Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017

Ο Άρειος Πάγος «ξεμπλόκαρε» τη δόση - Αναίρεσε το βούλευμα για τους εμπειρογνώμονες του ΤΑΙΠΕΔΜετά τους εκβιασμούς των τοκογλύφων δανειστών για το θέμα τριών ξένων εμπειρογνωμόνων του ΤΑΙΠΕΔ

 

 

 

Κανένας εκβιασμός δεν θα υπήρχε και ουδεμία ισχύ δε θα είχε, ΑΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΩΝ.

Κυρίες και κύριοι δικαστές, ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ.

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ.

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ.

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΩΣ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ, ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ.

 

ΕΑΝ ΕΣΕΙΣ ΩΣ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ, Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΩΘΕΙ. 

ΟΜΩΣ ΩΣ ΠΟΡΝΕΣ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ,  ΑΠΟΚΡΥΨΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΕ Η ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΣΑΤΕ ΤΟΥΣ... "ΚΟΛΛΙΕΔΕΣ ΣΑΣ" ΣΤΑ ΝΕΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ.

 ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΚΑΙ ΩΣ ΤΟΙΑΥΤΟΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ, ΟΤΑΝ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ.

 ΘΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ... ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ... ΟΠΩΣ ΠΡΑΞΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΙΣ.


ΚΙ ΕΜΕΙΣ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΟΤΑΞΟΥΜΕ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ, ΑΠΟ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.

Προς το παρόν, είστε ότι ακριβώς συμβολίζει η φωτογραφία που επέλεξα.

ΠΟΡΝΕΣ ΑΛΛΟΤΡΙΩΝ ΣΥΜΦΕΕΡΟΝΤΩΝ.

ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΟΥ ΜΗΝΥΣΗ!

ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΩ ΓΑΜΩΝΤΑΣ!

ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΚΑΙ ΩΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΤΕ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΤΕ.


Καλλιόπη Σουφλή

 Υ.Γ. ΑΝΑΛΟΓΗ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΙΝΗ, ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΤΑΙΠΕΔ.

 

 

 


Στην αναίρεση του βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών με το οποίο παραπέμπονταν σε δίκη 3 μέλη του ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ και 6 μέλη του Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων, σχετικά με την υπόθεση της πώλησης και επαναμίσθωσης των 28 ακινήτων του Ελληνικού Δημοσίου την περίοδο 2013-2014, προχώρησε ο αντεισαγγελέας του Ανωτάτου Δικαστηρίου Χαρ. Βουρλιώτης.

Μεταξύ των προσώπων που παραπέμπονταν ήταν τρείς Ευρωπαίοι τεχνοκράτες. Η εμπλοκή αυτή άλλωστε ήταν ένα από τα μεγάλα «αγκάθια» μεταξύ κυβέρνησης και θεσμών, όπως διαφάνηκε από τη σκληρή στάση που κράτησαν οι ευρωπαίοι στο πρόσφατο Eurogroup.


Η δημοσιοποίηση του βουλεύματος με το οποίο παραπέμπονταν σε δίκη προκάλεσε εκνευρισμό, καθώς επισημάνθηκε πως ήδη είχε ψηφιστεί διάταξη με την οποία υπήρχε ακαταδίωκτο για τα μελη του Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων όπως είχε ψηφιστεί παλαιότερα και για τα μέλη του ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ.

Η αναίρεση του βουλεύματος αναμένεται να οδηγήσει και στο ξεκλείδωμα της δόσης που περιμένει η χώρα, καθώς οι Ευρωπαίοι σε όλους τους τόνους είχαν διαμηνύσει πως αυτό αποτελεί περίπου «προϋπόθεση» για την καταβολή της.

Το σκεπτικό 

Μετά το βούλευμα παραπομπής κατατέθηκε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου από τους δικηγόρους Αλ. Λυκουρέζο, Ι. Γιαννίδη και Ν. Πατεράκη αίτηση για άσκηση αναίρεσης κατά του υπ’ αριθμ. 999/2017 βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών, με το οποίο παραπέμπονται οι έξι εμπειρογνώμονες του Τ.Α.Ι.ΠΕ.Δ. για απιστία σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου και τρία μέλη του Δ.Σ. αυτού για πλημμεληματική υπεξαίρεση στην υπηρεσία.


Ο κ. Βουρλιώτης άσκησε την αναίρεση καθώς έκρινε πως το βούλευμα πάσχει λόγω «έλλειψης αιτιολογίας» αλλά και λόγω «εσφαλμένης εφαρμογής ποινικής διάταξης». 

Ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου αναφέρεται προφανώς στη διάταξη του άρθρου 192 § 8 του Ν. 4389/2016, δυνάμει του οποίου:

 «Οι εμπειρογνώμονες, τα μέλη Συμβουλίων Εμπειρογνωμόνων ή τα μέλη άλλων γνωμοδοτικών οργάνων της εταιρείας και των άμεσων θυγατρικών της δεν υπέχουν αστική ή ποινική ευθύνη για γνωμοδοτήσεις τους, εφόσον οι τελευταίες έχουν συνταχθεί σύμφωνα με τις προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες ή τα οριζόμενα στους εσωτερικούς κανονισμούς και τα καταστατικά τους, γεγονός που τεκμαίρεται αν έχει ακολουθήσει θετικός έλεγχος του Ελεγκτικού Συνεδρίου»

Σημειώνεται ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση είχε ακολουθήσει τέτοιος θετικός έλεγχος του Ελεγκτικού Συνεδρίου (ΕΣ 1204/2014).


Η αναίρεση αφορά και το αδίκημα της υπεξαίρεσης εκ μέρους των τριών μελών του Δ.Σ. του ΤΑΙΠΕΔ.  

Οι συνήγοροι είχαν προβάλλει το επιχείρημα ότι δεν νοείται καν αποστέρηση του Ελληνικού Δημοσίου του ποσού των τόκων που προέκυψαν από την τραπεζική τοποθέτηση του συμβατικού τιμήματος, καθώς το συγκεκριμένο ποσόν πιστώθηκε στον κύριο τραπεζικό λογαριασμό του ΤΑΙΠΕΔ.


ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

16 σχόλια:

 1. Σα να λέμε βούρλο. Τελικά κ τα επώνυμα έχουν τη σημασία τους!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ...που το θυμηθηκες αυτο τωρα με τα ονοματα και για τις ληγουσες των ονοματων που λενε πολλα -πουλος , -ακης , -ιλης , -ιδης , -ατος , -ακος , -ουλης , -ουδης , -ακας , -μονο αυτα καταθετω και ρωτω ποιοι ειναι απο αυτους γυφτοι , ποιοι αθιγγανοι και ποιοι απο κεντρικη ασια...για αλλα δεν θα πω γιατι ''ανοιγομαστε'' πολυ.

   Διαγραφή
  2. το εβραικό - ινης ξέχασες
   αλλά γράψε ότι ξέρεις για να διαφωτήσεις τους ανύποπτους

   Διαγραφή
  3. ....τα εβραικα σε --ινις τελειωνουν...

   Διαγραφή
 2. Να χαρώ τη μαγκιά σου ρε Πόπη...!!!! Δέν ξέρω το πότε και πώς θα σηκωθούμε.Βλέπω μετά λύπης μου όμως οτι όσο πάει και πιότερο μαλακιζόμαστε...Καμία αντίδραση πλήν ελαχίστων που δυστυχώς δεν αρκούν....Και όπως πολύ σωστά γράφεις,αυτοί που πρέπει να μπούν μπροστάρηδες,δυστυχώς είναι παραδομένοι στην εξουσία και στη μάσα....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δεν είναι μαγκιά, καπετάνιε... αγανάκτηση και οργή είναι.
   Και οι ελάχιστοι αρκούν.. αρκεί να είναι ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ, ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ.

   Διαγραφή
 3. Η φωτογραφία πάντως αντιπροσωπευτικότατη ...της δικαιοσύνης!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ για λογαριασμό τους, Δανάη μου.

   Διαγραφή
 4. Μα σοβαρα τωρα!Πιστευετε σε λαικα δικαστηρια και εσχατη των ποινων;Καλα ληγμενα περνετε;Ξεχαστε την Ελλαδα.Ξυπνηστε.Η Ελλαδα μας πεθανε.Τελειωσε.Ουτε εσχατη των ποινων ουτε τριχες κατσαρες.Απο τωρα και στο εξης τρεχατε ποδαρακια μου.Ο σωσων εαυτον σωθητω.Δηλαδη για πειτε μου τι φαντασιωση εχετε;Τι καρτερατε;Να φυγουν οι πολιτικοι και να κυβερνησουν ποιοι;Αερας κοπανιστος οι φαντασιωσεις σας.Με αερα κοπανιστο δεν αφυπνηζεις.Απλα κοιμηζεις

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αυτός που στην ψυχή του έχει την ΕΛΛΑΔΑ, δεν κοιμάται...

   Διαγραφή
 5. ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ, ΚΑΤΟΧΙΚΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ,ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Και θα είναι ώρα ΙΕΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

   Διαγραφή
  2. Εγκρινω και επαυξάνω.Μπραβο σας κ. Σουφλη.

   Διαγραφή
  3. Κάποτε, πρέπει να ειπωθεί η αλήθεια, για τον βρώμικο ρόλο της "δικαιοσύνης" στην ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

   Διαγραφή
  4. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙΣ ΝΑ ΘΥΜΑΣΕ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΥΜΒΕΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ .......
   .

   Διαγραφή
 6. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ.ΔΙΚΑΣΤΕΣ;;;;;;;;;;
  ΕΕΕΕΕ ΣΕ ΤΥΛΙΓΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΛΛΑ ΧΑΡΤΙ.ΣΕ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ Σ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ.ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ.ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΑΠΛΑΣΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ.ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ.ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΙΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΣΤΗ ΜΑΠΑ.
  ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΣΕΣ.......ΤΣΟΥΠ!!!ΣΟΥ ΠΕΤΑΝΕ Π.Χ ΕΝΑ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΤΟΥ 59 ΠΟΥ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ.ΟΥΤΕ ΤΙΜΩΡΙΑ.ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ.ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΤΡΑΒΗΞΕ ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ.ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΑ ΠΑΘΗ.ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΓΥΡΙΣΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ.ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ!!!ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.
  ΠΡΟΣΕΞΕ.Π.Χ.ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.
  ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΙΑΝΩ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
  ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΣΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑ!ΛΕΣ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙΣ.
  ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΜΙΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΣΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙΣ!ΑΝ ΣΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑ ΣΦΙΧΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΙΝΗ ΜΟΥ 3 ΧΡΟΝΙΑ.
  ΛΕΣ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΚΑΤΣΕΙΣ ΜΕΣΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ!
  ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΟΛΟΣ ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΩ!ΛΕΣ ΕΣΥ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΔΟΛΟ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑ!ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΩ!
  ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΩΡΑ .........ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.
  ΟΠΟΤΕ;ΕΓΩ ΘΑ ΣΤΟΝ ΞΑΝΑΠΙΑΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ