Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017

«Δεν ξεχνώ» Ο άνθρωπος αυτός κάποτε θα έπρεπε να καθίσει στο εδώλιο του Ειδικού Δικαστηρίου.
Ο Τσίπρας είπε ότι δεν σκέφτηκε ούτε στιγμή να υποκύψει και να υπογράψει. Κι ότι εκείνη η πρόταση οδηγεί σε απορρύθμιση της αγοράς εργασίας και μειώσεις στους μισθούς και τις συντάξεις. 

Τι ειρωνεία. Ο ίδιος άνθρωπος, μαζί με τον ακομβίωτο στρατηγό, έπεσαν δύο και τρεις φορές στα τέσσερα, υπέγραψαν δύο μνημόνια, εξανάγκασαν τις τράπεζες σε χρεοκοπία και ανακεφαλαιοποίηση, ξεπούλησαν τα πάντα για 99 χρόνια, μείωσαν 2 και 3 φορές τις συντάξεις, διέλυσαν τις εργασιακές σχέσεις και τα δικαιώματα στην Ελλάδα.


Πόσα πολλά μπορούν να ειπωθούν για τα όσα έγιναν αυτά τα δύο χρόνια. Τα εγκλήματα της Αριστεράς που συνεχίζονται ακόμη και σήμερα, με τη στήριξη μερίδας του ελληνικού λαού, του παλαιού ΠΑΣΟΚ, ενός γκρουπ άθλιων δεξιών της κακιάς ώρας και μιας ομάδας επιχειρηματικών συμφερόντων.

 Δεν χρειάζονται Ειδικά Δικαστήρια.
ΜΗΠΩΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙ ΑΥΤΟΝ, ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ... ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ;;;
ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Καλλιόπη Σουφλή


Είναι μια ιστορική φράση που ενώνει την Ελλάδα με το δράμα του Κυπριακού. 


Οι Έλληνες δεν ξεχνούν αυτά που πρέπει να θυμούνται και δεν θα ξεχάσουν ποτέ και την σημερινή επέτειο, όταν η ιστορία θα καταγράψει την σύγχρονη τραγωδία που περνά ο ελληνικός λαός.


Όταν θα καταλάβει ο κόσμος τι ακριβώς συνέβη πριν από δύο χρόνια, τη νύχτα της 28ης Ιουνίου 2015, όταν ο Αλέξης Τσίπρας… προσποιητά συγκινημένος με διάγγελμά του ανακοίνωνε την προκήρυξη του δημοψηφίσματος.


Μιας διαδικασίας που κανείς ποτέ δεν κατάλαβε γιατί έγινε και τι αποτέλεσμα είχε. Αλλά που θα μείνει στην ιστορία ως η μεγαλύτερη πολιτική απάτη της σύγχρονης Ελλάδας, μεγαλύτερη κι από τα ψέματα του Ανδρέα για έξοδο από την ΕΟΚ και το ΝΑΤΟ, του Σημίτη για σύγκλιση με την Ευρώπη, του Καραμανλή για την επανίδρυση του κράτους, του Παπανδρέου για τα λεφτά που τελικά δεν υπήρχαν.


Ο Αλέξης Τσίπρας, δύο χρόνια πριν τους ξεπέρασε όλους, εξαπατώντας τους Έλληνες και βάζοντάς τους σε μια περιπέτεια που δεν έχει τέλος. 

Εκείνη τη νύχτα, την οποία ο ανεκδιήγητος Νίκος Παππάς είχε χαρακτηρίσει «μια πολύ καλή νύχτα».


Το δημοψήφισμα που ανακοινώθηκε στις 28 Ιουνίου κι έγινε μια εβδομάδα αργότερα επισφράγισε τη νίκη του λαϊκισμού, της ψευτιάς, της απάτης κατά της σοβαρότητας, της ευρωπαϊκής προοπτικής, της αλήθειας.

Μην ξεχνάμε ότι λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση έκλεισαν οι τράπεζες κι επιβλήθηκαν τα capital controls σε μια χώρα ευρωπαϊκή δήθεν που ακόμη και σήμερα υπόκειται σε τραπεζικούς περιορισμούς.


Ας θυμηθούμε τι είχε πει ο Αλ. Τσίπρας κι ας τον κρίνουμε με βάση και τις σημερινές εξελίξεις στην οικονομία, την πολιτική, την κοινωνία. 

Είχε πει:


«Η κυβέρνηση δίνει μια μάχη προκειμένου να εφαρμόσει την δική σας εντολή προκειμένου να τερματιστεί η λιτότητα, με μια βιώσιμη συμφωνία. Σε όλο αυτό το διάστημα, μας ζητήθηκε να εφαρμόσουμε τις μνημονιακές επιταγές. Ούτε μια στιγμή δεν σκεφτήκαμε να υποκύψουμε.

Η πρόταση των θεσμών περιλαμβάνει μέτρα που οδηγούν σε απορρύθμιση της αγοράς εργασίας και μειώσεις μισθών και συντάξεων. Οι προτάσεις αυτές αποδεικνύουν ότι στόχος των Θεσμών, είναι η ταπείνωση ενός ολόκληρου λαού.

Οι προτάσεις αποδεικνύουν την εμμονή του ΔΝΤ στη λιτότητα και κάνουν πιο επίκαιρη από ποτέ την ανάγκη, οι Ευρωπαίοι να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Αυτή τη στιγμή βαραίνει πάνω μας ιστορική η ευθύνη. Η ευθύνη μας απέναντι στο μέλλον της χώρας μας. Εισηγήθηκα τη διοργάνωση δημοψηφίσματος. Στο εκβιαστικό τελεσίγραφο, σας καλώ να απαντήσετε περήφανα. 

Στον αυταρχισμό και τη λιτότητα να απαντήσετε με ψυχραιμία. Η Ελλάδα να στείλει ένα μήνυμα δημοκρατίας. Δεσμεύομαι ότι θα σεβαστώ το αποτέλεσμα της δημοκρατικής σας επιλογής όποιο και αν είναι αυτό. Σας καλώ όλους και όλες με εθνική ομοψυχία ενότητα και ψυχραιμία να πάρουμε τις αποφάσεις που μας αξίζουν για την κυριαρχία και την αξιοπρέπεια του λαού μας».


Κάθε λέξη κι ένα ψέμα. Είναι απίστευτο, όμως, κρίνοντας τώρα αυτά που είπε πριν από δύο χρόνια, μπορούμε με σιγουριά να πούμε ότι ο άνθρωπος αυτός κάποτε θα έπρεπε να καθίσει στο εδώλιο του Ειδικού Δικαστηρίου.


Είπε ότι θα σεβαστεί τη γνώμη του ελληνικού λαού. Σκεφτείτε. Σεβάστηκε το «όχι»; Φυσικά και τους κορόιδεψε. Ξεγέλασε το 61% του ελληνικού λαού που μία εβδομάδα μετά χόρευε στις πλατείες για το νέο… ηρωικό «όχι» στους ξένους.


Έστειλε κανένα μήνυμα δημοκρατίας ο λαός; Αντιθέτως, το κόλπο του δημοψηφίσματος και η εξαπάτηση που ακολούθησε ουσιαστικά «τέλειωσαν» μια και καλή τα δημοψηφίσματα στη χώρα. Ποιος δεν θα τα ειρωνεύεται από εδώ και στο εξής;


Ο Τσίπρας είπε ότι δεν σκέφτηκε ούτε στιγμή να υποκύψει και να υπογράψει. Κι ότι εκείνη η πρόταση οδηγεί σε απορρύθμιση της αγοράς εργασίας και μειώσεις στους μισθούς και τις συντάξεις. 

Τι ειρωνεία. Ο ίδιος άνθρωπος, μαζί με τον ακομβίωτο στρατηγό, έπεσαν δύο και τρεις φορές στα τέσσερα, υπέγραψαν δύο μνημόνια, εξανάγκασαν τις τράπεζες σε χρεοκοπία και ανακεφαλαιοποίηση, ξεπούλησαν τα πάντα για 99 χρόνια, μείωσαν 2 και 3 φορές τις συντάξεις, διέλυσαν τις εργασιακές σχέσεις και τα δικαιώματα στην Ελλάδα.


Πόσα πολλά μπορούν να ειπωθούν για τα όσα έγιναν αυτά τα δύο χρόνια. Τα εγκλήματα της Αριστεράς που συνεχίζονται ακόμη και σήμερα, με τη στήριξη μερίδας του ελληνικού λαού, του παλαιού ΠΑΣΟΚ, ενός γκρουπ άθλιων δεξιών της κακιάς ώρας και μιας ομάδας επιχειρηματικών συμφερόντων.


Ο Τσίπρας, όμως, πέφτει. Ό,τι κι αν κάνει η πορεία του είναι προδιαγεγραμμένη. Όμως, η ζημιά που έφερε στην πατρίδα μας είναι ανυπολόγιστη. Όχι μόνο οικονομική αλλά και κοινωνική, ηθική, αξιακή.


28η Ιουνίου 2015. 
Η τραγωδία ξεκίνησε, η περιπέτεια συνεχίζεται.ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

6 σχόλια:

 1. Στον τίτλο τού άρθρου η λέξη "ανθρωπος" αναφερομένη στο πρόσωπο τού τσίπρα, είναι ό τι πιό άκυρο. Αυτός μόνο ως "δούλος τού σατανά" μπορεί να χαρακτηριστή.
  Ο ιωσήφ στάλιν μπροστά του είναι σκέτο νηπιαγωγείο. Ο αλεξάκης είναι το πανεπιστήμιο τής αποδόμησης ενός έθνους και τής ολικής διάλυσης μίας χώρας.
  Από κοντά και οι 300 τής Βουλής μαζί με τον παυλόπουλο, οι οποιοι εχουν απαξιωθή τελείως και μας κοροϊδεύουν, αφού γι' αυτούς η μόνη τραγική στιγμή στην ζωή τους είναι όταν ο διδασκαλος στην στοά τούς κάνει παρατήρηση! Μόνο τότε κοκκινίζουν από ντροπή και εύχονται να ανοίξουν τα ασπρόμαυρα πλακάκια να τούς καταπιούν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. εκτελεστικο;ναι ειναι μια καλη τιμωρια αλλα ισως δεν ειναι αρκετη για τα εγκληματα που εκαναν εια βαρος αυτης της χωρας και του λαου της.βασανιστηρια μεχρι να φτυσουν το γαλα της μανας τους και μετα η εκτελεση .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Οἱ σύγχρονοι πολιτικοί καί θρησκευτικοί "ἡγέται" τῆς "Ἑλλάδος" ὑπηρετοῦν ἐν πλήρει γνώσει καί μέ ζῆλον τήν παράδοσιν τῆς χώρας καί τῆς Ὀρθοδοξίας στόν διεθνῆ Σατανισμόν. Ἐκτός δέ ἀπό σύγχρονοι Ἰοῦδαι, εἶναι καί ἄριστοι θεατρῖνοι, ἐφόσον παριστάνουν τούς Ἕλληνας. Ἐν σχέσει μέ τήν βρώμα πού ἐκπέμπουν τά συσσωρευμένα σκουπίδια, ἡ βρώμα τῆς ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, τῆς ΑΠΑΤΗΣ καί τοῦ ΘΕΑΤΡΙΝΙΣΜΟΥ τῶν "ἡγετῶν μας" (ἐδῶ γελᾶμε πικρά!) εἶναι ἀπείρως χειροτέρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ?ΝΑΙ.ΟΙ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΙ ΑΡΧΙΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙ 43 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΦΑΝ ΚΑΙ ΔΙΕΛΥΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ,ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟΥ 2012 ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΝ,ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.ΟΙ ΨΩΦΟΔΕΞΙΟΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΠΡΑ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΦΥΣΙΚΟ ΠΟΥ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ?Ο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Η ΨΩΦΟΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΕΥΕΡΦΕΤΕΣ?Ε,ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ.Η ΜΑΥΡΗ ΜΑΣ ΤΥΦΛΑ,ΤΟ ΦΡΑΠΟΓΑΛΟ,Ο ΚΑΝΑΠΕΣ,ΤΟ ΣΑΡΒΑΙΒΟΡ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ ΒΛΑΚΩΔΕΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΥΟΘΕΤΗΣΑΜΕ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ.ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΠΟΥ ΑΝ ΞΑΝΑΡΘΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ.ΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΥΛΑ ΣΤΗΝ ΧΑΡΥΒΔΗ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΧΑΡΥΒΔΗ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ.ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΚΕΙ.ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ,ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ,ΣΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ,ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ,ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ.ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ.................

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Δεν είμαστε είναι Άνθρωπος:

  Είναι Ερπετό :

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Απο ολα αυτα ενας εβραιοτουρκος κυριες και κυριοι απαλασεται !

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ