Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017

ΤΟΛΜΟΥΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ & ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ;;; ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΔΩ & ΤΩΡΑ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

Αυτή είναι η δικαιοσύνη, σαν τα φίδια, που δαγκώνουν όσους είναι ξυπόλητοι


Πολύ αργά το πήρες χαμπάρι Παναγιωτόπουλε. Η «ζημιά» έχει γίνει... 

 

 

ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

ΘΕΛΕΤΕ ΚΡΕΜΑΣΜΑ... ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΙΩΠΩΝΤΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ... ΓΙΑΤΙ Ο ΣΙΩΠΩΝ, ΔΟΚΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΙΝ.

 

Καλλιόπη Σουφλή''Οι Θεσμοί καταρρακώνονται πλήρως'', σχολίασε ο πρώην πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Γιώργος Παναγιωτόπουλος,με θέμα τις επιθέσεις που δέχεται η ελληνική Δικαιοσύνη. ''Το τελευταίο χρονικό διάστημα, τα κυβερνητικά στελέχη προσπαθούν να ανακαλύψουν «μονοπάτια» για να παραβιάσουν απόφαση Ανωτάτου Δικαστηρίου'', σημειώνει ο κ.Παναγιωτόπουλος, που χαρακτηρίζει «νομικά άσχετους και θεσμικά κατάπτυστους» όσους υβρίζουν τη Δικαιοσύνη.


«Αισθανόμαστε ότι ζούμε σε καθεστώς στυγνής δικτατορίας», αναφέρει χαρακτηριστικά, ενώ σημειώνει ότι αποτελεί διεθνή πρωτοτυπία οι ύβρεις κατά τις ελληνικής Δικαιοσύνης και σημειώνει ότι «η υπηρεσιακή ηγεσία των Ελληνικών Δικαστηρίων παραμένει τελείως σιωπηλή».Ο πρώην πρόεδρος του ΣτΕ καλεί τους δικαστικούς λειτουργούς να ασχοληθούν απερίσπαστοι με τα δικαστικά τους καθήκοντα και να γυρίσουν την πλάτη σε όσους ασχημονούν και υβρίζουν τη Δικαιοσύνη καθώς μόνο με αυτή τη στάση θα δώσουν την ελπίδα ότι θα λειτουργήσουν οι δημοκρατικοί θεσμοί.


Αυτή είναι η δικαιοσύνη. Απολαύστε το τσιράκι του Μητσοτάκη – και όχι της ανιδιοτελούς και ανεξάρτητης δικαιοσύνης, τον πρώην πρόεδρο του ΣτΕ και φίλο της οικογένειας Μητσοτάκη, Γ. ΠαναγιωτόπουλοΠαναγιωτόπουλος, Μπουρδάρα, Κούβελος

Σε τέτοιες κατάπτυστες γελοίες δηλώσεις, το μόνο που μπορείς να πεις είναι, άι στο διάολο αγαπητέ μου εκπρόσωπε της πουλημένης και κομματικοποιημένης δικαιοσύνης!

Η Αλεπού όσα δεν τα φτάνει, κύριε ανεξάρτητε και τίμιε εκπρόσωπε της δικαιοσύνης τα κάνει κρεμαστάρια!

Εγώ συμφωνώ έτσι και αλλιώς ότι όχι μόνο η Κυβέρνηση, αλλά όλη η εγκάθετη βουλή, θέλει κρέμασμα! Εσύ όμως δεν συμφωνείς, βλέπεις οι δεξιοί είναι δημοκράτες...


Όμως κύριε λαλίστατε Παναγιωτόπουλε :

Πότε;;;;;;;;;;;; η δικαιοσύνη στάθηκε στο ύψος της αποστολής της και δεν το θυμάμαι;;;;;;;

Πότε δεν λειτούργησε βάση τον κομματικών της και θρησκευτικών της προτιμήσεων;;;;;;

Πότε λειτούργησε εναντίων των απατεώνων πάσης φύσεως που έχουν μεγάλο πουγκί;;;;;;

Αυτό που λένε δεκάδες χρόνια, ότι η δικαιοσύνη είναι σαν τα φίδια, που δαγκώνουν όσους είναι ξυπόλητοι, το ξέρεις;;;;;

Μήπως κύριε τίμιε προστάτη της δεξιάς φατρίας, μπορείς να μας πεις, πότε λειτουργήσατε υπέρ του λαού;;;;

Μήπως θέλεις να σου θυμίσω η δική σου δικαιοσύνη πόσες δεκάδες απατεώνες δεξιούς βουλευτές, επιχειρηματίες, απατεώνες – και κάθε λογής δολοφόνους αθώωσε, αρκεί να ήταν των πολιτικών και θρησκευτικών συμφερόντων της ''δεξιάς'';;;;

Βλέπεις έχεις και το μαχαίρι και το πεπόνι, δικαστικός στο απυρόβλητο, Δεξιό τσιράκι, όλα τα πρόστυχα και πουλημένα ΜΜΕ, έτρεξαν να αναπαράγουν τις βαρυσήμαντες δηλώσεις σου, χωρίς ερωτήσεις, χωρίς να σε αναγκάσουν με ερωτήσεις να απαντήσεις, να απολογηθείς, πότε η δικαιοσύνη έκανε το λειτούργημά της βάση την ηθικής τιμιότητας, με ισότητα και δικαιοσύνη, από τον εργάτη μέχρι τον πρωθυπουργό, πότε η δικαιοσύνη προστάτεψε το σύνταγμα που το έχετε κάνει κωλόχαρτο όλοι σας οι τίμιοι δικαστές κάθε φορά και ανάλογα με το ποιος βρίσκεται στην εξουσία!


Όλα τα θέματα που αφορούν τον δυστυχισμένο και αδικημένο λαό, τις προσφυγές τους για έσχατη προδοσία όλων των πολιτικών, ή θα την θάψετε σε κόπια σκοτεινή αποθήκη, ή θα την απορρίψετε ως αβάσιμη περεταίρω έρευνας!!!!

Ενώ σε ότι αφορούσε την δική σας μάσα και των κολλητών σας, τις εκτελούσατε και εκτελείτε αυθημερόν και με θετικό αποτέλεσμα!

Αυτή την δικαιοσύνη υπερασπίζεσαι, δικαστικό κομματόσκυλο;;;;
Πότε κύριε δίκαιε, ανεξάρτητε, αντικειμενικέ, ακομμάτιστε, τίμιε δικαστά, η δικαιοσύνη έπραξε το καθήκον της;;;;;;


Εγώ πάω στα 70 και δεν θυμάμαι, εκτός από μερικές αναλαμπές μερικών τιμίων δικαστών, που τελικά χάθηκαν και κυνηγήθηκαν, λοιδορήθηκαν, μέχρι που δεν άντεξαν την δικαιοσύνη σας και χάθηκαν, οι υπόλοιποι είσαστε ένα μάτσο θρησκευτικοί ψυχασθενείς και κομματόσκυλα του κερατά!

Αν αυτή η κυβέρνηση και όλη η βουλή είναι δικτάτορες, μήπως μπορείς να μου πεις, πότε και πια κυβέρνηση δεν ήταν με την άψογη συνεργασία σας δικτατορία ντυμένη με θεατρικές φορεσιές ως δημοκρατία;;;;;;;

Ξέρεις κύριε λαλίστατε τίμιε δικαστή, πότε θα είναι αληθινή η δικαιοσύνη;;;;Όταν κατέβεις στο δικό μου επίπεδο και μου ζητήσεις τον λόγο, και μου απαντήσεις στις ερωτήσεις μου, χωρίς τους αβανταδόρους σου, προπαγανδιστές ΜΜΕ και την ασφάλεια του αλάθητου δικαστού!!!

Εμένα για αυτά που λέω, οι αναγνώστες μου, μπορούν να με βρίσουν, να με ρωτήσουν, να μου ζητήσουν βοήθεια, εσένα που ομολογείς ότι οι κυβέρνηση είναι δικτατορική, που είναι ο τρόπος επικοινωνίας με τον λαό, να τον βοηθήσεις;;;;

[Ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος υπήρξε πρόεδρος του ΣτΕ από το το 2005 εως το 2009 Τοποθετήθηκε στην τιμητική δωδέκατη θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας της δημοκρατικής συμμαχίας...]

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ


11 Ιουλίου 2017


«Δικτατορία» η κυβέρνηση για τον πρώην πρόεδρο του ΣτΕ και φίλο της οικογένειας Μητσοτάκη, Γ. Παναγιωτόπουλο


Επιτέθηκε στην κυβέρνηση ο πρώην πρόεδρος του ΣτΕ, Γεώργιος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος έκανε αναφορές περί «στυγνής δικτατορίας» και παρεμβάσεων κυβερνητικών στελεχών στη δικαιοσύνη.

Χαρακτηριστικά, με σημερινή του δήλωση, ο κ. Παναγιωτόπουλος ανέφερε πως οι δικαστές πρέπει να «γυρίσουν την πλάτη στους υβριστές της Δικαιοσύνης και να συνεχίσουν το έργο τους» ενώ σημείωσε ότι «αποτελεί διεθνή πρωτοτυπίαν το γεγονός ότι κατά το πρόσφατο χρονικό διάστημα κατά της ελληνικής Δικαιοσύνης εκτοξεύοντο ασχημίες και ύβρεις, η δε υπηρεσιακή ηγεσία των ελληνικών δικαστηρίων παραμένει τελείως σιωπηλή».

Ακόμη, ο κ. Παναγιωτόπουλος αναφέρει, ότι κατά το πρόσφατο χρονικό διάστημα τα κυβερνητικά στελέχη προσπαθούν να ανακαλύψουν «μονοπάτια» προκειμένου να παραβιάσουν απόφαση Ανωτάτου Δικαστηρίου και προσθέτει:

«Γράφουν μαντινάδες, για να λοιδορήσουν δικαστικούς λειτουργούς, τους οποίους, εκτός από τυφλούς, αποκαλούν και κωφούς, απαρνούμενοι, με τον τρόπο αυτόν, “την ίδια τους την μάνα και το πατρικό τους σπίτι” μέσα στο οποίο ανδρώθηκαν. Έτσι λοιπόν καταρρακώνονται πλήρως οι θεσμοί και αισθανόμαστε ότι ζούμε σε καθεστώς στυγνής δικτατορίας».

Κάτι όμως ξέχασε να μας πει ο πρώην πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας. Ξέχασε να αναφέρει τις καταβολές του καθώς είναι σύζυγος της βουλευτού της ΝΔ, Κέλλυς Μπουρδάρα και χρόνια φίλος της οικογένειας Μητσοτάκη.

Δείτε ένα χαρακτηριστικό ενσταντανέ του...«αντικειμενικού» κυρίου Παναγιωτόπουλου από προεκλογική ομιλία της Ντόρας Μπακογιάννη τον Ιανουάριο του 2015, όπου ήταν ανάμεσα στους παρευρισκόμενους μαζί με τη σύζυγό του:Παράλληλα, ο κ. Παναγιωτόπουλος αναφέρει ότι «μετά από 40 χρόνια πραγματικής δικαστικής υπηρεσίας δικαιούμαι νομίζω να απευθύνω προς τους Έλληνες δικαστικούς λειτουργούς την ευχήν να ασχοληθούν απερίσπαστοι με τα δικαστικά τους καθήκοντα και να γυρίσουν την πλάτη σε όλους όσοι ασχημονούν και υβρίζουν την Ελληνική Δικαιοσύνη, όλοι αυτοί δεν είναι μόνον νομικά άσχετοι, είναι και θεσμικά κατάπτυστοι».

Κλείνοντας την δήλωσή του ο πρώην πρόεδρος του ΣτΕ σημειώνει ότι «οι Έλληνες δικαστικοί λειτουργοί μόνο με την στάση αυτή θα δώσουν την ελπίδα ότι στην Πατρίδα μας θα λειτουργήσουν οι Δημοκρατικοί θεσμοί».
ΤΟΛΜΟΥΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ & ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ;;;

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΔΩ & ΤΩΡΑ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ


Αν τολμούν, Εισαγγελείς & Δικαστές, ας ζητήσουν από την Κυβέρνηση να ξεκινήσει άμεσα μια Εξεταστική Επιτροπή για την Δικαιοσύνη - από το 1974 μέχρι και σήμερα - για να μάθουν όλοι οι Έλληνες ποιοι κατηγορούν ποιους και κατά πόσον κάποιοι από τους καταγγέλλοντες διαθέτουν το ηθικό και το θεσμικό ανάστημα να ομιλούν περί παρεμβάσεων στη Δικαιοσύνη και περί υπονόμευσης της Δημοκρατίας !!!
Πόσοι άραγε από τους καταγγέλλοντες θα έβγαιναν αλώβητοι από μια σύγχρονη Δίκη των Δικαστών (και των Εισαγγελέων) ;;;


Ενοχλεί κάποιους σήμερα η Βασιλική Θάνου στο γραφείο του Τσίπρα, αλλά δεν ενόχλησαν ποτέ τόσα χρόνια οι δεκάδες ανώτεροι και ανώτατοι λειτουργοί της Δικαιοσύνης, που στελέχωναν κομματικούς και κρατικούς μηχανισμούς και που, ενίοτε, φορούσαν - και φορούν ακόμη και σήμερα - υπουργικά κοστούμια.

Δεν ενοχλήθηκε ποτέ η θεσμική ευαισθησία των λειτουργών της Δικαιοσύνης, όταν συνάδελφοί τους διορίζονταν επικεφαλής στις δήθεν ανεξάρτητες αρχές και έκαναν επί 10ετίες τα στραβά μάτια, επιτρέποντας έτσι σε κάποιους να πλουτίζουν αθέμιτα, εξοντώνοντας τους ανταγωνιστές τους, εξολοθρεύοντας ελληνικές επιχειρήσεις και καταληστεύοντας ανενόχλητοι φορολογούμενους και καταναλωτές.
Δεν διαβάσαμε ποτέ βαρύγδουπες ανακοινώσεις και σπαρακτικά δελτία τύπου των συνδικαλιστικών τους οργάνων, όταν κάποιοι συνάδελφοί τους πιάνονταν με τη γίδα του εκάστοτε παραδικαστικού στην πλάτη, αλλά και όταν βοούσε ολόκληρο το σύμπαν για κάποιους άλλους συναδέλφους τους που, επειδή δεν έγιναν ποτέ τσακωτοί, συνεχίζουν να δικάζουν ακόμη και σήμερα τους Πολίτες, στα ακροατήρια όλων των Δικαστηρίων και όλων των βαθμών της Δικαιοσύνης.

Δεν θίχτηκε ποτέ μέχρι σήμερα ο καθωσπρεπισμός της 3ης εξουσίας, από το γεγονός ότι κάποιοι από τους λειτουργούς της, συνταξιοδοτούμενοι, καταλήγουν σταθερά, επί 10ετίες, στην μισθοδοσία, τις αντιμισθίες και τα μαύρα συσσίτια της διαπλοκής, για να χειρίζονται κάποιες "περίεργες" αναιρέσεις και να οδηγούν έτσι στην παραγραφή τεράστια οικονομικά - και όχι μόνον - εγκλήματα.

Δεν ακούστηκε ποτέ κανένα "θεσμικό κατηγορώ" για τον απόλυτο εξευτελισμό της Δικαιοσύνης, την ώρα που εν ενεργεία Εισαγγελείς και Δικαστές βλέπουν καθημερινά τα παιδιά και τους λοιπούς συγγενείς τους να δικηγορούν μπροστά στα μάτια τους, στις αίθουσες των δικαστηρίων όλης της Ελλάδας, υπέρ τραπεζών, εργολάβων, νταβατζήδων και μιντιαρχών.

 

Δεν ντράπηκαν οι ενώσεις για το γεγονός ότι, για να παραπεμφθούν στην Δικαιοσύνη, για πρώτη φορά στην ιστορία αυτής της χώρας, οι διοικήσεις των ελληνικών τραπεζών, χρειάστηκε να μεσολαβήσει μια Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, για να αναγκαστούν έτσι οι Εισαγγελείς να πράξουν με καθυστέρηση 10ετιών το αυτονόητο, που όμως είχαν την υποχρέωση να διερευνήσουν αυτεπάγγελτα, από μόνοι τους, εδώ και πολλά χρόνια, αντί να κωφεύουν την ώρα που τα εγκλήματα του ελληνικού banking, όχι μόνο διαπράττονταν προκλητικά μπροστά στα μάτια τους, αλλά και τους καταγγέλλονταν εγγράφως από βουλευτές, συλλογικότητες και απλούς Πολίτες. 


Δεν ακούστηκε ποτέ τσιμουδιά περί παρέμβασης στη Δικαιοσύνη και περί υπονόμευσης της Δημοκρατίας, όταν τα πρόστιμα των μεγαλολαθρεμπόρων καυσίμων και οι δικογραφίες για τα δάνεια των κομμάτων, ακυρώνονταν ή και κατέληγαν στο αρχείο, με την γνωστή συνταγή των "τροπολογιών μαϊμού", που κατήγγειλε στην Βουλή μέχρι και ο Γιάννης Στουρνάρας, που, ακόμη και αυτός, φαντάζει πλέον θεσμικός και ηθικός ογκόλιθος μπροστά στους λειτουργούς της ελληνικής Δικαιοσύνης, οι οποίοι δεν τολμούν ακόμη και σήμερα να ανασύρουν από το αρχείο την δικογραφία για τα δάνεια των κομμάτων, ενώ βοά ολόκληρη η Ελλάδα για τις ψευδείς, πανομοιότυτες καταθέσεις των τραπεζοελλαδιτών, δια των οποίων επετεύχθη το σκάνδαλο της αρχειοθέτησης της.

Και δεν άνοιξε ποτέ κανένα ρουθούνι, για την προκλητική εξαίρεση της "συντεχνίας" από τις κάθε λογής μνημονιακές περικοπές και μειώσεις, αλλά και από τις εξαιρέσεις της από τις νέες νομοθετικές ρυθμίσεις περί πόθεν έσχες και ελέγχου τραπεζικών λογαριασμών.

Τολμήστε λοιπόν - αν αντέχετε - οι Εισαγγελείς και οι Δικαστές, να ζητήστε μια Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, προκειμένου να διερευνηθούν, ένα προς ένα, όλα τα πεπραγμένα της ελληνικής Δικαιοσύνης από το 1974 μέχρι και σήμερα και, ιδιαίτερα, τα ονόματα των συνθέσεων των συμβουλίων και των εδρών που απάλλαξαν, αθώωσαν, αναίρεσαν, ακόμη και δήθεν υπέρ του νόμου, οδήγησαν σε παραγραφές, κλπ., όλα τα γνωστά ονόματα της ελληνικής διαπλοκής, εξασφαλίζοντάς στους κάθε λογής νταβατζήδες την αναγκαία ασυλία, προκειμένου να ολοκληρώσουν ανενόχλητοι το έγκλημα της καταλήστευσης της Πατρίδας μας και της βλάβης του δημοσίου συμφέροντος.

Για να μάθουμε όλοι οι Έλληνες, ποιοι από τους συναδέλφους σας, δεν ήταν όλα αυτά τα χρόνια μόνο τυφλοί, αλλά ήταν, ταυτόχρονα, και κουφοί και μουγγοί, με τα στόματα μάλιστα μπουκωμένα από τα πολυτελή συσσίτια της διαπλοκής.
ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

35 σχόλια:

 1. Κυρια μου καταρχην να σας πω και να σας ευχηθω ,να εχουμε ενα καλο ξημερωμα!
  Να σας πω οτι διπλα μου κοιμαται ο γνωστος''σχιζοφρενης''του μπλοκ σας, οπου εξ'αιτιας του μαθαμε και μεις οι υπολοιποι,την υπαρξη της ιστοσελιδας σας.

  Να σας πω οτι και γω, σχιζοφρενης ειμαι και οχι μονο. Ειμαι ενα αθλιο κλεφτρονι γιατι βουτηξα το κινητο του φιλου μου απο το κομοδινο(το δικο μου,για τιμωρια το κρατησαν στην ρεσεψιον). Εμεις εδω εχουμε δωρεαν ιντερνετ απο το νοσοκομειο. Το πρωι βεβαια του εξομολογουμε την αμαρτια μου,και παντα μου λεει :αντε γ@μησου παλιοκλεφτη!Μου εχει βαλει και κανονα!Την φετα απο τα γευματα μου να την τρω'ι' αυτος!Αντιλαμβανεσθε με τι ρεμαλι εχετε να κανετε!Θα χαρω πολυ αυριο που θα το δει δημοσιευμενο να δω τι θα μου απαντησει αυτο το ''κάθαρμα''!Δεν ειναι μονο αυτος ο κανονας που μου εχει επιβαλει αλλα τρω'ι' και την μιση κομποστα μου αυτο το ''λαμογιο'!Σας παρακαλω να δημοσιευτουν ολα τα''μαρτυρία''που τραβαω εξ'αιτιας του.

  Οσο αφορα το θεμα της δικαιοσυνης. Ειναι απλο .Υπαλληλοι ειναι των πολιτικων. Θα υψωνατε εσεις ως υπαλληλος κεφαλι στον εργοδοτη σας ;Θα εξασφαλιζατε μια ωραιοτατη απολυση! Η μια ωραιοτατη μεταθεση! Γιατι κουραζεσθε με θεματα που ειναι τοσο μα τοσο απλα!
  Γιαννης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. χαχαχαχαχα τελικά, μου φαίνεται πως... καλοπερνάτε εκεί μέσα όλοι οι... "τρελλοί".

   'Ωστε τόσο..."κάθαρμα" και... "λαμόγιο", ο ..."σχιζοφρενής"!!!!!!!!!!
   Τι μου λέτε; Μένω έκπληκτη... Πώς μπορώ να σας "απαλλάξω", από τα "μαρτύρια" που περνάτε μαζί του;;;

   Όσο για τους δικαστικούς... έχω διαφορετική άποψη.
   Υπάρχει ο κώδικας δεοντολογίας, που μπορούν να επικαλεστούν, όταν βλέπουν τις παρανομίες.
   Άλλωστε, αυτός είναι και ο ρόλος τους... η απόδοση της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.
   Κανείς δεν μπορεί να τους απολύσει, αν κάνουν σωστά τη δουλειά τους.
   Δυστυχώς όμως, η εξουσία και το χρήμα, τους έχει διαφθείρει στη πλειοψηφία τους.

   Εφόσον με ρωτάτε τι θα έκανα εγώ, σας πληροφορώ πως έχω αρνηθεί μη νόμιμη εντολή... και δεν απολύθηκα.

   Καλό ξημέρωμα και να έχετε όλοι σας, μια ήρεμη μέρα... και ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ...

   Διαγραφή
 2. ΜΕ ΛΕΝΕ ΕΥΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΥΠΝΙΕΣ.ΕΞΑΛΛΗ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΡΧΊΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΗ .ΕΊΜΑΙ Η ΠΟΙΟ ΑΘΎΡΟΣΤΟΜΗ ΈΔΩ ΜΈΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΉΚΩΝΩ ΜΎΓΑ ΣΤΟ ΣΠΑΘΊ ΜΟΥ.
  ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΉΣΩ ΓΙ ΑΥΤΉΝ ΤΗΝ ΤΣΟΥΛΆ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΆΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ ΓΙΑΤΊ ΜΙΑ ΤΣΟΥΛΆ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΜΕ ΈΦΕΡΕ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΉ ΕΔΩ.
  ΤΙ ΛΈΤΕ ΚΥΡΊΑ ΚΑΛΛΙΌΠΗ ;;;
  ΚΏΔΙΚΆ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΊΑΣ ;;;;;;;;;;;;;;
  ΤΙ ΚΡΊΜΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΏΔΙΚΆ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΎΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ Η ΕΦΈΤΗΣ ΚΥΡΊΑ ΜΑΡΓΑΡΊΤΗ ΌΤΑΝ ΈΚΑΝΕ ΑΠΕΡΓΊΑ ΠΕΙΝΑΣ Η ΓΥΝΑΊΚΑ! !!!!!!!!!
  ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΈΧΩ ΠΆΡΕΙ ΑΝΑΠΟΔΕΣ ΕΊΝΑΙ ΑΛΛΟ. Ο ΓΙΑΝΝΆΚΗΣ !!!!!!
  ΚΟΙΜΆΤΑΙ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΥΠΝΉΣΩ ΤΟΝ ΜΠΑΓΛΑΜΆ.
  ΤΟ ΞΈΡΕΤΕ ΌΤΙ ΤΟ ΠΡΩΊ ΜΑΣ ΦΈΡΝΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΟΚΌΜΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙΝΌ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΎΤΑΙ
  ΚΆΘΕ ΕΝΑΣ ΜΑΣ ΈΝΆ ΠΑΚΈΤΑΚΙ ΑΠΌ 2 ΦΡΥΓΑΝΙΈΣ ;ΤΑ ΠΑΚΈΤΑΚΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΑ. ΌΣΑ ΆΤΟΜΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΤΌΣΑ ΠΑΚΈΤΑΚΙΑ.
  ΞΈΡΕΤΕ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΈΧΩ ΚΑΘΥΣΤΕΡΉΣΕΙ ΝΑ ΠΆΏ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑΡΊΑ ΕΠΕΙΔΉ ΑΡΓΏ ΝΑ ΞΥΠΝΉΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΊ ΤΟ ΠΑΚΈΤΑΚΙ ΜΟΥ ;;;;;;;;;
  5 ΛΕΠΤΆ ΝΑ ΆΡΓΗΣΩ Ο ΓΙΑΝΝΆΚΗΣ ΈΦΑΓΕ ΤΙΣ ΦΡΥΓΑΝΙΈΣ ΜΟΥ.ΌΛΩΝ ΤΙΣ ΦΡΥΓΑΝΙΈΣ ΒΟΥΤΆΕΙ. ΚΛΕΦΤΡΟΝΙ ;;;;ΜΕΓΆΛΟ. Ο ΡΩΧΑΜΗΣ ΜΠΡΟΣΤΆ ΤΟΥ;;;;;ΑΓΙΟΣ!!!ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΉΝΕΙ ΠΡΩΙΝΌ ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΌ Ο ΆΛ ΚΑΠΌΝΕ.
  ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΝΌΝΑ ΤΟΥ ΈΧΩ ΒΆΛΕΙ .ΉΤΑΝ ΚΟΜΜΩΤΉΣ ΠΑΛΙΆ .ΚΆΘΕ 3 ΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΦΤΙΆΧΝΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΆ.
  ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΊΠΕ ΒΈΒΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΆΛΗ ΤΟΥ ΑΜΑΡΤΊΑ. ΤΟΥ ΈΦΕΡΕ Η ΞΑΔΈΡΦΗ ΤΟΥ 22 ΓΛΥΚΆ. ΚΩΚ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΑΜΕ ΟΛΟΙ. ΤΙ ΈΚΑΝΕ
  Ο ΆΛ ΚΑΠΌΝΕ ;;;ΈΚΡΥΨΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΊΟ ΤΟ ΕΝΑ ΚΟΥΤΊ ΓΙΑ ΠΆΡΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΊΠΕ ΝΑ ΦΆΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΚΩΚ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΈΦΤΑΝΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΝΑ .
  ΌΤΑΝ ΠΉΓΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΊΟ ΝΑ ΠΆΡΩ ΤΟ ΜΠΟΛΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΓΕΜΙΣΤΆ ΛΟΙΠΏΝ ΠΊΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΩΛ. ...........ΝΑ ΣΟΥ Η ΚΟΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΚΛΟΠΙΜΑΊΑ! !!!!!!!
  ΑΦΟΥ ΤΑ ΦΆΓΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΩΚ ΤΟΥ ΒΆΛΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΝΟΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΕΡΝΆΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΙΝΟΎΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟΎΣ ΚΑΦΈΔΕΣ.
  ΈΤΣΙ ΓΙΑΝΝΆΚΗ ;;;;;;;;;;;;;;;;;ΘΑ ΛΈΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΜΑΣ .ΆΛ ΚΑΠΌΝΕ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ.
  ΕΥΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Γειά σου Εύα με την "αθυροστομία" σου..

   Εγώ, κορίτσι μου, για να είμαστε ειλικρινείς, την αθυροστομία την απέκτησα στο διαδίκτυο... πρώτα ούτε μια κακή λέξη δεν έλεγα...

   Μια χαρά τα λες, για την τσούλα που σ' έβαλε μέσα...

   Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, πως αυτή η ΤΣΟΥΛΑ Α-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, κατέστρεψε την ΕΝΤΙΜΗ ΕΦΕΤΗ, ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ, την οποία έχω την τιμή να γνωρίζω προσωπικά και να έχω πληροφορηθεί τα τέρατα και τα σημεία που κατήγγειλε.
   Πρόκειται για μια ΚΥΡΙΑ, με όλα τα γράμματα κεφαλαία.

   Ώστε έτσι ο Γιαννάκης... τις μισές αλήθειες μου είπε...
   Γιάννη, να τα λες όλα...
   Ντάξ;

   Υ.Γ. Να ευχηθώ ο φίλος σας "ο σχιζοφρενής" να βρει το δίκιο του.
   Το εύχομαι μέσα από την ψυχή μου.

   Εύχομαι για όλους σας, να έρθει σύντομα η μέρα της λευθεριάς.
   Τελικά, είστε πολύ ωραίοι "τρελλοί".
   Χαίρομαι να διαβάζω τα σχόλιά σας...
   Ανάταση ψυχής.

   Διαγραφή
  2. Δεν μου Ευα που επιδυκνειης και το σχολιο σου δημοσηευμενο τολμας και μιλας εσυ για κλοπες;Λησταρχε Νταβελη;Ο Γιαννης μπροστα σου εινε μικροκλεφτρονι.Γιατι μωρη δεν λες οτι εσυ με την Μαρια δεν μου εχετε αφηση μποξερακη για μποξερακη;Που ανοιγετε την ντουλαπα μου με συνεργο το αλλο τον κοντορεβηθουλη που τον λαδωνετε προσφεροντας του τυροπιτες και μου κλεβετε τα μποξερακια;Γιατι εχουν ωραια σχεδια εινε και αερινα και τα φορατε για σορτσακια εδω μεσα;Να ησασταν 20+30 χρονων να σας δικαιολογησω αλλα κοτζαμ γαιδαρες τι να δικαιολογησω;Ποσες φορες μωρη λυσταρχινα μου εφερε μποξερακια ο Σακης;Μου αφησατε με την αλλη κανενα;Γαιδαρες και οι δυο;Ξεχασες τον κανονα που σας εβαλα εγω;Να μου περνετε ενα τοστακι καθε απογευμα;Που θα επρεπε να μπω στο βιβλιο γκινες.Γιατι ημε ο μοναδηκος ανθροπος παγκοσμιος που εχω ενα εσωρουχο.Γαιδαρες.Που με ρωταει ο Σακης τι τα κανω τοσα μποξερακια και τι να του πω του ανθρωπου;
   Οτι τα φορανε οι φιλες μου;Του λεω οτι εχουμε εναν μανιακο που σκιζη εσωρουχα.Παρε λοιπων και την δικη μου απαντηση δημοσηευμενη και θα την δηξω τωρα και γω σε ολους.Γαιδαρα.

   Διαγραφή
  3. χαχαχαχαχαχαχα... είστε μια όμορφη ατμόσφαιρα... πηγή γέλιου...
   Να είστε καλά όλοι σας...

   Διαγραφή
  4. Κυρία Καλλιόπη δεν σας απαντάμε όχι γιατί σας αγνοούμε αλλά γιατί αυτό εδώ είναι καθαρά προσωπική μας υπόθεση .Σας παρακαλούμε μην παρεμβαίνετε τα του οίκου μας.

   Εμένα είπες Κοντορεβυθουλη ;;;
   Βρε ηλίθιε γιατί δεν λες ότι θέλεις μισό μπουκάλι σαμπουάν και μισό μπουκάλι αφρολουτρο οταν μπαίνεις για μπάνιο ;
   Τι στο διάολο κάνεις με μισό μπουκάλι σαμπουάν κάθε φορά γλομπε που έχεις 10 τριχες όλες κι'όλες ;Που κλείνεσαι στην τουαλέτα 2 ώρες και όταν σου χτυπάμε μας λες να φύγουμε γιατί κάνεις τα μποτε ομορφιάς σου;Τι σκατά μποτε κάνεις με 10 τριχες πάνω στο κεφάλι σου ηλίθιε ;
   Γιατί δεν λες ότι θέλεις μισό κουτί Ομο για να πλυνεις ένα μποξερακι και δύο μπλουζάκια ;
   Που με ρωτάει συνέχεια η γυναίκα από το μίνι μαρκετ τι το κανω τόσο Ομο και ενα αφρολουτρο και ένα σαμπουάν κάθε μέρα σχεδων ;
   Γιατί βρε ηλίθιε δεν λες ότι δεν μας έχεις αφήσει μανταλάκι για μανταλάκι πάνω στην απλωστρα ;
   Που βάζεις μια δωδεκάδα μανταλάκια πάνω στο μποξερακι σου και άλλη μια πάνω σε κάθε μπλούζα ;Για να μην φυσήξει ο αέρας μας λες και τα πάρει!!
   Ποιος αέρας βρε θεομουρλε καλοκαιριάτικο ;Που ακόμα και ο τυφώνας Κατρίν να περάσει το μόνο που θα μείνει ανέπαφο θα είναι το μποξερακι σου με τόσα μανταλάκια πάνω ;
   Εγώ κάνω τα στραβά μάτια λοιπών και σου κλέβουν τα μποξερακια ηλίθιε.
   Που θα σε έχω να θες 50 μανταλάκια για να απλώσεις ενα μποξερακι.
   Καθυστερημένε.

   Διαγραφή
  5. ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΛΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ;
   ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΙΟΥΔΑ.ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ Η ΚΑΙΤΟΥΛΑ ΤΟ ΟΥ'Ι'ΣΚΥ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΜΕΝΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΜΙΤΕΣ Κ ΚΟΚΑ ΚΟΛΕΣ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΕΚΡΟΥΛΙΑΖΑΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ...........ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΣ ΑΥΤΑ;
   ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΟ ΠΡΩ'Ι' ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΟΥΡΑ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ,ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΖΗΤΗΣΕΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΥΧΩΝ ΒΡΕΘΕΙ ΑΛΚΟΟΛ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ;
   ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ;
   ΕΣΥ ΒΡΕ ΜΠΕΚΡΟΥΛΙΑΚΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΒΑΖΕΣ ΝΑ ΠΙΕΙ 3 ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΝΕΡΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ;ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΑΜΕ ΚΑΘΑΡΗ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΙΕΙ;
   ΑΧΑΡΙΣΤΕ.
   ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ.
   ΤΣΟΓΛΑΝΕ.
   ΚΡΙΜΑ ΤΑ ΟΥΡΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.
   ΠΑΠΑΡΑ

   Διαγραφή
  6. Δεν παρεμβαίνω στα εσωτερικά σας, απλά τα... απολαμβάνω και γελώ...

   Διαγραφή
  7. Κυρια Σουφλη ευχομαι ενα ομορφο βραδυ να εχουμε.Ειμαι ο διπλανος του διπλανου μου!
   Ναι πολυ σωστα καταλαβατε!Ο Γιαννης!Ο σχιζοφρενης δολοφονος με την μυγοσκοτωστρα!Εχουμε αρκετες μυγιες εδω ξερετε........της εχουμε βαπτισει κι'ολας!
   Μια κακοηθεστατη με το ονομα Ευα προσπαθεισε κατα τας πρωτας πρωινας ωρας να με διαβαλει!
   Δεν πιστευω να πιστεψατε αυτες τις κακοηθειες!Απλα μου αρεσει να τσιμπολογω!Λιγουλακι βεβαιως-βεβαιως!Οσο παταει η γατα....τοσο δα!
   Ε δεν το λες και κακουργημα;Ενα μικρο.Τοσο δα μικρο πταισματακι εκανα!Αξιζε αυτη η κυρια να στραφει με τοσο μισος και θυμο εναντιων μου;
   Ελπιζω να το διαβασει και τυψεις να κατακυριευσουν την ψυχη και την σκεψη της.Ας μου ζητησει ενα συγνωμη,δεν ειναι ντροπη,μα μια σαντουιτσαρα σπεσιαλ την κερασα και παγωτο για να συγχωρεθουν οι αμαρτιες μου.Εχω δωσει σε αυτην την παλιομυγα ξερετε κυρια μου πολυ χρονο και με εχει καταστρεψει οικονομικα βεβαιως-βεβαιως.Κραταω παντα την μυγοσκοτωστρα μου αλλα δεν μπορω ποτε να την πετυχω πουθενα!
   Ο αλλος σχιζοφρενης ειναι τεζαρισμενος με τουρλωμενα τα οπισθια του προς το μερος μου σαν τις ιεροδουλες που κανουν πιατσα,οταν σε καλουν και σου φωναζουν:ελααα!!
   Τα φωτα εσβησαν,και απολυτη ησυχια επικρατει εις τας διαδρομους του φρενοκομειου μα,βεβαιως-βεβαιως!
   Οι ασθενεις εφυγαν.Ολοι στα σπιτια τους ειναι,ευτυχισμενοι που και σημερα χαπακωσαν του υγειεις και μας εχουν αφησει εναν ειδικευομενο να μας φυλαει μηπως και τυχων προβουμε στο μοιραιο!Καθε μας λογικη σκεψη τους τρελενει.Καθε μας λογικη αντιδραση τους πανικοβαλει......δεν θελουν λογικη.Αυτο που επιζητουν απο εμας ειναι η παρανοια!
   Κυρια μου δεν μπορω αλλο εδω μεσα.Δεν καταλαβαινει κανενας τους οτι θελω να φαω.Μεχρι και αυτη η αλογομυγα η Ευα δεν με αφηνει να τσιμπολοουγησωωω,ολοι εναντιων μου.
   Ελπιζω να διαβαζεις ενοχλητικη αλογομυγα!Αν εχεις στα κοτσια,ξερεις που θα με βρεις.Οπως βγεις αριστερα,μετα δεξια στα 15 μετρα αριστερα....και καλως με βρηκες!Λαχταρω να ανταμωθουμε!Θα σου φερθω ως τζεντελμαν!Οπως ακριβως αρμοζει στις μεσοκοπες δεσποινιδες!
   Γιαννης ο μπαγλαμας σου!

   Διαγραφή
  8. ΤΟΕΙΔΑ ΒΡΕ ΤΕΝΕΚΕ ΞΕΓΑΝΩΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΉΡΘΑ ΝΑ ΣΕ ΑΝΤΆΜΩΣΩ !!!!!!!!!
   ΈΤΣΙ ΜΩΡΉ ΥΠΟΔΈΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΖΈΝΤΕΛΜΑΝ ΤΙΣ ΜΕΣΟΚΟΠΕΣ ΔΕΣΠΟΙΝΊΔΕΣ;;;;;;;;;;
   ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΌ ΚΏΛΟ ΈΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΆΤΙ ΤΟ ΈΝΑ ΠΌΔΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΆΕΙ ΣΤΟ ΠΆΤΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΈΡΙ ΝΑ ΧΟΥΦΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ;;;;;;;;;;ΝΑ ΚΟΙΜΟΣΟΥΝΑ ΜΕ ΔΥΟ ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΩ,ΆΛΛΆ ΝΑ ΚΟΙΜΆΣΑΙ ΜΕ ΜΌΝΟ ΤΗΝ ΜΊΑ ΑΥΤΌ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ ΟΎΤΕ Η ΕΠΙΣΤΉΜΗ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΉΣΕΙ.
   ΩΡΑΊΑ ΥΠΟΔΟΧΉ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΒΡΕ ΛΑΧΑΝΟΝΤΟΛΜΑ!!!!!ΤΟ ΜΑΞΙΛΆΡΙ ΓΙΑΤΊ ΤΟ ΕΊΧΕΣ ΚΆΤΩ ΠΕΤΑΜΕΝΟ ;;;;;ΔΕΝ ΒΡΉΚΕΣ ΤΡΙΑΝΤΆΦΥΛΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΤΆΞΕΙΣ Ε;;;;;;;;ΚΑΡΙΟΛΗ.
   ΘΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΝΏΜΗ ΤΏΡΑ Ε;;;;;;
   ΜΕ ΚΈΡΑΣΕΣ ΚΑΙ ΠΑΓΩΤΌ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣΑΡΑ ΣΠΈΣΙΑΛ ΕΕΕΕΕΕΕ
   ΚΆΘΑΡΜΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΕ ΠΝΊΞΩ ΑΠΟΡΏ.
   ΣΥΜΦΩΝΟΎΜΕ ΌΤΙ ΜΕ ΚΈΡΑΣΕΣ ΓΙΑΤΊ ΟΜΩΣ ΒΡΕ ΜΟΥΛΆΡΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ;;;;;;;;;
   ΕΥΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΡΏΣ ΤΟ ΠΑΓΩΤΆΚΙ ΣΟΥ ΜΗΝ ΛΙΏΣΕΙ ΠΡΏΤΑ;;;;;;
   ΈΓΛΥΦΕ Η ΕΥΑ ΤΟ ΠΑΓΩΤΆΚΙ ΤΗΣ ΜΗΝ ΛΙΏΣΕΙ ΣΑΝ ΗΛΊΘΙΑ ΚΑΙ ΔΊΠΛΑ ΤΗΣ ΚΑΘΌΤΑΝ Ο ΓΙΑΝΝΆΚΗΣ ΚΑΙ ΈΤΡΩΓΕ ΤΗΝ ΣΠΈΣΙΑΛ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣΑΡΑ ΠΟΥ ΕΊΧΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΚΕΡΆΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΑ!!!!
   ΚΆΘΑΡΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
   ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΠΑΣ. ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΌΤΩΣΑ ΣΉΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΠΛΑΝΟΊ ΣΟΥ. ΆΛΛΆ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΣ ΑΎΡΙΟ ΜΕΘΑΎΡΙΟ;;;ΔΕΝ ΜΟΥ ΓΛΥΤΩΝΕΙΣ. ΜΠΑΓΛΑΜΆ.

   Διαγραφή
 3. ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ,Μ'ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΕΛΟΙ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ!
  ΕΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣΑΜΠΟΥΚΙΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ.10 ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΤΑ ΦΑΕΙ ΟΛΑ.
  ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ,ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΡΓΑ!ΓΙΑΤΙ Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΠΟΥ ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΚΡΥΟ!ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΣΟ ΑΠΕΧΘΑΝΕΣΑΙ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ.
  ΤΙ ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑ ΓΙΑΝΝΗ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΓΩ ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΩ;ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ 3 ΠΙΤΕΣ ΓΥΡΟ ΜΕ ΤΖΑΤΖΙΚΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ;ΕΣΥ ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ;ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΖΑΤΖΙΚΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΛΕΙΣ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ;
  ΜΑΘΕ ΛΟΙΠΩΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΡΔΟ!..............
  ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ............ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΩΡΑΙΟ ΑΝΑΠΤΗΡΑ ΣΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΣΟΥ ΕΓΩ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ.ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ
  ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ.
  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ....ΤΙ ΝΑ ΠΩ;ΕΧΟΥΜΕ 10.000.000.000 ΝΟΜΟΥΣ.
  500.000.000.000.000.000.000. ΑΡΘΡΑ
  900.000.000.000.000.000.000.000ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΣ.
  800.000.000.000.000.000.000.ΠΡΟΕΔΡΙΚΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ
  600.000.000.000.000.0000.000.000.000 ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΕΣ ΕΓΚΥΚΛΕΙΟΥΣ
  ΣΥΓΝΩΜΗ;ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;
  ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ,ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΑΝΑΙΡΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ;
  Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΑΠΕΡΙΤΗ.ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ 1 ΒΙΒΛΙΟ.ΠΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΟΙ ΔΕΚΑ ΕΝΤΟΛΕΣ.
  ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΥ ΚΛΕΨΕΙΣ.
  ΣΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ 500.000 ΝΟΜΟΙ,ΑΡΘΡΑ,ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΙ.
  ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΛΛΑ Ο ΓΑΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.
  ΕΝΑΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αχ "σχιζοφρενή" μου, πόσες αλήθειες γράφεις...

   Εύχομαι να πάνε όλα καλά για σένα.
   Να τελειώσει η περιπέτειά σου.

   Ξέρεις κάτι;
   Σας ζηλεύω... ζηλεύω την απλότητα της παρέας σας και την ομορφιά της ψυχής σας.

   Ο Θεός μαζί σας.

   Διαγραφή
  2. ΚΥΡΙΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΦΕΥΓΩ.ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΚΡΙΝΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΤΗΝ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΜΟΥ......ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΞΗΤΗΡΙΟ.
   ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΩ ΑΥΡΙΟ ΑΛΛΑ ΧΑΠΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥΝ.ΚΕΡΔΙΣΑ ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ.
   Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΔΙΚΗ.ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ.
   ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥ ΕΔΩ.........ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΛΑ ΟΜΩΣ!ΛΕΝΕ ΜΙΚΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΤΡΕΛΟΙ ΑΠ'ΟΣΟ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ!
   ΦΕΥΓΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΑΝΟ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ.ΠΩΣ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ;
   ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΝΘΟΣ.
   ΖΗΛΕΥΕΤΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ;ΩΡΑΙΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ!ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΓΩ ΜΑΣ.ΖΗΛΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΔΕΚΑΧΡΟΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΚΑΝΔΑΛΙΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.ΕΤΣΙ ΝΙΩΘΟΥΜΕ.
   ΕΝΑΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ

   Διαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Προσευχόμουν να πάνε όλα καλά για σένα.
   Το λοιπούνου, που έλεγε και η γιαγιά μου η Καλλιόπη, θα έρθεις να με πάρεις, να πάμε να δούμε τους φίλους σου και να με γνωρίσεις σ' αυτούς...

   Τους χαιρετισμούς σου σε όλους τους φίλους.
   Σ' ευχαριστώ και τους ευχαριστώ για τις στιγμές του άδολου γέλιου που μου χαρίσατε με τα σχόλιά σας, αλλά και τις στιγμές της συγκίνησης...

   Να είστε όλοι καλά και σύντομα να βγείτε από τα κάτεργα των ψυχασθενών ψυχιάτρων.

   Διαγραφή
  4. ΤΩΡΑ ΚΥΡΙΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΤΟΥΣ ΡΩΤΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΡΕΣΕΨΙΟΝ.
   ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΛΕΕΙ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΙ ΣΤΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟ ΑΣΘΕΝΕΙΣ.ΤΙ ΚΟΥΦΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΥΤΟ;ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΜΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΩ,ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΦΕΡΝΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙΣ ΠΙΤΣΕΣ.ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ.ΑΠ'ΕΞΩ ΑΠ'ΕΞΩ.
   ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ.ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΚΟΙΤΑΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΕΞΩ.ΤΗΝ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΤΗΝ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΨΕΥΤΟΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΥΤΑ.ΑΝ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.
   Ψ Ε Μ Α Τ Α.
   ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΑΤΡΟΙ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΟΥΝ.ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΦΟΡΤΩΝΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΜΕΤΑ,,,,,,,,ΝΑ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ DSM
   ΕΧΕΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ.ΓΝΩΣΤΩ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΡΑΚΟ.
   ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ.ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΡΕΛΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΝΑ ΗΧΟΓΡΑΦΗΘΕΙ Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΜΟΥ.ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ,Η ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΩ ΑΥΤΟ,ΝΑ ΗΧΟΓΡΑΦΗΘΕΙ,ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΡΟΜΠΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΗΤΗ ΓΙΑΤΙ ΦΑΣΚΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΚΕΙ Η ΨΕΥΔΟΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΥ.
   ΕΧΩ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ.
   ΨΥΧΗ......ΣΚΕΨΗ.......ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ.....ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.....ΠΟΥ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΟΥΝ;;ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ;;ΑΝ ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ,ΕΝΑ ΕΓΚΕΦΑΛΟΓΡΑΦΗΜΑ ΚΑΤΙ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΠΟΥ ΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥΣ.ΤΙΠΟΤΑ.
   ΑΠΟΦΑΣΙΣΩΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΩΜΕΝ.ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΣ.ΤΕΛΟΣ.
   ΜΠΛΕΞΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
   ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ ΕΧΕΤΕ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ.
   ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΟΥ ΟΤΙ Η ΝΟΣΗΛΕΙΕΣ ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 25-60 ΜΕΡΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ.
   ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.ΤΟΝ ΦΑΓΑΝΕ ΛΑΧΑΝΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ................
   ΠΑΠΑΛΑ!!ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ.ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΟΥΦΑ ΝΟΣΗΛΕΙΕΣ.
   ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!
   ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΟΛΟ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ.
   ΕΝΑΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ.

   Διαγραφή
  5. Διαβίβασε στους φίλους σου τους χαιρετισμούς μου και τις ευχές μου να βγουν σύντομα.
   Αν χρειαστείς την βοήθειά μου, να μου το γράψεις στο mail μου: attiknea@otenet.gr

   Υ.Γ. Στην Ελλάδα, η δικαιοσύνη είναι μια ΠΟΡΝΗ που καταστρέφει τους απλούς ανθρώπους, για να ανέβει τα σκαλοπάτια της εξουσίας.

   Διαγραφή
  6. ΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΥΡΙΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΜΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΔΙΚΑΙΟ;ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙ ΤΟ ΟΡΘΟΝ,ΤΟ ΛΟΓΙΚΟΝ, ΤΟ ΘΕΪΚΌΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΕΠΩΝ ;
   ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΕΚΟΥΝ;ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΙ;ΛΟΓΙΚΟΙ ;ΠΡΕΠΩΝ ;
   ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ ;ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΣΤΩ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ;
   ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΑΥΤΟΙ ΝΟΜΟΘΈΤΟΥΝ.ΟΙ ΑΣΧΕΤΗ .
   ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ;ΟΧΙ ΚΥΡΙΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ. ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΔΑΧΤΕΙΣ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΟΛΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ .ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣΤΑΛΤΟ .Η ΤΟ ΧΕΙΣ;Η ΔΕΝ ΤΟ ΧΕΙΣ.
   ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ .ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΣ.
   ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΟΧΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΝ ΑΛΛΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ Ν Ο Μ Ο Θ Ε Σ Ι Α.
   ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΛΟΙΠΩΝ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ .
   ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΟΦΌ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ.
   ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Η ΕΙΡΗΝΗ .ΟΤΙ ΟΙ ΖΟΥΛΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΛΕΓΑΝ ΕΝΑΝ ΞΕΝΟ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΟΥΣ.
   ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΦΥΛΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΤΑ ΝΟΜΑΔΕΣ ΔΙΑΛΕΓΟΥΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΓΗΡΑΙΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΙΟ ΣΟΦΟ.
   ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
   ΤΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΤΩΡΑ;ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;ΠΟΙΟΣ ΑΦΕΛΗΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.
   ΟΠΩΣ ΟΙ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ
   ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
   ΝΑ ΛΕΤΕ ΠΑΝΤΑ.ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ.
   ΓΙΝΑΜΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΦΤΑΙΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΛΛΑ Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ.
   ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ.
   ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΣΑΣ ΚΥΡΙΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΣΗΜΑ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
   ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΑΛΛΟΥΣ ΧΑΡΟΚΑΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΥΦΑ ΤΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΩ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑΝΕ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΣΤΡΙΜΩΧΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ.ΑΝ ΤΥΧΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΦΙΛΟ ΦΙΛΗ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ.
   Η ΑΧΙΛΕΙΟΣ ΠΤΕΡΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ.ΛΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ.ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΟ.ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ(ΕΝΑΣ ΙΑΤΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΒΛΑΒΗ ΣΤΟ ΥΠΑΡ.)ΕΝΑΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ.ΣΤΡΙΜΩΧΤΕ ΤΟΝ.ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΦΑΣΕΙΣ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΨΕΥΤΕΣ.ΔΕΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ .ΑΣ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ.ΠΡΩΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΤΟ DSM ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΕΣ.ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΕΣ!ΜΑΚΡΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΜΕΝΤΙΟΥΜ.ΔΑΙΜΟΝΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΦΕΤΖΟΥΔΕΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ.
   ΕΝΑΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ

   Διαγραφή
 4. Κύριε τ.πρόεδρε του ΣτΕ συγχέεται την έννοια της
  ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ με ανίκανους λειτουργούς τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Οι ισχυροι ,οι πλουσιοι ,οι καταδοτες οι μαφιοζει αυτοι ανεικουν στη δικαιοσυνη ! Ειναι συμερα μια μοντερνα δικαιοσυνη γιμνη διχνει τα πονηρα της , ειναι μια δικαιοσυνη με μιζες και κυκλωματα ,ειναι μια δικαιοσυνη που σκοτωνει αυτους που τολμουν να που την αληθεια ! Ειναι μια εξελιγμενοι δικαιοσυνη που αγαπα το ψεμα και εξοντωνει την αληθεια !Την δικαιοσυνη την εχουν ξευτελισει οι τοκογλυφοι μας μαζυ με την κυβερνηση και τους υπολοιπους απο τους 300 και οι δικαστικοι βλεπουν το θεαμα ! Μια αρρωστη δικαιοσυνη κανει την αρρωστη και καθυστεριμανη κοινωνια !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΦΊΛΕ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΉ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΊ ΤΡΕΛΟΊ ΑΔΕΙΆΣΤΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟΚΑΙΤΕΙΟ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟΙ...ΦΎΓΕ ΕΣΎ ΈΛΑ ΕΣΎ ΈΝΑ ΠΡΆΜΑ ΓΙΑΤΊ ΓΙΑ ΕΚΕΊ ΜΑΣ ΒΛΈΠΩ ΜΕΤΆ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΊΕΣ ΔΗΛΏΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΟΜΠΑΛΑΦΑ ...ΑΝΟΙΧΤΈ ΤΑ ΤΡΕΛΆΔΙΚΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΞΩΩΩΩΩΩ...
  ΑΔΑΜΑΣΤΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΕΑΝ ΣΟΥ ΤΥΧΕΙ Η ΕΣΕΝΑ Η ΣΕ ΦΙΛΟ ΓΝΩΣΤΟ.ΑΜΕΣΩΣ.ΑΡΝΗΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΠΑΚΩΣΟΥΝ.ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ.ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΕΙΤΕ.Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ 48ΩΡΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑ.
   ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΠΤΙΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΦΥΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ.ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ.ΕΙΜΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΟΧΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΩ 40 ΜΕΤΡΑ.ΕΝΤΕΛΩΣ OF ΣΕ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΡΛΟΧΑΠΑ ΤΟΥΣ.ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΛΕΠΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,ΣΤΗΝ ΛΕΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ.ΕΛΕΓΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΖΟΜΠΙ.ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΖΟΜΠΙ.ΤΩΡΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΠΩΣ ΟΧΙ.ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΖΟΜΠΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΖΟΜΠΙ.
   ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΔΑΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΑΙ......ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΖΟΜΠΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΖΟΥΝ.
   ΕΝΑΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ

   Διαγραφή
 7. Για να καταλάβουμε επιτέλους τι Κομματικοί Ελληνόφωνοι Κηφήνες "Διδάσκουν" στα Παιδιά μας,Ποιά είναι τα Πρότυπα Ζωής&Συμπεριφοράς,οι Αρχές&Αξίες τους και τι Υπερασπίζονται...Σίγουρα ΟΧΙ την Ελληνική Σημαία-το Έθνος-την Πατρίδα αλλά το Συμφέρον των Ταξικών διεκδικήσεων-ΟΧΙ ΕΘΝΙΚΩΝ προς Θεού είπαμε μην μας περάσουν και για Εθνικιστές...Είπαμε Αγαπητέ μου Μεταπολίτευση μπλα-μπλά....


  http://www.alfavita.gr/arthron/kosmos/koinonia/kai-ekpaideytikoi-sto-pleyro-tis-iriannas

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΚΥΡΙΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΚΑΛΑΣΠΕΡΑ!ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΝΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΦΡΑΠΕΔΑΚΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ.
  ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΡΟΜΕΡΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΤΩΞΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΧΑΠΙΩΝ ΤΗΣ ΛΟΒΟΤΟΜΗΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥΣΑΝ.
  ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ,ΕΝΩ ΠΡΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΗΜΟΥΝ!!ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΘΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ;
  ΕΧΕΤΕ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΦΡΕΝΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΩΝ ΨΥΧΙΑΤΡΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ Η ΕΥΑ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ.(ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΔΕΣΙΜΟ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΨΥΧΙΚΑ ΔΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΙ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΝ ΚΟΚΚΟΡΙΑ;ΑΜΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΕΝΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ).
  Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΧΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ.ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΕΥΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΟΣΗΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΟΙ ΤΡΕΛΟΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΣΟΥΠ...ΑΦΗΝΟΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ.
  ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΠΑΤΑΝΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΠΕΦΤΕΙ Η ΣΕΛΙΔΑ.ΕΝΩ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΗΛ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ.ΤΩΡΑ ΤΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΠΑΤΟΥΣΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΗΜΑ.
  ΟΠΟΤΕ.Η ΑΠΑΓΩΓΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΕΛΟΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΗ ΓΙ ΑΥΤΟ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟ ΣΤΟΝ ΦΟΝΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ.ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ Η ΕΥΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!!ΑΥΤΗ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ!ΤΟΝ ΛΥΠΑΤΑΙ!!ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΓΩΣΕΙ!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΛΕΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟ.ΕΜΑΣ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ!!!
  ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΝΑ ΦΑΕΙ.ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΧΟΡΤΑΤΟΣ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΧΟΡΤΑΤΟΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ.ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΝΑΕΙ.ΘΑ ΜΑΣ ΔΥΣΚΟΛΕΨΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΚΥΡΙΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ.ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ.
  ΕΝΑΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ειλικρινά, χαίρομαι πολύ για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ σου...
   Τώρα, μπορείς να ονειρεύεσαι και πάλι, στο μπαλκόνι σου κι όχι πίσω από τα σίδερα...

   Όσο για τον Γιάννη, νομίζω πως ο καλλίτερος "θάνατος", θα είναι να τα βρουν με την Εύα και να ζήσουν αυτοί καλλίτερα από 'μας...

   Θα χαρώ να μάθω πως είναι όλοι τους ελεύθεροι πια και να έρθετε όλοι μαζί για την... υποσχόμενη απαγωγή...
   Τις λεπτομέρειες, θα τις συζητήσουμε κάτω από την πέργκολα...
   Νταξ;

   Και να μαθαίνω νέα σου...
   Ο Θεός, μαζί σου και μαζί τους.

   Διαγραφή
  2. ΑΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.ΕΜΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΝΗΡΑ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.
   ΑΝ ΔΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΑΣ ΓΥΜΝΗ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΙΣΘΗΣΗ.ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΤΗΘΗ ΕΞΩ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΓΑΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΟΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΕΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΥ.
   ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕΙ Η ΕΥΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ.ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΜΙΞΙΑ ΑΥΤΟ.ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΙΑ.ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
   ΟΚΕΥ.ΘΑ ΜΑΘΕΝΕΤΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΑΓΩΓΗ Η ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΑΒΕΡΝΑΚΙ ΝΑ ΦΑΜΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ.
   ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ.ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΡΔΕΛΟΚΟΥΤΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΒΕΡΝΑΚΙ ΝΑ ΑΓΝΑΝΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ.
   ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ
   ΕΝΑΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ

   Διαγραφή
  3. Δεν μιλώ για πονηράδα... γι αγάπη μιλώ...

   Θα σας περιμένω για το ταβερνάκι.. είμαι σίγουρη πως θα περάσουμε καλά...

   Φυλακισμένες είναι οι ψυχές μας... δυστυχώς...

   Διαγραφή
 9. " Ποιος δικαστής να δικαστεί από μια .... τυφλωμένη ; "  Ποιος δικαστής να δικαστεί από μια τυφλωμένη
  και ποιοι θα πάρουν το βαρύ αυτής της Ιστορίας ;
  Μα να δικάσουν δικαστή ; Αυτό μόν' απομένει
  Και να σπιλώσουνε αυτήν που τόσο έχουν διαβάλλει ;

  Δεν το χωράει ανθρώπου νους να κάμουν τέτοιο πράγμα
  δεν λειτουργεί η Θέμιδα να τρώει τα παιδιά της .....
  κι ας την επιβουλεύονται αυτοί με βαριά τα κρίματά της
  και την κατάντησαν τυφλή κι ανήμπορη συνάμα .

  Μον' της ζωής το γύρισμα και η Θεία δίκη μόνο
  τρομάζει αγύρτη νομικό και δικαστή αντάμα
  ή του λαού ο ξεσηκωμός και λαϊκή βουλή του
  σε ορατό χώρο, κατάμεστο να δώσουνε τον "θρόνο" . ( στις πλατείες λαϊκά δικαστήρια )

  Κι εκεί δωσίλογα κι αντεθνικά σε ικρίωμα προδότη ,
  εκεί που στάθηκες να με τρόπο που εσύ ξέρεις
  θα δεις πως θα΄ ναι μόνο η αρχή για να σου απονείμουν
  αυτά τα όσα έσπειρες να πάρεις με τον τόκο ....


  ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΜΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟ

  Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. "ΝΕΜΕΤΩΡ"

  ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00002 ] [ 2009.10.24 24:00 ]

  ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟΔΟΜΗΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟ ΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΩΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ "ΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ" ΚΑΙ Η ΑΠΟΡΡΕΟΥΣΑ ΝΟΜΙΚΗ ΤΕΡΑΤΟΓΟΝΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΕΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΟΝΤΑΣ ΒΙΑΙΩΣ ΔΕΚΑΤΡΙΑ (13) ΝΟΜΙΚΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΑΠΟΔΟΜΗΤΙΚΑ ΤΕΡΑΤΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΜΙΣΑΝΔΡΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΜΑΖΟΝΙΚΟΥ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΤΥΡΑΝΝΙΚΟΥ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΩΣ ΕΚΦΑΝΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΜΟΡΦΗΣ Ή ΤΡΙΠΡΟΣΩΠΗΣ ΕΝΤΟΜΟΕΙΔΟΥΣ ΕΚΑΤΑΙΑΣ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΟ ΟΛΕΘΡΙΟ ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΑΜΦΙΓΟΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΥΣΗ ΤΕΚΝΟΓΟΝΙΑΣ ΠΑΥΣΗ ΤΕΧΝΟΓΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΥΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΓΟΝΙΑΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ

  http://nemetwr.pa-sy-a.gr/2009/10/24/24-00/pa-sy-a_nemetwr_2009-10-24_24-00.htm#plohgos_05

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. "ΝΕΜΕΤΩΡ"

  ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00004 ] [ 2010.05.22 00:00 ]

  ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΥΝΑΙΚΟΚΡΑΤΙΚΟ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ ΕΝΟΠΛΟ ΑΜΑΖΟΝΙΚΟ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΜΙΓΟΥΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ~ ΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ ΤΟΥ ΟΥΡΟΒΟΡΟΥ ΟΦΕΩΣ ΘΗΛΕΙΑΣ ΡΟΠΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΩΝΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΗΝ "ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ" Η ΟΠΟΙΑ ΔΡΩΝΤΑΣ ΩΣ ΘΗΛΥΚΟ ΝΟΜΙΚΟ ΤΕΡΑΣ ΕΞΟΝΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΔΡΕΣ-ΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΤΥΡΑΝΝΙΚΗΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑΣ - ΟΙ ΔΙΑΤΕΛΕΣΑΣΕΣ ΩΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ: ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΧΡΥΣΑ ΜΥΛΩΝΑ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΠΑΠΑΤΑΞΙΑΡΧΗ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΟΥΡΑΝΙΑ ΣΤΑΘΕΑ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΙΣΧΟΙΝΑ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΚΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΡΙΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΓΙΑ ΠΟΛΥΕΤΗ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΤΟΥ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ ΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΑΣΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

  http://nemetwr.pa-sy-a.gr/2010/05/22/00-00/pa-sy-a_nemetwr_2010-05-22_00-00.htm#plohgos_05

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. "ΑΝΑΚΟΙΝΩΤΗΣ"

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ Νο [ 00083 ] [ 2014.12.20 00:00 ]

  1) Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΗΣ «ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΥΡΙΑΣ» ΤΟΥ «ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΛΕΣΒΙΩΝ» ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ - 2) Η «ΜΕΓΑΛΗ ΚΥΡΙΑ» ΤΟΥ «ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΛΕΣΒΙΩΝ» ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΗΤΡΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΕΓΚΟΝΙΩΝ ΤΗΣ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΥΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ - 3) ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΥΜΑ ΚΟΡΗ ΤΗΣ «ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΥΡΙΑΣ» ΤΟΥ «ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΛΕΣΒΙΩΝ» ΚΑΙ ΝΥΝ ΘΥΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΗΤΡΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΜΕ ΒΙΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΑ ΕΠΙ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΣΥΔΟΤΗΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΑΜΑΖΟΝΙΚΗΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΗΣ (ΑΝΘ)ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ (ΨΕΥΤΟ)ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΖΙΝΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - 4) ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΜΟΣΣΑΝΤ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΥΠΑΓΟΜΕΝΟ ΠΑΠΑ-ΠΑΡΑ-ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ ΓΥΝΑΙΚΙΣΤΙΚΟ ΑΜΑΖΟΝΙΚΟ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΕΩΣΦΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΡΙΜΟΡΦΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

  http://anakoinwths.pa-sy-a.gr/2014/12/20/00-00/pa-sy-a_anakoinwths_2014-12-20_00-00.htm#plohgos_03

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τι μου λες τώρα. ....εμένα 2 λεσβίες μου έδωσαν την εισαγγελική και με έβγαλαν τρελό.
   Ήξερα βλέπεις ότι υπάρχει οίκος ανοχής με δαύτες και με δικαστινες που μαζεύονται και επί πληρωμή πλήρωναν άλλες λεσβίες πόρνες για να βγάζουν τα ματάκια τους!
   Όλες ενεργητικές με τα αξεσουάρ τους τους δονητες τους και τα συναφή!
   Κυρίες !Καλοντυμένες,περιποιημένες, με τις αμαξαρες τους,.....υπήρχε και δικαστικός που ήθελε και 3 φορές την μέρα την ιδια κοπέλα!Γαμίκος η κυρία πρόεδρος. .....όχι παίζουμε. ...
   Αχ τώρα όμως ως τρελός ποιος θα με πιστέψει ;
   Τρελός σου λέει είναι οτι θέλει λέει !
   Και που να σου πω και για τα αγόρια του δικαστικού σώματος !Μέσα στην ηθική! Για τον παράδεισο!
   Άντε τώρα εγώ να κάνω καταγγελία. Να με πιστέψει ποιος ;
   Γι'αυτό τους επικίνδυνους μας κυνηγάνε και μας βγάζουν τρελους. Γιατί μιλάμε.

   Διαγραφή
 13. Στην Ελλάδα η δικαιοσύνη λειτουργεί και κάπως έτσι:

  https://www.youtube.com/watch?v=PLhpdSvI4zI

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Η στραβη μια διαφορα εχει απο τις υπολοιπες. Σην ταριφα.
  Την μανα μας την φαγατε οταν κοψατε τα φαρμακα και το σπιτι μας το παιρνετε νταβατζηδικα επειδη δεν εχουμε τον κεφαλικο φορο που μας βαλαν οι "ΘΕΣΜΟΙ"
  που ξεπουλησατε τη χωρα.
  Δεν ειμασςτε το ιδιο και ποτε δεν θα γινουμε. Αν καθεστε εκει που καθεστε ειναι επειδη το ηθικο σας αναστημα ειναι υπο του μηδενος μεχρι του σημειου να ξεπουλησετε για σκλαβους τους συμπατριωτες σας.
  Το μεγαλο λαθος που καναμε ηταν οτι οι μηνυσεις για Εσχατη Προδοσια εγιναν στους πολιτικους αντι για εσας και τωρα χρονιζουν στα συρταρια της βουλης.
  Δεν ανηκετε στην κοινωνια μας και μην την επικαλειστε. Τα τελευταια χρονια δειξατε το πραγματικο σας προσωπο.
  Αι στα διαλα αληταραδες που μου ζητατε και τα ρεστα πρωι πρωι.

  ΥΓ Καλημερα μαναρακι. Για καλο μπηκα ρε γαμωτο; Νευριασα παλι.

  ο Γιωργος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Για την Ηλιάννα θα γράψετε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ