Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017

Οι μυστικοί δείπνοι των κερδοσκόπων με μενού την Ελλάδα Και στα τρία αυτά δείπνα... το μενού περιείχε ...κρέας ...δηλαδή τις σάρκες μας ...από τις οποίες κέρασαν ένα μέρος σε πολλούς ελληνόφωνους πολιτικούς και δημοσιογράφους, για να βάλουν πλάτη...Για να στηθεί το μεγάλο κόλπο στην Ελλάδα, για να μην χάσουν ούτε τσακιστό Ευρώ οι κερδοσκόποι και να μεταφερθούν ζημίες δεκάδων δισεκατομμυρίων στις πλάτες των Ελλήνων αποκλειστικά και των Ευρωπαίων ακολούθως και για να καταστραφούν οικονομικά με την υπερφορολόγηση εκατομμύρια πολίτες χαμηλών εισοδημάτων και να απαξιωθούν περιουσίες αξίας εκατοντάδων δισεκατομμυρίων... τρεις φιλάνθρωποι, χορηγοί των «επαναστατών» και των «ακτιβιστών» για τα ανθρώπινα δικαιώματα... χρειάστηκαν τρεις φορές να δειπνήσουν μαζί...Και στα τρία αυτά δείπνα... το μενού περιείχε ...κρέας ...δηλαδή τις σάρκες μας ...από τις οποίες κέρασαν ένα μέρος σε πολλούς ελληνόφωνους πολιτικούς και δημοσιογράφους, για να βάλουν πλάτη... 
 
Ξέρετε... «Όλοι μαζί τα φάγαμε», «Τα μνημόνια είναι ευλογία» κ.λπ. κ.λπ.
 
 


Πηγή: aznews.site
ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ