Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017

ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Ο Πατριωτισμός στην Βουλή εκφράζεται μόνον με καυγάδες και τυμπανοκρουσίες, και με έργα μηδέν – Ξεχασμένη η Θράκη 


ÓÔÉÃÌÉÏÔÕÐÁ ÁÐÏ ÔÇ ÍÅÁ ÂÏÕËÇ(PHASMA/M.KARAGIANNIS)

Ο κατακερματισμένος πατριωτικός χώρος προκαλεί  μελαγχολικές σκέψεις  για τα πραγματικά κίνητρα  των ανθρώπων  που τον ενσαρκώνουν σήμερα.Άλλοι δηλώνουν πατριώτες- μέχρι και η «ψοφοδεξιά»  με την παροιμιώδη υποτέλεια της αυτό δηλώνει- , άλλοι δηλώνουν  νοσταλγοί της «πατρώας θρησκείας»  δηλαδή δωδεκαθεϊστές, άλλοι παγανιστές, άλλοι ασπάζονται τον Χίτλερ και τον ναζισμό, φιλοτεχνούν αγκυλωτούς σταυρούς στα χέρια τους, άλλοι δηλώνουν άθεοι, κάποιοι δεν το κρύβουν άλλωστε  ότι ρέπουν στον σατανισμό και την  μασονία και πάει λέγοντας.

Ως πραγματικός Έλληνας που αγαπάει τον τόπο και  την  φυλή του δεν ενεργεί σχεδόν κανένας.

Όλοι όμως έχουν ένα στόχο. 
Να καταστρέψουν και να ευτελίσουν ο,τιδήποτε  πατριωτικό και Ελληνικό στα μάτια  αυτού του καθεύδοντος πλήθους.

Γι αυτό άλλωστε οι αριστερίζοντες και οι αποτυχημένοι μπολσεβίκοι δεν χρειάζεται να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσπάθεια για  να διεμβολίσουν τον υποτιθέμενο και διάτρητο Εθνικιστικό χώρο.

Φροντίζουν πριν από αυτούς, τους μυσαρούς, καταστροφικούς  και καλοβολεμένους αριστερούς, οι γυμνοσάλιαγκες του Εθνικισμού.


Όλοι αυτοί οι  ψευτοεθνικιστές  διεκδικούν δάφνες αλάθητου, κατηγορεί ο ένας τον άλλο, ποτέ όμως δεν είπε κανείς από  τους θλιβερούς  τιμητές  να σταματήσουν   οι επικρίσεις μεταξύ των  και όλοι μαζί να πορευθούν στον ένα και κοινό σκοπό για την  σωτηρία του Έθνους και της φυλής, χωρίς κόμματα και αποκόμματα.


Προκαλεί θυμηδίαν και θλίψη να βλέπει κανείς την ατέλειωτη δημιουργία κομμάτων, κομματιδίων, πατριωτικών ενώσεων, αυτοαναγορευομένων σε σωτήρες του Έθνους αλλά και όσοι  δεν κομματίζονται τάχα, να έχουν απασφαλίσει και να πυροβολούν με το ποταπό σλόγκαν «Οι γραικύλοι πρέπει να πεθάνουν».Δεν είναι όλοι Γραικύλοι, κύριοι τιμητές κακής κοπής…


Η εικόνα λοιπόν ζοφερή σε όλο τον πατριωτικό χώρο. 
Σε ένα χώρο που θα έπρεπε να είναι μια αρραγής γροθιά ενάντια  στους  ολετήρες  της παγκοσμιοποίησης, ενάντια  στους ύπουλους  κοσμοεξουσιαστές, που θέλουν με οποιοδήποτε τίμημα να αλλοτριώσουν συνήθειες,  ήθη και έθιμα ,παλαίφατες παραδόσεις και να διαβρώσουν σαν το σαράκι την ύπαρξη της  ίδιας της φυλής μας.


Αντ αυτού ο πατριωτισμός στο κυν-νοβούλιο εκφράζεται μόνο  με καυγάδες ,με τυμπανοκρουσίες, με παχυλά λόγια, με πράξεις και με έργα όμως, μηδέν!


Και για να το ξαναπώ. Πόσες φορές αποφάσισαν οι κοινοβουλευτικοί πατριώτες (!)να στείλουν μόνιμα εδώ στην ξεχασμένη Θράκη ένα βουλευτή υπηρεσίας, που θα είναι το μάτι και το αυτί των, για την αντιμετώπιση έστω και υποτυπωδώς της ανθελληνικής λαίλαπας που έρχεται ολοταχώς και σε πολλά επίπεδα; 

Μάλλον καφεδάκι και  καλοφτιαγμένο φραπέ αρέσκονται να πίνουν  στο κλεινόν Άστυ και μάλιστα σε επώνυμα καφέ του κέντρου, αμπελοφιλοσοφώντας, πλην όμως ανεπαρκώς! Την θυμούνται την ρημαγμένη και εγκαταλελειμένη αυτή Θρακική  γη   μόνο λίγο πριν τις εκλογές προς άγρα και μόνο ψήφων.


Γιατί δεν πρέπει να ξεχνά κανείς και κάποιο πατριώτη, διαπρύσιο κήρυκα των Εθνικών δικαίων  που με την πένα του και την λαλιά του παλαιότερα  κόπτονταν  για την Θράκη, γι αυτό άλλωστε και η αρχικά πομπώδης ενασχόλησή του με την περιφέρεια της Ανατ. Μακεδονίας  και Θράκης  και τα προβλήματά της, στην συνέχεια όμως ολίγον κατ ολίγον το φεγγάρι και ο οίστρος του πατριωτισμού του  λιγόστεψε…


Και ενώ αυτά συμβαίνουν λίγο πολύ  στο κυν-οβούλιο από πλευράς πατριωτικού Εθνικισμού, ακόμη χειρότερα είναι τα πράγματα  στα παρατεταγμένα κόμματα σε στάση αναμονής απέξω. Γιατί οι αποτελούντες αυτά ονειρεύονται να γίνουν « χαλίφης στην θέση του Χαλίφη» 


Μέχρι και την επωνυμία τους προσαρμόζουν,  έτσι ώστε συνειρμικά ο αφελής ραγιάς να σκέπτεται  την έξωθεν υποστήριξη κρατερών και ανερχομένων στην Ευρώπη  εθνικών παρατάξεων προς την εδώ  πατριωτική  θυγατρική δική μας.


Αξιοθρήνητη εξέλιξη πράγματι, που πρέπει να τονισθεί ,έστω κι αν προκαλέσει δυσαρέσκεια  σε κάποιους.Ή μήπως  ξεχνά κανείς τον άλλο ζητωπατριώτη που υπόσχεται πληρωμή του χρέους μας με το θρυλικό καταπίστευμα-σαν το Άγιο Δισκοπότηρο το ψάχνουμε!-και γι’ αυτό προτείνει κατάθεση εξουσιοδοτήσεων στην οικεία εφορία.


Για να εξευμενίσει  μάλιστα και τους Θεούς παρακινεί για σπονδές στον Δία με πολλούς  ευφάνταστους στην αρχαία Ολυμπία! Πολλά λοιπόν τα κόμματα και τα αποκόμματα του πατριωτικού χώρου προσδιοριζόμενα τα περισσότερα από αυτά με δεξιές καταβολές.


Όμως ο πραγματικός Πατριώτης και Έλληνας δεν είναι ούτε δεξιός ούτε αριστερός. Είναι απλώς Έλληνας που πονάει και ιδρώνει για το καλό της φυλής και όχι για την τσέπη του. 

Που αηδιάζει για τα κόμματα, που το μόνο που κάνουν είναι να διαιρούν την κοινωνία, όπως και ο βαθυστόχαστος Πλάτων  εύστοχα   έλεγε.

 Ακούστε με την ευκαιρία,  τι λένε τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών για την διαίρεση του λαού σε κόμματα. 
«Η διαίρεση του λαού σε κόμματα  έχει υποτάξει τους πάντες  σ εμάς, γιατί, για να στηρίξει κάποιος μια ανταγωνιστική μάχη, χρειάζεται το χρήμα – και το χρήμα  βρίσκεται όλο στα χέρια μας» (Τα πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών- ένατο πρωτόκολλο, σελ 101 εκδόσεις Κάκτος 2003)Ιδού λοιπόν ποιών το παιχνίδι παίζουν οι υποτιθέμενοι πατριωτικοί κύκλοι που «κατασκευάζουν»  κόμματα  και ονειρεύονται να εισέλθουν  στην  πνευματική και εθνική σήψη του κυν-οβουλίου!


Αυτών που φρίττουν στο άκουσμα της  ιερής λέξης Ελληνισμός! Των άφιλων και αντεθνικών  κοσμοεξουσιαστών, που επιδιώκουν μία παγκόσμια διακυβέρνηση, μία παγκόσμια θρησκεία και λαούς σαν και μας υποταγμένους στο αδυσώπητο δόρυ του Σιωνισμού και του άκρατου κέρδους!  

Αφού το χρήμα το έχουν στα χέρια τους  υποτάσσουν λοιπόν οι σύγχρονοι αυτοί εωσφόροι τα πάντα.


Δεν είναι έτσι θα αντιτάξουν οι δήθεν πατριώτες, όμως οι πράξεις τους  δυστυχώς αυτό  δείχνουν! 

Αλλιώς θα ήταν όλοι ενωμένοι, απαξιώνοντας την πανσπερμία κομμάτων και την ένταξή τους σε ένα από αυτά. 

Αφήσαμε στο τέλος τις εκατοντάδες πατριωτικές και δήθεν εθνικιστικές ενώσεις που εκφράζονται και με διαδικτυακά ιστολόγια καθώς  κόπτονται κι αυτές με την σειρά τους για το Ελληνικό Έθνος και τα δίκαια της φυλής.


Η παρατηρούμενη όμως ισοπέδωση των πάντων και ιδιαίτερα των ιερών παραδόσεων και όχι κατ ανάγκη θρησκευτικών( αν και δεν μπορεί να λοιδορείται απαξιωτικά και χωρίς επιχειρήματα ο Τριαδικός Θεός, ούτε η αποσύνδεσή του από την αρχαία Ελληνική φιλοσοφική σκέψη, γιατί έτσι τους αρέσει, ούτε να επιβραβεύεται  ο μυσαρός  και νωχελικός στην σκέψη  υπουργός παιδείας Φίλης, γιατί θέλει την κατάργηση των θρησκευτικών), σε αντίθεση με την επιβράβευση από μέρους των, περιθωριακών κύκλων, τιμητών ως νέων «Ρομπέν των  δασών» μιας κροκοδείλιας πράγματι  πολιτείας και κατ ανάγκη κοινωνίας, χωρίς όμως οι τελευταίοι, αναρχικής κοπής, σκοτεινής και άδηλης προέλευσης «επαναστάτες», να θέτουν κάτι εποικοδομητικό,  μας οδηγεί αναπόφευκτα στο συμπέρασμα, πως, αν τέτοιου είδους πατριωτικοί κύκλοι δεν σπάνε πλάκα και «τρολάρουν» ασυνείδητα στο διαδίκτυο,  τότε νομοτελειακά προευτρεπίζουν και προετοιμάζουν το έδαφος για το απόλυτο μπάχαλο!


Ιδού λοιπόν αγαπητοί Συνέλληνες η εικόνα του υποτιθέμενου πατριωτικού χώρου ,που έπρεπε να έχει άλλη αποστολή, ενώνοντας όλους τους Έλληνες για μια άλλη πορεία  σωτηρίας του Έθνους, μέσα από αξιοκρατία και αριστοκρατία χωρίς να γίνεται ο «Δούρειος ίππος» των οθνείων κοσμοεξουσιαστών που υποτονθορύζουν και σιγοψιθυρίζουν… «Και αυτούς τους ελέγχουμε…»


Η  μάχη για τους πραγματικούς και όχι δορυάλωτους Έλληνες συνεχίζεται..!


Ηλίας Ν. Ηλιακόπουλος, 
Δρ. Νομικής, Δικηγόρος

 
ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

8 σχόλια:

 1. "... Ξεχασμένη η Θράκη ..."
  Είσαι σίγουρος Η. Ηλιακόπουλε;
  Η Χαρά Νικοπούλου, η ηρωική δασκάλα της Θράκης είναι τώρα στην Χρυσή Αυγή.
  Η ηρωίδα αυτή με ΕΡΓΑ απέδειξε την αγάπη της για την Θράκη και γενικώς τον Ελληνισμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Είχε σχολιάσει πριν χρόνια ο Αρχάγγελος Ohne Gnade για την Χαρά Νικοπούλου... "αφελής και άλλοι παίζουν παιχνίδι στις πλάτες της..."
   Κάτι είχε γράψει για τον ρόλο του συζύγου της με την Εβραϊλα...
   Πρέπει να το βρω αυτό το σχόλιο...
   ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ...
   ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΓΝΩΡΙΖΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...

   Διαγραφή
  2. ΗΛΙΑΣ ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ6 Ιουνίου 2017 - 9:29 μ.μ.

   η κα Χαρά Νικοπούλου από την απομονωμένη περιοχή του Μ.Δερείου μεταπήδησε στα σαλόνια της Βουλής, ιδιαιτέρα του Βουλευτή Μαγνησίας Ηλιόπουλου και έτσι φίλτατε ανώνυμε απέδειξε την αγάπη της για την Θράκη...Γι αυτό λοιπόν περήφανοι χρυσαυγήτες φροντίζετε δια της τηλεπαθητικής και εκ του κλεινού Άστεως να θωρακίζετε την Θράκη...Εδώ παλληκάρια γελάμε ασταμάτητα...

   Διαγραφή
  3. Κύριε Ηλιακόπουλε, προσωπικά κλαίω... δεν μπορώ να γελάσω, με την μεταπήδηση της Χαράς Νικοπούλου σ' ένα κόμμα που ο αρχηγός του, τουλάχιστον, είναι ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ.

   Κρίμα.. καταρρίπτεται άλλο ένα πρότυπο Ελληνίδας.
   Θα το καταλάβει κάποια στιγμή, μα θα είναι πολύ αργά για την ίδια.
   Από εμένα τουλάχιστον, έχει πλέον την χλεύη μου.

   Διαγραφή
  4. ΗΛΙΑΣ ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ7 Ιουνίου 2017 - 12:30 π.μ.

   Κα Πόπη Σουφλή δυστυχώς είναι θλιβερό αυτό που έκανε η τάχα ηρωϊκή δασκάλα και έτσι πράγματι η κατάσταση είναι για κλάματα. Παρατηρήστε όμως , ότι ο ανεγκέφαλος ανώνυμος ακόμη και μετά την αποκάλυψη της σκληρής αλήθειας δεν είναι διατεθειμένος να αποδεχθεί την κατάντια αυτή .Αλήθεια , πότε ο αρχηγός τους ανέβηκε τόσα χρόνια, έστω και μια φορά στην θράκη; Ιδού λοιπόν , πως εκδηλώνει το ενδιαφέρον του για την πολύπαθη αυτή περιοχή... Λόγια -λόγια -λόγια...

   Διαγραφή
  5. Κύριε Ηλιακόπουλε, βρήκα μια παλιά δήλωση της Χαράς Νικοπούλου και την μεταφέρω εδώ, αν και προτίθεμαι να την κάνω ανάρτηση, γιατί έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον:
   "Ελληνες…
   δεν ειναι ωρα να ανηκουμε στην αριστερα ο στην δεξια..
   ανηκουμε στον χριστο και στην ελλαδα..
   εκει που ανηκε καθε ελληνας ηρωας..", είχε δηλώσει η Χαρά Νικοπούλου.
   Και εισέπραξε ένα εξαιρετικό σχόλιο από τον αείμνηστο και εξαίρετο σχολιαστή με την άπειρη γνώση προσώπων,γεγονότων και καταστάσεων, τον Αρχάγγελο Ohne Gnade, όπως υπέγραφε:

   "Ἀρχάγγελος...Ohne Gnade said
   Ιουνίου 29, 2015 στις 7:49 μμ

   Ἐντελῶς…ΓΤΠ;

   Μά ἐντελῶς…»ὅμως»;

   Τήν δουλεύουνε ψιλό γαζί ὁ…$τρατηγιστής τῶν «ἀοράτων συνόρων μέ Τουρκία» καί τῶν «ἀμοιβαία μή γκρίζων Ζωνῶν», ὁ Λυγερός καί τό λιμό, ἡ $φουγγαρίστρα του πού τῆς πα$$άρανε γιά…$ύζυγο γιά νά προμοτάρουνε μέ πατριωτικό φερεντζέ στή Θράκη τίς ΕΟΖ τῶν Γιούνκερ – Ἄκερμαν – Νετανιάχου and «Friends», καί ἀντί νά…ξεστρΑΑΑβωθεῖ ἡ…»λιψή», τήν είδε καί…

   …πΑΑΑ$$ιονάρα.

   Να΄ρίξω…$εμινάριο…

   …»πάλι»;

   Ἄσε…

   …βαρκοῦμαι."
   https://olympia.gr/2015/06/29/%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%AC-%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B5%CF%83-%CF%80%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CF%85/

   Όπως αντιλαμβάνεστε, με την επιλογή της να πάει στον ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ, η Χαρά Νικοπούλου, επιβεβαίωσε απόλυτα τον εξαίρετο σχολιαστή.
   Αυτοαναιρέθηκε η κυρία και ξέπεσε στα μάτια του κόσμου που την πίστεψε.

   Διαγραφή
 2. αυτα που γραφει το κειμενο πεστε τα στους ρουμανοβλαχους , γκαραγκουνηδες , στον ταυγετο , στα ιονια νησια , σαρακατσανους , πομακους , και σε καποια υψωματα της ηπειρου τι σημαινει ελληνας περιφανος και πατριωτης.Παρακαλω μην ξεχασετε τους ετσι και αλλοιως της καλαματας , και την ζαχαρω με τα περιχωρα της , παρτε και ενα τηλεφωνο στους αγριους του αγρινιου , οχι την ωρα που ξανε ταρχιδια των τα σκυθικα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΗΛΙΑΣ ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ7 Ιουνίου 2017 - 12:32 π.μ.

   Άραγε σκέφτηκες ποτέ το επίπεδό σου αξιοθρήνητε οπαδέ της "μαύρης νύχτας ";

   Διαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ