität) την περίοδο του Μεσοπολέμου.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

''Λα'ι'κή κουλτούρα'' και η συμβολή της στην πτώση του δυτικού πολιτισμού

Δεν θα ξεμπλέξουμε… αναίμακτα μ’ αυτούς ...

ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

5 σχόλια:


 1. https://www.youtube.com/watch?v=uZjxEeg4oww

  Κώστας Ουίλς - Costas Wills 22 07 2017 "ΕΛΛΑΔΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Σαν ανθελληνες σαν προδοτες σαν φονιαδες ,σαν μασονοοβριοι σαν κανιβαλοι σαν αντιχριστοι εκαναν το καθηκον τους !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή


 3. http://karfotiko.blogspot.gr/2017/07/blog-post_763.html

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΚΩΛΟ-ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ
  ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Eγώ κρατώ το
  "Δεν θα ξεμπλέξουμε… αναίμακτα μ’ αυτούς ..."

  Μα τί γίνεται;.....όλοι με αντιγράφουν;..χαχαχαχαχαχαχα
  https://s10.postimg.org/hvq49hvtl/eleftherioratoysavatou.jpg

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Είναι πολλοί που θέλουν να το παίξουν... ΕΛΛΗΝΕΣ...
   Από κοντά τα υπόλοιπα, γιατί μαθαίνω πράγματα και θάματα...

   Διαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ