Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017

«Βόμβα» Ντράγκι: Πάνω από 30% η πραγματική ανεργία στην Ελλάδα «Καταπέλτης» για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είναι τα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΣΤΟΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, ΝΙΚΟ ΧΟΥΝΤΗ


Σύμφωνα με τον κ. Ντράγκι, η Ελλάδα αναδεικνύεται σε αρνητική πρωταθλήτρια ανάμεσα στις χώρες της Ευρωζώνης, με το ποσοστό της πραγματικής ανεργίας να ανέρχεται στο 31,3% επί του οικονομικά ενεργού πληθυσμού!


Θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί ΘΡΑΣΟΣ, να βγαίνει ο κεντρικόςτραπεζίτης μιας ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ και να αποκαλύπτει πως τα πραγματικά ποσοστά ανεργίας στην Ελλάδα, ξεπερνούν το 31%

Δεν είναι όμως, γιατί... ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΩ ΤΟΥ 31% ΠΟΣΟΣΤΟ!

ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΟΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ  ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.... 
ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ...
ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟ, ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΑΤΕ... ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΚΟΥΛΗΔΕΣ, ΓΕΝΝΗΜΑΤΟΥΔΕΣ, ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΔΕΣ, ΚΚΕΔΕΣ...

ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ ΣΤΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ!


 Καλλιόπη Σουφλή


«Βόμβα» Ντράγκι: Πάνω από 30% η πραγματική ανεργία στην Ελλάδα


«Καταπέλτης» για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είναι τα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας για την κατάσταση της αγοράς εργασίας στην Ελλάδα, όπως προκύπτει από την απάντηση του διοικητή της Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι, σε ερώτηση του ευρωβουλευτή της Λαϊκής Ενότητας, Νίκου Χουντή, για το ύψος της πραγματικής ανεργία στη χώρα μας.Σύμφωνα με τον κ. Ντράγκι, η Ελλάδα αναδεικνύεται σε αρνητική πρωταθλήτρια ανάμεσα στις χώρες της Ευρωζώνης, με το ποσοστό της πραγματικής ανεργίας να ανέρχεται στο 31,3% επί του οικονομικά ενεργού πληθυσμού!


Όπως τονίζει ο επικεφαλής της ΕΚΤ, «το πραγματικό ποσοστό ανεργίας στην Ελλάδα, στο οποίο συνυπολογίζονται τα άτομα που είναι διαθέσιμα αλλά δεν αναζητούν εργασία, τα άτομα που αναζητούν εργασία αλλά δεν είναι διαθέσιμα να εκμεταλλευτούν ευκαιρίες απασχόλησης εντός δύο εβδομάδων και υποαπασχολούμενοι εργαζόμενοι μερικής απασχόλησης που επιθυμούν να εργαστούν περισσότερες ώρες», αγγίζει το 31.3% για το 2016, όταν το 2006 ήταν στο 12.9%, ενώ το επίσημο ποσοστό ανεργίας βρίσκεται στο τελευταίο τρίμηνο του 2016 στο 23.4%».


Μάλιστα, ο κεντρικός τραπεζίτης δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο γεγονός ότι «κατά τη διάρκεια της κρίσης, όλες οι χώρες παρουσίασαν αύξηση στα επίσημα και διευρυμένα ποσοστά ανεργίας, με μοναδικές εξαιρέσεις της Γερμανία και τη Σλοβακία, όπου μειώθηκε».


H απάντηση του Μάριο Ντράγκι στο Νίκο Χουντή

Αξιότιμο μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, κύριε Χουντή,
Σας ευχαριστώ για την επιστολή σας, την οποία μου διαβίβασε ο κ. Roberto Gualtieri, Πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικής και Νομισματικής Πολιτικής, μαζί με συνοδευτική επιστολή στις 31 Μαΐου 2017.

Στο πλαίσιο με τίτλο «Assessing labour market slack» του Οικονομικού Δελτίου της ΕΚΤ εξετάζονται οι εξελίξεις σε διευρυμένους δείκτες υποχρησιμοποίησης του εργατικού δυναμικού σε σύγκριση με τον μάλλον στενό ορισμό του ποσοστού ανεργίας. 

Όπως εξηγείται στο πλαίσιο, η διαφορά μεταξύ των δύο δεικτών μέτρησης οφείλεται στο γεγονός ότι συνεκτιμούνται τρεις επιπλέον ομάδες ανέργων πέραν του αριθμού όσων προσμετρούνται ως άνεργοι , συγκεκριμένα:

• τα άτομα που είναι διαθέσιμα αλλά δεν αναζητούν εργασία (συμπεριλαμβανομένων των εργαζομένων «που έχουν αποθαρρυνθεί»)

• τα άτομα που αναζητούν εργασία αλλά δεν είναι διαθέσιμα να εκμεταλλευτούν ευκαιρίες απασχόλησης εντός δύο εβδομάδων, δηλ. το χρονικό διάστημα που απαιτείται προκειμένου να θεωρούνται άνεργοι σύμφωνα με τον διεθνή ορισμό

• υποαπασχολούμενοι εργαζόμενοι μερικής απασχόλησης που επιθυμούν να εργαστούν περισσότερες ώρες.


Επιπλέον, οι δύο δείκτες διαφέρουν ελαφρώς ως προς τους παρονομαστές τους. Στον διευρυμένο δείκτη γίνεται προσαρμογή του εργατικού δυναμικού προκειμένου να συνεκτιμούνται οι δύο πρώτες εκ των παραπάνω ομάδων, οι οποίες δεν περιλαμβάνονται συνήθως στους υπολογισμούς για τα ποσοστά ανεργίας βάσει τυποποιημένου ορισμού.


Κατόπιν του συγκεκριμένου ερωτήματός σας, οι εμπειρογνώμονες της ΕΚΤ υπολόγισαν τα ποσοστά (τα οποία είναι επί του παρόντος διαθέσιμα έως και το δ΄ τρίμηνο του 2016, σύμφωνα με μέσους όρους τεσσάρων τριμήνων σε κυλιόμενη βάση), τα οποία παρατίθενται στο Παράρτημα της παρούσας επιστολής, μαζί με τα εναρμονισμένα ποσοστά ανεργίας της Eurostat «βάσει τυποποιημένου ορισμού» για τα αντίστοιχα τρίμηνα.


Δεδομένου ότι τα ποσοστά ανεργίας βάσει τυποποιημένου ορισμού παρουσιάζουν ευρέως αναγνωρισμένες σημαντικές διαφορές από χώρα σε χώρα, δεν προκαλεί ενδεχομένως έκπληξη το γεγονός ότι οι διευρυμένες εκτιμήσεις της υποαπασχόλησης του εργατικού δυναμικού υποδεικνύουν επίσης αποκλίνουσες εξελίξεις μεταξύ των χωρών.


Έτσι, ενώ η πιο πρόσφατη εκτίμηση της διευρυμένης υποχρησιμοποίησης του εργατικού δυναμικού για τη ζώνη του ευρώ διαμορφώθηκε σε επίπεδο μόλις κάτω από το 18,5%, οι εκτιμήσεις ανά χώρα κυμαίνονται από 7,3% και 9,6% του διευρυμένου εργατικού δυναμικού στη Μάλτα και στη Γερμανία αντίστοιχα μέχρι 29,2% στην Ισπανία και 31,3% στην Ελλάδα.

Με βάση την πιο μακρόχρονη σειρά διαθέσιμων στοιχείων, διαπιστώνεται ότι σε όλες σχεδόν τις χώρες της ζώνης του ευρώ καταγράφηκε σημαντική αύξηση στους διευρυμένους δείκτες υποχρησιμοποίησης του εργατικού δυναμικού στη διάρκεια της κρίσης – συχνά ως αποτέλεσμα σημαντικών αυξήσεων τόσο στα ποσοστά ανεργίας όσο και σε διευρυμένους δείκτες υποαπασχόλησης. 

Μοναδική εξαίρεση αποτελούν η Γερμανία και η Σλοβακία, όπου οι μετρήσεις της διευρυμένης υποχρησιμοποίησης του εργατικού δυναμικού ήταν σχετικά υψηλές ακόμη και πριν από την κρίση.

Σε όλες τις χώρες τα ποσοστά ανεργίας έχουν σημειώσει κάποια υποχώρηση μετά την κορύφωσή τους – ανεξαρτήτως του αν χρησιμοποιείται το ποσοστό ανεργίας «βάσει τυποποιημένου ορισμού» υπό τη στενότερη έννοια ή ο διευρυμένος δείκτης υποαπασχόλησης.

Επιπλέον, όπως φαίνεται στον Πίνακα 1, σε έξι χώρες της ζώνης του ευρώ (Γερμανία, Εσθονία, Λεττονία, Λιθουανία, Μάλτα και Σλοβακία) καταγράφηκαν στο τέλος του 2016 χαμηλότερα ποσοστά υποαπασχόλησης σε σχέση με το α΄ τρίμηνο του 2006 και σε τρεις από αυτές (Γερμανία, Μάλτα και Σλοβακία) υποχώρηση σημείωσαν επίσης και τα ποσοστά ανεργίας βάσει τυποποιημένου ορισμού την ίδια περίοδο (όπως φαίνεται στον Πίνακα 2).

Εν κατακλείδι, θα ήθελα να επαναλάβω ότι στόχος των αποφάσεων της ΕΚΤ για τη νομισματική πολιτική είναι πρωτίστως η διατήρηση της σταθερότητας των τιμών στη ζώνη του ευρώ ως σύνολο. Η νομισματική πολιτική δεν μπορεί να προσαρμόζεται στις εξελίξεις που αφορούν συγκεκριμένες χώρες και, όπως έχω επανειλημμένως εξηγήσει ενώπιον του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, η σημερινή διευκολυντική κατεύθυνση της νομισματικής πολιτικής ωφελεί όλες τις χώρες της ζώνης του ευρώ.


ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

7 σχόλια:

 1. Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 50 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μπράβο ρε καμπαλο ντραγκο!τους έκανες ,των ντόπιων ομβρίων,την μούρη κρέας,μωρή δενδρογαλια,εμαθες πόσοι έχουν αυτοκτονήσει;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ;;;;;;;
   ΓΙΑ ΘΥΜΗΣΟΥ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΑΜΕ ΣΤΙΣ ΑΛΑΝΕΣ;ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΕΝΑΣ ΦΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ Π.Χ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΖΗΤΟΥΣΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΡΕΕΕΕΕΣ.ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ!ΠΩ-ΠΩ-ΠΩ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΕ Α ΠΑΠΑΠΑ.
   ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΜΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ......ΠΩ-ΠΩ ΛΕΓΑΝΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ Ο ΤΑΔΕ.....
   ΤΩΡΑ;ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑΛΟΓΟΙ ΦΟΝΟΙ.ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ.ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΕ.ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ.ΧΑΜΟΣ!!ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΦΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ Η ΜΟΔΑ ΤΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΓΙΝΕΤΕ ΧΑΜΟΣ!!!!
   ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ.ΤΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ Κ Α Τ Α Θ Λ Η Π Τ Ι Κ Α.ΕΧΟΥΝ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ.ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ.
   ΤΑ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 85% ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΩΝ.ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΒΟΑ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ ΚΡΟΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΔΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ.ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΧΑΠΑΚΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΑ ΝΗΠΙΑ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ.ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ.ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΜΟΝΙΜΗ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΒΛΑΒΗ.ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΕΙΕΣ,ΙΝΣΟΥΛΙΝΕΣ,ΝΕΦΡΑ,ΣΥΚΩΤΙΑ ΟΛΑ ΑΧΡΗΣΤΑ.ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΥΡΙ.Η ΦΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΤΙΝΑΞΕΙΣ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΗΤΕΡΑ ΑΦΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΛΑΒΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ.ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΩΝ ΠΕΘΕΝΟΥΝ 20-25 ΧΡΟΝΙΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.ΓΙΑ ΠΕΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΕ ΧΡΟΝΙΟ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ;;ΟΧΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ.ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ;;ΟΜΕΛΕΤΑ.
   ΜΕ ΟΜΕΛΕΤΑ ΦΙΛΕ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΜΑΧΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕΙΣ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΗΔΗΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑΡΑΤΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΡΑΓΕΣ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;ΝΙΩΘΕΙΣ;ΣΚΕΠΤΕΣΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ;ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ;
   ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!!ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ ΕΜΑΣ ΤΩΝ ΨΥΧΑΣΘΕΝΩΝ ΤΟΥ ΜΕΙΩΜΕΝΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΥ.
   ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΟΚΟΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΔΡΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΓΙΑΤΡΩΝ ΨΥΧΙΑΤΡΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ,ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΣΚΟΤΩΣΩ ΕΓΩ ΑΥΡΙΟ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΤΩ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΩ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ.
   ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ;ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΩ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΟΜΕΛΕΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΩ ΚΑΝΕΙ 20 ΦΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΩ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙΣ ΑΦΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΩ ΑΠΟΤΟΜΑ!!ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ.
   ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ.ΜΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ.
   ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΜΑΔΑ ΚΟΥΡΕΛΕ!!
   ΣΕ ΑΦΗΝΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΞΩ.ΠΡΟΑΥΛΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΙ'ΟΛΑΣ!ΜΑΣ ΕΚΤΡΕΦΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΓΕΛΑΔΙΑ!
   ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ.
   ΕΝΑΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΕ ΧΑΠΑΚΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΩΣΩ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.ΕΑΝ ΧΑΘΩ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΧΑΠΑΚΩΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΑΝΑΝ ΦΥΤΟ.ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΞΥΛΙΝΟ ΣΤΑΥΡΟ.ΣΕΛΗΝΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΦΟΡΕΣΩ 3 ΣΤΑΥΡΟΥΣ.ΜΟΥ ΕΦΕΡΕ ΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ.ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ 2 ΚΟΜΠΟΣΧΟΙΝΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΕΡΙ.
   ΕΝΑΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ

   Διαγραφή
 3. ΤΙ ΕΙΠΕ ΤΟ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ;;;;;ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΩΡΗ ΛΟΥΓΚΡΑ ,ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....ΣΟΥΛΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ενα 40% ψευτοεργάζεται στην Ελλάδα με μισθους πείνας και ένα 5% αμοίβεται ικανοποιητικά. Αυτά που λέει ο κάθε ντράγκι, είναι μπαρούφες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΣΥΝΤΑΞΟΥΛΑ ΙΣΟΒΙΩΣ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ.ΔΗΛΑΔΗ.ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΟΤΙ ΑΚΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΕΙ.Π.Χ ΤΣΙΚ!Η ΜΠΑΜ!Η ΣΑΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ.ΜΕΤΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΣΚΙΑ Π.Χ.
  ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ.ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΜΕΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΕΙΠ.Χ ΤΣΙΚ!ΑΛΛΑ ΣΟΒΑΡΑ Ε;ΜΗΝ ΓΕΛΑΤΕ;
  ΘΑ ΠΑΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΤΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΚΕΠΑ ΜΕ ΤΟ ΕΞΗΤΗΡΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ.........ΙΣΟΒΙΑ Η ΣΥΝΤΑΞΟΥΛΑ!!!
  ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ.ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΩ ΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΥΝΤΑΞΗ.ΕΠΙΠΛΕΩΝ.ΟΤΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΕΥΝΟΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ.ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΕΦΟΡΙΑ.ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑ;ΑΝΕΤΑ!!ΝΑ ΠΛΑΚΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ;ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ!!
  ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ.ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΦΟΥΛ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΟΥΛΑ.ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΞΕΡΕΤΕ Ε;ΘΑ ΤΑ ΠΕΤΑΤΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.
  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΛΟΙΠΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ.ΑΚΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΚΙΑ ΚΑΙ ΒΓΕΝΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ!!!
  ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΦΡΑΠΕΔΑΚΙ ΚΑΙ ΤΑΒΛΑΚΙ !
  ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΑΝΕΡΓΙΑ ΜΟΥ!!
  ΕΝΑΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Αυτό δεν είναι νέο και πως να μην είναι όταν ο υπουργός Εργασίας παραδέχεται ότι φέτος γνωρίζουμε ποιοι κλάδοι έχουν ανεργία και ποιοι κλάδοι δεν έχουν ανεργία, ώστε να βοηθηθούν οι άνθρωποι. Δεν λειτούργησε πότε η Ελλάδα ως σύγχρονο κράτος μα πότε ώμος. Κάνεις δεν θα πει ότι ο νέος χρεοκόπησε την χώρα για αυτό υπάρχει ονοματεπώνυμο Δημοκρατική Συμπαράταξη-ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία άλλα όλοι θα του δώσουμε ευθύνη για ότι δεν έκανε θεσμικές αλλαγές για να δώσει γερές βάσεις στην χώρα, ακόμα και έκτος euro.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ