Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017

Γεωπολιτική στην καμπούρα μας. ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ! Η ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ, ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ... ΣΕΙΣΜΟΥΣ.


Τέλος, η Ελλάδα (όση απομείνει) σιγά-σιγά θα πατιέται όλο καί περισσότερο, μέχρι να εκλείψει καί ο τελευταίος Έλλην.Τώρα, εφ’ όσον το κωλοκράτος αυτό έχει σχεδιαστεί εδώ καί δεκαετίες, λογικά πρέπει οι «μεγάλοι» να έχουν βρεί τρόπο καί να το υλοποιήσουν.

Κι αυτός ξεκινάει με τους πρόσφατους σεισμούς της Λέσβου (οι Χιώτες / Σαμιώτες / Ροδίτες να περιμένουν τη σειρά τους), που θέλουν να εκφοβίσουν τον Ελληνικό πληθυσμό να φύγει.

Υπερωρίες δουλεύει το Χάαρπ! 

Λυπάμαι... λίγοι βλέπουν τι έρχεται... 
Το κείμενο που ακολουθεί, το θεωρώ από τα κορυφαία, που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο.
Κρατήστε αυτή την ανάρτηση, αποθηκεύστε την και σας παρακαλώ, διαδώστε τη.
Με κάποιον τρόπο, θα πρέπει να ανατραπούν τα σχέδια των προτεσταντών... δηλαδή των εβραίων, που όσοι γνωρίζουν, αποτελούν την κρυφή εξουσία της εταιρείας.... ΓΕΡΜΑΝΙΑ.


Καλλιόπη Σουφλή


Υ.Γ. Ελπίζω πως ο συντάκτης, δεν θα μου θυμώσει που στον τίτλο έβαλα και κάποια από τα σημαντικά κομμάτια του αποκαλυπτικού κειμένου του.
Η πρώτη φωτό, είναι επιλογή μου.
ιά το τί είναι γεωπολιτική, μιά εισαγωγική ματιά εδώ.


Κατ’ εμένα, όμως, η γεωπολιτική είναι μία προτεστάντικη ψευδεπιστήμη (όπως πχ οι οικονομικές σπουδές) του 19ου αιώνα, η οποία προσπαθεί να δικαιολογήσει τ’ αδικαιολόγητα.


Δηλαδή, γιά παράδειγμα οι Αγγλοσάξωνες προσπαθούσαν καί προσπαθούν να εφεύρουν μία «ανάγκη», ώστε να δικαιολογήσουν στα μάτια του κόσμου τις αποικιοκρατικές τους τάσεις.

Κι οι Γερμαναράδες του Γ’ Ράϊχ (που τους ακολούθησαν) προσπαθούσαν να δικαιολογήσουν το γιατί «έπρεπε» να ορμήσουν προς Ανατολάς καί να καβαλλήσουν τους υπόλοιπους στο σβέρκο.
Φυσικά, τη γεωπολιτική ακολουθεί η γεωστρατηγική – δηλαδή η αιτιολόγηση ( ; ) του γιατί εμείς οι «μεγάλοι» θα μπουκάρουμε ενόπλως στις χώρες των «μικρών» καί θα τους γ.μήσουμε το σπίτι.


Την παπάρα αυτή των προτεσταντών (καί των όπισθεν αυτών κρυπτομένων ιουδαίων) την έχουν μιμηθεί -μεγάλη δύναμη ο μιμητισμός, «μή χάσουμε» τον θησαυρό…- και οι καθολικοί (Γαλλία), αλλά καί οι ορθόδοξοι (Ρωσσία).

Αν παρατηρήσουμε καλά τους χάρτες της Γουΐκι, θα δούμε ότι ουσιαστικά (καί αδιάφορα από γεωπολιτική «σχολή») ο κόσμος χωρίζεται στα τέσσερα.

Ως εξής:Ένθα το πάνω αριστερά τεταρτοσφαίριο είναι το …Κολωνάκι (που έχει δικαιώματα να πατάει από κάτω όποιον γουστάρει), το πάνω δεξιά τρώγεται καί δεν τρώγεται (ανάλογα τα κέφια), καί τα δύο κάτω είναι ντίπ αούγκαγκα καί κατοικούνται από νομιστεράκια προς εκμετάλλευσιν.


Αυτό το έχουν επιβεβαιώσει πολλές φορές οι «πολιτισμένοι» Δυτικοί (του …Κολωνακίου). 
Πχ ο ντε Γκώλλ είχε  πεί ότι ονειρεύεται μία Ευρώπη από τον Ατλαντικό μέχρι τα Ουράλια. 


Ο δέ Χίτλερ (πρό αυτού) είχε προσπαθήσει να κατακτήσει όλη αυτή την Ευρώπη ενόπλως. Ανατολικώτερα από τα Ουράλια, παναπεί, ευρίσκεται ένα ασιατικό χάος, το οποίο πχ ο Χίτλερ ήθελε να το μασουλήσει με την ησυχία του (υπέδαφος κτλ) μαζί με τους Ιάπωνες συμμάχους του. 
Καί το οποίο, υπό κανονικές συνθήκες, ποιός αδειάζει να το χέσει.
Πιστεύω, ήδη καταλαβαίνετε το σκεπτικό της γεωστρατηγικής.

Συντόμως πως: όλη αυτή η ιστορία «δικαιολογεί» τις εμπορικές καί στρατιωτικές επεκτάσεις κάποιων, εναντίον κάποιων άλλων.  

Το χοντρό λάθος, όμως, που κάνει, είναι η χρονική στατικότητα. 

Δηλ. οι λαοί στα (σύμφωνα με τους προτεστάντες) «χεσμένα» τεταρτοσφαίρια θα βρίσκονται συνεχώς στο ίδιο χαμηλό πολιτισμικό επίπεδο, διότι δεν παράγεται έργο, αν δεν υπάρχει διαφορά δυναμικού. 

Βέβαια, οι βλαμμένοι οι προτεστάντες δεν λαμβάνουν υπ’ όψη τους ούτε τα δορυφορικά ΜΜΕ, ούτε το Διαδίκτυο, που τους μπάζουν όλους στη σύγχρονη εποχή, θέλουν δε θέλουν – κι απ’ την άλλη, μιλάνε γιά «παγκοσμιοποίηση». (Καί πώς θα την κάνουν, αριστοκράτες καί νομιστεράκια μαζί; Δεν μας το εξηγούν.)


Έτερο λάθος της γεωπολιτικής είναι πως πάει να δικαιολογήσει το εμπόριο καί την αποικιοκρατία. Αν κάποια μέρα λείψουν, όμως, αυτές οι κινητήριες αιτίες, τί γίνεται; Απλούστατα, η γεωπολιτική τελειώνει – καί δεν ξανασχολείται κανείς μαζί της. (Ο πλανήτης μας, στο κάτω-κάτω, είναι πεπερασμένος. Κι από εργοστάσια καί όπλα, όλοι έχουν πλέον.)

Δυστυχώς, όμως, σ’ αυτή τη φάση της Ιστορίας, η γεωπολιτική ξεσπάει άσχημα στην καμπούρα μας ημών των Ελλήνων. 

Καί μην ξεχνάτε, η γεωπολιτική απλώς είναι εκπεφρασμένες γραπτώς βλέψεις των «μεγάλων», που προϋπήρχαν αρκετούς αιώνες πριν τον 19ο. 

Πριν προχωρήσουμε, κάνω μία μεγέθυνση στον χάρτη, γιά να καταλάβετε καλά-καλά τί παίζεται:
Ο κάθετος άξονας του σταυρού είναι ο διαβόητος πλέον 25ος ανατολικός μεσημβρινός, ο δέ οριζόντιος ο 40ος βόρειος παράλληλος. 

Θα σας πω τα εξής:
 • Έχει πάρει φωτιά η Ουκρανία.
 • Έχει πάρει φωτιά η Συρία.
 • Κι ετοιμάζονται Τουρκία-Ελλάδα καί λοιπά Βαλκάνια.

Γιάααα ρίξτε μιά ματιά στον χάρτη, πού βρίσκονται αυτές οι χώρες…

Καταλάβατε, τώρα, ότι μιλάμε γιά αναδιανομή των εδαφών του «σταυρού»;


Καταλάβατε, τώρα, ότι την Ελλάδα τη θέλουν να περιοριστεί στο κάτω αριστερά τεταρτημόριο;


Καταλάβατε, τώρα, πού πάει η δουλειά;
Που δεν είναι τωρινή, είναι από το 1915 – όταν οι «μεγάλοι» κατάλαβαν πως η Ελλαδίτσα τους ξέφευγε, κι αποφάσισαν να «διορθώσουν το λάθος» της Βαλκανικής εποποιΐας των Ελλήνων.

Καταλάβατε, τώρα, τί πληρώνουμε σήμερα;

Παίζοντας με το μυαλουδάκι των προτεσταντών, θα σας πώ ποιά είναι τα επόμενα βήματά τους.

Ξαναπαρουσιάζω τον χάρτη της περιοχής:


Η κόκκινη γραμμή είναι ένας θαλάσσιος δρόμος, με τον οποίο οι Ρώσσοι βγαίνουν Αιγαίο καί πάνε Μέση Ανατολή, οι δε ηπαπαραίοι -κάνοντας την αντίθετη πορεία- πλησιάζουν το μαλακό υπογάστριο της Ρωσσίας. (Κι οι Χαζαρο-εβραίοι τό ‘χουν δίπορτο: Ουκρανία-οξαποδουήλ.)


Ο στεριανός δρόμος μέσωι της σημερινής Τουρκίας δεν πολυβολεύει. Θέλει πολλά λεφτά, γιά να υπερνικηθούν τα φυσικά εμπόδια (πχ Αλμυρά Έρημος).


Πράγμα που σημαίνει ότι τον θαλάσσιο αυτόν δρόμο τον θέλουν καί οι ηπαπαραίοι, καί οι Ρώσσοι. Αυτό, βάλτε το καλά στην κεφάλα σας.

Ο παραπάνω χάρτης, μας οδηγεί στις προετοιμαζόμενες καί από τους δύο «μεγάλους» εξελίξεις. Οι οποίες συνοψίζονται καί συγκλίνουν στο λεγόμενο «κράτος του Αιγαίου».
 
Απάνω-κάτω, αυτό εδώ:
Όπως βλέπετε, αυτό το «κράτος» εξασφαλίζει τον θαλάσσιο διάδρομο που λέγαμε.

Ταυτόχρονα, Μακεδονία καί Θράκη θ’ αποτελέσουν την χοντρή «ενδοχώρα» του, καί η Ελλάδα θα περιοριστεί κάτω απ’ το Λιτόχωρο.

Επίσης, μη νομίζετε ότι η Κρήτη καί η Κύπρος θα ενωθούν με την Ελλάδα – αλλά ούτε καί μ’ αυτό. Αυτές θα ενσωματωθούν στο επίσης σχεδιαζόμενο «μεγάλο οξαποδουήλ». (Η Μακεδονία, πάλι, σχεδιάζεται ν’ αποτελέσει στο μέλλον τον τρίτο οβραίϊκο «πόλο», όπως το οξαποδουήλ κι η Ουκρανία.)


Εφ’ όσον, τώρα, το ζητάνε διακαώς καί οι Ρώσσοι το «κράτος του Αιγαίου», σημαίνει πως θα μας αδειάσουν μεγαλοπρεπώς ΚΑΙ αυτοί.

Οπότε, οι Ρωσσόφιλοι ν’ αλλάξετε μυαλά εγκαίρως, γιά να μή φάτε πίκρα.

Οι Ρώσσοι, μ’ αυτό το κράτος-μαϊμού, αφ’ ενός βγαίνουν στο Αιγαίο, αφ’ ετέρου καπελλώνουν το πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως. Υλοποιούν δύο αρχαία τους όνειρα, τουλάχιστον από την εποχή του Μεγάλου Πέτρου. Το πιάσατε τώρα; Άντε μπράβο.


Τέλος, να πω ότι η Ελλάδα (όση απομείνει) σιγά-σιγά θα πατιέται όλο καί περισσότερο, μέχρι να εκλείψει καί ο τελευταίος Έλλην.

Το «κράτος του Αιγαίου» θα είναι ένα κράτος-πουτάνα, που ποτέ δε θα πεί όχι σε κανέναν «μεγάλο»

 Θα συντηρείται από τουρισμό πλουσίων καί καζίνα, κάπως σαν εμιράτο του Αιγαίου να πούμε, συν το ότι θα έχει εργασιακές ζώνες «μαύρων» εργασιακών συνθηκών. (Τί νομίζουν οι λαθρέποικοι, που πλακώσαν στο ανατολικό Αιγαίο καί ζητάνε «ντικαιώματα»; ότι θα τους κάνουν βασιλιάδες στας Ευρώπας; Ναί, πώς;! Γιά τα σκατά τους προορίζουν.)


Τώρα, εφ’ όσον το κωλοκράτος αυτό έχει σχεδιαστεί εδώ καί δεκαετίες, λογικά πρέπει οι «μεγάλοι» να έχουν βρεί τρόπο καί να το υλοποιήσουν.

Κι αυτός ξεκινάει με τους πρόσφατους σεισμούς της Λέσβου (οι Χιώτες / Σαμιώτες / Ροδίτες να περιμένουν τη σειρά τους), που θέλουν να εκφοβίσουν τον Ελληνικό πληθυσμό να φύγει.

Υπερωρίες δουλεύει το Χάαρπ! Άσε που οι προτεστάντες είναι καί φραγκοφονιάδες, καί δε λένε να δώσουν λεφτά ν’ αγοράσουν γαίες κι ακίνητα. Τα θέλουν όλα τζαμπέ. (Τουλάχιστον οι ιουδαίοι εδώ αποδεικνύονται ελαφρώς καλύτεροι: έχουν αγοράσει περιουσίες στα Δωδεκάνησα από το 1960.)


Το πολεμικό «ντού» της Τουρκίας στα νησιά μας ακολουθεί – αν καί απλώς οι Τούρκοι θα κάνουν τη βρωμοδουλειά, κι απ’ τους προτεστάντες θα εισπράξουν τ’ αρχίδια τους. Η Τουρκία έτσι κι αλλοιώς θα γίνει εξαρτήματα, κι άσε τον Ρετζεπίκα να έχει ονειρώξεις.

Αυτά είχα να πω γιά τα αμέσως μελλοντικά γεγονότα, καί μην ακούτε κανέναν. Αμάν πιά! Γεμίσαμε «γεωπολιτικούς ειδικούς», που αφ’ ενός δε βλέπουν τη μύτη τους, αφ’ ετέρου κοιμίζουν τους Έλληνες με μιά σιχαμένη Ρωσσοφιλία.


ΔΕΝ θα μας κάνουν χατήρια οι Ρώσσοι, παρεκτός κι αν αναγκαστούν – ή θεωρήσουν πως τους συμφέρει.


Λοιπόν, αναγνώστη μου, σε είπα το μοίρα σου – καί δέ θέλω ν’ «ασημώσεις». Τώρα ξύπνα καί προετοιμάσου.Υγ: Γιά τους σεισμούς της Λέσβου έχω να πω πολλά, πλην όμως, απαιτούν ολοκληρωμένη μαθηματική ανάλυση. Δυστυχώς, δεν μπορώ ένα άτομο να τα προλαβαίνω όλα, ούτε κάν στον «καλό καιρό» που λένε. Πολλώι δέ μάλλον τώρα, που τρέχω αγρίως.

 Αλλοιώς, θα έλεγα εγκαίρως στους αγαπητούς Μυτιληνιούς το πότε καί πού θα χτυπήσει ο επόμενος σεισμός (καί πόσο δυνατός θα είναι), με ακρίβεια εκατό μέτρων / δεκαλέπτου / δεκάτου της κλίμακας Ρίχτερ. Σιγά μη δεν ξεπερνάω τα προτεστάντικα σκατομυαλά!

Επιφυλάσσομαι γιά σχετική ανάλυση όταν μπορέσω.ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

20 σχόλια:

 1. ΄Αλλα θέλουν οι άνθρωποι και άλλα ο Θεός. Δεν
  Ελληνοκύπρια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μιχαήλ Παλαιοπάνος

   Αγαπητέ, συμφωνώ και προσθέτω. Ο θεός θέλει αλλιώς, αλλά θέλει και δράση, και μέχρι τώρα λείπει τελείως.

   Διαγραφή
 2. Φαντάζεσαι μία ελληνοτουρκικη ομοσπονδία τί θά προξενούσε σε ρώσους και ολους τούς υπόλοιπους? Γιά ρίξε εναν χάρτη νά δείς?
  Λέω εγω,γιατί όχι?
  Κοιτάξτε μπροστά ,ο ελληνισμός αφομιώνει τά πάντα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Βρωμάει οβραίικο τρολ το σχόλιο

   Διαγραφή
  2. το σχόλιο θυμίζει Δημήτρη Κιτσίκη, άποψη την οποία εκφράζει,ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΆ ΧΡΌΝΙΑ ΠΊΣΩ, σε συνεντεύξεις του και σε αρθρογραφία του στην εφημερίδα Ε.Ω. και αλλού!! Ο Δημήτρης Κιτσίκης (γεν. στην Αθήνα, 2 Ιουνίου 1935) είναι Έλληνας ιστορικός, τουρκολόγος και διεθνολόγος καθηγητής του Πανεπιστημίου της Οττάβας στον Καναδά από το 1970, μέλος της Καναδικής Ακαδημίας (Royal Society of Canada) από το 1999, με δημοσιευμένη (το 1963) διδακτορική διατριβή του 1962 από τη Σορβόννη των Παρισίων. Ο Χ.Ράπτης τον θεωρεί έναν από τους "τρεις μεγάλους της παγκόσμιας γεωπολιτικής σκέψης: Καρλ Χαουσχόφερ, Χάλφορντ Μακίντερ, Δημήτρης Κιτσίκης"

   Διαγραφή
  3. Ετσι εε;;

   Εαν ανατρεξουμε στο οικογενειακο σου δενδρο θα βρουμε να'ναι γενιτσαροι κι οι δυο σου γονεις ;;

   Ρε ΟΥΣΤ !

   eksothen

   Διαγραφή
  4. Κα Πόπη δέν είμαι ε β ρ α ι ο ς πού γιά όλα μάς φταίνε όλοι οί αλλοι αλλά κ.eksothen τό οικογενειακό μου δέντρο εχει ρίζες από τά απάτητα βουνά τής Τρίπολης μέ ήθη καί εθιμα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ,χωρίς βαφτησεις (όπως μού ελεγε η γιαγιά μου)χωρίς ορθοδοξίες, ξανθα γένη
   καί προφητείες.Οπως καταλαβαίνεις σκέπτομαι ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΦΤΕΙΑΞΑ ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ,ΕΓΩ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 22 ΑΝ ΚΑΙ "κατακτημένος"ΗΜΟΥΝ ΑΦΕΝΤΗΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΥ.
   Γιά πέστε μου εσείς οί οραματιστές εθνικο....τέτοιοι υπάρχει ευκολοτερος και πιό αναίμακτος τρόπος γιά νά ξαναβρεθούμε στά μέρη μας?Μάλλον πιστεύετε στα ξανθά γένη καί στίς ε β ρ α ι κ ε ς προφητείες,οπότε μήν στενοχωριέστε θάρθει η στιγμή πού ολα σας τά προβλήματα θά σάς τά λύσει ο "παναγαθος θεος γιατι σας αγαπαει που πιστευετε στον γιο του".
   Η "ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ" ηταν κυρίαρχος του κοσμου καί η χριστιανικη με τα ειδεώδη διδαγματα με τους αγιους και τους προφητες κινδυνευει να μην υπάρχει πλέον, γιατί?
   ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΣΚΕΨΗ.

   60+ years old.

   Διαγραφή
  5. Ναι δεν υπαρχει Ελληνικη Παιδεια αλλα κι ουτε Ιστορικη γνωση!

   (Η αναφορα προς ανιστοριτους, αφορα εσενα - οι ιουδαιοι ανεκαθεν ηταν κι παραμενουν εχθροι του Ελληνικου Γενους. Πριν κι μρτα το ερχωμο του Χριστου - η χανουκα ξερεις τι ειδους εορτη ειναι. Οι μακαββαιοι ξερεις ποιοι ηταν;;;)

   Οσο για αναιμακτη αλλαγη προς Εθνικη Ανεξαρτησια ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

   υ.γ.
   Εαν ο φοβος ειναι ο συμβουλος σου, τοτε κανε ΑΚΡΗ, κι μην μπερδευεσαι στα ποδια των αλλων!

   eksothen

   Διαγραφή
 3. Δεν θα σχολιασω το σκεπτικο του αρθρου που κατα τα συνηθως γραφομενα τα τελευταια χρονια προβλεπει τα χειροτερα χωρις να ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΕΞΟΔΟΥ απο το μαυρο αυτο πεπρωμενο.Θα εστιασω σαυτο που ειπε στην αρχη για τις ψευδοεπιστημες.Ενω κατα τον αρθρογραφο η γεωπολιτικη και τα οικονομικα ειναι τετοιες ασχολειται στο αρθρο του ουσια κατα κορο με αυτες.Αυτοαναιρειται ακαριαια.Νομιζω οτι οι αφορισμοι αυτου του ειδους ειναι μια μορφη αρνησης της πραγματικοτητας χαριν εξαγωγης ευκολοπεπτων και προκρουστειων συμπερασματων.Μονο να θυμηθουμε τον Θουκυδιδη για την γεωπολιτικη και τον Ξενοφωντα και τον Αριστοτελη περι Οικονομικων.Αυτο που μπορουμε να πουμε με ασφαλεια ειναι οτι ολες οι επιστημες και κυριως οι κατηγορια των ηθικων επιστημων(οπως τα οικονομικα η γεωπολιτικη η ιστορια η νομικη κλπ)υπεστησαν μεταλλαξη και διαβρωση απο τα εξουσιαστικα ιερατεια της Δυσης βασικα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. AYTA ΣTA OΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ,ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ Η ΜΠΙΖΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΗΓΕΙ ΡΟΥΘΟΥΝΙ.ΝΟΜΙΖΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΚΑΛΗ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ,ΕΔΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΤΡΟΥΛΗ Ο ΓΑΜΟΣ ,ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΜΥΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΦΟΥ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ,ΓΙΝΕΤΑΙ .

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 5. ΡΑΒΙΝΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ


  https://www.youtube.com/watch?v=JRrzw_mRZYc

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΤΙ ΛΕΣ ΚΑΛΕ;; ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΜΑΣ!! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ,ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ!!!ΤΟΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ "ΕΡΓΑΣΘΗΚΑΝ" ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΙΛΙΑ-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ!! ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ Η ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ..................ΤΑ ΤΑΛΜΟΥΔ......... κ.λ.π. κ.λ.π.

   Διαγραφή
 6. Την Θεσσαλονικη, απο ΠΟΛΥ παλια, απο τοτε που εγκατασθηκαν οι διωγμενοι ιουδαιοι της Ισπανιας με ΠΡΟΣΚΛΥΣΗ του τοτε πασα Θεσσαλονικης, απο τοτε την θωπευαν ως την νεα τους "προτευουσα" για τους ομοεθνης τους.

  Μαλιστα, την αποκαλουν, "ιερουσαλημ των βαλκανιων" !!

  Η αντιχριστη αυτη βρωμο φαρα, οι ιουδαιοι, κωβουν κι ρανουν !

  Ερωτηση:
  Το λογομενο, "εκπαιδευτικο ινστητουντο", που εχει συμβουλευτικο ρολο σε πολλες απο τις αποφασεις του υπ. παραπαιδειας, σε θεματα εκπσιδευτικης υλης.
  Τι εθνολογικης ταυτοτητας ατομα αποτελουν αυτο το ΜΗ θεσμικο συμβουλευτικο οργανο;;

  ΓΙΑΤΙ η θετικη επιστημη της Ανθρωπολογιας, εχει παψει να διδασκεται στα ΑΕΙ κι πανεπιστημια;;

  ΓΙΑΤΙ, δεν υπαρχουν πανεπιστημιακα τμηματα ερευνας κι ιστοριας με βιβλιο παραγωγη πανω στους, Αλεξανδρο 'γ, Σωκρστη, Ηρακλειτο, Ομηρο κλπ;;
  Και αναγκαζεται να κατσφευγει ο καθηγητης οπως κι ο φοιτητης σε βιβλια ξενων;;
  (αυτα τα λιγα. Εαν το παρουμε ζεστα το θεμα θα μας πιασει ψυχοπλακωμα)

  eksothen

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μιχαήλ Παλαιοπάνος

   Οι μέχρι στιγμής διαπιστώσεις οδηγούν στο συμπέρασμα, ότι πάνω στην γαία υπάρχουν δύο στρατόπεδα, και το ένα είναι το ΕΛΛΗΝΙΚΟ-γιαυτό ακόμα γεννοκτονείται αγρίως και ανεμποδίστως και το άλλο όλοι οι άλλοι.
   Αυτό το ένα ΕΛΛΗΝΙΚΟ στρατόπεδο πρέπει να εεξαφανιστεί από τον πλανήτη γαία και όχι να ανατροφοδοτηθεί από Μ. Αλέξάνδρους, Αριστοτέληδες, Σωκράτηδες, Ηράκλειτους, Ομήρους=ο μηρός= η αποθήκη της δύναμης, και και και
   Εδώ ένας Άρης Πουλιανός εμφανίστηκε και γκρέμισε τις βάσεις του ανθρωπολογικού και ιστορικού καθεστώτος, σκεφθείτε τι θα συνέβαινε με έπανάληψη ενός Μεγ. Αλεξάνδρου ή ενός Ηρακλείτου ή ή ή ή .
   Δράση λοιπόν τώρα!
   1. Αναγνώριση και αντίσταση στην εσωτερική 5η φάλαγγα, δεν πληρώνω τίποτε, τίποτε.
   2. Προσωπική ανασύνταξη και προετοιμασία για το χειρότερο, καθ΄ό,τι θα έλθει.
   3. Κινητοποίηση και ενημέρωση όσων μπορούν ν΄ακούσουν και να καταλάβουν.
   Και μην ξεχνάμε, ότι ο Λεωνίδας όταν πήγαινε στις Θερμοπύλες, ήξερε ότι πήγαινε σχεδόν μόνος του, αλλά πήγε και "ΝΙΚΗΣΕ", ο Κολοκοτρώνης το ίδιο, ο Παπαφλέσσας το ίδιο, Ο Διάκος, Ο Ανδρούτσος, ο Π. Μελάς και τόσοι άλλοι πάλι το ίδιο.

   Διαγραφή
 7. Εργολάβος "ρωσοαναλυτής" + κόκκινα και μπλε της Πόπης.
  ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΟΠΗΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. κοιτώντας τον χάρτη με το "κράτος του Αιγαίου" καταλαβαίνω γιατί διαβάστηκε το κοράνι στην Αγιά Σοφιά. Η Τουρκία πρέπει να φανεί-στην παγκόσμια κοινή γνώμη-ανίκανη να προστατεύσει την πολιτιστική κληρονομιά εδαφών που της ανήκουν...για την Ελλάδα δε γίνεται λόγος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Μην ανησυχείτε θα μας δώσουν την πόλην οι Ρώσσοι,αφού πνιγούνε όλοι στο αίμα,αλλά εμείς δεν θα πάθουμε τίποτα.Το λένε οι προφητείες,εξακριβωμένα πράγματα έχουν και εγγύηση εικοσαετή(CIA).Υπάρχει μόνο μια λεπτομέρεια,θα είναι αδιάφορο τι θα συμβεί στον ελλαδικό χώρο,γιατί οι γηγενείς θα είναι μειωμένοι κατά πολύ και η ιδιοσυγκρασία και η παιδεία που θα έχουν θα είναι για τα μπάζα.Αλλά μην ανησυχείτε....όχιιιιι, τηλεφωνείστε τώρα για την καινούργια σειρά βιβλίων.Ακόμα μου κάθεστε μωρέ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Έφτασαν τα 1.115 τα μη κατοικήσιμα κτίσματα από τον σεισμό στη Λέσβο

  http://www.pentapostagma.gr/2017/06/%ce%ad%cf%86%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%b1%ce%bd-%cf%84%ce%b1-1-115-%cf%84%ce%b1-%ce%bc%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%bf%ce%b9%ce%ba%ce%ae%cf%83%ce%b9%ce%bc%ce%b1-%ce%ba%cf%84%ce%af%cf%83%ce%bc%ce%b1%cf%84.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. 1115 ελληνικές οικογένειες θα βρεθούν στο δρόμο... Για να δούμε αν οι κυβερνώντες θα φροντίσουν αυτούς τους ξεσπιτωμένους Έλληνες όπως φροντίζουν τους λάθρο...

   Διαγραφή
  2. Μιχαήλ Παλαιοπάνος

   Αν περισσέψουν σπίτια από τους λαθρομετανάστες, μπορεί, αλλιώς ΟΧΙ, για να μην πώ από τώρα σίγουρα όχι!

   Διαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ