Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017

Η Μ Α Ρ Τ Ο Ν ! Αλλαγή φύλου σε ...5 λεπτά και μόνο με μία α ί τ η σ η ...Ολοκληρώθηκε η δημόσια διαβούλευση (ΦΟΒΕΡΟ!) και πλέον το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης* για την νομική αναγνώριση της ταυτότητος φύλου, που θα επιτρέπει στα διεμφυλικά άτομα ('trans') να προχωρούν σε διόρθωση του φύλου τους μέσα σε ...λίγα λεπτά με μια απλή αίτηση, χωρίς να απαιτείται χειρουργική επέμβαση αλλαγής φύλου, ή πραγματογνωμοσύνη ψυχιάτρου και μάλιστα από την ηλικία των 17 (!!!!!!!!!!!) ετών, παίρνει τον δρόμο προς την Βουλή για ψήφιση.


 

 

 

 

Βιάζονται να κάνουν αλλαγή φύλου οι πούστηδες της συγκιβέρνησης... και να κάνουν τα ελληνόπουλα σαν τον ... κ@λο τους...


Καλλιόπη Σουφλή

Αποτέλεσμα εικόνας για Αλλαγή φύλου σε 5 λεπτά

(ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΑΙΜΕ, ΑΝ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΕΞΩΦΘΑΛΜΩΝ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ;)
 
 
Με μια απλή ...αίτηση (!) θα επιτρέπεται στα διεμφυλικά άτομα, να προχωρούν σε διόρθωση φύλου, χωρίς να είναι απαραίτητες η χειρουργική επέμβαση και η παρακολούθηση από ψυχίατρο!...
Ολοκληρώθηκε η δημόσια διαβούλευση (ΦΟΒΕΡΟ!) και πλέον το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης* για την νομική αναγνώριση της ταυτότητος φύλου, που θα επιτρέπει στα διεμφυλικά άτομα ('trans') να προχωρούν σε διόρθωση του φύλου τους μέσα σε ...λίγα λεπτά με μια απλή αίτηση, χωρίς να απαιτείται χειρουργική επέμβαση αλλαγής φύλου, ή πραγματογνωμοσύνη ψυχιάτρου και μάλιστα από την ηλικία των 17 (!!!!!!!!!!!) ετών, παίρνει τον δρόμο προς την Βουλή για ψήφιση. 

[* Γιά ένα λεπτό! 
Αυτό το υπουργείο, ΔΕΝ είχε άλλες απείρως πιό επείγουσες και καυτές προτεραιότητες; 
 
 
Το ανατριχιαστικό ΧΑΟΣ που ονομάζεται λ.χ. "ελληνικές" φ υ λ α κ έ ς, ΔΕΝ τους "θυμίζει" τίποτε;
 
 
Τό ότι κρατούμενοι με βαρύ μητρώο, βγαίνουν με άδειες και ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ΞΑΝΑ αμέσως, ΔΕΝ απασχολεί αυτό το "περίεργο" υπουργείο;
Το ότι οι φυλακές έχουν περίπου 60% κατά πολλά δημοσιεύματα του Τύπου, ΞΕΝΟΥΣ κρατουμένους πιθανών και ...απιθάνων προελεύσεων, ΔΕΝ τους λέει κάτι;
 
 
ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ;
Το ότι συμβαίνουν "σημεία & τέρατα", πάλι κατά πλήθος δημοσιευμάτων, μέσα στις φυλακές, ΔΕΝ τους λέει τίποτε;
 
 
Τό ότι κάθε εθνότητα φυλακισμένων, αποτελεί και μία σκληρότατη συμμορία, με απίστευτα επακόλουθα εντός και εκτός καταστημάτων, που ίσως αποφεύγει ο Τύπος να γράψει, ΔΕΝ τους λέει τίποτε;
 
 
Τό ότι το Νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού αποτελεί πανευρωπαϊκή ΝΤΡΟΠΗ, ΔΕΝ τους λέει τίποτε;
Και Α Π Ε Ι Ρ Α άλλα  ντροπιαστικά;]

Το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, έρχεται να ξεκαθαρίσει το θολό πλαίσιο(;) που ίσχυε μέχρι σήμερα για τα άτομα που επιθυμούν να μεταβάλουν τα στοιχεία του φύλου τους...
 
Ειδικό νομοθέτημα δεν υπήρχε και η μόνη αναφορά στην «αλλαγή φύλου» συναντάται στον νόμο 344 του 1976 «περί ληξιαρχικών πράξεων». 
 
 
Για τη διόρθωση του κυρίου ονόματος και της καταλήξεως του επιθέτου (!) του προσώπου απαιτούνταν αμετάκλητη δικαστική απόφαση, που βεβαίωνε τα σχετικά γεγονότα. 
 

Το κρίσιμο ερώτημα ήταν, τι θα πρέπει να διαγνώσει το δικαστήριο για να βεβαιώσει την αλλαγή φύλου. Η συνήθης δικαστική πρακτική ήταν, να έχει προηγηθεί χειρουργική επέμβαση του διεμφυλικού ατόμου και εξέτασή του από  ψ υ χ ί α τ ρ ο ...

Η απόφαση-σταθμός του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, στις 6 Απριλίου του 2017 έκρινε ότι η προϋπόθεση στειρώσεως για τη νομική αναγνώριση ταυτότητος φύλου παραβιάζει το άρθρο 8 της ΕΣΔΑ (Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου), ανοίγοντας έτσι τον δρόμο στα ευρωπαϊκά κράτη, να προχωρήσουν σε αλλαγή της σχετικής τρεχούσης νομοθεσίας τους.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης, δίνεται το δικαίωμα στο άτομο να προσδιορίζει το φύλο του, όχι μόνο με βάση τα χαρακτηριστικά του, δηλαδή χρωμοσωμικά, γονιδιακά και ανατομικά χαρακτηριστικά του προσώπου, τα αναπαραγωγικά όργανα, την ανάπτυξη στήθους ή τριχοφυΐας, αλλά και με βάση τον εσωτερικό και προσωπικό τρόπο με τον οποίο το ίδιο το πρόσωπο βιώνει το φύλο του, ανεξάρτητα από το πώς καταχωρήθηκε κατά τη γέννησή του... 

Οπως σημειώνεται χαρακτηριστικά:

«Για τη διόρθωση του καταχωρημένου φύλου δεν απαιτείται να βεβαιώνεται, ότι το πρόσωπο έχει υποβληθεί σε οποιαδήποτε προηγούμενη ιατρική επέμβαση.
 
 
Δεν απαιτείται επίσης η οποιαδήποτε προηγούμενη εξέταση, ή ιατρική αγωγή που σχετίζεται με τη σωματική ή ψυχική του υγεία».

Το ενδιαφερόμενο άτομο, θα υποβάλει μία αίτηση στην οποία θα δηλώνει το επιθυμητό φύλο, το κύριο όνομα που επιλέγει και το προσαρμοσμένο σχετικά επώνυμο. Στην συνέχεια θα παρουσιάζεται αυτοπροσώπως ενώπιον του δικαστηρίου, η δήλωση θα γίνεται σε ιδιαίτερο γραφείο χωρίς δημοσιότητα, ενώ η δικαστική απόφαση θα καταχωρείται στο ληξιαρχείο με απόλυτη μυστικότητα της μεταβολής. 
 

Στην νέα ληξιαρχική πράξη γεννήσεως δεν επιτρέπεται η αναφορά, ότι μεσολάβησε διόρθωση του φύλου. 
 
Με βάση την διορθωμένη ληξιαρχική πράξη, οι δημόσιες υπηρεσίες θα εκδίδουν νέα έγγραφα, όπως π.χ. ταυτότητα, και θα προχωρούν στην ανάλογη τροποποίηση σε μητρώα ή καταλόγους, εκλογικούς κ.λπ.
 

Αν το πρόσωπο που διόρθωσε το φύλο του έχει παιδιά, είτε γεννημένα σε γάμο, είτε σε σύμφωνο συμβιώσεως, είτε χωρίς γάμο, είτε υιοθετημένα, δεν επηρεάζεται (!) η γονική μέριμνα. 
 
 
Επίσης διατηρεί του ίδιους αριθμούς φορολογικού μητρώου (ΑΦΜ) και Μητρώου Κοινωνικής Ασφαλίσεως (ΑΜΚΑ). 
 

Το ευέλικτο κατά τα άλλα νομοσχέδιο προβλέπει ωστόσο και δύο περιορισμούς. Προϋπόθεση για τη διόρθωση του καταχωρημένου φύλου, είναι το πρόσωπο που την αιτείται να μην είναι έγγαμο, αλλά και να είναι ενήλικο. 
 

Μετά την ολοκλήρωση της δημόσιας διαβουλεύσεως, το όριο ηλικίας μειώνεται στα 17 έτη, όπως ανακοίνωσε η γενική γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του υπουργείου Δικαιοσύνης, Μαρία Γιαννακάκη.
 

Η επιστολή των διεμφυλικών στον πρωθυπουργό

Η νομική αναγνώριση της ταυτότητος, ήταν αίτημα πολλών ετών (...) της κοινότητος των διεμφυλικών που υποδέχθηκε θερμά το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης. 
 
 
Μάλιστα το Σωματείο Υποστηρίξεως Διεμφυλικών έστειλε επιστολή στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. 
 
Στην επιστολή τους οι διεμφυλικοί σημειώνουν, ότι το νομοσχέδιο για την νομική αναγνώριση της ταυτότητος φύλου αποτελεί την κορυφαία διεκδίκηση της κοινότητος, εκφράζοντας παράλληλα την αντίθεσή τους σε ορισμένους περιορισμούς που περιλαμβάνει. 

«Η επιλογή του νομοθέτου να θέσει περιορισμό για τα ανήλικα, αλλά και τα έγγαμα πρόσωπα, θέτει ένα περιοριστικό πλαίσιο υπερρυθμίσεως προϋποθέσεων που δεν υπήρχαν», σημειώνουν χαρακτηριστικά.
 

Οι κίνδυνοι και οι αντιδράσεις
 
 
Η νέα ληξιαρχική πράξη μπορεί στο εξής να αλλάξει μία φορά, με την ίδια διαδικασία και τις ίδιες προϋποθέσεις. Για παράδειγμα, ένας άνδρας μπορεί να διορθώσει το φύλο του και σε περίπτωση που το μετανιώσει να επανέλθει στην αρχική κατάσταση. Δεν έχει τη δυνατότητα για περαιτέρω μεταβολή.
 

Τα προβλήματα που θα μπορούσαν να δημιουργηθούν από το εν λόγω νομοσχέδιο, έχουν να κάνουν με όσους θα χρησιμοποιήσουν τις διατάξεις του προκειμένου να διαφύγουν της συλλήψεως σε περίπτωση αναζήτησεώς τους από τις αρμόδιες αρχές, αν εκδοθεί κάποια καταδικαστική απόφαση, ή κάποιο ένταλμα συλλήψεως εις βάρος τους, αλλά και όσους επιχειρήσουν να κάνουν χρήση για να αποφύγουν τη στράτευση. 
 

Στο νομοσχέδιο δεν υπάρχει κάποια πρόβλεψη γι’ αυτές τις περιπτώσεις.
Εντονη (; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ) είναι η αντίδραση από την πλευρά της Εκκλησίας της Ελλάδος. 
 
 
Σύμφωνα με έκθεση της Επιτροπής Βιοηθικής, μπορεί να μην επιτρέπει στον έγγαμο να κάνει χρήση του νόμου, ωστόσο δεν απαγορεύεται να συνάψει γάμο ο άγαμος εάν διορθώσει το φύλο του. «Αυτό οδηγεί στην ουσία στη σύναψη γάμου μεταξύ προσώπων του ιδίου φύλου, δηλαδή στην καταστρατήγηση των προϋποθέσεων του γάμου».
 
[Πηγές:'protothema.gr' & 'trikalain']

 
ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

39 σχόλια:

 1. Πού μας οδηγούν οι φασιστεροί, έχουν επίγνωση του τι εισηγούνται και τι ψηφίζουν και οι "άλλοι" δήθεν αντιπολιτευόμενοι;;;;;
  Θέλουν να δουν τα παιδιά τους, τις/τους συντρόφους τους και το συγγενικό/φιλικό τους περιβάλλον να το έχουν χάσει;;;;;;
  Τι θα πει "ο καθένας έχει δικαίωμα στον δικό του σεξουαλικό προσανατολισμό";;;;;
  Προσβάλλουν τα χρηστά ήθη, την ψυχική ισορροπία, την φυσιολογία οι εξαιρέσεις αυτές.
  Τι πάει να πει "ήταν αίτημα χρόνων των διεμφυλικών ατόμων";;;;;
  Κι εμείς αιτούμαστε 7 χρόνια να γίνει λογιστικός έλεγχος για το χρέος και για τις παρατυπίες της ΕΛΣΤΑΤ, 20 χρόνια για το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου, 43 χρόνια για την προδοσία της Κύπρου, 70 χρόνια για τα αίτια του εμφυλίου πολέμου και 95 χρόνια για την αποκάλυψη των ενόχων της μικρασιατικής καταστροφής. ΓΙΑΤΙ δεν μας ακούει κανένας;;;; Θέλουν σούργελα και ανώμαλα οι ψυχανώμαλοι, διότι μόνο ζητήματα αυτού του επιπέδου καταλαβαίνει η γκλάβα τους. ΚΡΕΜΑΛΕΣΣΣΣΣΣΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Φταίνε Εκείνοι γιατί Εσείς αιτείστε ''πράγματα'' πού'χουν πλέον σαπίσει στο Χρονοντούλαπο της Ιστορίας?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Δηλαδη και μεις οι''τρελοι''θ'αλλαζουμε φυλο σε λιγα λεπτα!Τελεια!Θα γινω Ιωαννα οποτε η ψυχιατρικη γνωματευση που θα εχω θα αφορα τον Ιωαννη,οχι την Ιωαννα!
  Σε μας τους τρελους μια χαρα ηρθε και ''εδεσε''αυτος ο νομος!
  Ποτε θα ειμαστε τρελοι και ποτε λογικοι!
  Οι ζουλιαρηδες-ες να πιειτε ξυδι.Θα το πω στον φιλο μου,γιατι να πληρωνει δικαστηρια και δικηγορους;Θα γινουμε ''φιλεναδες''να ξεμπερδευουμε!!
  Γιαννης ο σχιζοφρενης με ειδικοτητα στις αλογομυγες(κοιμασαι μωρη και δεν ερχεσαι;βαριεμαι και να σηκωθω,για να ρθω να σε εβρω)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Πω πω ρε πουστη μου ξαναγιναμε βυζαντιο την εποχη των φωκαδων [πουντσων] και των ''χαμενων'' καυκασιων ''αυτοκρατορων-μαφιοζων'' με φουλ ευνουχους πουτανες και κωλομπαραδες....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΠΟΠΗ ΔΗΛ ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΣΟΥΛΑ,ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΣΟΥΛHΣ;;;;EEEE ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΕ ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΩ ΟΛΟΥΣ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ...ΣΟΥΛΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Έφυγααααααααααααααααααααααααα!
   Δεν σε ξέρω, δεν σε είδααααααααααααααααααααααααααααα!
   χαχαχαχαχαχα

   Διαγραφή
  2. ΗΡΕΜΗΣΕ,ΗΡΕΜΗΣΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ..ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΝΝΟΟΥΣΑ.....ΣΟΥΛΑ

   Διαγραφή
  3. Τι λες μωρέ, που θ' αλλάξεις φύλο για τους καριόληδες..
   Να παραμείνεις Σούλα και θα τους πάμε... γ@μώντας όλους...
   Και θα το βρουν κι από ΓΥΝΑΙΚΑΡΕΣ!
   Όχι... παίζουμε...

   Διαγραφή
  4. Ωχχχχχχ!
   ΣΟΥΛΑ αμα βγαλεις τσουτσουνι θα σου μαθω ορισμενες τεχνικες.

   Διαγραφή
  5. ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΒΑΛΤΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ, ΠΟΥ ΑΣΤΡΑΨΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΟΥ......ΣΟΥΛΑ

   Διαγραφή
  6. Αυτο λεω κι εγω "ΣΟΥΛΑ" μου.
   Να 'ρθεις να σου εφαρμοσω οτι τεχνικη θες να μαθεις. Γιατι σε βλεπω ολιγον τι στεγνη και μεχρι ΤΩΡΑ αμφιβαλλω αν ησουν ποτε γνωστρια του .....αθληματος.
   Πες της κατι και συ ρε Καλλλιοπππη....

   Διαγραφή
  7. ΧΙΟΥΜΟΡ ΗΤΑΝ..ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;;ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΙΞΕΙΣ ΤΩΡΑ;;;ΚΡΑΤΑ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΟΥ Η ΕΦΗΡΜΟΣΕ ΤΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΙΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ...ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ME TIΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ......ΣΟΥΛΑ

   Διαγραφή
  8. Καλα ρε ΣΟΥΛΑ δε σε ειπαμε και .....καμπουρη.
   Απλα μια βοηθεια ειπαμε να σου δωσουμε στα πρωτα σου βηματα της ....αλλαγης.
   Αλλα αμα ειναι αστειο, παμε πασο ρε παιδι μου.

   Διαγραφή
  9. @4.17, ακόμα δεν ξεπέρασες το δράμα σου, και θες ν' ανοίξεις καινούργια δράματα, ΠατρικΙάκι μου;;;

   Υ.Γ. Η Σούλα, έχει πολύ βαρύτερο χέρι από μένα... και δεν χάφτει μαλακιούλες... να προσέχεις, μικρέ...

   Διαγραφή
  10. Ποπη@3.02
   Θα τους πας γαμωντας ολους!
   Θα το βρουν απο γυναικαρες!
   Τι επαρση ειναι παλι τουτη!
   Ποσα χρονια εχεις το μπλοκ σου;
   Πηγες κανενα γαμωντας εσυ η γυναικαρα!
   Δηλαδη τι κανεις;Αναδημοσιευση απο αλλα μπλοκ!
   Δηλαδη εσυ θα σωσεις την Ελλαδα!Πω πω πω
   Θα τα βαλεις με τους Ιλουμινατι!με τους μασονους που κυβερνουν τη χωρα!Νομιζεις οτι κατι κανεις;Τι ακριβως κανεις και ποια τα αποτελεσματα;Πες μας ενα.Τοσα χρονια αγωνιζεσαι επαναστατρια μου!
   Κανεις υποτιθεται πολεμο στο συστημα!
   Κερδισες καμια μαχη;Ποια μαχη κερδισες;Πες ποια μαχη κερδισες τοσα χρονια στο διαδυκτιο που τους πας γαμωντας εσυ η γυναικαρα!
   Ακου γαμωντας!Ποιος αφελης θα σε πιστεψει;Πηγες μεχρι σημερα γαμωντας κανεναν;
   Απλα υπηρετεις το ιδιο συστημα το οποιο πολεμας!
   Εχεις χαθει.Χανεσαι,μπερδευεσαι,αγωνιζεσαι χωρις να ξερεις ποιος ειναι ο εχθρος ο πραγματικος!
   Πρεπει να τον γνωρισεις.Να μαθεις πως λειτουργει,τις φακες που στηνει καθως και το τυρακι ποιο ειναι που βαζει σε αυτες,να μαθεις τις παγιδες του ποιες ειναι,τι θελει να πετυχει με ολα αυτα,πως χρησιμοποιει το καθε τι και για ποιο λογο.......λυπαμαι που θα στο πω αλλα δε γνωριζεις τον εχθρο σου.
   ''Αγωνιζεσαι''τζαμπα και βερεσε.Γι αυτο και το αποτελεσμα σου μεχρι να κλεισεις τα ματια σου θα ειναι μηδενικο.
   Πως θα πας γαμωντας εσυ η γυναικαρα τον εχθρο που δεν γνωριζεις;Δεν εχει ο ''αγωνας''σου αποτελεσμα γιατι πας γαμωντας του δικου σου του μυαλου τα φαντασματα.Το φαντασμα δεν μπορεις να το νικησεις.

   Δεν εχεις καταλαβει οτι εχεις πιαστει στον ιστο του εχθρου που υποτιθεται οτι''πολεμας''και θα τον πας γαμωντας!
   Ηρθε η ωρα να μαθεις απο εναν τρελο,οτι ο εχθρος,παει εσενα ''γαμωντας''κοριτσι''μου και δεν το εχεις καταλαβει!Σε νεκρωσε,Οσο και να ''αγωνιζεσαι''λοιπων το αποτελεσμα που θα φερνεις θα ειναι μηδεν.

   Σκεψου τα,αν και δεν νομιζω να εισαι απο τους ανθρωπους που σκεπτονται.

   Διαγραφή
  11. Και μόνο για το γεγονός πως δεν αντιλαμβάνεσαι πως το "γαμώντας", είναι πικρό χιούμορ, δεν αξίζει να σου απαντήσω για όσα σχολιάζεις.
   Ακόμα και το ότι σου απάντησα, χρόνο πολύτιμο σου αφιέρωσα, απ' αυτούς που τον αξίζουν πραγματικά.

   Διαγραφή
  12. Δεν βρηκες αλλη δικαιολογια απο το''πικρο χιουμορ''να πεις
   Δεν αξιζει να μου απαντησεις ε;Το σωστο θα ηταν οτι δεν εχεις απαντηση να δωσεις.
   Χρονο πολυτιμο μου αφειερωσες ενω αλλοι τον αξιζουν πραγματικα ε;
   Πρακτικη μικρων ανθρωπων.Μειωνοντας εμενα νομιζεις οτι εξυψωνεις τον εαυτο σου;
   Ποσο μικρη δειχνεις......

   Διαγραφή
  13. Έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε.

   Διαγραφή
 6. Αν ο διάβολος χρησιμοποιούσε τα ίδια ακριβώς κόλπα για να παρασύρει τον ανθρωπο όλο και πιό χαμηλά, τότε θα τον καταλαβαιναν ολοι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Η ελευθερία του να εισαι σκλάβος δοκιμαστικά...Σε λίγο και μόνιμος σκλάβος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΡΣΕΝΟΚΟΙΤΕΣ ΝΑ ΓΥΡΝΑΝΕ ΕΞΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΝΤΡΟΠΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΗΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ.ΘΥΜΙΘΙΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΙΝ ΤΑ ΞΕΧΝΑΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΝΩΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ.ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΙΡΧΕ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.ΤΟΡΑ ΜΕ ΤΙΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΙΣΧΗ.ΜΕΤΑΝΟΗΤΑΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΝ ΧΡΙΣΤΟ ΟΣΟ ΑΝΑΠΝΕΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΙΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ρίψασπι, Κιοτή, Εφιάλτη ή, αν προτιμάς, μικρό, παιχνιδιάρικο, ναζιάρικο και χαδιάρικο γατάκι xristos44 xristos44, ωραία το λες το ποίημα που σου'μαθε ο παπάς της Ενορίας αλλά δεν ήρθες στη λαοσύναξη, για το αναφαίρετο δικαίωμά μας να λειτουργηθούμε σε Ελληνικό Ιερό Ναό. Αυτό θέλω να το θυμάσαι όταν θα τιμωρείσαι Αιώνια στις Άσβεστες Φωτιές της Κολάσεως.

   https://youtu.be/2s3fTUtnDtM?t=528

   Διαγραφή
  2. @9.39, κατευθείαν στον ψυχίατρο, να σου γράψει μερικές κούτες ψυχότροπα χάπια.
   Τι μαλακίες γράφεις μωρέ;;;
   Πού ξέρεις ποιός είναι και αν ήρθε ή δεν ήρθε στην λαοσύναξη;
   Τι το παράλογο έγραψε ο άνθρωπος;

   Κάτι τέτοια γράφετε και κάνετε εσείς οι θρησκόληπτοι, και έχετε καταντήσει γραφικοί.

   Διαγραφή
  3. ΑΧ ΚΥΡΙΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ!ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΣΑΣ!ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ;ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΟ;ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ!ΠΑΠΠΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
   ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΤΡΕΛΟΙ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΚΟΥΣ.
   ΑΔΥΝΑΤΩΝ.ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΛΟΓΙΚΟΙ ΤΙΠΟΤΑ!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ
   ΑΝΕΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ

   Διαγραφή
  4. Άσε... δεν ξέρεις...για ψυχίατρο είναι

   Διαγραφή
  5. ΛΑΘΟΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟ ΜΟΥ.ΟΤΑΝ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΣΕΝΟΚΟΙΤΕΣ ΝΑ ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ,ΔΕΝ ΔΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΑΙΣΧΗ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Η ΜΑΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ.Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ.ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ.ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ.ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ.ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΛΟΓΙΚΟΙ ΤΑ ΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ.
   ΕΝΑΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ

   Διαγραφή
  6. ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΥΡΙΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΙ;
   ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΕΙΑ ΤΑ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΓΟΙ.ΔΗΛΑΔΗ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΜΟΥ;
   ΜΟΝΟ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΜΑΓΙΟΛΙΚΙΑ.ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΕΝΤΙΟΥΜ,ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΜΑΓΟΙ.ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΓΟΥΣ ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΦΩΤΩΝ ΚΑΙ 40 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ;ΤΡΕΛΕΝΟΝΤΑΙ.ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙ ΤΡΕΛΑ.ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΦΩΤΩΝ ΚΑΙ 40 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΑΥΤΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΔΩΡΟ.ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΓΕΙΕΣ.ΟΙ ΜΑΓΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΡΑΝΤΑΗΜΕΡΟ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ.ΕΧΟΥΝ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ,ΒΛΕΠΟΥΝ ΓΕΝΙΚΩΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ.ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΥΣ;Ο ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ;ΜΕ ΚΑΙ Η ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΕΙΝΑΙ.ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ.ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΕΔΩ;ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΑΠΠΑ ΤΟΥΣ ΧΑΠΑΚΩΝΑΝ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΦΥΤΑ.ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΘΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΟΥΝ;;;ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
   ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΕΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΡΕΛΟΙ ΤΟΥ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ.
   ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.ΟΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ.ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;
   ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙΣ.ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ.
   ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ.ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ;ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΣΘΕΝΗ;ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΙΑΤΡΟΣ (ΨΕΥΔΟΨΥΧΙΑΤΡΟΣ)ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗΣΟΥ.
   ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ.ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΒΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ;ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ!!!!!ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΕ Η ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΤΟ 1952!!!ΤΟΤΕ ΕΓΙΝΑΝ
   ΓΙΑΤΡΟΙ ΟΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ.ΤΟ 1952 ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟΓΕΓΟΝΟΣ!!!ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ!!!!
   ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ DSM.ΕΦΕΥΡΙΣΚΑΝ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΑ ΨΗΦΙΖΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ.ΜΕΤΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕ Ο ΟΓΚΟΣ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ DSM.
   ΕΤΣΙ ΑΦΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΙΑΤΡΟΙ.ΤΩΡΑ ΤΟ ΓΙΑΤΙ Η ΨΗΧΙΑΤΡΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΑΙΩΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΥΤΟ ..........ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ.
   ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ.ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΔΕΡΦΙΑ.ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΒΑΛΑΜΕ
   ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΘΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ;;;ΤΣΟΥ ΡΕ ΛΑΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ !!ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΤΡΕΛΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΑΦΤΙΣΑΝ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΘΑ ΣΕ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΜΑΥΡΙΔΕΡΕ ΑΣΧΗΜΟΜΟΥΡΗ.ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΡΕΛΙΤΣΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΣΟΥ ΑΦΟΥ ΘΑ ΣΤΟ ΧΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΤΡΕΛΟΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ.
   ΑΔΕΡΦΙΑ ΒΑΣΤΑΤΕ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.ΕΞΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΥΡΙΤΣΕΣ.
   ΕΝΑΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ

   Διαγραφή
  7. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΤΡΕΛΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ (ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΝΩ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑΣΙΜΕΣ)

   ΕΠΕΙΓΟΝ.ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ.ΓΚΟΥΓΚΛΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ:ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΡΟΖΕΝΧΑΜ.

   ΠΩΣΞΕΦΤΥΛΙΣΕ ΕΝΑΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ Η ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ.

   ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ ΚΥΡΙΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΕ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΥΣ.
   ΕΝΑΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ

   Διαγραφή
  8. Σχήμα λόγου ήταν...
   Μην κάνεις όμως το λάθος, να κρίνεις αυτούς που πραγματικά χρειάζονται ψυχολογική ή ψυχιατρική φροντίδα, από την δική σου περίπτωση, ή την περίπτωση των φίλων σου και τους γαμημένους τους δικαστές.
   Υπάρχουν και πραγματικοί τρελλοί...που χρειάζονται νοσηλεία.

   Καλό ξημέρωμα

   Διαγραφή
  9. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ.
   ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΕΣΕΙ.ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ.ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ.
   ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ.
   ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ;;;;
   Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΞΕΡΕΥΝΗΘΕΙ ΣΤΟ 100%.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΙ ΦΑΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΚΟΥΝ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ.ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ 100% ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ.
   ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΕΧΟΥΝ ΣΑΛΤΑΡΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΟΥ-ΚΟΥ.ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΔΩ.ΔΕΝ ΘΕΡΑΠΕΥΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ.ΕΑΝ ΕΣΕΙΣ ΣΑΛΤΑΡΕΤΕ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ.ΤΕΛΕΙΩΣΕ.ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΘΕ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ.ΟΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΧΑΠΑΚΩΝΟΥΝ ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ Η ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΧΑΠΑΚΩΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΛΟΙΠΩΝ ΘΑ ΣΥΝΗΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΩΝ ΤΙ;;ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ Η ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΤΟΣΟ ΑΥΤΟΙ ΣΑΣ ΧΑΠΑΚΩΝΟΥΝ.ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ Η ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΧΑΠΑΚΩΣΟΥΝ.ΟΠΟΤΕ;ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ Η ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ.ΑΥΤΟΙ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΔΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ Η ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΕΞΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΣΑΣ ΘΕΡΑΠΕΥΣΑΝ!!!
   ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΠΙΤΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΟΥΖΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΠΡΗΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Η ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ;;ΣΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΘΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ.ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ.ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΧΑΠΑΚΩΣΟΥΜΕ.ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΛΕΤΕ ΘΕΡΑΠΕΙΑ;;;;
   ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΑΠΙ ΤΡΕΛΑΣ .ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ.ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΘΕΡΑΠΕΥΕΤΑΙ.ΑΠΛΑ ΘΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΘΑ ΤΟΥ ΧΟΡΗΓΗΣΟΥΝ ΝΕΥΡΟΛΗΠΤΙΚΑ,ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΦΥΤΟ.ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΩΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ;ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΟΚ.ΔΗΛΑΔΗ.
   ΤΟΥ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΘΥΜΑ ΠΩΣ;ΜΕ ΔΕΣΙΜΟ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΚΕΛΙ.ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΡΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ.
   ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΖΟΥΜΕ ΣΕ. ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ .
   ΣΑΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
   ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΛΑ Η ΥΠΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΚΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ.ΚΑΤΑΙΓΙΣΜΟ ΑΠΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΑΧΡΗΣΤΕΣ.ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΓΕΡΜΑΝΙΕΣ,ΜΝΗΜΟΝΙΑ,ΝΟΜΟΥΣ,ΦΟΡΟΥΣ,ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ,......ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΔΗΛΑΔΗ;;ΘΛΙΨΗ,ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ,ΠΟΝΟΣ,ΔΥΣΤΗΧΙΑ,ΜΙΖΕΡΙΑ,ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ,ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΝΘΡΟΝΙΣΕΙ ΤΟΝ ΜΕΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.ΜΗΠΩΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΕΚΕΙΝΟΝ;;ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΝΙΚΟ,ΤΡΟΜΟ,ΟΡΓΗ,ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.
   ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΑΣ.
   ΑΝΤΙΟ

   Διαγραφή
  10. Υ.Γ
   ΧΕΣΤΗΚΕ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ.ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ,ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ,ΟΥΤΕ Η ΜΕΡΚΕΛ,ΟΥΤΕ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ,ΟΥΤΕ ΟΙ ΦΟΡΟΙ,ΟΥΤΕ ΤΑ ΕΔΑΦΗ,ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.ΑΥΤΟΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΖΕΥΕΙ.
   ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΤΟΥ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟΝ.
   ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ.ΚΑΝΕΝΑΣ.
   ΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΕΣΑΣ.ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΕΤΕ ΩΣ ΚΟΡΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ.
   ΕΣΥ ΘΑ ΣΩΣΕΙΣ ΕΣΕΝΑ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.
   ΜΟΝΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ.

   Διαγραφή
  11. Αφού το είπε η Ειρήνη, να την ακούσεις...

   Καλή δύναμη σας εύχομαι...

   Διαγραφή
 9. Τζάμπα το 50ευρω που έσκασα στον γιατρό.Τελικά δεν μπορούμε να κάνουμε παιδιά με τον Μήτσο,γιατί λέει έχουμε και οι δυο μας πούτσ@ και κάτι τέτοια επιστημονικά....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΑΜ ΚΙ ΕΣΥ ΜΕ 50 ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΤΕΚΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ;;; ΜΗΠΩΣ Ο ΜΗΤΣΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΕΙΡΟΣ;;;TO EΨΑΞΕΣ ΚΑΛΑ;;;;ΣΟΥΛΑ

   Διαγραφή
 10. Κυρία Σούλα σε περικαλώ να κοιτάς το δουλειά σου....Το Μήτσο είναι εγγύηση,μπορεί και στέλνει και με το αντικαταβολή το κρέμα του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ΤΟΤΕ ΝΑ ΨΑΧΤΕΙΣ ΕΣΥ ,ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΤΣΟ ΣΟΥ ΑΝΤΕ ΒΡΕ,....ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΜΥΖΗΘΡΑ ......ΣΟΥΛΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Kυρία Σούλα ζηλεύεις....
  Διότι κάνομε το καματσούτρα κι εσύ δεν είσαι ευλύγκιστο....
  Σταμάτα να τρώει τα σουβλάκια τα δίπιντο,το κοιλιά σου είναι έγκυος,τι έχει μανία με το φαγκητό.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. @ Renos Renos, κάντε μου την χάρη να πάτε αλλού να σχολιάσετε.
   Εδώ, δεν είστε ... καλοδεχούμενος.

   Ευχαριστώ για την κατανόηση.

   Διαγραφή
 13. Αυτοι οι ανωμαλαρες πως λεγοντι σοδομιτες η γομορητες , οταν αλλαξουν γνωμη τι θα κανουν ; Ποσα καλα εχει καμει αυτο το εβραιοπαιδο Τσιπας η Αλεξια ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ