Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2017

ΕΙΔΗΣΗ ΦΩΤΙΑ - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΤΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...

 Αυτόματη αναγνώριση μουσουλμανικής μειονότητας στην περιφέρεια, όπου χτίζεται το τέμενος 

 • Η Πολιτεία θα αναγνωρίσει ως νόμιμους όλους τους λαθρομετανάστες 


 • Η περιοχή του χώρου λατρείας για τους μουσουλμάνους, αποτελεί και ιδιοκτησίας τους βάσει του κορανίου! Θα έχουμε δηλαδή ιδιοκτησία ελληνικού εδάφους από παράνομους αλλοδαπούς!!! 

  
Δεν είναι τυχαίο, που η συγκυβέρνηση, έβαλε μέσα στον χώρο του Βοτανικού τους... "εφέδρους", τάχα μου για να κάνουν... "Στέγη Αστέγων Ελλήνων". 

ΗΤΑΝ Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.
Κι όσοι τους υπερασπίζονται ακόμα, μήπως παίζουν  βρώμικο παιχνίδι;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Το κείμενο, αν και παλιό, είναι περισσότερο από ποτέ, επίκαιρο.


Αποκαλύπτουμε αυτά που μας κρύβουν οι εθνοπροδότες! 


 • Αυτόματη αναγνώριση μουσουλμανικής μειονότητας στην περιφέρεια, όπου χτίζεται το τέμενος 


 • Η Πολιτεία θα αναγνωρίσει ως νόμιμους όλους τους λαθρομετανάστες 


 • Η περιοχή του χώρου λατρείας για τους μουσουλμάνους, αποτελεί και ιδιοκτησίας τους βάσει του κορανίου! Θα έχουμε δηλαδή ιδιοκτησία ελληνικού εδάφους από παράνομους αλλοδαπούς!!! 


 • Βάσει Διεθνούς Δικαίου, το τέμενος αποτελεί χώρο ασύλου. Άρα το τέμενος θα είναι άσυλο και για τις παράνομες πράξεις τους!


 • Μπορεί να γίνει καταφύγιο τρομοκρατών –ισλαμιστών • Θα αποτελέσει δεδικασμένο, με συνέπεια κάθε γειτονιά που έχει μουσουλμάνους να υποχρεώνεται να χτίζει και από ένα τέμενος!  Οι κάτοικοι των Αθηνών συσπειρώνονται προκειμένου να αποτρέψουν τη δημιουργία τεμένους στην Αθήνα. 


Πρόκειται για οργανωμένη από το πολιτικό σύστημα ολομέτωπη επίθεση εναντίον του ελληνισμού και της Ιστορίας του. 

Η ανέγερση τεμένους στην Αθήνα θα είναι έγκλημα και θα αποτελέσει τη θρυαλλίδα για μια σειρά εκρηκτικών προβλημάτων σε όλη την Ελλάδα. 


Η αυτόματη νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών και η επίσημη εγκατάσταση μουσουλμανικού τόξου εντός της ελληνικής επικράτειας, θα είναι από τις πρώτες συνέπειες που θα υποστεί η χώρα μας με τη δημιουργία τεμένους. 

Οι πολιτικοί ολετήρες, δεν φτάνει που υπέγραψαν το «Δουβλίνο 2», σύμφωνα με το οποίο οι λαθρομετανάστες που εισέρχονται στη χώρα μας εγκλωβίζονται σε αυτή και απαγορεύεται να προωθηθούν σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, τώρα, με τη δημιουργία τεμένους, νομιμοποιούν τους μουσουλμάνους στην Ελλάδα! votanikos2 


Οι κάτοικοι του Βοτανικού με συγκέντρωσή της στην πλατεία Φλέμιγκ, στις 20 Ιουνίου διατράνωσαν τη σφοδρή αντίθεσή τους στη δημιουργία τεμένους αλλά και την πρόθεσή τους να συνεχίσουν μέχρις εσχάτων τον αγώνα τους κατά της διαγραφόμενης από το πολιτικό σύστημα, προδοσίας σε βάρος της Πατρίδας και της Ιστορίας της.

 Ανάμεσα στους ομιλητές της συγκέντρωσης ξεχώρισε ο Ανδρέας Χαϊκάλης, επικεφαλής της «Δράσης Ανεξάρτητων Πολιτών» κατά του τεμένους, ο οποίος αναφέρθηκε στις καταστροφικές συνέπειες που θα υποστεί η Ελλάδα σε περίπτωση που φτιαχτεί τέμενος στη χώρα μας, σε οποιοδήποτε σημείο και αν γίνει αυτό. 


Τα χαρακτηριστικότερα σημεία της ομιλίας του Ανδρέα Χαϊκάλη, ήταν: «Έχουμε θεσπίσει μία κίνηση, την «Δράση Ανεξαρτήτων Πολιτών» κατά του τεμένους , κατά της κατασκευής ή της αδειοδότησης του τεμένους. 

Όχι μόνο στον Βοτανικό αλλά σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδος. Όταν όλοι σιωπούν, συναινούν και είναι συνυπεύθυνοι για την συγκάλυψη που συντελείται από σύσσωμο το πολιτικό σύστημα και τους εκφραστές του εντός και εκτός Βουλής, αναλαμβάνουν οι Ενεργοί Ανεξάρτητοι Έλληνες Πολίτες για να γκρεμίσουν το κατοχικό καθεστώς που θέλει να φέρει στην Ελλάδα και να νομιμοποιήσει μουσουλμάνους έποικους λαθρομετανάστες, οι οποίοι έρχονται παράνομα στη χώρα μας. 

Μπαίνουν παρανόμως στην Ελλάδα, χωρίς χαρτιά, χωρίς τα σχετικά έγγραφα, χωρίς την θέληση του κυρίαρχου Ελληνικού λαού. Τους νομιμοποιούν αντισυνταγματικά και παράνομα κι εμείς σε όλο αυτό το έγκλημα σιωπούμε και συναινούμε. 

Η «Δράση Ανεξαρτήτων Πολιτών» είναι κίνηση που θέλει να συντονίσει επιτροπές κατοίκων σε όλη την επικράτεια, σε όλη την Ελλάδα και να ενημερώσει τον κόσμο για το πρόβλημα που θα προκύψει από την κατασκευή τεμένους, όχι κατ” ανάγκη στον Βοτανικό αλλά οπουδήποτε στην Ελλάδα.

 Ξεκινήσαμε ως συμπαραστάτες στους κατοίκους του Βοτανικού και πλέον έχουμε εδραιωθεί σε πολλές συνοικίες και πολλούς δήμους της Ελλάδος. Καθημερινά γίνονται επαφές, συζητήσεις κι ερχόμαστε σε συνεννόηση και συστρατευόμαστε με πολλούς κατοίκους απ” όλη την Ελλάδα. Θέλω να σας επισημάνω τα εξής πολύ βασικά σημεία:


 Σε περίπτωση που κατασκευαστεί τέμενος εντός επικρατείας, πέραν των ορίων της Θράκης, όπου η Συνθήκη της Λωζάνης ορίζει σαφώς ότι μουσουλμανικό τέμενος κατασκευάζεται μόνον εκεί όπου υπάρχει μειονότητα, δηλαδή στην Θράκη, σημαίνει αναγνώριση μουσουλμανικής μειονότητας στην περιφέρεια αυτή. 


Θα μιλάμε δηλαδή για νόμιμη, αναγνωρισμένη μουσουλμανική μειονότητα στην Αττική ή οπουδήποτε αλλού. Αυτομάτως και υποχρεωτικά, η Πολιτεία αναγνωρίζει ως νόμιμους όλους τους λαθρομετανάστες οι οποίοι εισήλθαν παράνομα στην Ελλάδα, παρά την θέληση του ελληνικού λαού και οι οποίοι εξακολουθούν και μένουν εδώ παράνομα. 

Η περιοχή του χώρου λατρείας για τους μουσουλμάνους, αποτελεί και ιδιοκτησίας τους βάσει του κορανίου. Δηλαδή με αυτό τον τρόπο θα έχουμε ιδιοκτησία ελληνικού εδάφους από παράνομους αλλοδαπούς. Εκ των πραγμάτων η περιοχή του τεμένους ως λατρευτικού χώρου και βάσει διεθνούς δικαίου, αποτελεί χώρο ασύλου για όλες τις παράνομες πράξεις. Πρόκειται δηλαδή για καταφύγιο τρομοκρατών –ισλαμιστών, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει για την εθνική ασφάλεια και για την καθημερινότητα των Ελλήνων.

 Έχουμε δει πολλά περιστατικά σε όλη την Ελλάδα με ισλαμιστές και μουσουλμάνους να επιτελούν παράνομες πράξεις και να μην τους συλλαμβάνει η ελληνική αστυνομία. Σε περίπτωση που κατασκευαστεί τέμενος στην Αττική θα ανοίξει δρόμος χωρίς επιστροφή, για δημιουργία τζαμιών και τεμενών σε όλες τις περιοχές. Θα μιλάμε για μουσουλμανικές μειονότητες σε όλη την επικράτεια. 


Το σημαντικότερο είναι πως το ζήτημα δεν αγγίζει μόνο την περιοχή του Βοτανικού, έχει εθνικές διαστάσεις και απασχολεί όλους τους Έλληνες πολίτες. Αν επιτρέψουμε την κατασκευή τεμένους στο Βοτανικό υπογράφουμε και νομιμοποιούμε τον εποικισμό της Ελλάδος από τους ισλαμιστές και εγκαθιδρύουμε το μουσουλμανικό τόξο στην Ελλάδα. Όσοι κάτοικοι του Βοτανικού εγείρουν θέμα να μην γίνει το τέμενος μόνο στον Βοτανικό, εγείροντας θέμα έννομου συμφέροντος επειδή θίγονται άμεσα ή έμμεσα, ανοίγουν το δρόμο στους εγκάθετους πολιτικούς ή μη να εγείρουν θέμα κατασκευής του σε άλλη περιοχή, όπως για παράδειγμα στο Σχιστό.

 Αυτό όμως σημαίνει αυτόματη αναγνώριση της ανάγκης να υπάρχουν τεμένη εκτός της Θράκης και αλλού! Όσοι αναφέρονται στο ζήτημα του κόστους του τεμένους, υποπίπτουν σε μια άλλη παγίδα. Το κόστος δεν είναι το πρόβλημα και μην νομίζετε ότι θα στοιχίσει-όπως σας λένε- 946.000 ευρώ! 946.000 ευρώ δεν θα φτάνουν ούτε για την περίφραξη του τεμένους.


 Μιλάμε για δεκάδες εκατομμύρια ευρώ αλλά και πάλι δεν είναι αυτό το πρόβλημα, γιατί μπορεί να έρθει ένα κονδύλι από κάποιο Σαουδάραβα κροίσο που θα πει, «πόσα λεφτά θέλετε; 15 εκατομμύρια ευρώ; Πάρτε τα». Δεν είναι το πρόβλημα του κόστους. Ναι μεν, σαφώς δεν πρέπει να πληρώσει ο ελληνικός λαός τον χώρο λατρείας των μουσουλμάνων, αλλά προσ3ξτε το, δεν είναι μόνον αυτό.


 Επίσης, το δημοψήφισμα είναι πολύ μεγάλη παγίδα. Από τη στιγμή που τίθεται το ερώτημα «ναι» ή «όχι» στο τέμενος, οι συμμετέχοντες νομιμοποιούν και την επιλογή του «ναι». Δηλαδή ακόμη κι αν πάω να καταψηφίσω την κατασκευή του τεμένους , συμμετέχοντας στο δημοψήφισμα σημαίνει ότι αναγνωρίζω και την περίπτωση που εκλεχτεί το «ναι». Επίσης, ποιοι θα πάνε να ψηφίσουν; Θα πάτε εσείς; Ναι.


 Θα πάνε κυρίως να ψηφίσουν οι συντεταγμένοι, οι ορισμένοι , οι πληρωμένοι, θα πάνε όλοι οι «διεθνιστές» και οι δήθεν «ανθρωπιστές» , θα πάνε όλες οι αριστερές δυνάμεις , θα πάνε όλοι οι νομιμοποιημένοι λαθρομετανάστες και αυτοί που θα τους νομιμοποιήσουν την τελευταία στιγμή για να ψηφίσουν. Και αν πάμε σε δημοψήφισμα θα ψηφίσει μόνο το 23% του ελληνικού λαού, το υπόλοιπο 77% θα ψηφίσει «ναι»! 


Επίσης, το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ποιος θα το βγάλει; Αυτός που ψηφίζει ή αυτός που καταμετρά τις ψήφους; Θα το βγάλουμε εμείς ή μια ιδιωτική εταιρεία που θα χρήσει η κυβέρνηση για να βγάλει όπως τη συμφέρει το αποτέλεσμα; Πρέπει να συστρατευθούμε και να μαζέψουμε κοντά μας και άλλους κατοίκους των Αθηνών και της Ελλάδος. Μην νομίζετε ότι το ζήτημα είναι τοπικό, είναι εθνικό».

 ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! 


Ο Σύλλογος Κατοίκων Βοτανικού «Αθηνά», παράλληλα με την εκδήλωση διαμαρτυρίας, μοίρασε φυλλάδια-ανακοινώσεις με τις οποίες καλούσε τον κόσμο σε συσπείρωση και συμμετοχή στον αγώνα κατά του τεμένους. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ «ΑΘΗΝΑ» Συμπολίτες, Αθηναίοι, κάτοικοι του Βοτανικού και της Αττικής Σας καλούμε για… 

 Να ανατρέψουμε την προδοσία σε βάρος του τόπου μας, να ανατρέψουμε την μεθοδευμένη υποδούλωση του, των παιδιών μας. Προωθούν ό, τι αντισυνταγματικό και παράνομο. Ο τόπος μας, η γη μας, η ιστορία μας, ο πολιτισμός μας δεν θυσιάζονται στους φερτούς έποικους. Δεν έχουν καμία σχέση με τον τόπο, τα ήθη, τις χριστές αξίες. Τουναντίον, ακόμα δεν κατάλαβαν που βρέθηκαν και έδειξαν ήδη την βαρβαρότητα που κουβαλούν: δολοφονίες, ληστείες, βιασμοί. Η θεσμοθέτηση της βαρβαρότητας αυτής φέρνει τα χειρότερα. Ελαιώνας και Βοτανικός χρειάζονται ανάπτυξη – όχι ισλαμοποίηση, οπισθοδρομική γκετοποίηση, ανεπανόρθωτη υποβάθμιση. Ο Σύλλογος «Αθηνά» και η Επιτροπή Κατοίκων Βοτανικού απευθύνουν κάλεσμα για ανατροπή της φασιστικής αυτής συμπεριφοράς και εξαναγκασμού. 


 Για να σταματήσουμε το έγκλημα που διαπράττουν στο κέντρο της Αθήνας, το ιστορικό, το αιώνιο, το αθάνατο. 


Όχι ισλαμικό τέμενος τότε στην Παιανία, όχι και τώρα στον Βοτανικό. ( η Παιανία είχε Δήμαρχο, η Αθήνα … ! ) 

Όχι στη νέα ισλαμική κατοχή. 

ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΕΙ – ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ! ΠΗΓΗ - http://elladanea.gr/ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

12 σχόλια:

 1. ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΖΑΜΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ....
  ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ....
  ΚΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΙΣΤΟΙ Ν'ΑΦΑΝΗΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΡΕ ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ....;

  Ο ΕΒΡΑΙΟΣ Ο ΚΑ ΜΙΝΗΣ !!!!!!!

  ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ.....ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ..

  ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ Χ;Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ .....

  ΓΙ'ΑΥΤΟ ΓΕΛΑΝΕ ΚΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.....

  ΖΗΤΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΚΟ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ....ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ...

  ΡΕ ΚΟΦΤΕ ΤΟΥ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΕΙΔΕΜΗ ΤΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΡΕ ΜΠΟΥΛΗ;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΕΣΥ ΠΡΩΤΟΣ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΚΕΦΑΛΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ;
   ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΧΕΣΤΗΣ.
   ΤΑ ΚΑΣΤΑΝΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΧΕΣΤΗ.ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΙΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ;ΧΕΣΤΗ

   Διαγραφή
  2. ΜΠΟΥΛΗ ΚΑΙ ΧΕΣΤΗ ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕ ΕΛΛΗΝΑ 11:24, ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ Ο 11:39, ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΑΠΟ ΑΓΝΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ, ΥΠΟΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΤΟΥ ΥΠΕΔΕΙΞΕΣ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝ. ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ, ΩΣ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟΣ Μ@Λ@Κ@Σ ΠΟΥ, ΓΕΛΑΝΕ ΚΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΚΟ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ (ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ), ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΣΕ ΒΡΙΖΕΙ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ. ΑΡΑΓΕ, ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΠΟΥΛΗ ΚΑΙ ΧΕΣΤΗ ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕ ΕΛΛΗΝΑ, ΜΕΤΑ ΘΑ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ, ΑΝ ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙΣ ΚΙ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΑ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΡΙΨΑΣΠΙΔΩΝ ΔΕΙΛΩΝ ΕΠΙΧΑΙΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ (ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΑΚΕΦΑΛΟΙ ΣΑΝ ΚΟΤΕΣ) ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ, ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΑΙΩΝΙΑ ΣΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ;

   Διαγραφή
 3. Με αυτο το κτισιμο φενεται ποσο μεγαλο ειναι το μισος των 300 εβραιομασονοσιωνιστων και των αφεντικων τους εναντιο των Ελληνων Ορθοδοξων Χριστιανων ! Που απο χρονια σχεδιαζαν πως να προσβαλουν και να διαλυσουν την ορθοδοξια ! Οι διαβολοι σκοταδιστες δεν αντεχουν το φως , το φως ειναι εχθρος τους ! Δια αυτο οι εβραιομασονοσιωνιστες προδοτες φονιαδες και super κανιβαλοι εκαναν και την ταυτοτητα τους ISIS !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Με αυτο το κτισιμο φενεται ποσο μεγαλο ειναι το μισος των 300 εβραιομασονοσιωνιστων και των αφεντικων τους εναντιο των Ελληνων Ορθοδοξων Χριστιανων ! Που απο χρονια σχεδιαζαν πως να προσβαλουν και να διαλυσουν την ορθοδοξια ! Οι διαβολοι σκοταδιστες δεν αντεχουν το φως , το φως ειναι εχθρος τους ! Δια αυτο οι εβραιομασονοσιωνιστες προδοτες φονιαδες και super κανιβαλοι εκαναν και την ταυτοτητα τους ISIS !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. https://www.youtube.com/watch?v=F_Db-Jfu_Gs


  Φωτεινή Μαστρογιάννη & Φάνης Μαλκίδης Take the money & run

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. https://www.youtube.com/watch?v=6KYD9DkXSiI


  Ο πρωτοπρεσβύτερος π. Θεόδωρος Ζήσης μιλά για όλα σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Σοφία Τσέκου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. https://www.youtube.com/watch?v=h6sJndopvvA


  για το μεταναστευτικό

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. το ξερετε αυτο που λενε τα ομορφα χωρια ομορφα καιγονται? μια βομβα και τελιωνουν τα βασανα μας αν το αφησουμε θα μας διωξουν απο την πατριδα μας οπως το 1922 χασαμε την κωσταντινουπολη,τον ποντο, και την σμηρνη με την ιδια δικαιολογια το ειχαν περασει να αναγνωριστει η τουρκικη μειονοτητα στα ελληνικα εδαφη της Μικρας Ασιας και αυτα μου τα ελεγε η γιαγγια μου που ηρθε απο την Σμηρνη με την μετακινηση του Ελληνικου πληθισμου στην Ελλαδα μου ελεγε λοιπον οτι ειχαν κανει δημοψιφισμα εκεινει την εποχη για να αναγνωριστει η τουρκικη μειονοτιτα στην Ελλαδα και στην τουρκια αλλα τους Ελληνες δεν τους αφησε η τοτε κυβερνηση να ψιφισουν το δημοψηφισμα αναγνωρισε την τουρκικη μειονοτιτα και τοτε ο μεγαλος προδοτης ο Ε. Βενιζελος υπεγραψε την ανταλαγη πληθισμου και ετσι η η γιαγια μου Ιμιζαιζογλου Σουλτανα και αλλοι τοσοι απο Κωσταντινουπολη Ποντο και Σμηρνη ηρθαν στην Ελλαδα η γιαγια μου μου ελεγε οτι αφισαμε εκει 3 σπιτια και δυο μαγαζια και δεν πηραμε ουτε μια αποζημιωση απο το Τουρκικο κρατος τους φερανε εδω τους στριμοξαν στης προσφιγικες πολικατικιες στην νικαια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κάνεις λάθος! Αποζημίωση παίρνανε οι Μικρασιάτες. Από κείνα τα μέρη ήταν και οι δικοί μου παππούδες !Το υπουργείο γεωργίας στην απονομή 1939-1945 μας έδωσε κλήρους. Δηλαδή κληροτεμαχια .Γη έδιναν πάλι .Δηλαδή την γη που είχαν στην Μικρά Ασία και που την έπαιρναν μετά οι Τούρκοι ,αντίστοιχα την έδιναν στους Μικρασιάτες την γη που είχαν οι τούρκοι στην Ελλάδα. Ανταλλαγή των πληθυσμών .Εμένα πήραν γη. Που την καλλιεργούσαν οι Τούρκοι στην Ελλάδα. Οι δικοί μου την πήραν από το Υπουργείο. Ήταν η δεύτερη''φουρνιά''Μικρασιατων που ήρθαν Ελλάδα. Η πρώτη ''φουρνιά''την έπαιρνε από τους τότε δήμους. Μου κάνει εντύπωση !Πως και δεν σας έδωσαν γη ;Δεν έδιναν φυσικά τα ανάλογα που είχαν οι δικοί μας εκεί, αλλά έδιναν κάπου το 1/3.Ναι όλους στον Πειραιά τους άδειαζαν τότε σαν σακιά .Πεινασμένους, ταλαιπωρημένους ,άπλυτους, ξυπόλυτους.....ήταν πολύ δύσκολα γι'αυτούς τα πρώτα χρόνια ειδικά .

   Διαγραφή
 9. Το θέμα είναι σαφώς Επικαιροποιημένο όσο δεν πάει...Γιορτάζω τα Γενέθλιά μου στο Μάντσεστερ καθώς τα νέα για την Βόμβα στο Μάντσεστερ έφτασαν.Ο θυμός είναι Μνημειώδης.Πότε θα Σταματήσει αυτό; Η Τερέζα Μεΐ λέει ότι...τέτοιες επιθέσεις <>,αλλά η δική της ζωή περνάει μέσα σε μια αλεξίσφαιρη μπάλα και Προφανώς δεν χρειάζεται να αναγνωρίσει νέους Ανθρώπους σήμερα στα Νεκροταφεία του Μάντσεστερ.Επίσης ""δεν θα μας πτοήσει"" σημαίνει ότι η Τραγωδία δεν θα Πτοήσει την ίδια ή τις Πολιτικές της για την Μετανάστευση.Οι Νέοι του Μάντσεστερ έχουν ήδη Τσακιστεί,Ευχαριστώ Πολύ Τερέζα.
  Ο Σαντίν Καν (Δήμαρχος του Λονδίνου)λέει <> αλλά δεν καταδικάζει το Ισλαμικό Κράτος-το οποίο ανέλαβε την Ευθύνη για την Βόμβα.
  Η Βασίλισσα λαμβάνει Παράλογους Επαίνους για τα <> ενάντια στην Επίθεση,ωστόσο ΔΕΝ ακυρώνει το Σημερινό Πάρτυ στον Κήπο του Παλατιού του Μπάκινγχαμ-για το οποίο δεν επιτρέπεται Κριτική,στην Βρεταννία του Ελεύθερου Τύπου.
  Ο Δήμαρχος του Μάντσεστερ,Άντι Μπέρναμ,λέει ότι η Επίθεση είναι έργο ενός <>.Τι <>; Ακραίου κουνελιού; Στην Σύγχρονη Βρετανία για όλους φαίνεται να είναι Παλιομοδίτικο,να λένε Δημοσίως ότι λένε Ιδιωτικά.Οι Πολιτικοί μας λένε ότι δεν Φοβούνται,αλλά δεν είναι ποτέ τα θύματα.Πόσο εύκολο είναι να είσαι Ατρόμητος,όταν Προστατεύεσαι απο τα Πυρά! Οι απλοί Άνθρωποι δεν έχουν τέτοια Προστασία.
  Μόρισεϊ 23 Μαΐου 2017 ο Μόρισεϊ ήταν o Τραγουδιστής του θρυλικού Συγκροτήματος Smiths των '80s Pray for Paris X3....Mαζί με τον "Τρελό Φορτηγατζή" που έπεσε με αυτό επάνω στο Πλήθος στην Νίκαια της Γαλλίας..Pray For Brussels...Pray for Germany Κολωνία...Μαζικοί βιασμοί την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς 2015...Pray for Orlando-Gay Bar....Pray for St.Petersberg Metro Station...Pray for Κωνσταντινούπολη...Pray for Manchester X2...Mέχρι τώρα...Pray for London....jeσουήδες φτάνει το "Καλαμπούρι"...Κόφτε αυτό το Μακάβριο και Κατευθυνόμενο τρόπο να "Τιμάται" δήθεν τα Θύματα της Ισλαμικής Τρομοκρατίας ανά την Ευρώπη+ΗΠΑ..Υλοιποιείται τα Σχέδια της Παγκοσμιοποιήσης-Νέας Τάξης Πραγμάτων πιθανότατα εν γνώση τους ως Επαγγελματίες Αντιρατσιστές αδρά χρηματοδοτούμενων απο G.SORROS+OPEN SOCIETY FOUNDATION το οποίο μιλά για Ανοιχτά Σύνορα,τον Επιβαλλόμενο Πολυπολιτισμό/Πολυφυλετικότητα,Υποστηρίζει τα "Δικαιώματα των Μειονοτήτων"..π.χ Μετανάστες=Λάθρομετανάστες οι οποίοι σε βάθος Χρόνου γίνανε Πλειονότητα εις βάρος των Γηγενών...(βέβαια πάντα υπάρχουν και οι λεγόμενοι Χρήσιμοι Ηλίθιοι οι οποίοι λειτουργούν σαν γνήσιοι "Ανθρωπιστές" Υπέρ-Ευαίσθητοι που φτάνουν σε επίπεδο λάθροισλαμοΛαγνείας προς κάθε τι αλλόφυλο/Αλλοεθνές πέραν των Γηγενών-Αυτόχθονων Εθνών-Πληθυσμών ανα την Ευρώπη και των Χωρών απο τις οποίες Προέρχονται.)η Κατάντια της Σύγχρονης Νεοελληνικής+Ευρωπαϊκής Κοινωνίας για να μην τους/μας πουν Ισλαμοφοβικούς...και εις άλλα με υγεία...Καλοφάγωτα..

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ