Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017

Βαγγέλης Γούτος : θα σέρνω τον Τσίπρα με αλυσσίδες, σαν το σκυλί, σε όλη την Ελλάδα!Φρόντισε να μάθεις πού είναι χωμένος ο Κοπελούζος, γιατί δεν κάνει ισολογισμό η ἙΛΠΙΔΑ» της Βαρδινογιάννη και ποιος διόρισε τον Παυλόπουλο Πρόεδρο της Δημοκρατίας. 
Ο Τσίπρας τον διόρισε ή ο Βαρδινογιάννης;«.


Ήρθαν τα υπόλοιπα κράτη της ευρωζώνης και εκχώρησαν την ελληνική εδαφική ακεραιότητα, αέρα, γη και θάλασσα, χωρίς να συμβάλλεται η Ελλάδα, με την σύμφωνη γνώμη των εταίρων, εταίρες, πουτάνες τις λέω εγώ, του Eurogroup και εκχώρησαν την ελληνική επικράτεια και την ιδιωτική περιουσία σε νομικό πρόσωπο που ήταν γερμανική θυγατρική εταιρεία!


…Και τί πάει, το άλλο το γελοίο το νούμερο, ο Μητσοτάκης, να κάνει στη Γερμανία; 

Να μιλήσει μ’ αυτόν που χάρισε στον πατέρα του μια mercedes; 


Ο κ. Γούτος, είπε αυτά τα οποία εδώ και χρόνια, γράφει  η ΒΕΝΕΤΙΑ ΚΑΝΤΖΙΑ.. και δυστυχώς ελάχιστοι αντιλαμβάνονται το μέγεθος και την σοβαρότητα των καταγγελιών και των αποκαλύψεών  της.

Όλα αυτά τα ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ, ΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ΘΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΑΠΟΤΙΝΑΞΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ.

Ο λαός όμως, είναι άβουλος... μια μάζα, στην πλειοψηφία της λοβοτομημένη, παρσαδομένη και συνεργαζόμενη με τις ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ.
Καλλιόπη Σουφλή 

Υ.Γ. Όλες οι καταγγελίες της ΒΕΝΕΤΙΑΣ ΚΑΝΤΖΙΑ, υπάρχουν στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, στην ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΥΛΗΣ, με tag,  το όνομά της.
Δημοσιογραφική επιμέλεια – Βίντεο : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!


Η χθεσινή συζήτησή μου με τον Βαγγέλη Γούτο ήταν συζήτηση για πολύ γερά νεύρα. 

Δεν είναι εύκολο να παρακολουθήσει κανείς τον χειμαρρώδη λόγο αυτού του ανθρώπου που, κατά μια περίεργη τύχη ή συγκυρία, έπεσε στον λάκκο με τα φίδια, όπως λέει, και βγήκε ζωντανός! 


Δεν ξέρω αν θυμάστε την πρώτη συζήτηση που είχα μαζί του τον Οκτώβριο του 2014. Αν όχι, σας την υπενθυμίζω :
http://www.ribandsea.com/waves/1681-evaggelos-goytos-oi-ellines-prothypourgoi-kai-ypourgoi-einai-mesites-tou-taiped


Ήταν τότε που, για να είμαι ειλικρινής, μολονότι τον άκουσα με προσοχή, δεν πήρα τοις μετρητοίς τον όρκο του πως θα τελειώσει με τα ίδια του τα χέρια τους δωσίλογους πολιτικούς που πούλησαν τη χώρα!


Και ήρθε ξαφνικά χθες το μεσημέρι στο γραφείο μου, μετά από απουσία τριών ετών, για να μιλήσει και πάλι μπροστά στον φακό της βιντεοκάμερας, με ονόματα και αριθμούς, και να με αφήσει άναυδο!


Για τί και για ποιον δεν μου μίλησε χθες ο βαγγέλης Γούτος. 

Για όλες τις προδοτικές κυβερνήσεις των τελευταίων δεκαετιών, μου μίλησε, που έδωσαν γη και ύδωρ σε μια γερμανική… εταιρεία περιορισμένης ευθύνης και ξεπούλησαν τη χώρα. 

Με ονόματα για τους άμεσα εμπλεκόμενους σ’αυτή την προδοσία.


Μου μίλησε για το αεροδρόμιο του Ελληνικού και τις ενέργειες που έχει κάνει προκειμένου να κατοχυρώσει την αγορά και αξιοποίησή του, με απόφαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, υπέρ της εταιρείας που εκπροσωπεί.


«Το πήραμε το Ελληνικό με την απόφαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου 2012/2262 INI», λέει. «Ήρθε το τέλος τους!», συνέχισε. «H εδαφική ακεραιότητα και η ανεξαρτησία της Ελλάδας μεταβιβάστηκε στις 8 Μαίου του 2010 σε μια ΕΠΕ, η οποία είναι γερμανική, και αυτή η ΕΠΕ είναι το κράτος της Γερμανίας! Η Γερμανία δεν έχει Σύνταγμα!».


«Μια στιγμή, γιατί αυτό που λες είναι βαρύ. Πού το στηρίζεις; Πώς αποδεικνύεται ότι η Γερμανία δεν είναι κράτος αλλά ΕΠΕ;», τον ρώτησα.


«Αν βάλεις στο Google το HRB 51411 θα σε βγάλει στην ΕΠΕ στην οποία αναφέρομαι. Μια Ε.Π.Ε. είναι η Γερμανία που έχει βάλει στο χέρι ολόκληρη την Ευρώπη! 

Διάδοχος ναζιστικών συμφερόντων του 1940 είναι η Γερμανία! Μετά την λήξη του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου δεν έκαναν ποτέ Σύνταγμα, για τους δικούς τους λόγους, εις βάρος του γερμανικού λαού! 

Ποια είναι η Μέρκελ και ο Σόϊμπλε που γυρνάει με ένα καρότσι και εκπροσωπεί την Ευρώπη; 

Αυτό που έχει γίνει είναι πρωτόγνωρο στην παγκόσμια ιστορία! 

Έχουμε μια ΕΠΕ, δηλαδή ο Σόϊμπλε και η Μέρκελ εκπροσωπούν μια ΕΠΕ, και έχουν διπλωματική ασυλία!


Το 2002 τα κράτη εκχώρησαν τα συνταγματικά τους δικαιώματα για να εκδίδει το νόμισμα η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. 

Η ΕΠΕ τί εκχώρησε; 

Tα ευρωπαϊκά κράτη τα εξαγόρασε μια γερμανική ΕΠΕ, δηλαδή καβάλησε η Γερμανία όλη την Ευρώπη μέσω μιας ΕΠΕ, χωρίς να έχει Σύνταγμα, και οι δικοί μας στις 8.5 του 2010 εισέφεραν την Ελλάδα μέσω του ΤΑΙΠΕΔ σε ένα νομικό πρόσωπο ως θυγατρική της ΕΠΕ! Δηλαδή, μετά τις 8.5 του 2010 έχουμε διασυνοριακή απορρόφηση κράτους του ΝΑΤΟ!».


«Δεν έχουν βγει προς τα έξω αυτά Βαγγέλη. Εγώ τα ακούω σαν επιστημονική φαντασία!».
«Σου μιλάω με την ιδιότητα του αμερικάνου πολίτη. 

Μετά τις 21.4 του 2016 αντιστρέψαμε την προσφορά του 2011 σε δολλάριο Αμερικής, που είχε κάνει η «ΓΟΥΤΟΣ» σε Ελβετικό φράγκο για το αεροδρόμιο του Ελληνικού, γιατί το 2011 προσφέραμε στην Ευρώπη 31 δισεκατομμύρια εκατό χιλιάδες ευρώ.

 Κάναμε επιθετική εξαγορά στο νούμερο 2012/2262 INI
http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?pubRef=-//EP//TEXT+REPORT+A7-2013-0089+0+DOC+XML+V0//EN


Με ψήφο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από το 2013 αγοράσαμε το αεροδρόμιο του Ελληνικού. 

Μετά τις 21.4 του 2016 ήρθε η Αμερική και αντασφάλισε την προσφορα της «ΓΟΥΤΟΣ» με 82 δισεκατομμύρια δολλάρια με ημερομηνία 6 Δεκεμβρίου 2011«.


«Μα δεν γίνεται κουβέντα γι’ αυτό στα μ.μ.ε.», του απάντησα. «Όλοι μιλούν για την «Lamda Development» του Ομίλου Λάτση, που αγόρασε το Ελληνικό, και για τα έργα τα οποία οσονούπω θα ξεκινήσουν. 

Το ίδιο κάνει και ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος. 

Ακόμη και τώρα που μιλάμε στο skai.gr έχει δημοσιευτεί άρθρο στο οποίο αναφέρεται ότι υπεγράφη η συμφωνία της «Ελληνικόν Α.Ε.», του Υπουργείου Πολιτισμού και της «Lamda Development», η οποία αφορά στον τρόπο ανάδειξης και προστασίας των αρχαιοτήτων που βρίσκονται στην έκταση του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού».


«Κάνε λίγη υπομονή και θα ακούσεις σε λίγο τις καμπάνες», απάντησε χαμογελώντας με νόημα ο Βαγγέλης Γούτος. 

«Οσα σου λέω είναι κατατεθιμένα σε διεθνή δημόσια δικόγραφα, σε διεθνή διαδικασία διεθνούς εμπορικού δικαίου, που είναι σε εκκρεμές στάδιο, γιατί η Γερμανία ευθύνεται για απάτη κατά των δικαστικών Αρχών επειδή απέκρυψε το αίτημα ετεροδικίας του γερμανικού νομικού προσώπου να εκδικαστεί η υπόθεση μέσα στη Γερμανία. 


Γιατί όταν κάνω δεύτερη διασυνοριακή προσφορά το 2014, υπεύθυνο είναι το κράτος έκδοσης που εκδίδει τους τίτλους για να αγοραστεί το ακίνητο στην Ελλάδα. 

Δηλαδή έχουμε στις 11.10 του 2011 υπεύθυνη την Τράπεζα της Ελλάδος, και στις 26.2 του 2014 έχουμε υπεύθυνη την Bundesbank Γερμανίας……Το 2002 κανένα κράτος δεν εκχώρησε το δικαίωμα να μην εκδίδει νόμισμα εάν έχει δικό του πλούτο. Πλούτος είναι ό,τι εμπίπτει στο Δημόσιο Δίκαιο. 


Το χρέος είναι διεθνούς ιδιωτικού δικαίου. 


Η σύμβαση που υπεγράφη στις 8.5 του 2010, όπου παραβίασε η Γερμανία την Συνθήκη της Βιέννης. 

Ήρθαν τα υπόλοιπα κράτη της ευρωζώνης και εκχώρησαν την ελληνική εδαφική ακεραιότητα, αέρα, γη και θάλασσα, χωρίς να συμβάλλεται η Ελλάδα, με την σύμφωνη γνώμη των εταίρων, εταίρες, πουτάνες τις λέω εγώ, του Eurogroup και εκχώρησαν την ελληνική επικράτεια και την ιδιωτική περιουσία σε νομικό πρόσωπο που ήταν γερμανική θυγατρική εταιρεία!


…Και τί πάει, το άλλο το γελοίο το νούμερο, ο Μητσοτάκης, να κάνει στη Γερμανία; 

Να μιλήσει μ’ αυτόν που χάρισε στον πατέρα του μια mercedes; 

Στην Ελλάδα μιλάνε για την πολιτική πορεία ενός ανθρώπου και ξεχνούν την οικονομική. 


Φρόντισε να μάθεις πού είναι χωμένος ο Κοπελούζος, γιατί δεν κάνει ισολογισμό η ἙΛΠΙΔΑ» της Βαρδινογιάννη και ποιος διόρισε τον Παυλόπουλο Πρόεδρο της Δημοκρατίας. 
Ο Τσίπρας τον διόρισε ή ο Βαρδινογιάννης;«.


Αυτά και άλλα πολλά μου είπε ο Βαγγέλης Γούτος που θα αφήσουν άφωνους, όσους δουν το βίντεο που ακολουθεί, όπως άφησαν άφωνο και εμένα! Δεν γνωρίζω, βεβαίως, αν ευσταθούν όσα μου είπε, γι’ αυτό και  διατηρώ τις επιφυλάξεις μου. Αν δεν ευσταθούν και είναι προϊόντα μυθοπλασίας, θα μιλάμε για έναν άνθρωπο που η κρίση τάραξε το μυαλό του. Αν όμως ευσταθούν;. Μήπως η επανάσταση άρχισε εκεί που δεν την περιμέναμε;

Δείτε ολόκληρο το βίντεο της συνέντευξής του και ανακυκλώστε το γιατί δεν ξέρω πόσο θα παραμείνει στον αέρα τού YouTube…
https://youtu.be/U3v8pjiOytc

www.ribandsea.com


http://docplayer.net/34221737-8-june-a-global-legal-entity-identifier-for-financial-markets.html
Aristotle Global Web Monetary Institution http://www.ecb.europa.eu/mopo/implement/omt/html/cbpp3-qa.en.html
 Bank Europe Number: ‘Foreign Account Tax Compliance Act’ (FATCA) AML  HCMC HRB 68648, Deutschland. BIC – Bank Code ISO 20122262INI  OECD Data  API API Documentation  https://data.oecd.org/api/sdmx-json-documentation/ https://www.sec.gov/Archives/edgar/data/911308/000089109212005749/e50074ncsr.htmN-CSR 1 e50074ncsr.htm ANNUAL REPORT UNITED Washington, D.C  USA COUNTERPARTY OF EUROPE 11.10.2011 EEA Guarantor G20
Bank Identification Code (BIC) GR011200567 Legal Entity Identifier (L.E.I.). https://www.justia.com/search?cx=001017683474852908061%3Aokw-qab4wlg&cof=FORID%3A11&safe=active&q=YUV8PRHOZSRFRC4JO269&sa=Search+Business+Formation+Law+Web+ResourcesYUV8PRHOZSRFRC4JO269  
Greece Deals, E.D.GOUTOS Sa http://eur-lex.europa.eu/legal-content/EL/ALL/?uri=CELEX:32011L0061(AIFMs), Department Member … EUROPÄISCHE KOMMISSION (Registrierungsnummer : 2016/072505) SA.45289(2016/MI)  WS-I Transitions to OASIS WKN: A1ZGAT / ISIN: GR0112005674 G.HDBOND STOXX EUR GC Greece worldwide http://www.oasis-ws-i.org/node/9 New Bic EVK05KS7XY1DEII3R011 London Stock Exchange No 05369106 Akadimias 81 PC 10678 E.D.GOUTOS SA GREECE Huettentr 3 PC 40215 Duesseldorf GERMANY.  GERMANY INDUSTRIAL IDENTIFICATION  NUMBER 93172860596 http://fliphtml5.com/ntbg/gfzw/basic
 ECB euro reference exchange rate 01 European Identifier, LEI YUV8PRHOZSRFRC4JO269 and Register Ministry AG HRB68648 = 5299 00 PH63HYJ86ASW55 Cross border https://yellow.place/en/giin-hellenic-development-beteiligungs-ag-d%C3%BCsseldorf-germany Bank Europe (IFRS) Banking Stakeholder Group”, BSG  GREECE DEUTSCHLAND.

triklopodia.gr


ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

16 σχόλια:

 1. αμα συρεις τον τσιπρα και τον καθε τσιπρα να μας παρεις τηλεφωνο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μην είσαι και τόσο σίγουρος. "Ο κλέφτης και ο ψεύτης την πρώτη 'μέρα χαίρονται"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΣΙΓΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥΛΕΩ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Παω στους Δελφούς νακουσω τον Μανεα να μιλαει στο Ντράγκα απο την "ηπειρο"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Να υποθέσω,πως αυτό το σχόλιο, "κρύβει" πολλά;;;
   Μπορείτε να βοηθήσετε στην αποκάλυψη ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ;
   Γιατί κάτι μου βρωμάει...

   Διαγραφή
 5. ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΟΥΝ:ΠΟΙΟΣ;- ΓΙΑΤΙ;-ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ;- ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ;-ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ; ΤΙ ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΣΕ;-ΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΘΗΚΑΝ;
  ΔΙΑΠΛΟΚΗ;
  ΕΣΥ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΕΜΑΘΕΣ ΤΩΡΑ (ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΣΣΕΣΑΙ ΚΙΟΛΑ),ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ) , ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΗΔΗ ΑΠΟ Φ.Ε.Κ./7-1-2013;

  ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΣΚΕΣ Η ΟΨΙΜΗ ΠΑΤΡΙΟΣΥΝΗ...... ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΛ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Καλησπέρα Κυρία Σουφλή!
  Αρχή μας πάντοτε: κρατάμε μικρά καλάθια για τους πάντες!
  Όμως, θα πρέπει να ερευνηθεί, εάν ο συγκεκριμμένος κύριος έχει σχέση με - όπως ακούγεται- περίεργες δραστηριότητες στην Πελοπόννησο: Αργολίδα;;; Ερμιονίδα;;; Και ακόμα παλιότερα με Ήπειρο;;; ή μήπως και είναι απλή συνωνυμία;;; Ίσως μπορείτε να το ψάξετε.Ίσως, κάποιος αναγνώστης με καλή μνήμη να μπορούσε να βοηθήσει, για να μην αδικούμε κανένα χωρίς λόγο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ψαξε στο διαδικτυο και θα βρεις απαντησεις. Εξαλλου. ακομη και αν δεν εχεις δει ολο το βιντεο ,στο παραπανω κειμενο προσεξε οτι ο κυριος αυτος (μεγαλοκτηματομεσιτης,ιδιοκτητης οφσορ εταιρειων,μεγαλοκτηματιας , φοροδιαφυγη 11,3
  εκατομμυριων....),ηθελε να αγορασει τις εκτασεις του Ελληνικου,οι οποιες ομως δοθηκαν στον λατση.Αδελφε μου ΘΙΧΤΗΚΑΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ του. Μην μασαμε και ξαφνικα δουμε τον τυπο να φτιαχνει κομμα και να υπερψηφισθει σαν λαικος ηρωας. Μην ακουμε τις σειρηνες , να μην βρεθουμε απο την σκυλλα στην χαρυβδη . ΨΑΧΝΕΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ.ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΟΒΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ , ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ ,ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ. (Θυμαστε τον αντρεα παπανδρεου στην προκλογικη εκστρατεια με τα καρμινα μπουρανα και το κοριτσακι που χεραιτουσε;). Ας μην αφησουμε ΠΟΤΕ ΠΙΑ ,κανεναν να παιξει με την αγαπη για την πατριδα μας και την καλη μας προθεση. ΨΑΧΝΕΤΕ. Δεσποινα Αλ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ...

  ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΚΙΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΣΟΝ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΗ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ''ΨΑΧΝΕΤΕ. Δεσποινα Αλ.''. ΨΑΧΝΟΥΜΕ, ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΟΥ ΑΛ., ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΑ, ΕΝΑΓΩΝΙΑ ΚΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΑ, ΚΑΙ, ΟΣΟ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΚΑ ΚΑΘΩΣ, ΔΙΔΑΓΜΕΝΟΙ ΑΡΚΟΥΝΤΩΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΜΕΝΟΙ ΣΟΦΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ, ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑΣ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ, ΜΕΤΑ ''ΚΟΙΜΗΣΙΝ'', ΣΤΟ ΜΝΗΜΑ ΤΟ ΦΩΣ, ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΗΟ, ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ, ΑΣΠΙΔΑ ΚΑΙ ΡΟΜΦΑΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ, ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΥ (ΙΕΡΕΥΣ:) ΠΑΝΤΟΤΕ, ΝΥΝ ΚΑΙ ΑΕΙ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ. (ΛΑΟΣ:) ΑΜΗΝ. (ΣΤΑΣΙΣ ΠΡΩΤΗ. Ἀπὸ Ψαλμὸν 118 Ἦχος πλ. β'). ΓΕΝΟΙΤΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Ωδή στην Ελπίδα Α by Goutos Properties Real estate Agency.

  https://youtu.be/QiIBFb45TDo?t=34

  Ωδή στην Ελπίδα B by Goutos Properties Real estate Agency.

  https://youtu.be/BA6y9k3NI9U?t=75

  Λυτρωτικό Happy End by Goutos Properties Real estate Agency.

  https://youtu.be/ChygZLpJDNE?t=88

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Αγαπητε αδελφε ,(21/6/2017 1:45 π.μ.)φαινεσαι πολυ απογοητευμενος και με το δικιο σου. Οπως ολοι μας εξαλλου. Ομως ,ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. Μην μιλας για μνηματα . Η απογοητευση και η οικονομικη δυσπραγια οδηγησαν στην αυτοχειρια , χιλιαδες αδελφια μας. Οχι Αλλοι, οχι αλλο. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΜΑΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΑΝ. ΜΑΣ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΑΝ .ΑΣΕΛΓΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΟΛΑ διορθωνονται αδελφε μου .Αντλω αισιοδοξια, διαβαζοντας αρθρα μαχητικων και ακαπελωτων δημοσιογραφων και σχολια αφυπνισμενων και θυμωμενων αναγνωστων.Το μαθημα το πηραμε. Ξυπνησαμε.Η ΑΡΧΗ ΕΓΙΝΕ. Οντας ενωμενοι και αφυπνισμενοι απο τα ληθαργικα ψευδη των απατεωνων που εκαναν επαγγελμα την πολιτικη ,θα χτισουμε απο την αρχη . ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ,αυτο δεν εκαναν οι προγονοι Μας; Το σκοταδι αποκαλυπτεται ολο και με περισσοτερο θρασος. (βλεπε δολοφοΝια του παιδιου στο Μενιδι και τον θρονο που στηνουν στους αθιγγανους. Βλεπε τις μπανανες που εκτοξευει ο μπαλαφας κ.λ.π.) ΟΜΩΣ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΔΙΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΦΩΣ .ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΑΔΕΛΦΕ 21 ΙΟΥΝΊΟΥ 2017 - 8:57 Π.Μ., ΑΝΑΝΤΙΡΡΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ, ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΦΩΣ ΝΑ ΔΙΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ.

  ΜΑ, ΑΠ'ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ ΙΕΡΟΣ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΣ, ΔΕΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗ, ΕΠΙΜΕΛΩΣ, ΕΠΑΡΚΩΣ ΚΑΙ, ΚΥΡΙΩΣ, ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΩΣ, ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ, ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΠΕΙΘΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ, ΘΕΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΜΑΣ ΝΑ ΕΠΙΤΕΛΕΣΕΙ, ΩΣ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ, ΠΑΝΑΓΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΟΙΚΤΙΡΜΩΝ, ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ, ΣΕ ΑΥΤΗ ΚΙ ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΑΣ ΖΩΕΣ;

  ΑΡΑΓΕ, ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΠΩΣ Ο ΕΠΟΥΡΑΝΙΟΣ ΜΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ (ΚΑΤ'ΑΝΑΓΚΗΝ) ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΥ ΔΕΟΣ, ΤΟ ΣΑΤΑΝΑ, ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΧΡΟΝΟ DT ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ KAI NA ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΩΣ ΑΛΛΟΙ ΚΛΑΣΣΙΚΟΙ ΦΟΙΝΙΚΕΣ, ΝΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΟΥΜΕ ΕΚ ΤΗΣ ΤΕΦΡΑΣ ΜΑΣ ΖΩΝΤΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ''ΚΟΙΜΗΣΙΝ'' ΜΑΣ;

  ΑΡΑΓΕ, ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΠΩΣ Ο ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΩΡ, ΠΟΙΗΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, ΟΡΑΤΩΝ ΤΕ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΩΝ, ΘΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙ, ΕΓΚΑΙΡΩΣ, ΟΙ ΑΝΑΞΙΟΙ, ΠΤΩΧΟΙ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ, ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΝΑ ΑΞΙΩΘΟΥΝ ΤΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΟ ΘΕΙΟ ''ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΔΡΩΜΕΝΟ''; ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ Ο ΚΛΗΡΙΚΟΣ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟ ΝΑΟ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕΣ. ΤΟΤΕ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ : Ἂρατε πύλας, οι άρχοντες υμών, και επάρθητε, πύλαι αιώνιοι, και εισελεύσεται Ο Βασιλεὺς της Δόξης'', ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙ Ο ΔΙΑΚΟΣ Ή Ο ΠΙΣΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΑΟ : ''Τις ἐστιν ούτος ο Βασιλεὺς της Δόξης;'' ΚΙ Ο ΚΛΗΡΙΚΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ : Ο Κυρίαρχος Λαός, Αυτός ἐστιν Ο Βασιλεὺς της Δόξης''. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΚΙ Ο ΚΛΗΡΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΦΩΤΟ ΝΑΟ, ΤΟΝ ΕΠΙΓΕΙΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.

  ΑΡΑΓΕ, ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ Ο ΙΕΡΟΣ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΣ ΔΕΕΤΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ, ΑΝΤΑΞΙΑ ΤΗΣ (ΒΑΣΕΙ ΕΙΔΙΚΟΥ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟΥ) ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ, ΘΑ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟ, ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΘΕΟΔΩΡΗΤΗΣ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗΣ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΟΥΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ, ΕΚ ΤΩΝ ΟΥΚ ΑΝΕΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΥΨΙΣΤΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΔΙΔΑΞΕ ΚΑΙ ΛΑΛΗΣΕ ΚΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑΝ ΟΥΚ ΕΧΕΙ;

  ΕΙΘΕ, ΤΕΛΙΚΑ, ΟΛΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΠΟΥΡΑΝΙΟΥ ΜΑΣ ΠΑΤΡΟΣ, ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΟΙ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ ΚΑΙ, ΚΥΡΙΩΣ, ΟΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΣ ΕΧΘΡΟΙ, ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Αδελφε μου, (21/6/2017 1:31) ,προφανως εχεις παραξηγησει τα λογια μου.ΔΕΝ ειμαι καποια εκκλησιαζομενη θεουσα.ΔΕΝ ΠΟΔΗΓΕΤΟΥΜΑΙ ΑΠΟ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ,ΣΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ , ΣΤΗΝ ΑΕΝΑΗ ΑΡΧΗ ,ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ. ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΩ ΝΑ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ Ο κρατικοδιαιτος κληρος.Αυτοι μας εχουν επανηλλειμενως προδοσει. Λυπαμαι γιατι καποτε ΔΕΝ εψαχνα για την Γνωση . Ετσι καταπια αμασητα για πολλα χρονια τις διδαχες της εκκλησιας. Αυτοι καταδικαζοουν την πιστη των προγονων μας (χωρις να εχουν ποτε μελετησει για τον ΑΠΟΛΛΩΝΙΟ ΤΟΝ ΤΥΑΝΝΕΑ. ΤΟΝ ΟΡΦΕΑ, ΤΟΝ ΕΡΜΗ ΤΟΝ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟ , ΤΟΝ ΠΥΘΑΓΟΡΑ και τοσες αλλες Θειες Οντοτητες ,που ενσαρκωθηκαν στην ευλογημενη μας πατριδα).Αυτοι αδελφε μου Συνελληνα ουτε στον Χριστο μας πιστευουν. ΤΟΝ (ξανα) ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΞΑΖΟΝΤΑς ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ εσαρκωθηκε στον συγκεκριμενο τοπο και χρονο για να αντικαταστησει την παλαια διαθηκη ,με την καινη. Ομως τα χριστιανικα ιερατεια προτιμουν να ασπαζονται την παλαια διαθηκη ,δηλαδη την ιστορια του ισραηλ και να αποκρυπτουν ιερες Αληθειες απο τον κοσμο . Αγαπητε μου αδελφε , στο διαδικτυο ψαξε για ΤΟΝ ΣΜΑΡΑΓΔΙΝΟ ΠΙΝΑΚΑ ΤΟΥ ΕΡΜΟΥ. Επειτα ψαξε διαδυκτιακα(δεν ειναι αναγκη αν δεν μπορεις να αγορασεις βιβλια) για την εποχη που γραφτηκε και επειτα ψαξε ποτε δοθηκαν οι δεκα εντολες στον μωυση. Αδελφια ΨΑΞΤΕ.Τα ιερατεια εχουν καπηλευτει ,εχουν παραχαραξει ,εχουν διαστρεβλωσει πολλα. Ακομη αφορισαν την Ελληνικη Επανασταση, ομως προσεταιρισθησαν την θυσια κληρικων και μοναχων υπερ της πατριδος για να δωσουν αιγλη στην διοικηση της εκκλησιας που οι υψηλα ισταμενοι της εντασσονται στους κολπους της μασονιας και προσκυνουν τις συναγωγες και τους ραβινους.(ΨΑΞΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ. Ο Θεος αδελφε μου μας εδωσε ελευθερη βουληση. Ετσι εκδηλωνονται και το καλο και το κακο σε ολες τις αποχρωσεις τους. Η ζωη επαναλαμβανεται και οι εμπειριες γινονται σοφια. Προσδοκω στην βοηθεια Του Θεου ,αλλα < συν Αθηνα και χειρα κινει. Αδελφε μου Ελληνα καθε τι,που εκδηλωνεται ως κακο ,ειναι ο σατανας και ευθεως αναλογα καθε τι που υπηρετει το καλο ,υπηρετει τον ιδιο τον Θεο. ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ,(δεν υπαρχει καν) ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ . ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.ΟΤΑΝ ΟΜΟΝΟΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ , ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ ,ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ. ΕΜΕΙΣ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣ. ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ. ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΛ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Θελω να διορθωσω ενα λαθος που εκανα στο σχολιο στις 2:49μ.μ. Η αντιπαραθεση που πρεπει να γινει με τις δεκα εντολες ,δεν αφορα τον Σμαραγδινο πινακα του Ερμου. Αφορα τα ΔΕΛΦΙΚΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΜΑΤΑ. Ζητω συγνωμη για το σφαλμα. Δεσποινα Αλ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ