Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017

Στον ανακριτή διαφθοράς 11 της Attica bank και 1 της ΕΥΔΑΠ
Πρόλογος Γ.Θ.Κ. : Προχθές εδώ, εγώ, στα είχα πει. Μη φύγεις. Θα χρειαστεί να είσαστε εδώ. 

Κυρίως θέμα : Έτσι, χθες, σύμφωνα και με το BankingnewsΟ Ανακριτής Διαφθοράς Κώστας Σαργιώτης άρχισε τον κύκλο απολογιών για το κακούργημα της απιστίας στελεχών της Attica Bank και της ΕΥΔΑΠ, σχετικά με την υπόθεση διαφημιστικών δαπανών σε έντυπα και ηλεκτρονικές σελίδες συμφερόντων του αποβιώσαντος εκδότη, Παναγιώτη Μαυρίκου.
 
Ο δικαστικός λειτουργός που χειρίζεται την υπόθεση των παράνομων, κατά την δικογραφία, διαφημιστικών ολοκληρώνει πλέον την έρευνα του αποστέλλοντας κλήσεις σε απολογία σε έντεκα μέλη επιτροπών διαφήμισης της Αttika Bank καθώς και σε ένα πρώην διευθυντικό στέλεχος της
ΕΥΔΑΠ.

Η κατηγορία της απιστίας που αποδίδεται στους δώδεκα κατηγορούμενους αφορά την έγκριση διαφημιστικών καταχωρήσεων σε έντυπα και ιστοσελίδες που συνδέονταν με τον εκλιπόντα εκδότη της εφημερίδας ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ για ποσά που κρίνονται “δυσανάλογα υψηλά” σε σχέση με την κυκλοφορία και την επισκεψιμότητα των Μέσων αυτών, γεγονός που δεν εξυπηρετούσε τον σκοπό της διαφήμισης.
Επίλογος συναγωνιστών : 
  1. Από τον Μάιο του 2016 είχαμε επιστήσει την προσοχή της Πολιτείας και της Δικαιοσύνης στο εν λόγω θέμα λέγοντας : Αγαπητό ΤΣΜΕΔΕ-ΤΕΕ και εσύ ΜΗΧΑΝΙΚΕ, μήπως να αγόραζες την εφ/δα ΑΚΡΟΠΟΛΗ ; Πιο φθηνά θα σου ερχόταν το μαλλί  μιας και τα υπέρογκα ποσά που δίδονταν στην Ακρόπολις ήταν δυσανάλογα μεγάλα για το τιράζ της που ήταν περί τα 200 έως 400 φύλλα.
  2. Αναζητώντας στο οργανόγραμμα το που απευθύνονταν (που έδινε αναφορά και σε ποια διοικητική μονάδα υπαγόταν) η εν λόγω "επιτροπή διαφήμισης", ευκόλως διαπιστώνουμε τα αυτονόητα ... (βλ. οργανόγραμμα της 7-2-2014 εδώ). Σημ. Στο Δ.Σ. της Attica bank όπου πρόεδρος της τότε ήταν ο Ιωάννης Γαμβρίλης, όπως εμφαίνεται εδώ και εδώ.
    Αλήθεια. Σε ποια Διεύθυνση υπαγόταν ;;; Που περιγράφονταν ;;;
  3. Ποια άτομα συμμετείχαν ως μέλη στην εν λόγω Επιτροπή κατά την επίμαχη περίοδο ;
  4. Υπάρχουν άραγε ευθύνες άλλων Διευθύνσεων όπως π.χ. της Δ/νσης Κανονιστικής συμμόρφωσης της Attica bank καθώς και του Εσωτερικού Ελέγχου αυτής ;
  5. Ανακριτή Διαφθοράς κ.  Κώστα Σαργιώτη, δώστε εντολή για να ανοιχτούν λογαριασμοί δυνάμει του Νόμου 3691/2008 περί ξεπλύματος χρήματος και τότε θα διαπιστώσετε διάφορα ...
  6. Ανακριτή Διαφθοράς κ. Κώστα Σαργιώτη, ακολουθεί και το θέμα της εξέτασης της κατάθεσης των Φράγκου και του Μουσσά (ο οποίος ήτο και υψηλόβαθμο στέλεχος της Attica bank), κατάθεσης στην οποία εμπλέκονται πολλοί περισσότεροι εκ του Μαυρίκου (της εφημερίδας Ακρόπολις) ;  

Για την μεταφορά του ανωτέρω : Γιώργος Θ. Κανελλάκης
Υ.γ Γ.Θ.Κ. Διαλυμένε από τον ζόφο της 7-ετίας Συμπολίτη μη γελιέσαι. Οι 11 είναι για το hors-d'oeuvre. Το ορεκτικό.ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ