Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017

Ελληνίδες πουτάνες - οι καλύτερες της Ευρώπης! (Δια χειρός Πανούση, η ΩΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ)
«Στην Ελλάδα ρε φίλε, ξεπουλήσαμε τα πάντα. Ξεπουλήσαμε τα αμπέλια μας, ξεπουλήσαμε τα μαγαζιά μας, ξεπουλήσαμε τα σπίτια μας ξεπουλήσαμε τη γλώσσα μας, ξεπουλήσαμε την αξιοπρέπεια μας, ξεπουλήσαμε τα μνημεία μας, ξεπουλήσαμε την Ιστορία μας. 
Για το μουνί μας θα μας νοιάξει τώρα?

Γι αυτό ρε οι Ελληνίδες είμαστε οι καλύτερες πουτάνες της Ευρώπης. Γιατί δεν είμαστε μόνο πουτάνες στο κορμί, είμαστε πρώτα από όλα πουτάνες στην ψυχή...»
 
 
 
 
 
Η ΑΛΗΘΕΙΑ, λέγεται ΩΜΑ.
Χωρίς τερτίπια... χωρίς κορδελλίτσες...
Κι ο αγαπημένος φίλος μου Λευτέρης Πανούσης σ' ένα παλιό του κείμενο, έκανε αξονική τομογραφία στην σύγχρονη "ελληνίδα"...
 
Αυτή που ακόμα κι αν δεν κάνει πιάτσα, είναι... πουτάνα στην ψυχή... κι από τέτοιες, γεμίσαμε σε ... όλες τις απόχρώσεις του γκρι...
 
Η οικονομική κρίση, απλώς  ανέδειξε την πουτανιά της ψυχής τους... 

 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 Γράφει ο


Ο Σήφης, πενήντα τριών ετών λαδέμπορας από τα Σύρφακα των Δερβενοχωρίων, κατεβαίνει στο κέντρο της Αθήνας σταθερά κάθε Πέμπτη. Κόβει τις βόλτες του στα κωλάδικα και «ζυγίζει καταστάσεις». 
 
Όταν βρει «το σωστό το παιδί», πίνει κανα δυο ποτάκια μαζί της και μετά την παίρνει «πακέτο» στο ξενοδοχείο, για ολονυχτία 
 
 
Σε κάποια από αυτά τα μαγαζιά, τον ξέρουν και τον περιμένουν.
- Καλώς ήρθατε κ. Σήφη μας…
- Τι καινούριο έχουμε, μαντάμ Τζίνα?

Ομόνοια, Λεωφόρος Βουλιαγμένης, Άγιος Ιωάννης Κυνηγός, Χαυτεία, λεωφόρος Αθηνών, πλατεία Αμερικής, Μάρνη, πλατεία Βάθη.
Όλη η Αθήνα ένα απέραντο μπουρδέλο.
Τώρα με την κρίση κάνουμε και εξαγωγές! Το πρωτοέγραψε η ιταλική Μεσαντζέρο, το προσυπογράφει και ο Σήφης.
«Στο λέω εγώ και να το καταγράψεις. Σε δύο χρονάκια οι Ελληνίδες πουτάνες θα είναι οι βασίλισσες της Ευρώπης…»
Διότι ως εκ της πολυετούς εμπειρίας του, ο Σήφης είναι άριστος γνώστης του αντικειμένου.
Και έχει άποψη.
Και δεν έχει άποψη μόνο για το εγχώριο προϊόν.

«Άκου δω φιλαράκι. Εγώ, λόγω που ταξιδεύω συχνά στην Ευρώπη για δουλειές, ξέρω τι παίζεται, από τη μία πλευρά της ηπείρου ως την άλλη. Και σου λέω ένα πράγμα… 
 
 
Μέχρι πέρσι δεν έβρισκες Ελληνίδα στις πιάτσες του ευρωπαϊκού αγοραίου έρωτα, ούτε για να την κορνιζάρεις να την κρατήσεις για ενθύμιο. Αμερικάνες έβρισκες. Γαλλίδες έβρισκες. Ρωσίδες, Βουλγάρες, Μολδαβές, Αλβανίδες, μαύρες, όσες τραβούσε η ψυχή σου.
Ελληνίδα όχι. 
 
 
Οι Ελληνίδες το είχανε ψηλά το από τέτοιο τους. Η Ελληνίδα ακόμα και αν γαμιόταν για τα λεφτά, το κρατούσε κρυφό. Ναι, εντάξει, θέλω τόσα αλλά μάγκα μου μετά τσιμουδιά. Γιατί έτσι κι ακούσω τίποτα σου μου του στη γειτονιά εξαιτίας σου, θα σου κόψω τ’ αρχίδια. Και ήξερες πως ήτανε ικανή να το κάμει. 
 
Και την πηδούσες ωραία και καλά, στο ιγκόγνιντο. Και σε ξενοδοχείο ασφαλείας. Όχι σε τίποτα μπουρδελιάρικα της Ομόνοιας. Τριών αστέρων και άνω. Και αν έβρισκες καμιά να σου κάτσει.
 
 
Διότι η Ελληνίδα δεν έβγαινε στο κλαρί. Ούτε μοστράριζε στην πιάτσα. Στο μιλητό και μέσω γνωριμιών και αφού σε ζύγιζε πρώτα, αν είσαι σωστός.  Αφού για να καταλάβεις, εγώ ο ίδιος είναι ζήτημα αν είχα πηδήξει πριν από την κρίση μία με δύο Ελληνίδες. Σχεδόν είχα ξεχάσει τι παναπεί ελληνικός κώλος. Αν δεν το έκαμα και μια φορά στο τόσο με τη γυναίκα μου, θα νόμιζα ότι για να σου σηκωθεί πρέπει να σου μιλήσουνε στα ρώσικα…»

Η χρεωκοπία της Ελλάδος ανέτρεψε τα πάντα, στις αγορές του πληρωμένου έρωτα.
Έλληνες και Ευρωπαίοι ευκατάστατοι κύριοι, αντίκρισαν προς μεγάλην τους χαρά, να εμφανίζονται στις διεθνείς και εντόπιες πιάτσες νεαρά κορίτσια, καταβεβλημένα από την έλλειψη τροφής, όμορφες μαμάδες που δεν είχαν ούτε ένα ευρώ να αγοράσουν γάλα στα παιδιά τους, θελκτικές κυρίες που ως τότε είχανε μάθει να ζουν μια αξιοπρεπή ζωή, έτοιμες να τα δώσουνε όλα για ένα κομμάτι ψωμί, αποφασισμένες να επιζήσουν αυτές και τα παιδιά τους, πάση θυσία.
Κι οι βολεμένοι όλου του κόσμου, ριχτήκανε με βουλιμία στη λεηλασία των απελπισμένων.

 
Ο Μπρούνο [ψευδώνυμο], Ιταλός νταβατζής από το Ρίμινι, δίδει μια εναργή εικόνα της καταστάσεως.
 
«Τις Ελληνίδες δεν τις είχαμε καν στο πρόγραμμα. Φέρναμε μέσα κοπέλες από το πρώην ανατολικό μπλοκ, πολλές μιγάδες κι αραπίνες αλλά στις Ελληνίδες δεν πήγαινε ο νους μας. Μετά μας ήρθανε μόνες τους μερικές, κυρίως φοιτήτριες από την Πάτρα, που θέλανε να βάνουν κάτι στο στομάχι τους, γιατί τις είχε κόψει η πείνα
Πόβερε ραγκάτσε!
Και όχι προφεσόρες στο επάγγελμα. Περνούσανε απέναντι με τα πλοία της ΑΝΕΚ και λογαριάζανε να μείνουν στη δουλειά όλο το καλοκαίρι. Ύστερα πάλι πίσω, στα σπίτια τους, γιατί πολλές είχανε και οικογένεια να φροντίσουν…
 
 
Στην αρχή λέγαμε να τις διώξουμε, για να μην μας χαλάνε την πιάτσα. Αλλά είδαμε ότι οι πελάτες ξετρελαινόντουσαν μαζί τους. Μην με ρωτάς γιατί. Δεν έχω ιδέα. 
 
Η αλήθεια είναι ότι όπου υπήρχε Ελληνίδα, όλες οι άλλες δεν σταυρώνανε πελάτη.  Ακόμα και οι Ρωσίδες, που τις έχουμε για τις πιο όμορφες, καθόντουσαν στην πιάτσα και έξυναν τα μουνιά τους.
 
 
Οι Ελληνίδες τώρα να σου πω, και αντικειμενικά αν το δεις, δεν είναι οι πρώτες κουκλάρες. 
Μερικές είναι και χοντρούλες. Τις βλέπεις έτσι, ανάμεσα στα ατελείωτα τα κορμιά, στις Ουκρανές και στις μιγάδες και λες – σιγά τώρα μη δουλέψει αυτή. 
Άσε που κάποιες είναι και μαμάδες. 
 
Έχω φέρει εγώ κορίτσια από τη Θεσσαλονίκη, που έχουνε και ένα και δύο παιδιά. Κι ούτε να πεις πως είναι όλες τους πολύ νέες. 
 
Βλέπεις και τριαντάρες, βλέπεις ακόμα και σαραντάρες. Αλλά, έτσι και ρωτήσεις πελάτη για τις εντυπώσεις του, μετά το πήδημα, σου λέει  μάμα μία! Αυτήνα γουστάρω και να μου την ξαναφέρεις…
Βα μπενε, λέμε εμείς, ο πελάτης θέλει Ελληνίδα, θα του φέρουμε Ελληνίδα.

Και οργανώσαμε την επιχείρηση. 
 
Μαζεύουμε τα κορίτσια στην Πάτρα ή στην Ηγουμενίτσα, τους μαθαίνουμε δυο τρία πράγματα για τη δουλειά, τους μαθαίνουμε και λιγάκι τη γλώσσα, να ξέρουνε να πούνε δυο κουβέντες στην πολιτσία, άμα τις πιάσουν και μετά τις διοχετεύουμε σε όλες τις πρωτεύουσες της Ευρώπης. 
 
 
Μπορώ να σου πω ότι τώρα πλέον συνεργαζόμαστε με άλλους συναδέλφους στο Βερολίνο, στη Ρώμη, στο Παρίσι, ακόμα και στην Αγία Πετρούπολη. 
 
 
Σε λίγο καιρό θα το δεις, ότι οι Ελληνίδες πουτάνες θα είναι οι πιο περιζήτητες στην Ευρώπη. Κι η προσφορά ολοένα μεγαλώνει. 
Θα ξεπεράσουνε σε αριθμό ακόμα και τις Βουλγάρες. 
Κι έτσι που μας έρχονται θεονήστικες, τις φέρνουμε και εύκολα βόλτα. 
 
 
Εμένα μου έχει τύχει κοπέλα, που ήρθε και με βρήκε μονάχη της στο ριστοράντε, ενώ έτρωγα πίτσα. Αριστοκρατική η γυναίκα, δεν έβγαζε άχνα. Και ξαφνικά τηνε βλέπω έτσι και λιγοθυμάει.
 
 
Μαντόνα μία! Η κοπέλα λιποθύμησε γιατί είχε να φάει τρεις μέρες. Της μύρισε η πίτσα και έπεσε κάτω ξερή. 
Ήτανε πρόθυμη να πηδηχτεί για μια μακαρονάδα. 
Θα μπορούσα να την κάμω ότι ήθελα αλλά εμείς είμαστε επαγγελματίες.
 Δεν εκμεταλλευόμαστε τους εργαζόμενους. 
Της δίνω όσα παίρνουν και οι άλλες και δεν της κλέβω ούτε λιρέττα. 
 
 
Και να σου πω και κάτι ακόμα…
Άμα οι πολιτικοί σας φερόντουσαν όπως εμείς οι νταβατζήδες, δεν θα σας είχανε φτάσει σε τέτοια χάλια. 
 
 
Διότι εμείς σινιόρε, ναι μεν τα παίρνουμε στην ψύχρα αλλά φροντίζουμε να μείνει και κάτι στην εργαζόμενη, για να έχει να τρώει και να ανοίγει τα πόδια της, το βράδυ. Ενώ οι πολιτικοί σας αδερφέ μου, δεν σας αφήνουνε ούτε τα κυλοτάκια σας.
Πόρκα μιζέρια, που λένε και στο χωριό μου…»
 

Μιαν ερμηνεία στο ερώτημα του γιατί οι Ελληνίδες πόρνες έχουνε γίνει ανάρπαστες στην Ευρώπη, δίδει ο Αλέξιος Α. Δέλτα, ανώτερος δημόσιος υπάλληλος.
 
 
Ο Αλέξιος σπανίως καταφεύγει σε γυναίκες του πεζοδρομίου. Συνήθως επισκέπτεται πολυτελή στούντιο, όπου οι εργαζόμενες ελέγχονται αυστηρά για την καθαριότητα τους και περνάνε από τακτικές ιατρικές εξετάσεις.
 
 
Άλλωστε ο ίδιος όπως και η σύζυγος του, είναι και υγιεινιστής και οικολόγος και ενεργό μέλος σε πολλές ΜΚΟ.

«Εδώ στην Ελλάδα αγαπητέ μου, ο κοσμάκης πέρασε από μια καλή εποχή, προτού να πέσει στη χρεωκοπία. 
 
Οι κοπέλες που έρχονται σήμερα να πιάσουνε δουλειά στα στούντιο δεν μεγαλώσανε στη βρώμα και στην ανέχεια, όπως οι Αλβανίδες ή οι Ουκρανίδες ή οι μαύρες. 
 
Σχεδόν όλες τους ήσαν κορίτσια από καλές οικογένειες, που είχανε συνηθίσει το καθημερινό λουτρό, την ατομική υγιεινή και τα καθαρά εσώρουχα. 
 
Μηδεμιάς εξαιρουμένης, είχανε πατεράδες και μανάδες που νοιαζόντουσαν γι’ αυτές και που τις μεγάλωσαν μέσα στη ζεστασιά και στην προστασία του οικογενειακού περιβάλλοντος. 
 
 
Εμένα προσωπικά μου έχει τύχει να πάρω κοπέλα σε στούντιο, που ο πατέρας της ήτανε από τους πιο γνωστούς καταστηματάρχες της οδού Πατησίων και που αυτοκτόνησε γιατί δεν είχε να πληρώσει τα χρέη του στην εφορία.   
 
Το συγκεκριμένο κορίτσι, είχε κάνει όλα τα εμβόλια που προβλέπονται για την βρεφική και την παιδική ηλικία και έδινε την πρέπουσα προσοχή στις τακτικές ιατρικές εξετάσεις, μαθημένη από την οικογένεια της.
 
 
Δεν θα βρεις Ελληνίδα που να πάσχει από χρόνια ηπατίτιδα, ούτε από φυματίωση, ούτε από έιτζ. 
 
Ποιος ο λόγος να το ρισκάρεις με κάποια που δεν ξέρεις αν έχει κάμει έστω και το μαντού?
 
 Δόξα σοι ο Θεός, σήμερα τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα. 
 
Δεν έχουμε πια να διαλέξουμε μόνον ανάμεσα σε Βουλγάρες και σε Κογκολέζες. Και όπως πάει η κατάσταση, θα βελτιωθούν ακόμα περισσότερο. 
 
Ίσως σε λίγο καιρό να βρίσκουμε στα στούντιο ακόμα και ανήλικες παρθένες, που θα μπορούμε να τους κάνουμε ότι θέλουμε. Και χωρίς κίνδυνο να αρπάξουμε καμιά βλεννόρροια…»

Ο Σήφης από τα Σύρφακα, δεν κολλάει τόσο στην υγιεινή των κοριτσιών αλλά επίσης θεωρεί τις Ελληνίδες πουτάνες ασυναγώνιστες, σε παγκόσμιο επίπεδο. Και δίδει εξήγηση…

«Η Ελληνίδα κύριος, έχει τη νοικοκυρωσύνη στο αίμα της
Δεν είναι να πούμε, σαν τις άλλες, τις Βουλγάρες και τις Ουκρανίδες, που είναι ικανές να τον έχουνε μέσα τους και να λύνουν σουντόκου.
 
 
Η Ελληνίδα μυρίζει σπίτι, οικογένεια, θαλπωρή.
 
 Είναι σαν να λέμε – το κορίτσι της διπλανής πόρτας. 
 
Ούτε μοντέλα, ούτε δίμετρη, ούτε ψυχρή καλλονή.
 
 Μια κοπελίτσα όμοια με τη γειτονοπούλα σου, με τη γυναίκα του φίλου σου, με τις κολλητές της αδερφής σου, ίδια με όσα θηλυκά ορέχτηκες στη ζωή σου και δεν μπόρεσες να αποκτήσεις. 
 
Και ο πάσα ένας άντρας αυτό φαντασιώνεται, μάγκα μου. 
 
Δεν ξέρω εγώ κανέναν που στα νιάτα του να έκαμε παρέα με δίμετρες καλλονές.
 
 Όλοι μας τέτοια κορίτσια γουστάραμε και τα χαλβαδιάζαμε, από πρωίας μέχρι νυκτός. 
 
Ε, λοιπόν οι Ελληνίδες αυτό προσφέρουν στη διεθνή αντρική φαντασίωση. 
Ικανοποιούν απωθημένα που ο καθένας από μας μάζευε από χρόνια.  
 
 
Κι υστέρα είναι και το άλλο… Τι να την βάζεις στην κάθε βρωμιάρα, άμα δεν ξέρεις και πόσα είδη μικρόβια κατασκηνώνουνε στο μουνί της. 
 
Αυτό που θέλει ο άντρας είναι μια κοπελίτσα νοστιμούλα, καθαρή, νοικοκυρεμένη, να του τον παίρνει με εγγύηση. 
 
Κι η Ελληνίδα διαθέτει όλα τα προσόντα. 
Μην κοιτάς που ένεκα η χρεοκοπία ξέπεσε στη λεγεώνα των ξένων. Τα κορίτσια μας κάνουνε μπαμ ότι δεν γεννηθήκανε γι’ αυτή τη δουλειά. Αφού και στο μπουρδέλο ακόμα, βαστάνε τα προσχήματα της καλής νοικοκυράς.
 
 
- Σιγά, γιατί ντρέπομαι κύριε Σήφη…
 
 
Και σβήνουνε πρώτα το φως, για να κατεβάσουνε το βρακί τους. Κι ούτε βρομόλογα, ούτε πολλά κουνήματα, ούτε εξτριμ στάσεις. Ιεραποστολικό, άντε και λίγο πισωκολλητό, μέχρις εκεί. Μιλάμε για σπιτικό γαμήσι! 
 
 
Γι’ αυτό σου λέω ρε πατριώτη. Οι Ελληνίδες είναι το μέλλον του ευρωπαϊκού αγοραίου έρωτα. Μακράν και εκτός συναγωνισμού, από τις ξένες τι ψόφιες…»
 

Η Μαριλού από το Τολό, ωστόσο έχει τις δικές της ερμηνείες.
Η Μαριλού είναι Ρωμιά κουκλάρα 26 ετών, που κάμει πιάτσα τα δύο τελευταία χρόνια στη βία Βένετο, μαζί με τα άλλα κορίτσια του Μπρούνο.
 
 
Η Μαριλού συζούσε με τον Κώστα, ο οποίος πήγε και κρεμάστηκε σε μιαν ελιά, λίγο παραέξω από το Ναύπλιο, στα τριάντα τρία του χρόνια. 
 
Ο Κώστας είχε ένα μαγαζάκι με τουριστικά είδη στον κεντρικό εμπορικό δρόμο του Ναυπλίου αλλά τα λυκόρνια του δημοσίου, οι φοροεισπράκτορες, οι Δεητζήδες, οι δημοτικόμπατσοι, τον ξετίναξαν. 
 
 
Ο άνθρωπος έφτασε να χρωστάει στα διάφορα δημόσια τρεις φορές πιο πάνω από όσο άξιζε το μαγαζί του. Κι έδωσε μια και έφυγε δια παντός από αυτόν εδώ τον βρωμότοπο.
Κι είχανε κι ένα παιδάκι με τη Μαριλού.

Η κοπέλα έπαθε σοκ, όταν αντίκρυσε τον αγαπημένο της να αιωρείται στο κλαρί της ελιάς. 
Άφησε το παιδί της να της το προσέχει η μάνα της και ακολούθησε τον Μπρούνο. 
Ο οποίος Μπρούνο της έχει φερθεί κύριος και δεν έχει κανένα παράπονο μαζί του.
 
 
Η άποψη της έχει βαρύνουσα σημασία διότι ανήκει στα ίδια τα θύματα, τα οποία δεν τα ρωτάει ποτέ κανείς, όταν πρόκειται να μιλήσει για την πάρτη τους.

«Άκου ρε φίλε – άκου και γράφε… 
 
Κανένας μας δεν ήξερε πριν να γίνουνε όλα αυτά, το πόσο έτοιμος ήτανε ο Έλληνας για να πηδηχτεί! 
 
Άμα κάτσεις και το ψάξεις το πράγμα, θα δεις ότι εμείς όλοι στην Ελλάδα, είμαστε σαν τα πρεζόνια. 
 
Δεν αντέχουμε ούτε δευτερόλεπτο, χωρίς όλα αυτά τα άχρηστα πράγματα που τα βάναμε να ορίζουν τις ζωές μας. 
 
Παθαίνουμε πανικό έτσι και συλλογιστούμε ότι θα μας λείψει το κινητό, η τηλεόραση, τα μπουζούκια, η τσάρκα, το αυτοκινητάκι, το εξοχικό, το ξενοπήδημα, το σκι, τα θαλασσινά σπορ και το ξεσκί. Και είμαστε έτοιμοι να ξεπουλήσουμε τα πάντα, αρκεί να μας τάξουνε πως δεν θα υποφέρουμε, πως θα παίρνουμε κάθε μήνα το μισθό μας, πως δεν θα κινδυνεύσουνε οι καταθέσεις μας. 
 
Εννιά στους δέκα Έλληνες θα σου πούνε ότι το μόνο που επιθυμούν είναι να ξαναγυρίσουνε στο παλαιό καθεστώς, όπου τη βολεύαμε με δανεικά και πέρα βρέχει. 
 
Κι ούτε που τους απασχολεί το γεγονός ότι αυτή η κατάσταση δεν γίνεται να συνεχίζεται στον αιώνα τον άπαντα, κι ούτε καν καταλαβαίνουνε ότι δεν μπορείς να συντηρείς το φάντασμα ενός παραδείσου με δανεικούς αγγέλους κι ούτε τους  νοιάζει καν, τι πρέπει να γίνει για να ξανασταθούμε όρθιοι στα πόδια μας. 
Όχι! 
 
Κι αν είναι να ψοφήσουνε οι μισοί Έλληνες για να την κουτσοβγάζουνε οι άλλοι  μισοί, με γεια τους με χαρά τους. 
 
Κανένας δεν δίνει δεκάρα για τις αυτοκτονίες, για τα συσσίτια, για τους αστέγους, για τα παιδιά που πεινάνε, για τις γυναίκες που εκπορνεύονται. 
 
Πέφτει κάθε μήνα ο μισθουλάκος μου? 
Γαία πυρί μειχθήτω! 
 
Στ αρχίδια τους και αν τους πάρουνε ολόκληρη την Ελλάδα να την πουλήσουνε για οικόπεδα. 
Οι πρώτοι που θα αγοράσουνε είναι οι  ίδιοι οι Έλληνες κι ας πρέπει να σηκώσουνε μετά στη γή τους Γερμανικές, Τουρκικές ή Αλβανικές σημαίες.
 
 
Στην Ελλάδα ρε φίλε, ξεπουλήσαμε τα πάντα. Ξεπουλήσαμε τα αμπέλια μας, ξεπουλήσαμε τα μαγαζιά μας, ξεπουλήσαμε τα σπίτια μας ξεπουλήσαμε τη γλώσσα μας, ξεπουλήσαμε την αξιοπρέπεια μας, ξεπουλήσαμε τα μνημεία μας, ξεπουλήσαμε την Ιστορία μας. 
Για το μουνί μας θα μας νοιάξει τώρα? 
 
 
Ε, λοιπόν, στο λέω εγώ η Μαριλού απ’ το Τολό, η πουτάνα των εθνών.
 Δεν κάνουμε τίποτα παραπάνω από όσα κάνει ο κάθε Έλληνας. 
Γαμιόμαστε από όλες τις τρύπες και μετά παραδίδουμε τις εισπράξεις στους νταβατζήδες μας. 
Το μόνο που μας νοιάζει είναι, πως όταν έρθει η ώρα και γίνει η στραβή, ο νταβάς μας, να δείξει τον διπλανό μας και όχι εμάς.
 
Γι αυτό ρε οι Ελληνίδες είμαστε οι καλύτερες πουτάνες της Ευρώπης. Γιατί δεν είμαστε μόνο πουτάνες στο κορμί, είμαστε πρώτα από όλα πουτάνες στην ψυχή...»
 
Ηθικόν δίδαγμα αδέρφια μου, δεν υπάρχει. 
Άλλωστε και να υπήρχε, θα το κοστολογούσαμε και θα το βγάζαμε στην πιάτσα. 
 
Για να λάβωμε λίγα δανεικά ακόμα, να τη βγάλωμε κι εφέτος και για αύριο έχει ο θεός. 
Άλλωστε ο δήμιος, για άλλη μια φορά, μπορεί να σημαδέψει κάποιον άλλον…   


-----------------------------------------------------------------------
Όλα τα ονόματα του παροντος κειμένου είναι ψευδώνυμα και πάσα ομοιότης με πρόσωπα ή πράγματα της πραγματικότητας, είναι εντελώς συμπτωματική.
 
 
Άλλωστε στην Ελλάδα δεν υπάρχουν πια, ούτε πουτάνες αλλά ούτε και Έλληνες...
     

ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

35 σχόλια:

 1. Ονοματα! ονοματα! Τηλεφωνα και διευθυνσεις!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δίπλα σου την έχεις, με όλες τις... γεωγραφικές της συντεταγμένες...
   Γιατί ΚΥΡΙΑ, δεν θα μπορούσε ΠΟΤΕ να σταθεί δίπλα σου.

   Διαγραφή
 2. Ναι μόνο που μια κυρία εργάζεται,ακόμα και σκάλες καθαρίζει για να ζει με αξιοπρέπεια δεν χρωστάει στην ΔΕΗ.Ούτε έχω ακούσει από πραγματικές κυρίες να κατηγορούν τους άνδρες .Αυτό το κάνουν μόνο οι μισανδρες και οι κρυφολεσβιες.
  Ξέρεις ποια είναι κυρία ;Η γειτόνισσά μου Υπάρχουν πολλές σαν και αυτήν.Από τις 11 το βράδυ μέχρι τις 2:30 καθαρίζει ένα σουβλατζίδικο για 20€.Μετά πάει στην ψαραγορά και πουλάει τελάρα με ψάρια μέχρι τις 7 το πρωί .Άλλο ένα 20ευρω και από κει. Μετά πηγαίνει σπίτι και κοιμάται.
  Το απόγευμα βλέπει έναν πιτσιρικά από τις 7 μέχρι τις 10 γιατι οι γονείς του δουλεύουν για 10€.
  Κατάλαβες ποιες είναι οι κυρίες ;Ξέρεις πόσο χρονών είναι αυτή η αξιοθαύμαστη πραγματικά ΚΥΡΙΑ ;61.
  Έχει φάει την ζωή με το κουτάλι. Εσύ και κάποιες άλλες είστε μπάζα μπροστά της .Αλλά αυτή δεν θα την ακούσεις ποτέ να παραπονιέται .ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΗ. Δεν κάθεται να μαλακιζεται στο διαδυκτιο σαν αργόσχολη παριστανωντας την πατριώτισσα παραμυθιαζοντας τον κόσμο ότι αγωνίζεται ;Αγωνίζεστε πως;Ο κώλος σε μία καρέκλα από πότε είναι αγώνας ;
  Ξέρεις και για τι άλλο είναι ΚΥΡΙΑ ;Όταν πάμε για φαΐη καφέ δεν καταδέχετε από κανέναν να την κεράσει. Δεν είναι σαν κάτι φροκαλα κυριουλες που βρίζουνε τους άνδρες και τους βάζουν μετά να πληρώνουν και το λογαριασμό ;
  Αν ήταν μικρότερη αυτή θα ήθελα να έχω για γυναίκα μου.
  Δεν θα βγαίνεις λοιπών εσύ να μας λες ότι δεν υπάρχουν άνδρες ;Γιατί υπάρχουν άνδρες και μάλιστα πολλοί .Απλά εσένα δεν πρόκειται να βρεθεί άνδρας που να σε ανεχτεί.Κατάλαβες ;Ούτε ο διάβολος δεν σε ανέχεται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εσύ όμως, έχεις μια εμμονή που καταντά ψυχασθένεια, μ' εμένα και το blog μου... και αλλάζεις το μοτίβο ανάλογα με την ψυχολογική σου κατάσταση.

   Αφού βρε πουλάκι μου, έχεις τόσο απύθμενο μίσος στην άρρωστη ψυχή σου για μένα, γιατί δεν πας αλλού;;;
   Ή μήπως από παντού σας έχουν διώξει, εσένα και την παρέα σου;
   Πώς ανέχεσαι με τόση αρνητική άποψη για μένα να μπαίνεις εδώ μέσα;
   Πάρε την ψυχασθένειά σου και ροβόλα κατ' ολούθε...

   Υ.Γ. Όταν θα έχεις το θάρρος να υπογράψεις επώνυμα τα σχόλιά σου, θα τα λάβω σοβαρά υπόψη.
   Αλλά ούτε αυτό δεν διαθέτεις.Κατηγορείς και βρίζεις με την σιγουριά της ανωνυμίας...
   ΜΗΔΕΝΙΚΟ!

   Διαγραφή
  2. Ενώ αποκαλώντας ον άλλον ΄΄ΜΗΔΕΝΙΚΟ΄΄ δεν τον βρίζεις ούτε τον κατηγορείς. Πόσα θέλετε να μας τρελλάνετε ρε;;;;

   Διαγραφή
  3. Τίποτα.. ούτε σέντσι...
   ΜΗΔΕΝΙΚΟ, είναι ο καθένας που βρίζει ανώνυμα.
   Κι αν δεν γουστάρεις, τα μπογαλάκια σου και δρόμο....κύριε Μαγγίνα

   Διαγραφή
  4. Αν και θαυμαστής του υπέροχου χαμόγελου οφείλω να ομολογήσω ότι υπερβάλατε λίγο στο ξεκατίνιασμα του σχολιαστή.
   Γιάννης Σάμιος Εξαμίλια Κορινθίας Τ.Κ.20100

   Διαγραφή
  5. Μια παροιμία λέει, πως... "όσα ξέρει ο νοικοκύρης, δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος"..

   Και πολύ λίγα του είπα.

   Όσοι με γνωρίζουν προσωπικά, γνωρίζουν πως δεν είμαι καθόλου υπερβολική στους χαρακτηρισμούς μου... απλά δεν συμφωνούν πάντα με την... γλώσσα μου... είναι μυγιάγγιχτοι και ..."καθώς πρέπει"...

   Δεν με νοιάζει. Αυτή είμαι και σ' όποιον αρέσω.
   Οι ευγένειες, μου έχουν τελειώσει...

   Υ.Γ. Ο σχολιαστής, ξεκατινιάστηκε μόνος του... εγώ απλώς τον .. βοήθησα με τη απάντησή μου.
   Διότι ο μάλαξ, δεν με γνωρίζει προσωπικά... δεν με έχει ζήσει, για να με κρίνει.
   Απλώς έβγαλε την σκατοπάθεια της μίζερης ψυχής του... ή ψυχής της...(στην περίπτωση που είναι "γυνή"...)

   Διαγραφή
  6. @6.41 Άκου, ΜΗΔΕΝΙΚΟ, τους γιούς μου, δεν θα τους πιάνεις στο κωλόστομά σου... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ.

   Διαγραφή
 3. Οταν βλεπεις μαυροφορεμενες στη κηδεια Μητσοτακη, Ολα να τα περιμενεις: και κωλο να σου πιασουνε θα πει ο Ελληνας ευχαριστω

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Χμ...ναι..δυνατο κειμενακι ...με ολα μεσα ..ναι τελικα , και σημερα η αθηνα-ελλαδα ...ιδια ειναι οπως στην επταετια ....φτωχια-απελπισια-πουτανια-πουστια-πουστηδες- αποτυχημενοι- ατυχοι-κουραδες-βολεμενοι-καραγκιοζηδες-υποκριτες-ευνουχοι-πτυχιουχοι-εργατουπαλληλοι-εξυπνακηδες-επιτηδειοι-τιποταδες-δασκαλοι-γιατροι-ενστολοι-περαστικοι-τουρισμος-ασθενειες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Αφιέρωμα στην ελληνίδα πουτάνα που κάνει θραύση τώρα και στην ευρώπη..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ας μην τρελλαθουμε κιολας.Εκχυδαιζοντας την Ελληνικη πραγματικοτητα δεν οφελουμεθα με κανεναν τροπο ,απλως βυθιζουμε του εαυτους μας σε εναν βουρκο που δεν ξερεις ποιο ζεχνει περισσοτερο , η ηττοπαθεια , η χαμηλη αυτοεκτιμηση ,η εξιδανικευση και δικαιολογια της αναδυομενης ανεκαθεν υπαρχουσας απο καποιους,(ευελπιστω ελαχιστους), ανηθικοτητας που εψαχνε αιτια για να εκδηλωθει? Αδελφια Ελληνες ψηλα το κεφαλι με ηθος και εθνικη περιφανεια γι αυτο που ειμαστε και οχι αυτομομφη για την εικονα που αλλοι θελουν να μας προσδωσουν. Πριν πεσεις μην γονατιςεις πιο πριν μην σκυψεις την μεση μην χαμηλωσεις τα ματια μην σκυψεις το κεφαλι. Μιμλωντας μεταφορικα , μπορει να χασαμε καποιες μαχες,ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ. Εσυ Σηφη που αποκαλεις την Αθηνα μας οικο ανοχης σε τι διαφερεις απο τις διεθνεις πορνες της τοκογλυφιας που σπαρασουν την πατριδα μας? Εσυ ανωτερε δημοσιε υπαλληλε ποσες κατουρημενες ποδιες φιλησες και σε ποιο κομμα δηλωσες υποταγη για μια εναν μισθο που προερχεται απο του φορους των Συνελληνων? Εσυ που εισαι και μελος Μ.Κ.Ο. ποσους μεταναστες περιθαλψες σε βαρος των ελληνων με τα χρηματα των ελληνων η του τζορτζ σορος που οι ΜΚΟ του ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ τηνπατριδα μας αποικιζοντας Την με λαθροαποικους? Εσυ αρθρογραφε δεν ειχες τιποτα αλλο να γραψεις ? Μιλαω για τις αληθινες πορνες τους πολιτικους εντος και εκτος των πυλων τους διεθνεις τοκογλυφους τις τραπεζες τους 'κολλητους μας φιλους ' τους εμπορους οπλων ΄,ντε που μιας και εμεις δεν εχουμε χρηματα θα πουλησουν S400 ,στους τουρκους και θα τους φτιαξουν και πυρηνικο εργοστασιο (ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΕΙΣΜΙΚΟ ΡΗΓΜΑ).Αρθογραφε εισαι ενημερωμενος για οτι συμβαινει η ο κοσμος σου αρχιζει και τελειωνει μεσα σε ενα μπορντελο? ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΛ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. μια χαρα τα εγραψες δεσποινα.εχει και καποιες αληθειες το αρθρο αλλα το να τα ισοπεδωνουμε ολα δεν ταιριαζει σ αυτους που φυλαξαν θερμοπυλες,

   Διαγραφή
  2. @Hunter, "φύλαξαν"... δεν φυλάττουν πια Θερμοπύλες.
   Ίσως γιατί είναι ελάχιστες οι ΓΥΝΑΙΚΕΣ, που γεννούν ΛΕΩΝΙΔΕΣ.

   Διαγραφή
  3. αγαπητη μου ποπη παντα θα υπαρχουν ελληνες που θα φυλαττουν θερμοπυλες και ειμαστε αρκετοι.

   Διαγραφή
  4. Hunter, τις Θερμπύλες, τις φυλάς ΠΡΙΝ ΠΕΣΟΥΝ.
   ΤΩΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ... ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ.
   Τώρα, μόνον ένα θαύμα μας σώζει.
   Κι έπαψα να πιστεύω στα θαύματα.

   Διαγραφή
  5. οι θερμοπυλες επεσαν αλλα οπως ξερεις μετα οι ελληνες συννενωθηκαν και καταστρεψαν τους περσες.θελω να πιστευω οτι αυτο το η ελλαδα ποτε δεν πεθαινει θα ισχυει παντα .μια σπιθα χρειαζετε και καποιος ηγετης και ολα θα παρουν τον δρομο τους.και δεν πιστευω στα θαυματα.

   Διαγραφή
  6. Διάβασε το σχόλιό μου στο λινκ που σου δίνω και θα καταλάβεις τι εννοώ.
   http://attikanea.blogspot.gr/2017/06/blog-post_75.html

   Διαγραφή
  7. Δέσποινα, τον αδικείς τον αρθρογράφο...μακάρι να ήταν κι άλλοι ΕΛΛΗΝΕΣ σαν κι αυτόν... βέβαια, έχει ένα μικρό "κουσούρι"... αν θα μπορούσα να το πω έτσι... αλλά αρκεί να διαβάσεις τα άρθρα του, για να αντιληφθείς πόσο ΕΛΛΗΝΑΣ είναι.

   Όσο για το συγκεκριμένο άρθρο του, και χωρίς να με χαρακτηρίζει ηττοπάθεια, χωρίς παρωπίδες και χωρίς αρνητική διάθεση, δυστυχώς αυτή είναι στην πλειοψηφία της η νεοελληνίδα...
   Άρκεσαν 15 χρόνια δημοσιογραφικής ζωής, για να σιχαθώ και τον νεοέλληνα και την νεοελληνίδα.
   Κυρίες καθώς πρέπει και υπεράνω υποψίας, είτε να κερατώνουν τους άνδρες τους, είτε να εκπορνεύονται ψυχικά ή και σωματικά.

   Άραγε, φοβόμαστε να δούμε κατάματα την αλήθεια, γιατί μας πονάει, ή γιατί κρίνουμε εξ ιδίων όπου οι έννοιες ΗΘΟΣ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΦΙΛΟΤΙΜΟ, μας χαρακτηρίζει και θεωρούμε πως χαρακτηρίζει και τους άλλους;

   Μια γυναίκα, δεν χρειάζεται να εκπορνευθεί στο κορμί... εκπορνεύεται και στην ψυχή... αυτό που ωμά ο λαός λέει: "Αλοίμονο μην σου τύχει πουτάνα στην ψυχή"...
   Νομίζω πως βιάστηκες να υπερασπιστείς το φύλο μας και δεν αντελήφθεις το βαθύτερο νόημα του άρθρου του αγαπημένου μου φίλου Λευτέρη Πανούση.
   Και το βαθύτερο νόημα ήταν αυτό το... "πουτάνες στην ψυχή".

   Και πίστεψέ με, αυτό είναι στην πλειοψηφία τους οι νεοελληνίδες...

   Διαγραφή
 7. ΝΤΡΈΠΟΜΑΙ ΡΈ ΠΟΎΣΤΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΆΝΤΙΑ ΜΑΣ...ΘΑ ΜΑΣ ΤΙΜΩΡΉΣΕΙ Ο ΘΕΌΣ ΓΙΑ ΑΥΤΌ ΚΑΙ ΆΛΛΑ ΠΟΛΛΆ. ..ΌΠΩΣ ΤΟ ΛΕΕΙ..ΓΑΊΑ ΠΥΡΙ ΜΙΧΘΗΤΩ ΚΑΙ ΑΊ ΣΊΧΤΙΡ ΟΙ ΑΛΛΟΙ...ΕΊΝΑΙ ΔΎΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΌ ΤΟ ΒΑΛΤΟ ΧΩΡΊΣ ΣΤΉΡΙΓΜΑ ΚΑΙ ΣΤΉΡΙΓΜΑ ΔΕ ΒΛΕΠΩ...ΜΌΝΟ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ ΘΕΟΎ ΒΛΈΠΩ ΚΙ ΑΥΤΉ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΤΗ ΚΕΡΔΊΣΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΎ ΠΡΟΣΕΥΧΉ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΙΑ...ΊΔΩΜΕΝ
  ΑΔΑΜΑΣΤΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Κατάλαβες τώρα Λευτέρη γιατί αγάπησαν τον Χίτλερ οι Γερμανοί;;;Στην Δημοκρατία της Βαιμάρης οι γνωστοί την είχαν μετατρέψει στην σεξουαλική πρωτεύουσα της Ευρώπης. Ακόμα και έγγυες εκδίδονταν. Και ήρθε αυτός, πάντα αυτός και τους χάρισε 12 χρόνια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Και ήρθε αυτός, πάντα αυτός και τους χάρισε 12 χρόνια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, πριν αυτός, πάντα αυτός τους οδηγήσει σαν πρόβατα επί σφαγή στον πάγκο Του Αυτού, Πάντα Αυτού Χασάπη. Αθάνατος.

   Διαγραφή
  2. Κατάλαβες τώρα Λευτέρη γιατί, στην Κόλαση, οι ψυχές των τιμημένων σορών των Γερμανών του Β'Π.Π. θα κυνηγάνε τη ψυχή του Χίτλερ, ουρλιάζοντας ''τον π@@στη μας έλεγε πως θα νικήσουμε'', στους Αιώνες των Αιώνων;

   Διαγραφή
 9. ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ( ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ )ΠΑΝΟΥΣΗ ΠΟΥ ΧΟΡΕΎΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΑΝΟΜΙΑ, ΑΚΟΛΑΣΙΑ, ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΕΝΩ ΣΥΧΡΟΝΩΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΠΛΑΚΙΤΣΑ, ΑΘΩΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΚΙ "ΑΝΟΡΙΜΟ ΠΑΙΔΙ" Ν'ΑΚΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ...
  ΝΑ ΞΥΠΝΑΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ... ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΕΡΟΚΟΥΒΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μάλλον μπλέξατε τα... μπούτια σας...
   Άλλος ο Πανούσης που αναφέρεστε εσείς, κι άλλος ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ Πανούσης, που έχει γράψει το παρόν εξαίρετο άρθρο.
   Λίγη προσοχή, δεν βλάπτει...
   Όχι και... Σατανιστής ο Λευτέρης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
 10. Εγώ περίμενα την Ελληνίδα να πρωτεύει, ως Μάνα, ως Σύζυγος, ως Σύντροφος και ως Γυναίκα. Να αποτελεί δηλαδή πρότυπο γιά τις ξεβράκωτες του υπόλοιπου "προηγμένου" κόσμου, γιά την καταρρέουσα Δυτική κοινωνία.
  Δεν περίμενα ποτέ η πουτανιά της Ελληνίδας να έχει τέτοια αναγνωρισιμότητα και να αποτελέσει "εφόδιο" γιά μιά παγκόσμια "καρριέρα"!

  Μάλλον είμαι αιθεροβάμων... θα πάω να το κοιτάξω...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Και αιθεροβάμων να παραμείνετε.
   Δεν είναι όλοι οπαδοί της καταρρέουσας σύγχρονης κοινωνίας.

   Διαγραφή
 11. ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΤΕ ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ,ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΕΣ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΩΣ ΑΝ ΤΟ ΨΑΞΕΤΕ ΕΙΣ ΒΑΘΟΣ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ.ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑ ΑΚΟΥΤΕ .ΜΙΑ ΕΝΔΕΛΕΧΗ ΕΡΕΥΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ Π...ΤΟΥ ΠΑΝΗΒΛΑΚΑ Π...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Eλεος Αδελφια μου Συνελληνες. Κρινετε ωρε λοιπον τις μητερες σας, τις αδελφες σας τις συζυγους σας και τις κορες σας απο την γνωμη ενος τακτικου θαμωνα οικων ανοχης(αραγε ειναι παντρεμενος?),απο ανθρωπους αμφιβολου ηθικης και ακομη ΕΛΕΟΣ απο τα λεγομενα ενος υποκοσμιακου τυπακου ιταλου νταβα? Αδελφια ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!Απευθυνομαι τωρα σε σας Ελληνες και σας ρωτω¨. Εχετε απογοητευθει ο καθενας σας για τους δικους του λογους? Κοιταξτε γυρω σας και οτι δεν σας αρεσει αλλαξτε το. Αν νομιζετε οτι εχουν ξεφυγει καποια πραγματα να αναλαβετε ενεργο ρολο και σεις στην διαπαιδαγωγηση των παιδιων. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
  Ελληνες και Ελληνιδες μπορουμε να αναστησουμε Λεωνιδες (σας βεβαιω οτι υπαρχουν αναμεσα μας πολλοι περισσοτεροι απο οσους μπορειτε να φανταστειτε), μπορουμε να κανουμε την γλυκεια μας Ελλαδαρα παλι φαρο του κοσμου ολου. Γονεις αντιδραστε στην αμορφωσια που επιβαλλουν στα παιδια. ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ. Η γνωση της ιστοριας μας και η σωστη διδασκαλια της γλωσσας,η δυναμη του Ελληνικου Λογου (Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΦΟΡΑ ΤΩΝ ΣΚΕΨΕΩΝ ) θα αναγεννησουν το εθνος Μας. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ .ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΔΩΝ Η ΠΟΡΝΕΙΑ. θΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΠΙΚΡΟΧΟΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΗΣ ΜΗΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ. ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ? Σας παρακαλω να διαβασετε το< παραμυθι χωρις ονομα> της Πηνελοπης Δελτα . Θα καταλαβετε το γιατι. Δεσποινα ΑΛ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Κατερίνα Χατζηθεοδώρου7 Ιουνίου 2017 - 9:22 μ.μ.

  Δέσποινα ΑΛ. μπράβο και πάλι μπράβο σου. Σπάνια έχω συναπαντήσει στο "σχολιαστικό" διαδίκτυο φωνή τόσο γνήσια ελληνική, τόσο αισιόδοξη, τόσο αποπνέουσα θετική ενέργεια όσο η δική σου. Μακάρι να μπορούσα να σε γνωρίσω από κοντά.Αν γνωριστείς με την Πόπη, αυτή μπορεί να γίνει ο συνδετικός μας κρίκος,γιατί η Πόπη έχει το e-mail μου.Μέσω της Πόπης και των "σχολιασμών", έχω γνωριστεί με μια ακόμη σπουδαία Ελληνίδα, τη Δανάη Πολυχρονίου. Ίσως έχει έρθει έρθει η ώρα να δημιουργήσουμε ένα κίνημα ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, με πρωτοβουλία και πρωτενέργεια της Πόπης. Έχουμε πράγματα να πούμε και να κάνουμε οι γνήσιες Ελληνίδες και να είμαστε οι μπροστάρισες στην αλλαγή της πατρίδος μας. Αν το θέλεις,μπορείς να δεις πώς σκέπτομαι στο "Δες το Όλον".com Σου εύχομαι να έχεις πάντα Φως στην ψυχή σου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπημένη μου γλυκια Κατερίνα, αν και πιο πάνω, έδωσα απάντηση στο πρώτο σχόλιο της Δέσποινας, και πάλι χωρίς ηττοπάθεια, θα σε ρωτήσω:
   "Πόσες ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, γνώρισες μέσα από το blog μου, ως σχολιάστριες;
   Μόνον την Δανάη Πολυχρονίου και ίσως δυο τρεις ακόμα...
   Θα προσθέσω την ΦΡΥΝΗ, την ΣΟΥΛΑ, την ΧΑΡΑ, την ΑΝΝΑ, την ΜΑΝΤΩ, την ΚΥΡΙΑΚΗ, την ΡΕΝΑ...
   Με διαβάζουν καθημερινά, μερικές χιλιάδες αναγνώστες και αναγνώστριες.
   ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ Θ' ΑΝΑΘΡΕΨΟΥΝ ΛΕΩΝΙΔΕΣ;;;;

   Υ.Γ.1. Να δω πότε θα βρεθούμε για να δημιουργήσουμε αυτό το ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, που δεν θα είναι πολιτικός, αλλά ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ.
   Λέω για το τέλος του μήνα... τέλος τέλος, για να πάρω και την πενιχρή σύνταξή μου... να έχω και κανένα ευρώ... χαχαχαχα

   Υ.Γ.2. Πάλι εγώ θα το φάω το ξύλο στο τέλος... και δεν το αντέχει το κορμάκι μου... χαχαχα

   Διαγραφή
 14. Κυρια Σουφλη,σας ευχαριστω που φιλοξενησατε τα σχολια μου στο ιστολογιο σας και εσας κυρια Χατζηθεοδωρου για την ενθουσιωδη αποδοχη τους. ΟΜΩΣ: α) δεν υπερασπιστηκα απλως το φυλο μας, αλλα ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, Αντρες και Γυναικες εφηβοι και εφηβες νεοι και νεες μεσηλικες,γεροντες και υπεργηροι ,ΟΛΟΙ μας πρεπει να σηκωσουμε ψηλα το κεφαλι και σαν ντομινο να μεταδιδουμε αστραπιαια μηνυματα ελπιδας και ζωης ο ενας στον αλλο.Οσο δυσκολη και αν εγινε η ζωη μας πρεπει να προσβλεπουμε μαχητικα και αισιοδοξα το μελλον μας σαν ατομα ,σαν οικογενειες ,σαν κοινωνια και σαν Εθνος. Αλλοιως τι? Θελουμε το χαος που μας επεβαλλαν? Αγαπητη κυρια Σουφλη ΔΕΝ ειμαστε χωρα αγιων .Ομως η χωρα μας γεννησε αγιους .Σε ποιο χριστιανικο δογμα δεν υπαρχουν χιλιαδες ανθρωπων που ακουν στα ονοματα Νικολαος, Γεωργιος Θεοφιλος κ.λ.π. Δεν ειμαστε ολοι ηρωες ΟΜΩΣ ποσους ηρωες γεννησε τουτη η γη? Οταν ο Τσωρτσιλ ειπε οτι , ποιοι νεννησαν και ανεθρεψαν αυτους τους ηρωες? Σας προλαβαινω και σας λεω δεν αφορα το παρελθον μονον.Αν και οποτε υπαρξουν συνθηκες υπερασπισης των αγιων χωματων τουτης της ευλογημενης , αγαπημενης πατριδας τοτε θα φανουν οι Λεωνιδες μας. Μπορει να εχετε δει καποιους απο αυτους ,αλλα το μεγαλειο της Ψυχης δεν φαινεται παρα μονον κατω απο συγκεκριμενες συνθηκες που το απαιτουν. Μπορει να ειναι Λεωνιδας καποιος που προσπερασατε αλλαζονικα , καποιος που δεν εχει πυχιαιοους τιτλους σπουδων ,καποιος που κανει μια πολυ ταπεινη εργασια και ειναι στο περιθωριο. Μπορει να ειναι γειτονας με τον οποιο δεν ανταλλαξατε ποτε μια καλημερα ..... Ολα μπορουν να αλλαξουν αν τα δουμε απο αλλη οπτικη γωνια ,να εστιασουμε την προσοχη μας στο τι μπορουμε να κανουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ και οχι στο τι παθαμε. β) Κυρια Χατζηθεοδωρου, η Ελληνικη μας υποθεση δεν ειναι θεμα γυναικων και γυναικειου κινηματος.ΔΕΝ ειμαι φεμινιστρια διοτι δεν περιμενω τα δικαιωματα μου να αναγνωρισθουν απο του ανδρες εφοσον τα περιφρουρω μονη μου .ΔΕν θετω τον εαυτο μου απεναντι των αντρων διοτι εχω δυο υπεροχους γιους που τους ανεθρεψα ολομοναχη και ειναι Λεωνιδες. Επισης δεν μου ειναι μπορετο να υπαχθω σε πρωτοβουλιες και πρωτενεργειες ουτε πολιτικου ουτε πολιτισμικου φορεα .Ασφυκτιω και μονον στην σκεψη να παιρνω γραμμες απο ενα συλλογικο φορεα ,απο τις οποιες δεν θα μπορω να αποκλινω. Αν κυρια Σουφλη δεχεστε να φιλοξενειτε αποψεις μου στο ιστολογιο σας, αυτο μου αρκει. Να διαβαζω τισ αποψεις των Συνελληνων μου και μεσα απο εναν διαυλο επικοινωνιας να ανταλλασουμε αποψεις και παραινεσεις. Σας ευχαριστω. Δεσποινα Αλ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. κα σουφλη αυτα που γραφετε τα βλεπουν αυτοι οι τουρκαλβανο πολωνοαμερικανοεβραιοιεχωβαδες και δεν αυτοκτονει εστω ενας αρα αποδεχονται τις ιδιαιτεροτητες τους οτι ειναι ανθελληνες προδοτες συχαμεροι κουνιστοι ψυχανωμαλοι λιαν επιοικως αυτοι και τα μουλικα ερπετα τους ... ελληνες μονιαστε αγπηθητε διαβαστε ενημερωθητε... ποιους ξενοφερτους ανθελληνες και κατσαπλιαδες ψηφιζετε.μονο τοτε μπορει κατι να περισωσωμε ..διοτι ελλην γενιεσε δε γινεσε.
  ευχαριστω

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ