Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017

Πώς οι Κύπριοι, που είναι γνωστό ότι υποστηρίζουν τον Παλαιστινιακό σκοπό, γίνονται μια επαρχία της Ισραηλινής αυτοκρατορίας; Ιερουσαλήμ, Λευκωσία και πόλεμος για το φυσικό αέριοΗ Κύπρος θέτει σε κίνδυνο την κυριαρχία της. Μπορεί, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, να γίνει πεδίο μάχης για κάποιους ανελέητους παγκόσμιους παράγοντες.


Η ηγεσία της Κύπρου συνειδητοποιεί ότι πρέπει να γίνει μια επαρχία του Ισραήλ εάν θέλει έναν αγωγό πετρελαίου που αποστέλλει λεηλατημένο Παλαιστινιακό φυσικό αέριο. 

Και όπως αποκαλύπτει το βίντεο, η Κύπρος προστατεύεται τώρα από τον μεγάλο αδελφό της Ισραήλ. 


Τι δεν καταλαβαίνετε;;;
ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΔΕΝ  ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.
ΚΥΠΡΟΣ ΕΑΛΩ... ΕΛΛΑΣ ΕΑΛΩ... 
ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΛΑΟΙ, ΔΙΑΒΡΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΒΡΙΟΥΣ.... ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ, ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ.

ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ, ΕΚΒΙΑΣΙΜΑ ΚΑΙ ΕΞΑΓΟΡΑΣΙΜΑ.
 

Καλλιόπη Σουφλή


του Gilad Atzmon


Ο Κυπριακός Τύπος ανέφερε την περασμένη εβδομάδα μια μεγάλη κοινή Ισραηλινο-Κυπριακή στρατιωτική άσκηση.Το ακόλουθο Ισραηλινό βίντεο δημοσιεύει μια ελίτ Ισραηλινή ταξιαρχία κομμάντο που ασχολείται με επιθετικές στρατιωτικές ρουτίνες γύρω από την οροσειρά Τροόδους της Κύπρου.


https://youtu.be/uvQJfqnPuME

Πώς συνέβη αυτό; Πώς οι Κύπριοι, που είναι γνωστό ότι υποστηρίζουν τον Παλαιστινιακό σκοπό, γίνονται μια επαρχία της Ισραηλινής αυτοκρατορίας;


Μια συμφωνία αγωγού φυσικού αερίου Ισραήλ-Ευρώπης είναι η απάντηση.


Στις αρχές Απριλίου μάθαμε για έναν προτεινόμενο υποθαλάσσιο αγωγό μήκους 2.000 χιλιομέτρων που συνδέει πεδία φυσικού αερίου που βρίσκονται στην ανοικτή θάλασσα στη Γάζα και την Κύπρο με την Ελλάδα και ενδεχομένως την Ιταλία.


Η συμφωνία αγωγών μεταξύ Ισραήλ, Ιταλίας, Κύπρου και Ελλάδας αφήνει έξω τους Τούρκους και τους Παλαιστίνιους. 


Ενώ η Γάζα αντιμετωπίζει κρίσιμη ενεργειακή κρίση με ηλεκτρισμό μειωμένο σε λιγότερο από τρεις ώρες την ημέρα, το Ισραήλ σκοπεύει να συγκεντρώσει δισεκατομμύρια δολάρια από ένα σημαντικό αποθεματικό φυσικού αερίου που βρίσκεται στην ακτή της Γάζας και καλά μέσα στα χωρικά ύδατα της Παλαιστίνης (αν υποτεθεί ότι υπάρχει τέτοιος όρος).


Ο Yuval Steinitz, υπουργός Ενέργειας του Ισραήλ, χαιρέτισε το έργο του αγωγού που αναμένεται να λειτουργήσει το 2025 ως “αρχή μιας θαυμάσιας φιλίας μεταξύ τεσσάρων μεσογειακών χωρών.” 


Βεβαίως, δεν περιλαμβάνονται όλες οι σχετικές μεσογειακές χώρες στη συμφωνία. Μπορούμε να προβλέψουμε ότι αυτή είναι μια συνταγή για καταστροφή: ο αγωγός και η εγκατάσταση αερίου είναι ”μαλακοί στόχοι”. Η περιοχή είναι άστατη. 

Η Κύπρος θέτει σε κίνδυνο την κυριαρχία της. Μπορεί, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, να γίνει πεδίο μάχης για κάποιους ανελέητους παγκόσμιους παράγοντες.


Η ηγεσία της Κύπρου συνειδητοποιεί ότι πρέπει να γίνει μια επαρχία του Ισραήλ εάν θέλει έναν αγωγό πετρελαίου που αποστέλλει λεηλατημένο Παλαιστινιακό φυσικό αέριο. 

Και όπως αποκαλύπτει το βίντεο, η Κύπρος προστατεύεται τώρα από τον μεγάλο αδελφό της Ισραήλ. 

Η Ισραηλινο-Κυπριακή κοινή στρατιωτική άσκηση πραγματοποιήθηκε για να παραδώσει ένα μήνυμα προς την Τουρκία και άλλους περιφερειακούς παράγοντες: κάθε προσπάθεια παρέμβασης στο σχέδιο κλοπής αερίου θα αντιμετωπιστεί με Ισραηλινή στρατιωτική βία.


Σημείωση Off the Record: Φυσικά, το σενάριο στην Ελλάδα πουλήθηκε από τα ΜΜΕ με επίκληση πατριωτικού συναισθήματος ως μια συνεργασία για ”αντιμετώπιση της τρομοκρατίας” με ”απομόνωση” της Τουρκίας.https://youtu.be/hUBe-lOn8mw


Πηγή:
http://www.gilad.co.uk/writings/2017/6/19/jerusalem-nicosia-and-ww3

ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ