Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017

Ένας ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, ΤΟΛΜΑ. Κίνησις Αποτροπής Σφαγής Οδυνηρού Θανάτου Των Προς Βρωσιν Ζώων! ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ ΤΟΥ ΧΑΛΑΛ - ΚΟΣΕΡ


       

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟΟ δικαστικός αγών θα διεξαχθεί ευπρεπώς και με κάθε επιμέλεια μέχρι την ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ !Επιτέλους ένας Άνθρωπος και έγκριτος νομικός από το κλείνον άστυ, τόλμησε να πάρει την πρωτοβουλία, σ΄ένα ΕΓΚΛΗΜΑ που συντελείται και έγινε γνωστό τον τελευταίο καιρό, το οποίο έχει πολλές θεατές και αθέατες πτυχές: 
Υγείας, πολιτικές... κοινωνικές... θρησκευτικές... διατροφικές... πολιτισμικές...νεοταξίτικες... προπαγανδιστικές... ηθικές... εγκληματικές... λατρευτικές.. παγανιστικές  και άλλες...


Η πρωτοβουλία του εξαίρετου νομικού κ. Γεωργίου Κωσταρέλλου, μέσα από την σελίδα του, ήδη έτυχε μεγάλης ανταπόκρισης και πολλοί οι διαδικτυακοί φίλοι που προσέτρεξαν να δηλώσουν συμμετοχή στο πόνημά του.

Το θέμα, μας αφορά ΟΛΟΥΣ.

Εν αγνοία μας είμαστε συμμέτοχοι σ' αυτό το ανοσιούργημα της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΘΑΝΑΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ.Το μαρτύριο του "βίαιου" θανάτου και στην κατάσταση σόκ και πανικού που είναι το ζώο, ο εγκέφαλος του ζώου απελευθερώνει αδρεναλίνη και άλλες ορμόνες οι οποίες περνάνε στα ζωτικά όργανα αλλά και τους ιστούς και οι οποίες θεωρούνται και είναι τοξικές για τον ανθρώπινο οργανισμό.
Είναι η μέθοδος  μέθοδος Κόσερ, ή Χαλάλ.Το τυπικό στοιχείο της σφαγής δεν είναι μόνο ισλαμικό έθιμο.
Είναι αντιγραφή του "κόσερ", του ιουδαϊκού τυπικού.
Και οι Εβραίοι, αν δεν είναι "κόσερ" τα κρέατα, δεν τα τρώνε.
Παρακολουθείστε το βίντεο  εδώ και θα αντιληφθείτε περί τίνος πρόκειται.  


Η μέθοδος Χαλάλ, δεν αποτελεί μόνον Ισλαμικό έθιμο, αλλά αντιγραφή από το εβραϊκό Κόσερ.
Το σκανδαλο των κρεατων Χαλαλ ή Κόσερ, εχει δυο σοβαρες παραμετρους:
Η πρώτη, αφορά στην βάρβαρη σφαγή των δυστυχισμένων ζώων, τα οποία όχι μόνον χάνουν τη ζωή τους, αλλά με την μέθοδο αυτή, υποφέρουν τα πάνδεινα, καθώς επί 15 έως και 20 λεπτά μετά την θανάτωσή τους, υποφέρουν φρικτά.Η δεύτερη έχει σχέση με την ακούσια (οταν ο αγοραστής του χαλάλ κρέατος ειναι χριστιανός ή άθρησκος) χρηματοδότηση των τζαμιών ακόμα και σαλαφιστικών οργανώσεων, δεδομένου ότι ένα μέρος του τιμήματος διοχετεύεται στον πιστοποιούντα "το χαλαλ" του κρέατος.

Μήπως και στην περίπτωση των κοτόπουλων της εταιρείας "ΠΙΝΔΟΣ", η μουφτεία, εισπράττει ένα σεβαστό ποσόν από τις πωλήσεις κοτόπουλων χαλάλ στους... "άπιστους";;;
Μήπως πρέπει να υποβληθούν και μηνύσεις κατά της... "ελληνικής" εταιρείας "ΠΙΝΔΟΣ";;;Αρκετά μας κοστίζουν σε ζωές και χρήματα οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες.. να  μην πληρώνουμε και τους μουσουλμάνους της Θράκης.

Και μην σας προξενεί εντύπωση η αποκάλυψη.

Πρόκειται για ένα ΣΚΑΝΔΑΛΟ που δεν αρχίζει και τελειώνει στην ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΜΑΣ ΑΛΥΣΙΔΑ και στην υγεία μας που πλήττεται, αλλά ένα ΣΚΑΝΔΑΛΟ, το οποίο δρα οργανωμένα και αποσκοπεί στην ανατροπή εν αγνοία μας, της υγείας μας ενώ έχει και όλες τις ανωτέρω πτυχές.Και αρκεί ένα σερφάρισμα στο διαδίκτυο για την μέθοδο ΧΑΛΑΛ, για να διαπιστώσετε περί τίνος πρόκειται.

Η πρωτοβουλία του εξαίρετου νομικού κ. Γεώργιου Κωσταρέλλου, πρέπει να τύχει μεγάλης ανταπόκρισης απ' όλους εμας.

Αυτό το έγκλημα, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.
Δεν αποτελεί μόνον βιασμό των ζώων, αλλά και βιασμό όλων μας... δηλαδή έναν βιασμό της φύσης.


Καλλιόπη Σουφλή

 Φωτογραφία του Γεώργιος Θ. Κωσταρέλλος.
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΙΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΔΡΑΣΕΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΣΦΑΓΗΣ ΟΔΥΝΗΡΟΥ ΜΕ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΩΝ ΠΡΟΣ ΒΡΩΣΙΝ ΖΩΩΝ.

Δ Ρ Α Σ Ι Σ !

Αποκτηνωμένοι από τον ίδιο τους τον εαυτό παρακολουθούν όλοι τον βιασμό της Φύσεως και της ανατάσεως του αν- θρωπίνου είδους. 

Στα πλαίσια αυτά και μέσα στον στρόβιλο των καθημερινών προβλημάτων επιβιώσεως, τον οποίον αυτή η ίδια άφρων, χαμερπής, αισχρά και εγκληματική συμπεριφορά των πάμπολλων διπόδων θηλαστικών επεσώρευσε στα αθώα πλάσματα αυτού του πλανήτου εκδόθηκε η με αριθ. Κοινή Υπουργική Απόφαση 951/44337/2017 (ΦΕΚ 1447/Β/ 27- 4-2017).

Με την κατάπτυστη αυτή υπουργική απόφαση θεσπίστη
κε η θανάτωση των προς σφαγή ζώων Για λατρευτικούς λόγους (Κosher-Ηalal) ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ με το παράλογο και ανήθικο επιχείρημα της αντίστροφης «λογικής» (των σημερινών υπανθρώπων) ότι : « τούτο συμβάλλει στην προστασία των ζώων » καθώς και ότι «είναι σύμφωνο προς Οδηγία της ΕΕ» με το αισχρό και ψευδέστατο επιχείρημα ότι θα χορηγείται στα προς θανάτωση ζώα αναισθητική ένεση αμέσως μετά την πρώτη τομή. 


Όμως, είναι παγκοσμίως γνωστόν, ότι οι σφαγές Κosher και Ηalal ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΤΟΥ ΖΩΟΥ ΖΩΝΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ! συνάμα δε η πρώτη τομή σφαγής του ζώου αποτελεί ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ ΤΟΥ!

Το δικηγορικό μου γραφείο αυτοβούλως και χωρίς κανένα, πλήν του ηθικού, συμφέρον, ξεκινά δικαστική μάχη στο Συμβούλιο της Επικρατείας με στόχο της ακύρωση του κατάπτυστου αυτού Προεδρικού Διατάγματος που ακυρώνει κάθε έννοια συστήματος Αξιών και ανθρώπινου πολιτισμού με το πρόσχημα θρησκευτικής αντιφυσιοκρατικής ανωμαλίας.

Μέχρι την Δευτέρα, 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017, πρέπει να κατατεθεί Αίτηση Ακυρώσεως του εν λόγω Προεδρικού διατάγματος αλλιώς δεν υπάρχει εκ του δικαιϊκού συστήματος δυνατότητα ακυρώσεώς του! 

Θα ακολουθήσει κατάθεσις αιτήσεως αναστολής εκτελέσεως του αυτού Π.Διατάγματος, επιδόσεις αμφοτέρων στα συναρμόδια Υπουργεία, κρίσις της αρμοδίας Επιτροπής Αναστολών για έκδοση Προσωρινής Διαταγής, συζήτηση της Αίτησης αναστολής εκτελέσεως. 

Κόστος πραγματικών εξόδων καταθέσεως, επιδόσεων μέχρι και επίδοση της αποφάσεως επί της αιτήσεως αναστολής εκτελέσεως 700 ευρώ χωρίς ένα ευρώ αμοιβή μου.

Οσοι επιθυμείτε, μπορείτε να συμμετέχετε :


1ον) Ζητώντας μου να συμπεριληφθείτε σαν διάδικοι (αιτού-
ντες) στην Αίτηση Ακυρώσεως και στην Αίτηση για την Ανα-
στολή εκτελέσεως. 
Μου αποστέλλετε : Ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, πλήρη διεύθυνση κατοικίας σας, Αρ. αστ., Ταυτότητος και εκδόν Α.Τ , AΦM σας στο email μου : costarelloslaw@yahoo.gr

Βάσει των στοιχείων σας θα συνταχθεί Ειδικό πληρεξούσιο και θα κληθείτε να το υπογράψετε.
ή/και
2ον) Με την κατάθεση οιασδήποτε συμβολής σας στον τραπε-
ζικό λογαριασμό μου στην ALPHA BANK με αριθ. 113-002101-022109.
Οταν συμπληρωθεί το ποσόν των 700 ευρώ θα υπάρξει ανακοίνωσή μου στην Ομάδα να σταματήσουν περαιτέρω καταβολές.Ακόμη και άν, δι΄ οινδήποτε λόγον, αδυνατείτε - παρά την θέλησή σας - να ανταποκριθείτε στα ως άνω, οι ειλικρινείς ευχές σας θα ενδυναμώνουν τους συμμετέχοντες.

Ο δικαστικός αγών θα διεξαχθεί ευπρεπώς και με κάθε επιμέλεια μέχρι την ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ !ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

2 σχόλια:

  1. Ἐκτός τῶν ἄλλων πού ὀρθότατα ἐπισημαίνει ὁ Δικηγόρος κ. Κωσταρέλλος γιά τόν φοβερόν πόνον τῶν ἀπροστατεύτων ζώων, χάριν τῶν βαρβάρων, θεωρῶ ἐπιπλέον ὅτι τό κρέας πού ἔχει προηγουμένως περάσει ἀπό λατρευτική μουσουλμανική τελετή εἶναι ὅπως τά ἀπαγορευμένα ἀπό τό ἱερόν Εὐαγγέλιον εἰδωλόθυτα. Ἔστω ὅτι εἶσθε προσκεκλημένος/η σέ τραπέζι. Πῶς θά γνωρίζετε ὅτι δέν θά φάγετε Χαλάλ; Τίθεται, δηλαδή, καί θέμα Ὀρθοδόξου πίστεως. Νά σταματήσῃ αὐτό τό ΑΙΣΧΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΕΙΛΤΕ ΟΝΟΜΑ ΚΛΠ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ Ή ΜΕ ΕΝΑ Ή ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ. ΧΙΛΙΑ ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΑΞΙΕΠΑΙΝΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ