Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017

ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ Ο ΙΣΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ, ΕΧΕΙ ΑΠ' ΟΛΑ... ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΡΟΜΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. Ένα οδοιπορικό στις "πιάτσες" των εμπλεκομένων κομμάτων. Το ... ψάρι, βρωμάει απ΄ το κεφάλι..και σάπισε την κοινωνία...


Με την πολιτική διάσταση που έχουν λάβει τις τελευταίες μέρες οι δυο μεγάλες υποθέσεις, αφενός μεν την εμπλοκής του ονόοματος του υπουργού της συγκεβερνητικής Μαφίας ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου, την υπόθεση των ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ και του πλοίου NOOR 1, και αφετέρου με την δολοφονία του 11χρονου μαθητή στο Μενίδι, από αδέσποτε σφαίρα των ΡΟΜΑ, άνοιξε η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΗΓΗ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ  και άρχισε να ρέει η μπόχα και η δυσωδία, σ' ένα θέμα, που μας αφορά ΟΛΟΥΣ, είτε ως κοινωνία, είτε ως πολίτες και ψηφοφόρους.Έχει αποδειχθεί κατά το παρελθόν, πως τα ναρκωτικά, η τεράστια μάστιγα της εποχής μας, δεν γνωρίζει ούτε κοινωνικά, ούτε πολιτικά, ούτε επιχειρηματικά, ούτε δικαστικά σύνορα.


Ξεκινάει από την ... ελίτ και φτάνει ως τον τελευταίο πολίτη, ανεξάρτητα πολιτικών πεποιθήσεων...

Ξεκινάει από τον τελευταίο πολίτη, και φτάνει ως τα βουλευτικά έδρανα και το ΚΥΝΟβούλιο.
Αποτελεί τον ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ, που μέσα του, περικλείει ΒΡΩΜΙΚΟ ΧΡΗΜΑ, ΕΞΟΥΣΙΑ και πολύ πόνο.Ένα σερφάρισμα στο διαδίκτυο, και ήταν αρκετό, για να ανασύρει πρόσωπα, κόμματα, κοινωνικές τάξεις και έναν ΣΥΡΦΕΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ, εις βάρος της κοινωνίας.

Δεν θα πάρω θέση... θα σας αφήσω να κρίνετε εσείς...  θα σας παραθέσω απλά τα στοιχεία .
Η μοναδική και πάγια θέση μου όσον αφορά σε όσους πλουτίζουν ή κρύβονται πίσω από την  διαχεδίριση και την εξάπλωση των ναρκωτικών, είναι μία: ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ!

ΘΑΝΑΤΟ ΣΚΟΡΠΙΖΟΥΝ, ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ.

Και μια επισήμανση: Συλλήβδην δεν θα κατηγορήσω μια κοινωνία, που έχει τις κομματικές πεποιθήσεις της, αγνοώντας ηθελημένα ή άθελά της, τον βρώμικο ρόλο της ηγεσίας των κομμάτων που υπερασπίζεται.Καλλιόπη ΣουφλήΕλάτε να ταξειδέψουμε στον... βρώμικο, διεφθαρμένο και αρρωστημένο σε σημείο σήψης κόσμο των ναρκωτικών...

Η Χρυσή Αυγή και οι δύο τόνοι ηρωίνης

noor

Έχουμε ήδη αναφερθεί στην εμπλοκή του ονόματος του χρυσαυγίτη βουλευτή Κούζηλου στην υπόθεση του ναρκοπλοίου “Noor 1”.


To νεότερο που μαθαίνουμε από τον υπόκοσμο της ναζιστικής μπλογκόσφαιρας είναι ότι ο συνομιλητής του Κοτσώνη – σε κάποιες από τις συνομιλίες που δημοσίευσε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ ο Κ. Θωμαϊδης – δεν είναι άλλος από τον Τάκη Μιχαλόλια, αδελφό και δικηγόρο του “Αρχηγού” της ΧΑ Νίκου Μιχαλολιάκου.


Δείτε το βίντεο:https://youtu.be/MMVtPg-Iudw Δίκη στον sky 9 Ιουνιου 2015


Αναπαράγουμε χωρίς δικές μας παρεμβάσεις το κείμενο έτσι όπως το αλιεύσαμε από την ιστοσελίδα “Ελληνικόν Εθνικό Κοινωνικό Καθίδρυμα”, με την υπόδειξη ότι τελικά, σύμφωνα με αναφορά του Στόχου, ο Κούζηλος όντως ξεμπάρκαρε λίγο μετά τις εκλογές του Ιούνη του 2012, την ίδια δηλαδή ακριβώς περίοδο (24/06/2012) που τον ζήτησε ο Γιαννουσάκης στη συνομιλία του με τον Κοτσώνη:


“Στο παραπάνω βίντεο στο οποίο παρουσιάζονται απομαγνητοφωνημένες οι συνομιλίες που κατέγραψε ο “κοριός” της Ε.Υ.Π., πράγματι, ο Τάκης Μιχαλόλιας εμφανίζεται ως κάτι πολύ περισσότερο από ένας απλός “υπερασπιστής” ενός κατηγορουμένου για το ακριβότερο φορτίο ηρωίνης που κατασχέθηκε ποτέ στη χώρα μας και σε συνομιλία του από το κινητό του τηλέφωνο (6932354624) στο κινητό του μεγαλοπρεζέμπορα Αιμίλιου Κοτσώνη πολύ πριν αποκαλυφθεί η υπόθεση, ο Τάκης Μιχαλόλιας συνομιλεί “αδελφικά” με τον τελευταίο αναμιγνύοντας, μάλιστα και τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής, ενώ, τόσο ο Τάκης Μιχαλόλιας όσο και ο Νίκος Μιχαλολιάκος κατά τη συνομιλία αυτή εμφανίζονται να “εφάπτονται” πολύ φιλικά με τον μεγαλοπρεζέμπορα Αιμίλιο Κοτσώνη (βλ. 00:52 και εφεξής)!


 Επίσης, στην ίδια συνομιλία, ο Τάκης Μιχαλόλιας παραδέχεται ότι ο αδελφός του και αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος είχε και δύο υποψήφιους από τους ποδοσφαιρικούς οπαδούς της “Θύρας 7” του Ολυμπιακού!


Και όλα αυτά σε προσωπικό επίπεδο μεταξύ αδελφών Μιχαλολιάκων και Κοτσώνη, όμως, στη περίπτωση των δύο τόννων ηρωίνης δεν υπάρχει μόνον η προσωπική ανάμιξη των Μιχαλολιάκων αλλά και η εμπλοκή του κόμματος της Χρυσής Αυγής, όταν ακούμε (06.00 – 06.04) από τον μεγαλοπρεζέμπορα να καλεί βουλευτή της Χρυσής Αυγής, υποπλοίαρχο, να οδηγήσει το σκάφος με την ηρωίνη!


O μεγαλοπρεζέμπορας είναι σαφέστατος όταν λέει “… να μου βάλει τον έλληνα, αυτόν τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής για πλοίαρχο…”.


 Η συνομιλία αυτή έγινε στις 24 Ιουνίου 2012, έξι ημέρες μετά τις βουλευτικές εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012, όταν η Χρυσή Αυγή βγήκε σαφώς ενισχυμένη και με “εχέγγυα” ακόμα μεγαλύτερης κομματικής εδραίωσης!


Αλλά, ποιος θα μπορούσε να είναι αυτός ο “εκλεκτός” του μεγαλοπρεζέμπορα που είναι και βουλευτής της Χρυσής Αυγής αλλά και επαγγελματίας καπετάνιος;


Ποιον “φωτογραφίζει” η φράση του μεγαλοπρεζέμπορα στη τηλεφωνική συνομιλία που νόμιμα υπέκλεψε ο “κοριός” της Ε.Υ.Π.;


Ασφαλώς, τον εξής ένα: τον ήδη προφυλακισμένο ΝΙΚΟ ΚΟΥΖΗΛΟ για τον οποίο η φυλλάδα “Στόχος” σε σχόλιό της σημειώνει:
Ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΖΗΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΦΟΥ ΞΕΜΠΑΡΚΑΡΕ ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ”.
Για τον Νίκο Κούζηλο, έναν ακόμα “αλεξιπτωτιστή” του κομματικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής διεξάγεται ειδική έρευνα και σύντομα θα υπάρξουν πολλά στοιχεία για το επαγγελματικό “παρελθόν” του. 


Άλλωστε, δεν είναι …τυχαίο να σε επιλέγει “ξαφνικά” ως πλοίαρχο εμπιστοσύνης ο μεγαλύτερος διακινητής ηρωίνης χωρίς καμία προηγούμενη γνώση των “ικανοτήτων” σου…


kouzilos_naytilia 


Περίεργες οι “προτάσεις” της Χρυσής Αυγής για τη “ναυτιλία δύο τόννων ηρωίνης”!


Προς το παρόν αρκούμεθα να περιορισθούμε στην αηδία μας για την κατάφωρη ανάμιξη του ίδιου του κόμματος της Χρυσής Αυγής και της ηγεσίας του ΚΑΙ σε βρώμικες υποθέσεις διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων σκληρών ναρκωτικών μεταξύ πλείστων όσων άλλων…!”


πηγήΣημειώσεις για τις ταραχές στο Μενίδι

Η εικόνα του τσιγγάνου που πουλάει ναρκωτικά, οπλοφορεί και οδηγάει ακριβά αυτοκίνητα είναι το προτεινόμενο μοντέλο της κοινωνίας του θεάματος για τις γκετοποιημένες περιοχές, το αντεσταρμένο κοινωνικό πρότυπο των παραβατικών που με αυτό τον τρόπο γίνεται ακίνδυνο και ταυτόχρονα προσοδοφόρο. Αυτοί οι τσιγγάνοι είναι πρέζάκια της κοινωνίας του θεάματος.

 


Οι τσιγγάνοι πιστεύουν πως έχει κανείς την υποχρέωση να λέει την αλήθεια μόνο στη γλώσσα του.
Στη γλώσσα του εχθρού, το ψέμα είναι υπεραρκετό.

Γκυ Ντεμπόρ
*


Οι ταραχές στο Μενίδι είναι η βίαιη έκφραση του αιτήματος μέρους της τοπικής κοινωνίας για περισσότερη αστυνόμευση. 

Η συγκεκριμένη αντίφαση, το να πετάει κάποιος δηλαδή πέτρες στους μπάτσους απαιτώντας περισσότερους μπάτσους, δεν πρέπει να ειδωθεί ως κάποιου είδους μαζική σχιζοφρενική δράση αλλά σαν δυναμική απαίτηση για την παροχή της μοναδικής πρόνοιας που προσφέρει πλέον το κράτος στους πολίτες του, ειδικά (αλλά όχι μόνο) σε αυτές τις περιοχές: της αστυνομίας.

*
Στο Μενίδι, όπως και στη Φυλή, τον Ασπρόπυργο και τα Άνω Λιόσια υπάρχει πολύ έντονο το πρόβλημα της «εγκληματικότητας» δηλαδή της μαζικής παραβατικής συμπεριφοράς, ότι και εάν σημαίνει αυτό, ή για να χρησιμοποιήσουμε μια πιο πολιτική έκφραση υπάρχει έντονο το πρόβλημα κοινωνικού κανιβαλισμού. 

Πολύ πιο έντονο από ότι στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας. Αυτό δημιουργήθηκε έντεχνα από το ίδιο το κράτος. 

Στις σύγχρονες μητροπολιτικές συνθήκες αυτές οι περιοχές είναι προορισμένες να παίζουν ένα τέτοιο πολλαπλό ρόλο: κρύβουν τους απόβλητους από το υπόλοιπο κοινωνικό σύνολο, αποτελούν περιοχές δράσης της μαύρης οικονομίας και εγκλωβίζουν χωροταξικά τις επικίνδυνες τάξεις. 


Συνεπώς το πρόβλημα δεν είναι η απουσία κράτους όπως ισχυρίζονται οι διάφοροι καραγκιόζηδες που εκτελούν χρέη τοπικών εξουσιαστών και φυσικά πολλοί αφελείς κάτοικοι αλλά το ίδιο το κράτος που καθορίζει τον ρόλο των συγκεκριμένων περιοχών σε οικονομικό, ταξικό επίπεδο και φυσικά σε επίπεδο αστικού σχεδιασμού.

*
Από τη πρώτη στιγμή της είδησης ότι ο θάνατος του 11χρονου προκλήθηκε από σφαίρα μέχρι και σήμερα δεν υπάρχει καμία απολύτως απόδειξη ότι το όπλο άνηκε τσιγγάνο. 

Το γεγονός ότι η βολή ήταν κάθετη δείχνει επίσης και το τυχαίο του γεγονότος ότι δηλαδή ο 11χρονος ήταν θύμα ενός άσκοπου πυροβολισμού στον αέρα. 

Ταυτόχρονα σε μια περιοχή σαν το Μενίδι όπλα δεν έχουν μόνο οι τσιγγάνοι και φυσικά δεν πυροβολάνε (στον αέρα ή όχι) μόνο αυτοί.


*
Την Δευτέρα (12/06) και την Τετάρτη (14/06) οι συγκεντρώσεις ενάντιον στους τσιγγάνους επεκτάθηκαν και πέραν του Μενιδίου, συγκεκριμένα στα Άνω Λιόσια και το Αιτωλικό Αιτωλακαρνανίας, – σε μια παράλληλη εξέλιξη υπήρξαν και συγκρούσεις μεταξύ ρομά και υπόλοιπων κατοίκων στο Αίγιο – ενώ υπήρχε σαφής παρότρυνση από τα ΜΜΕ να επεκταθούν και αλλού δίνοντας βήμα σε διάφορους ρατσιστές ανά την ελλάδα να δηλώσουν ότι και αυτοί έχουν πρόβλημα με τους Ρομά και να προαναγγείλουν πιθανές κινητοποίησεις και στις δικές τους περιοχές. 


Όποιο συνεπώς και εάν ήταν το κίνητρο των πρώτων συγκεντρωμένων στο Μενίδι, αυτοί που συνεχίζουν και επεκτείνουν σε νέες περιοχές της αντι-Ρομά συγκεντρώσεις αν δεν είναι ανοιχτά ναζί, τότε απλά είναι επικίνδυνοι ηλίθιοι που κάνουν τη δουλειά τους.


*
Η πρέζα και η διακίνηση της στο Μενίδι και αλλού αποτελεί ένα εντατικό κοινωνικό πρόβλημα το οποίο, και αυτό, δεν χρεώνεται στην ανυπαρξία κράτους στην περιοχή αλλά ακριβώς στην ίδια του την ύπαρξη και πιο συγκεκριμένα σε ένα από τα πιο μαύρα κομμάτια του ελληνικού βαθέως κράτους. 

Οι τσιγγάνοι του Μενιδίου είναι απλά οι μεσάζοντες σε μια τεράστια επιχείρηση με αμύθητα κέρδη την οποία διαχειρίζονται οι ίδιοι άνθρωποι που κατέχουν τεράστιο μερίδιο της οικονομικής (φυσικά όχι μόνο) εξουσίας. 

Οι περιπτώσεις Μαρινάκη/Γιανουσσάκη του Noor1 που μετέφερε 2 τόνους πρέζα ή του επίσης μεγαλοεφοπλιστή Αγγελόπουλου, το 2004, με 5,5 κιλά κοκαίνη είναι μόνο κάποιες υποθέσεις που έγινα ευρέως γνωστές. 


Ενδεικτικά: Το 1998 οι εφοπλιστές Χαικάλης και Γατελούζος συνελήφθησαν με 4,5 τόνους κοκαίνης μετά απο συνεργασία ελλήνων και αμερικάνων μπάτσων. 

Το 2000 ο εφοπλιστής Λαιμός συνελήφθη, στη Βενεζουέλα, για μεταφορά 8,5 τόνων κοκαίνης αλλά την γλίτωσε αφού πρόλαβαν και ξεφόρτωσαν το εμπόρευμα στη θάλασσα. 

Το 2001, το πλοίο «Σατούρν», ελληνικών συμφερόντων, ξεφόρτωσε στις Αζόρες 1.300 κιλά κοκαΐνης και 200 κιλά στην Πρέβεζα – το δεύτερο τμήμα του φορτίου ήταν αμοιβή του πληρώματος για τη μεταφορά της κοκαΐνης.

 Τον Μάιο του 2002, ο γαλλικός στόλος άνοιξε πυρ εναντίον του ελληνικού πλοίου «Γουίνερ», ιδιοκτησίας Κοτσορέ και Σεϊντή (ιδιοκτήτες ναυτιλιακών επιχειρήσεων), όταν αρνήθηκε να σταματήσει για έλεγχο – το πλοίο είχε φορτώσει 2,5 κοκαΐνη από μικρά αλιευτικά 200 μίλια ανοιχτά της Κούβας.


*
Μια από της πιο απλές μεθόδους πολεοδομικής καταστολής είναι ο αποκλεισμός των κατοίκων μιας περιοχές μέσω τεράστιων αυτοκινητόδρομων που λειτουργούν σαν απροσπέλαστα τείχη. 

Αυτός ο σχεδιασμός χρησιμοποιήθηκε στο Λος Άντζελες μετά την εξέγερση του ’93 για να χωριστούν οι »καλές» από τις »κακές» περιοχές. 

Αυτή τη στιγμή, ανεξάρτητα από το εάν προέκυψε εκούσια ή όχι, το Μενίδι έχει τέτοιου τύπου σύνορα: την Αττική οδό, που το αποκόπτει νότια από τον αστικό ιστό της υπόλοιπης Αθήνας και την Εθνική όδο που το χωρίζουν από το Μαρούσι και την μεγαλοαστική Κηφισιά. 

Έαν χρειαστεί μελλοντικά η (εύκολη) προσθήκη αστυνομικών μπλόκων στις τρύπες αυτών των δρόμων μπορεί να μετατρέψει την περιοχή σε καθαρό γκέτο. Άλλη μια μέθοδος πολεοδομικής καταστολής, ακόμα πιο απλή, είναι να μην υπάρχουν συγκοινωνίες. 

Στο Μενίδι από το αθηναικό κέντρο πηγαίνουν δύο λεωφωρεία (Α10,Β10) και στα Άνω Λιόσια ένα (Β12) ενώ σε περιοχές με ίσο ή και πολύ μικρότερο πληθυσμό όπως το Χαλάνδρι ή το Μαρούσι αντίστοιχα υπάρχουν τρείς ή τέσσερις σταθμοί του μετρό.


*
Ο όχλος που επιτέθηκε στα σπίτια των τσιγγάνων με τις ίδιες του τις πράξεις δεν έκρυψε τίποτα από την ταυτότητα και την ποιότητα του. 

Οι επιτιθέμενοι έκαψαν και λεηλάτησαν τα τσιγγανικά σπίτια ενώ κάποια στιγμή επιτέθηκαν με πέτρες και στο εν κινήσει και γεμάτο επιβάτες διερχόμενο τραίνο. Όλα αυτά σε μια συγκέντρωση ενάντια στην εγκληματικότητα των τσιγγάνων.


*
Η επίθεση στην κοινότητα των Ρομά έχει να κάνει και με την μοιρασιά της αγοράς της μαύρης οικονομίας. 

Η αντίστοιχη με αυτή των τσιγγάνων, ρωσοποντιακή μαφία έχει πολύ καλές άκρες με τους χρυσαυγίτες, που αναμφίβολα βρίσκονται στα οδοφράγματα και που επίσης αναμφίβολα ενδιαφέρονται να βάλουν χέρι σε μια τόσο μεγάλη αγορά.

*
Οι τσιγγάνοι δεν είναι εύκολος αντίπαλος για τους ναζί, οι οποίοι έχουν σαφέστατα στον πολιτικό τους πρόγραμμα την πρόκληση φυλετικών συγκρούσεων μέσω της διοργάνωσης δράσεων ενάντια στην παραβατικότητα των Ρομά. 

Το καλοκαίρι του 2012 μια κοινή επιχείρηση μπάτσων – χρυσαυγιτών στα Άνω Λιόσια κατέληξε με τους τσιγγάνους να πραγματοποιούν μικρής διάρκειας εξέγερση με λεηλασίες, συγκρούσεις και οδοφράγματα και τελικά να περικυκλώνουν, πυροβολόντας με καραμπίνες το Α.Τ της περιοχής όπου κατέφυγαν για να σωθούν μπάτσοι και χρυσαυγίτες.


 Ένα μήνα πριν, συγκέντρωση ενάντια στους ρομά, η οποία κατέληξε επίσης σε κοινή επιχείρηση μπάτσων – χρυσαυγιτών, στο Αιτωλικό Αιτωλακαρνανίας είχε σαν αποτέλεσμα τρεις πυροβολημένους κατοίκους που δρούσαν στο πλευρό των μπάτσων.


 Η πρόθεση για τόσο κοινωνικά επικίνδυνες κινήσεις εκ μέρους των ναζί υπάρχει ακόμα – και εφαρμόζεται τώρα στο Μενίδι – απλά μέχρι τώρα δεν τους έχει βοηθήσει ο συσχετισμός δυνάμεων.


*
Ο κοινωνικός αποκλεισμός των τσιγγάνων έχει προαιώνιες ρίζες και βασίζεται σε μια σειρά μυθεύματα και προκαταλήψεις παρόμοια με ότι βίωναν οι εβραικές κοινότητες ή οι μαύροι στον αμερικάνικο νότο. 

Η συνολικά από φοβική εώς εχθρική στάση των άλλων πληθυσμών απέναντι τους, οδήγησε τους τσιγγάνους στο να αναπτύξουν πολύ έντονα το συλλογικό/κοινοτικό στοιχείο συνδυαζόμενο με έναν ηθικό κώδικα διαφορετικό από τον επικρατόν. 

Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχει ταξική διαστρωμάτωση στο εσωτερικό των τσιγγάνικων κοινοτήτων, αυτή συνυπάρχει με μια σειρά φυλετικές ιεραρχήσεις που βασίζονται στην, από κοινού, προβληματική σχέση με το κράτος και φυσικά στις εσωτερικές οικονομικές αλληλεξαρτήσεις. 

Είναι ο κοινωνικός αποκλεισμός και η παρανομοποίηση που πριμοδοτεί την επικράτηση της κοινής φυλετικής ταυτότητας σαν συνδετικό στοιχείο μεταξύ των τσιγγάνων και δεν αφήνει χώρο για οποιαδήποτε έκρηξη των εσωτερικών αντιφάσεων στις τσιγγάνικες κοινότητες.
*
Οι κοινότητες των τσιγγάνων δεν έχουν καμία αλληλεπίδραση με μια σειρά από δομικές, για το αστικό κράτος, σχέσεις, όπως για παράδειγμα οι αστικοδημοκρατικές σχέσεις ή ο τομέας της δικαιοσύνης, με την έννοια ότι ούτε τις κατανοούν, ούτε φυσικά τις αποδέχονται. 

Ταυτόχρονα και η σχέση των τσιγγάνων με τον καπιταλισμό είναι προβληματική: οι, νομάδες και έμποροι, τσιγγάνοι δεν μπορούν με κανένα τρόπο να αφομοιώσουν την μισθωτή εργασία.


*
Εκτός από την ιδιάιτερη σχέση τους με την καπιταλιστική ιδεολογία, οι τσιγγάνοι έχουν μείνει σχετικά ανεπηρέαστοι και από τα κοινωνικά κινήματα που αναπτύχθηκαν τους τελευταίους αιώνες. 

Η πρώτη συνέλευση για τα όρια του αναρχικού μοντέλου στην επαναστατημένη Βαρκελώνη Ιούλιο του 1936 ήταν για το θέμα των τσιγγάνων. 

Ενώ έφευγαν όλοι μαζικά απο τις εχθρικές δεξιές περιοχές και ερχόταν στις περιοχές των αναρχικών και ενώ χρησιμοποιούσαν τα δημόσια αγαθά δεν ήταν διατεθειμένοι να δουλέψουν σε καμία κολλεκτιβοποιημενη επιχείρηση.
*
Η εικόνα του τσιγγάνου που πουλάει ναρκωτικά, οπλοφορεί και οδηγάει ακριβά αυτοκίνητα είναι το προτεινόμενο μοντέλο της κοινωνίας του θεάματος για τις γκετοποιημένες περιοχές, το αντεσταρμένο κοινωνικό πρότυπο των παραβατικών που με αυτό τον τρόπο γίνεται ακίνδυνο και ταυτόχρονα προσοδοφόρο. Αυτοί οι τσιγγάνοι είναι πρέζάκια της κοινωνίας του θεάματος.


*
Οποιαδήποτε κινηματική παρέμβαση θα πρέπει δυστυχώς να γίνει από έξω, χωρίς να υπάρχει καμία σύνδεση με τις κοινότητες των τσιγγάνων. Αυτό καθορίζει και το εφήμερο μιας οποιασδήποτε παρέμβασης. Σε πρώτο χρόνο το επίδικο είναι στην άλλη πλευρά, στο πώς δεν θα επικρατήσει η φασιστική αφήγηση των γεγονότων καθολικά στην δυτική αττική.

Πηγή: Βαγιάν – Εφημερίδα «ΑΠΑΤΡΙΣ»πηγή

 

Κόκα Τιμή Χρυσή Αυγή 

 ΧΡΗΣΤΕΣ ναρκωτικών ουσιών αποδεικνύεται πως είναι κάποιοι εκ των κατηγορουμένων του ναζιστικού μορφώματος, τη στιγμή που τα στελέχη της Xρυσής Αυγής εκφωνούν δημοσίως πύρινους λόγουs κατά των ναρκωτικών. 

Κραυγαλέο παράδειγμα είναι η ερώτηση που κατάθεσε την προηγούμενη εβδομάδα στη Βουλή ο Χρήστος Παππάς, η οποία αναρτήθηκε και στην ιστοσελίδα της ΧΑ με τίτλο «χασισο-φεστιβάλ του Σύριζα».

Ο χρυσαυγίτης βουλευτής επιτίθεται στην εκδήλωση «Athens Cannabis Protestival» που πραγματοποιήθηκε στο Σύνταγμα για τη νομιμοποίηση της ινδικής κάνναβης. 

«Λαμβάνοντας υπόψη τις συνεχείς έρευνες, οι oποίες επιβεβαιώνουν τις πολυάριθμες συνέπειες του χασίς στην ψυχική και σωματική υγεία των πολιτών, κρίνεται τουλάχιστον απαράδεκτη η ανοχή του ΣΥΡΙΖΑ σε αυτό το ζήτημα. Βέβαια, η ίδια η νεολαία του κόμματος έχει εκδηλώσει ουκ ολίγες φορές την υποστήριξή της όσον αφορά τη νομιμοποίηση της χρήσης της κάνναβης», ανέφερε στην ερώτηση του.

Όμως, για ακόμη μία φορά αποδεικνύεται η απέραντη υποκρισία του μορφώματος, όπως άλλωστε είχε αποκαλύψει στο παρελθόν το «Eθvos της Κυριακής» για τα βουλευτικά προνόμια που απολάμβαναν όλα τα στελέχη της ΧΑ, αλλά δημόσια απαρνούνταν. 


Μπορεί εντός της Βουλής το μόρφωμα να εμφανίζεται λάβρο κατά των ναρκωτικών και να κατακεραυνώνει τους χρήστες ινδικής κάνναβης, αλλά ο βουλευτής του Nίκος Mίχος κατηγορείται για κατοχή ναρκωτικών. 


Παράλληλα, στις φωτογραφίες-ντοκουμέντα που δημοσιεύει το «Eθνος της Kυριακής» εικονίζονται δύο πρωτοπαλίκαρα του «Πυρήνα Nίκαιας» να κάνουν χρήση ναρκωτικών ουσιών, με τον έναν εξ αυτών να κραδαίνει απειλητικά μία μαχαίρα τύπου «ματσέτα».

 Eπίσης, το «Eθvos της Kυριακής» αποκαλύπτει και την άγνωστη δικογραφία στην οποία μνημονεύεται ο «υπαρχηγός» της Nίκαιας Γιώργος-Xρήστος Τσακανίκας σε υπόθεση διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων κοκαΐνης. 


Οπλα και κάνναβη

Κατά τις έρευνες που είχε πραγματοποιήσει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία στην οικία του Νίκου Μίχου, εκτός από μαχαίρι και όπλα, είχε εντοπιστεί και ποσότητα ινδικής κάνναβης. 

Ο χρυσαυγίτης βουλευτής είχε ισχυρισθεί ότι τα ναρκωτικά δεν ήταν δικά του, αλλά ανήκαν στον προηγούμενο ενοικιαστή του σπιτιού, ο oποίος είχε κρύψει τα ναρκωτικά και τα είχε αφήσει πίσω του. 

Oμως, όπως προκύπτει και από τα σχετικά ντοκουμέντα που δημοσιεύει το «Eθvos της Κυριακής», ο ισχυρισμός του Ν. Μίχου δεν ευσταθεί και καταρρίπτεται από το γεγονός ότι σε τασάκι που ήταν ακουμπισμένο σε περίοπτη θέση στο σπίτι (σε καλοριφέρ υπνοδωματίου) υπήρχε ένα μισοτελειωμένο τσιγαριλίκι που κρίνεται απίθανο να το είχε αφήσει πίσω του ο προηγούμενος ενοικιαστής και να μην το είχε δει ο κατηγορούμενος. 


Παράλληλα, στην ογκωδέστατη δικογραφία που σχημάτισαν οι ανακρίτριες Κλάπα – Δημητροπούλου συμπεριλαμβάνονται φωτογραφίες από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή χρυσαυγίτη που δικάζεται για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση, στις οποίες κάνει χρήση ινδικής κάνναβης σε δημόσιο χώρο με τουλάχιστον ακόμη ένα άτομο.

Στα ντοκουμέντα που προκαλούν σοκ, ο χρυσαυγίτης ποζάρει με ύφος όψιμου γκάνγκστερ, φορώντας κουκούλα και καπνίζοντας χασίς.

Σε άλλη φωτογραφία, κρατάει δύο μαχαίρια τύπου «ματσέτα» και με ένα στριφτό τσιγάρο στο στόμα, γυαλιά ήλιου στο κεφάλι και μπουφάν μηχανής επιδεικνύει τη χρυσαυγίτικη πυγμή.

Τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. ανέσυραν από τον υπολογιστή του και φωτογραφία από όπλα που είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι «κατεβασμένες» από το Ιντερνετ. 

Δύο περίστροφα ακουμπισμένα πάνω στην ελληνική σημαία με τις σφαίρες να σχηματίζουν τη λέξη ΕΛΛΑΣ, αλλά και ένα μίνι οπλοστάσιο από γεμιστήρες πολεμικού όπλου (πιθανόν καλάσνικοφ) μαζί με οβίδες που μοιάζουν με παλαιού τύπου χειρο- βομβίδες αποτελούν το «πολεμικό άλμπουμ» του χρυσαυγίτη κατηγορούμενου. 

Ωστόσο, ο ίδιος εμφανίζεται και σε άλλα ντοκουμέντα να πυροβολεί σε υπαίθριο χώρο με όπλο που μοιάζει με καραμπίνα, ενώ λίγο αργότερα ποζάρει με το ίδιο όπλο σε υπνοδωμάτιο σπιτιού.

Το «Eθvos της Kυριακής» αποκαλύπτει επίσης ότι ο «νούμερο 2» του Πυρήνα Nίκαιας προέβαινε σε παράνομες πράξεις και αποτελούσε πελάτη σπείρας ναρκεμπόρων που διακινούσε κοκαΐνη από τη Λατινική Αμερική. 

Ο Γιώργος-Χρήστος Tσακανίκας έχει καταγραφεί στους διαλόγου που συνοδεύουν τη δικογραφία της υπόθεσης για το διεθνές δίκτυο εισαγωγής 120 κιλών «καθαρής» κοκαΐνης στη χώρα μας. Τουλάχιστον 7 γραμμάρια κόκας έχει αγοράσει από τη σπείρα σε διάστημα μόλις δύο μηνών. 


Επιβεβαιώνοντας τις καταθέσεις προστατευόμενων μαρτύρων κατά της Xρυσής Αυγής που κάνουν λόγο για «καλούς αλλοδαπούς», μόνο όταν εκείνοι συνεργάζονται με τα μέλη της οργάνωσης, ο Tσακανίκας αγόραζε το σκληρό ναρκωτικό από Αλβανό εμπλεκόμενο στην υπόθεση που έχει ήδη συλληφθεί, τον οποίον μάλιστα «δεξιωνόταν» και στο σπίτι του…

Επί έναν χρόνο, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., που είχαν ζητήσει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, είχαν καταφέρει να «παγιδεύσουν» τα τηλέφωνα των μελών του κυκλώματος. 

Ανάμεσα στους «πελάτες» που είχαν καταγραφεί να επικοινωνούν μαζί τους ήταν και ο Τσακανίκας Γεώργιος-Χρήστος, γνωστό στέλεχος της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια.


Κατάθεση-φωτιά

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα από τα πρωτοπαλίκαρα του Γ. Πατέλη, του «πυρηνάρχη» Νίκαιας, που ανήκε στο πενταμελές συμβούλιο της τοπικής οργάνωσης και ήταν μέλος του Τάγματος Εφόδου. Επίσης, τον Τσακανίκα «καίει» με την κατάθεσή του και ο Γιώργος Δήμου που το βράδυ της 17ης Σεπτεμβρίου 2013 καταγράφηκε να έχει επικοινωνία με τους πρωταγωνιστές της δολοφονίας Φύσσα. Αναφερόμενος στον 24χρονο ως «Τσανίκα», είχε περιγράψει πρακτικές εκφοβισμού σε βάρος του προκειμένου να κρατήσει το στόμα του κλειστό.

«Ηρθε με ένα αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε μια αδύνατη ξανθιά κοπέλα. Κατέβηκε από το αυτοκίνητο και μου είπε “έλα λίγο να μιλήσουμε” και συνέχισε “δώσε το τηλέφωνό σου”. Του το έδωσα αμέσως διότι ήταν αγριεμένος και μάλιστα, όπως τον θυμήθηκα, ήταν ένα από τα άτομα της ομάδας με τα στρατιωτικά ρούχα. 

Το τηλέφωνο το κράτησε η κοπέλα. Υστερα συνέχισε “άκου να δεις, Δήμου, είσαι ο μόνος που πήρες τηλέφωνο τον Ρουπακιά, θα πεις ότι ήσουν τυχαία στο Κερατσίνι εκείνο το βράδυ και είδες φασαρία και πήρες τηλέφωνο τον Ρουπακιά και του είπες “έλα γιατί γίνεται φασαρία”. 

Ακου να δεις, πιο καλά να πας φυλακή εσύ, παρά να πιάσουν τον Πυρήνα της Νίκαιας. Αν δεν πεις αυτά που σου λέω, να ξέρεις ότι θα σε κάνουμε να υποφέρεις μέχρι να σε σκοτώσουμε. Στο λέω να το καταλάβεις καλά, τους προδότες εμείς τους σκοτώνουμε, το κατάλαβες; Μην τυχόν πας στην Αστυνομία να πεις ότι σε απείλησα γιατί θα το μάθω αμέσως”», κατέθεσε ο απόστρατος.

Συνεχίζοντας, ισχυρίστηκε ότι «τρεις συνεχόμενες ημέρες δεχόμουν τηλεφωνήματα και αναπάντητες κλήσεις από τον αριθμό που με είχε καλέσει ο Τσανίκας, περίπου τέσσερις φορές την ημέρα, και μάλιστα όχι μόνο από έναν συγκεκριμένο αριθμό, αλλά από διαφορετικούς». Για να αποφύγει τα χειρότερα, ο Γιώργος Δήμου κοιμόταν σε παγκάκια στην Αθήνα και στον Πειραιά…

Ο Τσακανίκας ψώνιζε «σουβλακια» και «εισιτήρια»

ΠΛΟΥΣΙΟ είναι και το υλικό που αφορά τον Τσακανίκα στις απομαγνητοφωνήσεις των διαλόγων της Αντιτρομοκρατικής τον Σεπτέμβριο του 2013. 

Ανάμεσα στις συνομιλίες που συμμετέχει ο Τσακανίκας «ξεχωρίζουν» αυτές που έχει με τον Γιώργο Πατέλη, στις οποίες φαίνεται να καταρρέει, αλλά και αυτή που ο Tσακανίκας εμφανίζεται ως το κατάλληλο πρόσωπο για να στήσει τη σκευωρία ότι ο χρυσαυγίτης δολοφόνος Γιώργος Ρουπακιάς ανήκει στο… ΚΚΕ.

 «Τίποτα θα πω τον Τσακανίκα να ψάξει μήπως (σ.σ.: ο Ρουπακιάς) συνομιλούσε με το ΚΚΕ, μήπως ήταν ξένος πράκτορας και να το ρίξουμε εκεί, ρε παιδάκι μου», σημειώνεται στον σχετικό διάλογο.


Τακτικός πελάτης

Το όνομα του Τσακανίκα φιγουράρει ξανά ανάμεσα στους καταγεγραμμένους πελάτες του κυκλώματος της κοκαΐνης που εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Οργανωμένου Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ. και το Τμήμα Ναρκωτικών του ΣΔΟΕ. 

Όπως σημειώνεται στη δικογραφία, «Ο Γιώργος-Χρήστος Tσακανίκας…, χρήστης του υπ’ αριθμό 697271… κινητού τηλεφώνου, κατά το χρονικό διάστημα από 2/4/2013 έωε 31/6/2013 προμηθεύτηκε κοκαΐνη συνολικής ποσότητας τουλάχιστον 7 γραμμαρίων». Πιο αναλυτικά, ο Τσακανίκας και τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης στις μεταξύ τους επικοινωνίες περιέγραφαν την κοκαΐνη, μεταξύ άλλων, με τις κωδικές ονομασίες «σουβλάκι» και «εισιτήριο». 

Ο Τσακανίκας αγόραζε το ναρκωτικό από τον Αλβανό έμπορο Ντίνι Αρτάν, με τον οποίο συναντήθηκαν δύο φορές, στις 4/5 και στις 20/4 στο σπίτι του Τσακανίκα.

Φαίνεται πως ο χρυσαυγίτης, που ανήκε σε Τάγμα Εφόδου κατά των μεταναστών, δεν είχε πρόβλημα με τον Αλβανό όταν εκείνος τον προμήθευε κόκα… 

Ο 24χρovoς χρυσαυγίτης φέρεται να… ψώνιζε «εισιτήρια» και «σουβλάκια» -όπως, σύμφωνα με τις Αρχές, ήταν η κωδική ονομασία της κοκαΐνης- από ομάδα του πολυδαίδαλου κυκλώματος που διακινούσε ναρκωτικά κυρίως στον Πειραιά και περιοχές της νοτιοανατολικής Aττικής. Πρόκειται για μία από τις τρεις εγκληματικές οργανώσεις που -κατά τη Δικαιοσύνη- προμήθευε το δίκτυο εισαγωγήs ναρκωτικών. 

Το προβεβλημένο τοπικό στέλεχος του μορφώματος, που φωτογραφιζόταν με τον Νίκο Μιχαλολιάκο, τον Ηλία Κασιδιάρη και αποτελούσε «αγαπημένο» παιδί του Γιάννη Λαγού, είχε από τις 2 Απριλίου έως τις 31 Ιουνίου του 2013 επικοινωνίες με μέλος του κυκλώματος, προκειμένου να προμηθευτεί κοκαΐνη. 

Αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι του κοριού της ΕΛ.ΑΣ. για τις αγοραπωλησίες ναρκωτικών του χρυσαυγίτη. Ν.Α.: Πού είσαι εσύ; Σπίτι; Tσακανίκας: Ναι. Ν.Α.: Α, ωραία. Σε κάνα μισάωρο είναι καλά; Tσακανίκας: Ναι μωρέ, ναι. Ν.Α.: Εντάξει ε; Τσακανίκας: Ελα, έλα, έγινε. Ν.Α.: Να σου πω… Τι να σου παραγγείλω; Τσακανίκας: Ε, το κλασικό. Ν.Α.: Εντάξει, έγινε φίλε. Ενα εισιτήριο, έγινε……

πηγή

 

Ναρκοεμπόριο, "εφοπλιστική οικογένεια" και άθλια "στρατευμένη δημοσιογραφία"


Του Γ. Γ.

Υπόδειγμα «στρατευμένης δημοσιογραφίας» - στα συμφέροντα του εργοδότη του φυσικά- είναι το κείμενο του Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου και το οποίο ανακαλύπτει σκευωρίες σε βάρος του αφεντικού του, εκδότη – εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη σχετικά με την τροπή που έχει πάρει η υπόθεση του ναρκοπλοίου NOOR 1.

Δεν θα είχα καμιά διάθεση να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο δημοσιογράφο που σύμφωνα με τα λεγόμενα της Ζ. Κωνσταντοπούλου από ιδρυτικό μέλος  της «Πλεύσης Ελευθερίας», «με ευθύνη και αρμοδιότητα στον τομέα της επικοινωνίας», «ξεπούλησε την δημοσιογραφική του ανεξαρτησία», επιλέγοντας να σιτίζεται από τα ταμεία ενός ολιγάρχη. 

Στο παρελθόν υπήρξε ανάρτησή μας στην οποία ο συντάκτης της αναρωτιόταν πώς γίνεται ο Λ. Χαραλαμπόπουλος να συνεργάζεται με έναν πλουτοκράτη που στο παρελθόν χαρακτήριζε  «έλληνα Μπερλουσκόνι» και την εμπλοκή του στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, καθώς και την συμμετοχή του στην ΠΑΕ Ολυμπιακός την απέδιδε σε μεθοδεύσεις  που αποσκοπούσαν στην εξυπηρέτηση επιχειρηματικών του συμφερόντων. Σ’ αυτή την περίπτωση είχα γράψει τις απόψεις μου.  

Αν τώρα επανέρχομαι σ’ αυτό τον τύπο είναι γιατί θεωρώ κατάπτυστη την κατακλείδα του άρθρου του, στο οποίο προσπαθεί να βγάλει «πεντακαθαρίδη» τον εργοδότη του, παραλληλίζοντας την περίπτωση του με τις δυο αστυνομικο-δικαστικές σκευωρίες που αντιμετωπίζουν Θεοφίλου και Ηριάννα.Δεν θα μπούμε επίσης σ’ όλο αυτό το σκηνικό και τις πολιτικές διαστάσεις που έχει πάρει και για τα καθεστηκυία ΜΜΕ δεσπόζει στην επικαιρότητα. 
Εδώ το ρεπορτάζ από την zougla και εδώ από την tvxs

Δικές μας περασμένες αναρτήσεις


Της Αλέκας Ζορμπαλά


 NOOR 1 - το Καράβι από την Περσία *


2,1 τόννοι ηρωίνης υψηλής καθαρότητας, 8 "τυχαίες" δολοφονίες μαρτύρων, κατηγορουμένων και άλλων εμπλεκομένων ατόμων, "παραιτήσεις" Προέδρου του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, προσπάθειες "μετακίνησης" Λιμενικών!

Εφοπλιστές, ποδοσφαιρικοί παράγοντες, επιχειρηματίες της νύχτας εμπλεκόμενοι, με τον α ή β τρόπο σε μια υπόθεση, που αφορά την μεγαλύτερη κατάσχεση ηρωίνης στην Ευρώπη, σε μια υπόθεση που "θάβεται" πανταχόθεν

33 κατηγορούμενοι, μεταξύ των οποίων ο μάγειρας (!!!!) του πλοίου και η καθαρίστρια της βίλας (!!!!) στη Φιλοθέη, όπου βρέθηκε μεγάλο μέρος της ηρωϊνης..

Λέτε να καταδικασθούν αυτοί ως οι μόνοι ένοχοι;;;

Διαβάστε επίσης:

Η Χρυσή Αυγή και οι δύο τόνοι ηρωίνης


Οταν είχε εκδοθεί η δικαστική απόφαση αναφέραμε μεταξύ άλλων σε ανάρτησή μας


Ακαταμάχητη η επιχειρηματολογία που παρουσιάζει στις δικαστικές αίθουσες το πνευματικό παιδί του Αλ. Λυκουρέζου -σ.σ ο Σάκης Κεχαγιόγλου- κάτι που είδαμε και στην υπόθεση του «NOOR ONE». Ο εφοπλιστής που έχει στην κατοχή του το πλοίο που μετέφερε 2,1 τόνους ηρωίνης κρίθηκε αθώος, όπως συνέβη και με όλα τα μέλη του πληρώματος, κανείς δεν καταδικάστηκε σαν αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης και κάποιες ποινές που υπήρξαν ήταν για να τηρηθούν τα προσχήματα.
Αναμενόμενη και η δήλωση που έκανε μετά την δικαστική απόφαση και ο κ. Σάκης: «Δεν θριαμβολογώ για την αθώωση των τριών εντολέων μου, γιατί, όταν αποδίδεται δικαιοσύνη, οι πανηγυρισμοί περιττεύουν. Οφείλω όμως να εκφράσω την ικανοποίησή μου για την ομόφωνη αθώωσή τους, μετά από δύο χρόνια άδικων διωγμών, ταλαιπωρίας και διασυρμού». 
Και έχει απόλυτο δίκιο να εκφράζεται με αυτό τον τρόπο αφού και ο ίδιος βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα αντιμετωπίζοντας παρόμοιες καταστάσεις άδικων διωγμών και διασυρμού. 
Ευτυχώς και στην δική του περίπτωση η δικαστική πλάνη και οι αβάσιμες κατηγορίες που του επέφεραν πρωτόδικα φυλάκιση έξι ετών -όταν βρέθηκε να κατηγορείται για χρηματισμό δικαστών στο γνωστό παραδικαστικό κύκλωμα- κατέπεσαν στο Εφετείο. 
Οι δικαστές βρισκόμενοι μπροστά στην εμπεριστατωμένη επιχειρηματολογία του ότι δεν χρημάτισε την ανακρίτρια Τόνια Ηλία για να αντιμετωπίσει με σκανδαλώδη ευνοϊκό τρόπο τους πελάτες του, αλλά της χορήγησε προσωπικό δάνειο, -ασήμαντη λεπτομέρεια ότι δεν είχε να παρουσιάσει κανένα αποδεικτικό στοιχείο- απάλλαξαν τον Σ.Κ. απ' την βαριά ατιμωτική ποινή που του είχε επιβληθεί.

Ολοκληρώνοντας την ανάρτησή μας θεωρούμε σκόπιμο να παραθέσουμε ένα απόσπασμα από κείμενο που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα «ΑΠΑΤΡΙΣ». 
Γράφτηκε με αφορμή τα όσα συνέβησαν πρόσφατα στο Μενίδι και απ' αυτή διαπιστώνουμε για μια ακόμα φορά ότι η «εφοπλιστική οικογένεια» είναι ότι πιο αισχρό, βρόμικο και εγκληματικό έχει να επιδείξει η ελληνική πλουτοκρατία.


 Η πρέζα και η διακίνηση της στο Μενίδι και αλλού αποτελεί ένα εντατικό κοινωνικό πρόβλημα το οποίο, και αυτό, δεν χρεώνεται στην ανυπαρξία κράτους στην περιοχή αλλά ακριβώς στην ίδια του την ύπαρξη και πιο συγκεκριμένα σε ένα από τα πιο μαύρα κομμάτια του ελληνικού βαθέως κράτους.

Οι τσιγγάνοι του Μενιδίου είναι απλά οι μεσάζοντες σε μια τεράστια επιχείρηση με αμύθητα κέρδη την οποία διαχειρίζονται οι ίδιοι άνθρωποι που κατέχουν τεράστιο μερίδιο της οικονομικής (φυσικά όχι μόνο) εξουσίας.Οι περιπτώσεις Μαρινάκη/Γιανουσσάκη του Noor1 που μετέφερε 2 τόνους πρέζα ή του επίσης μεγαλοεφοπλιστή Αγγελόπουλου, το 2004, με 5,5 κιλά κοκαΐνη είναι μόνο κάποιες υποθέσεις που έγινα ευρέως γνωστές.

Ενδεικτικά: Το 1998 οι εφοπλιστές Χαικάλης και Γατελούζος συνελήφθησαν με 4,5 τόνους κοκαίνης μετά από συνεργασία ελλήνων και αμερικάνων μπάτσων.

Το 2000 ο εφοπλιστής Λαιμός συνελήφθη, στη Βενεζουέλα, για μεταφορά 8,5 τόνων κοκαίνης αλλά την γλίτωσε αφού πρόλαβαν και ξεφόρτωσαν το εμπόρευμα στη θάλασσα.

Το 2001, το πλοίο «Σατούρν», ελληνικών συμφερόντων, ξεφόρτωσε στις Αζόρες 1.300 κιλά κοκαΐνης και 200 κιλά στην Πρέβεζα – το δεύτερο τμήμα του φορτίου ήταν αμοιβή του πληρώματος για τη μεταφορά της κοκαΐνης.

Τον Μάιο του 2002, ο γαλλικός στόλος άνοιξε πυρ εναντίον του ελληνικού πλοίου «Γουίνερ», ιδιοκτησίας Κοτσορέ και Σεϊντή (ιδιοκτήτες ναυτιλιακών επιχειρήσεων), όταν αρνήθηκε να σταματήσει για έλεγχο – το πλοίο είχε φορτώσει 2,5 κοκαΐνη από μικρά αλιευτικά 200 μίλια ανοιχτά της Κούβας.

 πηγήΤΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ 
Μ Α Λ Α Κ Α 
ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ;

     Επί κυβέρνησης Ν.Δ. (Κ. Καραμανλή) και υπουργού δικαιοσύνης Γιώργου Σταμάτη, η ακτοφυλακή Κερκύρας καταλαμβάνει στα ελληνικά χωρικά ύδατα ένα γιοτ φορτωμένο με δύο τόννους κοκαίνης, Συνήγορος υπεράσπισης των πρεζεμπόρων ο γιος του ίδιου του υπουργού δικαιοσύνης, Δημήτρης Γ. Σταμάτης! 
Στο μεταξύ, ένα μεγάλο φορτηγό σκάφος γεμάτο με χασίσι καταλαμβάνεται ανοιχτά της Ρόδου και αποδεικνύεται ότι μέρος της πλοιοκτησίας ανήκε στον Κωνσταντίνο Καραμανλή (...εθνάρχη) και στον τότε πρόεδρο της Κύπρου. Η υπόθεση "πνίγεται" και καμία δικαστική εξέλιξη δε φάνηκε στον ειδησεογραφικό "ορίζοντα"!

     Επί κυβέρνησης ΠΑ.ΣΟ.Κ. και υπουργού δικαιοσύνης Στάθη Αλεξανδρή, ένα φορτηγό σκάφος γεμάτο χασίς καταλαμβάνεται από την ακτοφυλακή στα ελληνικά χωρικά ύδατα, νότια της Κρήτης. Συνήγορος υπεράσπισης των πρεζεμπόρων ο γιος του ίδιου του υπουργού δικαιοσύνης, Βασίλης Αλεξανδρής!

Ο Τάκης Μιχαλόλιας ή Μιχαλολιάκος

     Ο δικηγόρος με το ..."πειραγμένο" επώνυμο μπορεί να μη διετέλεσε ποτέ αδελφός ...πρωθυπουργού αλλά ήδη πρόλαβε να αφιερωθεί ψυχή τε και σώματι στην υπεράσπιση κορυφαίων εγκληματιών με τεράστια οικονομική επιφάνεια υπερασπίζοντας ταυτόχρονα και τον αδελφό του ως αρχηγό εγκληματικής οργάνωσης. 

Κοσκωτάς και Τάκης Μιχαλόλιας

     Ο Τάκης Μιχαλόλιας ("Μιχαλολιάκος" το κανονικό επώνυμό του) αδελφός του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, με επιλεκτικότατη υπερασπιστική "συνείδηση" προτίμησε να συνηγορεί υπέρ του Σαλιαρέλη, του Κοσκωτά, του Εφραίμ, του Χριστοφοράκου της Siemens, του Γρηγόρη Μιχαλόπουλου, υπέρ κάθε μεγαλοκαρχαρία ληστή πάντα με το  ...αζημίωτο!

Ο Τάκης Μιχαλόλιας με τον Γρηγόρη Μιχαλόπουλο
που καταδικάστηκε για πλαστογραφία σε βαθμό κακουργήματος,
για απόπειρα εκβιασμού και για εκβίαση κατ' εξακολούθηση 

   Ο Τάκης Μιχαλόλιας ασφαλώς δε παρέλειψε να συνηγορήσει και υπέρ του Γιάννη Σμπώκου, στελέχους του ΠΑΣΟΚ και πρώην βουλευτή, για την υπόθεση διακίνησης μαύρου πολιτικού χρήματος από εξοπλιστικά προγράμματα!

Ο υπερασπιστής μεγαλοκαρχαριών Τάκης Μιχαλόλιας

     Κοινός παρονομαστής όλων των υποθέσεων που αναλαμβάνει ο Τάκης Μιχαλόλιας είναι η ΚΑΤΑΔΙΚΗ των πελατών του, αφού ο ίδιος χαρακτηρίζεται από το λόμπυ των δικαστών ως "μαύρο πρόβατο" αφού τις αμοιβές του τις κρατά για τη τσέπη του και δε φαίνεται διόλου "γενναιόδωρος" προκειμένου να "αγοράσει" το ..."δίκιο" του πελάτη του. Όμως αυτό δε το συνειδητοποιούν οι πελάτες του και συνεχίζουν να κάνουν περατζάδα στο γραφείο του [Ναύαρχου Νοταρά 35 Αθήνα, Τ.Κ. 10683 , Τηλ.: 210-8224922] πιστεύοντας ότι "το κάτι τις παραπάνω" πιθανώς να φέρει αποτέλεσμα.

Το "Noor1"    Αλλά όλα τα παραπάνω για τον Τάκη Μιχαλόλια θα ήταν απλά "πταίσματα" αν δεν υπήρχε στη μέση και η ανάμειξή του στην υπεράσπιση των μεγάλων πρεζεμπόρων του σκάφους "Noor1" που καταλήφθηκε με δύο τόννους ηρωίνης και που ο αδελφός του αρχηγού της Χρυσής Αυγής τσακίστηκε να "αγκαλιάσει" με ...όλες τις υψηλές νομικές του ...δυνάμεις!    Την ίδια στιγμή που ο μεγαλύτερος αδελφός της "οικογένειας" υποστράτηγος Γιάννης Μιχαλολιάκος υπηρέτησε στο πλέον νευαραλγικό πόστο του μεταπολιτευτικού καθεστώτος ως σύνδεσμος Β' Γραφείου Γ.Ε.Σ. και Ε.Υ.Π. (!!), ο επίδοξος ...πρωθυπουργός και τρίτος των αδελφών ...Ντάλτον, αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος (αυτός με τα ...καθαρά χέρια!) συνεταιριζόμενος με τη συμβία του Ελένη Ζαρούλια συνεκμεταλλεύονται οίκο ημιπαραμονής στη Λιοσίων κι ενώ αρχικά ο ..."καθαροχέρης" αρνείται κάθε σχέση με την "επιχείρηση" τα αποδεικτικά έγγραφα δημοσιοποιούνται και, φρονίμως πράττων, ο αρχηγός ...σφυρίζει κλέφτικα.     Κι ενώ η "αγία οικογένεια" των Μιχαλολιάκων ευημερεί στις πλάτες των ηλιθίων οπαδών και ο "καθαροχέρης" Νίκος Μιχαλολιάκος καταδικάζει την "οικογενειοκρατία" ένα τραγικό διάγραμμα εμφανίζεται στο διαδίκτυο με ονόματα και στοιχεία για τις πραγματικές του προθέσεις που κάθε άλλο παρά "αντι-οικογενειοκρατικές" δείχνουν. 

     
     Τα "ζώα" όμως, οι οπαδοί, παραμένουν "ζώα" και συνεχίζουν να αβαντάρουν τη Χρυσή Αυγή χωρίς να αναλογίζονται το βίο και τη πολιτεία και των τριών αδελφών Μιχαλολιάκων (κατά ...κόσμον "Ντάλτον") που συνεχίζουν ακάθεκτοι τη κούρσα για ίδιο όφελος χωρίς κανένα "ιερό και όσιο".


     Αυτά τα "ζώα" που εξακολουθούσαν να τυλίγουν με την ελληνική σημαία (που υποτίθεται ότι σέβονται...) τα ρόπαλα που νόμιζαν ότι θα μπορούσαν να χρησιμοποιούν ανεξέλεγκτα ενάντια σε όποιον δε τους άρεσε και που τώρα φαίνεται ότι τα έβαλαν εκεί που τους γλυκαίνει. 


     Αυτά τα "ζώα" που κατάφεραν να φωτογραφηθούν ευκαιριακά παριστάνοντας τα αντράκια ενώ όλοι ξέρουμε ότι φοράνε κυλοτάκια ροζουλιά χωρίς περιεχόμενο.


     Αυτά τα "ζώα" με τα μπυροκοίλια και τις σκοτεινές καταβολές που ξαφνικά εμφανίστηκαν στο χορό μιας τρελής μάσας για να παραμερίσουν ιδεολόγους που κάποτε αγωνιστήκαμε με τη προσδοκία ενός εθνικιστικού κινήματος.


     Αυτά τα "ζώα" που στιγματίστηκαν ισόβια για πάρτη ενός καραγκιόζη που τον πιάσανε με 83.100 ευρώ στο πορτοφόλι ενώ αυτοί σπρώχνουν πρέζα για να βγάλουν τη δόση τους.


     Αυτά τα "ζώα" που κατάντησαν ζητωχειροκροτητές ενός ψυχανώμαλου που αντί για το Δαφνί σέρνεται στα έδρανα της Βουλής.

     
Ο Ρουπακιάς 

     Αυτά τα "ζώα" που αντί να προσληφθούν στις πάμπολλες θέσεις εργασίας του "κόμματος" παραμερίστηκαν από τον "αρχηγό" που προτίμησε κουμμουνιστές Ρουπακιάδες με τα γνωστά αποτελέσματα.   Αυτά τα "ζώα" που ξεπούλησαν και το αίμα των παιδιών τους ξεχνώντας τα όσα γράφανε στα φέισμπουκ για μια θεσούλα ευρωλιγούρη στις Βρυξέλες.


     Αυτά τα "ζώα" που ακούνε το καιροσκόπο άλλοτε αριστερό και όψιμο χρυσαυγίτη Νότις και χαίρονται τον άλλοτε πουστροφάγο Νίκο Μιχαλολιάκο να σφιχτοχαιρετιέται με το Ψινάκη όταν δε σκύβει μπροστά στη Ντόρα.


    Αυτά τα "ζώα" που ακόμα να καταλάβουν ότι είναι απλά νούμερα exit pols, χρήσιμοι ηλίθιοι μιας κούρσας των Μιχαλολιάκων προς το βόλεμα (γιατί εξουσία δε θα γίνει ποτέ) μέσα στο άλλοτε και σημερινό πρεζεμπόριο που η δημοκρατία και το σύστημα αβαντάρει από το 1945 σ'  αυτό το τόπο που οι Εφιάλτες ζητούν ατιμώρητοι ψήφους.

     Τι δε καταλαβαίνεις, λοιπόν, μαλάκα χρυσαυγίτη;  
Ε.Κ.Το κείμενο διατηρήθηκε όπως μας το έστειλε αναγνώστης του ιστολογίου μας 
με μόνη παρέμβαση στα εισαγωγικά που βάλαμε στη λέξη "ζώα" 
αφού τα ζώα είναι ιδιαίτερα σεβαστά σαν αθώες υπάρξεις
 και φιλικά προς όλους τους ανθρώπους. Εκ της Σ.Ο.


ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

3 σχόλια:

 1. ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΡΝΕΙΑ = ΧΡΗΜΑ = ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ..
  ΝΟΥΣ + ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ + Η ΑΓΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ + ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ...
  ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΟΠΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ !

  ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ

  ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ .

  ΛΙΓΟΙ ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ......................

  ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ..........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Α Σ Ι Α------Α Σ Ι Α Τ Ι Σ Μ Ο Σ . Αυτα τα δυο τα
  βλεπει ο Παρθενωνας και ραγιζει και τσακιζεται και αλλαζει χρωματα ....Αριστειδη ...Μιλτιαδη...Σοφοκλη ......Αισχυλε.........Θεσπιεις.............. ........Πλαταιεις.........Σπαρτιατες ....................Κρητες............ .......Μακεδονες........φιλιππε........Παρμενιωνα.............που εισαστε ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. https://www.youtube.com/watch?v=ii82I1IzFRY

  Cell Phone Carriers Do NOT Want You To See This! - Cell Towers Exposed!

  ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ.
  ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ ΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΥΨΗΣΥΧΝΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΥΡΓΩΝ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ.
  ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΗΘΙΚΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΤΙΣ ΟΠΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΗ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ; ΠΟΤΕ ΠΡΙΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΥΛΙΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΝΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ