Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017

ΠΡΕΠΕΙ να σταλεί ηχηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι το πάρτι ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ τελείωσε.


 Επειδή είναι πια ορατός και για τους πιο ηλίθιους ο κίνδυνος ΣΚΟΠΙΜΟΥ εγκλωβισμού εκατομμύριων αλλοδαπών στην Ελλάδα (μιλάμε συνολικά για περίπου 4 εκατομμύρια ανθρώπους, οι οποίοι θα προστεθούν στους υπόλοιπους που ήδη ζουν εδώ νομίμως ή όχι, και οι οποίοι μετά την οικογενειακή επανένωση μπορούν να φτάσουν τα 20 εκατομμύρια ) ... το πρώτο πράγμα που πρέπει να γίνει σε ότι αφορά το μεταναστευτικό, είναι να σταματήσει μαχαίρι η παράνομη είσοδος των αλλοδαπών από την Τουρκία, ώστε να απομακρυνθούν οι κίνδυνοι που τώρα απειλούν τη χώρα εξαιτίας τους, να ελαττωθούν οι ζημιές και ταυτόχρονα, να τερματιστούν έτσι και τα εγκλήματα κατά της ζωής πολλών εξ αυτών αλλά κυρίως κατά της ζωής των παιδιών τους!


Επειδή η ΦΥΡΟΜ δεν είναι χώρα ΣΕΝΓΚΕΝ όπως δεν είναι ούτε οι υπόλοιπες χώρες της Ασίας και της Αφρικής (Μαρόκο, Ιράν, Σομαλία, Μπαγκλαντές, Πακιστάν κλπ) ώστε να ισχύει το δικαίωμα ελεύθερης διακίνησης εμπορευμάτων και ανθρώπων το οποίο ο υπουργός επικαλέστηκεΕπειδή όσοι μπαίνουν στην Ελλάδα και πηγαίνουν προς Ευρώπη μέσω ΦΥΡΟΜ ή μέσω άλλης χώρας δεν μπορούν καν να χαρακτηριστούν ως πρόσφυγες καθώς έρχονται από τη Τουρκία, μουσουλμανική χώρα όπου δεν απειλείται η ζωή των επισκεπτών και έτσι δεν υπάρχει λόγος παραβίασης των ελληνικών συνόρων από αυτούς με σκοπό την προστασία της ζωής τους


Επειδή η Ελλάδα έχει προξενείο στην Τουρκία και όσοι ενδιαφέρονται να έρθουν προς τα εδώ μπορούν να το κάνουν νόμιμα εφοδιασμένοι με ελληνική/ευρωπαϊκή βίζα από τα χερσαία συνοριακά φιλάκια και όχι από τη θάλασσα κλπ.


Επειδή πάρα ταύτα ένας τεράστιος αριθμός Ασιατών και Αφρικάνων επισκεπτών /κατοίκων της Τουρκίας εισέβαλαν στην Ευρώπη μέσω Ελλάδας και είναι ξεκάθαρο ότι αυτό δεν θα γίνει πια δεκτό από τις υπόλοιπες χώρες αφού είναι αδιανόητο να “φιλοξενήσει” η ΕΕ όσους Ασιάτες και Αφρικανούς επιθυμούν να εγκαταστατών εδώ (ο πληθυσμός της γης ανέρχεται σε 7 δις κατοίκους περίπου, από τους οποίους τα 5,5 δισεκατομμύρια βρίσκονται στην Ασία και στην Αφρική )


Επειδή αυτό ήδη άρχισε να γίνεται καθώς πριν από την ΦΥΡΟΜ πληθώρα χωρών δηλώσαν ότι ετοιμάζονται να μηνύσουν την ΕΕ διότι τις φόρτωσαν μετανάστες πάρα την θέληση τους και άρχισαν να σηκώσουν φράκτες για να προστατέψουν την επικράτεια τους


Επειδή ουκ ολίγοι πρωθυπουργοί και όχι μόνο ζήτησαν να σταλούν πίσω στην Ελλάδα όλοι οι μετανάστες γιατί αυτή τους άφησε να μπουν στην ΕΕ


Επειδή η συμμετοχή της Γερμανίας στην όλη επιχείρηση γρήγορα θα ξεχαστεί γιατί Γερμανία είναι αυτή και πάντα καταφέρνει να ξεμπλέξει (αλλά και να μην συμβεί αυτό δεν έχει σημασία γιατί η βλάβη της Ελλάδας θα είναι ήδη ανεπανόρθωτη)


Επειδή η χώρα και για πρώτη φορά βρίσκεται σε πραγματική κατάσταση έκτακτης ανάγκης αλλά κανείς δεν μιλάει γι΄αυτό


Επειδή κατεπείγουσα ανάγκη δεν ήταν οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας ή οι εκλογές για αρχηγό ΝΔ αλλά:


– η μετατροπή του πλημμελήματος της σωματεμπορίας σε κακούργημα.


– η προστασία της ζωής των παιδιών που χρησιμοποιούνται από τους διακινητές και τα οποία παιδιά κανείς δεν ξέρει πραγματικά ποιανού είναι, πού τα πηγαίνουν και γιατί, ποιος έβαλε σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή τους όταν τους φόρτωσε σε μια βάρκα που είχε μεγάλες πιθανότητες να ανατραπεί από τους ίδιους τους διακινητές ώστε να ενεργοποιηθεί η επιχείρηση διάσωσης από τις ελληνικές αρχές κλπ


– η εφαρμογή του νόμου και η απαγόρευση εισόδου και άλλων αλλοδαπών διά της παραβίασης των συνόρων

– η σύλληψη και ο έλεγχος πραγματικής ταυτότητας και λόγου παραβίασης των συνόρων από όσους βρίσκονται ήδη στην ελληνική επικράτεια

Επειδή υπάρχουν και άλλοι λόγοι που προτιμώ όμως να μην αναφέρω δημόσια 


Επειδή είναι πια ορατός και για τους πιο ηλίθιους ο κίνδυνος ΣΚΟΠΙΜΟΥ εγκλωβισμού εκατομμύριων αλλοδαπών στην Ελλάδα (μιλάμε συνολικά για περίπου 4 εκατομμύρια ανθρώπους, οι οποίοι θα προστεθούν στους υπόλοιπους που ήδη ζουν εδώ νομίμως ή όχι, και οι οποίοι μετά την οικογενειακή επανένωση μπορούν να φτάσουν τα 20 εκατομμύρια )
ΚΑΙ

Επειδή δεν πάει καλά μόνο το σχέδιο “διάσωσης της Ελλάδας” μέσω της μεταναστευτικής πολιτικής αλλά και της υπόλοιπης πολιτικής ( οικονομικής, κοινωνικής κλπ ) και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα τους, αφού: 

α) το κυβερνητικό χρέος που ήταν περίπου 125% του ΑΕΠ το 2009, ξεπερνά πλέον το 175% του ΑΕΠ, 

β) με 25% ανεργία (στοιχεία Ιουλίου 2015) η χώρα κατέχει με διάφορα την πρωτιά στην ΕΕ ( ενώ το 2009, με 9,5%, ήταν ογδόη στην ΕΕ) 

γ) η κυβέρνηση ζήτησε καινούργιο δάνειο 86 δις εύρω και για να το πάρει υπέγραψε καινούργια μνημόνια και έλαβε καινούργια μέτρα δ) η δημόσια περιουσία βρίσκεται στα χέρια των δανειστών και 

δ) η επιρροή που έφεραν στον ΑΕΠ τα μέτρα λιτότητας και λοιπά μέτρα που επιβλήθηκαν για το καλό της ελληνικής οικονομίας και του λαού είναι αυτή:οι δηλώσεις και τα συμβάντα των τελευταίων ημερών, μου δημιούργησαν την έντονη αίσθηση ότι οι συμμορίτες που από το 2009 και έπειτα χτυπούν ανελλιπώς την χώρα, αποφάσισαν να τελειώσουν μαζί μας μια και καλή.


Γι’ αυτό πρέπει να βρεθεί αμέσως τρόπος αποκατάστασης της νομιμότητας σε όλα τα επίπεδα γιατί σε λίγο θα είναι πολύ αργά.


Ξέρετε εσείς πως πάει …

ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ Ο ΛΥΚΟΣ ΧΑΙΡΕΤΑΙ
 

Και το πρώτο πράγμα που πρέπει να γίνει σε ότι αφορά το μεταναστευτικό, είναι να σταματήσει μαχαίρι η παράνομη είσοδος των αλλοδαπών από την Τουρκία, ώστε να απομακρυνθούν οι κίνδυνοι που τώρα απειλούν τη χώρα εξαιτίας τους, να ελαττωθούν οι ζημιές και ταυτόχρονα, να τερματιστούν έτσι και τα εγκλήματα κατά της ζωής πολλών εξ αυτών αλλά κυρίως κατά της ζωής των παιδιών τους! 

Ταυτόχρονα πρέπει να εφαρμοστεί το Πρωτοκόλλο Επανεισδοχής, να προχωρήσουν η επαναπατρισμοί, να εντοπιστούν και να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι κλπ έτσι ώστε να σταλεί ηχηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι το πάρτι τελείωσε.

________________
http://wp.me/p8civZ-By

 
ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

16 σχόλια:

 1. ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝΟΥΣ ΑΙΜΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο Θεός να μας φυλάξει να μην γίνει εμφύλιος γιατί εκείνο που έλεγε ο γέροντας Παίσιος ότι ΄΄θα σκάσει σαν καρπούζι και ο κόσμος θα τους σιχαθεί και θα τους κυνηγήσει ΄΄ πολύ μας προβληματίζει... όταν βλέπουμε σε πόσο μεγάλο κίνδυνο έβαλαν την χώρα μας από κάθε άποψη και συνεχίζουν να αποκαθηλώνουν ότι είναι ίσιο και ορθόδοξο και ελληνικό και απορούμε πώς μια κυρία όπως η τέως πρόεδρος της βουλής που γνωρίζει τον νόμο περί προσβολής δημοσίας αιδούς ως νομικός όχι μόνο συμμετείχε σε μια παρέλαση, όπου η εμφάνιση και η συμπεριφορά κάποιων προκαλεί το λιγότερο αηδία και προσβάλλει από κάθε άποψη εκατομμύρια ανθρώπων και την κάθε πόλη στην οποία άνθισε ο πολιτισμός σε αυτήν την χώρα,αλλά πέρσι τους έδωσε υπόσχεση ότι θα περάσει η παρέλαση και μέσα από την βουλή, συνειδητοποιούν τί κάνουν; πώς τους βλέπει ο κόσμος πλέον;

   Διαγραφή
  2. ΚΩΣΤΑ-ΤΑΥΡΟ, ΚΑΝΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΝΑ ΜΗ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΝΑ ΦΤΗΝΙΑΡΙΚΟ ΜΠΑΝΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΘΑ'ΜΟΥΝΑ Ο ΕΥΤΥΧΕΣΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΘΝΗΤΩΝ, ΑΝ ΗΞΕΡΑ ΑΝ ΚΟΡΟ΄Ι΄ΔΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ Ή ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ; KAI ΔΕ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ, ΑΛΛΑ Ο ΑΙΜΟΧΑΡΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ ΚΑΘ'ΕΚΑΣΤΗΝ ΣΦΑΓΕΣ. ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΨΥΧΑΓΩΓΟΥΜΕ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΜΑΣ.

   Διαγραφή
  3. Ο εμφύλιος είναι πρό τών πυλών!!
   Θα φάει η μύγα σίδερο και οι προδότες φυσίγγια!!

   Διαγραφή
  4. Μιλώντας για αίμα, δεν εννοούσα απαραίτητα εμφύλιο πόλεμο..
   Αναφερόμουν στα εκατομμύρια λαθροεποίκων που τους έχουν τάξει τα σπίτια μας και τα νησιά μας.
   Οι εχθροί της Ελλάδος σαφώς και κρατούν στο μανίκι τον άσσο του εμφυλίου, αλλά οι ιθαγενείς δεν δείχνουν να επιθυμούν να φτάσουν σε αυτό το σημείο (αλληλοσφαγή κομμουνιστών/αριστερών με φασίστες/πατριώτες).
   Άλλωστε οι μισοί διεθναριστερίζοντες/ανθέλληνες/λαθρολάγνοι θα σφαχτούν πρώτοι από τους εισβολείς, και γιατί γνωρίζουν πολλά για τον τρόπο που οι μουσουλμάνοι οργανώνονται και γιατί τους προδότες τους σιχαίνονται άπαντες.
   ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΑΣΤΕ,
   ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΘΕΪΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ.

   Διαγραφή
  5. ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΜΙΛΑΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ?ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΥΛΉ .ΔΩΞΑ ΤΩ ΘΕΩ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΤΟΜΟΓΛΥΦΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ

   Διαγραφή
 2. Αστο ρε να σκαση,τι νομιζεις,οτι ειμαστε απροετοιμαστοι?οσοι δεν θελουν, αστους να κοιμουνται τι να κανουμε ?να τους ανοιξουμε το κεφαλι για να δουνε ?οτι θα φυγουν πολλοι,απο τους νεοταξιτες οπαδους ειναι σιγουρο, τι ψυχη γαλουχησαν?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Το πάρτι ακόμα δεν άρχισε!!
  Θα αρχίσει όμως,και τότε θα πούμε πολλά τραγούδια ,θα μπούμε στο χορό και θα χορέψουμε, όπως χορεύουν οι ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. η γερόντισσα της Αττικής σε ένα προφητικό ποίημα λέει το εξής:

  ''Γιατί εκτός απ’ το οικονομικό, το σχέδιο που υπεγράφη,
  είναι να σφάζονται οι χριστιανοί και να πετιούνται σε χαντάκι'' !!!

  προσέξτε το λέει ΄΄το σχέδιο που υπεγράφη΄΄ άρα γνωρίζουν το ΄΄να σφάζονται οι χριστιανοί΄΄

  κάτι που το βλέπουμε συνεχώς στην Συρία και όχι μόνο
  αλλά εδώ μιλάμε για το ότι υπέγραψαν εν γνώσει τους

  γιατί πιό πάνω στο ποίημα λέει ( Ο Χριστός μέσω της γερόντισσας ):

  ''Θέλω πρώτα να σας πω για τους πολιτικούς σας,
  τους κάνατε όλους θεούς, τους πουλήσατε την ψυχή σας.

  Και αυτοί με τη σειρά τους τέκνα μου,
  σας πούλησαν την γη σας.

  Δεν βλέπετε πώς διαφωνούν μέσα στη βουλή;
  κι άλλες διαμάχες θα έχουν, θα είναι σαν τρελοί.

  Νομίζετε πώς έχετε κυβέρνηση ελληνική;
  Πόσο όμως πλανάστε, γιατί δεν κάνουν κουμάντο αυτοί.

  Είναι μαριονέτες στα χέρια των μασόνων,
  και ανάλογα με τις εντολές, φτιάχνουν τον κάθε νόμο.
  Δεν βλέπετε το ψέμα τους και την υποκρισία;
  δεν έχουν στο βλέμμα τους καμία παρρησία.

  Θέλουν να εξοντώσουν από τη χώρα αυτή,
  τον Χριστό, την Παναγιά και τη σημαία την ελληνική.

  Ακόμα και το όνομα να αλλάξουν της Ελλάδας,
  αυτά είναι τα σχέδια που έχουν στα φυλλάδια.

  Και εσείς τέκνα μου νομίζετε, πως είστε Ευρωπαίοι,
  νιώθετε ασφάλεια, και αυτοί σας γράφουν χρέη.

  Δεν χρωστάτε τίποτα, όλα είναι φτιαχτά,
  τα νομοσχέδια είναι άκυρα και αντισυνταγματικά.

  Γρήγορα θ’ αποκαλυφθούν, θα γίνουν γεγονότα,
  θα φύγετε απ’ την Ε.Ε. και απ’ του εχθρού την μπότα.

  Γιατί έτσι και μείνετε ακόμα μια στιγμή,
  να ξέρετε θα χάσετε όλη σας τη γη.

  Είστε σε πόλεμο φρικτό, το έχετε αντιληφθεί;
  Αυτό που θέλω τέκνα μου να μάθετε καλά,
  είναι πως σας αγαπώ και θλίβομαι βαθιά.''

  σε πόλεμο ΄΄φριχτό΄΄
  ε δεν είμαστε;
  απ τη μια προσβάλλουν τα ιερά και όσια της Ορθοδοξίας με την παρέλαση την ίδια στιγμή που έχει έρθει στην Ελλάδα το ιερό σκήνωμα της Αγίας Ελένης της Αυγούστας και Βασιλομήτορος του ιδρυτή της Ελληνοχριστιανικής Αυτοκρατορίας πρώτη φορά και για πρώτη φορά στέφεται με ελληνικό στέμμα-αφού έχει αφαιρεθεί των λατίνων- εντός Ελλάδος, συγχρόνως βλέπουμε έναν λυσσώδη δαιμονισμένο πόλεμο γιατί άραγε; θα τους μαλώσουν επειδή υπογράφουν αν δεν πάνε;

  όπως και να γίνει φυσικά και πιστεύουμε τον Μητροπολίτη Μόρφου από την μαρτυρική Κύπρο, παρά έναν ψεύτη πρωθυπουργό με το επιτελείο του που ισλαμοποιεί ταχύτατα την Ορθόδοξη Ελλάδα, που έχει ποτιστεί με αίμα Αγίων και Αίμα Ηρώων

  για τα ποίηματα της Γερόντισσας που δεν τα γράφει η ίδια όπως λέει αλλά της τα υπαγορεύει ο Κύριος μπορείτε να τα διαβάσετε στην σελίδα της Ιεράς Μητρόπολης Μόρφου, εμείς δεν έχουμε καμιά απορία πλέον για όσα βλέπουμε, το ζητούμενο είναι να μην οδηγηθούμε σε εμφύλιο γιατί θα είναι βούτυρο στο ψωμί τους τώρα που θα μας πάνε σε επόμενο λέβελ
  ΑΝ προλάβουν βέβαια...και δεν τους προλάβει η Οργή του Θεού

  http://www.immorfou.org.cy/component/content/article/16-news/1275-gdfgfgfgfdd.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο Γεροντας ΚΕΛΣΟΣ αυτα ελεγε το 150 μ.χ. οτι απιστοι [χριστιανοι] θα πλακωσουν απο ασια - αφρικη και θα γκρεμισουν ναους θα σφαξουν τους ανθρωπους της αυτοκρατοριας μας κ.τ.λ.Μετα απο εκατον πενηντα χρονια εδωσε απαντηση κοροιδευτικη στον Κελσο Η φατσα ο Ωριγενης αγνωστου καταγωγης οτι θελημα του θεου του ηταν αυτο...το ιδιο βεβαια και οι ιεροφαντες ελληνες εξω απο τους ναους τους στην ελλαδα , φωναζαν τοτε εναντιον των Ρωμαιων [προ του 146π.χ.] οτι ερχεται η καταστροφη των ναων και η εξαφανιση του Διος -οπως εγινε- ενω πλακωσαν καρα με θεους απο την ασια ολων των ειδων .....παλι τοτε οργη θεων και οργη θεου ερχονταν μεσα απο φωτομονταζ , φτωχεια , τοκογλυφια , βαρβαροτητα απο τους προγονους των σημερινων αρχιδιων που ''διοικουν'' αυτον τον κοσμακι που ζουμε σημερα ....αντε γαμιδια προς ολες τις σημερινες καταστασεις και ανθρωπων τους...ΚΩΛΟΑΣΙΑΤΕΣ ... ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΙΠΟΔΑ...

   Διαγραφή

 5. http://www.tribune.gr/world/news/article/254955/germaniko-dikastirio-anagnorise-os-nomimi-tin-islamiki-pederastia.html#


  ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΗ ΠΡΟΣΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟ
  ΘΥΜΑΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή


 6. http://www.eglimatikotita.gr/2017/06/140.html


  Δείτε τι έπαθε αυτός ο «τύπος» που πίστεψε το κράτος και έβαλε στο ξενοδοχείο του 140 «μετανάστες»

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Όλοι μας όλο λόγια και δηλώσεις είμαστε. Δηλαδή καθισμένοι επί του καναΠΕΟΣ (επίκαιρο λόγω των πρόσφατων γκράφιτι) αναπολούμε πκριτικάρουμε εξοργιζόμαστε και μέχρι εκεί. Ο μπροστάρης μας λείπει για να οργανωθούμε. Πούντος;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Τα γνωστά...ο Κατεστημένος Ελληνόφωνος Καλλιτεχνικός Συρφετός ακόμα μια Συναυλία "Αλληλεγγύης"...για την Προσφυγιά Χωρίς Σύνορα....Πότε ακριβώς θα κάνουνε ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΟΧΙ "Αλληλεγγύης"...με κούρασε η λέξη καθώς Χρησιμοποιείται Κατά κόρον απο τους Επαγγελματίες Λαθροισλαμολάγνους Ανθρωπιστές....αλλά ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για τους ΓΗΓΕΝΕΙΣ-ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ-ΕΛΛΗΝΕΣ που Διώκονται εντός της Ελλάδος Πολυεπίπεδα;; βλέπε=Υπερφορολόγηση-Μειώσεις Μισθών/Συντάξεων/Απολύσεις=έχουμε 1 έως 1.500.000 Ανέργους τα τελευταία 6 Χρόνια-το 70% των Αστέγων σε όλες τις Πόλεις της Ελλάδας είναι Κυρίως Έλληνες (και πως να μην είναι αφού οι Έλληνες για το Επίσημο Ελληνόφωνο Κράτος ΔΕΝ υπάρχουν...προτεραιότητα έχουν ΟΛΟΙ οι Αλλόφυλοι-Αλλοεθνείς Προσφυγολαθροτζιχαντοταλιμπάν..Δωρεάν Διαμονή-Διατροφή-Πληρωμένοι Κοινόχρηστοι Λογαριασμοί+400Ευρώ Μηνιαίως έκαστος για τα Έξοδα...Ποιά έξοδα;; αφού Δεν πληρώνουν κάτι..τα στέλνουν με έμβασμα στις Πατρίδες τους...αφού τους τα Δίνουν κορόιδα είναι να ΜΗΝ τα αξιοποιήσουν...)Για τους Έλληνες λοιπόν ΔΕΝ θα κάνουν ποτέ καμία Συναυλία ή Εκδήλωση Συμπαράστασης;;; Όχι γιατί θα σου απαντήσουν εμείς σαν Καλλιτέχνες δεν θα δώσουμε τροφή στον Μύλο του Φασισμού-Ξενοφοβίας,είμαστε Ανοιχτοί Άνθρωποι και προσπαθούμε ότι καλύτερο να κάνουμε για ΟΛΟΥΣ...Ανεξαρτήτως Φυλής-Εθνικότητας-Θρησκεύματος..βέβαια όταν λένε ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ εννοούν Όλους τους Άλλους Αλλόφυλους-Αλλοεθνείς πέραν των Ελλήνων.

  http://www.zougla.gr/politismos/sinentefksis-politismos/article/maria-farantouri

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Όλοι λένε ότι "Κάτι Πρέπει να γίνει"....για να φύγουμε απο το τέλμα και την Πολυεπίπεδη Παρακμή που βιώνουμε..Μάλιστα..Παραδείγματα Προς Μίμηση η Εθνική Ελλάδος στο Μπάσκετ του 1987 καθώς επίσης και η άλλη Εθνικής Ελλάδος του 2004 που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό στην Πορτογαλία που είναι και πιο Πρόσφατο Χρονικά..Πρέπει να βρεθούν ο Ρεχάγκελ ή Ρεχακλής ή Φερνάντο Σάντος ή Κώστας Πολίτης της Πολιτικής-Οικονομίας-Ελληνισμού-Πολιτισμού ώστε να Συντονίσουν μια "Ομάδα Παλαβών"..για να Επανέλθει η Ελλάδα εκεί που της Αξίζει Πολιτισμικά-Αξιακό Κώδικα..Ιδού η Ρόδος Ιδού και το Πήδημα Ορίστε μια Πρακτική Πρόταση..βέβαια θα πρέπει να ΜΗΝ είναι Ελεγχόμενοι/Επηρεάζονται απο τα Γνωστά Κέντρα Λήψεων Αποφάσεων π.χ Μεγάλη Στοά της Ελλάδος/ να μην είναι θαμώνες-Προσκεκλημένοι της Λέσχης Bildeberg.Εν ολίγοις πρέπει να είναι ει δυνατόν Όσο πιο Αγνοί γίνεται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητέ Ανώνυμε 15 ΙΟΥΝΊΟΥ 2017 - 4:18 Μ.Μ., Δυστυχώς, λες τη μισή Αλήθεια. Πράγματι όλοι λένε ότι "Κάτι Πρέπει να γίνει" για να φύγουμε από το Τέλμα και την Πολυεπίπεδη Παρακμή που βιώνουμε, αναφέροντας σαν Παραδείγματα Προς Μίμηση Την Εθνική Ελλάδος στο Μπάσκετ του 1987, καθώς επίσης και Την άλλη Εθνική Ελλάδος του 2004 που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό στην Πορτογαλία, Χρονικά πιό Πρόσφατο Θρίαμβό Μας, λένε δε πάντα πως Πρέπει να βρεθούν ένας Ρεχάγκελ ή Ρεχακλής ή Φερνάντο Σάντος ή ένας Κώστας Πολίτης Της Πολιτικής Οικονομίας, Του Ελληνισμού και Του Πολιτισμού που θα Συντονίσουν μία "Ομάδα Παλαβών", για να Επανέλθει η Ελλάδα Εκεί που της Αξίζει, σύμφωνα με τον Πολιτισμικό, Ιστορικό κι Αξιακό Της Κώδικα.

   Και, επειδή (αναντίρρητα) η Πολιτική είναι Η Τέχνη του Εφικτού, προτείνουν, Δύσκολο μα Όχι Αδύνατο, να ζητήσουμε, μέσα από ένα εποικοδομητικό, πολιτισμένο και με επιχειρήματα διάλογο, από τους Α.Φλαμπουράρη, Ν.Φίλη, Κ.Ζουράρη και Θ.Παπαχριστόπουλο να γίνουν Αυτοί ένας Ρεχάγκελ ή Ρεχακλής ή Φερνάντο Σάντος ή ένας Κώστας Πολίτης Της Πολιτικής Οικονομίας, Του Ελληνισμού και Του Πολιτισμού και να Συντονίσουν μία "Ομάδα Παλαβών", για να Επανέλθει η Ελλάδα εκεί που της Αξίζει, σύμφωνα με τον Πολιτισμικό, Ιστορικό κι Αξιακό Της Κώδικα.

   Και καταλήγουν : Ορίστε μια Πρακτική Πρόταση, που είναι και Η Ιδανική Λύση. Ιδού η Ρόδος, Ιδού και το Πήδημα. Βέβαια, θα πρέπει να ΜΗΝ Ελέγχονται/Επηρεάζονται πλέον από τα Γνωστά Κέντρα Λήψεως Αποφάσεων, όπως λ.χ. Τη Μεγάλη Στοά της Ελλάδος, και, φυσικά, να μην πατήσουν ποτέ το πόδι Τους στη Λέσχη Bildeberg. Εν ολίγοις θα πρέπει, μετά Μετάνοια, Δημόσια Συγνώμη και Συμμόρφωση πρός Το Εθνικό Μας Συμφέρον, να είναι Όσο πιό Αγνοί γίνεται ώστε να περάσουν στην Ιστορία, σαν Εκείνοι που Επανέφεραν Την Ελλάδα Εκεί που της Αξίζει, σύμφωνα με τον Πολιτισμικό, Ιστορικό κι Αξιακό Της Κώδικα. Γένοιτο.

   Διαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ