Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017

Έτσι θ' ανοίξει ο δρόμος και για την απελευθέρωση της Ελλάδος από την Ε.Π.Ε. Γερμανία. Το άρθρο της Βενετίας Κάντζια στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, κάνει τον γύρο της Γερμανίας και της ΗΠΑ. ΑΚΥΡΑ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ, - ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ! Το εξαιρετικό και αποκαλυπτικό άρθρο της Βενετίας Κάντζια, το οποίο αναρτήθηκε στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ και αφορούσε στην αντίσταση ενός μεγάλου μέρους του Γερμανικού λαού, που αποτελεί την  ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ κατά της ΜΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ Ε.Ε., δηλαδή της ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, που αποτελεί ΕΠΕ και όχι κράτος, ξεπέρασε τα σύνορα της Πατρίδας μας και βρήκε μεγάλη μεγάλη απήχηση, τόσο στην ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ Γερμανία, όσο και στις ΗΠΑ, καθώς το θέμα πρόβαλε και ο ελληνοαμερικανός δημοσιογράφος ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ.

Το έργο που επιτελεί η ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ στην Γερμανία, είναι τιτάνιο και ήδη αποτελεί την πρώτη σε δύναμη παγκοσμίως ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ενός λαού, που ξεπερνώντας τις αγκυλώσεις δεκαετιών, ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΛΑΩΝ.

Αποτελεί δε αυτή τη στιγμή, την ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗΣ - ΣΙΩΝΙΣΤΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

Και μια τέτοια ελπίδα ανατροπής, μπορεί να αποτελέσει κορμό και άξονα για όλους τους λαούς και κυρίως για την Πατρίδα μας, ώστε να ελευθερωθούν από την ΜΑΦΙΑ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ  ΤΗΣ Ε.Ε. και των ΗΠΑ.

Ευελπιστώντας ότι ο τιτάνιος αγώνας της ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗΣ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ, όχι μόνον θα συνεχιστεί άοκνα και δυναμικά, αλλά θα βρει ευήκοα ώτα και σε ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ και θα ενώσει δυο λαούς που αγωνίζονται για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

Τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, κάτω από αυτά τα νέα δεδομένα που διαγράφονται αισιόδοξα, θα συνεργαστούν με την ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, προκειμένου να δώσουν από κοινού τον αγώνα της ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ.

Στην συνέχεια, παρατίθενται τα σχόλια από την απήχηση του θέματος στην Γερμανία, όπως μας τα μεταφέρει η ΒΕΝΕΤΙΑ ΚΑΝΤΖΙΑ, η οποία βρίσκεται σε επαφή με την ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.Καλλιόπη Σουφλή


ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ Η.Π.Α.


Α. Γερμανία:1. Αναφορά στις αντιδράσεις και τα σχόλια των φίλων, αλλά και της Συντακτικής Συνέλευσης της Γερμανίας, αφ’ ενός στις ευχές  και τα συγχαρητήρια που τους έστειλα, για τα αποτελέσματα της μυστικής ψηφοφορίας που ανακοινώθηκαν επίσημα στις 5. Ιουλίου, σχετικά με το  άρθρο μου, που πρωτο-αναρτήθηκε στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ στις 8 Ιουλίου 2017, με τίτλο:

           
ΑΝΕΜΟΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!Το άρθρο αυτό, το έστειλα αμέσως και σε αυτούς, ως είχα υποχρέωση, με άμεσες τις αντιδράσεις τους που έχω υποχρέωση να κάνω γνωστές και σε εμάς εδώ.


Μου γράφουν (προσωπικά)  λοιπόν οι φίλοι από την ιστοσελίδα:

                               Willkommen in der Realität: «Σε παρακαλούμε, κάνε γνωστό αυτό το γεγονός και στην Πατρίδα σου, γιατί εδώ η ΟΜΟΣΠΟΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ σιωπά…. »

( και πώς να μη σιωπά με ένα τόσο σοβαρό γεγονός, που την αποκαθηλώνει και επίσημα… - δικό μου αυτό το σχόλιο).

« η χαρά μας  είναι πολύ μεγάλη. Γιατί εκτός των άλλων, έτσι θα ανοίξει ο δρόμος και για την απελευθέρωση της Ελλάδος, από:

Την Ε.Π.Ε./ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, την ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ,  τη ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ!Στις 9. Ιουλίου,  γίνεται ανάρτηση ολόκληρου του κειμένου στα ελληνικά στην ιστοσελίδα,  αυτών των φίλων:

Βλέπε εδώ:


Sonntag, 9. Juli 2017


Με τίτλο:


(Η  Ελλάδα πιστεύει/εμπιστεύεται το γερμανικό λαό. ΑΝΕΜΟΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!)


 


(Με πολλές ευχαριστίες στην ταπεινότητά μου…. Για το αυτονόητο βέβαια.)


2. α. Αλλά η χαρά και η ευχαρίστηση, εκφράζεται και από την ίδια τη Συντακτική Συνέλευση της Γερμανίας, η οποία το παίρνει χωρίς αλλαγές από την πιο πάνω σελίδα, το αντιγράφει και το αναρτά και αυτή την ίδια κιόλας μέρα, στη δική της επίσημη ιστοσελίδα:

Βλέπε εδώ:


Και τώρα, σε ελεύθερη μετάφραση, τα σχετικά σχόλια της Σ.Σ. (=Συντακτικής Συνέλευσης), στο άρθρο.


Οι Έλληνες, ένα ξύπνιος λαός. 
Κατάλαβαν ποιά μεγάλη ευκαιρία υπάρχει πίσω από τη Συντακτική Συνέλευση στη Γερμανία (όχι την ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ!). 
Εναποθέτουν τις ελπίδες τους στο λαό μας, γιατί είναι και αυτοί οι απατημένοι της εποχής Μέρκελ, η οποία επιδιώκει τις Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης , προωθεί τη γενοκτονία των ευρωπαϊκών λαών με τη μαζική μετανάστευση, αλλά και τη λεηλασία και φτωχοποίηση των αυτόχθονων πληθυσμών της Ευρώπης. 
Αυτό το νιώθουν οι Έλληνες, οι Ιταλοί, οι Σουηδοί και φυσικά και εμείς οι Γερμανοί, όπως και οι άλλοι Ευρωπαίοι. Όμως αυτό που οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν είναι ότι το κλειδί της επιτυχίας το έχουν οι Γερμανοί, το κατέχει η ίδια η Γερμανία. Αλλά πως εξηγείται αυτό;

Αυτό εξηγείται από ένα άρθρο, μήνυμα της Συμμαχίας της ΓΗΣ, όπου οι λαοί, όλα  τα έθνη  ενώνονται ειρηνικά και με σεβασμό ο ένας στον άλλο σε Συμμαχία , με στόχο τη διάλυση των αμερικανό-ισραηλινών ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ.


Βλέπε εδώ: https://www.alliance-earth.com/


alliance earth people of all nations unite peacefully and in respect of each other
Ευρωπαίοι, γείτονες, φίλοι,


Αυτό το μήνυμα έρχεται από τη Σ.Σ. της Γερμανίας και απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους της Ευρώπης , αλλά και του κόσμου ολόκληρου.Εξ αιτίας της παρούσας κατάστασης στη Γερμανία, ολόκληρη η ανθρωπότητα έχει εισέλθει σε καθεστώς σκλαβιάς. Το 1990, όλοι οι λαοί της γης, εξαπατήθηκαν. Η επανένωση της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας με τη Λαϊκή Δημοκρατία της Γερμανίας στις 3. Οκτωβρίου 1990, νομικά δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ. 

Η σημερινή Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας, είναι μία ΕΤΑΙΡΕΙΑ των ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ της ΑΜΕΡΙΚΗΣ.Και διευκρινίζουμε:Δεν υπάρχει κανένα κυρίαρχο κράτος με το όνομα Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας και ούτε υπήρχε πριν την 4. Απριλίου 2016, κράτος με το όνομα Γερμανία. 

Μόνο με τη Σ.Σ., η 4. Απριλίου είναι η ημερομηνία ίδρυσης της Ένωσης/Ομοσπονδίας Κρατών με το όνομα Γερμανία. 

Πιο κάτω θα εξηγήσουμε τους λόγους για τους οποίους  όλες οι Συνθήκες, Συμφωνίες κλπ. με άλλες χώρες και κράτη, με την Ε.Ε., ή και άλλους διεθνείς οργανισμούς που έχουν συναφθεί με την Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας, μετά την 18. Ιουλίου 1990, είναι  χωρίς περιορισμό και διάκριση ΑΚΥΡΕΣ!  Από όλες αυτές,  απουσιάζει παντελώς κάθε νομική βάση. Με αυτή την απάτη, και  με εντολή των Η.Π.Α., Εταιρειών και Καρτέλ, προχώρησε η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, όχι μόνο στην απάτη, αλλά και στη λεηλασία και καταστροφή όλων των άλλων λαών. 

Το πιο γνωστό, χαρακτηριστικό και τραγικό παράδειγμα μέχρι τώρα είναι η Ελλάδα. 

Οι άνθρωποι στην ίδια τη Γερμανία, όπως και όλοι οι άλλοι λαοί της Ευρώπης, θα έχουν την ίδια τύχη με την Ελλάδα, χάνοντας και αυτοί τα πάντα: την ταυτότητα και τον πολιτισμό τους, την περιουσία τους, αλλά και όλα τα δικαιώματα που έχουν, επί της ίδιας της πατρίδας τους.Βλέπε εδώ για περισσότερα:


             The situation in the worldΤο ότι κάποιοι καλοθελητές, ηλίθιοι και η μη ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ με το όνομα ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ με τους υπάκουους υπηκόους της και δυστυχώς και γερμανούς μεταξύ αυτών, δεν είναι σε θέση ή δεν θέλουν να καταλάβουν, αλλά εκφράζονται  με εχθρικές συμπεριφορές και μπορούν και να γκρινιάζουν, αυτό είναι κάτι που φαίνεται να κατάλαβαν οι Έλληνες, που δεν έχουν ακόμα φθάσει στην  ηλιθιότητα των γερμανών, οι οποίοι  επί πλέον νιώθουν και από πάνω ευτυχείς με αυτή την κατάσταση που βιώνουν, αδυνατούντες να καταλάβουν που και ποια είναι τα πραγματικά τους δικαιώματά.Στην Ελλάδα ανακοινώθηκε λοιπόν, η ίδρυση της Συντακτικής Συνέλευσης της Γερμανίας. Το κείμενο που παραθέτουμε από την Ελλάδα, είναι κατά κύριο λόγο μετάφραση από τα δικά μας κείμενα, με παραπομπή στους ανάλογους συνδέσμους, που πήραμε από την πρώτη ανάρτηση στο:
Ας ελπίσουμε ότι και οι Έλληνες, αλλά και οι άλλοι λαοί της Ευρώπης, θα μας μιμηθούν, ώστε όλοι μαζί να διώξουμε μακριά αυτό το μικρόβιο, με τη δύναμη των κυρίαρχων λαών και το αναφαίρετο δικαίωμά τους, του αυτοπροσδιορισμού.  Και αυτό φαίνεται ότι ήδη πάει να γίνει πραγματικότητα.

  

Εμείς λοιπόν οι Ευρωπαίοι, θα αποκαταστήσουμε  και πάλι τις Πατρίδες μας, όπως εμείς τις θέλουμε και θα πρέπει να είναι. Θα διατηρήσουμε τους λαούς και τους πολιτισμούς μας, με φιλικές και ειρηνικές σχέσεις και ανταλλαγές μεταξύ μας,  για την ευημερία των λαών μας. 

Και αυτό το υποσχόμαστε!Η Συντακτική Συνέλευση Γερμανίας

LIVE Mitschnitt vom 09.07.2017 Verfassunggebende Versammlung

(Απόσπασμα από τη ραδιοφωνική εκπομπή της Σ.Σ. στις  9.Ιουλίου 2017)

Δημοσιεύτηκε στις 9 Ιουλ 2017

……………………………………………………..

Griechenland berichtet über die Verfassunggebende Versammlung in Deutschland

(Η Ελλάδα ενημερώνεται για τη Συντακτική Συνέλευση της Γερμανίας)

Από 4.35΄- 5.40΄ (περίπου).Γίνεται σύντομη αναφορά στο άρθρο μας, που αναφέρεται στην ενημέρωση σχετικά με τη Σ.Σ. Γερμανίας και τα εξαιρετικά αποτελέσματα της ψηφοφορίας που ανακοινώθηκαν στις 5.Ιουλίου.

Ανακοινώνουν ότι πήραν μια πολύ καλή είδηση από τους φίλους στην Ελλάδα και τη χαρά τους, που γράφουμε για τη Σ.Σ. Γερμανίας. 


Επί πλέον και ότι και εμείς οι Έλληνες, φαίνεται ότι έχουμε καταλάβει το νόημα του δικαιώματος  του αυτοπροσδιορισμού  των λαών και τη δύναμη που έχει  μια Σ.Σ. ή Εθνοσυνέλευση και τι μπορεί αυτή να καταφέρει. 

Χαίρονται γιατί και εμείς οι Έλληνες φαίνεται ότι έχουμε συνειδητοποιήσει  ότι το κλειδί της λύσης των προβλημάτων όλων μας,  είναι στα χέρια των Γερμανών, οι οποίοι τώρα ως πρωτεργάτες,  ελπίζουν να τους ακολουθήσουν σε αυτό το δρόμο και άλλοι λαοί, ακριβώς όπως το έχουν σκεφθεί και με την alliance earth.Ένας λοιπόν μετά τον άλλο, μας λένε,  ενημερώνεται για τη Σ.Σ. Γερμανίας.


«Πως ήταν ο τίτλος του άρθρου; Ρωτά ο φίλος; …Ο Άνεμος της Ελπίδας, όχι μόνο για τους λαούς της Γερμανίας, αλλά φυσικά και για τους ίδιους τους Έλληνες. Ένας Άνεμος Ελπίδας και για την Ευρώπη και βέβαια για όλη τη γη», μας λένε οι φίλοι της Σ.Σ.

2. Η.Π.Α.:Το ίδιο κείμενο στάλθηκε και στις Η.Π.Α. στον Ελληνο - αμερικανό δημοσιογράφο κύριο Γιάννη Κουντούρη, ο οποίος υποσχέθηκε να παρακολουθεί το θέμα Γερμανία, το ανήρτησε δε, αμέσως στη σελίδα του.Βλέπε εδώ:
Όλους λοιπόν αυτούς τους φίλους και φίλες, στη Γερμανία και τις Η.Π.Α.,  όπως και τους δικούς μας μπλόγκερς που βοηθούν στη διάδοση της αλήθειας, τους ευχαριστούμε θερμά και ευχόμαστε συνέχιση του κοινού μας αγώνα, με πολύ θάρρος! Με τόλμη και αυτοπεποίθηση! Με γνώση, προσοχή  και ψυχραιμία, μακριά από κομματικά και άλλα ιδιοτελή συμφέροντα, αφού ότι και να μας κάνουν, εμείς γνωρίζουμε πολύ καλά ότι έχουμε με το μέρος μας την αλήθεια! 

Το φώς! 

Το δίκαιο και την αλληλεγγύη μεταξύ των κυρίαρχων λαών, που κανείς τους , μα κανείς τους δεν μπορεί να μας καταργήσει ή αφαιρέσει !!Δεν μπορεί; Που θα μας πάει; Θα ματώσουμε, αλλά θα τα καταφέρουμε! Γατί τώρα ξέρουμε ότι όλοι / όλες μαζί  ενωμένοι, μπορούμε!            ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!  Και θέλουμε να ΕΛΠΊΖΟΥΜΕ για αυτό!Και το σημαντικότερο τώρα,  είναι η Καινούρια νόμιμη και κυρίαρχη Γερμανία, με το  επιτέλους νόμιμο Σύνταγμα και τη νόμιμη Συντακτική Συνέλευση , που  είναι πλήρως και απόλυτα ενημερωμένη μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, για όλα τα άπειρα και εγκληματικά δεινά που μας επέβαλλε η καταργημένη πλέον και απόλυτα παράνομη Ε.Π.Ε. ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

 Ήδη στέκεται και θα σταθεί αρωγός, όχι μόνο και στη δική μας απελευθέρωση, αλλά και στη Σεισάχθεια που σύντομα θα ξεκινήσει και την σε προσωπικό επίπεδο πλέον απόδοση ευθύνης στον κάθε ένα υπάλληλο των πάσης φύσεως ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ που για χρόνια με την ένοχη σιωπή τους έπαιζαν τον εκτελεστή εντολέων των πάσης εσωτερικών και εξωτερικών μαφιών.

Με αυτά τα δεδομένα, τι εγκυρότητα έχει πλέον και η ούτως ή άλλως παράνομη και για άλλους πολλούς λόγους, Ευρωπαϊκή Ένωση;;;

Βενετία ΚάντζιαΑθήνα, 10.7.2017 Παραθέτω όλο το κείμενο της ΒΕΝΕΤΙΑΣ ΚΑΝΤΖΙΑ, έτσι όπως αναρτήθηκε από τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ.

ΑΝΕΜΟΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ! Αν η Γερμανία μπορεί να μπει στον δρόμο της ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ, γιατί όχι και η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ;;;;!
Όταν ένας λαός, προχωρήσει στη Σύνταξη Καταστατικού του Χάρτη = Συντάγματος, αυτό είναι μια νομικά απόλυτα έγκυρη πράξη, σύμφωνα με τα ανθρώπινα δικαιώματα των λαών. 


Το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού ενός  λαού, είναι  το ανώτατο νομικό δίκαιο που υπάρχει= το Δίκαιο των Λαών.
Αυτό λοιπόν το απόλυτα κατοχυρωμένο δικαίωμα του γερμανικού λαού, τώρα και με την  τωρινή του υπερψήφιση από τα 7.000.000 πολίτες, δεν μπορεί κανείς να το θέσει ούτε εκτός λειτουργίας, αλλά ούτε και να το καταργήσει.


Την ΒΕΝΕΤΙΑ ΚΑΝΤΖΙΑ, την εμπιστεύομαι για τον πολύχρονο ανιδιοτελή ακτιβισμό της και τον ελληνόψυχο ακομμάτιστο αγώνα της.

Αθόρυβα δίνει έναν τιτάνιο αγώνα αφύπνισης των Ελλήνων, μέσα από την σημαντική γνώση που της παρέχει η επιστημονική της κατάρτιση και  τα χρόνια που έχει εργαστεί και ζήσει στο εξωτερικό και έχει ένα κοινό στοιχείο μ' εμένα: ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΘΕΙ.

Ο πολύχρονος αγώνας της έχει έναν μοναδικό στόχο: ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.
Και αυτό, μου αρκεί.

Η γνώση της, ας γίνει  η δική μας  αφύπνιση και το άνοιγμα του δρόμου προς την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.


Καλλιόπη Σουφλή

Ενώ τα φώτα της δημοσιότητας έχουν στραφεί τις τελευταίες μέρες στη συνάντηση των G 20 – των « γνωστών μας μεγάλων φιλανθρώπων  του κόσμου» -  στο Αμβούργο, στις μεγάλες ειρηνικές κινητοποιήσεις των πολιτών και το θερμό καλωσόρισμα – «WELCOME TO HELL» =ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ, που διαλαλούν από άκρη σ’ άκρη της πόλης προς τιμή των «εκλεκτών» συμμετεχόντων,  αλλά και των, στην αρχή 20.000 αστυνομικών, (από χθες 25.000) που τάχθηκαν να τους προστατέψουν  (τόσο πολύ φοβούνται αυτό το πλήθος που έχει πλέον ξυπνήσει!), αλλά και τα μεγάλα επεισόδια των και σε εμάς εδώ «γνωστών – άγνωστων» και τηλεκατευθυνόμενων και τέλος τη μεγάλη γιορτή που οργάνωσε το ίδρυμα (φιλανθρωπικό και αυτό!) GLOBAL CITIZEN FOUNDATION, με χορηγούς  τους:        
    Johnson – Johnson, Live Nation, Bill & Melinda Gates Foundation, hp + e bay


Βλέπε εδώ:
 Global Citizen Festival Hamburg |LIVE on YouTube presented by eBay KleinanzeigenGlobal Citizen   Ζωντανή μετάδοση στις 6 Ιουλ 2017


Can’t make it to Hamburg for the Global Citizen Festival?
Don’t worry — you can watch all the action LIVE on YouTube presented by eBay Kleinanzeigen. Herbert Grönemeyer, Coldplay, with special guest Shakira, Pharrell Williams, Ellie Goulding, and Andreas Bourani will take the stage as world leaders, including Canadian Prime Minister Justin Trudeau, Norway’s Prime Minister Erna Solberg, and Argentinian President Mauricio Macri, make commitments to help the world’s most vulnerable people.

Learn  more:  https://www.globalcitizen.org/en/fest...Πέρασε απαρατήρητο,  ένα υψίστης σημασίας γεγονός, που και αυτό μας έρχεται  πάλι από τη Γερμανία!
Παρακολουθώ και ερευνώντας προσπαθώ να καταλάβω τι πραγματικά συμβαίνει με τη χώρα αυτή,  μετά κυρίως από τον 2ΠΠ, χωρίς να παρασύρομαι από «επίσημα» στοιχεία και τοποθετήσεις. 

Βέβαιο είναι ότι η Γερμανία αποτελεί ένα μεγάλο πρόβλημα και για τους ίδιους τους γερμανούς, αλλά και για όλους τους λαούς της Ευρώπης και όχι μόνο. 

Ένα πρόβλημα, που όμως πρέπει να ερευνήσουν και καταλάβουν πρώτα οι ίδιοι και βέβαια μετά, να θελήσουν να προχωρήσουν οι ίδιοι σε λύσεις που θα δώσουν επιτέλους ένα τέλος σε αυτή την πολύ άρρωστη κατάσταση που βιώνουμε όλοι μας στην Ευρώπη.  
  
Κάτι που επανειλημμένα έχω αναδείξει. 

Π.χ.:


 
Παρακολουθούσα τα τελευταία χρόνια, την ίδρυση και την πρόοδο των προσπαθειών της Συντακτικής Συνέλευσης ( = VERFASSUNGGEBENDE VERSAMMLUNG )*, αφ’ ενός για τη σύνταξη έγκυρου Συντάγματος, από τον ίδιο το γερμανικό λαό ( και όχι από αντιπροσώπους του στη Βουλή – ποιά Βουλή;;;),  τη συσπείρωση και μυστική ψηφοφορία του, αλλά και την οργανωτική δομή που θα πρέπει να παρουσιάσει, σύμφωνα με τους στόχους και τις ανάγκες του ίδιου του λαού που έχει ονειρευτεί και εξαγγείλει, περίμενα  λοιπόν να δω τα αποτελέσματα αυτής της μυστικής ψηφοφορίας, όταν θα άνοιγαν οι κάλπες την καταλυτική ημερομηνία που είχε ορισθεί για το κλείσιμο της κάλπης και που ήταν η 30. Ιουνίου 2017, με την 5η Ιουλίου 2017, ημέρα ανακοίνωσης  των αποτελεσμάτων, πριν να γράψω κάτι και για εμάς εδώ.
Τώρα ήλθε πλέον η στιγμή να το κάνω: Η καταμέτρηση αυτής της ψηφοφορίας, έγινε με την παρουσία ανεξάρτητων παρατηρητών και το αποτέλεσμα, ξεπέρασε όλες τις προσδοκίες!  

 7.000.000 γερμανοί, ψήφισαν υπέρ αυτού του Συντάγματος, ολοκληρώνοντας με απόλυτη επιτυχία τον κύκλο αυτής της διαδικασίας.   


Έτσι, ανοίγει πλέον, ο δρόμος για τα επόμενα απόλυτα νόμιμα βήματα, που έχουν προβλεφθεί και σχεδιασθεί για την ολοκλήρωση των όσων έχουν αποφασισθεί μετά το τέλος του 2ΠΠ, αλλά και προβλέπονται και από το Βασικό Νόμο που έκτοτε τους είχε επιβληθεί από τους «συμμάχους» , αλλά  τέλος και από το Διεθνές Δίκαιο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ….. και που εμποδίστηκαν ύπουλα, το 1990… να ολοκληρώσουν….


Και εδώ, παραθέτω σε ελεύθερη μετάφραση στοιχεία που μου έστειλαν οι φίλοι της Συνέλευσης αυτής, αναφέροντας κάθε φορά την ξεχωριστή πηγή που μου έχουν δώσει. 


Υπάρχει βέβαια και η δυνατότητα της αυτόματης και όχι ιδανικής μετάφρασης στα ελληνικά, που επίσης παραθέτω, που όμως δίνει μια κάποια ιδέα των γεγονότων. 


Σημαντικό όμως, είναι το γεγονός ότι η λύση και το ξεκαθάρισμα του προβλήματος «Γερμανία» που δρομολογείται, μας αφορά όλους/όλες, μια και ο ρόλος που της έχει  ανατεθεί ως «ατμομηχανής» της Ε.Ε. (ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ των μαφιόζικων ΚΑΡΤΕΛ  και ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ πρώην κρατών) , οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια τους πάντες στον γκρεμό και στο θυσιαστήριο της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ της ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ πρώην κρατών, των ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ.  

 
                                                         


Η νόμιμη λοιπόν διέξοδος, παραμένει τοιουτοτρόπως η αποκατάσταση του διεθνούς δικαίου που σε αυτές τις περιπτώσεις  προβλέπεται, που στη συνέχεια θα βοηθήσει να ανοίξει ο δρόμος και για όλα τα άλλα κράτη προς την απελευθέρωσή τους. 

Και αυτό φαίνεται ότι το έχουν συνειδητοποιήσει, αφού η Πατρίδα τους αποτελεί το κλειδί της αλλαγής που πρέπει να έλθει.


                

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ                      
Ενώ οι εθνικοί προδότες στο Βερολίνο, προσπαθούσαν τις τελευταίες μέρες να αποδυναμώσουν ακόμα περισσότερο το γερμανικό λαό από τα δικαιώματά του, οι πρωτεργάτες της Συντακτικής Συνέλευσης με τους αγώνες τους για την αποκατάσταση όλων των δικαιωμάτων που συνεχώς τους αφαιρούνται, προέβησαν την 5η Ιουλίου 2017 στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της μυστικής ψηφοφορίας του προτεινόμενου Συντάγματος , εκπλήσσοντας τους πάντες με το αποτέλεσμα, αλλά το ίδιο εκπλησσόμενοι και οι ίδιοι, ως οργανωτές  αυτής της διαδικασίας.
Η αλήθεια είναι ότι συντάχθηκαν 7.000.000 Γερμανών, ανοίγοντας έτσι τον τελικό δρόμο προς την … γκιλοτίνα την Ε.Π.Ε./ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ!
Η προσπάθεια της Συντακτικής Επιτροπής που ξεκίνησε εδώ και περίπου δύο χρόνια, βασισμένη σε όλα τα νόμιμα που προβλέπονται από το Βασικό Νόμο, που τους έχει επιβληθεί μετά το τέλος του 2ΠΠ, αλλά και σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ήταν η σύνταξη και ψηφοφορία από τον ίδιο το Γερμανικό Κυρίαρχο Λαό, Συντάγματος, όπως  νόμιμα προβλέπεται, για να αντικαταστήσει τον (κατοχικό)  Βασικό Νόμο και να οδηγήσει το λαό στην απελευθέρωσή του και την αποκατάσταση των ανθρωπίνων κυριαρχικών του δικαιωμάτων.  
 
Ένας κυρίαρχος λαός, έχει τη δυνατότητα για δική του προστασία, αλλά και για το καλό της κοινωνίας στην οποία αποτελεί μέλος, να προχωρήσει στη σύνταξη Συντάγματος.
Ένας κυρίαρχος  λαός, έχει τη δυνατότητα και την ελευθερία, να καταργήσει ένα υπάρχον Σύνταγμα και να συντάξει ένα καινούριο, ή και να προβεί σε αναθεώρηση άρθρων του.
Ένα Σύνταγμα, μπορεί μόνον από τον κυρίαρχο λαό να αποφασισθεί και να συνταχθεί και να είναι προσαρμοσμένο στις δικές του ανάγκες, αλλά και τις ανάγκες της εποχής του.
Στη Γερμανία, υπάρχει ακόμα ένα Σύνταγμα, όμως πολύ «σκονισμένο» από το χρόνο, σε ισχύ όμως, μετά το 2ΠΠ, υπάρχει ο Βασικός Νόμος, λόγω του καθεστώτος κατοχής που της έχει έκτοτε επιβληθεί, ο οποίος όμως μετά το 1990, δεν έχει καμία απολύτως  εγκυρότητα. 

Χαρακτηριστικό είναι το προοίμιο της Ε.Ε. που έχει προστεθεί, αναφέροντας βέβαια ότι οι συμμαχικές δυνάμεις είχαν τότε ανοίξει το δρόμο για τη σύνταξη Συντάγματος, όμως τελικά εμποδίστηκε η υλοποίησή του.
Έτσι συνειδητοποιημένοι γερμανοί πολίτες, μετά από βαθειά σκέψη και ενδελεχή μελέτη, αποφάσισαν την ίδρυση της Συντακτικής Συνέλευσης, με στόχο την ολοκλήρωση αυτού που εμποδίστηκε το 1990.

                       
Και Ελληνικά!Όταν ένας λαός, προχωρήσει στη Σύνταξη Καταστατικού του Χάρτη = Συντάγματος, αυτό είναι μια νομικά απόλυτα έγκυρη πράξη, σύμφωνα με τα ανθρώπινα δικαιώματα των λαών. 
Το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού ενός  λαού, είναι  το ανώτατο νομικό δίκαιο που υπάρχει= το Δίκαιο των Λαών.Αυτό λοιπόν το απόλυτα κατοχυρωμένο δικαίωμα του γερμανικού λαού, τώρα και με την  τωρινή του υπερψήφιση από τα 7.000.000 πολίτες, δεν μπορεί κανείς να το θέσει ούτε εκτός λειτουργίας, αλλά ούτε και να το καταργήσει.
« Μια Συντακτική Συνέλευση»  βρίσκεται σε ανώτερη θέση , από οποιοδήποτε Σύνταγμα ψηφισθεί από εκλεγμένους  εκπροσώπους = βουλευτές. Είναι δηλ. κάτοχος της εξουσίας, που απορρέει από τις αποφάσεις της Συντακτικής Συνέλευσης ενός Έθνους, σύμφωνα με τον ανάλογο όρο που επικράτησε μετά τη Γαλλική Επανάσταση: pouvoir  constituent.   

Με αυτά τα δεδομένα δεν είναι ανεκτός πλέον, κανένας έξωθεν περιορισμός….Η ανεξαρτησία  που δίδεται για την εκπλήρωση της εντολής , βασίζεται όχι μόνον ως προς την απόφαση για το περιεχόμενο του μελλοντικού Συντάγματος, αλλά επί πλέον και ως προς τη διαδικασία σύμφωνα με την οποία θα επεξεργασθεί αυτό το Σύνταγμα.
Βλέπε εδώ: 


https://ddbnews.wordpress.com/2015/12/09/was-ist-eine  verfassunggebende versammlung/                                                  
                                                                                                     
Αυτή λοιπόν η Συντακτική Συνέλευση, είναι το σύνολο των γερμανών με αποδεδειγμένη καταγωγή, που τους εξασφαλίζει κυριαρχικά δικαιώματα στη  χώρα τους, εργάζεται δε αποκλειστικά και μόνο για την πατρίδα Γερμανία, ώστε εμείς οι άνθρωποί της,  να ελευθερωθούμε και να ζήσουμε πλέον παίρνοντας αποφάσεις μόνοι μας και ανεξάρτητα από εμπλεκόμενες ξένες δυνάμεις, με τις δικές μας οικονομικές δυνάμεις, για εμάς τους ίδιους, φυσικά πάντοτε με φιλικές σχέσεις και συνεργασία με όλους τους λαούς της γης.Βλέπε εδώ:


Καταλήγοντας, να προσθέσω εγώ, ότι βλέπουμε να μπαίνουμε πλέον μετά από αυτό το γεγονός, σε πολύ ιστορικές εποχές, που μπορεί επιτέλους να μας να δώσουν Φως και Ελπίδα!   

Που επηρεάζουν απόλυτα τη ζωή μας, και που όμως προϋποθέτουν συσπείρωση όλων, ανοιχτό μυαλό, θάρρος και αυτοπεποίθηση, απαλλαγή από αυτά που μας έχουν εμφυτεύσει  στον εγκέφαλο, υπέρβαση, πολλή προσοχή στις κινήσεις και τις δράσεις μας, αλλά  και  απελευθέρωση από παλιές προκαταλήψεις και προπαντός από την ευρέως διαδεδομένη, φονική κίτρινη προπαγάνδα
Η βαθειά κατανόηση αυτού του μεγάλου γεγονότος στη Γερμανία, θα ανοίξει όπως μου γράφουν με αγωνία οι εκεί φίλοι το δρόμο και για τη δική μας κατάσταση. 


Αλλά  βέβαια είναι και χαρά για τους ίδιους,  όχι μόνο γιατί αυτό σημαίνει  την απελευθέρωση της ίδιας τους της Πατρίδας  από την κατοχή, και τον εγκληματικότατο  ρόλο που  της έχουν επιβάλλει  να παίζει, ως ατμομηχανής της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ – πρώην Κρατών, δηλ. της Ε.Ε., και ως εκτελεστικού οργάνου της, που με κάθε είδους ωμότητα και βία, ωθεί όλους τους λαούς, στην εξόντωση και την επιβολή, πραγμάτωση  και ολοκλήρωση  της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, που διατάσσει  η ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ  ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ και πρώην Κρατών των ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ. 


Πιστεύουν λοιπόν, ότι τώρα πλέον θα ανοίξει ο δρόμος και για τη δική μας απελευθέρωση από:
         την ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, τις Η.Π.Α.,τη Μαφία της Ε.Ε. !
Ας έχουμε λοιπόν τα μάτια και τα αυτιά μας ανοιχτά και ας δώσουμε τα χέρια στην ειλικρινή συνεργασία με τέτοιες προσπάθειες.
Από τη μεριά μας, ένα μεγάλο Μπράβο για αυτή τους την προσπάθεια και από καρδιάς ευχές για τα επόμενα δύσκολα που τους – και μας - περιμένουν – και που με αγωνία στο εξής θα παρακολουθούμε. 


Με τη γνώση, την επιμονή και το θάρρος τους, φαίνεται ότι άνοιξαν επιτέλους το δρόμο της Ελπίδας για όλους/όλες μας!

Βενετία Κάντζια
Αθήνα, 8. Ιουλίου 2017

*Η Συντακτική Βουλή ή Συντακτική Εθνοσυνέλευση είναι η Συνέλευση  που καλείται να δημιουργήσει νέο Σύνταγμα εκ του μηδενός. Η Συντακτική Συνέλευση δημιουργεί ένα νέο πολίτευμα.

 
ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

2 σχόλια:

 1. ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ
  ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ Η ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ ,ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ.
  ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΠΥΛΩΝΕΣ
  1. ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΙΑΤΥΠΩΝΕΙ ΚΑΤ ΕΠΑΝΑΛΗΨΙΝ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ.
  2.Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΥΛΩΝΑΣ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ ΠΡΟΟΙΜΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΥΠΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ,ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ.
  ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ,ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ , ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ(ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ....ΤΕΜΕΝΟΣ..ΟΧΙ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ....ΜΗ ΨΗΦΙΣΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ..ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΛΑΘΡΟΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕ...).ΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ
  ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ OTI ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΩΜΟΤΩΝ EINAI Η ΑΠΑΛΕΙΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΩΣ, ΤΩΝ 2 ΠΥΛΩΝΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ(ΠΧ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΡΟΟΙΜΙΟΥ-ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΣ)
  ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ,ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ.ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΠΛΗΡΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ!.
  ΕΤΣΙ ΟΙ ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ,ΘΕΛΟΥΝ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ "ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ" ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ !!!!!!!ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΠΡΟΙΟΝ ΕΝΟΣ ΑΚΟΜΗ ΠΡΑΞΙΚΌΠΗΜΑΤΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ιδια κατασταση οπως 1920-1935 για τα τοτε πετρελαια , και τωρα ''προετοιμασια ''' απο 2009-2025 για τα ''καινουργια '' πετρελαια αλλα και για τις χρεωσεις των συνταξεων των γερμανικων εργοστασιων για τους ξενους εργατες της,. Οσα κρατη εχουν εργατες στην γερμανια ''θα χρεωθουν'' τις συνταξεις τους , δηλαδη τα κρατη θα ειναι χρεωμενα στην γερμανια και ετσι ''θα τις πληρωνουν'' και δεκαετιες τωρα συμβαινει αυτο . ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΣΙΑΤΕΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ