Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΙΤΟΥΝΤΕΣ-ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ

Πριν λίγες μέρες, ανάρτησα το κείμενο αυτό:

"Ένας ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, ΤΟΛΜΑ. Κίνησις Αποτροπής Σφαγής Οδυνηρού Θανάτου Των Προς Βρωσιν Ζώων! ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ ΤΟΥ ΧΑΛΑΛ - ΚΟΣΕΡ" (εδώ)

 Συνέχεια αυτής της ενημέρωσης, για την οποία υπήρξε ανταπόκριση, ο κύριος Κωσταρέλλος, πιστός στην διαφάνεια της όλης πρωτοβουλίας του, ενημερώνει τα κάτωθι.


Καλλιόπη Σουφλή

 


Αγαπημένοι Φίλοι :Εξεπλησσόμην κυριολεκτικώς όταν διαπίστωνα απο τα καταφθάνοντα μηνύματά σας ότι όλους σας, τον καθένα χωριστά, σας έκαιγε η ίδια ανάγκη για εμπέδωση του δικαίου κατά του αδίκου, γιατην επιβίωση του πολιτισμού κατά του υπανθρωπισμού και ότι δεν έχετε ακόμη παραδώσει το Είναι σας, ταύτα δε Μολονότι γνωρίζω, ότι ανήκουμε σε διαφορετικούς ιδεολογικούς, πολιτικούς και κονωνικούς χώρους !!! Αραγε, αναρωτήθηκα, μήπως κάποιοι καλοθελητές απο την αρχαιότητα και μέχρι σήμερον μας θέλουν διηρημένους για να μας κυβερνούν ;;; ΦΥΣΙΚΑ ΝΑΙ ! Σαν αυτόθροη απάντηση στο νού μου ήλθε ότι μπορούμε να κάνουμε Θαύματα όταν δεν ασχολούμεθα με το τι μας χωρίζει αλλά : 1ον) εάν αποζητάμε την ΠΡΑΞΗ-ΔΡΑΣΗ και β) άν είμαστε ενωμένοι κατ΄αυτήν.Σα ευχαριστώ και απο εδώ όλους σας για την σύμπραξή σας!


Κατετέθη χθές 26-6-2017 το δικόγραφον της Αιτήσεως Ακυρώσεώς μας και αναμένομε προσδιορισμόν δικασίμου και ορισμόν εισηγητού. 

Με πείσμα για την επιτυχία του σκοπού μας και με ευλάβεια στην υπόθεση διεξήλθα εμπεριστατωμένως ΟΛΑ Τα ανακύψαντα νομικά και πραγματικά ζητήματα. Αυτό όμως που με προβληματίζει σοβαρά είναι το να καταθέσω Αίτηση αναστολής εκτελέσεως μια και οι δικάσιμοι για τις Ατιησεις ακυρώσεως διοικητικων πράξεων είναι μακρυνές. 

Τάσσομαι αρνητικά κατόπιν ωριμοτέρας σκέψεως διότι πολύ φοβούμε, ότι επειδή στο ΣτΕ καθώς και σε όλα τα λοιπά δικαστήρια διεξέρχονται τις αιτήσεις Αναστολής επιπολαίως (en passant) απορρίπτοντας τις πλείστες τούτων μία αρνητική απόφαση επί Αιτήσεώς μας για Αναστοή μπορεί να κρινει εκπί της Ουσίας της Αιτήσεως Ακυρώσεως και έτσι να καταστεί bumerang -δηλαδή να επηρρεάσει κατά κάποιο τρόπο αρνητικά- το δικαστήριο που θα εκδικάσει την Αίτηση μας για Ακύρωση. 


Επισημαίνω ότι οι αιτήσεις αναστολής διοικητικών πράξεων ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση έχουν με τις αναστολές πλειστηριασμών (δι΄ οσους δεν γνωρίζουν τόσο καλά τα νομικά).Eπί του οικονομικού τώρα :

Απεστάλησαν συνεισφορές : 100 ευρώ απο έναν αιτουντα, 30 ευρώ απο μία αιτούσα και 30 ευρώ απο έναν έτερον αιτούντα-160 ευρώ συνολικά. 

Καταβληθέντα μέχρι τούδε έξοδα για την κατάθεση της Ατιήσεως Ακυρώσεως : παράβολο 150 ευρώ, μεγαρόσημα επί της αιτήσεως και του αντιγράφου 20 ευρώ, έξοδα Κρατήσεων που προκαταβλήθηκαν στο ταμείο του Συλλόγου (χωρίς , φυσικά, ούτε ένα ευρώ αμοιβή , όπως προείπαμε) 128,85 ευρώ =298,85 ευρώ συνολικά.
Χρεωστική διαφορά 298-160= 138 ευρώ καλύφθηκε απο εμένα.Σε περίπτωση που ΔΕΝ ηθέλαμε καταθέσει Αίτηση Αναστολής τότε δεν θα χριεαστούν άλλα έξοδα. Σνυάμα δεν επιβαρυνόμαστε με έξοδα επιδόσεων (3 επιδόσεις Χ42=126+6 μεγαρόσημα επί των αντιγράφων= 132 ευρώ γιατί οι ειδόσεςι θα νγίνουν απο τους επιμελητάς του ΣτΕ. Σε περίπτωση που ηθέλαμε καταθέσει αίτηση Αναστολής θα υπάρξουν έξοδα καταθέσεως+συζητήσεως Αναστολής+6 επιδόσεων(3 Αιτ. ακυρώσεως +3 αιτ. αναστολής). 

Θα είμαστε σε επικονωνία και θα ήθελα να ακούσω τις Σκέψεις σας στο θέμα της Αιτήσεως Αναστολής ΧΩΡΙΣ να λαμβάνετε καθόλου υπ΄οψει σας το θέμα του κόστους μιά και σκέψις μας είναι μόνον η επιτυχία του όλου εγχειρήματος.
Με ειλικρινή εκτίμηση,Γεώργιος Θ. Κωσταρέλλος

Δικηγόρος , M.C.J. /(Νew York University)

693-6428888


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ