Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017

Το σύστημα τίμησε την γυναίκα που εξ αιτίας της κάθε χρόνο 200.000 άνθρωποι δεν βλέπουν το φως της ημέρας...!!! Στις 30 Ιουνίου πέθανε στο Παρίσι η Simone Veil σε ηλικία 89 ετών, μια «σπουδαία» γυναίκα που εξυμνήθηκε από τους υποστηρικτές των αμβλώσεων και της
προώθηση του νόμου που τις νομιμοποίησε το 1974 (μεταξύ των οποίων ο Τσίπρας αλλά και Μητσοτάκης, που θρήνησε στο twitter για την «μεγάλη απώλεια»).Πάντα το... Σύστημα εξυμνεί τους οβριούς... γιατί από οβριούς διοικείται.

Ψόφησε κι αυτή...

Μια πόρνη εβραία λιγότερη...


Καλλιόπη Σουφλή

 

Στις 30 Ιουνίου πέθανε στο Παρίσι η Simone Veil σε ηλικία 89 ετών, μια «σπουδαία» γυναίκα που εξυμνήθηκε από τους υποστηρικτές των αμβλώσεων και της
προώθηση του νόμου που τις νομιμοποίησε το 1974 (μεταξύ των οποίων ο Τσίπρας αλλά και Μητσοτάκης, που θρήνησε στο twitter για την «μεγάλη απώλεια»). 
Μια γυναίκα που καταδικάστηκε από τους καθολικούς χριστιανούς στην Γαλλία για την υπεράσπιση της δολοφονίας αθώων, για τη μείωση του γαλλικού πληθυσμού μέσω της ανεύθυνης πρακτικής της κατ’ ευφημισμόν αποκαλούμενης «εθελοντικής διακοπής της εγκυμοσύνης» (IVG). Με 200.000 εκτρώσεις ετησίως για σαράντα χρόνια*, ο συνολικός αριθμός των αμβλώσεων που πραγματοποιήθηκαν στη Γαλλία έφθασε περίπου στα 8 εκατομμύρια. 


Για τους παραδοσιακούς Καθολικούς και πολλούς άλλους που αναγνωρίζουν την ανηθικότητα αυτής της καταστροφής ανθρώπων (που αν στην θέση τους ήταν δέντρα θα είχαν περισσότερους υποστηρικτές), δεν υπάρχει τίποτα αξιέπαινο στη συμβολή της Simone Veil στη γαλλική κοινωνία.


Το 1974 η εβραϊκής καταγωγής Veil ήταν υπουργός Υγείας επί προεδρίας Βαλερί Ζισκάρ Ντεσταίν, ενός άνδρα που ήρθε στην εξουσία με στόχο την «μεταρρύθμιση» και τον «εκσυγχρονισμό» της γαλλικής κοινωνίας. 

Η επικίνδυνη πρακτική των αμβλώσεων «από την πίσω πόρτα» θεωρήθηκε ως μια μορφή διάκρισης κατά των γυναικών και η Simone Veil πολέμησε για να περάσει τον νόμο που νομιμοποίησε τις εκτρώσεις, αλλά μέσα σε περιορισμούς, οι «επιπόλαιες αμβλώσεις» απαγορεύτηκαν. Περιορισμοί που σπάνια τηρήθηκαν, αφού ποιος θα κρίνει εάν μια έκτρωση είναι «επιπόλαια» ή «σοβαρή»; 


Παρόλο που η Veil δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για την κατάχρηση του νόμου της, θα μπορούσε και θα έπρεπε να έχει εκφράσει τις ανησυχίες της για τις συνέπειες που θα είχε στη Γαλλία ο νόμος εάν χρησιμοποιείτο επανειλημμένα ως τρόπος για να γίνονται αμβλώσεις κατά παραγγελία και για οποιαδήποτε περίσταση.


Σε αντίθεση με τη φεμινίστρια Evelyne Sullerot (βλ. παρακάτω), η Simone Veil δεν εξέφρασε ποτέ τη λύπη της για τον αριθμό των αμβλώσεων. Ούτε αναγνώρισε ποτέ ότι, καθώς άλλαξαν τα ήθη στην κοινωνία, η έκτρωση έγινε το «πράσινο φως» για σεξ χωρίς φραγμούς και ευθύνες και συχνά οδήγησε σε δυστυχία πολλά κορίτσια. Και ότι, σε αντίθεση με τις προσδοκίες, η έκτρωση δεν έκανε ευκολότερες τις σχέσεις μεταξύ ανδρών και γυναικών, αλλά πιο προβληματικές. Γιατί ένας άντρας να πρέπει να ανησυχεί για την αγάπη και το γάμο εάν οι γυναίκες είναι ελεύθερες να «κάνουν ό, τι θέλουν με το σώμα τους» και αν δεν υπάρχουν συνέπειες ούτε για την σεξουαλική πράξη, ούτε για την πράξη της έκτρωσης;


Ενώ ο Νόμος Veil απομάκρυνε την ευθύνη τόσο από τους άντρες όσο και από τις γυναίκες, η Simone Veil εξυμνήθηκε με τον θάνατό της ως «η πιο αξιοθαύμαστη γυναίκα», τόσο από την αριστερά όσο και την δεξιά. Μόνο οι καθολικοί και άλλοι με παρόμοιο ηθικό κώδικα αντέδρασαν με βαθιά ανησυχία, αν όχι με τρόμο, για τις ανθρώπινες απώλειες που όχι μόνο οδηγούν σε μείωση του πληθυσμού αλλά και ανοίγουν την πλημμυρίδα της μετανάστευσης ως «αντικατάσταση» για τα παιδιά που δεν τα άφησαν ποτέ να γεννηθούν. 


Η Veil δεν μίλησε ποτέ κατά της μαζικής μετανάστευσης, χωρίς αμφιβολία επειδή μια τέτοια θέση θα ήταν «ρατσιστική» ή μπορεί να της θύμιζε το ναζισμό.Με τον Σιράκ στο Άουσβιτς
 


Ο Βαλερί Ζισκάρ Ντεσταίν διόρισε υπουργό Υγείας την Simone Veil για τον ρητό σκοπό της επεξεργασίας ενός νόμου ο οποίος θα νομιμοποιούσε τις αμβλώσεις. 

Κατά παρόμοιο τρόπο, το 2012, ο François Hollande διόρισε υπουργό Δικαιοσύνης την Christiane Taubira με σκοπό να εγκρίνει νόμο που θα νομιμοποιούσε τον «γάμο» των ομοφυλόφιλων και την υιοθεσία, με αποτέλεσμα εκατομμύρια καθολικοί και άλλοι να βγουν μαζικά και δυναμικά στους δρόμους της Γαλλίας από τα τέλη του 2012 έως το 2014, σε μια προσπάθεια να αναγκάσουν τον Hollande να πάρει πίσω τον νόμο που «άλλαζε την φύση του γάμου», αλλά βέβαια ο νόμος πέρασε. 

Να πούμε βέβαια, ότι στις πρόσφατες προεδρικές εκλογές, το εβδομήντα ένα τοις εκατό των Καθολικών ψήφισε τον Μακρόν! 

Έτσι, εάν οι καθολικοί μπόρεσαν και βγήκαν στους δρόμους για να υπερασπιστούν την ζωή και την οικογένεια, γιατί δεν μπόρεσαν (;) να ψηφίσουν τουλάχιστον έναν πιο παραδοσιακό υποψήφιο;
ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

4 σχόλια:

 1. Είναι σίγουρο ότι οι Γάλλοι ψήφισαν τον μακρόν, τον ντιντή ή μήπως η κάλπη έβγαλε λαγούς από τα χέρια τού μάγου της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης μαγειρεύοντας τα νούμερα και τα ποσοστά κατά διαταγήν τού διευθυντηρίου τής τριμερούς τών εβραιοσιωνιστών;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 2. https://eleftheriellas.blogspot.gr/2017/07/blog-post_5.html?spref=fb

  ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ!!!ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟΙΚΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ!!!ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΕΚ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ!!!ΞΕΝΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ!!!«ΠΡΩΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΜΑΡΤΙΑ ΟΙ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ.ΚΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΑΝΔΡΟΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ.
  ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΒΑΠΤΙΣΤΑ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ.ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ.ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΕ;ΚΑΝΕΝΑΣ.ΠΟΣΕΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΡΕΤΕ;ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ!ΣΚΑΤΑ.ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΘΕ 16 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΥΡΙΚΝΩΝΟΜΑΣΤΕ.
  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ.ΕΒΛΕΠΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΑΠΟ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΕΚΤΡΩΣΗ.ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΜΗ ΜΕΣΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ ΚΟΥΝΙΟΤΑΝΕ....ΠΩΣ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ;ΝΑ ΤΑ ΓΕΝΝΑΤΕ.ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ;ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΤΕ;ΤΟΣΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ.ΧΑΡΙΣΤΕ ΤΑ.ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΑΙΜΟΝΕΣ;
  ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΕ ΜΑΣ.ΤΙ;;ΘΕΛΕΤΕ ΕΛΛΑΔΑ;;ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ,ΠΕΙΝΑ,ΔΥΣΤΗΧΙΑ,ΘΛΙΨΗ,ΜΙΖΕΡΙΑ,ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΠΑΛΙΟΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ.ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ.
  ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΤΡΕΛΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΞ ΑΙΤΙΑ ΣΑΣ.
  ΕΝΑΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Για σκεφτείτε λίγο ρε παιδιά...τόσες χιλιάδες μικρά και ανυπεράσπιστα ανθρωπάκια, που δεν μπορούν ούτε να μιλήσουν, ούτε να αντιδράσουν,
  ούτε να διαμαρτυρηθούν, εντελώς αθώες ψυχές....
  Και ένας νόμος που επιτρέπει σε κάποιους να τα σκοτώσουν, να τα τεμαχίσουν
  και να τα πετάξουν σε υπονόμους να τα φάνε οι αρουραίοι....
  Να χέ@σω το πολιτισμό και τη Δημοκρατία σας ρε πο@@#$#δες....

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ