Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017

Μεγάλη πουτάνα η ζωή... όταν κάνει κύκλους! Η ... ολυμπίτσα του Καμμένου, ο Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ, η ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, ένας Αρχάγγελος, ΠΡΟΦΗΤΗΣ, η συγκυβέρνηση της πουστιάς και το EUROGROUP!!
 Μεγάλη πουτάνα η ζωή, πάντα εκδικείται αυτούς που την προδίδουν...
"Τα στερνά τιμούν τα πρώτα" λέει ο λαός και ως βρυκόλακας, μια ανάρτηση στο blog του Πάνου Καμμένου, το olympia, αποδεικνύει πως το χθες, ενώνεται με το σήμερα... πως το παρελθόν, ξευτιλίζει όσους έπαιξαν με τις ελπίδες του λαού και  με την αφέλειά του να εμπιστευθεί πρόσωπα ΑΝΑΞΙΑ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΑ...
Κάποιοι ΞΕΥΤΙΛΙΖΟΝΤΑΙ και κάποιοι ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΙ.

Σήμερα, στο EUROGROUP,  οι... "θεσμοί", απαιτούν από την συγκυβερνηση της ΠΟΥΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΙΣΜΟΥ, να αθωώσουν τον ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ... (εδώ)
Και κάποιοι άλλοι  πριν δυο χρόνια... έγραφαν πως "Όποιος αφήσει ελεύθερο τον Γεωργίου, πρέπει να πάει Ισόβια"... ή καλούσαν τον λαό, να ξαναψηφίσει   Τσίπρα και Καμμένο...

Μεγάλη πουτάνα η ζωή... σ' εξευτελίζει, εκεί που δεν το περιμένεις.

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ... ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΖΟΥΜΕ, ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!


Καλλιόπη Σουφλή


 

Οποιος αφήσει ελευθερο τον Γεωργίου πρεπει να πάει Ισοβια Προαπαιτούμενο η απαλλαγή Γεωργίου για έκνομες ενέργειες

 

 

 

Posted by netakias.com στο Ιουλίου 17, 2015
 
Πλήρη νομική κάλυψη έδωσε η Βουλή στον επικεφαλής της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής με αναδρομική διάταξη που τακτοποιεί το θέμα της παράνομης πρόσληψης δικηγόρου στην ΕΛΣΤΑΤ το 2013, για το οποίο ο Ανδρέας Γεωργίου είχε ελεγχθεί από το Ελεγκτικό Συνέδριο.

 
 
Μετά από επιμονή των θεσμών ο πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων Γιώργος Χουλιαράκης συμπεριέλαβε στις διατάξεις για τον Κανονισμό Στατιστικών Υποχρεώσεων των φορέων του Ελληνικού Στατιστικού Συστήματος που ψηφίσθηκε χθες από την Βουλή, ειδική διάταξη που προβλέπει πως «δαπάνες για  αμοιβή του Νομικού Συμβούλου της ΕΛΣΤΑΤ, που διορίστηκε κατόπιν της προκήρυξης ΓΠ-841/20.11.2013, από το χρονικό διάστημα από 14.2.2014 έως τη δημοσίευση του παρόντος νόμου, θεωρούνται νόμιμες και εκκαθαρίζονται και καταβάλλονται υποχρεωτικά από τον προϋπολογισμό της ΕΛ.ΣΤΑΤ. αμέσως μετά τη δημοσίευση του παρόντος νόμου στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως».
 
 
Η σχετική διάταξη ουσιαστικά απαλλάσσει των ευθυνών του τον κ. Γεωργίου για έκνομες ενέργειες που εντοπίσθηκαν και καταδείχθηκαν από το Ελεγκτικό Συνέδριο. Σημειώνεται πως η θητεία του κ. Γεωργίου λήγει στις 2 Αυγούστου.
 
 
Το ιστορικό της υπόθεσης
 
 
Η υπόθεση για την οποία ελεγχόταν ο επικεφαλής της Στατιστικής Αρχής αφορούσε στη διαδικασία πρόσληψης δικηγόρου στην ΕΛΣΤΑΤ. Το Νοέμβριο του 2013 ο κ. Γεωργίου αποφάσισε να προσλάβει στην ΕΛΣΤΑΤ δικηγόρο που παρείχε ήδη νομικές υπηρεσίες στην Αρχή και πληρωνόταν με δελτίο παροχής.
 
 
Έτσι, προκήρυξε διαγωνισμό όπου ζητούσε ο υποψήφιος να έχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στο Δημόσιο Δίκαιο ή εμπειρία και εργασία στις ανεξάρτητες αρχές ή σε ΝΠΔΔ. Η ίδια προκήρυξη ανέφερε πως η επιλογή μεταξύ των υποψηφίων θα γίνει από τον πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ, ο οποίος «θα εξετάσει τις αιτήσεις και τα δικαιολογητικά των υποψηφίων σύμφωνα με την παρούσα προκήρυξη και θα τους καλέσει σε ατομική συνέντευξη προκειμένου να καταλήξει στην απόφασή του».
 
 
Η εν λόγω προκήρυξη, λόγω του αδιαφανούς της διαδικασίας, παραβίασε το Ν. 4194/2013 που ορίζει ότι η επιλογή υποψηφίων γίνεται από πενταμελή επιτροπή στην οποία συμμετέχουν α) αντιπρόσωπος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, β) Τρεις δικηγόροι που ορίζονται από τον οικείο Δικηγορικό Σύλλογο (εν προκειμένω της Αθήνας) και γ) εκπρόσωπος του ενδιαφερόμενου φορέα (εν προκειμένω της ΕΛΣΤΑΤ).
 
 
Διαπιστώνοντας ότι δεν τηρήθηκε ο νόμος, το Ελεγκτικό Συνέδριο απέρριψε τρεις φορές το χρηματικό ένταλμα για την πληρωμή του δικηγόρου από την ΕΛΣΤΑΤ, κρίνοντας πως για την πρόσληψη του φερομένου ως δικαιούχου του εντάλματος δεν τηρήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία, ενώ έκρινε πως πρόκειται κατ’ ουσία για πρόσληψη δικηγόρου με πάγια αντιμισθία, και όχι νομικού συμβούλου.
 
 
Τον Ιούνιο του 2014, προ έτους, το Κλιμάκιο Προληπτικού Ελέγχου Δαπανών του Ελεγκτικού Συνεδρίου χαρακτήρισε άκυρη την πρόσληψη του δικηγόρου και έκρινε πως το χρηματικό ένταλμα πληρωμής της ΕΛΣΤΑΤ δεν πρέπει να θεωρηθεί.
 
 
«Η κολυμβήθρα του Σιλωάμ»
 
 
Ο κ. Γεωργίου μη θέλοντας να επικρέμαται η παρανομία του, φέρεται να ζήτησε στα τέλη του 2014 από τους θεσμούς να περιληφθεί στις διατάξεις για τον νέο Κανονισμό Στατιστικών Υποχρεώσεων των φορέων του Ελληνικού Στατιστικού Συστήματος και ρύθμιση για το σχετικό θέμα, ώστε να τακτοποιηθεί η «εκκρεμότητα».
 
 
Ο πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων Γιώργος Χουλιαράκης και οι συνεργάτες τους ενημερώθηκαν για το σχετικό αίτημα μόλις τον προηγούμενο Απρίλιο κατά τις εργασίες του Brussels Group. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες αιφνιδιάσθηκαν διότι η τρόικα τους παρέδωσε έτοιμες και γραμμένες τις διατάξεις για τον Κανονισμό Στατιστικών Υποχρεώσεων, οι οποίες περιελάμβαναν και την επίμαχη διάταξη που ψήφισε χθες η Βουλή.
 
 
Για το θέμα του δικηγόρου της ΕΛΣΤΑΤ ενήμερος ήταν και ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Σπύρος Σαγιάς ο οποίος συντόνισε την κατάρτιση του νομοσχεδίου που ψήφισε χθες η Βουλή. 
 
Πληροφορίες αναφέρουν πως παρά τις αντιρρήσεις που διατύπωσε τελικά απεδέχθη την συμπερίληψη των διατάξεων στο νομοσχέδιο, που καθιστούν αναδρομικά σύννομες τις ενέργειες του κ. Γεωργίου. 
 
 
Η Επιστημονική Υπηρεσία της Βουλής
 
 
Στο θέμα τοποθετήθηκε και η Επιστημονική Υπηρεσία της Βουλής κατά την εξέταση του νομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα με επικριτικό μάλιστα τρόπο, ειδικά ως προς την αναδρομική «τακτοποίηση» του θέματος.
 
«Ο νομοθέτης δεν κωλύεται, κατ’ αρχήν, να προσδώσει στον νόμο αναδρομική ισχύ, οπωσδήποτε, όμως, υπό προϋποθέσεις», σημειώνει  η Επιστημονική Υπηρεσία της Βουλής και προσθέτει τα εξής:
  • Έχει κριθεί ότι ο κοινός νομοθέτης δεν κωλύεται μεν, κατ’ αρχήν, να μεταβάλει, ακόμη και αναδρομικά, τις κείμενες ουσιαστικές ρυθμίσεις του νόμου, αρκεί η επέμβασή του αυτή να μην αποτελεί ευθεία κύρωση της διοικητικής πράξης της οποίας η νομιμότητα είναι εκκρεμής ενώπιον των δικαστηρίων, να μην προσβάλει το δεδικασμένο ή την αρχή της μη αναδρομικότητας των διατάξεων που επιβάλλουν κυρώσεις, να αιτιολογείται από λόγους δημοσίου συμφέροντος και να μην προσβάλλει την αρχή της αναλογικότητας.
  • Από την Ευρωπαϊκή Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου συνάγεται ότι «δεν απαγορεύεται γενικώς η θέσπιση αναδρομικών κανόνων δικαίου, όμως, είναι αντίθετες προς αυτήν νομοθετικές ρυθμίσεις μη υπαγορευόμενες από επιτακτικούς λόγους δημοσίου συμφέροντος, οι οποίες θεσπίζονται με αναδρομική ισχύ, ρυθμίζουν θέμα για το οποίο υφίσταται εκκρεμής δίκη με διάδικο το Δημόσιο ή νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου και με τη θέσπισή τους η έκβαση της δίκης αποβαίνει υπέρ του Δημοσίου ή του νομικού προσώπου δημοσίου δικαίου».
  • Η επιλογή του χρόνου αναδρομής εναπόκειται, κατ’ αρχήν, στον νομοθέτη, η ρύθμιση όμως κατά τη νομολογία του Συμβουλίου της Επικρατείας πρέπει να είναι γενική και αντικειμενική.
 
Θανάσης Κουκάκης
 Αυτά έγραφε το blog ολυμπια του Πάνου Καμμένου, στις 17 Ιουλίου 2015...δέκα μέρες μετά το ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ της απάτης, του αίσχους και της απόδειξης της ΠΟΥΣΤΙΑΣ ΤΣΙΠΡΑ - ΚΑΜΜΕΝΟΥ που μετέτρεψαν το ΟΧΙ σε ΝΑΙ.

Ακολουθεί, η απάντηση της ΖΩΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, η οποία ενώ έδωσε τιτάνιο αγώνα μαζί με τον ΝΙΚΟ ΛΟΓΟΘΕΤΗ και τον ΝΙΚΟ ΣΤΡΟΜΠΛΟ, για να οδηγήσουν τον καριόλη τον ΑΝΔΡΕΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ στην δικαιοσύνη, καταρρίπτει τον ίδιο της τον αγώνα, ζητώντας από τον λαό, να ξαναψηφίσει τον Τσίπρα και τον Καμμένο.

Κι αυτή της η δήλωση, έχει τεράστια σημασία, γιατί η ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, δεν ήταν ένα τυχαίο πρόσωπο, αλλά μια γυναίκα που σήκωσε στην πλάτη της, τις ελπίδες ενός ολόκληρου λαού, με τον αγώνα της.

Εκείνη τη μέρα που έγραψε αυτό το σχόλιο, τελείωσε και για μένα και η φιλία μας και η εκτίμηση προς το πρόσωπό της.


Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Είκοσι μέρες μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015, σε τηλεοπτική εκπομπή, η ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, ζητούσε να πέσει η κυβέρνηση...
ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ!Ζωή Γεωργαντά said

Ιουλίου 17, 2015 στις 4:02 μμ
Η κατάλυση κάθε έννοιας Δικαίου από τις Βρυξέλλες και το Λουξεμβούργο (Eurostat), το πραξικόπημα κατά της Ελληνικής κυβέρνησης και οι στυγνοί εκβιασμοί κατά της κυβέρνησης και των Ελλήνων πολιτών δεν έχουν όρια. 

Η Γερμανική ελίτ και οι λοιποί καραγκιόζηδες που κυβερνούν την Ευρώπη Ελέω Θεού καλύπτουν απροκάλυπτα τον Γεωργίου γιατί αποσκοπούν στην συγκάλυψη των στατιστικών εγκλημάτων τους κατά της χώρας μας το 2009. 

Το Ελεγκτικό Συνέδριο για δεύτερη φορά (η πρώτη ήταν το 2013) έκρινε ότι η δαπάνη που ζήτησε ο πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ (σημειώνω ότι ο κ. Βαρουφάκης ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕ, όπως έγραψαν κάποιοι δημοσιογράφοι) για την πρόσληψη του κ. Βαρότσου (ποιός είναι άραγε; να διερευνηθεί η πρακτική του κ. Βαρότσου, μήπως έχει χρηματιστεί και από αλλού, κάτι έχω ακούσει) ως Νομικού Συμβούλου ήταν ΠΑΡΑΝΟΜΗ. Η σχετική Άπόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου είναι 0064/27-5-2015 (κλιμακίου προληπτικού ελέγχου δαπανών, Τμήμα 1, ως προς την πρόσληψη του Νομικού Συμβούλου της ΕΛΣΤΑΤ η οποία κρίθηκε παράνομη). Διαβάστε και στο in.gr το άρθρο «αλλαγές στον νόμο για την ΕΛΣΤΑΤ ζητά η ΕΚΤ – Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα». 

Η ΕΛΣΤΑΤ έπρεπε να έχει νόμιμα διορισμένο Νομικό Σύμβουλο από το 2010, ΟΜΩΣ ο κ. Γεωργίου μπλοκάρισε το τότε 7-μελές ΔΣ και αρνήθηκε να προσληφθεί Νομικός Σύμβουλος ήδη από τον Αύγουστο 2010. Χρησιμοποιούσε διάφορους, ασφαλώς όχι νόμιμα, κυρίως τον κ. Θάνο Τσεβά (δυστυχώς υιό του αείμνηστου Εισαγγελέα Τσεβά) και τον κ. Βαρότσο.

Δεν μπορούμε να διανοηθούμε πού έφτασαν οι Γερμανοί: ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ είναι η νομιμοποίηση των παρανομιών του κ. Γεωργίου!! Αυτοί είναι οι Γερμανοί. Δεν πρέπει ποτέ να το ξεχνάμε αυτό: αδίστακτοι προκειμένου να πραγματοποιήσουν την έμμονη ιδέα τους για την κυριαρχία της Ευρώπης ξεκινώντας από τους Έλληνες, εμάς που τους παλαίψαμε πιό πολύ από τον καθένα στην Ευρώπη το 40-45. 

Είναι ηλίου φαεινότερο: οι δανειστές-τοκογλύφοι επιδιώκουν να διαφεντεύουν για πάντα τα επίσημα στατιστικά στοιχεία για να τα βγάζουν όπως τους βολεύει έτσι ώστε πάντα να τους χρωστάμε. 

Σήμερα-αύριο ο κ. Γεωργίου αναθεωρεί την οικονομική ιστορία της Ελλάδος δημοσιεύοντας νέα αλλοιωμένα στοιχεία από το 1995 για να πείσει τον κόσμο ότι πάντα η Ελλάδα ήταν «ψεύτρα».

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Στην κατάσταση που είμαστε ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ παρά το θλιβερό τέταρτο (δεν είναι το τρίτο) Μνημόνιο. Ας δουλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις γιατί ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.


Ζωή Γεωργαντά
Στο προκλητικό σχόλιο της ΖΩΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, απαντά ο αείμνηστος ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ... και αποδεικνύεται ΠΡΟΦΗΤΙΚΟΣ...
Α ρε Αρχάγγελε... πόσο δίκιο είχες...  για μια ακόμη φορά...
Τελικά, αυτόν τον λαό, δεν τον πούλησαν μόνον οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.. τον πούλησαν και κάποιοι ...ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ...

 Καλλιόπη Σουφλή
 

Ἀρχάγγελος... Ohne Gnade said

Ιουλίου 17, 2015 στις 4:07 μμ
Ἄμε ** νά βοσκήσεις λίγο…γράσσο νά ξεστραβωθεῖς…
Οὔστ…
Θές νά σοῦ στηρίξοθμε καί τήν…»κυβέρνηση»…
Καί δέν…»μπορεῖς νά διανοηθεῖς πού ἔφτασαν οἱ…Γερμανοί»…
Οἱ…»Γερμανοί»…!
*****
Μιά φορά….ΠΑΣΟΚΑ, γιά πάντα…
ΠΑΣΟΚΑ.
…Τστ.
Ἀρχάγγελος…
…Ohne Gnade.


Αλλά και η απάντηση του επόμενου σχολιαστή, ΞΕΥΤΙΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ και ακυρώνει όλον τον τιτάνιο αγώνα της.


Миша said

Ιουλίου 17, 2015 στις 4:12 μμ κυρια Γεωργαντά , το ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΣΙΠΡΑ- ΚΑΜΜΕΝΟΥ είναι ΤΟ ΤΕΛΟΣ.
Γράφει ο Στάθης σήμερα :


Με βάση το νέο Μνημόνιο ο Τσίπρας δεν θα είναι ένας Ελληνας Πρωθυπουργός αλλά ένας ντόπιος Υπατος Αρμοστής των Επικυριάρχων

KAI ΦΥΣΙΚΑ , ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΑΝΟΡΟΖΕ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΝΘΕΛ….
οι παπούδες μας ειδαν τελευταια φορα το φως του ήλιου μπρος στις κάννες γερμανικών μυδραλιοβόλων, οι πατεραδες μας ζησαν σε εσχατη φτωχεια και στα ορφανοτροφεία της Φρειδερίκως , δεν θα πουλήσουμε στα παζαρια του κόσμου το αίμα τους,
όπως κανουν οι τσιπροκαμμενοι…


ΕΙΠΑΜΕ ΟΧΙ 62% ΚΑΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΩΣ ΤΟ ΤΕΡΜΑ…
Όπως είπε ο Mάλκολμ Χ: “To me, the thing that is worse than death is betrayal. You see, I could conceive death, but I could not conceive betrayal.”Πηγή
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

1 σχόλιο:

  1. ΜΕΤΑ ΤΟ 62% ΟΧΙ ΚΑΤΑΛΎΘΗΚΕ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ... ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΠΑΡΟΥΣΑ ΒΟΥΛΗ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΑΡΠΑΧΤΙΚΏΝ.... ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΧΙ ΚΑΙ Ο ΕΚΠΡΌΣΩΠΟΣ ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΝΑΙ ΠΑΎΕΙ ΝΑ 'ΝΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΟΥ... Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΗΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΛΟΥΦΑΞΕ ΣΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥ.... ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟΥ ΞΕΤΣΙΠΩΤΟΥ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ.... ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΠΕΣ ΜΟΥ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΑΡΧΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΎΛΛΗΨΗ ΣΤΟ ΨΥΧΙΚΟ.... ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ.... ΤΟΥ ΔΩΣΑΝ ΣΎΝΤΑΞΗ. ΠΥΡΙΝΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΜΑΣ... Ο ΕΛΛΗΝΑΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20.000 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΔΩ... ΤΕΛΙΚΑ ΞΕΡΑΝ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΘΥΜΗΘΕΊΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΒΕΓΓΟΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ... "Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ... ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΘΟΡΥΒΟ (ΜΗ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΩΣΕΙ....) ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΩ" ΟΝΕΙΡΟ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ(ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ) ΗΤΑΝ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ... ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Ο ΗΝΙΟΧΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΑΛΜΑ ΣΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΑΛΟΓΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ΓΕΡΑΣΑΝ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΣΤΟΝ ΙΣΟΠΕΔΟΤΙΚΟ ΝΕΟΤΑΞΙΣΜΟ... ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΚΑΝΑΠΕ ΓΙΑ ΦΕΡΕΤΡΟ... ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΛΟΓΙΑ... R.I.P ( ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΔΕ ΜΆΧΟΝΤΑΙ) ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.... ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ. "Y.F.N"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ