Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Press-Gr: Εκθεση-φωτιά από ΔΝΤ. Άγνωστη η "τύχη" της επόμενης δόσης!


Η σχετική έκθεση του ΔΝΤ θα βάζει το "περίγραμμα" που θα πρέπει να κινηθεί η κυβέρνηση για το επόμενο διάστημα για να περάσει στην τρίτη αξιολόγηση από Σεπτέμβριο ενώ θα περιγράφονται και οι παραχωρήσεις που πρέπει να γίνουν ώστε το ΔΝΤ να συζητήσει την βιωσιμότητα του χρέους.


Έκθεση φωτιά έρχεται...
Κρατήστε το αυτό!Γράφει ο Νίκος Κούτρικας 
 Οικονομικός συντάκτης μέλος της ΕΣΗΕΑΜετά την βόμβα που έσκασε στην κυβέρνηση με την εκταμίευση της δόσης σε δύο φάσεις (7.7 δις αρχές Ιουλίου και 800 μετά το καλοκαίρι) με την προϋπόθεση να πληρωθούν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του δημοσίου πρώτα σε ιδιώτες ένα καινούργιο πρόβλημα έρχεται τις επόμενες ημέρες....Έκθεση φωτιά ετοιμάζει το ΔΝΤ για την βιωσιμότητα του χρέους που όπως μαθαίνουμε αποκλειστικά από έγκυρες πηγές θα βάζει τον πήχη αρκετά ψηλά για να εκταμιευθεί η επόμενη δόση αλλά και για να πάμε στην τρίτη αξιολόγηση!


Ασαφές παραμένει επίσης το πότε θα καταβληθεί η επόμενη δόση αφού κανείς δεν την τοποθετεί χρονικά.


Η έκθεση φωτιά αναμένεται να υπολογίζει το κούρεμα του χρέους (δεν ξέρουμε αν το αναφέρει) κατά περίπου 40 δις υπό αυστηρές όμως προϋποθέσεις αφού θα προσδιορίζεται ο ρόλος του ΔΝΤ και ο τρόπος συμμετοχής του εφ εξής.


Η σχετική έκθεση του ΔΝΤ θα βάζει το "περίγραμμα" που θα πρέπει να κινηθεί η κυβέρνηση για το επόμενο διάστημα για να περάσει στην τρίτη αξιολόγηση από Σεπτέμβριο ενώ θα περιγράφονται και οι παραχωρήσεις που πρέπει να γίνουν ώστε το ΔΝΤ να συζητήσει την βιωσιμότητα του χρέους.


Έκθεση φωτιά έρχεται...
Κρατήστε το αυτό!
ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ