Σάββατο, 1 Ιουλίου 2017

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΧΩΡΑ. Αυτοί είναι το πρόβλημα της Ελλάδας και για τις καρέκλες τους η χώρα καταστρέφεται ολοκληρωτικά, αυτή και ο λαός της.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΝΝΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΩΝ. 

 

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ... 

 

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ

Αυτοί είναι το πρόβλημα της Ελλάδας και για τις καρέκλες τους η χώρα καταστρέφεται ολοκληρωτικά, αυτή και ο λαός της. 

Πρέπει να φύγουν. 


Δεν μπορεί η Ελλάδα να προχωρήσει στο μέλλον με φράξιες απο τεμπέληδες εθνομηδενιστές, χιλιάδες καλοβολεμένους κηφήνες και τα ΜΜΕ του καρτέλ .
Την Ελλάδα την κυβερνάει το ΜΗΔΕΝ.


ΠΕΘΑΙΝΕΙ κόσμος...

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΕΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗΚαι επισήμως με την βούλα προτεκτοράτο.

Πάντως όμως μας αφήνουν να έχουμε πρωθυπουργό, υπουργούς, πρόεδρο της δημοκρατίας κ.α. καλούδια. Το ταμείο όμως στο… Βερολίνο. Ούτε τα προσχήματα δεν κρατούν οι πούστηδες.

Μέχρι πέρυσι οι φορολογικές δηλώσεις, καθώς και τα έσοδα, αφορούσαν την Ελληνική Δημοκρατία και αρμόδιος φορέας το ΥΠ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.

Από 1/1/2017 αφορούν την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων... 


Σήμερα, ακόμη και στις φορολογικές δηλώσεις καταργήθηκε η Ελληνική Δημοκρατία.


Πρίν
Μετά

Οι φορολογικές δηλώσεις εκδίδονται στο όνομα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων η οποία ελέγχεται καθ’όλοκληρίαν από τους δανειστές-τοκογλύφους. 

Ουσιαστικά και πρακτικά λοιπόν τα έγγραφα επιβεβαιώνουν την απόλυτη κατοχή την οποία υφίσταται η χώρα και ο λαός, με τα χρήματα να πηγαίνουν κατευθείαν στα γερμανικά ταμεία.


ΠΗΓΗ
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ:Α.Τ.

Aυτές είναι ενυπόγραφες δηλώσεις υποτέλειας - υποταγής στους τοκογλύφους αφού πουθενά δεν αναφέρεται Ελληνική δημοκρατία – Υπουργείο οικονομικών όπως μπορείτε να δείτε πιο πάνω αλλά μία «ανεξάρτητη αρχή» που σύμφωνα με το σχέδιο νόμου, δε θα υπάγεται σε κανενός είδους ιεραρχία κι έλεγχο εκπορευόμενο από αυτήν.


Το υπουργείο Οικονομικών κι η ηγεσία του δε θα μπορούν να ασκήσουν κανενός είδους έλεγχο στην ΑΑΔΕ, όπως δε θα μπορεί και κανένας άλλος.
 
Η Αρχή ελέγχει όλα τα έσοδα του κράτους - φορολογικά, τελωνειακά, όλα! - αλλά ο μόνος που ελέγχει αυτήν θα είναι ο διοικητής της από κοινού με το διοικητικό της συμβούλιο, μέλη του οποίου προέρχονται και από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή δήθεν ως παρατηρητές.

Δηλαδή η σύσταση της εν λόγω ανεξάρτητης Αρχής είναι αντίθετη στις επιταγές του Συντάγματος καθώς αφενός ανατίθενται σε αυτήν αρμοδιότητες του στενού πυρήνα του κράτους και αφετέρου είναι πολιτικά ανεύθυνη και δεν υπόκειται σε πολιτικό και κοινοβουλευτικό έλεγχο, παρότι υποκαθιστά την Κυβέρνηση. Με τη λειτουργία και τις αρμοδιότητες της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) συνδέονται άμεσα 7 από τα 140 προαπαιτούμενα του νέου Μνημονίου.

Σύμφωνα με αυτά τα προαπαιτούμενα, η κυβέρνηση θα πρέπει να μεταφέρει στην ΑΑΔΕ όλες τις ηλεκτρονικές λειτουργίες που σχετίζονται με τις εφορίες και τα τελωνεία, πολλές εκ των οποίων σήμερα είναι στην Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων.

Μεταξύ των προαπαιτούμενων περιλαμβάνεται η άμεση νομοθέτηση της κάλυψης των εξόδων ταξιδιών του ΔΣ της Αρχής, αλλά και των εξόδων φιλοξενίας εμπειρογνωμόνων που θα συνδράμουν την ΑΑΔΕ.

Το πρώτο άρθρο προβλέπει την κατάργηση της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων και την αντικατάστασή της από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) που έχει στόχο τον προσδιορισμό, την βεβαίωση και την είσπραξη των φορολογικών, τελωνιακών και λοιπών δημοσίων εσόδων.


 Η Αρχή απολαύει λειτουργική ανεξαρτησία και δεν υπόκειται σε έλεγχο ή εποπτεία από κυβερνητικά όργανα.

Από τα θέματα που έθεταν με μεγάλη επιμονή οι δανειστές-εταίροι από την έναρξη κιόλας των μνημονίων το 2010, ήταν η μετατροπή της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων σε Ανεξάρτητη Αρχή. Άρθρο 3 Λειτουργική ανεξαρτησία.... 

Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Συμβουλίου Διοίκησης, ο Εμπειρογνώμονας και ο Διοικητής κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους, δεσμεύονται μόνο από το νόμο και τη συνείδησή τους και δεν υπόκεινται σε ιεραρχικό έλεγχο ούτε σε διοικητική εποπτεία από κυβερνητικά όργανα ή άλλες διοικητικές αρχές ή άλλον δημόσιο ή ιδιωτικό οργανισμό.


Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Συμβουλίου Διοίκησης, ο Εμπειρογνώμονας και ο Διοικητής απολαμβάνουν προσωπικής και λειτουργικής ανεξαρτησίας.

 
Άρα όπως δηλώνει Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων , δεν έχει καμιά σχέση με το κράτος ούτε με νομούς! 

Άρα γιατί να πληρώνεις φόρους σε κάποιους που δεν ξέρεις που πάνε οι φόροι, ούτε σε ποιους ανήκει, και δεν τους αγγίζει κανένας νόμος;;; εδώ μυρίζει από χιλιόμετρα μακριά απάτη!!!

Όλα τα λεφτά, βέβαια, είναι το άρθρο 5 (Σχέσεις με τον Υπουργό Οικονομικών και λοιπούς κυβερνητικούς φορείς), όπου, προς δόξα του κυρίαρχου ελληνικού κράτους, αναφέρονται τα ακόλουθα:
Η Αρχή δεν υπόκειται σε ιεραρχικό έλεγχο ή εποπτεία από τον υπουργό Οικονομικών.

Ο υπουργός Οικονομικών μπορεί να υποβάλλει στρατηγικές προτάσεις και να παρέχει στρατηγικές οδηγίες στην Αρχή σχετικά με τον στρατηγικό σχεδιασμό για την υλοποίηση της κυβερνητικής πολιτικής σε ζητήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της Αρχής και σε εξαιρετικές περιστάσεις.

Οι στρατηγικές οδηγίες και οι προτάσεις δεν μπορούν να επεκταθούν σε οργανωτικά και λειτουργικά ζητήματα της Αρχής ή σε θέματα του προσωπικού αυτής.

Η Αρχή ενημερώνει περιοδικά τον υπουργό Οικονομικών.
Ο υπουργός δεν δύναται, για συγκεκριμένες υποθέσεις ή περιπτώσεις, να υποβάλει προς την Αρχή αίτημα παροχής πληροφοριών ή να παράσχει δεσμευτικές οδηγίες, του παρέχονται όμως υποχρεωτικά από αυτήν συγκεντρωτικά στοιχεία που απαιτούνται για την άσκηση των αρμοδιοτήτων του.


 Σε περίπτωση διαφωνίας του υπουργού Οικονομικών με τον διοικητή της Αρχής σχετικά με την εφαρμογή της φορολογικής πολιτικής, το ζήτημα παραπέμπεται από τον υπουργό Οικονομικών στο Συμβούλιο Διοίκησης της Αρχής.
Με λίγα λόγια: αυτός που θα ασκεί πλέον οικονομική και κατά συνέπεια πολιτική εξουσία είναι η Αρχή, με τον υπουργό Οικονομικών να υποβάλλει μόνο… στρατηγικές προτάσεις! 

Επιπλέον, ο υπουργός Οικονομικών, ο αρμόδιος κυβερνητικός παράγοντας για τη χάραξη της οικονομικής πολιτικής της χώρας, δεν θα έχει πλέον δικαίωμα ούτε καν να υποβάλει προς την Αρχή αίτημα προκειμένου να έχει πρόσβαση σε πληροφορίες του υπουργείου του(!). 

Και το τελευταίο: σε περίπτωση διαφωνίας του υπουργού Οικονομικών με τον διοικητή της Αρχής για θέματα φορολογικής πολιτικής, το θέμα παραπέμπεται από τον υπουργό Οικονομικών στο… Συμβούλιο της Αρχής.
Το τελευταίο μάλλον σαν καψώνι με πυροφάνι σε νεοσύλλεκτους ακούγεται.

Μόνο που στη θέση του νεοσυλλέκτου βρίσκεται ο υπουργός Οικονομικών ενός «κυρίαρχου» κράτους.Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων: Οι δανειστές τώρα δικαιώνονται ...


Οι φόροι στην Ελλάδα, δεν είναι τίποτε περισσότερο από φόρος υποτέλειας του πολίτη σε μια απρόσιτη, διεφθαρμένη και απόλυτα διαπλεκόμενη εξουσία. 

Με την ΑΑΔΕ όμως η συνολική επιβολή των φόρων στους πολίτες ιδιωτικοποιείται παντελώς. Κι αυτό δεν σημαίνει απλά αυθαιρεσία στον καθορισμό των φόρων και των προστίμων. 


Η ΑΑΔΕ με τον Πορτογάλο «παρατηρητή» της πλέον θα επιβάλει φόρους και πρόστιμα στους πολίτες ανάλογα με τις απαιτήσεις οργανωμένων συμφερόντων και τις δεσμεύσεις προς τους δανειστές.

πηγή


Πηγή  πηγή  ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

11 σχόλια:

 1. Τωρα που η δημοκρατια είναι μη υπαρκτη στην Ελλαδα, οι πολιτικοι είναι οι ΔΗΜΙΟΙ της.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Λενε οτι ειναι ολοι τους οι ποιο μορφομενοι , πηγαν στο ποιο μεγαλυτερο πανεπηστημιο του κοσμου και πηραν με αρηστα δοκτορα λενε, πηραν φτηχιο αριστουχοι απο το Ισραηλ ,απο το τμημα ισκαριωτικη προδοσια !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. O στρατος τι κανει ?
  Τα ξυνει ?

  Ολοι οι γαλοναδες ειναι πουλημενοι προδοτες ?
  Ολοι ειναι σιωνιστες και μασωνοι?
  Ολοι ειναι διορισμενοι ?
  Ολοι χρωστουν την θεση τους σε κομμα, σε στοά ?

  Πατριωτης γαλλονας δεν υπαρχει ????
  Ελληνας στον στρατο δεν υπαρχει ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος προς Ανώνυμο
   Εσύ να ψηφίζεις και να περιμένεις από το στρατό να σε σώσει...

   Διαγραφή
 4. H σκλαβια μας ολοκληρωνεται και αφου δεν μπορουμε να αντισταθουμε ας την "απολαυσουμε", καθως σχετικα συντομα, θα πεταξουν το "τυρακι" στη φακα για να συνεχιζουμε να κανουμε "επανασταση" ξαπλωμενοι απο τους καναπεδες μας και την πολυθρονα του υπολογιστη μας, αμπελοφιλοσοφωντας!!
  Στη χωρα που γεννηθηκε η Δημοκρατια στην ιδια χωρα την πεθαναν, τυχαιο??

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΤΟ ΤΈΛΟΣ ΤΗΣ ΧΏΡΑΣ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΚΟΝΤΆ...
  ΤΟ ΤΈΛΟΣ ΑΥΤΏΝ ΕΊΝΑΙ ΚΟΝΤΆ!
  ΕΊΤΕ ΓΊΝΕΙ ΠΌΛΕΜΟΣ, ΕΙΤΕ ΠΆΡΟΥΜΕ ΑΝΑΠΟΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΆΒΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΒΟΉΘΕΙΑ ΚΆΠΟΙΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΏΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΏΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΏΝ...
  Η ΚΆΝΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΥΡΑΙΟΠΑΙΟΥΣ ΛΗΣΤΈΣ ΌΠΟΥ ΝΑ'ΝΑΙ ΘΑ ΚΛΕΊΣΕΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. http://www.prisonplanet.gr/topnews/item/5346-ekdilosi-syriza-eipan-omofylofilous-to-30-ton-enoplon-dynameon-kai-enan-stous-pente-astynomikoys-vinteo

  ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΔΕ ΤΟΥΣ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΤΑΓΟΥΝ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.
  ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΜΕΡΟΛΗΠΤΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΝΔΡΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑΣ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΩΣΤΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ; ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΟΙ ΚΙΝΑΙΔΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΜΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΖΟΝΤΑΝ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΡΥΠΑΝΕ ΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. http://www.pentapostagma.gr/2017/07/o-%cf%80%ce%ac%cf%80%ce%b1%cf%82-%cf%86%cf%81%ce%b1%ce%b3%ce%ba%ce%af%cf%83%ce%ba%ce%bf%cf%82-%ce%b4%cf%89%cf%81%ce%af%ce%b6%ce%b5%ce%b9-50-000-%ce%b5%cf%85%cf%81%cf%8e-%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82.html

  Καταξοδεύτηκε ο δούλος τού βάαλ!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. -MΑΚΑΒΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΦΙΓΟΥΡΕΣ...

  -ΑΠΟ ΚΑΤΩ ...ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΑΜΕΡΙΜΝΕΣ
  ΝΑ ΜΑΣΟΥΛΑΝ ΧΑΛΑΡΑ ...ΝΑ ΜΥΡΙΚΑΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΣΑΝΟ....

  ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΧΑΖΑ, ΜΕ ΜΑΤΙΑ ΘΑΜΠΑ
  ΣΤΗΝ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΤΡΕΝΟΥ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Λες ότι φοβάσαι να χαρείς
  κάτι απ’ το δώρο της ζωής
  πως θα στο κλέψουν μερικοί
  μα δεν μπορούν γιατί...

  Εμείς από τους πρόποδες της γης κατακτητές της κορυφής
  με την σημαία μας ψηλά

  Εμείς τι κι αν γεμίσαμε πληγές
  βγήκαμε πάλι νικητές
  γι’ αυτό να μην φοβάσαι πια

  Λες οι δράκοι των παραμυθιών
  ξυπνούν στα χέρια αλλωνών
  και να σε πιάσουν προσπαθούν
  μα δεν μπορούν γιατί...

  Εμείς από τους πρόποδες της γης κατακτητές της κορυφής
  με την σημαία μας ψηλά

  Εμείς τι κι αν γεμίσαμε πληγές
  βγήκαμε πάλι νικητές
  γι’ αυτό να μην φοβάσαι πια

  https://youtu.be/PZBLY3SAJRI

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ