Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017

Παράδοση του «ΦΑΚΕΛΟΥ», αντί των «ΕΝΟΧΩΝ». Τα ερωτήματα, οι αποκαλύψεις και η κραυγή ενός ΒΕΤΕΡΑΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ


 Όταν γνώρισα από κοντά τον ΝΙΚΟ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟ, είδα στα μάτια του και διάβασα στην ψυχή του, τι σημαίνει ΕΛΛΗΝΑΣ.

Είναι μια ζωντανή ιστορία για την Ελλάδα και την Κύπρο, ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ,  ΝΙΚΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ.

Στο πρόσωπό του, οι προδότες της Κύπρου και της Ελλάδας, βλέπουν τις ερινύες τους...

Και θα συνεχίσουν να τις βλέπουν, ώσπου να δουν το φως της δημοσιότητας ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΤΟ 1974... ώσπου ΝΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΟΣΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΙ.


Καλλιόπη ΣουφλήΣε μια λαμπρή τελετή που έλαβε χώρα στις 14.07.2017 στο Προεδρικό Μέγαρο της Κύπρου, ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων παρέδωσε στον ομόλογό του της Κυπριακής Βουλής, τον περίφημο «ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ».


Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους:

1. Ο «ΦΑΚΕΛΟΣ» αποτελείται από μαρτυρικές καταθέσεις και αποδείξεις που συνέλεξε η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής (συγκροτήθηκε 03.03.1986) με Πρόεδρο τον Χρήστο Μπασαγιάννη και παρέδωσε στην Ολομέλεια της Βουλής στις 31 Οκτωβρίου 1988.

Σύμφωνα με το διαβιβαστικό της Επιτροπής, το υλικό τηρείται σε 260 φακέλους που φυλάσσονται σε 6 μεταλλικές αρχειοθήκες ασφαλείας στο γραφείο 54, στο ισόγειο του Μεγάρου της Βουλής των Ελλήνων.

Από τους 260 φακέλους, παραδόθηκαν μόνο οι 134. Οι υπόλοιποι 126 γιατί δεν παραδόθηκαν ; Τι περιέχουν ; Με τι κριτήρια επελέγησαν οι 134 ;


Γιατί παραδόθηκαν μόνο στην Κυπριακή Βουλή και όχι στη δημοσιότητα, στην οποία είπαν ότι θα δωθούν εν ευθέτω χρόνω ;

2. Η Εξεταστική Επιτροπή της Κυπριακής Βουλής που συγκροτήθηκε στις 31.01.1989 για τον ίδιο λόγο, εξέδωσε πόρισμα το 2011, το οποίο χαρακτηρίστηκε από ειδικούς ιστορικούς μελετητές και από το μέλος της Επιτροπής Βουλευτή Γ. Γεωργίου, σκόπιμα ελλιπές, μεροληπτικό και κομματικά κατευθυνόμενο.


Αξιοσημείωτο είναι ότι η Ελληνική Επιτροπή ΔΕΝ κάλεσε και ΔΕΝ εξέτασε Κυπρίους υπηκόους, προφασιζόμενη ότι «τυχόν πρόσκλησή τους θα ήταν αφορμή για ΑΣΥΜΦΟΡΕΣ ερμηνείες», η δε Κυπριακή Επιτροπή ΔΕΝ κάλεσε και ΔΕΝ εξέτασε Έλληνες υπηκόους, ούτε και δέχθηκε όσους προθυμοποιήθηκαν να καταθέσουν με στοιχεία και αποδείξεις. 

   


3. Ποιός είναι ο σκοπός παραδόσεως του «ΦΑΚΕΛΟΥ» της Ελληνικής Επιτροπής ;

Οι κκ Πρόεδροι, που κόπτονται για την αποκάλυψη της αληθείας που στενάζει ερμητικά φυλακισμένη 43 χρόνια, αντί να παραδώσουν επιτέλους στην Ελληνική κοινωνία και στη δικαιοσύνη τους ΕΝΟΧΟΥΣ, που οδήγησαν στα κρεματόρια την Κύπρο και τον Ελληνισμό, τους οποίους καλώς γνωρίζουν,  συνεχίζουν – όπως οι προκάτοχοί τους – να τους συγκαλύπτουν, μέ κινήσεις εντυπωσιασμού των αφελών υποτακτικών τους.4. Τον Μάρτιο του 1975, το Υπουργικό Συμβούλιο απεδέχθη και σύσσωμη η Βουλή επικύρωσε ΟΜΟΦΩΝΑ τις αποφάσεις των Υπουργών Εθνικής Άμυνας Ε. Αβέρωφ και Δικαιοσύνης Κ. Στεφανάκη, περί «ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΕΝΑΡΞΕΩΣ ΤΗΣ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΩΞΕΩΣ ΚΑΤΑ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ», η οποία ισχύει μέχρι σήμερα !!!


Έκτοτε ΚΑΜΜΙΑ Κυβέρνηση δεν τόλμησε να άρει την απόφαση αυτή και ΚΑΝΕΝΑ Κόμμα ή Πολιτικό πρόσωπο – Ελλάδος και Κύπρου - δεν τόλμησε να ζητήσει την άρση της.


Και δεν τόλμησαν, ούτε όταν ενημερώθηκαν εγγράφως περί αυτού ΑΠΑΝΤΕΣ οι ανωτέρω στις 11.11.2008, από τον Σύλλογο «ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΚΥΠΡΟΥ 1974».   


ΟΛΟΙ γνωρίζουν, αλλά ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ πεισματικά και απροσχημάτιστα να αποκαλύψουν τα ονόματα και τις πράξεις των ενόχων της τραγωδίας, που ξεκίνησε για τον Ελληνισμό το 1974 και εξελίσσεται σταδιακά μέχρι σήμερα.5. Επί 24 χρόνια μετά το 1974, δεν τολμούσαν ούτε να προφέρουν ότι έγινε πόλεμος στην Κύπρο και μίλαγαν αόριστα για «τα γεγονότα της εισβολής στην Κύπρο». 

Γι’ αυτό, τους 1619 Έλληνες και Κύπριους ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥ, τους βάφτισαν «αγνοούμενους», τους αγνόησαν και τους έκαναν «ΑΓΝΟΗΜΕΝΟΥΣ».   


Ωρύονται λοιπόν τα βαθειά λαρύγγια της υποκρισίας και της αυθαιρεσίας - Ελλάδος και Κύπρου- με κατάρες γι’ «αυτούς» που έκαναν το προδοτικό πραξικόπημα κατά του Μακαρίου και έδωσαν στους τούρκους το 37 % της Κύπρου. 


Ποτέ όμως δεν τόλμησαν να τιμωρήσουν ή να δικάσουν τους προδότες ή έστω να αποκαλύψουν με στοιχεία και αποδείξεις τα ονόματά τους. 


Ακόμα χειρότερα όμως ποτέ δεν τόλμησαν να κάνουν κάτι για να φύγουν οι τούρκοι. 


Τρέμουν ακόμα και να ψελλίσουν τη λέξη ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ και κάνουν ό,τι μπορούν για να εκτουρκίσουν το ελεύθερο 63 %, παραδίδοντας έτσι ολόκληρη την Κύπρο στους φίλους τους - εχθρούς μας.
Γι’ αυτό και για πολλά άλλα, ο «ΦΑΚΕΛΟΣ» είναι το άλλοθι και η συγκάλυψη των πραγματικών ενόχων της συμφοράς των Ελλήνων και η παράδοσή του ένας ακόμα φτηνός θεατρινισμός.


Τώρα, το ποιους προσπαθούν να κοροϊδέψουν με τα ολέθρια ψέματά τους, είναι θέμα δικό τους, αλλά και των προσκυνημένων που αδημονούν να τ’ ακούσουν και λαχταράνε να τα καταπιούν αμάσητα …Αυτοί, οι εθελόδουλοι - Ελλάδος και Κύπρου - είναι που εμποδίζουν και καταστρέφουν τις προσπάθειες για ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ μας από κάθε είδους ζυγό και κάθε είδους δυνάστη.


Αυτοί, είναι ίσως ο μεγαλύτερος εχθρός, αλλά είναι αντιμετωπίσιμος.Αθήνα, 15 Ιουλίου 2017Νικόλαος Φ. Αργυρόπουλος


Πρόεδρος του Συλλόγου

«ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΚΥΠΡΟΥ 1974»

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

1 σχόλιο:

  1. Η εβραιομασονια ουτε αυτοκτωνει ουτε παραδινεται ,αν γινουν αυτα πως θα εξακολουθει να κανει το εργο της , το εργο του διαβολου ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ