Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017

ΛΙΓΑ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΧΡΗΣΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ-ΤΑΥΡΟ, ΜΕΡΟΣ 2ο


 Ο πραγματικός χαμός όμως, που βαράει κόκκινο στις κλίμακες επικινδυνότητας, περνάει παρόλα αυτά στα ψιλά των εφημερίδων, τηλεόρασης και διαδικτυακής ενημέρωσης.(το 1ο μέρος εδώΑπό τις ημέρες του 1ου μέρους της ανάρτησης, στο τέλος της οποίας δήλωσα ότι "θα επανέλθω", μέχρι τώρα...πολλά πράγματα έμειναν ίδια -όσα δηλαδή περιέγραψα- πολλά πράγματα άλλαξαν, προς το χειρότερο φυσικά.
  
Μαζί με αυτά και η εμπιστοσύνη μου στο Θεό, με την έννοια "θα βοηθήσει τελικά την Ελλάδα και τους Έλληνες ή έχει αποφασίσει να μας αφανίσει για τους  "χ" δικούς του λόγους;"
Φαίνεται άσχετο με το θέμα μας, παρόλα αυτά θέλω να σας επιστήσω την προσοχή στην παρακάτω φωτογραφία η οποία θα μείνει στην Ιστορία.


Θα μείνει στην Ιστορία γιατί θα αποτελέσει το σύμβολο της απόλυτης πτώσης και παρακμής των ημερών αυτών. 

Αποτελεί -γι αυτό άλλωστε και δημοσιοποιήθηκε τόσο- το απόλυτο μήνυμα των σκοτεινών χεριών που κινούν τα νήματα, προς εμάς. "Ηττηθήκατε! Παρατήστε τα! Σας ξεφτιλίσαμε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σας, της ψευτοδημοκρατίας σας του κ@λου, που κι εμείς την είχαμε εμπνευστεί κι αυτήν, για σας πριν από σας, ενώ είσασταν ραγιάδες σε Μογγόλους".

Και η φωτο αυτή παρέλασε από τα μπλογκς τις ίδιες ημέρες που γινόταν χαμός σε κάθε επίπεδο, συν καλοκαιρινές θερμοκρασίες τύπου Κύπρου, 45 βαθμών Κελσίου, χαλάζι-καρύδι να καταστρέφει καλλιέργειες, εξαμισάρια σεισμούς να κάνουν ακόμα πιο "καλοκαιρινά" χωριά των ανατολικών μας νησιών.

ΣΤΟ ΨΗΤΟ ΤΩΡΑ:

Ο πραγματικός χαμός όμως, που βαράει κόκκινο στις κλίμακες επικινδυνότητας, περνάει παρόλα αυτά στα ψιλά των εφημερίδων, τηλεόρασης και διαδικτυακής ενημέρωσης. 
Και ένα παράδειγμα είναι αυτό:

"Εντοπίστηκε οπλοστάσιο στο σπίτι ενός 50χρονου αλλοδαπού". (εδώ)
 
Περιληπτικά: 50χρονος αλλοδαπός τραυμάτισε άλλο αλλοδαπό, η αστυνομία τον εντόπισε και ανακάλυψε στο σπίτι του.. 1 πολεμικό τυφέκιο, 15 πιστόλια, 5 κυνηγετικές καραμπίνες, ναυτικές φωτοβολίδες.  

Και η ανακάλυψη αυτή ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ!...λόγω μιας μαχαιριάς μεταξύ βαρβάρων, υπανθρωπίνων κτηνών που μένουν σε διαμερίσματα με πληρωμένους τους λογαριασμούς και τα νοίκια από δήθεν ΜΚΟ, αλλά από την τσέπη μας στην πραγματικότητα. 

Διαμερίσματα τα οποία εάν δεν προέρχονται από εξώσεις Ελλήνων, ανήκουν σε απάτριδες "σύγχρονους Εφιάλτες" συριζο-ιδιοκτήτες που έχουν θεό τον Μαμωνά.

Το σοκαριστικό στην όλη υπόθεση είναι ότι πρόκειται για μια γιάφκα που εντοπίστηκε κατά λάθος!

Συμπέρασμα..και όχι "ίσως" (ξεχάστε το πια το ίσως)..υπάρχουν εκατοντάδες τέτοιες γιάφκες στην Αθήνα και τις υπόλοιπες πόλεις της Ελλάδος.

Σε κάποιο ποσοστό αποδίδονται σε ασιάτες και αφρικανούς μουσουλμάνους οι οποίοι ηδονίζονται στην ιδέα μιας Ελλάδας Χαλιφάτο υπό των νόμων της Σαρία, την οποία θεωρούν ανώτερη από την Δημοκρατία και άλλες μπούρδες των δυτικών απίστων. 
 Σε ένα μεγαλύτερο ποσοστό αποδίδονται σε Αλβανούς Ουτσεκάδες και Τούρκους, μουσουλμάνους Σκοπίων και Κοσόβου, Βοσνίας και Μαυροβουνίου, που συμμετείχαν στον στρατό του ISIS στη Μέση Ανατολή.
Και μετά την ήττα στη Συρία από Ρώσους και Κούρδους, οι μισοί επέστρεψαν ήδη στις βαλκανικές χώρες τους, οι άλλοι μισοί διαμοιράστηκαν, κατόπιν σχεδίου, σε όλη την ελληνική επικράτεια για την ώρα ενός μελετημένου 'μπαμ' που θα βοηθήσει στην τελειωτική κατάκτηση της Ελλάδος από τους σατανικούς παγκοσμιοποιητές.

Πέραν αυτών βεβαίως βεβαίως.. μην ξεχνάμε και το μισό, εάν όχι ένα, εκατομμύριο Αλβανούς που είναι εδώ κάποιες δεκαετίες τώρα, δεν αφομοιώθηκαν ποτέ, ή να αγαπήσουν την Ελλάδα σαν δεύτερη πατρίδα τους, μετέχοντες της ελληνικής κουλτούρας και παιδείας, παρά μεθούν στην ιδέα μιας ''μεγάλης Αλβανίας'' και κανείς τους δεν κρύβει τα φιλοτουρκικά του αισθήματα.


 
ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΛΑΘΡΟΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΛΑΘΡΟΣΥΡΙΖΑ!
 
Και τα περιγράφει όλα με εξωφρενικούς κατάπτυστους δηθενιάρικους όρους, μιας και απευθύνεται σε αμόρφωτους ελληνόφωνους-θεατές τουρκοκάναλων και survivor..... "προσφυγικό", "φιλοξενία", "υποδοχή", "ενσωμάτωση", "ένταξη" και άλλα σκουπίδια...


Γιώργος Καμίνης σε Ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης:
 "Κάποια διδάγματα για όλους: Η προσφυγική κρίση δεν είναι προσωρινό ζήτημα, δεν έχει επιλυθεί και οι μετανάστες θα συνεχίσουν να "χτυπούν" την πόρτα μας για πάρα ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΗ. Το μεταναστευτικό ζήτημα απασχολεί όλες τις ευρωπαϊκές χώρες... Η Ευρώπη θα πρέπει να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις και πρακτικές λύσεις στις μεταναστευτικές προκλήσεις, προστατεύοντας τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα των ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ και το δικαίωμά τους να δημιουργήσουν ΜΙΑ ΝΕΑ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ".

Ξέχασε να πει: "ΜΙΑ ΝΕΑ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΝΤΩΘΕΙ".
Άλλο ένα κομμάτι της ομιλίας του με δικές μου επεξηγήσεις ενδιάμεσα, σε παρένθεση, με μπλε χρώμα:

"Χρειαζόμαστε την υποστήριξη άλλων φορέων (ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΜΚΟ). 
Χρειαζόμαστε καλύτερο συντονισμό (ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ) με τις περιφερειακές και κεντρικές κυβερνήσεις. 

Χρειαζόμαστε περισσότερες αρμοδιότητες (ΕΜΜΙΣΘΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΝΟΠΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ) και καλύτερη χρηματοδότηση (ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΝΤΕΡΑΚΙ). 

Θα πρέπει ο ρόλος μας να αναγνωριστεί (ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ). 
Η παρουσία των μεταναστών και των προσφύγων θα πρέπει να θεωρηθεί ως μοναδική πηγή πλούτου για τις πόλεις (ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ) και ως βασικό συστατικό μίας δυναμικής ανάπτυξης χωρίς αποκλεισμούς (ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ...ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣ ΚΥΜΜΑΤΙΖΕΙ Η ΣΒΑΣΤΙΚΑ Ή Η ΗΜΙΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ...ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ). 

Η καταπολέμηση του φόβου και του εθνικισμού (ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΞΥΠΝΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΛΑΔΗ) μέσω της προώθησης του ανοικτού πνεύματος (ΡΟΥΦΙΑΝΙΕΣ, ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΙ), συνεκτικότητας και πολυμορφίας (ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ, ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΙΑ), είναι αυτό που θέλουμε να δημιουργήσουμε στην Ευρώπη. 
Τα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα πρέπει να δουν τις ευρωπαϊκές πόλεις ως σημαντικούς συμμάχους για τη διαμόρφωση του κοινού μας μέλλοντος (ΜΕΛΛΟΝ ΛΑΜΠΡΌ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΗ ΕΛΙΤ ΔΗΛΑΔΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΡΙΕΝΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ "ΤΕΚΝΆ" ΑΠΟ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ).


ΕΠΕΙΔΗ ΝΙΩΘΩ ΣΑΝ ΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΣΤΑΜΑΤΩ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ  Ξ Α Ν Α - Ε Π Α Ν Ε Λ Θ Ω ... 
ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ "ΚΙ ΆΛΛΑ''...........

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΙ, ΓΙΑΤΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.ΚΩΣΤΑΣ - ΤΑΥΡΟΣΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

13 σχόλια:

 1. Σε όσους δεν εμφανίζεται το 1ο μέρος(λόγω τεχνικού προβλήματος που παρατηρήθηκε), δίνω την διεύθυνση και μπορούν, με αντιγραφή-επικόλληση σε άλλη καρτέλλα, να το διαβάσουν:

  http://attikanea.blogspot.gr/2016/01/blog-post_624.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δυστυχώς υπάρχουν κι άλλες ομάδες οργανωμένες με οπλισμό σε κάποιες περιοχές της χώρας. Η οργάνωση έχει γίνει απο Αλβανούς-Αλβανικές μυστικές υπηρεσίες σε συνεργασία με UCKάδες... αυτα τα γνωρίζουν πολύ καλά οι αρμόδιες υπηρεσίες της χώρας μας. Το θέμα είναι ως πότε οι πολιτικοί θα φρενάρουν τις υπηρεσίες μας για να κάνουν κάτι πιο ουσιαστικό απο την παρακολούθηση ;;; Οταν ξεσηκωθούν σε συνδυασμό με τους Λαθροτζιχαντιστές;;;; Τότε οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ θα την κανουν φυσικά με κότερα και αεροπλάνα, ελικοπτερα... Τότε θα είναι αργά για όλους μας. Εκτός κι αν κάποιοι προλάβουν και είναι ήδη κατάλληλα προετοιμασμένοι. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΠΟΠΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΆ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ. ΝΙΚΟΣ 56.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Όπως τα γράφεις είναι τα πράγματα...
   ΑΛΟΙΜΟΝΟ, δεν ξυπνάει τούτος ο λαός...

   Καλλιόπη Σουφλή

   Υ.Γ. Εσείς είστε η δύναμή μου... ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΙ...
   Να γινόταν ένα θαύμα να ενωθούμε όλοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ...

   Διαγραφή
 3. Ε κάντε κάτι επιτέλους εσείς που ξυπνήσατε!
  Μας έχετε ζαλίσει τον έρωτα εσείς οι ''αφύπνισμενοι''!
  ......αλλά τι θα κάνετε ;Όχι. Δεν είστε''αφυπνισμενοι ''τραγικά ηλίθιοι και ηλίθιες είστε. . .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Προσωπικά, δεν διεκδικώ το αλάθητο... αλλά προσπαθώ ν' αφυπνίσω...
   Ευχαρίστως σου παραχωρώ την θέση μου...
   Ακούω προτάσεις.. ΕΠΩΝΥΜΑ... μια και φαίνεσαι καλός στην κριτική, αλλά ούτε το ονοματάκι σου δεν τολμάς να βάλεις...

   Στο μαντρί σου...και γρήγορα...

   Εγώ και πολλοί άλλοι, δεν περιμένουμε από κανέναν να μας σώσει.. αγωνιζόμαστε να κάνουμε κάτι (όχι κόμμα ή κίνημα)...
   ΕΣΥ, ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;

   Διαγραφή
  2. Δηλαδή τι αγωνιζόσαστε να κάνετε ;
   Ο αγώνας έχει και κάποιο στόχο!Εσείς τι στόχο έχετε ;''Όχι λέτε κόμμα ή κίνημα ''δηλαδή ;Λίγο ποιο σαφήνεια σε όλο αυτόν τον αγώνα ;
   Εγώ δεν έχω προτάσεις γιατί δεν υπάρχει λύση!
   Εσείς για να αγωνίζεστε την έχετε βρει τη λύση ;
   Τι σχέση έχει το ονοματάκι μου;Μήπως εσύ που φιγουράρεις το δικό σου και ασκείς κριτική έχεις πετύχει κάτι ;
   Εσύ δηλαδή δεν είσαι μέσα στο μαντρί και ξυπνάς τους άλλους ;
   Το αποτέλεσμα ποιο είναι ;
   Ούτε και συ δεν ξέρεις !

   Διαγραφή
  3. Σου αρέσει το παραμύθι σου ε;Σε αφήνω να το ζήσεις μιας και δεν έχεις άλλα ενδιαφέροντα στη ζωή σου...καλή αφύπνιση σου εύχομαι λοιπών!!
   Αφού έχεις αρκετό ελεύθερο χρόνο, γιατί δεν τον αφειερωνεις να κάνεις κάτι ποιο δημιουργικό ;
   Ζητάνε εθελοντές-τριες, να προσφέρεις κάτι πραγματικό στον συνάνθρωπο σου.
   Εσύ δεν του προσφέρεις τίποτα.Απλά επειδή ο άνθρωπος εκπέμπει ενέργεια για να στείλει τις δονήσεις του στο σύμπαν, εσύ καθηλώνεις και τον εαυτό σου και τους άλλους που σε διαβάζουν συνεχώς,σε έναν χαζοκούτι !
   Καθηλώνεις και την δική σου ενέργεια και των υπολοίπων!
   Το κουμπί είναι το πεζοδρόμιο.Εκεί συσωρευονται οι ενέργειες και δονούν όλο το σύμπαν για να γίνει εφικτό αυτό που ζητάς Χρειάζονται πολλοί άνθρωποι μαζί που να εκπέμπει ενέργεια ο εγκέφαλος τους......
   Δόνηση μέσα από χαζοκούτι δεν γίνεται.
   Έξω βγείτε βρε ηλίθιοι;Στο δρόμο .

   ........επιμένετε ότι δεν ζείτε και σε μαντρί.........μείνετε εκεί στα κλουβιά
   σας! ........Χάλια το κελάιδισμα όμως ε;
   Λείπει η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ .
   Σας έχει κάνει η Σελήνη σαν τα μούτρα της.
   Σας έκανε δώρο και το χαζοκούτι και σας καθήλωσε...
   Που σε ρε Ηρακλή που πολεμούσες κάτι σαυροειδή στη Σελήνη να δεις τους απογόνους σου!
   Σε αφήνω γιατί θα βγω. Εγώ παράγω δόνηση εσύ την.....''χειμερία νάρκη ''

   Διαγραφή
  4. 26 Ιουλίου 2017 - 3:15 μ.μ,
   Ο πρώτος ηλίθιος είσαι εσύ, γιατί?Γιατί περιμένεις από κάποιον αλλον νά σέ σώσει,απλά.Οσο υπάρχουν ηλίθιοι σάν καί σένα πού φοβούνται τόν ισκιο τους καί τρέχουν νά πληρώσουν τά μπαξίσια,λύση δέν υπάρχει.Οταν όμως ανάψει η σπίθα τότε.....κρύψου γιατι αυτό πού θά δείς δέν θά εχει ξαναγίνει ούτε μέ τούς 300 τού ΛΕΩΝΙΔΑ.ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΜΑΥΡΟΥΣ ΟΥΤΕ ΟΥΤΣΕΚΑΔΕΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥΣ (για σένα ΚΩΣΤΑ-ΤΑΥΡΟΣ).
   Την σπίθα περιμένουμε γιά νά έρθει η ΝΕΜΕΣΙΣ.

   60+years old.

   Διαγραφή
  5. Σιγά κουκλίτσα μου! 60+years old! Σιγά μην σκίσεις το καλτσόν σου! Δεν είναι τώρα εποχές να σου αγοράζω καινούριο!
   Ποια σπίθα περιμένεις ακριβώς!!
   Εσύ θα μου πεις που λες εμένα ηλίθιο ενώ εσύ δεν είσαι!!
   Ποια σπίθα περιμένεις ακριβώς κουκλίτσα μου;Τι εννοείς όταν λες''σπίθα '';

   Σπίθας είσαι !!Να είχες αυτή την σπίθα στα 30+years old σου τι καλά που θα τανε!!
   Να κρυφτώ κι'όλας ;
   Μήπως οι ψηφοφόροι της ηλικίας σου και οι γεροντοτεροι φέρατε την Ελλάδα σε αυτό το χάλι ;Τώρα βγάζετε και γλώσσα ;Άντε να φας τίποτε κρεμουλες που θες να δώσεις και μάχη ''Λεωνίδα ''
   της κακιας ώρας.
   Ξέρεις ποιοι σας φτύνουν ;
   Η σημερινή νεολαία. Αυτά τα παιδιά είναι το αύριο .Εσύ είσαι το χτές και δεν δικαιούσαι να ομιλείς προδότη.

   Διαγραφή
  6. Σήμερα το πρωί, στην οδό Σταδίου. Μία Απροσδόκητη Συνάντηση, μία Προφητεία, Ένα Εξαίσιο Ρέκβιεμ για Πεσόντα Μαχητή Του Πόλεμου Των Πόλεων, που, Δυστυχώς, Δε θα Αποφευχθεί.

   Σήμερα το πρωί λοιπόν, ενώ περπατούσα σχεδόν Ευτυχής, ως λελογισμένα Εθνικά Κυρίαρχος, στο πεζοδρόμιο με Σκιά της Σταδίου, με πλησίασε γηραιά Κυρία, Ρομά, και μου είπε : ''Ασήμωσε, να σου πω Τη Μοίρα Σου.''

   Ακούγοντάς Την, η ψυχή μου πλημμύρισε Ιερό Δέος για Τα Χειρότερα και, ξέροντας πως, δυστυχώς, οι χαρισματικές Αυτές σκουρόχρωμες Προφήτισσες ουδέποτε πέφτουν έξω, αναγκάστηκα να ψευδομαρτυρήσω λέγοντας : Δεν έχω λεφτά. Τότε Εκείνη, Συμβιβαστικά, είπε: Δώσε μου ένα τσιγάρο. Πανικοβλήθηκα αφού, με το πακέτο να μοστράρει στην τσέπη του πουκάμισου, δεν υπήρχε πλέον οδός διαφυγής, πλην όμως η Λύση ήταν Απλή, σαν Το Αυγό του Κολόμβου. Κι Αντιπρότεινα : Θα σου δώσω όχι ένα, αλλά δύο τσιγάρα, αρκεί, αντί για τη δική μου Μοίρα, να μου πεις Τη μοίρα του ΚΩΣΤΑ - ΤΑΥΡΟΣ. Κι Εκείνη συμφώνησε και, αφού της έδωσα την ημερομηνία και την ώρα της γεννήσεώς Του, έκλεισε τα μάτια, χαμήλωσε το κεφάλι κι έπεσε σε βαθειά περισυλλογή, όπως έκανε παλιά Η Πυθία.

   Περίμενα υπομονετικά μέχρι που, ξαφνικά, σωριάστηκε στο πεζοδρόμιο και, ακίνητη και με τα μάτια κλειστά, καθώς ήτανε, έμοιαζε σαν νεκρή. Αναγκάστηκα να την επαναφέρω με χαστούκια και, στη συνέχεια, την βοήθησα -ήτανε και βαριά η άτιμη, ποτέ δεν κατάλαβα πως γίνεται στερούμενοι/ες παντελώς φοροδοτικής ικανότητας να αξιώνονται Παγκάλειο Εκτόπισμα;- να καθίσει ανακούρκουδα με την πλάτη ακουμπισμένη στον τοίχο.

   Όταν τελικά σήκωσε τα μάτια Της και με κοίταξε, πάγωσα. Το πρόσωπό Της ήτανε μία Πέτρινη Μάσκα Τρόμου και δάκρια αυλάκωναν τα ρυτιδιασμένα Της μάγουλα. Με σβησμένη φωνή, ίσα που ακουγόταν, μου είπε : Φταίει Ο Αιμοχαρής Πνευματικός Του, που δεν του'μαθε πως του Τρεχάλα η Μάνα δεν έκλαψε Ποτέ. Ζήτησε τότε χαρτί και στιλό, έγραψε μία ηλεκτρονική διεύθνση URL του You Tube και μου τα ξανάδωσε πίσω.

   Ήταν Ευχάριστη Έκπληξη πως, με εκτίναξη αιλουροειδούς, πετάχτηκε επάνω και μου'κανε γούτου, γούτου, γούτου στο μάγουλο, με απλωμένο το άλλο χέρι για τα οφειλόμενα τσιγάρα, τα οποία αφού πήρε, μου χαμογέλασε κι έφυγε τραγουδώντας, μετά Λόγου Γνώσεως και Πόνου Ψυχής, στεντορεία τη φωνή:

   ''Επέσατε θύματα, αδέρφια, εσείς, Σε άνιση Πάλη κι Αγώνα,
   Ζωή, λευτεριά και τιμή του Λαού, Γυρεύοντας, βρήκατε μνήμα.''

   Θεωρώ Χρέος μου να αντιγράψω την ηλεκτρονική διεύθνση URL του You Tube, που'γραψε στο χαρτί

   https://youtu.be/JbYS5UFlXWY?t=24

   προκειμένου Ο Σύντροφος, Διαφωτιστής, Συναγωνιστής και Μπροστάρης μου, συνεκτιμώντας Την Ιστορική Του Ευθύνη, να Αποφασίσει για Τον παραπέρα Αγώνα Του.

   Διαγραφή

 4. https://www.facebook.com/540135126197682/videos/vb.540135126197682/691349144409612/?type=2&theater


  Γινεται τής ανωμαλίας.
  Δείτε και φρίξτε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 5. https://www.facebook.com/540135126197682/videos/vb.540135126197682/682761761935017/?type=2&theater

  Δείτε και αυτο απο τον μουστακαλή συριζαίο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ