Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ.. ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΦΑΓΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ, ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ (ΜΕΘΟΔΟ ΧΑΛΑΛ)!
ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ ΣτΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ!!!

Κυβέρνηση των τυράννων που μετέρχεται βάρβαρα μέσα και εναντίον…του λαού αλλά και εναντίον των ζώων. 

 

 

ΛΑΘΟΣ... ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΟΒΡΙΩΝ, ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΑΝ...

ΟΒΡΑΙΪΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ!

 

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ... ΣΤΟ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ, Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ, ΕΙΝΑΙ ... ΟΒΡΙΟΙ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Κυβέρνηση των τυράννων που μετέρχεται βάρβαρα μέσα και εναντίον…του λαού αλλά και εναντίον των ζώων.
 


Κάνοντας το χατίρι των ισλαμιστών θέσπισε τη μέθοδο χαλάλ για τη δολοφονία των ζώων χωρίς αναισθησία, επειδή έτσι το επιτάσσει το έθιμο των ισλαμιστών! Δηλαδή, σε αυτό τον τόπο θα ανατρέψουμε ήθη έθιμα, προαιώνιες συνήθειες για γάρη των ισλαμιστών.
 


Παρακάτω διαβάστε την προσφυγή και διαμαρτυρία που κάνει για το θέμα η Πανελλαδική Φιλοζωική Περιβαλλοντική Ομοσπονδία .
 


Κατατέθηκε Αίτηση της Ομοσπονδίας μας ενώπιον του Συμβουλίου Επικρατείας κατά των Υπουργών Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με σκοπό την ακύρωση της κοινής υπουργικής απόφασης, σχετικά µε τη σφαγή ζώων σε σφαγεία στο πλαίσιο λατρευτικών τύπων. 


Η απόφαση αυτή που ορίζεται σαν «καθορισμός συμπληρωματικών μέτρων για την εφαρμογή του ευρωπαϊκού κανονισμού /2009» στην πραγματικότητα και στην ουσία αποτελεί άμεση παρέκκλιση της εφαρμογής του εν λόγω κανονισμού.
 


Να σημειώσουμε ότι η χώρα μας έχει ιστορικό παραβίασης των ευρωπαϊκών οδηγιών σε σχέση με τα ζώα ενώ το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης με απόφασή του στις 10/09/2009 καταδίκασε τη χώρα μας εξ αιτίας των συστηματικών παραβάσεων των κανόνων των οδηγιών σχετικά με την προστασία των ζώων κατά την μεταφορά και κατά τη σφαγή ή τη θανάτωσή τους, οι προειδοποιήσεις για παραπομπή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τις κλωβοστοιχίες κλπ
 


Με την προσβαλλόμενη Κοινή Υπουργική Απόφαση επιχειρείται να «νομιμοποιηθεί» κατά παράβαση του Συντάγματος, της Ενωσιακής Νομοθεσίας και του εθνικού μας νόμου, μία όλως βάρβαρη πρακτική θανάτωσης ζώων, στο πλαίσιο θρησκευτικών εκδηλώσεων και φυσικά χάριν της ”επενδυτικής” πολιτικής της κυβέρνησης.
 


Παρά την προσπάθεια του υπουργείου, όπως ισχυρίζεται στο σχετικό προοίμιο της απόφασης, να καταδείξει, ότι πρόθεσή του ήταν, η εξασφάλιση της ευρύτερης προστασίας των ζώων στην πραγματικότητα με μια νέα νομοθετική διάταξη επιβεβαιώνει και επισφραγίζει την σφαγή των ζώων χωρίς αναισθησία, που θέσπιζαν άλλα παλαιότερα νομοθετήματα .


 

Με την πλήρως εμπεριστατωμένη νομικά αίτηση ακύρωσης αποδεικνύεται ότι πέραν του βασανιστικού θανάτου ζώων χωρίς αναισθησία και την παραβίαση και του εθνικού δικαίου που απαγορεύει την σφαγή κατ αυτόν τον τρόπο, νομιμοποιούνται με την εν λόγω απόφαση και αντισυνταγματικές διαδικασίες ,που καθιερώνουν «εξαιρέσεις» στην απόλαυση των δικαιωμάτων θρησκευτικής συνειδήσεως και ελευθερίας υπέρ μιας θρησκευτικής μειονότητας ενώ οι υπόλοιποι πολίτες, έλληνες και μη, σε περίπτωση σφαγής χωρίς αναισθησία θα υποστούν τις ποινικές και διοικητικές κυρώσεις του εθνικού μας νόμου, που μάλιστα είναι ιδιαίτερα υψηλές .
 


Η Ομοσπονδία μας και οι εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες είναι αντίθετοι με τις πράξεις βίας κατά των ζώων και στόχο έχουν την προστασία τους απο τον βασανισμό η αντίθεσή τους δε αυτή ουδεμία σχέση έχει με θρησκευτικές συνειδήσεις καi πεποιθήσεις καταδικάζει δε τον βασανισμό είτε προέρχεται απο χριστιανούς είτε από μουσουλμάνους ή εβραίους ή από οποιαδήποτε άλλη θρησκεία.
 


Ευχαριστούμε τον Δικηγόρο Αθηνών κ. Βασίλη Παπαγεωργίου και την Δικηγόρο Βρυξελλών κα Ι. Κουφάκη για την αφιλοκερδή συμβολή τους και την συνεργασία τους στην προετοιμασία με το καλύτερο τρόπο του δικογράφου της Αίτησης ακύρωσης της ανωτέρω περιγραφόμενης υπουργικής απόφασης .


Πανελλαδική Φιλοζωική Περιβαλλοντική Ομοσπονδία .


 
ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

4 σχόλια:

 1. ΦΡΙΚΤΟΙ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ.
  Ο ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΖΩΩΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μαζί με ωρισμένους πολίτες, συμπεριλαμβανομένης και της Κας Σουφλή, καταθέσαμε ΕΜΠΡΟΘΕΣΜΩΣ αίτηση ακυρώσεως στο ΣτΕ επί του ιδίου θέματος. Η καταληκτική ημερομηνία προσβολής της κατάπτυστης Υπουργικής αποφάσεως ήταν η 26 Ιουνίου 2017. Η αναρτηθείσα ως άνω Αίτηση ακυρώσεως ας ενημερωθούμε πότε κατετέθη ! Εύχομαι ολόψυχα και ελπίζω εμπροθέσμως !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Στην φωτο γιατι βαλατε τον αδελφο μου ? ντροπη..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Καλη καταναλωση στα μουσουλμανικα... χαλαλ , μαλακες ελληνες ...μαλακες ελληνες , την επομενη φορα θα βγαλουν και νομο οποιος λαθροπιθηκος θελει να πηδαει και τις γυναικες μας και τα παιδια μας , και οποιος αντιδρα θα ενεργοποιοουν τον αντιρατσιστικο νομο και θα τον χωνουν και μεσα , μαλακες ελληνες μαλακες ελληνες . Εσεις τα μπανια στη θαλλασα μην χασεται . ΑΝΤΕ ΓΑΜΙΘΕΙΤΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΣΥΧΑΘΗΚΑ ΒΡΟΜΙΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ..... ΠΕΙΤΕΜΕ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΑΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ