Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017

Ερυθρός Σταυρός-Ερρίκος Ντυνάν: Η Αννούλα με τα 106 χιλιάρικα το χρόνο το 2011!Στο γραφείο του προέδρου Μαρτίνη υπηρετούσαν πάνω από 20 άτομα. Ενα εξ αυτών είχε τον τίτλο "παρά τω προέδρω"!
Πως λέμε "παρά το πρωθυπουργώ"; Ετσι ακριβώς!!!
Αυτό το άτομο ελάμβανε μισθό ετήσιο 106.000 ευρώ μικτά. Ολο το γραφείο του προέδρου είχε ετήσια μισθοδοσία πάνω απο 1 εκατομμύριο ευρώ.

Αυτό το άτομο που είχε θέση "παρά τω προέδρω" ήταν η καθηγήτρια (!!!) δημοσιογραφίας Αννα Παναγιωταρέα. Η προαναφερομένη!

Ας ξαναφωνάξουν τον Μαρτίνη στην Εξεταστική Επιτροπή να τον ρωτήσουν "πως επινόησες τη θέση παρά τω προέδρω"; Τι ακριβώς έκανε η συγκεκριμένη στο ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ ΙΔΡΥΜΑ με αυτό τον μισθό;

Την ανακάλυψες μόνος σου και την προσέλαβες και αν όχι ΠΟΙΟΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ σου ζήτησε να την προσλάβεις;
 
 
 
 

Πότε όλοι αυτοί που λεηλάτησαν την Πατρίδα μας, θα οδηγηθούν στην κρεμάλα;;;

Πότε;;;


Καλλιόπη Σουφλή


Στη Βουλή λειτουργεί η Εξεταστική Επιτροπή για τα σκάνδαλα στην υγεία και πρώτο "πιάτο" είναι η εξέταση του σκανδάλου που λέγεται "Ερυθρός Σταυρός-Ερρίκος Ντυνάν".
 
Η Εξεταστική αυτή δημιουργήθηκε και με θετική ψήφο της Νέας Δημοκρατίας.

Θυμόμαστε παλαιά τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και την Αννα Παναγιωταρέα τότε δημοσιογράφο στον "Ελεύθερο Τύπο", όπου εμείς είχαμε και την θέση του Νομικού Συμβούλου της Εφημερίδας.

Η Αννα τότε έκανε ρεπορτάζ και για την Αιμιλία Παπανδρέου στη Σουηδία, άρεσε στον Κ. Μητσοτάκη και η εν λόγω είχε γίνει πολύ αγαπημένη και της Μαρίκας Μητσοτάκη και ακόμα έχουμε την εικόνα να περπατάει η Μαρίκα στη Σέκερη και η Αννα να την κρατάει απο το μπράτσο.

Πέρασαν τα χρόνια και το 1998 ο Κ. Μητσοτάκης φρόντισε να λάβουμε απο τον Νικήτα Κακλαμάνη στοιχεία για το "μεγαλύτερο σκάνδαλο" απο καταβολής Ελληνικού κράτους που ήταν το "Ερρίκος Ντυνάν".
 
Τότε αρχίσαμε να γράφουμε ότι αυτό δεν ήταν κοινωφελές ίδρυμα, αλλά μία σκέτη απάτη. Στην πραγματικότητα λεγόταν "κοινωφελές ίδρυμα" για να λεηλατήσει την περιουσία του Ερυθρού Σταυρού και τις επιχορηγήσεις του Δημοσίου κλπ.


Αργότερα διορίσθηκε εκεί το δεξί χέρι και συγγενής του Κ. Μητσοτάκη, δηλαδή η κ. Κυπραίου.
Το "τροπάρι" είχε αλλάξει και το μεγαλύτερο σκάνδαλο έγινε ξανά "κοινωφελές ίδρυμα".
Έτσι το έχουν ως σήμερα όλα μεγάλα ΜΜΕ.
Και μέχρι να γίνει Εξεταστική Επιτροπή αυτή ήταν και η θέση της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ της Φώφης Γεννηματά.

Στην Εξεταστική Επιτροπή ορισμένοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ξανακάνουν στροφή και αυτό που επι 20 χρόνια μας έλεγαν ότι είναι κοινωφελές ίδρυμα το ξαναλένε "ιδιωτική κλινική".

Γιατί;

Η λογική εξήγηση στο φτωχό μας μυαλό είναι ότι έτσι θέλουν να δικαιολογήσουν την λεηλασία και τις ...μισθοδοσίες.

Να πουν δηλαδή ότι είναι μια ιδιωτική κλινική και έδινε όποιους μισθούς ήθελε σε όποιον ήθελε.

Στους εργαζόμενους θα βρείτε τον σύζυγο της κ.Γεννηματά οδοντίατρο Τσούνη με τον ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΙΣΘΟ ΕΞ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΟΔΟΝΤΙΆΤΡΩΝ του νοσοκομείου. Ακόμα και απο του ...Διευθυντή. Είναι ακριβώς αυτός που ο γνωστός Λιαρόπουλος ,ισχυρίζεται σε επίσημη έκθεση ότι ήταν αργόμισθος.

Στο γραφείο του Προέδρου Μαρτίνη δεν υπηρετούσαν 4-6 υπάλληλοι, όπως συμβαίνει σε ΌΛΕΣ τις ιδιωτικές κλινικές με μισθούς άντε 2-3 χιλιάδες το μήνα.
Στο γραφείο του Προέδρου ΜΑΡΤΊΝΗ δεν υπηρετούσαν 2-3 υπάλληλοι, με μισθούς 800 ευρώ το μήνα, όπως συμβαίνει σε κοινωφελή ιδρύματα.

Στο γραφείο του προέδρου Μαρτίνη υπηρετούσαν πάνω από 20 άτομα. Ενα εξ αυτών είχε τον τίτλο "παρά τω προέδρω"!
Πως λέμε "παρά το πρωθυπουργώ"; Ετσι ακριβώς!!!
Αυτό το άτομο ελάμβανε μισθό ετήσιο 106.000 ευρώ μικτά. Ολο το γραφείο του προέδρου είχε ετήσια μισθοδοσία πάνω απο 1 εκατομμύριο ευρώ.

Αυτό το άτομο που είχε θέση "παρά τω προέδρω" ήταν η καθηγήτρια (!!!) δημοσιογραφίας Αννα Παναγιωταρέα. Η προαναφερομένη!

Ας ξαναφωνάξουν τον Μαρτίνη στην Εξεταστική Επιτροπή να τον ρωτήσουν "πως επινόησες τη θέση παρά τω προέδρω"; Τι ακριβώς έκανε η συγκεκριμένη στο ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ ΙΔΡΥΜΑ με αυτό τον μισθό;

Την ανακάλυψες μόνος σου και την προσέλαβες και αν όχι ΠΟΙΟΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ σου ζήτησε να την προσλάβεις;

Ιδού ο κατάλογος με την μισθοδοσία του γραφείου του προέδρου Μαρτίνη για να δείτε πως εργαζόταν το κοινωφελές ίδρυμα με δαπάνες απο την περιουσία του Ερυθρού Σταυρού...

Και στη συνέχεια διαβάστε μια ανακοίνωση της κυβέρνησης από την οποία θα καταλάβετε πολλά για τα παραμύθια της Νέας Δημοκρατίας περι Εξεταστικών Επιτροπών.
 
 

Αλήθεια αν έρθει (το πιθανότερο στη μετά Σόίμπλε εποχή) ο Χριστοφοράκος θα γίνει Εξεταστική Επιτροπή;


Και αν δεν έρθει θα γίνει μία για το πως έφυγε και το που βρίσκεται ο Καραβέλας;


Διαβάστε τον κατάλογο της μισθοδοσίας και την ανακοίνωση της κυβέρνησης.
ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

3 σχόλια:

  1. ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΝΤΥΝΑΝ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΙΑ ΜΟΥΓΓΟΘΟΔΩΡΑ, ΜΙΑ ΠΟΥ ΤΡΑΥΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ;;;TI ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ Η΄΄ΠΑΡΑ ΤΩ ΠΡΟΕΔΡΩ'''';;;;ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ ΤΙ ΕΚΑΝΕ;;;;ΔΗΛ ΟΠΟΙΑ ΠΕΤΡΑ ΚΙ ΑΝ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΓΓΟΘΟΔΩΡΑ ΘΑ ΒΡΕΙΣ...Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟΥ ..Ε ΑΗ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ....ΣΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ , ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ