Σάββατο, 3 Ιουνίου 2017

Τα όμορφα τζαμιά, όμορφα καίγονταιΩστόσο, τα όμορφα τζαμιά, όμορφα καίγονται...
Κι ο καπνός καμιά φορά κρύβει από κάτω του, το Πυρ των επ-αναστάσεων....


 
 
 
 
Στις φωτό βλέπετε το μεγαλύτερο τζαμί του δυτικού κόσμου, το Μπεητούλ Φατάχ στο Νότιο Λονδίνο, πνιγμένο στους καπνούς.
 
 
Η φωτιά φαίνεται ότι ξέσπασε το απόγευμα του Σαββάτου [27/5/2017] αλλά τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχον, εφόσον όλες οι υπηρεσίες του ισλαμοκρατούμενου Λονδίνου, μαζί με 70[!] πυροσβέστες, έσπευσαν να προκάνουν.
[Θυμίζω ότι το Λονδίνο διαθέτει μουσουλμάνο δήμαρχο και συνεχίζει να τον διαθέτει, παρά τα του Μάντσεστερ...] 

Η αιτία της φωτιάς προς το παρόν είναι άγνωστη [ή επιβάλλεται να μένει άγνωστη]
Κανείς, ούτε μουσουλμάνος, ούτε αγγλόφωνος λευκός Λονδρέζος, δεν βγήκε να πει πως τη φωτιά πιθανόν να την έβαναν Βρετανοί πατριώτες, που δεν αντέχουν πλέον να βλέπουν τη χώρα τους υπό μουσουλμανική κατοχή και εξεγέρθηκαν.
Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο προφανώς θα κινουσε τη δαμόκλειο σπάθη των αντιρατσιστικών νομων, επιλεκτικά κατά των Βρετανών πατριωτών και οι πολυπολιτισμικοί δικαστές θα τους έκοβαν τον κώλο.
Αντιθέτως μουσουλμανικές πηγές, έκαμαν δειλά λόγο για ατύχημα που προήλθε από απροσεξία κάποιου μάγειρα!  
  
Η είδηση δεν πρόκειται να μεταδοθεί, από τα καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης, ει μη μονον ως φαρσα.
Οι λευκοί Ευρωπαίοι θα πρέπει να παραμείνουν στην κατασκευασμένη φαντασίωση, ότι το Ισλαμ είναι μια θρησκεία Ειρήνης, Αγάπης και Ελέους. Η αποκοτιά μιας χούφτας πατριωτών, που εξεγείρονται κατά της Ε΄φάλαγγας των Αγαρηνών στην Ευρώπη, μετά την παρανοϊκή βία που έχει ασκηθεί απάνω τους και απάνω στα κεφάλια των παιδιών τους, είναι πολύ κακό παράδειγμα για τις υπνώττουσες ευρωμάζες, διότι αποδείχνει πως δεν πιάνουν σε όλους τους Ευρωπαίους οι νεοταξίτικες μέθοδοι ελέγχου του νου.

Ωστόσο, τα όμορφα τζαμιά, όμορφα καίγονται...
Κι ο καπνός καμιά φορά κρύβει από κάτω του, το Πυρ των επ-αναστάσεων....
Σας δίδω εδω και συνδεσμούλι, να διαβασετε...
      
Τα όμορφα τζαμιά λοιπόν, όμορφα καίγονται...
Και το μπεητούλ φατάχ είναι στ' αλήθεια, ένα πολύ όμορφο χτίσμα, που συμπυκνώνει στοιχεία τόσο της ινδομογγολικής αρχιτεκτονικής παράδοσης, όσο και της μεταμοντέρνας δυτικής τέχνης.

Το Ισλαμ βεβαίως έχει βαθιά παράδοση στην αρχιτεκτονική. Ο πιο γνωστός αρχιτέκτων του ισλαμικού κόσμου, σ' εμας τους Έλληνες, είναι ο περίφημος Σινάν, που έφτιαξε τα εκπληκτικά κτίρια της Κωνσταντινουπόλεως στον καιρό του Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπούς [Μπλε τζαμί, τέμενος του Σουλεϊμάν, λουτρα της Ρωξελάνης κ.ά.]
Επίσης ιδιαιτέρως γνωστά είναι τα αραβουργήματα της Αλάμπρα στην Ισπανία, καθώς και το υπέροχο Τατζ Μαχαλ, στην Ινδία, για το οποίο ελάχιστοι γνωρίζουν πως πρόκειται περί μουσουλμανικού μαυσωλείου και όχι Ινδικού ναού.
[Το αστείο δε είναι ότι το Τατζ μαχαλ, ένα μνημείο της ινδομογγολικής δυναστείας του Άκμπαρ, αποτελεί σήμερις το σήμα κατατεθέν της ινδουϊστικής Ινδίας, τουλάχιστον για το ευρύ κοινό, που γνωρίζει τον πολιτισμό των Βεδών, από τις καρτ ποστάλ...]

Ωστόσο η ικανή και αναγκαία συνθήκη για την αναπτυξη της πολυπολιτισμικότητας στις μάζες, είναι η πολιτισμική υποβάθμιση και η διαστρέβλωση της ιστορίας.
Αλλιώς, αν δεν είχαμε καταντήσει δηλαδή ανιστόρητοι, αδαείς και γνωστικοί αμπλαούμπλες, εμείς οι Ευρωπαίοι θα θαυμάζαμε τα όμορφα έργα του Ισλάμ, όπως θα έπρεπε να τα θαυμάζουμε...
Ως αξιοθέατα στις χώρες του Μωάμεθ.
Όχι να τα μπάζουμε μέσα στις ίδιες μας τις χώρες...


Τα όμορφα τζαμιά λοιπόν, όμορφα καίγονται.
Κι αν καμιά φορά βρεθεί ρε παιδί μου, κανένας τρελαμένος Λονδρέζος, που οι μουσουλμάνοι του έχουν ξεκωλιάσει τη γυναίκα ή που το παιδάκι του, βρέθηκε κατα λάθος στην πορεία ενός Αλλαχουακμπαρίστα, τότε το βρίσκω πολύ πιθανό, από τη σύγχυση να ξεχάσει το τηγάνι στη φωτιά και να μπουρλοτιάσει κανένα τζαμί [κατά λάθος, για να εξηγούμαστε...]
Και μην πάει ο νους σας ότι εγώ προσωπικώς, επικροτώ την οποιαδήποτε μορφή βίας.

Αντιθέτως δηλώνω υπεύθυνα ότι: "αποκηρύσσω τη βία απο όπου και αν προέρχεται"

Αυτό φυσικά σημαίνει ότι οι εξεγερμένοι ιακωβίνοι του τέλους του 18ου αιώνα ή οι επαναστατημένοι μπολσεβίκοι των αρχών του 20ου αιώνα, που χρησιμοποίησαν βια για να ρίξουν τους τυράννους τους, θα έπρεπε να καταδικαστούν ως εγκληματίες και η Ευρώπη να κυβερνιέται ακόμα από βασιλιάδες και τσάρους.
Για να μην σας πω το τι θα έπρεπε να κάμουν σε κάτι επαναστάτες τύπου Καραϊσκάκη ή Γκαριμπάλντι, που σήκωσαν τα όπλα για τη λευτεριά της πατρίδας τους.

Δηλαδή, το να πιστεύει άνθρωπος αυτή την άκρως ανιστόρητη μπούρδα περί αποκήρυξης της βίας, από όπου και αν προέρχεται, παναπεί ή ότι είναι εκ γενετής συριζαίος ή ότι είναι αθεράπευτα ηλίθιος.
Η ανθρωπότητα δεν κινείται δια των ανθεστηρίων, αλλά δια του Πολέμου, όπως έλεγε και ο σοφότατος παππούς μας, ο Ηράκλειτος.

Εγώ βεβαίως αποκηρύσσω τη βία από όπου και αν προέρχεται επειδή είμαι ένας πάμπτωχος και άνεργος Έλλην πολίτης και σε περίπτωση που ο οποιοσδήποτε ρουφιάνος της αριστεράς μου ρίξει μια μήνυση για παράβαση του αντιρατσιστικού νόμου, θα παρακαλάω για κανα πακέτο τσιγάρα στη φυλακή.
Αν μπορούσα τουλάχιστον να πληρώσω για δικηγόρο τον κ. Σαράκη, ίσως και να σας έλεγα ότι ο αμυνόμενος έχει κάθε νόμιμο δικαίωμα να ασκήσει βία κατά του εισβολέα που απειλεί τη ζωή του, την τιμη του, τον τρόπο ζωής του, την πατρίδα του ή τα αγαπημένα του πρόσωπα.
Αυτό δα έλειπε να μας βιάζουν οι έγχρωμοι [αραπάδες θα τους έλεγε ο Μακρυγιάννης] και μεις να τους ζητάμε και δεύτερο, όπως κάποιες αρσενικές μικρές Ολλανδέζες, που τους ξεκωλιάσανε οι Σομαλοί κι αυτοί ζητούσαν συγνώμη, γιατί δεν τους έκαναν καλά κουνήματα!

Ίσα-ίσα που αποτελεί νόμο Θεού και ανθρώπων, όταν αντιμετωπίζεις τον εισβολέα, να κάμεις ότι περνάει από το χέρι σου, για να διασώσεις τα δίκια σου και τον κόσμο σου.
Ακόμα και φόνο!
Όπως έπραξε ο Οδυσσεας σκοτώνοντας τους μνηστήρες.


Κι αυτή τη στιγμή η Ευρώπη βρίσκεται σε κατάσταση αμύνης απέναντι σε έναν ακήρυχτο πόλεμο, που θα τελειώσει μόνο όταν οι μουσουλμανικές στρατιές θα ξεπεράσουν επιτέλους τα τείχη της Βιέννης [όπου σταμάτησαν άλλοτε] και θα ποδοπατήσουν τις πόλεις της.

Δυστυχώς όμως δεν δύναμαι να πληρώσω για δικηγόρο ούτε έναν Σαράκη, ούτε έναν Κούγια.
Γι αυτό και πιστεύω ακράδαντα ότι η βία είναι κακό πράγμα, από όποιον και αν ασκείται, ασχέτως των προθέσεων του και αν έχει δίκιο ή άδικο.
Κι αν ποτέ δω τίποτα ισλαμανθρώπους να κατεβάζουν την Ελληνική σημαία [με τον Σταυρό] για να υψωσουν στη θέση της την ημισέληνο, θα φορέσω φέσι και θα παριστάνω τον Τσίπρα.
Ναι! Τα όμορφα τζαμιά, όμορφα καίγονται.
Ωστόσο, εμείς οι λευκοί Ευρωπαίοι δεν επιτρέπεται να ασκήσουμε βία επί παντός του ισλαμικού, ούτε φυσικά να πάρουμε κανα μπιτόνι μπεντζίνα και να πάμε να κάψουμε τους μιναρέδες.
Τι;
Αγριοι είμαστε;

Δεν πα να μας σκάζουνε μπόμπες με πρόκες οι μωαμεθανοί στα θεατρα μας. Δεν πα να γαμάνε οι έγχρωμοι [νέγρους θα τους έλεγε ο Ίων Δραγούμης] τις γυναίκες μας, τις κόρες μας και τις φιλενάδες μας.
Δεν πα να μας απαγορεύουν να τρώμε σαλαμάκι οι ιμάμηδες...

Εμείς θα αποκηρύσσουμε τη βία από όπου και αν προέρχεται και θα βάνουμε φωτιές μοναχά στα κάρβουνα, όταν θα είναι να κάνουμε μπάρμπεκιου.
Η Ευρώπη, ο πολιτισμός μας, οι πατρίδες μας, οι οικογένειες μας, οι ζωές μας, μπαίνουν όλα σε δεύτερη μοίρα, μπροστά στην αγάπη, στην αλληλεγγύη, στον σεβασμό, που οφείλουμε να δείχνουμε στους κατακτητές μας.

Τώρα θα μου πεις, το ίδιο έκαμαν και οι Εβραίοι απέναντι στους ναζήδες. Οι ραβίνοι τους δίδασκαν να υπομένουν τα πάντα, αντί να σηκώσουν όπλα και να πολεμήσουν για τις ζωές τους.
Κι έτσι τους έκαμαν σαπούνια αδιαμαρτύρητα.
Όταν όμως είδαν κι απόειδαν, οργάνωσαν την εξέγερση της Βαρσοβίας, που ήταν η πρωτη βίαια αντίδραση των Εβραίων.
Ε λοιπόν, οι σημερνοί ραβίνοι διδάσκουν στα παιδια του Ισραήλ ως πρότυπο, ακριβώς εκείνη την εξέγερση!

Αυτοί δηλαδή που επιβάλλουν ύπουλα σε μας τους Ευρωπαίους να αποκηρύσσουμε τη βία από όπου και αν προέρχεται, στη χώρα τους διδάσκουν τα αντίθετα.
Και καλά κάμουν.
Διότι οι λαοί που δεν είναι αποφασισμένοι να πολεμήσουν, εξαφανίζονται...
Ιδου το τζαμί του Νότιου Λονδίνου, το μεγαλύτερο της Ευρώπης, πριν από τη πυρκαγιά.
Είναι όντως πανέμορφο.

Κι όπως θα έλεγε κι ο Σριντιάν Ντραγκόγιεβιτς, με μια μικρη παραφραση: "τα ομορφα τζαμιά όμορφα καίγονται"

Αλλά προς Θεού! Μην βρεθεί κανένας Έλληνας που θα τολμήσει να μιμηθεί τους Εγγλεζους.
Εμείς εδώ στην ινδογρεκία είπαμε ότι αποκηρύσσουμε τη βία από όπου και αν προέρχεται.
Κι όσον αφορά τους μουσουλμάνους, είναι πέρα για πέρα φίλοι μας και θα γίνουν ακόμα περισσότερο, όταν μετά τα πρώτα 400 χρόνια σκλαβιάς, μας ξαναφορέσουν τις αλυσίδες.

Αλλοίμονο...
Έτσι κι αλλιώς είτε με ιμάμη, είτε με δεσπότη, τα ίδια σαρβάϊβορ θα βλέπουμε. Ποιος ο λόγος να ανάβουμε φωτιές και να μπαίνουμε σε μπελάδες;
Σααλάμ αλέκουμ, το λοιπόν κι αρχίστε να φοράτε κανα φέσι, να το συνηθίζετε....


ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

1 σχόλιο:

  1. Φιλτατε,Λευτερη,αυτή είναι η προσπαθεια τους και ο στόχος τους,θα αποτύχουν όμως,τώρα,οποίος,η οποία δεν λαβή τα μετρα του και βρεθεί μποσικος,η μποσικια ,ξέρουμε όλοι τιθα αντιμετωπιση,στους αλλους δεν θα πλησιάσουν γιατί ξερουν, οτι θα πέση απο ραβδί έως τουφεκιδι,να ξερής οτι μας ζυγίζουν πολύ μα παρα πολύ,δεν μας έχουν όπως στην Βρεττανία,Γαλλία,Γερμανία,ανεξάρτητα αν τους αβανταρουν οι κυβερνήσεις,με δυο λογια,δεν τους παιρνει για τσαμπούκα,αυτή είναι η γνώμη μου και σίγουρα έχουμε και τζιχανωμαλους,που περιμένουν το κουμπί,να τους πατησης,ο κόσμος είναι πολύ επιφυλακτικός πια,χαιρεσθε.Αριστόμαχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ