Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017

Το αποτρόπαιο πρόσωπο του φασισμού όπως το είδα στην gay-“pride”


  

Ας το πάρουμε πλέον απόφαση. Είναι όλοι εναντίον μας: πολιτικοί, κόμματα, διοικούσα Εκκλησία, Δικαιοσύνη, ψευτο-διανοούμενοι, ψευτο-οικονομολόγοι , ψευτο-δημοσιογράφοι, ψευτο-μμε. Και δεν το κρύβουν καθόλου. 

Μας χτυπούν απροκάλυπτα και χωρίς αναστολή ή ίχνος ντροπής. Μας φλομώνουν στην ψευτιά, στο πλαστικό, στο ντεμέκ, στην ασυδοσία και ανεκτικότητα των πάντων. Όλα ναρκώσεις για να είμαστε “καλά παιδιά” και να “κοιμόμαστε ήσυχα”, αγκαλιά με τις ψεύτικες ελπίδες που με πολύ επιστημονικό τρόπο εγχαράσσουν μέσα στον εγκέφαλό μας.

Όταν πειστούμε ότι είμαστε εντελώς μόνοι με τόσους εναντίον μας, η θέληση να τους νικήσουμε όλους αυτούς θα γιγαντωθεί.


 


Γράφει η Κατερίνα Χατζηθεοδώρου

Ολοκληρώθηκε, για δωδέκατη συνεχή χρονιά, η παρέλαση των gay και των λοιπών ΛΟΑΤΚΙ (μη με ρωτήσετε ποιοι είναι αυτοί, δεν ξέρω ούτε μ' ενδιαφέρει να μάθω), στην καρδιά της Αθήνας, στην καρδιά της Ελλάδος, στο Σύνταγμα. 


Παρευρέθηκαν κόμματα, πολιτικά πρόσωπα, πρέσβεις, νεολαίες και άλλοι, που μπορείτε να μάθετε από την ειδησεογραφία ποιοι.

Θα σας πω, όμως, τι είδα εγώ στην “παρέλαση” αυτή. 
Είδα ανάγλυφο, απειλητικό, επιθετικό, το αποτρόπαιο πρόσωπο του φασισμού. Γιατί τι άλλο είναι από αποτρόπαιος φασισμός μια μικρή μειονότητα να θέλει και να επιχειρεί να επιβάλει τα πρότυπά της σε ολόκληρη την κοινωνία; 
Μια κοινωνία στο μεγαλύτερο ποσοστό της Χριστιανική, (άσχετα αν οι ιερωμένοι της είναι στην πλειονότητά τους εχθροί του Χριστού, θα εξηγήσω παρακάτω γιατί), που έχει ρητές προτροπές από τα ιερά κείμενα της θρησκείας της να απέχει από κιναιδισμό, αρσενοκοιτίες, κτηνοβασίες και λοιπές έξεις, που προσβάλλουν την αγνότητα και την καθαρότητα του Χριστιανού ως “προσώπου” κατ' Εικόνα Θεού, με δυνατότητα, αν το θέλει, να φθάσει στην Ομοίωση-θέωση. 
Σε αυτή, λοιπόν, την κοινωνία έρχεται ένα τσούρμο “φαιδρών” ατόμων και των “υψηλά” ισταμένων προστατών και “προωθητών” τους, να ξηλώσουν τα βιώματα, τις αρχές, τις επιθυμίες αυτού του ασύγκριτα μεγαλύτερου κομματιού της ελληνικής κοινωνίας, τις δικές τους αξίες και επιθυμίες για έρωτα και γάμο, θείο και ιερό, μεταξύ ενός αληθινού άνδρα και μιας αληθινής γυναίκας, τη δική τους επιθυμία τους τα παιδιά τους να είναι αγνά, όπως οι πρωινές δροσοστάλες.

Και παρελαύνουν οι φαιδροί (δυστυχώς κάτι περισσότερο!) αυτοί και διατυμπανίζουν τις ανοίκειες σεξουαλικές επιλογές τους και θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι είναι θύματα φασισμού, που πρέπει μέσω “παιδείας” να απαλειφθεί. Ποιοί; Αυτοί που αποτελούν, μαζί με τους πάτρωνές τους, την πιο ωμή έκφραση του φασισμού!

Τι άλλο από φασισμός είναι όταν μία μικρή μειονότητα θέλει να επιβάλει ως σεβαστές τις σεξουαλικές “αξίες” τις οποίες υιοθετεί σε ολόκληρη την κοινωνία, δήθεν από σεβασμό στη “διαφορετικότητα” -και ο εγκληματίας “διαφορετικός” είναι, πρέπει άραγε να τον σεβαστούμε;

Μια κοινωνία που, στην πλειοψηφία της, αυτές οι “αξίες” της προκαλούν ντροπή και αποτροπιασμό -τη δικιά της διαφορετικότητα δεν την προστατεύει κανείς, ούτε η Εκκλησία, ούτε η κοσμική εξουσία.

Και οι κύριοι αυτοί και οι κυρίες, οι “κυριο-κυρίες”, παριστάνουν ότι είναι θύματα φασιστικής νοοτροπίας. Έλεος πια!

Μια μικρή μειονότητα, που αντί να ζει “σιωπηλά” ανάμεσά μας και κανείς δεν πρόκειται να την ενοχλεί, όπως κανείς δεν την ενοχλούσε όταν ζούσε ανάμεσά μας “στη σκιά”, ξαφνικά, με τη στήριξη “των αρχόντων του κόσμου τούτου”, διαλαλεί την αποκλίνουσα από τη φυσική οδό σεξουαλικότητά της, όπως κάποιος διαλαλεί την πραμάτεια του.

Προφανώς οι πάτρωνές τους θέλουν να πουλήσουν τις “προτιμήσεις” αυτές σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, στους παλιότερους, στους νεότερους, στους εφήβους ακόμα και στα παιδιά!
Αυτά τα πανέμορφα και αθώα παιδιά των Ελλήνων έχει αναλάβει εργολαβικά το υπουργείο “Παιδείας”, με πρώην και νυν υπουργούς-υπεργολάβους των εβραιοσιωνιστών, να τα μυήσει στην πραμάτεια που πουλάνε οι ΛΟΑΤΚΙ και να τα πείσουν να την αγοράσουν.

Δεν μπορώ να διανοηθώ χειρότερη και βαρύτερη μορφή φασισμού από αυτήν: επιβολή αρρωστημένων προτύπων στα παιδιά, στο όνομα του αντιφασισμού, είναι ο πιο μαύρος και απαιχθής φασισμός.

Και οι πολιτικές νεολαίες που μετέχουν σε αυτό το φαιδρό, αλλά καθόλου ακίνδυνο πανηγυράκι για την ψυχική και πνευματική υγεία των παιδιών και ολόκληρης της κοινωνίας; Ω, οι νεολαίες!

Είναι αυτές οι τάχα “προοδευτικές” νεολαίες, που ανάθεμα και αν κατάλαβαν κάτι από ζωή, από γνήσιο προοδευτισμό (την ανοδική πορεία του πολιτισμού), από γνήσια λαϊκά βιώματα, από αγνότητα σώματος, νου και ψυχής, κατά το πρότυπο του “καλού κ' αγαθού” ανθρώπου των προγόνων μας, που πήγαζε από την αγάπη και το σεβασμό στο Υπέρτατο (το Όντως Ον) που το θεωρούσαν επίσης Καλό κ' Αγαθό. Γιατί, αν δεν ήταν, αν απέκλινε από τους φυσικούς νόμους που Αυτό το ίδιο έθεσε, το Σύμπαν θα είχε καταρρεύσει.

Όπως σε κατάρρευση θα οδηγηθεί η ελληνική κοινωνία, όλες οι κοινωνίες, αν δεν αντιδράσουν σε αυτήν την απανταχού επίθεση της “προοδευτικότητας”, τη μεταμοντέρνα αυτή μορφή φασισμού, που αυτοχαρακτηρίζεται ως θύμα του φασισμού. Το είδωλο της πραγματικότητας κάποιοι πολύ επιτήδειοι “αρχι-φασίστες”, μας το εμφανίζουν πλήρως ανεστραμμένο και σε όλα τα θέματα, όχι μόνον σε αυτό, με προεξάρχον το μεταναστευτικό.

Και είναι αυτές οι νεολαίες που διαμαρτύρονται όταν η ελληνική στρατευμένη λεβεντιά παρελαύνει με εθνική περηφάνεια στους δρόμους των πόλεών μας. Είναι λάθος η εθνική περηφάνεια για τους “προοδευτικούς” αυτούς νέους και τους πολιτικούς πάτρωνές τους. Μόνο η κάθε είδους σεξουαλικά διαστροφική “περηφάνεια” (pride!) είναι καλή και αποδεκτή. Μόνον αυτή πρέπει να παρελαύνει!

Αυτά τα φασιστάκια της πεντάρας τα μεγάλωσαν γονείς που οι έννοιες Θεός , πατρίδα, έθνος, συνεκτική οικογένεια, συνεκτική κοινωνία, ανθρώπινη “καθαρότητα” ύπαρξης σε όλα τα δομικά της στοιχεία, τους ήταν παντελώς άγνωστες. Στη θέση τους είχαν μπει τα “τσιτάτα”του Μαρξ και η προσπάθεια, το πάθος να πούμε καλύτερα, για “κατάληψη” της κοινωνίας (το καπέλωμά της!) με βάση αυτά τα τσιτάτα.

Τσιτάτα που η αυθεντικός Έλληνας ποτέ δεν τα δέχτηκε, εφ' όσον έχει επίγνωση ότι από τα σπλάχνα του έχουν γεννηθεί γίγαντες του Πνεύματος και δεν υπάρχει κάτι μεταγενέστερο, το ο,τιδήποτε, που δεν το ανακάλυψαν και δεν το εξέφρασαν αυτοί οι γίγαντες με την αρτιότητα του Ελληνικού Λόγου και όχι με αποβλακωτικές ιδεολογικο-θρησκείες και “τσιτάτα-δόγματα”, που σήμερα έχουν ξεπεραστεί τόσο, ώστε έχουν μεταβληθεί σε ιδεολογικά ζόμπι.

Όμως, τα “Πολιτικά” του Αριστοτέλους θα διαβάζονται όσο υπάρχουν άνθρωποι.

Θα αναφερθώ εν συντομία στο γιατί θεωρώ ότι οι πλείστοι των χριστιανών ιερωμένων, από τους απλούς ιερείς ως τους “αρχι”-επισκόπους και βάλε, είναι εχθροί του Χριστού.

Είδατε αυτοί οι “πλείστοι” να αντιδρούν οργανωμένα στην φασιστική καταπίεση των Χριστιανών από μια μειονότητα αν.αιδών (άνευ αιδούς) ανθρώπων;

Ποτέ και σε κανένα τομέα καταπίεσης δεν αντέδρασαν, εφ' όσον είναι πασιφανές ότι λειτουργούν και σε άλλους τομείς φασιστικές καταπιέσεις των Ελλήνων Χριστιανών. Και θα βαίνουν αυξανόμενες, όσο η “κρίσιμη” ώρα πλησιάζει.

Αν ήθελαν οι “πλείστοι” της διοικούσας Εκκλησίας όλα αυτά που μαρτυρικά υφίσταται ο ελληνικός λαός θα είχαν λήξει προ πολλού, αλλά δε θέλουν. Και “το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι”. 
Όμως τώρα που ετοιμάζουν υπόγεια και άκρως φασιστικά (υπακοή στους “αρχι”-επισκόπους προπαγανδίζει συνεχώς το φυλλάδιο “Φωνή του Κυρίου”!) την πανθρησκεία: Ορθοδοξία, καθολικισμός, προτεσταντισμός, ισλαμισμός, ιουδαϊσμός και δε συμμαζεύεται όλα σε ένα καλάθι, τώρα θα δουν τη δύναμη του ελληνικού λαού. Όλα σε ένα καλάθι, στο όνομα της δήθεν αγάπης!

Και ποιοι επικαλούνται αυτήν την αγάπη; Αυτοί που δε δίνουν δεκάρα τσακιστή αν οι άνθρωποι δυστυχούν, αν πεινάνε, αν “χάνουν την ψυχή τους”, αν αλληλοσκοτώνονται σε πολέμους για τα κέρδη ελάχιστων ολιγαρχών του πλούτου.  
Αν λάτρευαν πραγματικά το Χριστό θα ήσαν “πεινώντες και διψώντες την δικαιοσύνη” (Μακαρισμοί, κατά Ματθαίον 5, 1-12 ), την κοινωνική δικαιοσύνη. Και μόνον αν αυτή άφηνε ευκαιριακά κάποιους απέξω, θα ασκούσαν την ελεημοσύνη.

Έχουν αντιστρέψει τη Χριστιανική ιεράρχηση των πραγμάτων, μεταβάλλουν τους ανθρώπους σε επαίτες και τους δίνουν ένα πιάτο φαΐ, ενώ καταδεικνύουν πλήρη αδιαφορία, άρα συνενοχή, στη μέγιστη κοινωνική αδικία και καταπίεση που συντελείται εδώ και χρόνια στην Ελλάδα. Πότε κατακεραύνωσαν την κοινωνική αδικία και τους πολιτικούς που την ασκούν και μάλιστα στο όνομα των “παγκόσμιων αφεντικών”;

Τι θα μπορούσαν στην προκειμένη περίπτωση της φαιδρο-παρέλασης να κάνουν; Την ίδια μέρα, την ίδια ώρα, σε άλλο σημείο της Αθήνας αλλά κοντά στο Σύνταγμα (θα μπορούσαν να είχαν δεσμεύσει πρώτοι το Σύνταγμα) να είχαν οργανώσει Χριστιανική αντισυγκέντρωση.

Όχι με σταυρούς, λάβαρα και άλλα που θα μπορούσαν να χαρακτηρίσουν ως γραφικούς τους συμμετέχοντες. Αλλά με πορεία όμορφων, ερωτευμένων γονιών (προϋπόθεση συμμετοχής η ηλικία 20 έως 40 ετών) που να κρατούν από το χέρι τα πανέμορφα και αθώα σαν πρωινές δροσοστάλες παιδιά τους, μια αληθινή πανδαισία ομορφιάς, παιδικών “χρωμάτων” και αθωότητας. Θα τονίζονταν έτσι η σταθερή εμμονή της ελληνικής κοινωνίας στην “αξία” του ανδρόγυνου έρωτα, του “κατά φύσιν” γάμου και της “κατά φύσιν” οικογένειας.

Όμως, δεν έκαναν κάτι, το οτιδήποτε, οι “πλείστοι” αυτοί και κατά “πλείστα” τεκμήρια εχθροί του Χριστού. Άκρα του τάφου σιωπή. Κάποια αγρυπνία έγινε στην Αθήνα, εν τω μέσω της νυκτός. Αλλά αυτές οι “μάχες” θέλουν ενέργειες στο Φως (όπως ακριβώς στο φως θέλουν να βγουν οι ως τώρα τυφλοπόντικες!) και μόνον επικουρικά μεσονύκτιες προσευχές.

Ας το πάρουμε πλέον απόφαση. Είναι όλοι εναντίον μας: πολιτικοί, κόμματα, διοικούσα Εκκλησία, Δικαιοσύνη, ψευτο-διανοούμενοι, ψευτο-οικονομολόγοι , ψευτο-δημοσιογράφοι, ψευτο-μμε. Και δεν το κρύβουν καθόλου. 

Μας χτυπούν απροκάλυπτα και χωρίς αναστολή ή ίχνος ντροπής. Μας φλομώνουν στην ψευτιά, στο πλαστικό, στο ντεμέκ, στην ασυδοσία και ανεκτικότητα των πάντων. Όλα ναρκώσεις για να είμαστε “καλά παιδιά” και να “κοιμόμαστε ήσυχα”, αγκαλιά με τις ψεύτικες ελπίδες που με πολύ επιστημονικό τρόπο εγχαράσσουν μέσα στον εγκέφαλό μας.

Όταν πειστούμε ότι είμαστε εντελώς μόνοι με τόσους εναντίον μας, η θέληση να τους νικήσουμε όλους αυτούς θα γιγαντωθεί.
Θα σταθούμε ως γνήσιοι “οπλίτες” του Χριστού και του Ελληνισμού στις “αιώνιες Θερμοπύλες” που προόρισται η Ελλάδα να φυλάει, με την αποφασιστικότητα του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του: να μην αφήσουμε το μεταμοντέρνο φασισμό και τη μεταμοντέρνα παντός είδους βαρβαρότητα να περάσουν στην “ιερή μας γη”, την εντός και εκτός μας. 

Γένοιτο!


Πηγή Δες το Όλον
 ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

12 σχόλια:

 1. ...ΕΠΕΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Πολλοί από δαύτους είχαν και ανάποδους σταυρούς.
  όμως..... Η ώρα του αντίχριστου δεν ήλθε ακόμα.
  Πρώτα θα σκοτωθούν τα θηρία του, και αφού δει ότι
  δεν γίνεται τίποτα, μετά θα έρθει ο ίδιος κάτω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΑΝΤΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ-
   ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΩΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟ
   ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΑΠΟΔΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ
   ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΣΤΗ ΡΩΜΗ.ΑΝ ΚΑ
   ΠΟΙΟΙ ΦΡΕΝΟΒΛΑΒΕΙΣ-ΠΑΡΑΦΡΟΝΕΣ,ΟΠΩΣ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ
   Ο ΧΙΤΛΕΡ,ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΑ ΓΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙ
   ΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ 'Η ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΚΡΑΤΟΥ ΗΛΙΘΙΟΤΗ
   ΤΟΣ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣΥΝΗΣ.ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ
   ΝΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΜΑΣ,ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ
   ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ,ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ
   ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΦΟΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ
   ΕΤΣΙ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ.

   Διαγραφή
 3. ΩΡΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ! ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ!!! ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Κατερίνα Χατζηθεοδώρου14 Ιουνίου 2017 - 11:50 π.μ.

  ΚΏΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ σε ευχαριστώ, αλλά έχει ωριμάσει πλέον η ώρα όλοι μαζί οι Έλληνες να πάρουμε την εξουσία από τους μισέλληνες και να τους στείλουμε στον "αγύριστο" με ό,τι και αν σημαίνει αυτό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ,κ.ΣΟΥΦΛΗ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Παρτουζιάζονται με πολιτικούς... κονομημένους... Ρομά... κλπ. αποβράσματα... όμοιος τον όμοιο.

   Παρακαλώ, να μην τους ενοχλείτε...

   Διαγραφή
 6. ΝΑ΄ΣΤΕ ΚΑΛΑ ,κ.ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κατερίνα Χατζηθεοδώρου14 Ιουνίου 2017 - 9:57 μ.μ.

   3:19 Η ευχή σου μου δίνει δύναμη και σου την ανταποδίδω στο δεκαπλάσιο.Να είσαι πάντα καλά και πάντα ευλογημένος.Κι όλοι μαζί ας δουλεύουμε, όπως μπορούμε, για το καλό της Ελλάδος. Ας έχουμε συνεχώς την έγνοια αυτή και ο Θεός θα μας φωτίσει και θα μας οδηγήσει στη νίκη.

   Διαγραφή
 7. ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ, ΟΕΟ ;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κατερίνα Χατζηθεοδώρου16 Ιουνίου 2017 - 10:33 π.μ.

   Εάν δεν το έχεις καταλάβει, τίποτα και κανείς δεν μπορεί να σε κάνει να καταλάβεις το "κοινό ιδεώδες": το ιδεώδες της ελευθερίας που είναι μία και ενιαία η εκτός μας (η πολιτική ελευθερία) και η εντός μας, η ελευθερία από το "εγώ". Και αυτά τα δύο είναι συνυφασμένα. θα είχε φτάσει σε αυτό το ηρωικό ύψος ο Λεωνίδας, αν δεν έβανε το καλό όλων των Ελλήνων δηλαδή την ελευθερία τους πάνω από το δικό του "εγωϊστικό" καλό, που θα ήταν να ζήσει όμορφα την υπόλοιπη ζωή του; Ναι οι μαχητές των θερμοπυλών ήταν "ελεύθεροι" άνθρωποι εντός και εκτός τους. Ελεύθεροι ακόμα και από το φόβο του θανάτου. Μη μου πει κάποιος ότι δε γνώριζαν ότι πήγαν εκεί για να πεθάνουν, γιατί ποτέ δε θα εγκατέλειπαν αυτή τη μάχη παρά μόνον νεκροί. Ακόμα και αν δεν κυκλώνονταν, η διαρκής μάχη αργά ή γρήγορα θα τους αποδεκάτιζε.

   Διαγραφή
 8. Καταπληκτικό Κείμενο το οποίο εστιάζει στον Πυρήνα του Προβλήματος (George Sorros=OPEN SOCIETY FOUNDATION=ΜΚΟ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ-ΣΦΥΡΙΖΑ-ΑΝΤΑR..CIA..KΕΕΡΦΑ..ΑΝΤΙΦΑ...και λοιπές "Δημοκρατικές...Αναρχοαυτόνομες Ομάδες...Πάντα Κατά του Φασισμού...ΟΛΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ απο τον Γιώργο= OPEN The Borders...)και όχι στην Επιφανειακή Προσέγγιση που δίνουν τα Καθεστωτικά+Κατευθυνόμενα ΜΜΕ Εξαπάτησης-Εκπόρνευσης Ψυχών Ραδιόφωνα-Τηλεόραση-Ιστολόγια-ΜεγαλοδημοσιοΚΑΦΡΟΙ και ΟΧΙ μόνο εξυπηρετούν τις Εντολές των Παγκοσμιοποιητών-Νεοταξιτών Αφεντικών τους σαν Γνήσιες Μαριονέτες-Υποχείρια του Συστήματος..Συγχαρητήρια για το Άρθρο σας,Μια Πρόταση:Νομίζω ότι κάποια στιγμή με Κάποιο Τρόπο θα πρέπει να Συγκεντρωθούμε-Συντονιστούμε κάπου Όσοι είναι Προβληματισμένοι/Ανήσυχοι (ΟΧΙ απαραίτητα Δημοφιλές Σημείο Π.χ Πλατεία Συντάγματος) για να Μιλήσουμε για τα Ζητήματα αυτά.Κάπου-Κάποια Χρονική Στιγμή Όχι Πολύ Μακρινή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ