Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ Οι Πατριώτες – Εθνικιστές ΠΡΈΠΕΙ να ενωθούν, υποτάσσοντας τον εγωισμό τους, τσαλαπατώντας το εγώ τους!  

Όλοι μαζί να δημιουργήσουν ένα νέο Κίνημα! Αυτό που κατ’ ανάγκη – σε πρώτη φάση – μπορεί να μην κυβερνήσει, αλλά θα μπορέσει να προστατεύσει όλους τους Έλληνες! 

Ναι, υπό όρους:

1. ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ... "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ" και 

2. ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΑΠΛΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ... ΚΙ ΟΧΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΕΣ ΚΑΡΕΚΛΩΝ.

3. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΘΕΝΤΕΣ.

4. ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΚΑΤΑ ΤΑ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΘΗΤΕΥΣΕΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ... ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...
5. ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΑΡΧΕΣ: Έξω από Ε.Ε. και Ευρωζώνη, Συνταγματικό Δικαστήριο, έξω όλοι οι ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ από το 1990 και εντεύθεν και κάποιες άλλες συγκεκριμένες βασικές αρχές.


Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Και οι ... "παραιτηθείτε" δήλωναν "πατριώτες, αλλά ήταν... εβραιοκινούμενοι και κομματικά υποκινούμενοι.

Τα... "πατριωτικά"κινήματα, βρίθουν... ΜΑΣΣΟΝΩΝ... ΚΑΙ ΟΒΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΘΕΝΤΩΝ.
ΓΙΑ... ΨΑΧΤΕΙΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΟΛΟΙ ΣΑΣ...


Ώρες ευθύνης για τα πατριωτικά κόμματα


Γράφουν οι
Παναγιώτης Αποστόλου και
Χρήστος Χατζηαναστασίου
της “Ελλήνων Πολιτείας”


Το τέλος των ιδεολογιών ήλθε νομοτελειακά με τον ερχομό των Μνημονίων! 

Αυτά που αποκήρυττε, αρχικά, μετά βδελυγμίας ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και στη συνέχεια ο σημερινός πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος θα τα έσκιζε ή θα τα καταργούσε με ένα μόνο άρθρο στη Βουλή!


Το τέλος των ιδεολογιών, “προέτρεψε” το ΠΑΣΟΚ να συγκυβερνήσει με τη ΝΔ το 2012, κάτι που τις προηγούμενες δεκαετίες φάνταζε τουλάχιστον εξωπραγματικό!  Που “προέτρεψε” πολλούς επιφανείς Υπουργούς προηγούμενων κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, να “χωρέσουν” στο “Δημοκρατικό” μόρφωμα, το ΣΥΡΙΖΑ, και να υπουργοποιηθούν πάλι μαζί του!

Το τέλος των Ιδεολογιών, του νεοφιλελευθερισμού, του σοσιαλισμού, της ιμιτασιόν αριστεροφροσύνης, ακόμη και του κομμουνισμού! Όλα και όλοι, θυσία στον βωμό της Εξουσίας και του ραγιαδισμού στους ξένους αφεντάδες!

Και απέναντι σε όλους αυτούς, ο υγιής Εθνικισμός και ο Πατριωτισμός των Ελλήνων! Που δεν είναι ιδεολογία! Είναι τρόπος και στάση ζωής! Όσες, όσοι τον αναζητούν μέσα σ΄ αυτά τα Συστημικά κόμματα, ζουν σε ουτοπία.

Ακόμη και εκείνοι που διακηρύσσουν ότι εκφράζουν τον Πατριωτισμό και δεν μας εξηγούν γιατί τα ποσοστά τους “ταβανιάζουν” και δεν εκτινάσσονται λόγω της δυστυχίας και της ανέχειας του λαού μας! Όπως άλλωστε, γίνεται σε όλα τα άλλα ευρωπαϊκά κράτη!

Μονόδρομος ο Πατριωτισμός!

Σε αυτή τη χώρα, την Ελλάδα μας, είναι πλέον μονόδρομος οι Πατριώτες – Εθνικιστές! Όχι βέβαια αυτοί που έχουν ταυτιστεί με ακραίες – παράνομες και αντιδημοκρατικές πράξεις και οι οποίοι φυσικά “συμμετέχουν” στο Σύστημα νοερώς, υποβοηθώντας το,  αφού κατέχουν και αυτοί, μια από τις σφραγίδες του Συστήματος!

Ωστόσο, οι Πατριώτες – Εθνικιστές ΠΡΈΠΕΙ να ενωθούν, υποτάσσοντας τον εγωισμό τους, τσαλαπατώντας το εγώ τους!  

Όλοι μαζί να δημιουργήσουν ένα νέο Κίνημα! Αυτό που κατ’ ανάγκη – σε πρώτη φάση – μπορεί να μην κυβερνήσει, αλλά θα μπορέσει να προστατεύσει όλους τους Έλληνες! 
Αφυπνίζοντάς τους και δημιουργώντας ισχυρές αντιστάσεις στο νέο αποικιακό μοντέλο, στο οποίο ζει και το οποίο βιώνει η Ελλάδα μας σήμερα, κάτω από την νεόκοπη γερμανική μπότα, με την έγκριση των τοκογλύφων των Βρυξελλών!

Η αντίσταση μας για την παράδοση, την ιστορία, την κουλτούρα, για τις αξίες της ζωής που είναι η Οικογένεια, η Πατρίδα, η Θρησκεία, το Εθνικό φρόνημα και η Πίστη στον Χριστό, είναι το αφήγημα μας, ένα αφήγημα που για κάποιους σημαίνει γραφικότητα, που σε τελική ανάλυση δεν μας ενδιαφέρει!
Είναι αυτοί οι κάποιοι που δεν θέλουν, δεν μπορούν ή δεν τους το επιτρέπουν να αντιληφθούν ότι αυτή η γη, η γη μας, παρά τους δεκάδες Εφιάλτες, είναι η πιο πλούσια χώρα στον κόσμο!

 

Είμαστε υποχρεωμένοι να ενωθούμε!

 

Όλοι εμείς οι απόγονοι του Καραϊσκάκη, του Κολοκοτρώνη, του Δραγούμη, του Μελά, του Γρίβα, του Σολωμού είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσουμε ένα άλλο δρόμο γεμάτο νεοταξίτικα αγκάθια, γεμάτο ξένους πράκτορες των Πρεσβειών και ντόπιους κατασκόπους του Συστήματος!
Ένα Σύστημα, που δεν παύει να μιλάει για την δημοκρατικότητα του, ενώ ουσιαστικά αυτό στηρίζεται σε ακραίες μεθόδους επιβολής σκέψεων και πολιτικών!

Στην Ελλάδα του τέλους των ιδεολογιών, του τέλους των ρουσφετιών – ίσως το μόνο καλό των Μνημονίων – και του τέλους της επίπλαστης ευημερίας, τόσο οι νεομπολσεβίκοι όσοι και οι νεοφιλελεύθεροι δεν μπορούν να έχουν τίποτα κοινό με τις προκάτοχες ιδέες, γιατί οι πρώτοι έψαχναν μαζί με την εθνική ταυτότητα τους και τον ζωτικό χώρο επικράτησής τους, ενώ οι δεύτεροι  δεν κατάλαβαν ποτέ ότι ο γέρος Καραμανλής, έφτιαξε μια χώρα, μια διοίκηση και ένα πολιτικό καθεστώς, τέτοιο που αξίες όπως ελευθερία, δημοκρατία, θεσμοί, δικαιοσύνη, πήγαν μονομιάς όλα μαζί στα σκουπίδια…

Έτσι, οι Πατριώτες κατηγορούνται, στοχοποιούμενοι, αφού αποκλείεται η φωνή τους από όλα τα Συστημικά ΜΜΕ, ως τάχατες οπαδοί της θεωρίας της συνομωσίας! Γιατί το Σύστημα ενοχλείται από τέτοιες ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ φωνές! Γιατί οι εντολείς τους, γνωρίζουν ότι ο Πατριωτισμός ως δόγμα, ως σκέψη, δεν μπορεί να πεθάνει και όσο και αν το θέλουν, ο πατριωτισμός δεν θα εκλείψει ακόμη κι αν μείνει μόνο μια ψυχή ζωντανή…

Γι΄ αυτό είναι επιτακτική ανάγκη, επιτέλους, όλοι οι Πατριώτες των πολλών κομμάτων, να ακολουθήσουν το δημοκρατικό μοντέλο της συνένωσης των δυνάμεών τους, αποκλείοντας τις ελάχιστες διαφορές τους, για να οδηγήσουν το λαό σε μια νέα πατριωτική εθνική και κοινωνική ανάταξη. Μπορούν, αρκεί να το θελήσουν.

Για να προετοιμάσουν και να καταθέσουν, μετά την ΕΝΩΣΗ, μια ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ, ΕΘΝΙΚΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ!

 

Ώρες ευθύνης για το λαό!


Το ξέρουμε, πως ο λαός θα δείξει εμπιστοσύνη, αρκεί να καταλάβει, ότι δεν παίζουμε με την έννοια του Έθνους, δεν παίζουμε μαζί του, όπως όλοι οι προηγούμενοι, δηλαδή, τα κοινοβουλευτικά κόμματα της Μεταπολίτευσης που τον λεηλάτησαν! Σκόπιμα, που όλοι πια, το γνωρίζουμε…

Ο λαός μας μέσα από τις μεγάλες δυσκολίες, έχει πλέον ανοίξει τα μάτια του σε αυτούς που έχουν κάνει κωλόχαρτο το ίδιο το Σύνταγμα και ζητάνε μέσα από την απίστευτη λεηλασία των Ταμείων και των πόρων αυτής της χώρας, να αναλάβει ο λαός την ευθύνη, επειδή τους ψήφιζε, όταν του υφάρπαζαν την ψήφο με τα ατέλειωτα και τα ασύστολα προεκλογικά τους ψεύδη!

Σε αυτήν την επιστράτευση του Πατριωτικού – Εθνικιστικού χώρου, καλούνται όλοι να συμμετάσχουν. Ήδη υπάρχουν προσωπικότητες και σχήματα που έχουν εκδηλώσει την επιθυμία και την ανάγκη αυτής της Συνένωσης!

 

Ώρες ευθύνης για μας!

Να καταλάβει και να αντιληφθεί ο ελληνικός λαός – και είναι ευθύνη δική μας – ότι δεν υπάρχει καμιά σκοπιμότητα σε αυτήν την Συνένωση! Είναι καθήκον, είναι χρέος μας να του το δώσουμε να το καταλάβει!

Αυτήν, την ιερή ώρα, της Ένωσης του ανένδοτου Πατριωτικού Εθνικιστικού Κινήματος, πρέπει όλοι να συστρατευθούν, προκειμένου βήμα – βήμα να απαλλαγούμε από την γερμανική μπότα, να απαλλαγούμε από την ληστρική τραπεζοκρατία, να απαλλαγούμε από όλα όσα μας πληγώνουν! 

Πρέπει να δώσουμε στον κάθε Έλληνα το δικαίωμα να αντιληφθεί , ότι μπορεί η χώρα να αλλάξει, χωρίς όμως να χάσει τις εθνικές της αξίες και τα ιδανικά της!

Σε τούτο το σημερινό βήμα, από την Ελεύθερη Ώρα, η “Ελλήνων Πολιτεία” που πριν μερικές ημέρες έκανε ένα δημόσιο κάλεσμα για τη δημιουργία ενός νέου ενωτικού πατριωτικού φορέα, μακριά από αγκυλώσεις του παρελθόντος, σας καλεί  να ξεκινήσουμε μαζί αυτήν την μακρά πορεία στο λαό, πόρτα – πόρτα, σπίτι – σπίτι, πλατεία – πλατεία!

Να δώσουμε την ευκαιρία στους Έλληνες να καταλάβουν, ότι και ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

13 σχόλια:

 1. ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ..... γιατι ποσοι ελλαδιτες γνωριζουν η'' γνωριζαν κυριολεκτικα τι πει Δημοκρατια ? [ βρωμοασιατισμος βυζαντινοοθωμανικος].

   Διαγραφή
  2. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ
   ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ = ΚΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΜΙΣΘΟΙ
   ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ = ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΙΣΘΩΤΟΙ
   Η ΚΥΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΣΣΑΣ ΚΛΩΝΟΥ ΣΑΥΡΑΣ hellsabbat = Elisabeth ΠΝΕΕΙ ΤΑ ΛΟΙΣΘΙΑ

   Διαγραφή
 2. Βρε ΖΩΟΝ επιτηδες προβοκαρεις η κατα λαθος;
  Τι και ΠΟΙΑ ιδεολογια εχουν ΟΛΟΙ αυτοι οι ρουφιανοι που ανεβασες τα "σηματακια" του κομματος τους, εκτος φυσικα της Χρυσης Αυγης;
  Βρε θηλυκε Ρασπουτιν, ΤΙ ιδεολογια εχουν οι κλεφτες και οι προδοτες του ΜΑΛΑΚΑ του Ελληνικου Λαου;
  Που μου συγκρινεις τα αποβρασματα της κοινωνιας με τους ΕΛΛΗΝΕΣ
  Αντε μη στα ψαλλω βραδυατικο.

  ΤΓ
  Δεν μπορεις αν δεν με συγχυσεις εστω κι απο μακρια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ποτέ δεν είχα αμφιβολίες πως δεν ξέρεις να ξεχωρίζεις δυο γαϊδουριών άχυρα...
   Βρε ΚΤΗΝΟΣ, δεν βλέπεις πως είναι ξένη ανάρτηση;
   Όσο για την Χρυσή Αυγούλα σου, συνέχισε να κοιμάσαι τον ύπνο τον βαθύ...
   Δεν αντέχω τους εμμονοληπτικούς... βγάζω σπυράκια...

   Να μην μου ψάλλεις τίποτα, γιατί έχεις γαϊδουροφωνάρα και δεν αντέχουν τα ευαίσθητα αυτάκια μου σε γαϊδάρων φωνές..

   Υ.Γ.Τα χάπια που σου έγραψε ο τρελλόγιατρος ( Abilify, Zyprexa, Seroquel) για την σχιζοφρένεια, τα παίρνεις, ή να σου το θυμίζω;;;
   Όλα μαζί, να τα παίρνεις, μπας και δεις γιατρειά, γιατί αν τα παίρνεις ένα ένα, δε θα φέρουν αποτέλεσμα.

   Διαγραφή
  2. Σε γαιδουρια ναι.
   Αλλα σε γυναικες ομως;

   ΞΕΝΗ αναρτηση ειπες;
   Ναι το ειδα, αλλα ειδα και την λεπτομερεια οτι το κωλι σου δεν ιδρωσε καθολου να το αναρτησει. Θα αναρωτιομουν αν....ΔΕΝ το αναρτουσες.
   Καλλιοπη βλεπω οτι εισαι πολυ γνωριμη με ΟΛΑ τα χαπακια.
   Υποφερεις και συ χρυσο μου απο ....κατι;

   ΥΓ
   Για το αλλο που λες στο χωριο μου (απ την Σαρωνιδα ειμαι) λενε: Μεγαλη μπουκια φαε κι αν θες ξαναφαε. Μεγαλη κουβεντα μη πεις.
   Εκτος βεβαια και υπαρχει καμμια φυσικη δυσαναλογια.
   Εγω ειμαι 1.85

   Διαγραφή
  3. Να σου τα κάνω λιανά, λοιπόν, μπας και το καταλάβεις...
   Φυσικά και δεν ίδρωσε το πωπουλάκι μου να το αναρτήσω, γιατί οι πληροφορίες μου λένε, πως "εκεί μέσα" στα... "πατριωτικά κινήματα"... υπάρχουν Μασσονάκια, και έπρεπε να τους δώσω ένα μήνυμα, ότι δεν τρώμε όλοι κουτόχορτο.
   Κατάλαβες, 1.85 ή να το κάνω φραγκοδίφραγκα;;;

   Υ.Γ. Δεν παίρνω ούτε ασπιρίνη... μόνο βιταμίνες μουρουνέλαιου...
   Όσο για τα χάπια, βρε τσουρομαδημένο, κτύπησα στην γκούγκλη ποιά είναι τα φάρμακα της σχιζοφρένειας, και αυτά μου έβγαλε...

   Υ.Γ. Όταν λέμε ΠΟΤΕ, εννοουμε ΠΟΤΕ... και δεν υπάρχει καμιά φυσική δυσαναλογία.

   Διαγραφή
  4. Και που 'σαι... 1.85, να θυμάσαι κάτι βασικό: Δεν μετράει το ύψος... Η ΨΥΧΗ ΜΕΤΡΑΕΙ...ΚΑΙ Η ΜΠΕΣΑ!
   Και σου λείπουν ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ.
   ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΕΙΣΑΙ...
   Κατάλαβες γιατί ισχύει το ... ΠΟΤΕ;;;

   Διαγραφή
  5. ΕΙΠΑΜΕ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ 1.85 COLDEN DAWN EK TΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΦΟΥΛ ΤΟΥ ΑΣΣΟΥ ΜΑΣΩΝΟΙ ΕΚ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΑΣ ΚΡΑΟΥΛΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥ ΜΠΟΥΣ ΘΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.... ΔΕΣ ΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΤΟ 1939.... ΚΟΙΝΏΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ."Y.F.N" [ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΤΙΣ Μ:Λ:ΚΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑ ΚΑΙ ΓΩ, ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΟΥΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ( ΠΟΙΟΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΧΙΤΛΕΡ Ο ΟΜΒΡΙΟΣ; ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟ ΣΟΛΩΜΟΝ.... ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΗ COLDEN DAWN..Ε ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ Η ΣΟΥΦΛΗ)]

   Διαγραφή
 3. Ναι βέβαια την είδαμε την συστημικοτητα της χρυσής αυγής στον Ασπρόπυργο που τους επιτέθηκαν. Και σε γυναίκες. Που δεν έδειξε κανένα κανάλι. Πιασανε ταβάνι γιατί μιλάνε για πράγματα που δεν λένε κάτι στην μεγάλη μάζα. Όσο για τις αντιδημοκρατικες πράξεις νομίζω ότι ταυτιζονται με τις κατά καιρούς ιδεοληπτικες εμμονές του λεγομενου δημοκρατικού τόξου. Οι Γερμανοί δεν είναι εχθροί μου. Ούτε λόγο δεν κάνετε για τους πραγματικά κυριαρχους αυτού του κόσμου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κύριε Καραθανάση, σε ότι αφορά στην τελευταία σας πρόταση, συλλήβδην κατηγορείτε πως δεν γίνεται λόγος για τους πραγματικά κυριάρχους αυτού του κόσμου..
   Νομίζω πως στο σχόλιό μου, είμαι σαφέστατη.

   Διαγραφή
 4. Αναφέρομαι σε αυτούς που έγραψαν το κείμενο

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ