Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017

Γιατί μια γυναίκα κάνει σχέση με παντρεμένο; Υπάρχει ένα σημαντικό μήνυμα εδώ, αλλά συχνά είναι δύσκολο για την “άλλη” γυναίκα να το κατανοήσει επειδή δεν θέλει. Υπάρχουν γυναίκες που ξοδεύουν χρόνια από τη ζωή τους περιμένοντας, επιλέγοντας να μείνουν στάσιμες, αποδεχόμενες αυτό τον ρόλο, μόνο και μόνο για μερικές στιγμές πάθους και ένα ατέρμονο κυνήγι.

Μην κάνεις ποτέ, αυτό που δεν θα ήθελες να σου κάνουν... 

Μην δεχθείς ΠΟΤΕ να κρατήσεις δεύτερο ρόλο... ρόλο κομπάρσου... ιδίως, αν υπάρχουν και... απόγονοι...

Σεβάσου τον εαυτό σου... γιατί η ζωή, έχει την τάση να επιστρέφει συμπεριφορές.


Καλλιόπη


Artist: Peter Lindbergh (λεπτομέρεια) Artist: Peter Lindbergh (λεπτομέρεια)Θα αφήσει τη γυναίκα του για μένα; αναρωτιούνται σχεδόν όλες οι γυναίκες που έχουν σχέση με παντρεμένο. 

Βαθιά μέσα τους όμως, έχουν την απάντηση. 
Και ξέρουν πως αυτό δεν θα γίνει ποτέ!

Σύμφωνα με έρευνες,οι περισσότεροι παντρεμένοι δεν εγκαταλείπουν τις γυναίκες τους για την “άλλη” γυναίκα. Οι περισσότεροι που επιλέγουν την “άλλη” γυναίκα, το κάνουν μόνο αφού οι γυναίκες τους, τους έχουν εγκαταλείψει λόγω της απιστίας. Μόνο ένα μικρό ποσοστό αυτών των δεύτερων γάμων επιβιώνει.

Υπάρχει ένα σημαντικό μήνυμα εδώ, αλλά συχνά είναι δύσκολο για την “άλλη” γυναίκα να το κατανοήσει επειδή δεν θέλει. Υπάρχουν γυναίκες που ξοδεύουν χρόνια από τη ζωή τους περιμένοντας, επιλέγοντας να μείνουν στάσιμες, αποδεχόμενες αυτό τον ρόλο, μόνο και μόνο για μερικές στιγμές πάθους και ένα ατέρμονο κυνήγι.

Είναι η χαμηλή αυτοπεποίθηση, η έλλειψη ικανότητας να βρει έναν αδέσμευτο άνδρα, ή είναι η αγάπη; Τι είδους πραγματική αγάπη μπορεί να στεριώσει, πάνω σε μια αδικία; Όποιο και να είναι το κίνητρο της “άλλης” γυναίκας, εξαπατά και εξαπατάται. Εκτός δηλαδή του ότι εξαπατά την γυναίκα του παντρεμένου με τον οποίο έχει σχέση, εξαπατά άσχημα και τον εαυτό της.

Τι κάνει μια γυναίκα να περιμένει χρόνια έναν άνδρα να αποφασίσει εάν θα την παντρευτεί, μόνο και μόνο για ν’ ανακαλύψει ότι δεν είχε ποτέ σκοπό να το κάνει; Απάντηση: Μια γυναίκα που έχει τυφλωθεί από κάτι που μοιάζει με αγάπη και δεν έχει ακόμα συνειδητοποιήσει την αξία του εαυτού της. Ακόμα και εάν εκείνος αφήσει τη γυναίκα του και την παντρευτεί, θα ξέρει πάντα ότι “έκλεψε” αυτή την αγάπη.

Πολλοί παντρεμένοι υπόσχονται για χρόνια ότι θα χωρίσουν τη γυναίκα τους, ξέροντας πολύ καλά ότι κάτι τέτοιο δεν θα το κάνουν ποτέ. 

Το θέμα όμως είναι ότι αυτό το ξέρουν μόνο εκείνοι και φροντίζουν η ερωμένη να μην το μάθει ποτέ!

Που βρίσκεται η ευχαρίστηση στο να κρύβεσαι και να κοιτάς πάντα πίσω σου, από φόβο μην σε δει ο λάθος άνθρωπος; 

Υπάρχουν πολλοί που πρέπει ν’ αποφύγεις. Που είναι η άνεση της ελευθερίας και της αξιοπρέπειας όταν υπάρχει η συνεχής υπενθύμιση ότι το “παράνομο”  ζευγάρι είναι στην πραγματικότητα ένα ζευγάρι απατεώνων; 

Κάθε κομμάτι της ζωής τους επηρεάζεται από αυτή τη μυστική σχέση. 

Πρέπει να είναι πολύ επιλεκτικοί με τα μέλη της οικογένειας, τους φίλους, τις κοινωνικές συνευρέσεις, τα καταστήματα και τους κινηματογράφους. 

Υπάρχουν πολλά μέρη και εκδηλώσεις στις οποίες δεν μπορούν να παραστούν μαζί.

Το παράνομο ζευγάρι πρέπει να λέει ψέματα στην οικογένεια και στους φίλους τους όταν θέλουν να περάσουν χρόνο μαζί. Ό,τι και να κάνουν θα είναι άδικο και κλεμμένο, σαν να είναι  εγκληματίες. Αυτή είναι η ζωή εκείνων που απατούν, μια επιλογή που έκαναν μόνοι τους.

Για να κρατήσει την ερωμένη του υποχωρητική και κάτω από τον έλεγχό του, ο παντρεμένος, θα της πει ψέματα που γνωρίζει ότι εκείνη θέλει να πιστέψει ότι είναι αληθινά. 

Μπορεί να της πει ότι κοιμάται στον καναπέ ή ότι δεν κάνουν σεξ με τη γυναίκα του όπως μπορεί και να αθετήσει υποσχέσεις επειδή δεν είναι εύκολο να διαχειριστεί πάνω από μία σχέση.

Αυτός που απατά, θέλει η ερωμένη του να νιώθει ότι είναι όλος δικός της. Επειδή είναι η “άλλη” γυναίκα και γνωρίζει τα ψέματα που λέει στην γυναίκα του, νιώθει ότι έχει το πάνω χέρι σε σχέση με τη σύζυγο του, που δεν έχει ιδέα. Παρ’ όλα αυτά, αυτός ο άνδρας προσπαθεί πολύ να βρίσκει ψέμματα και άλλες δικαιολογίες προκειμένου να κρατάει και την ερωμένη, στο σκοτάδι.

Ουσιαστικά, παίζει αυτό το παιχνίδι για να ικανοποιήσει τον εαυτό του καθώς και η ερωμένη του, είναι ένα ακόμα από τα πιόνια του. 

Τα ψέματα γίνονται συνήθεια και το καθένα χρειάζεται ένα άλλο για να το υποστηρίξει, δημιουργώντας έτσι ένα ντόμινο που μπορεί να συνεχιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια της σχέσης τους. 

Στο πίσω μέρος του μυαλού της ερωμένης, μπορεί να ξέρει τι συμβαίνει αλλά επαφίεται στη ψευδαίσθηση της ασφάλειας που της δίνει η άρνηση της πραγματικότητας.

Η ερωμένη δεν μπορεί να έχει τον παντρεμένο στη διάθεση της όποτε θέλει, κι αυτό γιατί εκείνος πρέπει να παριστάνει τον καλό πατέρα και σύζυγο, τόσο ώστε να εμποδίσει τη γυναίκα του να τον υποπτευθεί. Περιμένει από την ερωμένη να δείξει κατανόηση, επειδή έχει μάθει να περιμένει.

Στο κάτω κάτω, δεν είναι ο σύζυγός της, όσες φορές και να λέει στον εαυτό της ότι “Είναι ο άνδρας μου.” Θα περάσει μοναχικές γιορτές με κάποιες κλεμμένες στιγμές που θα μπορέσει να έχει μαζί του. Εάν είναι τυχερή, μπορεί να καταφέρει να πάει μαζί του σε κάποιο επαγγελματικό ταξίδι. Κατά τα άλλα, τον χρειάζονται στο σπίτι η γυναίκα και τα παιδιά του και δεν θέλει να διακινδυνεύσει να χάσει την οικογένεια του.

Μπορεί να μη μπορέσει να την δει σε ειδικές περιστάσεις, γι’ αυτό της στέλνει λουλούδια, δώρα και υποσχέσεις.  Η “άλλη” γυναίκα θα περάσει πολλά μοναχικά βράδια επειδή εκείνος έχει στερέψει από δικαιολογίες για να απουσιάσει από το σπίτι.

Οι άλλοτε περιστασιακές διανυκτερεύσεις στο σπίτι της ερωμένης του, που ήταν βασισμένες στα ψέματα που έλεγε στη γυναίκα του, με τον καιρό σπανίζουν. Όταν καταφέρνει να της δώσει περισσότερο χρόνο, είναι τόσο ευτυχισμένη και μόνο που θα τον δεί, που η μοναξιά της σύντομα ξεχνιέται. Έτσι, συνεχίζει να αποδέχεται την κατάσταση και να υπομένει τις σπαταλημένες και κλεμμένες στιγμές της σχέσης τους.

Ναι υπάρχουν χαρούμενες στιγμές κατά τη διάρκεια του παράνομου δεσμού αλλά είναι συχνά σύντομες καθώς οι τύψεις -αργά ή γρήγορα-κάνουν την εμφάνιση τους. Αυτές, θυμίζουν στο απαγορευμένο ζευγάρι, περισσότερες φορές απ’ ότι θα ήθελε να το παραδεχτεί, ότι η σχέση αυτή δεν είναι σωστή.  

Περιστασιακά μπορεί και να το συζητούν. Αυτή η εμπειρία είναι συχνά ο κύριος λόγος που ο σύζυγος ή η ερωμένη θα κουραστούν από αυτή τη σχέση και θα τη τελειώσουν, κάποιες φορές έπειτα από πολλά χρόνια, αλλά συνήθως τα πρώτα 1 με 5 χρόνια.

Ωστόσο υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, δηλαδή εκείνοι που απατούν και καταλήγουν να παίρνουν διαζύγιο και να παντρεύονται τις ερωμένες τους. 

Τα ψέματα, τα κρυφά ραντεβού και τα μυστικά σταματάνε, προς μεγάλη ανακούφιση του ζευγαριού που έχει περάσει ίσως και χρόνια, παίζοντας κρυφτό. 

Αυτή η ανακούφιση όμως, εύκολα μπορεί να μετατραπεί σε ένα ακόμα διαζύγιο, αν ο ένας υποπτεύεται ή απατάει (ξανά) τον άλλον, με την ιστορία να επαναλαμβάνεται.


Δεν πρέπει να κάνεις σχέση με παντρεμένο, γιατί:

1. Δεν σέβεσαι τον γάμο του.

2. Ακόμη και αν γίνεις γυναίκα του, υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να τον απατήσεις ή να σε απατήσει.

3. Είναι εξουθενωτικό να προσπαθείς να κρύψεις την παράνομη σχέση διότι στερείς από τον εαυτό σου την ελευθερία σου.

4. Οι πιθανότητες να έχετε κάποιο μέλλον μαζί είναι πολύ λίγες.

5. Πιθανόν να σε χρησιμοποιήσει για να έχει “και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο.”

6. Μπορεί να μην είσαι η μόνη ερωμένη του και να σε απατάει χωρίς τύψεις επειδή δεν είσαι γυναίκα του.

7. Μπορεί να μη σε εμπιστευθεί ποτέ ακριβώς επειδή έκανες σχέση με παντρεμένο.

9. Θα χάσεις τον χρόνο σου και ένα μεγάλο μέρος της ζωής σου, που δύσκολα θα μπορέσεις να ανακτήσεις αργότερα.

10. Θα βλάψεις σοβαρά την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή σου.

11. …άρα , με λαβωμένη αυτοεκτίμηση, θα έχεις λιγότερες πιθανότητες να βρεις έναν άνθρωπο να σε αγαπά και να σε σέβεται.Το παραπάνω άρθρο δεν έχει σκοπό να σε κρίνει. Φυσικά η τελική επιλογή είναι δική σου.
Πάντα υπάρχει και η αντίθετη γνώμη!

Πηγή: levertissteele.hubpages.com

Το διαβάσαμε: singleparent.gr
ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

10 σχόλια:

 1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ.
  ΜΗΝ ΓΕΝΙΚΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ.
  ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΛΛΑ ΣΠΙΤΟΓΑΤΟΣ ΕΠΙΣΗΣ.
  ΔΟΥΛΕΥΩ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΩΣ ΠΩΛΗΤΗΣ.ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ.ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟ ΚΟΣΜΟ.
  ΩΣ ΑΝΥΜΦΕΥΤΟΣ ΓΝΩΡΙΣΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ-ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΑ ΧΩΡΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΤΗΝ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑ.ΑΓΑΠΗΘΗΚΑΜΕ.ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΜΕ.ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΩΜΑΤΟΣ Κ(Ι ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΦΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΕΦΗΒΕΙΑΣ.ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ,ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ.ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΟΥΣΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙ.Ο ΠΡΩΗΝ ΑΝΔΡΑΣ ΤΗΣ,ΔΕΝ ΕΔΙΝΕ ΔΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ,ΕΙΧΑΝ ΑΠΛΑ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΩ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΜΕ ΠΑΡΑΜΕΛΟΥΣΕ.ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΜΟΥ.ΔΟΥΛΕΙΑ,ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΠΑΙΔΙΩΝ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ,ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΟΦΕΣ Κ.Ο.Κ
  ΕΙΧΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΠΟΣΤΑΣΗ.ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΝΑ ΓΥΡΙΖΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΛΟΓΟ.ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙ.ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΜΙΛΟΥΣΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΡΑ ΜΕ ΕΜΕΝΑ.
  ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΧΑΣΜΑ.ΧΑΣΜΑ ΑΓΕΦΥΡΩΤΟ.ΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΜΕ ΓΕΜΙΖΕΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΥΡΕΣΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΑΓΓΑΡΕΙΑ.ΑΣΧΕΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΠΟΤΕ.ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΩ.ΕΝΙΩΘΑ ΔΥΣΤΗΧΙΣΜΕΝΟΣ.ΕΙΧΑ ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΓΥΝΑΙΚΑ.ΒΓΑΙΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΛΗΤΑ ΑΦΟΡΗΤΑ.ΞΕΝΕΡΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕΜΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΟΥΣΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ.

  ΩΣΠΟΥ...........ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΟΥ ΜΙΣΟ.ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΩ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΟΣ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟ.ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΩΡΙΣΩ.ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΑ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ.ΝΑ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΣΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΟΥΣΑ ΠΕΤΟΥΣΑ ΑΠΟ ΧΑΡΑ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ.ΣΤΟΝ ΕΒΔΟΜΟ ΟΥΡΑΝΟ.Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΤΙ.ΤΗΣ ΜΙΛΗΣΑ.ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΑΠΟΦΑΣΗ;ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ.
  ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΤΗΚΕ ΕΥΚΟΛΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ Η ΖΗΛΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΘΥΜΟΣ ΤΗΣ.
  ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥΛΟΓΩ.
  ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΑΣ ΟΤΑΝ ΝΙΩΘΕΙ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ ΘΑ ΨΑΞΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ.Η ΘΑ ΧΩΡΙΣΕΙ Η ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΣΧΕΣΗ.ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΕΡΑΤΩΝΕΙ.ΓΙΑΤΙ ΝΙΩΘΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ,Η ΣΥΜΒΙΩΣΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΨΥΧΙΚΟ ΚΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ''ΔΕΣΙΜΟ''.
  ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΑΣ.ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ.ΝΑΙ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΒΑΡΗ,ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΣΑΝ ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ,ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ ΣΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΕΙ.....ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟΥΣΑ;
  ΔΕΝ ΜΕ ΑΓΑΠΟΥΣΕ.ΑΠΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΕ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝ Η ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ.
  ΧΩΡΙΣΑ.ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΟΥ ΜΙΣΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ.
  ΟΤΙ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΕΓΩ ΤΑ ΘΕΩΡΩ.....
  ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΕΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εμπίπτετε στις σπάνιες περιπτώσεις, που είναι ξεκάθαρες και μπράβο σας.
   Το άρθρο βασικά, αναφέρεται στις περιπτώσεις εκείνες που ο άντρας, θέλει και την γυναίκα του και την ερωμένη του...και την πίτα ολάκερη και τον σκύλο χορτάτο... βασικά, για να επιβεβαιώνει τον αντρισμό και το εγώ του... να είναι της μοδός, που λένε...

   Σε ότι σας αφορά, θεωρώ πως πράξατε το σωστό.
   Χωρίσατε και ξαναφτιάξατε τη ζωή σας μ' αυτό που σας γέμιζε.... σαν ολοκλήρωνε ως Άνδρα και ως Άνθρωπο.

   Να είστε ευτυχισμένοι.

   Διαγραφή
 2. ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΑΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΩΜΕΝΗ.
  Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΩΝΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ.Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΗΡΕ.Η ΜΑΝΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ.ΚΑΛΗ ΚΑΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΝΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ.ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ.ΤΗΝ ΣΕΒΕΤΑΙ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.
  ΤΗΝ ΕΡΩΜΕΝΗ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΝΙΩΣΕΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ.ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ.ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ.ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΡΑΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ.ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΟΥΣ.
  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ:ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ -ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΥΨΕΙ-ΑΝ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ-ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΛΩ ΣΑΣ.ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ,ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ,ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ,ΨΥΧΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΛΟΓΟΣ.ΕΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΙΤΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΒΗΜΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΑΣ ΦΙΛΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΣΤΗΧΙΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σωστή τοποθέτηση, σε ότι αφορά στην επιλογή του συντρόφου.
   Ένας άνθρωπος, που θα σε καλύπτει συναισθηματικά, εγκεφαλικά, σεξουαλικά και πάνω απ' όλα, ψυχικά.
   Σπάνιο, αλλά αξίζει να το προσπαθήσει όποιος θέλει να βιώσει την ευτυχία.

   Διαγραφή
 3. Χμ,,, την τιμή της αγάπης την γνωρίζετε? Πολλές φορές η ερωμένη είναι νεώτερη, όχι οικονομικά ανεξάρτητη και λιγώτερο μορφωμένη και δι αυτού απειλητική για τον άπιστο σύζυγο.Οι Ελληνες παντρέυονται αυτήν που ερωτεύθηκε η μητέρα τους πάρα πολύ συχνά, και όχι όποια πληρεί τα δικά τους κρίτήρια. Β΄ρισκουν την πριγ΄κιπισσα μόνο που κάπου νιώθουν ότι τοθς πέφτει πολύ. Οι περισσότερες οικογένειες νέων ανθρώπων τις εποχής της κρισης γίνονται με οικονομικά κριτήρια. Οι άντρες επιλέγουν-γιατί κακά τα ψέμματα αυτοί επιλέγουν ακόμα- κατά κύριο λόγο να εξασφαλιστούν και η κοινωνική τους κινητικότητα παίρνει την ανιούσα με την επένδυση που κάνουν. Πολλοί μετά από χρονια συμβίωση με μιά κοπέλα μεχρι πιά να βρεί εργασία-ρουσφέτι η κοπέλα, (προτιμητέον για να έχει χρόνο να κάνει την καλή νοικοκυρά, μόνιμη ας πούμε εργασία και να κανακεύει το εγώ του κυρίου) προίκα, μετρητά μία κοπέλα και να "αγοράσει" τον σύντροφο της (σύμφωνα με τις προδιαγραφές της μανούλας του) την έχουν μπουχτίσει ερωτικά, και την φορτωνονται σε μία γελοία και εξευτελιστική δημόσια παρωδία για να κάνουν νόμινους απογόνους. Οπως έκαναν και οι αρχαίοι Ελληνες ¨επ' αρρότω παίδων άγομαι γαμετήν". Το κοινωνικό προσωπείο του ΄γαμου αλά ελληνικά ραγίζει ολοένα και περισσότερο και αποτελεί συμβολή στο δημογραφικό πρόβλημα στην Ελλάδα. Το 60 % των νέων ελεύθερων γυναικών είναι άνεργες, πολλές μερικά απασχολούμενες. Αυτές δεν μπορούν να επιλεγούν για γάμο σύμφωνα με τα έτεγκτα πεθερίστικα κριτήρια και παιρνούν τα νιάτα τους -γιατί τους άντρες ενδιαφέρουν μόνο τα νιάτα μιάς γυναίκας με απειροελάχιστες εξαιρέσεις πάντα και παντού-μόνες, ή έχουν δύο επιλογές. Να γίνουν η γυναίκα της αρπαχτής του ελεύθερου ή του λιμασμένου παντρεμένου,με σκοπό να τους κάτσει κάποια σ΄χεση με αυτόν. Τώρα, υ΄πάρχει μία σημαντική παράμετρος. Το τραγικό για όλες τις γυναίκες του πλανήτη είναι ότι οι ελκυστικοί άντρες είναι πάρα πολύ μικ΄ρο ποσοστό. Οι άνθρωποι όλοι είναι οπτικοί τύποι και αν μας αφηναν να διαλέξουμε σύντροφο όπως όλοι θέλαμε, θα σχηματίζαμε χαρέμια. Οι περισσότεροι άντρες -και με τον χαρακτήρα που εχουν, μόνο με πληρωμή θα μπορούσαν να βρούν γυναίκα-. Οι επιλογές για τις νέες γυνάικες που είναι μη προνομιούχες είναι πάρα πολύ λίγες ειδικά κάτω από τις απίστευτες κοινωνικές ανισότητες μιάς κοινωνίας σε βαθειά αποσύνθεση. Συχνά κάποιος παντρεμένος είναι και εμφανίσιμος, και τον έχει ήδη εκπαιδεύσει με κόπο και πόνο η φουκαριάρα που τον αγόρασε -τον ενυμφεύθη-. Ετσι και ΄φερεται καλύτερα από τον μέσο μπούρδα που άλλωστε ούτε και εκείνος θα την παντρευόταν την πτωχή εργα΄ζομενη ή την άνεργη κοπέλα. Είναι τραγικό να νομίζουμε οτι έχουμε περισσότερες επιλογές από όσες πραγματικά έχουμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ...ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ,,,ΣΟΥΛΑ

   Διαγραφή
 4. ΔΕΝ ΠΑ' ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΚΙ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ Ο ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ... ΝΑ ΤΟΥ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΜΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΟΙ ΤΟΥ ΜΕ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΥΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Το ηθικό δίδαγμα του κειμένου βρίσκεται στις εξής φράσεις:
  "Μην κάνεις ποτέ, αυτό που δεν θα ήθελες να σου κάνουν..." , που είναι και ο χρυσός κανόνας του Ευαγγελίου και:
  "..... γιατί η ζωή, έχει την τάση να επιστρέφει συμπεριφορές." λέγεται και θεία δίκη, ή Νέμεσις.
  ΟΠΟΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΟΜΙΖΕΙ, ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΣΤΥΧΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΗ!
  ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Έτσι ακριβώς είναι, Δανάη.
   Καμιά ευτυχία δεν στηρίζεται στην δυστυχία του άλλου.
   Θεωρώ πιο έντιμο να χωρίζει ένα ζευγάρι όταν η αγάπη, η θαλπωρή, η αμοιβαιότητα, ο σεβασμός, η εκτίμηση και η εμπιστοσύνη έχουν πάψει να υπάρχουν, παρά να δημιουργούνται παράλληλες σχέσεις.

   Διαγραφή
  2. Α Ν Α Ν Τ Ί Ρ Ρ Η Τ Α, Το "Μην κάνεις ποτέ, αυτό που δεν θα ήθελες να σου κάνουν..." , είναι ο Χρυσός Κανόνας του Ευαγγελίου ΚΑΙ
   Ε Π' Ο Υ Δ Ε Ν 'Ι ΕΊΝΑΙ Το ''Ό συ μισείς, ετέρω μη ποιήσεις.'', ρήση του Κλεόβουλου του Ρόδιου, 6ος π.Χ. αιών, Εκ των 7 Σοφών της Αρχαίας Ελλάδος.

   ΠΗΓΗ http://www.gnomikologikon.gr/authquotes.php?auth=903

   Τελικά, είναι για γέλια αυτοί οι αθεράπευτα ''γραφικοί'', ''κολλημένοι'' αρχαιοελληνολάτρες. Άκου, 7 Σοφοί της Αρχαίας Ελλάδος! Ποιοί είναι αυτοί; Καινούργια φρούτα; Πότε ξεφύτρωσαν; Από που κρατάει η σκούφια τους; Ενδιαφέρθηκε κανείς να μάθει αν είναι εβραίοι, μασόνοι ή ιεχωβάδες;
   Αλήθεια, Αναρωτήθηκε κανείς Τι είδους Σοφοί είναι αυτοί, που η ''Σοφία'' τους δεν τους επέτρεψε να καταλάβουν πως εδώ και δύο χιλιάδες χρόνια, Του Προαιωνίου Επουρανίου Δημιουργού μας Παρόντος, πάσα Επίγεια, εξ ορισμού εφήμερη, Αρχή παυσάτω; Γιατί Ο Επουράνιός μας Πατέρας, διά των Εντεταλμένων Tου επί της γης αντ'Εκείνου Ποιμένων μας, μας διαβεβαιώνει -Τι Λόγο έχει να πει Ψέματα;- πως Εκείνος

   Είναι Το Α και Το Ω. Είναι Η Αρχή και Το Τέλος. Είναι Ο Πρώτος και Ο Έσχατος. Είναι Ο Ων και Ο Ην και Ο Ερχόμενος. Είναι, πέρα από τον Χώρο και τον Χρόνο, Ο Άπειρος και Ο Αιώνιος που, ως Δημιουργός, Ποιητής Των Πάντων, Ορατών τε και Αοράτων, κατοικεί ''στην Αιωνιότητα'', ενώ εμείς, ως αμαρτωλοί κι ανάξιοι δούλοι Του, κατοικούμε ''στο χρόνο'' (Ησαϊας 57:15). Και Το αποδεικνύει καθώς Πάντοτε, Νυν και Αεί, μέσα από Το Ευαγγέλιό Του παραγγέλνει ''Έχει συμπληρωθεί ο καιρός και έχει πλησιάσει η βασιλεία του Θεού. Μετανοείτε και πιστεύετε στο ευαγγέλιο.'' (Μάρκος 1:15) και, δυστυχώς, επειδή εμείς κάνουμε μονίμως το αντίθετο “παίζοντας” με την υπομονή, την ανοχή και την αγάπη Του, επιτρέπει, κατά παραχώρησιν Του, στον Εωσφόρο να κακουργεί διαχρονικά προς μετάνοιαν, προσευχήν και συμμόρφωσιν μας προς Το Θέλημά Του. ΑΝΤΊΘΕΤΑ, εμείς, ως χώμα που είμασταν, χώμα ξαναγινόμαστε μετά την εφήμερη επίγεια δοκιμασία και την, μετ'Αυλαίαν, ''κοίμησιν'' μας.

   Και γεννάται Το Ερώτημα : Άραγε, Σε ποιούς απευθύνονται οι 7 ή 17 ή 77 ή 107 ''Σοφοί'' της Αρχαίας Ελλάδος; Εκείνοι οι Αρχαίοι ''Σοφοί'' που ακόμα και τώρα, που Η Μεταφυσική, Υπερβατική, Υπερτάτη Θεοδώρητος Γνώση διανέμεται εν αφθονία από Τον Κρατικοδίαιτο, ως Θεόσταλτο, Κλήρο εις όλους Τους Ιερούς Ναούς της Χώρας, δε το ''βουλώνουν'', μα αμετανόητοι συνεχίζουν να ''μιλάνε'' ευελπιστώντας πως, μία στις χίλιες, μπορεί να βρεθεί παλιομοδίτης να τους πιστέψει. Κρίμα.

   Διαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ