Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017

Λυπάμαι για τον ευτελισμό του... "πατριωτΙκού χώρου" (βίντεο)
  Το "επίπεδο" του συνεδρίου θύμιζε κωμωδία του Αλέκου Σακελλάριου, με έναν "αρχηγό" να αδυνατεί να αρθρώσει μία συλλαβή, με έναν αυτοχρισμένο "αρχιεπίσκοπο"-μαϊμού τέως διακοσμητή εσωτερικών χώρων (ο οποίος, μάλιστα,"έχρισε" ...συνδεσπότη και τον φίλο του), έναν "σεσημασμένο" συνεργάτη μυστικών κρατικών υπηρεσιών και το ...παγκόσμιο ειδησεογραφικό πρακτορείο ..."ΑΝΤΟΝΙΟ NEWS" που δεν το γνωρίζει ούτε η πληθωρική κυρία με τα υπέροχα σαρδάμ στο μικρόφωνο (δεν παρέστη ούτε ένας δημοσιογράφος,όλοι, σε αταίριαστους ρόλους που προκαλούσαν θυμηδία.


Δεν θα σταθώ ούτε στον τίτλο, παρακάτω, ούτε στους συμμετέχοντες, εκτός των δυο ρασοφόρων...
ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΠΕΣΜΟ ΤΟΥ... "πατριωτικού" δήθεν χώρου... γι αυτό και έβαλα τον τίτλο αυτό.

Τίποτε άλλο...
Πατώντας στο τέλος  της ανάρτησης την πηγή, διαβάστε τα σχόλια που έχουν αναρτηθεί... και όσοι έχετε συνείδηση πατριώτη, κλάψτε για την κατάντια της λέξης και της έννοιας "πατριώτης".


Καλλιόπη Σουφλή
Λ.Ε.Π.ΕΝ.
ΧΑΦΙΕΔΕΣ, ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ  ΚΑΙ ΜΟΧΙΤΟ

   

 Μετά από πολύ καιρό παρακμής και ερωτηματικών φαίνεται, πια, πάτος στο "βαρέλι" της ντόπιας ακροδεξιάς, μετά τη λήξη του οπερετικού "συνεδρίου" της, κενής ιδεολογίας, Λ.Ε.Π.ΕΝ. που έγινε το τελευταίο Σάββατο σε ένα όχι και τόσο "έγκριτο" ξενοδοχείο της περιοχής του Σταθμού Λαρίσης.


     Το "επίπεδο" του συνεδρίου θύμιζε κωμωδία του Αλέκου Σακελλάριου, με έναν "αρχηγό" να αδυνατεί να αρθρώσει μία συλλαβή, με έναν αυτοχρισμένο "αρχιεπίσκοπο"-μαϊμού τέως διακοσμητή εσωτερικών χώρων (ο οποίος, μάλιστα,"έχρισε" ...συνδεσπότη και τον φίλο του), έναν "σεσημασμένο" συνεργάτη μυστικών κρατικών υπηρεσιών και το ...παγκόσμιο ειδησεογραφικό πρακτορείο ..."ΑΝΤΟΝΙΟ NEWS" που δεν το γνωρίζει ούτε η πληθωρική κυρία με τα υπέροχα σαρδάμ στο μικρόφωνο (δεν παρέστη ούτε ένας δημοσιογράφος,όλοι, σε αταίριαστους ρόλους που προκαλούσαν θυμηδία.https://youtu.be/iTK9RNHMFPo


πόνερα" της "Χρυσής Αυγής" τόσο ο "αρχηγός" της Λ.Ε.Π.ΕΝ. Χρήστος Ρήγας όσο και ο "κονφερανσιέ" του συνεδρίου Κώστας Παρασχάκης, υπήρξαν θλιβεροί "μαϊντανοί" μιας ολιγάριθμης "σύναξης" λιγότερων από είκοσι ...νοματαίων η οποία έμοιαζε περισσότερο με κομματικό ...μνημόσυνο.


    Οικτρότερος όλων ο γνωστός συνεργάτης των μυστικών κρατικών υπηρεσιών Κώστας Πλεύρης ο οποίος εν μέσω των υπολοίπων τραγικών παρευρισκομένων υπογράμμιζε την απόγνωσή του να βουλευτοποιηθεί παντί τρόπω ανεξαρτήτως τιμήματος και ήταν απολαυστικός κλαυσίγελως ο συναγελασμός του "πατριάρχη" του εθνικισμού με τον αυτοχριισμένο "αρχιεπίσκοπο"-μαϊμού.... Δυστυχώς, ο αγαθότατος Χρήστος Ρήγας δε σκέφτηκε καθόλου γιατί μέχρι τώρα ο συνεργάτης των μυστικών κρατικών υπηρεσιών και παρπά τις απεγνωσμένες προσπάθειές του δε κατάφερε να βουλευτοποιηθεί και ο καημένος ο όψιμος κομματάρχης άρπαξε τη "μπόμπα" στο χέρι για να δει σε λίγο τι συνέπειες μπορεί να έχει...
https://youtu.be/3H9nDdaGA-s


Προσκεκλημένος στο "συνέδριο" από τον Χρήστο Ρήγα ήταν και ο Περίανδρος Ανδρουτσόπουλος με την "ΑΠΕΛΛΑ" του, η οποία παρέστη ...δι αντιπροσώπου, ενώ ο ίδιος ο Περίανδρος Ανδρουτσόπουλος απέφυγε να εμφανιστεί. Η εισήγηση του εκπροσώπου της "ΑΠΕΛΛΑ" ήταν η μόνη με σχετικό ιδεολογικό περιεχόμενο, ασχέτως εάν αυτό το περιεχόμενο ήταν σε πλήρη διάσταση με το πλαίσιο του "συνεδρίου" και της Λ.Ε.Π.ΕΝ.


https://youtu.be/gb1XTyMhsmE
 

Ιλαρότατον, για όποιον αντέξει να παρακολουθήσει το σχετικό βίντεο το οποίο προσφέρεται στους αναγνώστες μας άνευ φόρου δημοσίων θεαμάτων, ευχαριστώντας σας όσους είστε κοντά σας, συγγνώμη, κοντά μας. Πράγματι, ο ντόπιος εθνικισμός δε πρόκειται να ξανασηκώσει "κεφάλι"!


     Χαρείτε, λοιπόν, σε σύνταξη του"αρχηγού" και ...εκτέλεση στα έξι βήματα της Ελληνικής ('προς Ιλαρίων')  antonio news-ΡΗΓΑΣ ΠΡΟΣ ΑΡΧ, ΙΛΑΡΙΩΝ -ΕΙΣΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ και αν βρυκολακιάσει ο Παπαφλέσσας το κρίμα στο λαιμό του ...Χρήστου Ρήγα.https://youtu.be/Odcr6rDq_CcΜετά ταύτα, η επέλαση ψηφοφόρων 
υπέρ της Λ.Ε.Π.ΕΝ. 
είναι δεδομένη.


ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

6 σχόλια:

 1. Τωρα το πιστευω.
  Εισαι για λυπηση.......Καλλιοπη.
  Ας τους αλλους......ο γνωστός συνεργάτης των μυστικών κρατικών υπηρεσιών Κώστας Πλεύρης.....?????????
  Ουτε ο Δημητρας, η Γκιλμπερτ και οι σκυλο-εβραιοι δεν θα μιλαγαν ετσι για τον Φιλελληνα Πλευρη.

  https://www.youtube.com/watch?v=CXBtSx6E6EY

  Δε σου λεω γω......?????
  Ντροπη σου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Βλεπω οτι με σκαναρεις.... ΔΕΝ με διαβαζεις.
   Ξαναδιάβασε το σχόλιό μου.
   ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ.
   ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΤΟΝ ΠΛΕΥΡΗ...
   ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.

   Υ.Γ.1. Καλόν θα ήταν να μην εκτίθεται ο Πλεύρης σε τέτοιες συνάξεις με περίεργους... ρασοφόρους.

   Υ.Γ.2. ΚΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ, ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ...ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΥΠΗΣΗ.
   Κοιτάξου στον καθρέπτη και να λυπάσαι τον εαυτό σου... ΟΧΙ ΕΜΕΝΑ.
   Εγώ, ξέρω πολύ καλά τι λέω και τι γράφω.
   ΕΣΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ.

   Υ.Γ.3. Αν δε σου αρέσουν αυτά που διαβάζεις, η έξοδος είναι εύκολη... ανοίγεις την πόρτα και φεύγεις από τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ.

   Υ.Γ.4. Γαμώτο σου, γιατί μου δημιουργείς κάθε φορά την επιθυμία να σε σπάσω στο ξύλο, μπας και βάλεις μυαλό...;;;

   Υ.Γ.5. Στην Νέα Μάκρη τους έχουμε αυτούς τους απατεώνες... και δεν γνωρίζεις τίποτα ... άντε μην αρχίσω τα γαλλικά μου.

   Διαγραφή
  2. Υ.Γ.1. Καλόν θα ήταν να μην εκτίθεται ο Πλεύρης σε τέτοιες συνάξεις με περίεργους... ρασοφόρους.
   .
   ΣΥΜΦΩΝΩ !

   ΑΠΟΛΥΤΑ .................

   Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ .............
   ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΞΕΠΕΣΜΟΣ ........

   ΚΡΙΜΑ ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ
   .
   .
   ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

   ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

   ΕΛΕΟΣ .............

   Διαγραφή
  3. αρκικά στο άρθρο υβρίζεται ο Κ Πλέυρης και στην συνέχεια εσείς τα μαζεύετε λέγοντας οτι δεν αναφέρθηκατε σε αυτόν , κάνεις τούμπες και αυτό δεν είναι έντιμο . Ο Πλέυρης υπερασπίζεται τον ελληνισμό χρόνια τώρα , αφού εσύ τον χτυπάς , σημαίνει τοι ίσως εσύ δεν θέλεις το καλό των Ελλήνων

   Διαγραφή
 2. Κυρία Σουφλή, συμφωνώ μαζί σας: Ο Πατριωτικός Χώρος στην Ελλάδα είναι διαβρωμένος από τους Εβραίους

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Λυπάμαι που δεν το αντιλαμβάνονται οι περισσότεροι... "πατριώτες".

   Διαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ