Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017

ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΤΗΡ ΠΑΝΤΩΝ ΕΣΤΙ
Ξαναθυμηθείτε , ότι είστε Έλληνες και μεταλαμπαδεύστε το κυρίως στα παιδιά Σας. 
Ο πόλεμος άρχισε εδώ και χρόνια και ήταν οικονομικός .

Τα μνημόνια είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου για την οικονομική εξάρτηση. Έρχεται όμως αναπόφευκτα σύρραξη.

 Οι κοσμοεξουσιαστές να ξέρετε θα το μεταλλάξουν  και σε πραγματικό, προεχόντως θρησκευτικό. 
Από τον Ηλία Ν.Ηλιακόπουλο


Η σοφή αυτή ρήση του παμμέγιστου Έλληνα  φιλοσόφου εξ Ιωνίας  Ηράκλειτου σίγουρα δεν ηχεί καλά στα αυτιά  πολλών και θλιβερά συμβιβασμένων γραικύλων και νεοραγιάδων αλλά είναι η σκληρή νομοτελειακά δομημένη  πραγματικότητα. 


Μη νομίσετε πως είναι κανείς πολεμοχαρής , όταν μέσα από την αναντίρρητη αλήθεια και  ξεκάθαρη  αυτή θέση διαβλέπει την πραγματική υγιή   εξέλιξη του κόσμου. 

Παρατηρείστε λοιπόν Συνέλληνες αυτό που συμβαίνει δεκαετίες τώρα   σε τούτη εδώ την χώρα. 

Ένα απέραντο τέλμα. 

Βρώμικα λιμνάζοντα ύδατα που μεταδίδουν θανατηφόρες  ασθένειες…

Τι καλό έμεινε λοιπόν σε αυτόν τον τόπο , πέραν από την διαφθορά, το ρουσφέτι , τον υπερσυγκεντρωτισμό με την αντίστοιχη απίσχναση της παραμελημένης περιφέρειας , τα λόγια τα παχυλά και τα μεγάλα, τον θανάσιμο  κομματικό εναγκαλισμό της παραπαίουσας και σε ρόλο επαίτη κοινωνίας, αλλά  συνάμα  την διάλυση της οικογένειας, ενώ στην θέση της μας σερβίρονται  ανώμαλα φαινόμενα ,που μας τα παρουσιάζουν ως φυσιολογικούς θεσμούς,  με επαναστατημένες ψευτο αμαζόνες  και γλυκανάλατους αλλά και χυδαίους αρσενοκοίτες.

Tο τέλμα δημιουργεί στεγανά. Η φαινομενική ειρήνη έχει γίνει   η προκρούστια  κλίνη  στα δικαιώματα  του ταλαίπωρου αυτού πλήθους , που ζει με την αυταπάτη της καλυτέρευσης της ζωής του. Τίποτε όμως δεν  κατακτιέται  χωρίς μάχη κι αγώνα. 

Από μόνο του δεν καλυτερεύει  τίποτε και χωρίς την δυναμική ενός πολέμου… 

Τα ευχολόγια για δήθεν σεβασμό των ανθρωπίνων Δικαιωμάτων   μικρή μόνο έχουν σημασία, αφού  όλα ισοπεδώνονται στον αποφώλιο βωμό του χρήματος  των μυσαρών κοσμοεξουσιαστών, οι οποίοι δρουν  ανεξέλεγκτα χωρίς τον φόβο πραγματικής  Νέμεσης. 

Συνέλληνες ,ο Έλληνας ζούσε τόσες εκατονταετίες ηρωϊκά  με απαστράπτουσες αρχές   όσο και ανεξίτηλες  αξίες , σμιλεμένες μέσα από μάχες και αγώνες για την επικράτηση της φυλής και του Ελληνικού Έθνους . Αν ανατρέξει κανείς σε παλαίφατες εποχές  θα διαπιστώσει ,πως οι πρόγονοι μας ήταν πάντοτε έτοιμοι  να υπερασπιστούν τα ιερά και όσια της φυλής .
Αναρωτηθείτε  σήμερα , αν κανείς είναι έτοιμος –πλην ελαχίστων εξαιρέσεων- να  προτάξει στήθος και αγωνιστικότητα  σε όσα ανίερα γίνονται σε βάρος  αυτού ,της οικογένειας   και της  σε λήθαργο ευρισκόμενης κοινωνίας.
Αντ αυτού,    μόνο ένα σιγανό μουρμούρισμα , πως πάμε από το κακό στο χειρότερο , αλλά και «τι να κάνουμε;» 

Γεμάτες πάλι οι παραλίες με  τον θρασύτατο μεν , ψοφοδεή δε  και υποταγμένο νεοέλληνα, που το μόνο που σκέφτεται  είναι να μη χάσει το μπανάκι  του , να βλέπει άφθονο survivor με  νερωμένο φραπεδάκι  αλλά και  να γνωρίζει  , ότι από την παθητική του αδράνεια  χάνει οσονούπω την εργασία του ,  το σπίτι του , το μαγαζί του ,το αυτοκίνητο  του, όλα  τα υπάρχοντά του και  τελειωμό δεν έχει…
Και όλα αυτά γιατί ζει μέσα σε ένα τέλμα , ένα τέλμα που του το  έφτιαξαν άλλοι, πονηροί θεομπαίχτες, ενδεδυμένοι  την λεοντή της Δημοκρατίας, παραμυθιάζοντας  τον για  την  τάχα άνοδο του επιπέδου του ,εθίζοντας τον όμως  να δανείζεται χωρίς μέτρο,  βουλιάζοντας  τον όμως ταυτόχρονα  στα τάρταρα της εξάρτησης και ανυποληψίας ,μαλθακό και άβουλο, χωρίς διεκδίκηση χωρίς στόχους…

Οι ολετήρες της παγκοσμιοποίησης έχουν ισοπεδώσει τα πάντα, αξίες , αρχές και  ιδανικά της φυλής. 

Αυτά κρατιώνται  όμως μόνο με κόπο και αίμα  και αποφασιστικότητα θυσίας  για την πατρίδα μέχρι   θανάτου.

Κοιτάξτε όμως γύρω Σας και δέστε πόσοι λαοί , ακόμη και γειτονικοί προετοιμάζονται για πόλεμο. 

Να ξέρετε λοιπόν , πως είναι αναπόφευκτος, έστω κι αν τον βλέπετε αποκρουστικό, γιατί έτσι σας έμαθαν. 

Με τον πόλεμο  ανακινούνται όλα, έρχονται τα πάνω κάτω και δοκιμάζονται  οι χαλκέντερες φύσεις .

Μόνο αυτές  επιβιώνουν , είναι νόμος της φύσεως. 
Η  τελευταία επιβραβεύει  τους ισχυρούς και παραμερίζει στην θέση του σκλάβου  τους αδυνάτους και υποτελείς. 
Θέλετε να είστε από αυτούς; 
Σίγουρα όχι! 
Τότε αλλάξτε τρόπο ζωής. 


Ξαναθυμηθείτε , ότι είστε Έλληνες και μεταλαμπαδεύστε το κυρίως στα παιδιά Σας. 
Ο πόλεμος άρχισε εδώ και χρόνια και ήταν οικονομικός .

Τα μνημόνια είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου για την οικονομική εξάρτηση. Έρχεται όμως αναπόφευκτα σύρραξη.

 Οι κοσμοεξουσιαστές να ξέρετε θα το μεταλλάξουν  και σε πραγματικό, προεχόντως θρησκευτικό. 

Τι νομίζετε, τόσο αθώα εγκαθίστανται  τόσοι αλλόθρησκοι πληθυσμοί  στην χώρα μας  και κυρίως στα μεγάλα αστικά κέντρα;   

Αφυπνιστείτε και προσεύχεστε. 
Όχι δουλικά αλλά αντρίκια. 
Αγαπήστε πάλι αυτή την χώρα , όχι το σαρκίο Σας. 
Επιτέλους πείστε τον εαυτό Σας, ότι έχετε χρέος  απέναντι στα παιδιά Σας και στα αγέννητα εγγόνια  Σας. 

Να πολεμήσετε  κι όχι να  καθεύδετε. 

Ο καιρός γάρ εγγύς …

Πόλεμος πατήρ πάντων εστί, είτε το θέλετε  είτε όχι..!                   

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

12 σχόλια:

 1. ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ Ε Λ Λ Α Δ Α.
  ΤΑΦΟΠΕΤΡΑ.
  ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΨΑΧΤΗΤΕ ΣΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΑΝ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΚΟΜΜΕΝΟ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΕΒΡΑΙΟΙ Ή ΕΒΡΑΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ)
  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥΣ (ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΘΡΗΣΚΕΙΑ) ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΒΡΑΙΚΟ ΕΧΕΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
  ΠΩΣ;;; ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ...''δεν εννοω θρησκεια'' !!! ...ΚΛΑΝΕΙΣ ΜΕΝΤΕΣ , δηλαδη αν πηγαινες σε ενα ναο του διος στα Τρικαλα στην καρδιτσα στις Θηβες τι θα παθαινες '' Μεντες'' ? θα εισουν μειωμενης αντιληψης ?

   Διαγραφή
  2. Διός, Καρδίτσα, Τρίκαλα, Θήβες
   ΜΑΣΟΝΕ

   Διαγραφή
  3. ΜΑΣΟΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΔΙΠΟΔΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΑΒΟΥΡΟΚΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΦΟΥΛ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ ΑΦΟΒΑ {ειναι με τον αδαμ τον εβραιο οπως΅ και συ 12''58 ΠΑΝΕΓΚΕΦΑΛΕ ΤΟΥ ΠΛΝΗΤΗ ΓΗ...]

   Διαγραφή
 2. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΦΑΤΡΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Συμπληρώνω......Πάντων δέ Βασιλεύς
  -Τον προπερασμένο (19ο) αιώνα! Ευρωπαίος Ποιητής αποκάλεσε «καταραμένους» τους Έλληνες. Τούς Έλληνες των παλαιών, τών περασμένων καιρών!!! γιά τους σημερινούς.. οι μελετητές Ιστορικοί του μέλλοντος, θα έχουν πολλή δουλειά, μάλλον! Σύμφωνα με αυτόν, οι Έλληνες τά είπαν όλα, τά έκαναν όλα.. τά έζησαν όλα! καί δεν άφησαν κάτι για τους επόμενους!..γιά αυτούς πού ήρθαν και έρχονται. Πρόκειται ασφαλώς για μια υπερβολή, για μια εκτίμηση εξωφρενική.

  Όμως, υπάρχει πράγματι μια αληθινή «κατάρα» πού κληροδότησαν εσαεί, μιά για πάντα πού λένε, στην Οικουμένη, αυτοί, οι ‘Έλληνες. Πού έχει να κάνει αυτή η «κατάρα» με την Γλώσσα. Την Γλώσσα, με τέτοια δομή και κατασκευή ώστε, οι λοιπές θέλοντας ή όχι, αναγκάστηκαν να προγραμματιστούν μέ βάση την δική της Φιλοσοφία και Παιδεία. Πού σημαίνει, σημαίνεται, κυριολεκτεί, ακριβώς και απόλυτα σε ότι αναφέρεται η κάθε της Λέξις ο κάθε της Φθόγγος, τό κάθε γέννημά της!!!

  Και επειδή, «Αρχή Σοφίας η τών Ονομάτων επίσκεψις», και πρώτα-πρώτα καί τών κατ’ εξοχήν τών Ελληνικών! σέ όλον τον Κόσμο η Φύλαξη των Πόλεων, ονομάζεται και λέγεται POLICE. Ναί!!! η ίδια Ελληνίδα λέξη Πόλις. τής Πόλεως. Άρα δεν πρόκειται για κατάρα ούτε γιά ευλογία ή ευχή…του ευρωπαίου ποιητή. Μάλλον πρόκειται περί Πολιτισμού. Δήλα-δή για έναν μακροχρόνιο και επιτυχημένο Πόλεμο! Καί βεβαίως – βεβαίως ο Πολιτισμός των Ελλήνων είναι γέννημα τού
  Πολέμου.

  Η Πόλις –εως, Πόλε-μος. Η κατάληξη –μος, εδώ ακριβώς σημαίνει ενεργητικότητα της ρίζας, όπως ο παιδεμός, ο σκοτωμός, ο τελειωμός. ‘Άσχετα εάν στις μέρες, στην Πατρίδα μας «αντικαταστάθηκε» άκομψα η POLICE με την κομψή φράση «προστασίας του πολίτη» από άκομψους προφεσόρους και επαΐοντες. Σέ πρώτη φάση η POLICE υπερασπίζεται τους Πολίτες (ο-Πλίτες) υπερασπίζεται την ίδια τήν Πόλη. Ο Πάλμυς Ζεύς, η Πολιούχος Παλ-λάς, ο Λαός ο Παλλόμενος, ο Πολεμών δήλα-δή! Σε δεύτερη φάση ο Πόλεμος της Πόλεως, αφορά στην Πνευματική άνοδο τών Πολιτών προς τον εξανθρωπισμό, προς τον Πολιτισμό δήλα-δή! Οι πρωτοέλληνες Πελασγοί αυτοί πού με οδηγό τον Πολ-ικό Αστέρα οι διαπλέοντες τα Πελάγη, παρατηρούντες τους Πλανήτες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ............Οι διά των Παλαμών πλάθοντες πλαστικόν πηλόν και πλίνθους. Οι διατρεφόμενοι με πολτούς και πλακούντες, οι πολεμούντες σε στεριά και θάλασσα για την Ζήση τους, αφού προϋπήρξαν τροφοσυλλέκτες – θηρευτές έγιναν, πολεμώντας με τή Μάνα Φύση, Καλλιεργητές. Οι σεβόμενοι τα πλάσματα της πλάσεως. Οι αποφασίζοντες!!! διά των παλών. Οι διαθέτοντες τέλος, μυριάδες λέξεις πού παράγονται από τόν Πόλεμο. Χιλιάδες Χρόνια πρίν, ο Παππούς μας Ηράκλειτος ο Εφέσιος θα διατυπώσει εσαεί: Πόλεμος Πατήρ Πάντων εστίν, πάντων δε βασιλέυς, και μέν τους Θεούς έδειξε τους δε Ανθρώπους, τους μέν δούλους εποίησε, τους δέ ελεύθερους.(Κάπου εδώ, όποιος γνωρίζει ή μπορεί να ανακαλύψει παράγωγα της λέξεως Ειρήνη ας σχολιάσει αναλόγως μήπως και συνετιστούμε και εμείς όλοι οι πολεμοχαρείς!!!).

  Διότι «τό Ειρήνη υμίν» απευθύνεται προς ποίμνιο ή ποίμνια. σε μαντριά. Όμως, οι Άνθρωποι πρέπει να πολεμούν και σε ειρηνικές περιόδους για να μήν καταντήσουν πρόβατα. Εννοείται πώς, ο «Πόλεμος» αυτός δεν έχει καμιά σχέση με σκοτωμούς και μακελαρίσματα… μέ γκρεμίσματα. (Δεν είναι πόλεμος τό να πατάς κουμπιά από οβάλ γραφεία με ρόζ τηλέφωνα και να μακελεύεις κύριε ιμπεράτορα θρασύδειλε!) Οι «λύκοι», πλάσματα της φύσεως κι αυτά, παραμονεύουν παντού και πάντοτε. Η Πόλις δεν είναι μαντρί. Απαιτεί την ανάσα της, την πνοή της τη Ζωή της. ..τήν Ελευθερία της. Όποιος την επιβουλεύεται πρέπει να Πολεμηθεί!..................

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ..............Οι ειρηνιστές, οι ειρηνόφιλοι δεν πολεμούν, αλλά παραδίδουν τις πόλεις «τους» στους όποιους βαρβάρους! Η πραγματική και αληθινή ειρήνη είναι γέννημα και «προνόμιο» των Πολεμιστών της Πόλεως. Οι πολεμιστές δεν σκοτώνουν παρά μόνο για να αμυνθούν. Κάποτε, εάν χρειαστεί!!! επιτίθενται κιόλας. Εκτός και, εάν τό «δικαίωμα» της επιθέσεως τό διαθέτουν μόνον οι βάρβαροι. Ποιοί αποκάλεσαν και εξακολουθούν να αποκαλούν σφαγέα, και βέβηλα να βλασφημούν Τον Μέγιστο ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΉ Αλέξανδρο; Μα φυσικά οι ειρηνόφιλοι, οι φαφλατάδες ειρηνολόγοι, οι ριψάσπιδες, οι δειλοί, οι λιποτάκτες της ζωής και οι κουσουρλήδες! Αυτοί πού ωσάν τις σκύλες του μαντριού, σε κατάσταση οίστρου, ζευγάρωσαν με τους πεινασμένους λύκους, πού χίμηξαν στο μαντρί με τα πρόβατα. Πόσοι διεκδικούν την Πατρότητα του Αλέξανδρου; Πόσοι θεωρούν τους εαυτούς τους απογόνους του Μεγάλου Στρατηλάτη!!!. Εάν ήταν σφαγέας θα τό έκαναν αλήθεια;
  Όταν Πολεμούσε! χάριν παραδείγματος ο΄Αλλος ο Έλληνας Παλαιολόγος για να «σώσει» την Πόλη, την Κωνσταντινούπολη, άλλοι συζητούσαν για τό τί φύλο έχουν οι άγγελοι!!! στους ουρανούς! και άλλοι «ριψάσπιδες» κατά χιλιάδες, λιβανίζονταν καί προσεύχονταν «σώσον κύριε τον λαόν σου» και «ειρήνη υμίν», και κάποιος Πλήθων Γεμιστός, θα τους αποκαλέσει σμήνος κηφήνων!!!

  Άλλοι είναι σφαγείς και μακελάρηδες, κύριοι ειρηνολόγοι. Όπως οί σύγχρονοι σταυροφόροι Αλάριχοι, Οστρογότθοι, Βάνδαλοι. Αυτοί είναι σφαγείς πού κατακρεούργησαν, μακέλεψαν, γκρέμισαν, βίασαν, έκαψαν.. ισοπέδωσαν -καί ισοπεδώνουν!!!Πολιτισμούς, και τον δικό μας τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ. Άρα, ο Πόλεμος και τό μακελειό είναι εξίσωση, στη γλώσσα των Μαθηματικών με τα σκέλη της, τα ποσά και τα μεγέθη της αντριστρόφως ανάλογα!

  Μα στη Φύση και στην καθημερινή μας Ζωή, χρόνια τώρα, Πόλεμος δεν γίνεται;
  -Πολεμούν οι Ημέρες με τις νύχτες, η πάχνη τό χιόνι και η δροσιά, με τον καυτερό Ήλιο.
  -Πολεμούν ο ξανθός μυρωδάτος Απριλομάης με τον θανατερό Αλωνάρη των σταχιών Ιούλιο, τον τρυγητή Σεπτέμβριο!!!..................

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ..............-Πολεμούν τα άγρια κύματα να κομματιάσουν τα βράχια…
  -Πολεμούν τα βατράχια να φάνε κουνούπια και οι αλεπούδες τους αρουραίους…
  -Πολεμούν τα γεράκια να αρπάξουν τρυγόνια και περιστέρια….
  -Πολεμούν ο περονόσπορος και η φυλλοξήρα τα κλήματα, τα αμπέλια…
  -Πολεμούν ο Άντρας με τη Γυναίκα στην κλίνη του Έρωτά τους, να γεννήσουν Παιδί!
  -Πολεμούν οι Δάσκαλοί μας, να μάς μάθουν γράμματα, να μάς μορφώσουν – να μάς δώσουν «μορφή»
  Μπορείτε να φανταστείτε τη Ζωή μας, χωρίς Δασκάλους;!!!
  -Πολεμούν οι κτίστες οικοδόμοι να κτίσουν τα σπίτια μας, τα παραθαλάσσιά μας, τα ημιυπαίθριά μας!
  -Πολεμούν οι Ιατροί τις Αρρώστιες μας.
  -Πολεμούν οι Γεωργοί μας στα Χωράφια, Χειμώνα Καλοκαίρι, για τό Ψωμί όλων μας!!!
  -Πολεμούν οι οδοκαθαριστές και οι καθαρίστριες να καθαρίσουν τους δρόμους, τις πλατείες, τις βρομιές μας!!!

  -Πολεμούν οι Καπεταναίοι με τα κύματα, τους αέρηδες και τις μπόρες για να ταξιδέψουν τα καράβια τους, τα φορτία τους σώα και αβλαβή, σε απάνεμα λιμάνια.
  -Πολεμούν οι Πιλότοι τα ύψη, τους ουρανούς και τα ερέβη, για τις ασφαλείς πτήσεις μας.
  Έχετε αναρωτηθεί, άραγε, ποτέ; γιατί χειροκροτούμε μέ «παλαμάκια» ανακούφισης και χαράς κατά την προσγείωση τού αεροπλάνου τού ταξιδιού μας!!!.

  -Πολεμούν οι Τροχονόμοι και ρυθμίζουν την τροχαία κίνησή μας! ελέγχουν τις όποιες παραβάσεις μας.
  -Πολεμούν οι αγωγιάτες γιά τα αγώγια μας, για τις ασφαλείς μεταφορές μας, γιά τα ταξίδια μας.
  -Πολεμούν οι Αξιωματικοί μας, οι Οπλίτες μας, στα πεδία των ασκήσεων – σε περίοδο Ειρήνης – για την εξασφάλιση τής Ελευθερίας τής Πόλεως, τής Πολιτείας δήλα – δή!!!
  Και μείς όλοι δεν πολεμάμε και δεν αγωνιζόμαστε μήπως εργαζόμενοι, γιά τον Άρτον ημών τον Επιούσιον;!!! για την ευδαιμονία μας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ...........-Λοιπόν, τι θα κάνετε ειρηνολόγοι όταν! επιτεθούν οι όποιοι βάρβαροι στην Πόλη σας!!! Θα αμυνθείτε Πολεμώντας ή θα αφήσετε να βιάσουν τις Θυγατέρες σας, τις Μανάδες σας, τις Γυναίκες σας; να βεβηλώσουν τά Πάτρια, τά Μήτρια, τα Ιερά σας και τα ΄Οσιά σας (εάν έχετε), να γκρεμίσουν τις Εστίες σας, τους Ναούς σας;

  Πόλεμος, λοιπόν, και χθες!!! και σήμερα και νύν και αεί πού λένε, όπως Πόλις της Πόλεως κύριοι ειρηνολόγοι, διότι, Πολεοδομία είναι τό ορθό και όχι ποληοδομία ψευδοκουλτουριάρηδες της πλέριας αχαλίνωτης δημοτικιάς.-ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΌ: www.visaltis.blogspot.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. OΠΩΣ ΠΡΟΛΕΓΕΙ Ο ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ 11.46 Η ΓΛΩΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΡΙΖΑ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ ΚΑΙ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΝ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
  ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΕΤΑΞΑΜΕ;
  ΕΝΑΣ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΣ ΓΛΩΣΣΟΛΟΓΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΒΡΑΙΟΓΕΡΜΑΝΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΛΩΣΣΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ.

  ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΛΩΣΣΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ.


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ο Herman Lundborg για τη μετανάστευση


  "Πρέπει να δώσουμε μεγάλη προσοχή στη μετανάστευση ώστε υποδεέστερα άτομα που ανήκουν σε ξένες φυλές να μην εισέλθουν στη χώρα και εγκατασταθούν ανεμπόδιστα. Μια μίξη μεταξύ εθνών που, από φυλετικής-βιολογικής άποψης, βρίσκονται υψηλότερα και άλλων που περιέχουν κατώτερα φυλετικά στοιχεία... πρέπει οπωσδήποτε να την καταδικάσουμε."

  Herman Lundborg, The Danger of Degeneracy


  Στην εποχή μας η διατύπωση του Lundborg φαντάζει παράταιρη, καθώς χτυπά άσχημα στα φιλελεύθερα, μαρξιστικά και χριστιανικά αντανακλαστικά της κοινωνίας. Ωστόσο όλοι καλαβαναίνουν αυτό που θέλει να πει ο Σουηδός ιατρός, ανθρωπολόγος και γενετιστής. Το σημαντικότερο που πρέπει να γίνει κατανοητό είναι ότι τα ψυχικά γνωρίσματα είναι φυλετικώς προσδιοριζόμενα. Συνεπώς, ο μετανάστης ακόμα και αν...
  αλλάξει γλώσσα, θρησκεία και έθιμα, θα παραμείνει διαφορετικός στα ψυχικά γνωρίσματα, αλλοιώνοντας τον γηγενή πολιτισμό. Αν αυτά τα εγγενή γνωρίσματα θεωρούνται αρνητικά από τους γηγενείς, τότε η μετανάστευση πρέπει οπωσδήποτε να εμποδιστεί, όπως προτείνει ο Lundborg, γιατί μακροπρόθεσμα θα οδηγήσει σε μίξεις, με ολέθριες συνέπειες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ