Δευτέρα, 3 Ιουλίου 2017

Όχι κ. χρωματιστέ μου. Δεν είμαστε από το ίδιο γένος...

Άλλωστε πως να σε αξιολογήσω πολιτισμικά, αφού ούτε κι εσύ ο ίδιος δεν ξέρεις σε ποια φυλή, σε ποιο Γένος, σε ποιο έθνος, σε ποια ράτσα και σε ποιον πολιτισμό ανήκεις.
 
Απλώς εκμεταλλεύτηκες την προπαγάνδα μερικών προδοτών, επειδή έτσι σε συμφέρει και παριστάνεις κατι που δεν είσαι και που δεν θα γίνεις ποτέ.
 
Ωστόσο σε λυπάμαι, γιατί δεν είχες καν την πνευματική διαύγεια να αναζητήσεις τις αληθινές σου ρίζες, αλλά προτίμησες να παραμείνεις έναν κατασκεύασμα της νεοταξίτικης προπαγάνδας, που θέλει όλους τους ανθρώπους μετέωρους μέσα στο Μέγα Γίγνεσθαι της Ιστορίας, χωρίς φυλή, φύλο, χωρίς εθνικότητα, χωρίς παρελθόν και χωρίς μέλλον...
 
 Γράφει ο
 
Όχι κ. χρωματιστέ μου [αράπη θα σε αποκαλούσε ένας δικός μου πρόγονος, ονόματι Μακρυγιάννης, με πολύ σεβασμό στη φυλή και στη ράτσα σου]].

Δεν είμαστε από το ίδιο γένος.
Εγώ ανήκω στο γένος των Ελλήνων κι εσύ απλώς σφετερίζεσαι την πολιτιστική, πνευματική και ιστορική μου κληρονομιά.
 
 
Και πρόσεξε...

Δεν σε αξιολογώ. Ούτε ισχυρίζομαι ότι επειδή δεν είσαι Έλληνας, ανήκεις σε κάποια κατώτερη φυλή.
Εχω μάθει να σέβομαι τους διαφορετικούς πολιτισμούς και να μην διαβαθμίζω την ιστορική σημασία μιας ανθρώπινης φυλής,  αποκλειστικώς βάση των τεχνολογικών ή των κοινωνικοοικονομικών της δομών, όπως πράττουν οι αριστεροί που θέλουν σώνει και καλά να σε βαπτίσουν Έλληνα.
 
 
Δεν σε κρίνω ούτε ως ανώτερο, ούτε ως κατώτερο από εμάς τους Έλληνες, όπως δεν θα έκρινα ως ανώτερο ή κατώτερο έναν Ινδό, από έναν Εγγλέζο.
 
 
Σου λέγω απλώς ότι εγώ κι εσύ δεν ανήκουμε στο ίδιο Γένος.
 
 
Κι αν εγώ είμαι Έλληνας και συνεπώς κληρονόμος του Ομήρου και της Υπατίας, τότε εσύ είσαι κάτι άλλο και καλά θα κάμεις να ψάξεις να βρεις τις ρίζες σου, αντι να οικειοποιεισαι τις δικες μου.

Άλλωστε πως να σε αξιολογήσω πολιτισμικά, αφού ούτε κι εσύ ο ίδιος δεν ξέρεις σε ποια φυλή, σε ποιο Γένος, σε ποιο έθνος, σε ποια ράτσα και σε ποιον πολιτισμό ανήκεις.
Απλώς εκμεταλλεύτηκες την προπαγάνδα μερικών προδοτών, επειδή έτσι σε συμφέρει και παριστάνεις κατι που δεν είσαι και που δεν θα γίνεις ποτέ.
Ωστόσο σε λυπάμαι, γιατί δεν είχες καν την πνευματική διαύγεια να αναζητήσεις τις αληθινές σου ρίζες, αλλά προτίμησες να παραμείνεις έναν κατασκεύασμα της νεοταξίτικης προπαγάνδας, που θέλει όλους τους ανθρώπους μετέωρους μέσα στο Μέγα Γίγνεσθαι της Ιστορίας, χωρίς φυλή, φύλο, χωρίς εθνικότητα, χωρίς παρελθόν και χωρίς μέλλον...

Και θα σου το πω με πολύ σεβασμό και εκτίμηση, προς όλα αυτά που ενδεχομένως αποτελούν τη δικη σου πολιτισμική, πνευματική και ηθική κληρονομιά.
Μην πέφτεις στην παγίδα των παγκόσμιων νονών, που προσπαθούν να μας απογυμνώσουν όλους μας, από τις ρίζες μας, για να μας έχουν του χεριού τους, σαν απρόσωπα νούμερα στους πάγκους εργασίας τους.
Θυμάσαι τι λέει η Βίβλος;
Πως τιμώρησε ο Θεός τον Αδαμ για την αλαζονεία του;
Τον έδιωξε από τον Παράδεισο. Δηλαδή τον εξόρισε. Τον απόκοψε από τις ρίζες του.
Κι έκτοτε δεν έχει βρεθεί χειρότερη τιμωρία για τον άνθρωπο, από την οποία ταλαιπωρούμαστε όλοι μας...

Γιατί κυριε χρωματιστέ μου [μαύρο θα σε αποκαλούσε ο Καραγάτσης] κανένας άνθρωπος δεν φτάνει στην αρμονία και στην πληρότητα της Γνώσης, ούτε και αναπτύσσεται ηθικά, πνευματικά και στοχαστικά, αν αποκοπεί από τις ριζες του.
Ο άνθρωπος που έχει λησμονήσει ή που έχει απαρνηθεί τις ρίζες του, είναι σαν ένας μασκαράς, που περιφέρεται στις λεωφόρους των εθνών, με ένα δανεικό προσωπείο. Δεν μπορεί να βρει τον εαυτό του, διότι φοράει τη μάσκα ενός άλλου και δεν μπορεί να γαληνέψει την ψυχή του, γιατί οικειοποιείται την ψυχή ενός άλλου.
Και είναι καταδικασμένος να μείνει για πάντα μασκαράς, προκαλώντας το πικρό γέλιο των άλλων, όταν προσπαθεί να τους πείσει για κάτι που προφανώς δεν είναι.
Ακριβώς όπως γελάμε τώρα μαζί σου εμείς οι Έλληνες, που σε βάζουν να λες και να ξαναλες μπροστα στις κάμερες...
- Είμαι Έλληνας ρε παιδια... Να κοιτάχτε με... Είμαι Έλληνας σαν τον Σοφοκλή και σαν τον Μακρυγιάννη...
Χα-χα-χα-χα....
Πόσο τραγικά γελοίος μπορεί να γίνει ένας μασκαράς, όταν μεταμφιεσμένος σε πιερότο, επιμένει να πείσει τους θεατές ότι πρωταγωνιστεί στον Προμηθέα Δεσμώτη...

Άκουσε με λοιπον, καλέ μου αραπάκο [έτσι όπως θα σε αποκαλούσε με πολύ σεβασμό στις αληθινες σου ριζες, ο Ίων Δραγούμης]

Μην γελοιοποιείσαι άλλο παριστάνοντας τον Έλληνα [ή τον Βρετανό ή τον Άραβα ή τον Εβραίο ή τον Μογγόλο ή τον Κινέζο] Δεν είσαι τίποτα από όλα αυτά. Η συλλογική σου μνήμη και η βιοφυλετική σου δομή, βρίσκονται αλλού.
Αναζήτησες τες και προσπάθησε να μυηθείς στο Γνήσιο είναι σου. Οι πρόγονοι σου θεωρούσαν τις τελετές μύησης στους αξιακούς κώδικες της κοινότητας, ως την αναγκαία και ικανή συνθήκη για την ενηλικίωση του ατόμου.

Θα σου πω μάλιστα τι λέει ένα πολύ σπουδαίο ρητό ημών των Ελλήνων κι ας μην ανήκει στη δική σου στοχαστική κληρονομιά.
Γνώθι εις εαυτόν!
Ναι, φιλαράκο μου...
Να γνωρίσεις τον εαυτό σου!
Ιδού η ελληνική εκδοχή της προσωπικής μύησης, που εφαρμόζονταν στις κοινωνίες του κύκλου βουντού, από τις οποίες προέρχεσαι.
Παράτα λοιπόν τις τηλεοπτικές αρλούμπες που σε μάθανε να λέγεις και μην γίνεσαι αστείος, θεωρώντας τον εαυτό σου ως κληρονόμο των σοφών της Εφέσσου και των λογίων της Αλεξάνδρειας.


Συλλογίσου μόνον πόσο ανυπόφορα γελοίος θα γίνονταν ένας Γιαπωνέζος, που θα κατσικώνονταν λάθρα στις φυλές της σαβάνας, επιμένοντας ότι ήταν απόγονος παλαιού σαμάνου του βουντού. Και πες μου τώρα, αν θα βρίσκονταν έστω και μία φυλή της σαβάνας, να τον εμπιστευθεί και να τον κάμει μάγο της!
Ε λοιπόν, εσύ και οι όμοιοι σου δεν είσαστε απλώς αστείοι, είσαστε θλιβεροί.
Και είσαστε θλιβεροί γιατί ο Γιαπωνέζος μας θα έκαμε ότι έκαμε μάλλον επειδή θα του είχε στρίψει. Εσείς όμως εξυπηρετείτε τα σχεδια των εργολάβων της γενοκτονίας ενός ολόκληρου έθνους και δεν μπορεί να σας αναγνωριστεί ούτε καν το ελαφρυντικό της μειωμένης αντίληψης, λόγω παράνοιας...

Άκου Έλληνες, οι "χρωματιστοί" της μαύρης ηπείρου!
Είναι δηλαδή σαν να πας να να ανοίξεις μπουρδέλο πολυτελείας στο Κυότο, με τουρκογύφτισσες γκέισες!
Ή [μιας και μιλάμε για μπασκεμπωλίστες] να συμμετέχεις στο ΝΒΑ, με την εθνική των Πυγμαίων!
Tragik, ρε πούστη μου...


  Καλά, ε; Πιστεύετε ότι θα βρίσκονταν έστω και ένας βουσμάνος στην έρημο Καλαχάρι,  που θα δέχονταν για μάγο της φυλής του έναν Κινέζο; Ε λοιπον οι δικοί μας βουσμάνοι, αυτούς στη φωτό, τους βαπτίσανε Έλληνες! Πιο πειστικοί θα ήντουσαν,  αν έδιναν το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου σε ομάδα από γοργόνες...  


ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

27 σχόλια:

 1. Εντάξει δεν είναι σωστό να απαρνείται κανείς τις ρίζες του αλλά η υπηκοότητα είναι άλλο πράγμα.
  Το παρεξήγησε το παλικάρι που δε νομίζω αν μην έχει αυτογνωσία, όταν λέει ότι είναι Έλληνας γνωρίζει πως το λέει και τι εννοεί.
  Αφήστε τις εθνικιστικές κορώνες για άλλες περιπτώσεις πονηρών.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ... ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΜΑ ΤΟ ΨΩΜΙ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΕΔΩ.. ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΗΤΗΣ ΜΕ ΤΑ 100.000.000 ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΓΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΡΙΧΝΕ ΜΑΥΡΗ ΠΕΤΡΑ... ΚΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΣΕΒΑΣ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΣΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ... ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑ... ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΔΑΜ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΥΘΟΥΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ...

   Διαγραφή
  2. σωστοτατα σκεπτικα, και τα δυο τα παραπανω.

   Διαγραφή
  3. ΚΑΙ Ο ΤΣΕΝΑ`Ι` Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΤΑ ΙΣΙΑ ΕΛΕΓΕ.....
   ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ

   ΜΠΑΣΤΑ.........

   Διαγραφή
 2. Γνωριζει τι λεει,τι εννοει και τι προκαλει και αυτος και αυτοι που τον βαζουν και εσυ να αφησεις τις μπουρδες σου και οι ομοιοι σου, εγινε η χωρα κολοχανειο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κατ'αρχάς κωλοχανείο έχει γίνει ο πλανήτης ολόκληρος,το μόνο ακριβές και σωστό που έγραψες είναι " αυτοι που τον βαζουν ",επικεντρώσου σε αυτούς λοιπόν γιατί είναι οι μόνοι υπεύθυνοι,όλοι οι άλλοι είναι θύματα.
   Το να τσακωνόμαστε τα πρόβατα (ιθαγενείς και μετανάστες νόμιμοι και μη) αναμεταξύ μας και οι λύκοι να κάνουν πάρτυ δε μας βοηθά σε τίποτα.
   Υπάρχει σχέδιο αλλοίωσης των πληθυσμών παγκοσμίως.
   Πρέπει να πολεμήσουμε την ασθένεια και όχι τα συμπτώματα.

   Διαγραφή
  2. οι λυκοι αγαπητε αφελη εξυπηρετουνται απο κατι μ@λ@κιες σαν και αυτες που γραφεις. το ¨ελα μωρε ολοι καλοι μαλακες χωρανε ¨στυλακι και το στυλακι " μην τα βαζεις μαζι τους και αυτοι θυματα ειναι " ειναι που μας εχει βατευσει ολους. χεστηκα για το αν ειναι θυματα οπως χεστηκε ολος ο πλανητης αν εγω εχω να φαω σημερα η εχω να παρω φαρμακα για το παιδι μου. το πρωτο βημα αγαπητε για να πολεμησουμε τους λυκους εαν το εννοεις πραγματικα ειναι να τους εμποδισουμε να πραγματοποιησουν τα σχεδια τους. αναγκαιο κομβικο σημειο στα σχεδια τους και η εισοδος των λαθρομεταναστων. οπως και ορισμενες δηλωσεις αθλητων οσο εκτος τοπου και χρονου και αν ειναι αυτες.

   Διαγραφή
 3. Παίδες ;Δεν είναι Έλληνας το ξέρουμε όλοι .
  Την υπηκοότητα ας του την δώσουμε. Την ιθαγένεια δεν δικαιούται.Αν μπει στην χώρα μία Κινέζα και γεννήσει δεν θα κάνει Έλληνα αλλά Κινέζο .Ας πάρει ο Κινέζος την υπηκοότητα.ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Δεν είναι χρωματιστός, ασπρόμαυρος είναι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΤΟ ΛΟΙΠΌΝ ΑΦΌΤΟΥ ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ ΤΟ ΒΑΣΙΚΌ ΠΑΡΆΓΟΝΤΑ ΠΟΥ ΛΈΓΕΤΑΙ ΠΟΛΊΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ (ΙΘΑΓΕΝΗΣ)ΚΑΙ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ ΥΠΗΚΟΟΣ ΈΧΟΥΝ ΑΡΔΕΙ ΓΊΝΕΙ ΌΛΑ ΜΠΟΡΝΤΕΛΟ. ΚΆΛΛΙΣΤΑ ΌΤΑΝ ΒΡΕΘΕΊ ΕΝΑΣ ΜΕ ΣΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΈΝΣΤΙΚΤΟ ΚΑΙ ΠΕΙ Η ΚΆΝΕΙ ΚΆΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ ΤΟΥ ΜΌΝΟ ΕΔΏ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΘΕΩΡΕΊΤΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ Η ΦΑΣΊΣΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΆΛΛΗΛΑ ΌΣΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΕΝΑΣΤΟΑΚΟΥΜΠΩ. ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΎ ΈΛΛΗΝΑΣ ΆΛΛΟ ΤΌΣΟ ΛΊΓΟ ΕΊΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΏ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ. ΓΚΕΓΚΕ ΑΝΤΈ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕΝ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Αφήστε τα εθνομηδενιστικά σας πληρωμένοι κονδυλοφόροι του συστήματος. Αν πάτε εσείς στ Νιγηρία ή από την χώρα καταγωγής του κατά τα άλλα άξιου μπασκετμπολίστα, θα σας λένε νιγηριανό ή θα σας δείχνουν με το δάχτυλο"ο λευκός"; Τόλμησε ο μαύρος να διαφημίσει τις υποτροφίες του Ωνασείου Ιδρύματος... Ότι και να κάνει δεν ασπρίζει, παροιμία λέει τον αράπη κι αν τον πλένεις το σαπούνι σαου χαλάς. Ιθαγενείς είμαστε όταν οι παππούδες και οι παππούδες των παππούδων μας έζησαν σ' αυτό το ιερό κομμάτι της γης,οι άλλοι είναι απλώς έποικοι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Οι χρωματιστοι η εμπροσθοφυλακη των ISISοβριων !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Το παιδί αυτό γεννήθηκε σε μια ξένη Χώρα ως προς την Καταγωγή των Γονιών του (που είναι απο μια Χώρα της Αφρικής),ωστόσο οι Γονείς του το Μάθανε να σέβεται+να Αγαπάει την ΕΛΛΑΔΑ+ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ+ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΟΤΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ για ότι έχει γίνει σήμερα.Δηλαδή δηλώνει ευθέως&Ευθαρσώς ότι ενοχλεί την Νεοταξική Προπαγάνδα των ΜΜΕξαπάτησης/Εκπόρνευσης Ψυχών...το τρίπτυχο Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια που μας έφερε ως εδώ απο τους Προγόνους μας φαίνεται ότι έχει Υιοθετήσει σαν Στάση Ζωής ο Γιάννης Αντετοκούμπο+Ο Αδερφός του,για εμένα είναι Άξιοι Σεβασμού+Τιμητικού Επαίνου αν θέλετε αλλά σε καμία Περίπτωση ΔΕΝ είναι Έλληνας καθώς επίσης ΔΕΝ γίνεται να του δοθεί η ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ καθώς η Ιθαγένεια ΔΕΝ είναι κάτι που δίνεται/Χαρίζεται/Νομοθετείτε αλλά οι Δεσμοί Αίματος που έχει ο καθένας απο την Φυλή των Ανθρώπων που Προέρχεται μαζί βέβαια και με τα Πολιτισμικά του Χαραχτηριστικά.Οι Συγκεκριμένοι είναι Πολύ καλύτεροι σε επίπεδο Αρχών&Αξιών απο τον Μέσο Σύγχρονο Νεοέλληνα ο οποίος αποτελεί όνειδος για τους Προγόνους του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Στο Ευρω-Μπάσκετ, ο Αντετοκούμπο δε θα μπορεί να πάρει τα πόδια του όπως και την προηγούμενη φορά. Μετά, να δούμε τι δικαιολογίες θα βρουν να πουν τα δημοσιογραφάκια-υπαλληλάκια της παγκοσμιοποίησης...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τι λες βρε μπαλωμενο και απλυτο σωβρακο που κυκλοφορεις στο ΚΑΛΑΘΙ με τα ΑΠΛΥΤΑ;Που εχεις να νιωσεις το απορυπαντικο στις ινες σου εδω και χρονια;Που ο ηλιος εχει να σε δει ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟ στην απλωστρα με τα μανταλακια πανω απο 2 δεκαετιες;
   ΦΕΤΟΣ η Ελλαδα θα στεφθει ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Ευρωπης.Να το θυμασαι αυτο την ωρα που θα σου κανω την προπλυση ριχνωντας σου ολο το λουλακι για να φυγουν οι λεκιεδες σου.

   Διαγραφή
  2. Πρωταθλήτρια Ευρώπης στο Μπάσκετ η Εθνική Ανδρών;
   Είμαστε στο 2017.
   Όχι στο 1987.
   Εκτός και αν νομίζεις πως ο Αντετοκούμπο είναι ο Γκάλης...

   Όσο για τα μπαλωμένα και άπλυτο σώβρακα, είναι χαρακτηριστικά τού χαμηλού επιπέδου σου!!!

   Διαγραφή
  3. Αρκετά με τη νεοταξίτικη προπαγάνδα!
   Καλός παίκτης ο Νιγηριανός αλλά μην τρελλαθούμε κιόλας...

   Στο Ευρω-Μπάσκετ 2017, θα πέσουν οι μάσκετ και ο μύθος τού Αντετοκούνμπο θα καταρρεύσει. ;)

   Διαγραφή
 10. και να σκεφτεί κανείς ότι σαν Σήμερα Συμπληρώνονται ακριβώς 13 Χρόνια απο τότε που η Εθνική Ελλάδος στο Ποδόσφαιρο πέτυχε το ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΘΑΥΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ...Κυριακή 4/7/2004 στην Πορτογαλία.....!!! Α ΡΕ ΕΠΟΧΕΣ....Αυτή η Εθνική Ομάδα με τα Χαραχτηριστικά της ας αποτελέσει τον Οδηγό σαν λύση στα Πολυεπίπεδα Προβλήματα της Χώρας μας.Ας θυμηθούμε λίγο τα Γνωρίσματα εκείνης της Θρυλικής Ομάδας:Αυτοθυσία-Τσαγανό-Πίστη στο Αποτέλεσμα ή στην Νίκη-βγάλανε ΨΥΧΙΣΜΟ μέσα στο Γήπεδο,ο καθείς κατά τις δυνάμεις του,Πάθος και είχαν ανεβασμένη Ψυχολογία ειδικά όσο περνάγανε οι Μέρες και κάθε Αγώνας ήταν ένα βήμα Προς το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΠΟΣ....Εν τέλει θεωρώ ότι έβγαλαν τα Καλύτερα Στοιχεία του Έλληνα δηλαδή=Αυτό που Αντιπροσωπεύει ο Ελληνισμός!!! Κάτι Αντίστοιχο πρέπει να γίνει και στους Υπόλοιπους τομείς της Πολυεπίπεδης Παρακμής που βιώνουμε-μια Ομάδα Ελλήνων με αντίστοιχα Χαραχτηριστικά Γνωρίσματα..!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Σκατοαράπη,πίσω στην ζούγκλα σου με τις υπόλοιπες μαιμούδες νέγρε υπάνθρωπε που θα μου πουλήσεις και φιλελληνισμό....ούστ..!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Όχι κ. χρωματιστέ μου. Δεν είμαστε από το ίδιο γένος. Εγώ ανήκω στο γένος των Ελλήνων κι εσύ απλώς σφετερίζεσαι την πολιτιστική, πνευματική και ιστορική μου κληρονομιά, έστω κι αν τα πράγματα ''στράβωσαν''. Γιατί κάθε Κληρονομιά, έχει πάντα Αποδοχή Ή Αποποίηση κι, εν προκειμένω, φεύ,.....και διηγώντας Τα να κλαίς.
   Για να το πούμε κι αλλιώς

   Δεν έχω σπίτι πίσω για να 'ρθώ
   ούτε κρεβάτι για να κοιμηθώ
   δεν έχω δρόμο ούτε γειτονιά
   να περπατήσω μια Πρωτομαγιά.
   Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα
   μου τα ‘πες με το πρώτο σου το γάλα.
   Μα τώρα που η φωτιά φουντώνει πάλι
   εσύ κοιτάς τα αρχαία σου τα κάλλη
   και στις αρένες του κόσμου μάνα μου Ελλάς
   το ίδιο ψέμα πάντα κουβαλάς.
   Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα
   μου τα ‘πες με το πρώτο σου το γάλα.
   Μα τώρα που ξυπνήσανε τα φίδια
   εσύ φοράς τα αρχαία σου στολίδια
   και δε δακρύζεις ποτέ σου μάνα μου Ελλάς
   που τα παιδιά σου σκλάβους ξεπουλάς,
   όπως λέει κι ο Νίκος.

   Διαγραφή
  2. Το προκεχωρημένον της ηλικίας, της ώρας και του καμάτου της ημέρας -θέλει πολύ για να γίνει Το Κακό;- συντελέσανε στην παράλειψη του Ηχητικού Ντοκουμέντου.

   https://youtu.be/qKu5bTaZgc4?t=264

   Διαγραφή
 12. Αντετοκούμπο::::

  ΑντετοΜΠΟΥΛΟ!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πούλος, είναι... δεν είναι ... ΜΠΟΥΛΟΣ. χεχεχεχεχε

   Διαγραφή
  2. Αη σιχτίρ... και φεύγοντας να πάρεις και τον ΜΠΟΥΛΟ σου.

   Διαγραφή
 13. μετα σου φταινε οι εβραιοι τα κειμενα του τραιανου τα βαζης χωρισ να τα διαβασης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ.
  ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΑΜΕ. ΗΛΘΑΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΑΙ ΓΙΝΑΝΕ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ.
  ΗΛΘΑΝ ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ. ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ