Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017

Αποστολή εξετελέσθη: Eπί δύο ώρες οι γαμπροί των Ν.Τραμπ-Ρ.Τ.Ερντογάν μοίραζαν το Αιγαίο και τα ενεργειακά αποθέματα της Α.Μεσογείου!

Από ότι διαφαίνεται η περιοχή μας δεν έχει επιλεχθεί τυχαία  από τις ΗΠΑ , την Ρωσία και την Τουρκία, διότι όλες οι έρευνες υδρογονανθράκων σε Κύπρο , Ισραήλ, Αίγυπτο, και Ελλάδα αναφέρουν τεράστια κοιτάσματα τα οποία είναι ικανά να τροφοδοτήσουν ολόκληρο τον πλανήτη.
Η πρόσβαση σε αυτά κοιτάσματα χωρών όπως οι ΗΠΑ, η Ρωσία , Κίνα και μικρότερων περιφερειακών δυνάμεων όπως η Τουρκία , θα αποτελέσουν το κύριο διακύβευμα το επόμενο διάστημα.  


Μόνο που όλος αυτός ο «θησαυρός» δεν τους ανήκει ούτε τώρα ούτε ποτέ και σύμφωνα με «άνωθεν πληροφορίες» δεν πρόκειται να προλάβουν να τον κάνουν δικό τους σε καμία περίπτωση.

Ναι... εσείς ν' αποκοιμίζετε τον λαό, με τις... "άνωθεν πληροφορίες"... μέχρι να υποδουλωθούμε τελείως, κι ακόμα να περιμένουμε την... "άνωθεν βοήθεια"...που ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ!


Ο ΤΡΑΜΠ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΥ... ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ.... 

ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ.


Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Καταλάβατε γιατί θέλουν ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΡΗΤΗ, ΘΡΑΚΗ και γιατί φέρνουν τους ΛΑΘΡΟΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ;;; 

Καταλάβατε τώρα, γιατί δουλεύουν το HAARP στο φουλ, και προκαλούν σεισμούς και παράλογες ακραίες καιρικές αλλαγές;


Ο γαμπρός του Ερντογάν και νυν υπουργός ενέργειας  Berat Albayrak απέναντι από τον γαμπρό του Τραμπ Jared Kushner (γνωστό εκπρόσωπο τεραστίων διαστάσεων funds) μιλούσαν για δύο ώρες στο δείπνο του Αμερικανού προέδρου…για μεγάλα σχέδια που αφορούν και την περιοχή του Αιγαίου .  
 
Σύμφωνα με τον βρετανικό και τουρκικό τύπο στο τραπέζι του δείπνου που παρέθεσε ο Αμερικανός πρόεδρος Τραμπ στον ομόλογο του Ρ.Ερντογάν υπήρχε ένα τετ τα τετ  με πολύ μεγάλη σημειολογική σημασία από τους δύο πανίσχυρους «γαμπρούς».
Μετά την απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ να αναθέσει στον γαμπρό του, σύζυγο της κόρης του Ιβάνκα, Τζάρεντ Κάσνερ, την θέση του ανώτατου προεδρικού συμβούλου του, ο «γαμπρός» του είναι ο αποκλειστικά υπεύθυνος να χαράσσει την πολιτική ( όλων των ειδών συμπεριλαμβανομένων και των ενεργειακών)  στην Ανατολική Μεσόγειο και Μέση Ανατολή.
Ο Jared Kushner προέρχεται από μια εβραϊκή βαθύπλουτη οικογένεια της Νέας Υόρκης. Μεσίτης ακινήτων, επέκτεινε τις επιχειρήσεις του αγοράζοντας το «New York Observer» το 2006, ακολουθώντας τις συμβουλές του φίλου του εκδότη Ρούπερτ Μέρντοχ.
Ο Jared Kushner είχε πάντα μια πολύ διακριτική παρουσία στο πλευρό της συζύγου του Ιβάνκα Τραμπ, σε όλη την προεκλογική εκστρατεία του πεθερού του.
Ο γαμπρός του Ντόναλντ Τραμπ έχει ισχυρούς επιχειρηματικούς δεσμούς με την Goldman Sachs και τους δισεκατομμυριούχους μεγαλοεπενδυτές Τζορτζ Σόρος και Πίτερ Τιλ και αποτελεί έναν ισχυρότατο παράγοντα εντός της νέας τάξης  πραγμάτων στο Λευκό Οίκο.
Οι Τούρκοι λοιπόν περιχαρείς αναφέρουν ότι στο δείπνο που παρέθεσε  Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Προέδρου των ΗΠΑ, Ν.Τραμπ, και του Ερντογάν, υπήρξε μια εντυπωσιακή λεπτομέρεια στην συνάντηση των δύο γαμπρών…
Η συνάντηση στο δείπνο, ο οποίος διήρκεσε περίπου 2 ώρες, υπήρχε συζήτηση μεταξύ του γαμπρού του Ερντογάν και υπουργού Ενέργειας και Φυσικών Πόρων Berat Albayrak με τον γαμπρό του  Τραμπ Jared Kushner, η οποία παρήγαγε σίγουρα αποτελέσματα για διάφορα θέματα που αφορούν την ΝΑ Μεσόγειο.
Επίσης και οι δύο έδειξαν οικειότητα και υψηλό  χιούμορ στο δείπνο, αποδεικνύοντας τις καλές σχέσεις μεταξύ τους .
Ο αρχισυντάκτης των ειδήσεων της βρετανικής εφημερίδας The Financial Times, Gideon Rachman, επισήμανε μετά από τη συνάντηση «γαμπρών»,  επισείοντας την προσοχή στη λεπτομέρεια, ότι αυτή θα κρίνει πολλά στην Ανατολική Μεσόγειο, Αιγαίο και Μέση Ανατολή.
Ωστόσο ο Βρετανός έμπειρος δημοσιογράφος διαπίστωσε και κάτι άλλο κοινό ανάμεσα σε Τραμπ και Ερντογάν.
«Και οι δύο υποσχέθηκαν να κάνουν την χώρα τους μεγάλη και πάλι δύναμη . Και οι δύο μετέτρεψαν την διαχείριση της χώρας σε «οικογενειακή επιχείρηση», με τους Berat Albayrak  και Jared Kushner να αποτελούν πολύτιμα στελέχη και στις δύο κυβερνήσεις ακόμα και από σημαντικούς υπουργούς», τόνισε ο ίδιος .
Οι δύο «γαμπροί» σίγουρα συζήτησαν το μέλλον της περιοχής του Αιγαίου που μας αφορά, και τα ενεργειακά σχέδια που πρόκειται να υλοποιηθούν μιας και οι δύο κατέχουν σημαντικές πληροφορίες για τις προθέσεις Τραμπ και Ερντογάν.
Από ότι διαφαίνεται η περιοχή μας δεν έχει επιλεχθεί τυχαία  από τις ΗΠΑ , την Ρωσία και την Τουρκία, διότι όλες οι έρευνες υδρογονανθράκων σε Κύπρο , Ισραήλ, Αίγυπτο, και Ελλάδα αναφέρουν τεράστια κοιτάσματα τα οποία είναι ικανά να τροφοδοτήσουν ολόκληρο τον πλανήτη.
Η πρόσβαση σε αυτά κοιτάσματα χωρών όπως οι ΗΠΑ, η Ρωσία , Κίνα και μικρότερων περιφερειακών δυνάμεων όπως η Τουρκία , θα αποτελέσουν το κύριο διακύβευμα το επόμενο διάστημα.  
Σύμφωνα με Έλληνες επιστήμονες  «περπατάμε και κολυμπάμε πάνω από τη σωτηρία μας. Ένας απίστευτος θησαυρός κρύβεται στα έγκατα της ελληνικής γης, και αφορούν τους υδρογονάνθρακες, δηλαδή το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο με την άντληση των οποίων όχι μόνο  θα ξεχρεώναμε, αλλά θα αναβαθμίζαμε την οικονομία της Ελλάδος ….πολλές φορές.
 Τα ¨κοράκια» και οι «γύπες» μαζεύτηκαν ήδη στην περιοχή μας και εποφθαλμιούν να αρπάξουν τον πραγματικά τεράστιο ελληνικό πλούτο  με κόλπα , με χρεωκοπία, ακόμη και μικρής έκτασης πόλεμο.
Εκτιμήσεις αναφέρουν ότι  θα δημιουργηθούν 100 χιλιάδες θέσεις εργασίας στον πρωτογενή και 200 χιλιάδες στο δευτερογενή τομέα της οικονομίας, από την εκμετάλλευση των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων στην Ελλάδα  .
Η  ποσοτική εκτίμηση των κοιτασμάτων, σύμφωνα με έρευνες από ξένες εταιρείες, μόνο στην Κρήτη  είναι πιθανό να ανέρχονται σε  3,5 τρισ. κυβικά μέτρα φυσικού αερίου.
Ο Έλληνας εμπειρογνώμονας, Ηλίας Κονοφάγος, ο οποίος ήταν γενικός διευθυντής Έρευνας και Παραγωγής Υδρογονανθράκων της Ελληνικά Πετρέλαια εισηγείται άμεσες ενέργειες μεταξύ των κυβερνήσεων Κύπρου και Ελλάδας για την κατάρτιση γεωπολιτικού, οικονομικού και τεχνικού σχεδιασμού σε σχέση με τα κοιτάσματα φυσικού αερίου σε ολόκληρη την περιοχή.
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Φιλελεύθερος» της Κύπρου σημειώνει ότι η μείζων περιοχή μεταξύ Κρήτης-Κύπρου και Αιγύπτου, μπορεί να περιέχει αποθέματα,  15 τρισ. m3 φυσικού αερίου΄, κάτι που αντιστοιχεί σε περίπου αυτάρκεια για  30 χρόνια όλων των αναγκών της ΕΕ .
Μόνο που όλος αυτός ο «θησαυρός» δεν τους ανήκει ούτε τώρα ούτε ποτέ και σύμφωνα με «άνωθεν πληροφορίες» δεν πρόκειται να προλάβουν να τον κάνουν δικό τους σε καμία περίπτωση.
Τα βίντεο εδώ... εδώ... εδώ...ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

4 σχόλια:

 1. οι ιδιοι και οι ιδιοι εδω και δυο χιλιαδες χρονια ...σευχαριστω θεε....δουλος σου ....στα τεσσερα...χαμενο κορμι ....αγγελοι τα φασολια μου....παναγια την χαρτοπετσετα μου...ευχαριστω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Όλοι δουλεύουν γιά να κάνουν το ισραήλ κραταιό και ανίκητο.
  Δείτε τί άλλο κάνει το ψευδοκράτος αυτό με πρόφαση το .... Ιράν!

  http://www.pentapostagma.gr/2017/06/ektakto-%cf%84%ce%bf-%ce%b9%cf%83%cf%81%ce%b1%ce%ae%ce%bb-%ce%bc%cf%80%ce%b1%ce%af%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%cf%83%cf%85%cf%81%ce%af%ce%b1-%ce%bb%cf%8c%ce%b3%cf%89-%ce%b9%cf%81%ce%ac%ce%bd-i%cf%83%cf%81.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Από την αρχή το λέγαμε ότι δεν θα μας αφήσουν να χαρούμε, να απολαύσουμε τα έσοδα από τους υδρογονάνθρακες. Αλλά ο Θεός τα κανονίζει διαφορετικά. Ο Ερτογάν σημερινός και αυριανός μπορεί να είναι μπορεί να μην είναι σύμφωνα με την κατάσταση της υγείας του. ΄Αρα τον γαμπρό του θα τον πετάξει έξω η χούντα που θα αναλάβει την κυβέρνηση της τουρκίας. Ο γαμπρός του Ντράμπ όταν αρχίσουν να κτυπούν τα κανόνια και τα αεροπλάνα θα τρέχει να βρει σπήλαιο να κρυφτεί. Το πεδίο των μαχών είναι στην περιοχή μας, 60 χιλιόμετρα από την Κύπρο είναι η Συρία. Θα σκοτωθούν οι ΄΄μεγάλοι΄΄ ποιος θα μας πιάσει - κλέψει τους υδρογονάνθρακες μας και τελικά θα παραμείνουν δικά μας με το τέλος του πολέμου. ΄Εχουν πάθει όπως τα γεράκια που όταν μυριστούν ψόφιο τριγυρνούν πάνω από το πτώμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Μιχαήλ Παλαιοπάνος

  Και οι μωρές παρθένες με την προσδοκία της χαράς έμειναν, διότι μόνο περίμεναν να έλθει η (Χ)χαρά, χωρίς να δρουν και αυτές, και η (Χ)χαρά, αυτή η κουφάλα, τα είχε με άλλον=τον νυμφίον, και όχι με τις μωρές.
  Χωρίς δηκτική πρόθεση, ο ιέραξ=γεράκι,το ιερό πουλί του Διός, δεν πέφτει σε ψωφίμια, άλλα πτηνά και ζώα το κάνουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ