Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017

Επίσημα και με ΦΕΚ, "ΠΡΩΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ". Γίναμε και επισήμως... ΑΠΟΙΚΙΑ. Με την αναθεώρηση  του Συντάγματος που ετοιμάζει η τρόικα, θα αλλάξει και η επίσημη ονομασία της από «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» σε «ΠΡΩΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»…

 

 

 Για την πλειοψηφία του λαου, αυτό είναι ένα ακόμη ... μνημονιακό σήριαλ και ουδόλως ενδιαφέρεται γι αυτό...

Για κείνους όμως που γνωρίζουν τι ψήφισε η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟ 2007, ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗς ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ, ΔΗΛΑΔΔΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩΣΥΝΤΑΓΜΑ, η αναθεώρηση του Συντάγματος και η ανακύρυξη της Ελλάδοςλ σε ... ΠΡΩΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, παράλληλα με την πλήρη κατάργηση του "ελληνικού" ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, το οποίον ήδη έχει παραβιαστεί πολλάκις, γεγονός που έχει παραδεχθεί δημοσίως τόσον ο πρόεδρος της "δημοκρατίας, ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ όσον και το οβριοτουρκόσπερμα της ανωμαλίας και της ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ο πρωθυπουργεύων ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ.

Με το νέο Σύνταγμα, που θα ψηφιστεί από την πλειοψηφία της ΚΥΝΟβουλής, και επισήμως ΣΚΛΑΒΟΙ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ.

Με δεδομένη την ξεπουλημένη στην πλειοψηφία της Α-Δικαιοσύνη και τις ξεπουλημένες ηγεσίες των Ενόπλων Δυνάμεων, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ!

ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ!Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Ας συνεχίσει η πλειοψηφία του λαού,  να φραπεδιάζεται και να βλέπει survivor  ή τον κώλο του κάθε ξέκωλου στην τηλεόραση.
ΣΚΛΑΒΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.

Το θέμα, αφορά ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Επίσημα πλέον η Ελλάδα μπορεί να θεωρείται χώρα προτεκτοράτο των δανειστών της. 

 

 Με την αναθεώρηση  του Συντάγματος που ετοιμάζει η τρόικα, θα αλλάξει και η επίσημη ονομασία της από «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» σε «ΠΡΩΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»…

 

 

Θα πρέπει να είναι κανείς αφελής για να νομίζει, πως η τρόικα που μπορεί και περνά στη Βουλή όποιο νόμο επιθυμεί, θα άφηνε το υπάρχον Σύνταγμα να της δημιουργεί  προβλήματα.

 

 

Για πρώτη φορά μετά την κατοχή όταν δημοσιευόταν σε ΦΕΚ οι αποφάσεις των Γερμανών στρατιωτικών διοικητών, δημοσιεύτηκε στο ελληνικό ΦΕΚ, απόφαση την οποία υπογράφουν ξένοι πολίτες. 

 

Κάτι παρόμοιο δεν έχει συμβεί ούτε επί χούντας, ούτε με την κυβέρνηση Παπαδήμου όπου κρατούσαν τουλάχιστον τα προσχήματα.

Πρόκειται για την απόφαση της Επιτροπής Επιλογής των μελών του ΤΧΣ την οποία υπογράφουν ο ιταλός πρόεδρός της, και τα μέλη της δύο σουηδοί μία ουγγαρέζα και δύο έλληνες.

Τα μέλη της επιτροπής θεωρούνται δημόσιοι υπάλληλοι (ειδικών θέσεων).

Η αποζημίωση του Προέδρου της Επιτροπής ορίζεται στα δύο χιλιάδες (2.000) ευρώ ανά συνεδρίαση ενώ των υπολοίπων μελών της Επιτροπής στα χίλια (1.000) ευρώ ανά συνεδρίαση.

Τα μέλη της Επιτροπής, όπως και τόσοι άλλοι, φυσικά δεν έχουν αστική ευθύνη έναντι τρίτων για πράξεις ή παραλείψεις κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, εκτός από περιπτώσεις δόλου ή βαριάς αμέλειας.

 

 

Επί κυβέρνησης λοιπόν, του «είμαστε κάθε λέξη του Συντάγματος», στο ΦΕΚ 1964/Β/30-6-2016δημοσιεύτηκε η απόφαση  με αριθμό 9/1/17.5.2016, της Επιτροπή Επιλογής των μελών του ΤΧΣ με θέμα :

 

 

«Θέσπιση κριτηρίων για την αξιολόγηση των μελών του Γενικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.»

Την απόφαση υπογράφουν οι παρακάτω:

 

 

Ο Πρόεδρος

FRANCESCO PAPADIA (Ιταλία)

Τα Μέλη

NYBERG LARS(Σουηδία)

PETER YNGWE (Σουηδία)

JULIA KIRALY (Ουγγαρία)

PANAGIOTIS DOUMANOGLOU (Ελλάδα)

EMILIOS AVGOULEAS (Ελλάδα)

 

 

Το βιογραφικό των μελών της επιτροπής μπορεί να το διαβάσει κανείς στην εφημερίδα ΑΥΓΗ, ενώ η ίδια εφημερίδα κάνει αναφορά και στην συγκεκριμένη απόφαση.

Στην αρχική σύνθεση της επιτροπής συμμετείχε ο Eric Rajendra του Emmanuel ο οποίος όμως παρατήθηκε και στην θέση του με την απόφαση με αριθμό Γ.Δ.Ο.Π. 0000495 ΕΞ 2016/Χ.Π. 754 του Ευκλείδη Τσακαλώτου διορίστηκε ο Lars Nyberg του Erik.

Σύμφωνα με το ιδρυτικό νόμο του ΤΧΣ, η Επιτροπή Επιλογής αποτελείται από έξι (6) ανεξάρτητους εμπειρογνώμονες, εγνωσμένου κύρους και ακεραιότητας, εκ των οποίων τρεις (3), συμπεριλαμβανομένου του Προέδρου, υποδεικνύονται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας αντίστοιχα, δύο (2) από τον Υπουργό Οικονομικών και ένας (1) από την Τράπεζα της Ελλάδος. Οι ανωτέρω πέντε (5) θεσμοί και αρχές διαθέτουν από έναν παρατηρητή στην Επιτροπή.

 

 

Η Επιτροπή από την ίδρυσή της αποτελείται από τέσσερεις ξένους και δύο έλληνες.

 

 

Αυτό σημαίνει πως είτε το Υπουργείο Οικονομικών είτε η ΤτΕ, πρότειναν έναν ξένο για να συμμετέχει στην Επιτροπή…

 

 

Η Επιτροπή συγκροτήθηκε, με απόφαση του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου, σύμφωνα με τον ιδρυτικό νόμο του ΤΧΣ (Ν.3864/2010) ο οποίος ανάλογα με τα κέφια των δανειστών, έχει υποστεί μέχρι σήμερα 21 τροποποιήσεις. 

 

Ο νόμος όπως ισχύει σήμερα βρίσκεται εδώ.

 

 

Η Επιτροπή αναφέρεται για τις δραστηριότητές της στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας, το Υπουργείο Οικονομικών και την Τράπεζα της Ελλάδος όταν απαιτείται. Αντίγραφο της αναφοράς κατατίθεται στο Euro Working Group.

Για να συγκροτηθεί η Επιτροπή, σχετικές οι επιστολές που εστάλησαν από τους  δανειστές είναι οι παρακάτω:

 • Την αρ. L/MD/15/694/28.12.2015 επιστολή του Διοικητή της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας προς τον Υπουργό Οικονομικών.

 • Την από 28.12.2015 επιστολή του Διευθύνοντα Συμβούλου του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας προς τον Υπουργό Οικονομικών.

   

 • Την αρ. 3672/23.12.2015 επιστολή του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος προς τον Υπουργό Οικονομικών.

   

 • Την αρ. 281/11.12.2015 επιστολή του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας προς τον Υπουργό Οικονομικών.

   

 • Την αρ. 6564301/18.12.2015 επιστολή του Προέδρου της Ομάδας Εργασίας της Ευρωομάδας (Euro Working Group) προς τον Υπουργό Οικονομικών.

   

   

Με την συγκεκριμένη απόφαση ορίζονται τα κριτήρια βάσει των οποίων θα γίνει  αξιολόγηση του Προέδρου και των μελών του Γενικού Συμβουλίου του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, τα οποία με την σειρά τους θα επαναξιολογήσουν τις διοικήσεις των ελληνικών τραπεζών.

 

 

Λόγω λοιπόν της απόφασης αυτής, έχει προκληθεί μεγάλη αναστάτωση σε όλους τους έλληνες τραπεζίτες γιατί κατάλαβαν πως λίγα είναι ακόμα τα ψωμιά τους.

Ότι άρπαξαν μέχρι σήμερα, άρπαξαν, κατάφεραν να υπάρχουν σήμερα μόνο τέσσερεις τράπεζες στην χρεωκοπημένη Ελλάδα, από εδώ και πέρα τις διοικήσεις των τραπεζών θα τις αναλάβουν ξένοι.

 

 

Θα έπρεπε οι έλληνες τραπεζίτες να διαβάσουν στην ελληνική ιστορία, πως συμπεριφέρθηκαν στην κατοχή οι Γερμανοί στους συνεργάτες τους.

Πλέον η τρόικα δεν τους έχει ανάγκη, ενώ μπορεί να βγάλει στη φόρα και κανένα «σκανδαλάκι» και να τους στείλει ακόμα και στην φυλακή αν υπάρξουν αντιδράσεις.

Οι έλληνες τραπεζίτες προσπαθούν με διάφορα δημοσιεύματα στα τραπεζοθρεμμένα ΜΜΕ, να πείσουν πως είναι «άγιοι άνθρωποι» ενώ οι ξένοι που θα έρθουν θα πάρουν τα σπίτια των ελλήνων.

Too late…

 

 

Κάνουν λάθος στο ΒΗΜΑ που αναφέρονται σε «καθεστώς Τσίπρα». Αυτή την στιγμή αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα είναι μία εκκαθάριση των πατροπαράδοτων ελληνικών τζακιών είτε μέσω σκανδάλων είτε μέσω χρεοκοπιών, για να έρθουν στην συνέχεια οι ξένοι να κυριαρχήσουν.

 

 

Λίγα από τα μεγάλα ελληνικά τζάκια θα επιβιώσουν και αυτά υπό όρους.

Μόλις ο Αλέξης τελειώσει την δουλειά του είναι προφανές πως θα έχει την μοίρα που θα έχουν και οι τραπεζίτες.

 

 

Το μεγάλο πλιάτσικο βέβαια θα γίνει με το νέο υπερταμείο, όπου και εκεί ξένοι θα έχουν τον έλεγχο της διοίκησης του.

 

 

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του  Αλέξη, για την μετατροπή της Ελλάδας σε αποικία έχει πάρει την ψήφο του ελληνικού λαού.

 

 

Δυστυχώς γι αυτόν, το δημοψήφισμα για κρίσιμο εθνικό θέμα, που σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος από την διεξαγωγή του, παράγει νομικά αποτελέσματα, γεγονός που έχει επισημάνει και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

 

 

Συνεπώς κάθε έλληνας πολίτης και ιδίως οι δικαστές υποχρεούνται και όχι απλώς δικαιούνται, να μην εφαρμόζουν νόμους που είναι αντίθετοι στο ΟΧΙ του ελληνικού λαού.

 

 

 
ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

11 σχόλια:

 1. Με τους απατριδες κατσαπλιαδες που δεν αγαπουν το σπιτι τους, τους τελιους προδοτες και τωρα και ιστορικα ειναι τα τελεια εργαλεια των εβραιομασονοσιωνιστων ισιται με τελειους διαβολους προδοτες και τα κοματοσκυλα κι των αλλων κοματων ειναι ολοι τους το ιδιο εχουν στησει τον ιδιο χορο !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Όσες αποφάσεις κι αν υπογράψουν, όλα θα είναι και παράνομα και αντισυνταγματικά, ολόκληρη η ευρωπαϊκή ένωση τελεί εν ανομία, ήδη μετά την πραξικοπηματική ανατροπή του αποτελέσματος του ελληνικού δημοψηφίσματος πριν δύο χρόνια! Οι μάσκες έχουν πέσει πλέον για όλους,ας υπογράψουν όσα χαρτιά θέλουν, αυτά θα τους μείνουν στο τέλος...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. όλα αυτά αναλυτικά μας τα είπε ο Κύριος μέσω της γερόντισσας, με ιδιαίτερες λεπτομέρειες για το τί έχουν υπογράψει, δούλους θέλουν να μας πουλήσουν και υπάρχει ένα βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=_8DuFF_K6vI στα σχόλια περιγραφης στο βίντεο λέει Από τις 8/5/2010 όλοι οι Έλληνες ως άτομα και μονάδες έχουμε ΠΩΛΗΘΕΙ ως SWAPS στην Γερμανική Τράπεζα KFB ( Kreditanstalt für Wiederaufbau)
  παρακάτω είναι όλα τα προφητικά ποιήματα της γερόντισσας, τελικό συμπέρασμα, όταν θα είναι σίγουροι ότι είναι ζήτημα μηνών να αφανιστούμε ως ορθόδοξο έθνος, τότε θα φάνε την φάπα από τον Θεό!!!
  προφητικά ποιήματα της γερόντισσας:
  http://www.immorfou.org.cy/component/content/article/16-news/1275-gdfgfgfgfdd.html

  μια ματιά και στο παρακάτω στα σχόλια του ΄βίντεο τί πέρασαν στην βουλή όλοι τους

  https://www.youtube.com/watch?v=U_H7P36exM8

  μετά από το τελευταίο, και πριν αναθεωρήσουν το Σύνταγμα σύμφωνα με το οποίο η χώρα μας είναι χώρα ορθόδοξη, εγώ τους εύχομαι, να τους κόψει γρήγορα ο Θεός

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Σήμερα Τετάρτη 12 Ιουλίου η Εκκλησία μας εορτάζει την ιερά μνήμη του νεοφανούς Οσίου Παϊσίου του αγιορείτου, ο οποίος εκοιμήθη στις 12 Ιουλίου 1994 και η αγιοκατάταξή του έγινε στις 13 Ιανουαρίου 2015.


  http://www.pentapostagma.gr/2017/07/%ce%b3%ce%ad%cf%81%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%b1%cf%82-%cf%80%ce%b1%cf%8a%cf%83%ce%b9%ce%bf%cf%82-%ce%b1%cf%86%ce%b9%ce%ad%cf%81%cf%89%ce%bc%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%80%ce%b5%ce%bd%cf%84%ce%b1%cf%80.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αυτό, τι σχέση έχει με την ανάρτηση;
   ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Σ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ;;;
   ΠΟΣΗ;;;

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμο 12 ΙΟΥΛΊΟΥ 2017 - 6:55 Μ.Μ.

   Την Ευλογία Του να'χουμε, αλλά δε σε είδα να'ρθεις στο προσκυνηματικό διήμερο για Τα Άγια Γιαλιά Του. Μεταξύ μας, κι εγώ πήγα γιατί μας κορό'ι'δεψαν, μας είπαν πως θα'χανε και τις σαγιονάρες Του. Τελικά,κρίμα τη βενζίνη που χάλασα, να'ξερα τουλάχιστον πως Ο Θεός θα τους κάψει που μου ''τη σκάσανε'' κι έτρεχα τζάμπα.

   Διαγραφή
 5. Ααααα... καλέ δεν τα μάθατε??...αααα βέβαια, σε λίγο θα λέμε..
  "Βασίλειον της Ελλάδος"...εξ'ού και το πρώην Ελληνική Δημοκρατία

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Προς ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ 12 Ιουλίου 2017 - 7:03 μ.μ

  Δεν θελω να κανω τον συνηγορο του Ανώνυμου 12 Ιουλίου 2017 - 6:55 μ.μ για τον γερο Παστιτσιο.....απλα ο ανθρωπος μας δειχνει παραστατικα για πιους λογους φτασαμε στο σημειο αυτο ωστε να μην εχουμε πατριδα....πρεπει να ξερετε οτι η Χριστιανοσυνη δεν βλεπει πατριδες, αλλα μονο πιστους..και αυτο πλεον διαχρονικα αποδεικνυεται περιτρανα!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΚΑΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ.ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΜΟΝΟ ΨΥΧΕΣ.
   ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΖΕΥΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΖΕΥΕΙ.ΤΟ ΠΟΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΕ ΨΥΧΗ,ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ,ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.ΕΔΩ ΕΧΕΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ.ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ 2 ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ.

   Διαγραφή
 7. Η ΣΤΡΑΤΟΦΥΛΑΚΗ ΕΠΟΠΤΕΥΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ & ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΝΟΤΟ , ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ Η ΦΥΛΑΚΕΣ
  ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΗ , ΔΩΘΗΚΑΝ Η ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ , Ο ΕΧΘΡΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΕ Ο ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΣΙΜΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΘΑ ΧΑΘΗΤΕ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ !!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Κυρια ΣΟΥΦΛΗ,

  Απ οτι ξερω η χωρα εχει στρατο για να την υπεασπιστει. Ετσι δεν ειναι? Ε, λοιπον ας πραξει ως επιβαλλεται ...... Δεν προκειται να βαλουμε το κεφαλι μας στο τραστο με αβεβαιο αποτελεσμα ....... το καναμε πολλες φορες και δεν απεδωσε . ΤΕΛΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ