Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017

Η “ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ” ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ
Σε αυτό το ενωτικό κάλεσμα η “Ελλήνων Πολιτεία” σας ζητά να συμμετέχετε όλοι, οι ανιδιοτελείς Πατριώτες, Ιδρυτές ή Πρόεδροι των νέων κομμάτων του χώρου μας!!
Εμπρός να πάρουμε τις τύχες της Πατρίδος μας στα χέρια μας!
Να γίνουμε πάλι ιδιοκτήτες της Ελλάδος μας!! Κύριε  Παναγιώτη Αποστόλου, θα διαφοροποιηθώ, όχι  ως προς το κάλεσμα, γιατί πιστεύω πως πρέπει να υπάρξει ένα κάλεσμα προς τις πατριωτικές δυνάμεις, γιατί υπάρχουν ακόμα ανιδιοτελείς και  αγνοί πατριώτες, αλλά σε κάποια σημεία που δεν τα βλέπω να συμπεριλαμβάνονται στα προαπαιτούμενα, με τα οποία συμφωνώ.

Θα συμπληρώσω την λίστα των προαπαιτούμενων, ως εξής:

1. ΠΛΗΡΗΣ ΑΡΝΗΣΗ ΧΡΕΟΥΣ
2. ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ Ε.Ε. ΚΑΙ ΕΥΡΩΖΩΝΗ
3. ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
4. ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

5. ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

6. ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.

7. ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΚΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

8. ΑΠΟΛΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΠΟ ΘΕΣΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠ' ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

9. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΩΝ, ΜΗΔΕΜΙΑΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΗΣ.

10. Επαναφορά της θανατικής καταδίκης, για ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΓΕΝΕΤΗΣΙΑΣ ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ.

11. ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ, ΟΤΙ:

Α. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΣΟΝΟΙ και 
Β. ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΟΛΙΤΕΥΘΗΚΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ. 

12. ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΚΟ ΚΑΙ ΕΚΔΙΩΞΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

13. ΞΥΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΡΑΣΟΦΟΡΩΝ, ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ.

14. ΕΘΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ, ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΒΛΑΨΑΝ ΚΑΘ' ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΘΕΣΗ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

15. ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ.

16. ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚΔΙΩΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ SINFULAR LOGIC.

Αυτά προς το παρόν... αν σκεφθώ κι αλλα, θα τα συμπληρώσω.


Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ.1. Δεν αρκεί να δηλώνει κάποιος πως είναι στον πατριωτικό χώρο.
Πρέπει να είναι πρωτίστως, ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

Υ.Γ.2. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΡΙΖΩΣΕΙ ΤΟ ΟΒΡΑΙΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ (ΚΙΣ - ΣΤΟΕΣ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΑΡΧΗΣ.Στα χρόνια των Μνημονίων στον πατριωτικό πολιτικό χώρο – δυστυχώς – έχει δημιουργηθεί μια πανσπερμία νέων κομμάτων που ευαγγελίζονται όλα ότι εκφράζουν την αυριανή ελπίδα για τον δυστυχισμένο λαό μας.Ιδρυτές αυτών των κομμάτων πολλοί άξιοι και υγιείς πατριώτες, αλλά και αρκετοί καιροσκόποι – γιαλαντζί “πατριώτες”, οι οποίοι κατά το παρελθόν συμμετείχαν σε άλλα πολιτικά σχήματα, τα οποία εξυπηρέτησαν το πολιτικό και επιχειρηματικό Σύστημα, όταν εκείνο τους χρειάσθηκε.


Έτσι, μετά από πολλά παθήματα, ο λαός μας διαπιστώνει πως δεν υπάρχουν καθαρές πολιτικές λύσεις και οι οποίες να εκφράζονται από τα σημερινά κοινοβουλευτικά κόμματα. Αναζητεί λοιπόν, καθαρές πολιτικές λύσεις στα μη κοινοβουλευτικά νέα κόμματα, από τη στιγμή που τα αδιέξοδα της Πατρίδος και του λαού έχουν πληθύνει. 

Ωστόσο, αυτά τα νέα κόμματα θα πρέπει να ακολουθήσουν το δόγμα “η ισχύς εν τη ενώσει”! 

Θα πρέπει δηλαδή, να εξετάσουν τις δυνατότητες δημιουργίας μιας Πατριωτικής Συσπείρωσης με τη συμμετοχή τους σ΄αυτήν, στην οποία οι Πρόεδροι αυτών των κομμάτων θα θέτουν σε δεύτερη μοίρα τις προσωπικές τους φιλοδοξίες! 
Θα “απομονώσουν” μέσα τους, αυτό το καταραμένο “εγώ” της φυλής μας!


Μια τέτοια προσπάθεια αναλαμβάνει σήμερα η “Ελλήνων Πολιτεία”, με το σημερινό ενωτικό της κάλεσμα! Που ως γνωστόν είναι το αρχαιότερο από όλα τα άλλα νεοϊδρυθέντα κόμματα του πατριωτικού χώρου, αφού η ίδρυσή της χρονολογείται στο 2011! Όταν έγκαιρα διαπίστωσε το μεγάλο κακό που ερχόταν, αναλαμβάνοντας ποικιλόμορφη δράση!


Μια τέτοια ενωτική προσπάθεια εκδηλώθηκε και από τον Τύπο και πιο συγκεκριμένα από τις εφημερίδες “Μακελειό” και “Ελεύθερη Ώρα”!


Το δημοσίευμα της εφημερίδος “Μακελειό”…


…την Τετάρτη 24 Μαίου 2017, είχε στην πρώτη της σελίδα τον τίτλο “Ενωμένη Εθνική Λαϊκή Πατριωτική Παράταξη – Πατριώτες και Εφιάλτες” και τις φωτογραφίες των Αντώνη Μυλωνάκη, Κωνσταντίνου Πλεύρη, Φαήλου Κρανιδιώτη, Ηλία Κασιδιάρη, Νίκου Μιχαλολιάκου, Γιώργου Καρατζαφέρη, Κυριάκου Βελόπουλου (με την σειρά που τις έθεσε η εφημερίδα)!


Η “Ελλήνων Πολιτείας” έχει …


…ήδη τοποθετηθεί επί του δημοσιεύματος της εφημερίδος και δεν διστάζει να τοποθετηθεί εκ νέου!


Δεν είναι ποτέ δυνατόν να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι και να συζητήσουμε για την ένωση του πατριωτικού χώρου με τον Γιώργο Καρατζαφέρη, από τη στιγμή που ο ίδιος και η 14μελής Κ.Ο. του ΛΑΟΣ παραβίασαν τις αποφάσεις της λαϊκής βάσεως του κόμματος (σ.σ. απόφαση Εκτελεστικού Γραφείου κατά της ψήφισης του Μνημονίου) και ψήφισαν το πρώτο Μνημόνιο! 

Όταν ο ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη συμμετείχε της κυβερνήσεως Λουκά Παπαδήμου – υπαλλήλου της Goldman Sachs – με 4 Υπουργούς και την οποία ο Καρατζαφέρης στήριξε μετά μανίας! 

Θυμηθείτε την αποχώρησή του από την κοινή σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όταν “έπεσε” στο τραπέζι το όνομα του τότε Προέδρου της Βουλής, Φίλιππου Πετσάλνικου! 

Γιατί έπρεπε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ως υποτακτικός του Συστήματος, υπακούοντας στις άνωθεν εντολές να επιβάλλει τον Παπαδήμο ως Πρωθυπουργό για να “περάσει” το εγκληματικό PSI μέσω του οποίου εκχωρήθηκαν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και η ανεξαρτησία της Πατρίδος μας!Δεν μπορούμε να συζητήσουμε με τον Κυριάκο Βελόπουλο γιατί ψήφισε το πρώτο Μνημόνιο, αφού αποτελούσε μέλος της 15μελούς Κ.Ο. του ΛΑΟΣ και στήριξε μέχρι τέλους την κυβέρνηση Παπαδήμου!


Δεν μπορούμε να συζητήσουμε με τον Αντώνη Μυλωνάκη, αφού είναι υπάλληλος του Γιώργου Καρατζαφέρη!


Δεν μπορούμε να συζητήσουμε με τον Φαήλο Κρανιδιώτη, αφού όλοι γνωρίζουν πως αποτελεί το alter ego του Αντώνη Σαμαρά! Ο οποίος καταψήφισε ως αντιπολίτευση το πρώτο Μνημόνιο και ως κυβέρνηση “σύρθηκε” στα τέσσερα ψηφίζοντας το δεύτερο Μνημόνιο!


Δεν μπορούμε να συζητήσουμε με τους Νίκο Μιχαλολιάκο και Ηλία Κασιδιάρη, από τη στιγμή που μας χωρίζει άβυσσος λόγω της ακραίας “έκφρασης” των λόγων και των πράξεών τους!


Έτσι, με όλους αυτούς τους καλοθελητές του Συστήματος ή έστω “εξυπηρετούντες” το Σύστημα, δεν είναι δυνατόν να μπορέσουμε να συνεργαστούμε για τη δημιουργία ενός ενωτικού πατριωτικού κόμματος!


Το δημοσίευμα της εφημερίδος “Ελεύθερη Ώρα”…


…την Δευτέρα 29 Μαίου 2017, είχε στην πρώτη σελίδα τον τίτλο “Πατριωτικό Ενωτικό κάλεσμα από Πλεύρη, Καπερνάρο, Ρήγα και Σακκά”!


Με τους παραπάνω αναφερόμενους επικεφαλής πολιτικών σχηματισμών, αλλά και με όποια άλλα νέα κόμματα δεν έχουν συμμετάσχει σε Συστημικά αλισβερίσια, και βέβαια η “Ελλήνων Πολιτεία” θα μπορούσε να συζητήσει για την συνένωσή τους σε έναν μεγάλο ενωτικό Πατριωτικό φορέα, ο οποίος εν κατακλείδι θα δημιουργούσε πολλές ελπίδες για να εκπροσωπηθεί με ικανότατο ποσοστό στην επόμενη Βουλή, αλλάζοντας τους πολιτικούς συσχετισμούς προς όφελος της Πατρίδος μας!


Ωστόσο, το εγχείρημα είναι πάρα πολύ δύσκολο και θα πρέπει να έχει ως βάση κάποια σημαντικά προαπαιτούμενα για να ξεκινήσει μια συζήτηση “στρογγυλής τραπέζης”! Για τα οποία – προαπαιτούμενα – θα πρέπει να υπάρξει πλήρης ταύτιση από όλα τα υπό συνεργασία νέα κόμματα!


Απαραίτητα προαπαιτούμενα συνεργασίας…


…είναι πρώτο και καλύτερο, να αποδεχτούμε όλοι – οι εκπρόσωποι των κομμάτων (ένας από κάθε κόμμα) – να τεθούμε υπό την Προεδρία ενός ικανότατου και ουδέτερου προσώπου, αποδεκτού στην ελληνική κοινωνία, το οποίο θα είναι ίσο απέναντι ίσων! 

Κατ΄ αυτόν τον τρόπο θα δείξουμε όλοι ότι βάζουμε το “εγώ” μας κάτω από το συμφέρον της Πατρίδος μας! 

Γιατί, είναι άλλο να το λέμε με κουβέντες που δεν κοστίζουν τίποτε και είναι άλλο να δεσμευόμαστε με την υπογραφή μας! Βέβαια, αυτό το πρόσωπο θα είναι της απολύτου αποδοχής, όλων των συμμετεχόντων κομμάτων!


Την αντιμετώπιση της αθρόας λαθρομετανάστευσης, που είναι ο υπ΄ αριθμόν ένα κίνδυνος της Πατρίδος! 

Σε μια κατεστραμμένη οικονομικά χώρα, πρώτα θα φροντίσουμε να ταΐσουμε τα δικά μας παιδιά! 

Μια απόφαση που θα τεθεί στο λαό μας για να την εγκρίνει μέσω δημοψηφίσματος!


Την στάση πληρωμής εξωτερικών μας υποχρεώσεων και τη μονομερή διαγραφή του δημοσίου χρέους μας!


Την αποχώρησή μας από την ευρωζώνη, σε πρώτη φάση. Ακολούθως, θα εξετασθεί η παραμονή μας στην ΕΕ!


Την δυναμική ανάδειξη της απανταχού Ομογένειας με Σύσταση σχετικού Υπουργείου!


Την δέσμευσή μας, πως όλα τα πολιτικά πρόσωπα που συμμετείχαν στο ξεπούλημα της Πατρίδος και της φτωχοποίησης του λαού της, θα δικασθούν για τις εγκληματικές τους πράξεις!


Όλα τα άλλα ζητήματα είναι υπό συζήτηση…


…και για τα οποία θα πρέπει να αποφασίσουμε όλοι οι συμμετέχοντες αυτής της Πατριωτικής Συσπείρωσης, κατά πλειοψηφία, όπως:


Μόνιμο Συμβούλιο χάραξης Εθνικής Στρατηγικής!

Καθιέρωση Συνταγματικού Δικαστηρίου με τον διαχωρισμό της Εκτελεστικής Εξουσίας από την Δικαστική!

Κοινωνική εθνικοποίηση!

Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας με μόνιμο Υφυπουργό από το Στράτευμα στο Υπουργείο Εθνικής Αμύνης!

Δημογραφικό, σχέσεις Εκκλησίας Κράτους, παιδεία, υγεία, ασφάλεια, εξωτερική πολιτική, τουρισμός, πολιτισμός, οικονομία!

Και πολλά άλλα ζητήματα, τα οποία θα αποτελέσουν μια πλήρη κυβερνητική πρόταση προς τον κυρίαρχο ελληνικό λαό!


Σε αυτό το ενωτικό κάλεσμα η “Ελλήνων Πολιτεία” σας ζητά να συμμετέχετε όλοι, οι ανιδιοτελείς Πατριώτες, Ιδρυτές ή Πρόεδροι των νέων κομμάτων του χώρου μας!!
Εμπρός να πάρουμε τις τύχες της Πατρίδος μας στα χέρια μας!
Να γίνουμε πάλι ιδιοκτήτες της Ελλάδος μας!! 


Νίνα Παυλίδου
Πρόεδρος

Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής Στρατηγικής ΠολιτικήςΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

11 σχόλια:

 1. Τι παίρνεις ρε Πόπη και δεν μας δίνεις ;Τι θες στη λίστα σου με τα προαπαιτούμενα ;Κρατικοποίηση των τραπεζών ;χαχαχαχαχα
  και κρατικοποίηση της Εθνικής τράπεζας χαχαχαχαχα.
  Θες και να φύγουν οι Εβραίοι χαχαχαχαχα
  Ο Καντάφι είδες τι έπαθε ε;Γιατί δεν βγαίνεις εσυ μπροστά να τα κάνεις εσύ ;Μόνο προτρέπεις τους άλλους να έχουν την τύχη του;
  Τα ίδια και η Συρία. Έχει κρατική τράπεζα.Είδες τι έπαθε ;Είσαι με νοητική υστέρηση χρυσό μου;Θέλεις και τα λες η σου ξεφεύγουν ;Αν θέλεις το αίμα των Ελλήνων βγες εσύ μπροστά να χύσεις το δικό σου.
  Ξέχασε τον πόλεμο που φαντασιωνεσαι γιατί πόλεμος στην Ελλάδα δεν θα γίνει.
  Καλές οι φαμφαρες που γράφεις αλλά για γέλια !Τοσο αστεία και γραφική που ακόμα και οι οικογένεια Ροθτσιλντ θα γελάει μαζί σου.
  Θες και φορολόγηση των Εβραίων στην Ελλάδα ;χαχαχαχαχα Μα η Ελλάδα Εβραϊκό κράτος είναι. Τότε που δούλευες στο υπουργείο δεν το κατάλαβες επί Πασοκ ;Εβραίους προϊστάμενους δεν είχες ;
  Θες και πλήρη άρνηση του χρέους ;χαχαχαχαχα καλο!! χαχαχαχαχα και γω θέλω μία βίλλα στην Εκάλη αλλά..........πούντην!
  Σε φαντάζομαι Πρωθυπουργό. Χαχαχαχαχα
  Θα γελάνε μαζί σου αρχικά όλες οι στοές! Αφού ξεκαρδιστει μαζί σου όλος ο πλανήτης καθώς και ο Αντιχριστος μετά θα πεθάνεις όλος τυχαίως την επομένη από μία καλπάζουσα μορφή καρκίνου.
  Ζωή σε λογου μας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αν θέλεις να λέγεσαι άνθρωπος δεν θα πάψεις ούτε στιγμή ν΄ αγωνίζεσαι για την ειρήνη και για το δίκαιο (Τάσος Λειβαδίτης)

   Διαγραφή
  2. τωρα που η εγκληματικη συμμορια του γυφτοψωρρα παει για κορυδαλλο βγηκε καινουργια αντιεβραικη ομαδα σαν την ε.συ. να μας σωσει απο τους εβραιους!!!!! καθαρα πολιτικη κινηση εναντια στη χ.α.

   Διαγραφή
 2. Κα Ποπη, ξεχασατε το βασικοτερο!!

  Κλεισιμο ολων των Χριστιανοεβραικων ναων, των τρισαθλιων δηθεν "ιερων" βιβλιων της και καταργηση της Ορθοδοξιας ως πιστης, η οποια μας καταντησε σε αυτο το σημειο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις

  1. > ΕΣΥ , ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΣΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ,

   ΚΑΙ ΘΑ ΒΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΚΑ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΝΤΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑ

   ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣΑΙ / ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΑΠΟ ΠΕΙΡΑ ΤΗΝ ΛΑΘΟΣ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ , ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΘΕΟΥ

   ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ , ΘΑ ΒΙΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΟΝΤΩΣ ΧΑΡΑ //

   ΕΥΛΟΓΕΙΤΕ //

   Διαγραφή
 3. Εθνικό Μέτωπο με Καρατζαφέρη Βελόπουλο Κρανιδιώτη κ.λ.π.
  Ας γελάσω χαχαχαχαχχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχ
  Αυτοί είναι όλοι τους οσφυοκάμπτες και καιροσκόποι.

  Όταν δεν τραβάνε οι παρόντες το σύστημα θα μας φέρει και εδώ κάποιον Μακρόν σαν
  τη Γαλλία να μας σώσει.Όπως έφερε και τον Τσίπρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Συνεργασία με τον υποψήφιο του ΛΑΟΣ Κ. Πλεύρη;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΤΏΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΟΥΣ ΑΠΟ ΖΟΜΠΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΖΟΜΠΙ... BRAAAAAAIIIINS !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΟΣΑ ΓΡΑΨΑΤΕ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΙΑΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ............
  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΨΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΟ ............
  ΕΙΘΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. 1. Μόνιμο Συμβούλιο χάραξης Εθνικής Στρατηγικής!

  2. Καθιέρωση Συνταγματικού Δικαστηρίου με τον διαχωρισμό της Εκτελεστικής Εξουσίας από την Δικαστική!

  3. Κοινωνική εθνικοποίηση!

  4. Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας με μόνιμο Υφυπουργό από το Στράτευμα στο Υπουργείο Εθνικής Αμύνης!

  5. Δημογραφικό, σχέσεις Εκκλησίας Κράτους, παιδεία, υγεία, ασφάλεια, εξωτερική πολιτική, τουρισμός, πολιτισμός, οικονομία!

  6. Πλήρης άρνηση χρέους και επαναφορά σε νέο Εθνικό νόμισμα.

  7. Έξοδος από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ευρωζώνη.

  8. Κρατικοποίηση της Τράπεζας της Ελλάδος

  9. Κρατικοποίηση όλων των ιδιωτικών τραπεζών και ενοποίηση τους σε μια τράπεζα του Ελληνικού έθνους και του Ελληνικού λαού.

  10. Αναδρομική φορολόγηση όλων των εβραίων που κατοικούν στην Ελλάδα.

  11. Δημοσιοποίηση όλων των ονομάτων των εβραίων, καθώς αυτά έχουν τροποποιηθεί ώστε να προσεγγίζουν τα ελληνικά ονόματα.

  12. Αποπομπή του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου από την Ελλάδα.

  13. Απόλυση όλων των εβραίων από θέσεις εξουσίας και απ' όλη την δικαιοσύνη.

  14. Κλείσιμο όλων των στοών, μηδεμιάς εξαιρουμένης.

  15. Επαναφορά της θανατικής καταδίκης, για το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας και εγκλημάτων γενετήσιας προσβολής.

  16. Υπεύθυνη δήλωση όλων των συμμετεχόντων στον πατριωτικό χώρο, ότι:
  α. Δεν είναι μασόνοι και
  β. Ότι δεν πολιτευτήκαν τα τελευταία 40 χρόνια.

  17. Δήμευση περιουσιών όλων των Μ.Κ.Ο και εκδίωξη τους από την Ελλάδα.

  18. Ξύρισμα και αποπομπή όλων των ιεραρχών και εν γένει ρασοφόρων, που υποστηρίζουν την παν θρησκεία.
  19. Εθνικά δικαστήρια, τα οποία θα καταδικάσουν με ταχύτατες διαδικασίες εις θάνατον, όλους όσους υπέγραψαν μνημόνια και έβλαψαν καθ' οιονδήποτε τρόπο και από οποιαδήποτε θέση, την πατρίδα.

  20. Διάλυση του Κ.Κ.Ε και πλήρης έλεγχος στα οικονομικά του.

  21. Κατάργηση και εκδίωξη από την Ελλάδα της εβραϊκής εταιρείας singular logic.

  22. Δήμευση κινητής και ακινήτου περιουσίας όσων εμπλέχθησαν σε διασπάθιση δημοσίου χρήματος με παράλληλη κατάσχεση όλων των καταθέσεων των.

  23. Αλλαγή πολιτεύματος σε Προεδρική Δημοκρατία.

  24. Επανασύσταση της Ελληνικής Χωροφυλακής (τύπου Στρατοχωροφυλακής) με άμεση μείωση του προσωπικού της ΕΛ.ΑΣ. και άμεση συνδρομή του Ελληνικού Στρατού.

  25. Άμεση διάλυση των Μ.Α.Τ και των λοιπών μηχανισμών της ΕΛ.ΑΣ.

  26. Άμεση απόλυση από την ΕΛ.ΑΣ όσων είχαν και έχουν εμπλακεί σε έκνομες καταστάσεις.

  27. Επανασύσταση της Αγορανομίας.

  28. Κατάργηση των «Συνοριοφυλάκων» της ΕΛ.ΑΣ. και ανάληψη καθηκόντων φυλάξεως των συνόρων από τον Ελληνικό Στρατό.

  29. Τροποποίηση του Συντάγματος εις τα νέα δεδομένα.

  30. Μείωση του αριθμού των βουλευτών κατά 50%

  31. Άμεση μείωση της αποζημιώσεως των βουλευτών κατά 50% και απονομή συντάξεως από το επαγγελματικό τους ταμείο.

  32. Όριο για άπαντες σε ενεργό δράση έως το εβδομηκοστό της ηλικίας των.

  33. Εκλογή βουλευτών αυστηρώς μόνον για δύο φορές.


  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ