Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017

Οι εισαγγελείς θέτουν ευθέως θέμα Δημοκρατίας για τις επιθέσεις κατά Δικαιοσύνης
Να σημειωθεί  ότι στις κυβερνητικές δηλώσεις κατά της Δικαιοσύνης και των δικαστών το τελευταίο διάστημα έχουν αντιδράσει έντονα η Ένωση των Μελών του Συμβουλίου της Επικρατείας, η  Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων και  ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών, ενώ αναμένονται και άλλες αντιδράσεις.


"Η Ε.Ε.Ε., συναισθανόμενη την ευθύνη που έχει απέναντι στους Έλληνες πολίτες, δηλώνει ότι οι  Έλληνες εισαγγελείς εκτελούν, όπως οφείλουν τα καθήκοντά τους, τηρώντας απαρέγκλιτα το Σύνταγμα και τους νόμους και θα συνεχίσουν να το πράττουν, όπως έχουν υποχρέωση απέναντι στον Ελληνικό λαό, τηρώντας τον όρκο τους."

Image result for mapet show images
Άντε ξανά μανά... μανά μανά... που λένε και τα τερατάκια του MUPPET SHOW...
Ρε ισοπεδωτές της Δημοκρατίας, πότε νοιαστήκατε γι αυτή;

Μήπως το 2007 που ο Κώστας Καραμανλής έβαλε την Ελλάδα στην Συνθήκη της Λισαββώνας, στην οποία υπέγραψε την ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, αποκρύπτοντας την αλήθεια από τον ελληνικό λαό;
Τότε, δεν καταλύθηκε η Δημοκρατία;

Μήπως το 2001, που ο χάζαρος Σημίτης έβαλε την Ελλάδα στην Ευρωζώνη με ΠΛΑΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ;
Τότε δεν καταλύθηκε η  Δημοκρατία;

Μήπως το 2010, που ο οβριός Γιώργος Παπανδρέου, έβαλε την Ελλάδα στα ΜΝΗΜΟΝΙΑ, δεν καταλύθηκε η Δημοκρατία;

Μήπως το 2011, όταν υπογράφτηκε η Δανειακή Σύμβαση, δεν καταλύθηκε η Δημοκρατία;

Όταν Σαμαράς και Βενιζέλος, υπέγραψαν το 2ο Μνημόνιο, δεν καταλύθηκε η Δημοκρατία;

Όταν το 2015, το ΟΧΙ του λαού στο Δημοψήφισμα ο οβριότουρκος Τσίπρας το έκανε ΝΑΙ, δεν καταλύθηκε η Δημοκρατία;

Όταν το 2015 το οβριόσπερμα Τσίπρας, υπέγραψε το τρίτο Μνημόνιο, δεν καταλύθηκε η Δημοκρατία;

Όταν ο Ρουπακιώτης, πρώην δικαστικός, ως υπουργός, παραδέχθηκε δημόσια ότι οι νόμοι έρχονται γραμμένοι από τους ΤΡΟΙΚΑΝΟΥΣ, δεν καταλύθηκε η Δημοκρατία;

Όταν ΕΣΕΙΣ... ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ, ΩΣ Συμβούλιο της Επικρατίας, ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΥΘΗΚΕ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;;;

Όταν το ιδιωτικό χρέος των Τραπεζών, έγινε ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΥΘΗΚΕ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;
ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΡΕΨΕΤΕ;

Όταν τα ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ, είναι η μεγάλη σας πληγή, ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ;

Όταν το Σ.τ.Ε., βρίσκει νόμιμες τις περικοπές σε όλους τους δημοσίους και ιδιωτικο΄πυς υπαλλήλους, αλλά... "παράνομες" τις περικοπές μισθών των δικαστικών, ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;;;

ΟΤΑΝ ΔΕΧΕΣΤΕ ΝΑ ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΝΤΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ;

Όταν κρατάτε στα συρτάρια σας ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, όπως της ΠΡΩΗΝ ΕΦΕΤΟΥ ΜΑΡΙΑΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ και του ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ, δεν καταλύετε ΕΣΕΙΣ, ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ; 

ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ, "ΠΟΡΝΕΣ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ", που έχετε το θράσος να επικαλείστε την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ενώ είστε οι πρώτοι που την καταλύσατε.

ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΕΜΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ... ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ... "ΛΙΝΑΤΣΕΣ" ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΟΡΚΟ ΜΙΛΑΤΕ, ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ;;;


Καλλιόπη Σουφλή

Οι εισαγγελείς θέτουν ευθέως θέμα Δημοκρατίας για τις επιθέσεις κατά Δικαιοσύνης

 Παναγιώτης ΤσιμπούκηςΜε μία σκληρή ανακοίνωση, οι εισαγγελείς κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου στην κυβέρνηση

Σφίγγει ο κλοιός των αντιδράσεων κατά της κυβέρνησης, της ηγεσίας του υπουργείου Δικαιοσύνης, αλλά  και προσωπικά κατά του ίδιου του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Πολάκη για τις συνεχείς επιθέσεις σε βάρος της Δικαιοσύνης και των δικαστών. 

Παράλληλα, οι εισαγγελείς κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου στην Κυβέρνηση.

Η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος σε μια σκληρή ανακοίνωσή της πλέον του ότι χαρακτηρίζει αδικαιολόγητες και ατεκμηρίωτες τις επιθέσεις εναντίον της Δικαιοσύνης και των λειτουργών της, Θέτει θέμα  ευθέως Δημοκρατίας υπογραμμίζοντας ότι εν λόγω δηλώσεις και αναφορές «βάλλουν ευθέως κατά της ίδιας της Δημοκρατίας».

Μάλιστα, όταν οι επιθέσεις αυτές σε βάρος της Δικαιοσύνης, υπογραμμίζουν οι εισαγγελείς, «προέρχονται από φορείς εξουσίας που είναι ταγμένοι να υπηρετούν και να προστατεύουν την Δημοκρατία, συνιστούν φαινόμενο λυπηρό και επικίνδυνο για αυτήν».

Οι εισαγγελείς δεν παραλείπουν να κάνουν ειδική αναφορά και να κατονομάσουν  τόσο τον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, όσο και τον αναπληρωτή υπουργός Υγείας Παύλο Πολάκη.

Να σημειωθεί  ότι στις κυβερνητικές δηλώσεις κατά της Δικαιοσύνης και των δικαστών το τελευταίο διάστημα έχουν αντιδράσει έντονα η Ένωση των Μελών του Συμβουλίου της Επικρατείας, η  Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων και  ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών, ενώ αναμένονται και άλλες αντιδράσεις.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος, το οποίο υπογράφεται από 6 μέλη του 9μελούς Διοικητικού της Συμβουλίου, έχει ως εξής.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδας, με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης στην Βουλή, στις 5.7.2017 και την «κριτική» που άσκησε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας σε  αποφάσεις των Ανώτατων Δικαστηρίων της χώρας, επισημαίνει τα εξής:

Η Δικαιοσύνη συνιστά τον τρίτο και πλέον αξιόπιστο πυλώνα της Δημοκρατίας. Από την θέση σε ισχύ του Συντάγματος, οι λειτουργοί της ασκούν υπεύθυνα και μέσα στα συνταγματικά πλαίσια τα καθήκοντά τους, μεταξύ των οποίων είναι και ο έλεγχος, μέσω των δικαστικών αποφάσεων, της εκτελεστικής εξουσίας, προς όφελος του Ελληνικού λαού.

Κατά συνέπεια, οι αδικαιολόγητες και ατεκμηρίωτες επιθέσεις εναντίον της Δικαιοσύνης και των λειτουργών της, βάλλουν ευθέως κατά της ίδιας της Δημοκρατίας και όταν προέρχονται από φορείς εξουσίας που είναι ταγμένοι να υπηρετούν και να προστατεύουν την Δημοκρατία, συνιστούν φαινόμενο λυπηρό και επικίνδυνο για αυτήν.

Η Ε.Ε.Ε. καλεί όποιον γνωρίζει συγκεκριμένες ενέργειες δικαστικών λειτουργών που αντιβαίνουν στα καθήκοντά τους, να απευθυνθεί άμεσα στα θεσμικά  όργανα της Δικαιοσύνης, αντί να αναφέρει ως γεγονότα, πραγματικές ή προσχηματικές υποψίες του, προκαλώντας απαράδεκτη γενίκευση που αμφισβητεί τη λειτουργική και προσωπική ανεξαρτησία αυτών και βλάπτει ευθέως το θεσμό της δικαιοσύνης.  

Καλούμε τους συναδέλφους μας εισαγγελικούς λειτουργούς να αδιαφορήσουν για τις ανοίκειες δηλώσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο χρονικό διάστημα από διάφορους λειτουργούς της εκτελεστικής εξουσίας και να συνεχίσουν να πράττουν το καθήκον τους, επιδεικνύοντας το σθένος και το ήθος που αρμόζει στους Έλληνες Εισαγγελείς.
 


Η Ε.Ε.Ε., συναισθανόμενη την ευθύνη που έχει απέναντι στους Έλληνες πολίτες, δηλώνει ότι οι  Έλληνες εισαγγελείς εκτελούν, όπως οφείλουν τα καθήκοντά τους, τηρώντας απαρέγκλιτα το Σύνταγμα και τους νόμους και θα συνεχίσουν να το πράττουν, όπως έχουν υποχρέωση απέναντι στον Ελληνικό λαό, τηρώντας τον όρκο τους.

                     
Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ε.Ε.

                     Δημήτριος Μητρουλιάς, Αντιπρόεδρος
                     Χριστιάνα Φραγκιά, Αναπληρώτρια Γ.Γ.
                     Αρετή Σκαφίδα, Ταμίας
                     Νικόλαος Καλλίδης, Μέλος
                     Σπυριδούλα Σταυράτη, Μέλος
                     Σωτήριος Μπουγιούκος, Μέλος


ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

4 σχόλια:

 1. ΠΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ? ΠΙΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ.ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΦΑΧ .ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΙΣΗΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΗΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΦΕΤΑ ΤΥΡΗ.ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΙΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ .ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΨΥΧΩΡΑΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΝ ΤΟΥΣ ΚΕΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ.ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΔΩΣΙΑ ΔΕΝ ΤΙΝ ΦΑΝΤΑΖΩΜΟΥΝΑ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΠΙΟ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ ΟΝΕΙΡΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αντε ρε γαμηθειτε εσεις και η "ενωσις" σας.
  Μουνοπανα και κομμουνιστοπροδοταρια.....γαμω την δημοκρατια σας.

  Σαμαράς: "Πες στον ψηλό τον Παναθηναϊκάκια, οι επόμενοι τρεις που θα πάνε να τους γαμήσει"
  Ξεκινατε απο κει ρε ρουφιανοι.


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΠΡΟΦΑΝΩΣ,ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ..ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ! ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ..
  ΧΑΡΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 4. http://www.pentapostagma.gr/2017/07/%cf%86%cf%81%ce%af%ce%ba%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%b9%cf%82-h%cf%80%ce%b1-%cf%84%ce%b9%ce%bc%cf%89%cf%81%ce%bf%cf%8d%cf%83%ce%b5-%cf%84%ce%b1-%cf%80%ce%b1%ce%b9%ce%b4%ce%b9%ce%ac-%cf%84%ce%b7%cf%82.html

  Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΧΩΛΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΟΥ. ΜΟΝΟ ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΣΕ ΣΑΔΙΣΤΕΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΥΑΝ ΤΑ ΒΡΕΦΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΙΖΕΡ (TEASER)ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ!!!
  ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΑΒΑΣ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΟΥ!
  ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΑΨΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ;
  ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΓΗ ΑΜΕΣΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ