Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017

ΕΚΧΩΡΗΣΕ η Ελληνική Δημοκρατία στο Ισραήλ, την ΕΘΝΙΚΗ Κ υ ρ ι α ρ χ ί α της; Ναί, ή όχι;
Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ (ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ) ΠΩΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΘΕΩΡΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥ. 
 
 
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΙ ΑΝ ΚΑΤΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΞΙΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ.


Αποτέλεσμα εικόνας για ISRAELI AIRFORCE

(Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ - ΤΑΧΑ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ; ΤΑΧΑ;...)
ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ (μένοντας  ά φ ω ν ο ι !) ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
 
"Από τις 4 Ιουλίου μέχρι και τις 14 Ιουλίου, σχεδόν ολόκληρη η περιοχή του FIR Αθηνών, νότια της Κρήτης και ανατολικά μέχρι τα όρια με το FIR Λευκωσίας, δεσμεύτηκε για άσκηση της ...Ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας! 

Αποτέλεσμα εικόνας για ISRAELI AIRFORCE
Με την ΝΟΤΑΜ υπ.αριθμ. Α1607/17 η περιοχή (απεικονίζονται στο χάρτη) που βρίσκεται μέσα στις συντεταγμένες που αναφέρονται, θα είναι δεσμευμένη για άσκηση της Ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας, από τις 4 μέχρι τις 14 Ιουλίου και καλούνται ΟΛΑ τα αεροσκάφη που δεν μπορούν να πετάξουν από άλλη διαδρομή, να λάβουν ειδική άδεια."

[πηγή: 'ισχύς']
---------------------------------------------

OYΣΙΑΣΤΙΚΟΤΑΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ "ΙΣΧΥΣ": 

12 Ν.Μ ΛΕΕΙ ΝΟΤΙΩΣ ΤΗΣ ΓΑΥΔΟΥ. (ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ 10 ΜΙΛΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΣΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΙ. 
 
ΟΧΙ 12 ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. (ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΤΗΣ, 6 Ν.Μ). ΣΤΑ 12 Ν.Μ ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΤΟ FIR. 
ΑΥΤΟ ΟΜΟΛΟΓΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ. 
 
 
ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ FIR ΘΑ ΕΚΤΕΙΝΟΤΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΛΥΠΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΑΥΔΟΠΟΥΛΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΛΟΙ ΤΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΝΟΥΝ, ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΑΥΔΟ ΩΣ ΤΟ ΝΟΤΙΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΟΧΙ ΟΜΩΣ... 

ΤΟ FIR ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΦΗΝΕΙ ΑΠΕΞΩ ΤΗΝ ΓΑΥΔΟΠΟΥΛΑ. ΑΡΑΓΕ ΣΕ ΠΟΙΟ FIR ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΑΥΤΗ; 
ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ; 
TO FIR (ΚΑΘΕ FIR, ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ) ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ-ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣTHN ΑΟΖ ΤΗΣ, ΚΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. (ΑΡΑ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΠΩΣ Η ΓΑΥΔΟΠΟΥΛΑ ΩΣ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΗ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗΣ ΑΟΖ; ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ.
Η ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ FIR, ΑΛΛΑ Η ΑΟΖ. ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΟΖ Η ΑΣΚΗΣΗ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΑΝΑΚΗΡΥΞΕΙ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ. ΤΟ ΛΙΓΟ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΥΡΙΩΣ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΗΠΑ. 
ΓΙΑΤΙ; 
ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΩΣ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΗΣ.
ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΙ ΑΦΟΡΟΥΝ ΧΩΡΕΣ, ΟΧΙ ΧΩΡΟΥΣ. 
ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕΣΜΕΥΕΙ-ΠΑΙΡΝΕΙ-ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΟΠΟΙΟΣ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΘΕΛΕΙ, ΑΠΛΑ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ..."ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ". 
ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ-ΧΩΡΟΥ, ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΠΟΥ ΕΞΕΠΕΣΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΜΑΡΤΗΡΗΤΩΣ, ΘΑ ΤΗΝ ΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ. 

ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΑΝ ΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ. 
 
Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ (ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ) ΠΩΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΘΕΩΡΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥ. 
 
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΙ ΑΝ ΚΑΤΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΞΙΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ.
 
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ; 
 
ΔΙΟΤΙ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΔΙΘΥΡΑΜΒΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΔΗΘΕΝ ΣΟΒΑΡΑ ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΣΑ, ΠΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΜΕ (ΟΠΩΣ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ) ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΣ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΜΕ. 
 
 ΑΥΤΟΙ, ΩΣ ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ...ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΘΕΩΝΟΥΜΕ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΜΕ. 
ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΣΑΣ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΣΑΣ ΠΡΑΤΤΕΤΕ. 
 
ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΩ@ΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΑΣ. 
 
ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ) ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΤΥΠΙΚΑ ΠΑΡΟΝΤΕΣ.ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

5 σχόλια:

 1. ΑΒΕΣΣΑΛΩΜ ΑΒΕΣΣΑΛΩΜ....ΧΑΒΑΝΑΓΚΙΛΑ!!
  (ειρήνη ημίν εν υμίν....ας χαρούμε!!)

  ΜΠΟΪΝΓΚΚΚΚ!!!!!!!!!!.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΑΝ ΤΩΡΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ(Ο ΜΕΓΑΣ "ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ") ΠΡΟΣ ΓΑΠ: ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ,ΧΘΕΣ!!! ΒΑΛΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΙΟ,ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ...ποτε εγινε αυτο ? δεν ειναι δυνατον!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Οι εβραιομασονοσιονιστες οι τσιφουτηδες , τα παληκαρια οι οβριοι οι αναδροι που μονο ξερουν να μαχαιρωνουν πισωπλατα κι εχουν βοηθους τον θετο γιο του ροτσαηλ τσιπα με τους απατριδες κι αντιχριστους κατσαπλιαδες ,οι οβριοιISIS οι κανιβαλοι τοκογλιφοι οι οβριοι οι προγονοι τους σταυρωσαν το Χριστο και τωρα σταυρωνουν τους λαους , οι οβριοι οι παγκοσμιως εγληματιες που τοσα χρονια αυτοι βαζουν τους τουρκους να μας ενοχλουν ! Καθαρματα εμεις οι ΕΛΛΗΝΕΣ δεν σας φοβομαστε κι οτι κακο γινει εισαστε υπεφθηνοι διοτι θα ειναι απο σας ,κι ας το κανει αλλας διοτι αυτος ο αλλος θα ειναι βαλτος απο σας !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Δεν κανουν χαζομαρες οι ισραηλινοι με την Ελλαδα,πεφτουν κεραυνοι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ