Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017

Παιδικά εμβόλια: ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΦΩΤΙΑ! ΠΟΙΟΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΝ ΔΙΟΧΕΤΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ;Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή


Όταν πρίν λίγες μέρες, ανοίξαμε το κεφάλαιο "ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ", μετά από σχόλιο αναγνώστη μας, δεν φανταζόμασταν ότι ανοίγαμε "πόρτες ερμητικά κλειστές" που θα τάραζαν τα νερά και θα οδηγούσαν το"Σύστημα" σε κατάσταση  πανικού..

Το θέμα, ανέδειξαν πολλά συνάδελφα blogs και τα σχόλια που συγκεντρώσαμε σερφάροντας στις σελίδες τους, αλλά και απ' αυτά που έφτασαν στη δική μας ανάρτηση, μας έδειξε ότι... η δημοσιοποίηση ενός τόσο σοβαρού θέματος, αφενός μεν προβλημάτισε πολλούς γονείς, αφετέρου θορύβησε τον χώρο της υγείας...
Κάποιοι συνάδελφοι, δέχτηκαν ακόμα και απειλές.. φυσικά μέσα από ανώνυμα σχόλια..κι αυτό, λέει πολλά.
Ακόμα πιο πολλά όμως, λέει το γεγονός, ότι ούτε μια τεκμηριωμένη επιστημονικά ιατρική απάντηση δεν δόθηκε έστω και ως σχόλιο, κι αυτό μας δημιούργησε πολλά ερωτηματικά και μας προβλημάτισε.
Το νέο μήνυμα του συντάκτη του πρώτου κειμένου, "ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ" του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, είναι ακόμη πιο συγκλονιστικό, ακόμη πιο αποκαλυπτικό..
Ως γονείς, έχουμε τουλάχιστον την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να γνωρίζουμε τι συμβαίνει, πριν εμβολιαστούν τα παιδιά μας.

Μέσα από αυτή την ανάρτηση, προκαλούμε κι εμείς τους γιατρούς, που σέβονται τον εαυτό τους και υπηρετούν με συνέπεια τον ΟΚΡΟ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ, να μας απαντήσουν ΥΠΕΥΘΥΝΑ και αν διαφοροποούνται από τα όσα πολύ σοβαρά καταγγέλλονται στο παρακάτω κείμενο, να το αντικρούσουν ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ.


ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ (ΣΥΝΕΧΕΙΑ)

-Η συνέχεια του προηγούμενου άρθρου ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ γίνεται διότι θύμωσαν μερικοί γιατροί και μέσα από τα σχόλιά τους ουσιαστικά δέχθηκα έμμεσα απειλές. Για τον λόγο αυτό είμαι υποχρεωμένος να απαντήσω με ελάχιστα (σε σχέση με αυτά που διαθέτω) στοιχεία πλήν όμως πολύ πειστικά κατ΄ εκτίμηση:

Αγαπητοί μου γιατροί
-Δεν αναφέρθηκα μόνο στα εμβόλια παρ΄ όλα αυτά εσείς ασχοληθήκατε περισσότερο με αυτό. Ουσιαστικά στυλίτευσα όλη την διαδικασία θεραπείας της νόσου.
-Από τα σχόλιά σας βγαίνουν τρία συμπεράσματα:
  
  1. Μάλλον κάποιοι από εσάς είστε ανενημέρωτοι όσον αφορά τις μακροπρόθεσμες (όχι τις μεσοπρόθεσμες) παρενέργειες, λόγο της σύστασης αλλά και του είδους του εμβολίου (θα εξηγήσω παρακάτω).

  2.   Κάποιοι άλλοι απλά δεν λέτε όλη την αλήθεια στους γονείς. Δηλαδή δεν τους ενημερώνεται σωστά για τον τρόπο εμβολιασμού.

 3.   Κανένας μα κανένας δεν λέει ότι οι εμβολιασμοί δεν είναι υποχρεωτικοί κατά τον νόμο. Δηλαδή δεν υπάρχει νόμος που να καθιστά υποχρεωτικούς τους εμβολιασμούς.

-ΑΣ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ 

ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ.
  
1.  Τι περιέχουν τα περισσότερα εμβόλια ξέρετε; Αν πάρετε μερικά εμβόλια και τα πάτε για ανάλυση σε ένα εργαστήριο θα βρείτε τα εξής(αποδεικνύεται εύκολα με μία χημική ανάλυση):

Πρόσθετα που συμπεριλαμβάνονται εν αγνοία μας στα εμβόλια ως στοιχεία πλήρωσης (fillers)

α) ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ (δύο παραλλαγές) – συνδέονται άμεσα με την νόσο Αλτσχάιμερ.
β) ΘΕΙΚΗ ΑΜΜΩΝΙΑ- ανόργανο λίπασμα. Γνωστό ότι προκαλεί βλάβη στα νεφρά και το ήπαρ, και γαστρεντερικές δυσλειτουργίες
γ) ΑΜΦΟΤΕΡΙΝΗ Β – “αντιμυκητιασικό απολυμαντικό”, προκαλεί βλάβες στο ουροποιητικό, τα έντερα και τις καρδιακές λειτουργίες
δ) ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΟΣ ΖΩΙΚΟΣ ΙΣΤΟΣ (πολλαπλά) – τα δομικά στοιχεία της νόσου των τρελών αγελάδων
ε) ΦΟΡΜΑΛΔΕΫΔΗ – “συντηρητικό & απολυμαντικό”, είναι γνωστό ότι προκαλεί καρκίνο, χρόνια βρογχίτιδα, ερεθισμό των ματιών, όταν εκτίθενται στο ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού
ζ) MSG – γνωστό ότι προκαλεί καρκίνο στον άνθρωπο
στ) ΦΑΙΝΟΛΕΣ – ιδιαίτερα τοξικό απολυμαντικό βαφής, προκαλεί βλάβες στο ήπαρ, τους νεφρούς, την καρδιά και το αναπνευστικό
η) ΦΑΙΝΟΑΙΝΟΞΥΑΙΘΑΝΟΛΗ “αντιψυκτικό”- αποδεδειγμένα έχουν ακραίες νευροτοξικές παρενέργειες

θ) THYMEROSAL (Υδράργυρος) – Τοξικότατο, με βάσιμες ενδείξεις ότι προκαλεί Αυτισμό στα παιδιά και πολλές σχετικές διαταραχές συμπεριφοράς που σχετίζονται με αυτό.

Ο Αυτισμός παρατηρείται σήμερα με συχνότητα 1 στα 67, ενώ στην πριν τα εμβόλια περίοδο ήταν 1 στα 20.000.

ι)Περιλαμβάνουν επίσης τους παρακάτω ζωικούς ιστούς: χοιρινό αίμα, αίμα αλόγου, εγκέφαλο κουνελιού, νεφρά σκύλου, νεφρά πιθήκου, έμβρυα κότας, ορό μοσχαριού, ορό εμβρύου μοσχαριού, κ.λ.π

Μα καλά εδώ βλέπουμε δύο στοιχεία τα οποία προκαλούν καρκίνο (δεν μιλάω για τις υπόλοιπες παρενέργειες των άλλων ουσιών αφήστε τα καλύτερα).


- Επίσης στις ...

αιτιολογίες του καρκίνου ανήκουν οι λοιμώξεις από ιούς ,βακτήρια και μικρόβια. ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ; ΜΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ SITE KAI ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΣΑΣ. 

Παραθέτω ένα επίσημο ιατρικό (όχι ομοιοπαθητικό) site ως παράδειγμα:
http://www.medlook.net/article.asp?item_id=876


-Επίσης παραθέτω ποια εμβόλια έχουν ζωντανούς ιούς και ποια όχι από επίσημο site ιατρικό:
http://www.neaygeia.gr/page.asp?p=331

EINAI ΕΜΦΑΝΕΣ  ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑ (ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ) ΕΧΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΙΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΝΕΜΟΒΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ MMR.


Εδώ τίθεται το εξής βασικό ερώτημα:


Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΤΗΣ ΦΟΡΜΑΛΔΕΫΔΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ MSG ME TON ΖΩΝΤΑΝΟ ΙΟ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΥ; 

ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΑΖΙ ΟΧΙ; 

ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.


2. Πηγαίνει ένας οποιοσδήποτε γονιός στον παιδίατρο να κάνει τα κλασσικά εμβόλια. Εσείς οι ίδιοι λέτε ότι το παιδί δεν πρέπει να εμβολιάζεται όταν είναι άρρωστο. Όμως δεν ενημερώνεται τους γονείς ότι μια ΙΩΣΗ ή μία μικροβιακή λοίμωξη δεν κρατάει μόνο μία ή δύο εβδομάδες αλλά μπορεί να κρατήσει και μήνα.


-Όταν σας φέρνει λοιπόν το παιδί του ο γονιός πως είστε σίγουροι ότι δεν νοσεί, ή ότι πρόκειται να νοσήσει ,ή βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας μιας ίωσης ή μιας μικροβιακής λοίμωξης, χωρίς να έχετε στα χέρια σας μια αιματολογική εξέταση που να δείχνει κάτι τέτοιο ή να πιστοποιεί ότι το παιδί είναι έτοιμο να εμβολιαστεί;

-Ποιος από εσάς καθοδηγεί το γονιό σε αιματολογική εξέταση πριν τον εμβολιασμό;
ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ (ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ) ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ.


-Πως είστε σίγουροι ότι σε αυτήν την περίπτωση δεν θα αυξήσετε τις πιθανότητες των παρενεργειών από το εμβόλιο;


-Εσείς οι ίδιοι δεν λέτε ότι αν το παιδί είναι άρρωστο δεν κάνει να εμβολιαστεί (αποδεικνύεται ευκόλως αυτό).


-Πως αλλιώς μπορείτε να ξέρετε ότι το παιδί δεν είναι άρρωστο (χωρίς αιματολογική εξέταση), με τον πυρετό μόνο; Εκτός αν ο γονιός πρέπει να μυρίσει τα νύχια του και εκεί.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ


3. Δεν είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός. Από πού φαίνεται αυτό; Παραθέτω το βιβλιάριο (σελίδα 17) υγείας που παίρνει ένα παιδί από την στιγμή που γεννιέται.
Εδώ φαίνεται ότι πλην του αντιφυματικού εμβολίου (στο οποίο αναφέρεται η λέξη υποχρεωτικό) όλα τα άλλα δεν είναι.

-Από πού αλλού φαίνεται αυτό; Μα από επίσημο έγγραφο του υπουργείου υγείας σε απάντηση ερωτήματος αν είναι υποχρεωτικοί οι εμβολιασμοί. Παραθέτω το έγγραφο:
Ο μόνος νόμος που υπάρχει είναι ο  4053 της 9/15 Ιουνίου 1960 και ουσιαστικά ισχύει μόνο για το αντιφυματικό εμβόλιο (εξού και το υποχρεωτικό στο βιβλιαράκι υγείας ενός παιδιού) για όλα τα άλλα, νομικά προσβάλλεται εύκολα από ένα <<καλό δικηγορικό γραφείο>>.

ΤΩΡΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΡΟΙ (όχι όλοι) ΣΑΣ ΥΠΟΒΑΛΛΩ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΕΡΩΤΗΜΑ:

Ποιός νόμος (ψηφισμένος στην βουλή των ΕΛΛΗΝΩΝ)καθορίζει ότι μία ασθένεια είναι πανδημία αναφέροντας συγκεκριμένες προϋποθέσεις για αυτό(π.χ αριθμό θανόντων από την ασθένεια ή αριθμό νοσούντων από αυτήν) ή και αυτό είναι στον αέρα και στην διακριτική απόφαση κάποιου καρεκλοκένταυρου ο οποίος θα λάβει την απόφαση με δικά του κριτήρια; (στυλιτεύω τις πράξεις όχι τα πρόσωπα).

-ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ:
ΑΝ ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ.

-Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ:
ΝΑΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. 

ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΟΤΙ ΘΑ

ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΝΑΝ ΙΟ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΣΤΟ 

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΦΟΒΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ 

ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΖΕΣΑΙ. 

ΑΝ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΘΑ ΛΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

-ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΑΥΤΩΝ  ΔΙΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΟΒΑΡΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. 

ΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΦΤΙΑΧΘΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ (Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΧΜΕΝΗ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ) ΤΟ ΞΑΝΑΣΥΖΗΤΑΜΕ.

-ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (αιματολογικές πρώτα κλπ) ώστε να αντέξει ο οργανισμός την τοξικότητα και να φέρει το εμβόλιο το επιθυμητό αποτέλεσμα(όσο αυτό είναι δυνατόν).

Δική μου προαίρεση ήταν να σας ενημερώσω όχι να σας υποχρεώσω.

Όσον αφορά το αν Η ΝΟΣΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΩ ΕΥΘΕΩΣ

ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ.

Ας δούμε τι έγινε στις ακτινοβολίες με την μαιρούλα (φανταστικό πρόσωπο).
Μετά την 5η χημειοθεραπεία ο(η) ογκολόγος έστειλε σε ακτινολόγο ιατρό την μαιρούλα για ακτινοβολίες. Το παιδί θα ακτινοβολούταν κάνοντας τρείς ακτινοβολίες την ημέρα, δύο στο κεφάλι και μία στην σπονδυλική στήλη, δηλαδή σε όλο τον νευράξονα. Μετά από κάποιες εξετάσεις βρέθηκε ότι η μαιρούλα το ανώτατο όριο ακτινοβολιών που μπορούσε να δεχτεί ήταν 110 συνολικά μεταφραζόμενες σε μονάδες ακτινοβολίας GREY.

 Εδώ σημειώνω ότι αν η μαιρούλα έκανε 1 παραπάνω ακτινοβολία από τις 110 υπάρχει η πιθανότητα να γινόταν παραπληγική.

Φτιάχθηκε η θέση ακτινοβολίας και το εκμαγείο (προστατευτικό προσωπείο). 
Την 1η  εβδομάδα η μαιρούλα δέχθηκε 3 ακτινοβολίες την ημέρα επι 4 ημέρες σύνολο 12 ακτινοβολιών. Την 5ηημέρα (Παρασκευή) το μηχάνημα είχε συντήρηση και για τον λόγο αυτό δεν δέχθηκε ασθενείς.
Στο τιμολόγιο όμως γράφτηκε ότι η μαιρούλα έκανε 18 συνολικά ακτινοβολίες. Το έκανα θέμα στους ακτινολόγους. Ξέρετε τι μου είπαν; <<Αφού τα παίρνεις τα χρήματα από το ταμείο τι πρόβλημα έχεις;>> Τότε τους απάντησα ότι το πρόβλημα δεν είναι οικονομικό αλλά ιατρικό δηλαδή: Αν εσείς μου βάλετε στα λογιστικά βιβλία ότι έκανε και τις 110 ακτινοβολίες και για να συμφωνούν τα ιατρικά δεδομένα, με τα λογιστικά κάνετε το ίδιο στο ιατρικό ιστορικό του παιδιού τότε η μαιρούλα αν στο μέλλον πάθει μία υποτροπή δεν θα ξανακάνει ακτινοβολίες για να πολεμήσει την νόσο, διότι θα τις έχετε εξαντλήσει εικονικά και κανένας ογκολόγος δεν θα βάλει την υπογραφή του για ακτινοβολίες. Μετά από αυτό δεν μου ξαναμίλησαν μέχρι να τελείωσει την θεραπεία το παιδί.

ΕΡΩΤΗΣΗ: ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΥΠΟΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΚΑΝΑΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΕΝΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΠΙΘΑΝΩΣ (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ) ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ; ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΗΝ ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ή ΜΑΛΛΟΝ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ; 

 ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΟΧΕΤΕΥΕΙΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΙΑΘΟΥΝ ΟΙ ΝΟΣΟΥΝΤΕΣ(ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ) ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΕΡΔΟΣ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΜΙΛΑΜΕ; ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. 

 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ:ΕΛΠΙΖΩ ΤΑ SITE ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΑ


ΚΩΝ/ΝΟΣ

Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2012

 
ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

10 σχόλια:

 1. ΚΑΛΛΙΟΠΗ, ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΑ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δεν ξέρω... παρ' όλο που τα μεγάλωσα, δεν τα αποθήκευσε.. τα τρελλά της google..

   Διαγραφή
  2. Σαν τις γυναικες δηλ.
   Ενα πραμα και το αυτο .....κα Καλλιοπη μας.

   Διαγραφή
  3. Ρε, δεν σου έχω γράψει τόσες και τόσες φορές, να μην σχολιάζεις στο blog μου;

   Εφιάλτης μου έχεις γίνει, πανάθεμά σε...
   Από λόγια, δεν παίρνεις... από μπινελίκια δεν καταλαβαίνεις πράμα... από προσβολές, εκεί είναι που είσαι αλλού γι αλλού...
   Είμαι ένας γλυκύτατος, τρυφερός και ζεστός άνθρωπος (έτσι λένε όσοι με γνωρίζουν) και μου έχεις βγάλει τον πιο σκοτεινό μου εαυτό.
   Μου κάνεις τα νεύρα τσατάλια, όπως οι οβριοί, ο Τσίπρας και όλο το πολιτικό σκυλολόι.

   Το φελέκι μου μέσα, ούτε σε ξέρω, ούτε με ξέρεις... τι σόι κόλλημα έχεις φάει μαζί μου και με κάνεις και ανάβω κάθε μέρα καντήλι, και προσεύχομαι να μην εμφανιστείς ΠΛΕΟΝ στο blog μου;

   Τι θες, γαμώ το φελέκι μου από εμένα τύρρανε και με πρήζεις πέντε χρόνια τώρα;

   Διαγραφή
  4. Τυρρανε;
   Για ξαναματαδεστο!
   Ανορθογραφο κοριτσι......

   Διαγραφή
  5. Ρε κακκκκκκέ τύραννε, απ' όλα όσα σου έγραψα, αυτό είδες;;;

   Υ.Γ. Δεν μου λες, πουλάκι μου, δεν σου έχω γράψει να πετάξεις τα ηρεμιστικά χάπια της προ-προ-προγιαγιάς σου;;;

   ΤΟΙΡΡΑΝΝΑΙ!

   Διαγραφή
  6. -σος, -σα γράφω

   +

   https://youtu.be/n0FL3eEL9sY

   Διαγραφή
 2. Για δείξτε μας τα αποτελέσματα μία χημική ανάλυση εμβολίων που κάνατε αφού είναι τόσο εύκολο όπως λέτε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Όταν βοά το διαδίκτυο, όταν έχουν εκδοθεί χιλιάδες ιατρικά δελτία και αναλύσεις για τα εμβόλια, εσείς να πιστέψετε πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα... και να τα κάνετε στα παιδιά σας.
   Αν πάθουν κάτι... εσείς να ψάχνετε για χημικές αναλύσεις εμβολίων μετά

   Διαγραφή
 3. ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΤΟ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ.ΟΥΤΕ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ.ΔΙΑΒΑΖΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ 100.000 ΑΓΩΓΕΣ ΣΤΗΝ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΕΝΑ ΑΝΤΙΨΥΧΩΣΙΚΟ(RISPERDAL)ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΟΜΑΣΤΙΑ.
  ΟΙ ΑΓΩΓΕΣ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΠΟ 10.000.000$ ΜΕΧΡΙ 65.000.000$
  ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΝΟΣΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞ'ΑΙΤΙΑΣ ΕΝΟΣ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΠΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΣ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ.
  ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΝΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΘΕΙ Ο Ε.Ο.Φ ΚΑΙ Η ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ.Ε ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΑΜΕΡΙΜΝΟΙ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ