Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017

ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ! Καταγγελίες – φωτιά από τους ένοικους του Πύργου της Κολάσεως για το κτίριο


«Πεποίθησή μας είναι ότι μία σοβαρή πυρκαγιά στο κτίριο…θα είναι ο μόνος λόγος για να εντοπισθούν και να προσαχθούν στην δικαιοσύνη εκείνοι που ασκούν εξουσία στο KCTMO», αναφέρεται στο έγγραφο που καταγγέλλει ότι το 2013 οι κάτοικοι του Grenfell Tower αντιμετώπισαν σειρά περιστατικών αιφνίδιας και υπερβολικής αύξησης της τάσης του ηλεκτρικού ρεύματος που οφείλονταν σε ελαττωματική καλωδίωση, γεγονός που καταγγέλλουν ότι καλύφθηκε από τον οργανισμό διαχείρισης, ο οποίος αρνήθηκε να ερευνήσει τις διαμαρτυρίες των κατοίκων. 

Όπως καταγγέλλουν ο συναγερμός φωτιάς δεν ακούστηκε, τα συστήματα κατάσβεσης δεν λειτούργησαν ενώ οι ένοικοι είχαν πάρει σαφή εντολή να παραμείνουν στα διαμερίσματά τους σε περίπτωση φωτιάς.


Τώρα, αν εγώ σκεφθώ, πως η KCTMO, είναι... ΕΒΡΑΪΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, θα με πείτε συνωμοσιολόγα;;;

Αν τώρα εγώ σκεφθώ, πως ... ο αριθμός 14 είναι συμβολικός αριθμός για τους γαμημένους ερπετοειδείς οβριούς, θα με πείτε συνωμοσιολόγα;;;

ΑΝ ΣΚΕΦΘΩ, ΠΩΣ ΗΘΕΛΑΝ ΑΙΜΑ ΤΑ ΚΟΛΑΣΜΕΝΑ  ΜΙΑΣΜΑΤΑ, θα με πείτε συνωμοσιολόγα;;;


Καλλιόπη Σουφλή 

Υ.Γ. Ρε, ούτε ένας... ούτε θηλυκό κουνούπι να μην μεινει ζωντανό από δαύτους... ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!γρενφελ2


Ανυπεράσπιστοι μπροστά τον κίνδυνο φωτιάς ήταν οι ένοικοι του πύργου Γκρένβιλ στο Λονδίνο. Όπως καταγγέλλουν ο συναγερμός φωτιάς δεν ακούστηκε, τα συστήματα κατάσβεσης δεν λειτούργησαν ενώ οι ένοικοι είχαν πάρει σαφή εντολή να παραμείνουν στα διαμερίσματά τους σε περίπτωση φωτιάς.


Πολλοί ένοικοι δήλωσαν ότι δεν υπήρχε κεντρικό σύστημα ειδοποίησης για φωτιά  ή ότι δεν υπήρξε ειδοποίηση και ότι μόνο οι ατομικοί συναγερμοί στα διαμερίσματα λειτουργούσαν. Επίσης υπάρχουν καταγγελίες ότι δεν υπάρχει κεντρικό σύστημα ρίψης νερού ή ότι δεν λειτούργησε. Άλλοι ένοικοι ανέφεραν ότι το κτίριο το οποίο είχε υποστεί ανακαίνιση άναψε σαν σπίρτο.


Ένας άνδρας από τον 7ο όροφο που σώθηκε μαζί με την οικογένειά του  είπε ότι είχαν πάρει ρητές εντολές να μείνουν στα διαμερίσματά τους σε περίπτωση πυρκαγιάς καθώς το κτίριο ήταν ανθεκτικό για μία ώρα και θα προλάβαιναν να τους σώσουν. «Αν τους είχα ακούσει δεν θα ήμουν εδώ», λέει.


Ένοικοι του πύργου Γκρένφελ είχαν επανειλημμένα στο παρελθόν προειδοποιήσει για τον κίνδυνο πυρκαγιάς στο κτίριο, ενώ ισχυρίζονται ότι μόλις που αποτράπηκε μία μεγάλη φωτιά από την απότομη αύξηση της τάσης του ρεύματος το 2013.


Τον Νοέμβριο 2016, η Ομάδα Δράσης του Grenfell Tower (Grenfell Action Group) είχε απευθύνει προειδοποίηση προς τον οργανισμό που διαχειρίζεται το κτίριο, το Kensington and Chelsea Tenant Management Organisation για λογαριασμό της δημοτικής αρχής, με τον δυσοίωνο τίτλο «Παίζοντας με την φωτιά».


«Η σκέψη είναι πραγματικά τρομακτική, αλλά η Ομάδα δράσης του Grenfell πιστεύει ότι μόνο ένα καταστροφικό γεγονός θα εκθέσει την ανικανότητα και την ανευθυνότητα του διαχειριστή, KCTMO, και θα θέσει τέλος στις επικίνδυνες συνθήκες διαβίωσης και την παραμέληση της υγείας και των κανονισμών ασφαλείας…» από τον οργανισμό διαχείρισης του κτιρίου, αναφέρεται στο έγγραφο.


«Πεποίθησή μας είναι ότι μία σοβαρή πυρκαγιά στο κτίριο…θα είναι ο μόνος λόγος για να εντοπισθούν και να προσαχθούν στην δικαιοσύνη εκείνοι που ασκούν εξουσία στο KCTMO», αναφέρεται στο έγγραφο που καταγγέλλει ότι το 2013 οι κάτοικοι του Grenfell Tower αντιμετώπισαν σειρά περιστατικών αιφνίδιας και υπερβολικής αύξησης της τάσης του ηλεκτρικού ρεύματος που οφείλονταν σε ελαττωματική καλωδίωση, γεγονός που καταγγέλλουν ότι καλύφθηκε από τον οργανισμό διαχείρισης, ο οποίος αρνήθηκε να ερευνήσει τις διαμαρτυρίες των κατοίκων. 


«Πιστεύουμε ότι οι προσπάθειές μας να επισημάνουμε τη σοβαρότητα αυτού του γεγονότος καλύφθηκε από την KCTMO με τη βοήθεια της Επιτροπής Ελέγχου RBKC που αρνήθηκε να ερευνήσει τις εύλογες ανησυχίες των ενοίκων και των ενοικιαστών», αναφέρουν συγκεκριμένα.


Και συνέχιζαν: Πιστεύουμε ότι αυτές οι έρευνες θα αποτελέσουν μέρος των καταδικαστικών στοιχείων του κακού ιστορικού ασφαλείας του KCTMO σε περίπτωση που μία φωτιά επηρεάσει οποιαδήποτε άλλη από τις ιδιοκτησίες τους και προκαλέσει την απώλεια ζωής που προβλέπουμε…».


Παράλληλα τόνισαν: Τα τελευταία 20 χρόνια και παρά το τρομακτικό περιστατικό της απότομης αύξησης της τάσης το 2013 και με την πρόσφατη πυρκαγιά στον Πύργο Adair, οι ένοικοι στον Πύργο Γκρένφελ δεν έχουν λάβει τις κατάλληλες οδηγίες πυρασφάλειας από την KCTMO». .


Όπως σημειώνουν πάντως η μόνη ενημέρωση που είχαν ήταν από ένα προσωρινό σημείωμα που είχε προσκολληθεί στο ασανσέρ και μία ανακοίνωση σε ένα πρόσφατο ενημερωτικό δελτίο μετά την ανακαίνιση που έγινε στον πύργο, που ανέφερε ότι σε περίπτωση πυρκαγιάς θα πρέπει να παραμείνουν στα διαμερίσματά τους.


«Δεν υπάρχουν και ποτέ δεν έχουν αναρτηθεί οδηγίες στον πίνακα ανακοινώσεων του Πύργου Γκρένφελ ή σε μεμονωμένο όροφο σχετικά με το πώς θα πρέπει να ενεργήσουν οι κάτοικοι σε περίπτωση πυρκαγιάς», τονίζουν. Επικαλούμενη πρόσφατο περιστατικό πυρκαγιάς σε πολυκατοικία στην περιοχή Shepherd’s Bush, η Ομάδα Δράσης Γκρένφελ σημειώνει ότι η συμβουλή να παραμείνουν οι ένοικοι στα διαμερίσματά τους θα οδηγούσε σε θανάτους. «Καλούμε τον ιδιοκτήτη να επανεξετάσει τη συμβουλή που έχει τόσο κακώς διακινήσει», γράφουν.


«Η Ομάδα Δράσης Γκρένφελ προβλέπει ότι δεν θα περάσει πολύς καιρός πριν τα λόγια αυτού του ιστολογίου επιστρέψουν για να στοιχειώσουν τη διοίκηση του KCTMO και θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να διασφαλίσουμε ότι όσοι είναι υπεύθυνοι γνωρίζουν πόσο καιρό και με πόσο τρομερό τρόπο ο ιδιοκτήτης μας αγνόησε την ευθύνη του να εξασφαλίσει την υγεία και την ασφάλεια των ενοίκων και των ενοικιαστών. 

Δεν μπορούν να πουν ότι δεν έχουν προειδοποιηθεί», καταλήγει η ανάρτηση στο blog.


ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

4 σχόλια:

 1. Αύξηση τάσης, ελλατωματική καλωδίωση, έκρηξη μηχανισμού γκαζιού σε ψυγείο...ό,τι γουστάρουν θα βρουν να πουν για να κουκουλώσουν το τζιχαντιστικό χτύπημα οι σιωνιστές...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μή μάς πούν ότι δεν ήταν στημένη δολοφονία.
  Μήπως έβαλαν θερμίτη όπως στους δίδυμους πύργους στην Ν. Υόρκη;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δεν ηταν διδυμοι, ηταν (3)τριδυμοι οι πυργοι φιλε μου.
   Μην ξεχνας τον πυργο 7, γνωστο και σαν "Σολωμον μπραδερς" που ΔΕΝ τον χτυπησε αεροπλανο, αλλα εγινε σκονη αφου ειχαν τελειωσει την τρομοκρατια τους τα οβρια μαζι με τους ρουφιανους συνεργατες τους, Τζουλιανι και λοιπους προδοτες, στην ΝΥ


   Δες αυτο:
   https://www.youtube.com/watch?v=677i43QfYpQ


   ΣΚΟΝΗ εγινε, οχι γκρεμιστηκε μονο, η δε τοπικη αστυνομια μαζευε τους οβριους των μυστικων υπηρεσιων του γιαφκας της ΜΑ με το τσουβαλι. Κι απο την αλλη ο διπλης υπηκοοτητας (ΗΠΑ-γισραελ) Τσερτοφ, διοικητης της εσωτερικης ασφαλειας των ΗΠΑ και γιος μιας οβριας πορνης πρακτορισσας της ΜΟΣΑΝΤ τους αφηνε να λακησουν στο ....γισραελ.
   Ας ξυπνησουν οι Ελληνες κι ας τα δουνε αυτα αν νομιζουν οτι ΔΕΝ εχουν να κανουν ΤΙΠΟΤΕ με την αθλιοτητα στην οποια ζουνε σημερα.

   Και το κυριωτερο: Να μην ψηφισουν ΧΑ για θα τους πουνε φασιστες.

   Διαγραφή
 3. Στημενη δολοφονια.
  Χρειαζονταν αιμα τα σιωνιστικα ερπετα.
  Λιγος ο χρονος τους.
  Οι λαοι ξυπνησαν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ