Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017

Μήνυμα Τσίπρα προς ομοφυλόφιλους: Να είστε περήφανοι γι' αυτό που είστε


"Την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας δεν επιδιώξαμε μονάχα για να αντιμετωπίσουμε τις παθογένειες που μας έφεραν στην πρωτοφανή κρίση των τελευταίων ετών. 

Στόχος μας να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε τις ζωές όλων των πολιτών, και στα 'μικρά', στα καθημερινά. 

Να είναι η Ελλάδα μια σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα -σε όλα".

«Ομόφυλα ζευγάρια περπατάνε μαζί στο δρόμο γιατί νιώθουν πως είναι πια αποδεκτοί και αποδεκτές, πως έχουν περάσει από το σκοτάδι στο φως και δεν θα δεχτούν να γυρίσουν ποτέ πίσω. 

Οι θεσμικές αλλαγές δημιουργούν μακροπρόθεσμα και κοινωνική νοοτροπία. 

Και έπειτα απ' τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου αυτό θα είναι ακόμη πιο έντονο. 

Και ξέρετε, αυτές είναι μεταρρυθμίσεις που ήρθαν για να μείνουν. 

Δεν μπορούν να ανατραπούν».


Τι λές βρε πολιτική λούγκρα;;;
Δηλαδή, όσοι είναι ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, πρέπει να ντρεπόμαστε, που είμαστε straight;;;

ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΛΟΥΓΚΡΑ;

ΤΙ ΛΕΣ ΜΑΡΙ ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΤΩΝ ΟΒΡΙΩΝ;;;

ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ ΟΘΩΜΑΝΟΛΑΓΝΕ...;;;

ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ ΚΑΙ ΛΕΣΒΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ;;;;;;;;;;

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ.
ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΖΩΟ ΤΡΑΒΕΣΤΙ;;;

ΑΗ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ  ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΙ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΣΕ... ΦΥΣΙΚΟ.

ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΝΟΜΟΙ ΣΑΣ, ΘΑ ΚΑΤΑΠΕΣΟΥΝ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΘΑΦΤΟΥΝ ΣΤΑ ΕΓΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΜΑΖΙ Μ' ΕΣΑΣ.


Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΝΗΣΑ ΚΑΙ ΑΝΑΘΡΕΨΑ ΔΥΟ ΑΝΤΡΑΚΛΕΣ.

 
Μήνυμα Τσίπρα προς ομοφυλόφιλους: Να είστε περήφανοι γι' αυτό που είστε

 

Με αφορμή το νομοσχέδιο για τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας του φύλου, αναφέρει: «Ομόφυλα ζευγάρια περπατάνε μαζί στο δρόμο, γιατί νιώθουν πως είναι πια αποδεκτοί και αποδεκτές, πως έχουν περάσει από το σκοτάδι στο φως και δεν θα δεχτούν να γυρίσουν ποτέ πίσω. Και ξέρετε, αυτές είναι μεταρρυθμίσεις που ήρθαν για να μείνουν»

«Τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν είναι πολυτέλεια για τον καιρό της κρίσης», δηλώνει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του στο περιοδικό 'antivirus magazine' που κυκλοφορεί σήμερα, με το εξώφυλλο του αφιερωμένο στον Αλέξη Τσίπρα.

«Η προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ενώ φαντάζει ως πολυτέλεια την εποχή της κρίσης, όχι μόνο δεν είναι πολυτέλεια, αλλά είναι εκ των ουκ άνευ. 


Τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν είναι πολυτέλεια για τον καιρό της κρίσης», τονίζει και αναφέρεται στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας του φύλου, που βρίσκεται σε διαβούλευση, μετά την ψήφιση του νόμου για το Σύμφωνο Συμβίωσης, λέγοντας: 

«Ομόφυλα ζευγάρια περπατάνε μαζί στο δρόμο γιατί νιώθουν πως είναι πια αποδεκτοί και αποδεκτές, πως έχουν περάσει από το σκοτάδι στο φως και δεν θα δεχτούν να γυρίσουν ποτέ πίσω. Οι θεσμικές αλλαγές δημιουργούν μακροπρόθεσμα και κοινωνική νοοτροπία. Και έπειτα απ' τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου αυτό θα είναι ακόμη πιο έντονο. Και ξέρετε, αυτές είναι μεταρρυθμίσεις που ήρθαν για να μείνουν. Δεν μπορούν να ανατραπούν».
«Θεωρώ τον εαυτό μου και φιλοδοξώ, από τη θέση του πρωθυπουργού, να είμαι υπερασπιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην πατρίδα μου. Των ατομικών ελευθεριών και των κοινωνικών δικαιωμάτων που είτε δεν έχουν εκπληρωθεί ακόμα πλήρως είτε αμφισβητούνται εκ νέου. Κατ' αυτή την έννοια, να υπερασπίζομαι τα δικαιώματα της νέας μητέρας, του επισφαλώς εργαζόμενου, του τρανς παιδιού, των ηλικιωμένων, των προσφύγων», συνεχίζει ο πρωθυπουργός.

Σε ερώτηση ποιο είναι το μήνυμα του προς τη ΛΟΑΤΚΙ (Λεσβιακά, Ομοφυλόφιλα, Αμφισεξουαλικά, Τρανσεξουαλικά, Κουήρ, Ίντερσεξ άτομα) απαντά ως εξής: 

«Να είστε υπερήφανοι και υπερήφανες γι' αυτό που είστε. Και να στέλνετε παντού, με επιμονή κι αποφασιστικότητα, το μήνυμα πως η αγάπη είναι αγάπη, ανεξάρτητα από το φύλο, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, τη φυλετική καταγωγή, τις θρησκευτικές ή φιλοσοφικές πεποιθήσεις. 

Και να καλείτε διαρκώς ολόκληρη την ελληνική κοινωνία να στηρίζει την προσπάθεια των ανθρώπων, που είναι δίπλα μας, να μην κρύβονται και να μην ντρέπονται για τις επιλογές τους. 

Έτσι, μπορεί να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι κι η κοινωνία μας πιο αληθινή και πιο ανθρώπινη».


Νομοσχέδιο για το Σύμφωνο Συμβίωσης

Στην ερώτηση πόσο δύσκολο ήταν να περάσει η κυβέρνηση το νομοσχέδιο για το Σύμφωνο Συμβίωσης, ο Αλ. Τσίπρας απάντησε ότι «αποδείχθηκε ότι η κοινωνία είναι πάρα πολύ πιο μπροστά, απ' όσο εμείς πιστεύουμε». 


Και παρατήρησε: «Στο ελληνικό Κοινοβούλιο διαμορφώθηκε μια προοδευτική πλειοψηφία που διέτρεξε οριζόντια τα περισσότερα κόμματα και αντανακλά την πρόοδο που έχει κάνει ολόκληρη η κοινωνία μας. Και, ασφαλώς, πώς με μια νομοθετική ρύθμιση αλλάζουμε τις ζωές τόσων ανθρώπων. 

Γιατί, την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας δεν επιδιώξαμε μονάχα για να αντιμετωπίσουμε τις παθογένειες που μας έφεραν στην πρωτοφανή κρίση των τελευταίων ετών. Στόχος μας να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε τις ζωές όλων των πολιτών, και στα 'μικρά', στα καθημερινά. Να είναι η Ελλάδα μια σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα -σε όλα, όχι μόνο στο νόμισμα".
Στην ερώτηση γιατί Σύμφωνο Συμβίωσης και όχι πολιτικός γάμος, όπως και στην ερώτηση για το ζήτημα της παιδοθεσίας ο πρωθυπουργός απαντά ότι η κυβέρνηση επιλέγει ένα βήμα κάθε φορά, χωρίς κινήσεις εντυπωσιασμού, βεβιασμένες και απροετοίμαστες, διότι αν κάνει κάποιος πολλά βήματα μαζί υπάρχει και ο κίνδυνος να "μπουρδουκλωθεί" και να πέσει. "Οι «γάμοι της Τήλου» άνοιξαν δρόμους, λέει ο πρωθυπουργός με αναφορά στον αείμνηστο δήμαρχο Τήλου Τάσο Αλιφέρη.

Νομοσχέδιο για τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου

Με το νομοσχέδιο για τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου που κατέθεσε για διαβούλευση η κυβέρνηση κάνει πράξη ένα πάγιο αίτημα της ΛΟΑΤΚΙ (Λεσβιακά, Ομοφυλόφιλα, Αμφισεξουαλικά, Τρανσεξουαλικά, Κουήρ, Ίντερσεξ άτομα) κοινότητας και κυρίως των τρανς ατόμων, υπογραμμίζει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξή του, στο περιοδικό 'antivirus magazine'.

«Με το νομοσχέδιο αυτό, δίνουμε τη δυνατότητα στους συνανθρώπους μας, που δεν αισθάνονται άνετα με το φύλο που τους αποδόθηκε κατά τη γέννησή τους, να προχωρήσουν σε διόρθωση φύλου, με ελαχιστοποίηση των γραφειοκρατικών διαδικασιών χωρίς καμία επιβεβλημένη ιατρική επέμβαση ή ψυχιατρική εξέταση», τονίζει ο πρωθυπουργός και προσθέτει: 


«Όσα άτομα, επίσης, το επιθυμούν θα έχουν τη δυνατότητα να αλλάζουν το αναγραφόμενο φύλο στην ταυτότητά τους, μέσω της εκούσιας δικαιοδοσίας. Είναι μία διαδικασία πάρα πολύ διακριτική, εχέμυθη και γρήγορη, και αφορά κάθε Έλληνα πολίτη που θέλει να μεταβάλει κάποιο στοιχείο της ταυτότητάς του, χωρίς να μπορεί ο δικαστής να θέτει κανένα επιπλέον κριτήριο. 

Πιστεύω ότι είναι ένα σημαντικό όσο και στοιχειώδες βήμα εκσυγχρονισμού αλλά και εμβάθυνσης της ισότητας όλων των πολιτών. 

Ευθυγραμμιζόμαστε έτσι, με την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και τη Διεθνή Χάρτα των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. Το ερώτημα, βέβαια, είναι γιατί ευθυγραμμιζόμαστε με τόσο μεγάλη καθυστέρηση».
Ερωτηθείς για το νόμο για το Σύμφωνο Συμβίωσης και το νομοσχέδιο για τη νομική αναγνώριση του φύλου, σημειώνει χαρακτηριστικά:


 «Δεν τα χρωστούσαμε μόνο στη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα. Τα χρωστούσαμε στους εαυτούς μας, στις ιδέες και στους αγώνες μας για ισότητα και δικαιοσύνη. 

Και θα έλεγα χρωστούσε η ελληνική πολιτεία και μια συγνώμη στους χιλιάδες πολίτες της, που αντιμετώπιζε για χρόνια άνισα και σε πολλές περιπτώσεις απάνθρωπα. 

Για αυτό, άλλωστε, ζήτησα και δημοσίως συγνώμη εκ μέρους της ελληνικής Πολιτείας στη Βουλή, τη μέρα της ψήφισης του συμφώνου. 

Με τη κοινότητά σας θέλουμε να έχουμε μια σχέση ειλικρινή. 
Όχι πελατειακή. 
Να δίνουμε μάχες μαζί απέναντι στο συντηρητισμό και τις προκαταλήψεις, αλλά και να δεχόμαστε τη κριτική σας όταν πρέπει ή να διαφωνούμε ανοιχτά, όταν έχουμε άλλη άποψη».
 

Συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ

Σχετικά με τη συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ σημειώνει πως «σε θέματα με ιδεολογική βαρύτητα υπάρχουν διαφορές, αλλά υπάρχει κι ανεκτικότητα απέναντι στις ξεχωριστές μας ταυτότητες», υπενθυμίζοντας ότι στην περίπτωση του Συμφώνου Συμβίωσης διαπιστώθηκε ότι κάποιοι βουλευτές των ΑΝΕΛ υπερψήφισαν.

Διαχωρισμός Κράτους - Εκκλησίας

Σε ερώτηση γιατί δεν έχει γίνει ακόμη ο διαχωρισμός του Κράτους από την Εκκλησία ο πρωθυπουργός απαντά ως εξής: «Ορισμένες φορές έχει σημασία η χρήση των όρων. Μπορούμε να μιλάμε για το ίδιο ακριβώς πράγμα με όρους που πληγώνουν και με όρους που μπορούν να γίνουν κατανοητοί κι αποδεχτοί. Εγώ, λοιπόν, όταν μιλώ με τον Αρχιεπίσκοπο χρησιμοποιώ των όρο "Διακριτοί ρόλοι εκκλησίας- κράτους", και νομίζω συνεννοούμαστε. 


Ο σχετικός διάλογος, άλλωστε, έχει ήδη ξεκινήσει με πρωτοβουλία μας και με τη σύσταση της Επιτροπής Διαλόγου για τη Συνταγματική Αναθεώρηση. Αυτό που εμείς θέλουμε είναι να μην περιοριστεί μόνο εντός της Βουλής η κουβέντα αυτή και ξεκινήσαμε ευρεία διαβούλευση, ανοιχτή σε κάθε πολίτη και κοινωνικό φορέα».

 
Τι είναι το Antivirus magazine 

Το Antivirus magazine είναι ένα περιοδικό που απευθύνεται στην LGBTQ κοινότητα (δηλαδή ΛΟΑΤΚΙ -Λεσβιακά, Ομοφυλόφιλα, Αμφισεξουαλικά, Τρανσεξουαλικά, Κουήρ άτομα). 


Στην ιστοσελίδα του αναφέρει: «Ήταν το 2003 όταν πήραμε την απόφαση να δημιουργήσουμε ένα περιοδικό που θα απευθύνεται στην LGBTQ κοινότητα της χώρας μας, δίνοντάς της τη δυνατότητα να ενημερωθεί για θέματα που την απασχολούν. 

Παράλληλα, θέλαμε να δώσουμε ένα βήμα σ΄όλα εκείνα τα άτομα που πολύ συχνά αποκλείονταν από τα mainstream μέσα, λόγω κοινωνικού ρατσισμού».

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

18 σχόλια:

 1. Αν βγουν τα παιδάκια του λούγκρες θα λέει τα ίδια;;;
  Από πότε προοδευτισμός σημαίνει το παρά φύσιν;;;
  Όλα πάνε να τα ανατρέψουν, μα θα ανατραπούν σύντομα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δωδεκανησία μου, να είσαι σίγουρη, πως καρφάκι δεν θα του καίγεται, αν τα παιδάκια του βγουν λούγκρες.
   Τον θεωρώ δε τόσο διεστραμμένο και αυτόν και τους άλλους που έχει γύρω του, ώστε να είναι ικανοί, ακόμα και για να πηδάνε τα παιδιά τους.

   Διαγραφή
 2. Είναι περήφανοι πουστηδες!!!

  Η μαννατ του ξερρ;;;;
  Ότι τουν τναζι του κουραμπιέ;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Χα, χα, χα, χα... εξαιρετικη αναρτηση!

   Να'σαι καλα 'ανωνυμε' 11¨47 μμ μου εφιαξες την ημερα.

   Θανος Κ

   Διαγραφή
 3. οι αιγυπτιοι τους οβριους τους λενε γιδογαμηδες,αυτος ο σαπιος και οσοι ειναι, το εχουν στο αιμα τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αν προσέξετε τα οπίσθια τού άξελ, θα δείτε ότι παραπέμπουν σε αδελφάρα.
  Βουτυρομπεμπές, σκέτος!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. http://www.pentapostagma.gr/2017/06/%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%ac-%ce%ad%cf%81%cf%87%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b1-%ce%bf%ce%ba%cf%84%ce%ac%cf%87%cf%81%ce%bf.html

  Γονείς προαγωγοί ή και βιαστές τών παιδιών τους τα ντύνουν τραβεστί απο μικρά και τα προωθούν σε ανώμαλους και παιδεραστές γιά να τούς φέρνουν λεφτά ή από σαδισμό και μόνο τα εκμαυλίζουν.
  Δείτε το βίντεο και αποφασίστε άν ένα τέτοιο θέαμα θα σάς έκανε υπερήφανους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. http://www.periodista.gr/the-media/article/51094/nea-kuriakatiki-filosyriza-efimerida-sta-periptera-poios-tin-bgazei-ti-lene-oi-echthroi


  το τσιπριστάν εκδράμει στα μμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 7. ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΑΛΑΚΑ...ΑΝ ΕΣΥ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΥΓΚΡΟΝΟΜΟΥΣ ΣΟΥ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΔΥΟ ΥΠΕΡΟΧΑ Φ Υ Σ Ι Ο Λ Ο Γ Ι Κ Α ΠΑΙΔΙΑ.....ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΚΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΙΧΑΜΕΝΕ....ΣΟΥΛΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Είμαι υπερήφανος που είμαι άντρας.
  Είμαι υπερήφανος που δεν είμαι λούγκρα.
  Είμαι υπερήφανος που είμαι Χρυσαυγίτης
  Γιατί είναι το μόνο κόμμα που δεν έχει κανένα πουσταριό στις τάξεις του.
  Γιάννης Σάμιος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Για το γεγονός ότι δεν είσαι πούστης,εύγε σου. Μπορεί να καμώνεσαι για το χρυσαυγίτης και ότι δεν έχουν κανέναν πούστη στο κόμμα ( και που το ξέρεις; Μαζί τους κοιμάσαι; ) αλλά μαλάκας είσαι οπωσδήποτε....!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ναι ρε μαζί κοιμόμαστε, μαζί τρώμε, μαζί αγωνιζόμαστε για την Ελλάδα για το έθνος για την θρησκεία και για μια σωστή οικογένεια, αν εσύ θέλεις κάτι διαφορετικό οι λούγκρες σε περιμένουν.
   Γιάννης Σάμιος

   Διαγραφή
  2. τραβα λοιπων να ρωτησεις τα τραβελια της καθε πιατσας να σου πουν ποσοι χρυσαυγητες πανε για να τους πηδανε οι τραβεστι.απο πιτσιρικαδες μεχρι και εξηνταρηδες πανε χρυσαυγητες.πριν πεταξεις την μαλακια ρωτα και μια τραβεστι.την μερα ανδρακλες και την νυχτα μπαρμπι.το οτι φορανε σωβρακα αυτο δεν σημαινει οτι δεν τα κατεβαζουν κι ολας;

   Διαγραφή
  3. Δεν μπορώ να συνεχίσω θα με κατεβάσεις στο επίπεδό σου και θα με κερδίσεις λόγο εμπειρίας.
   Γιάννης Σάμιος

   Διαγραφή
 10. Εγω τουλαχιστον δεν περιμενα κατι καλυτερο η' διαφορετικο απο τον 'νεανια' που, η γραβατα μεν τον ενοχλει, οχι ομως και αυτοι που εχουν κανει τα οπισθια τους κεντρο διερχομενων!

  Και για να λεμε τα πραγματα οπως ειναι, μην νομιζετε οτι ο Κουλης θα ελεγε κατι διαφορετικο για το συγκεκριμενο θεμα... Ειναι η "γραμμη" της ΝΤΠ να δικαιολογησει, να ενθαρυνει και να συμπεριλαβει καθε ειδους ανωμαλια και παρεκτροπη απο την φυσικη ταξη πραγματων.

  Η "γραμμη" αυτη ερχεται εξωθεν, απο γνωστα "κεντρα" διαφωτισης (γι'αυτο και αναφερεται στο οτι θελει την Ελλαδα μια συγχρονη ευρωπαικη χωρα!..)

  Δλδ οποιος λεει τον "πουστη" πουστη ειναι αναχρονιστικος και δεν ανηκει στην ευρωπαικη κουλτουρα!

  .........................

  Αφου λοιπον ο Αλεξης μας λεει οτι οι κιναιδοι πρεπει να ειναι 'περηφανοι' για την ιδιοτητα τους αυτη, καλο θα ειναι, ολοι οι 'περηφανοι' που ανηκουν στο κομμα του, να βγουν ανοιχτα και να μας πληροφορησουν για την περηφανεια τους.

  Ετσι, για να ξερει κι ο κοσμακης τι ψηφιζει βρε αδελφε!

  Θανος Κ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Τώρα δεν θα λέμε "τα παλληκαρια της φακής" αλλά θα λέμε
  "τα παλληκάρια της ψ#$%ς"... και θα είναι περήφανοι γι'αυτό..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Ρε τον πουστη ! Ποσο πουστης ειναι αυτος ο μεγα κανιβαλος ; Ρε τουρκοεβραιε αυτοι που σε ψηφισαν κανιβαλοι ειναι η σαν κι εσενα ; Ρε μεγα ανωμαλε στην ψυχη στο σωμα δεν σου φτανη που εισαι ενα σκοτωμενο ον, σκοτωνεις ολο το κοσμο και ειδικα τα παιδια !; Φτου σου ρε κα θαρμα εξαφανη σου προδοτη του συμπατος ! Οι ηλιθιοι σε εχουμε και προθυποργο ! Φτου μας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. κυριοι, κυριοι σας παρακαλω, σας παρακαλω πολυ,μα τι πραματα ειναι αυτα που λετε!δεν μπορει κανεις να εκφρασει τον εαυτο του οπως επιθυμει¨,εδω θα αναγνωρισετε το ενα σκελος της μιας και μοναδικης και ανυπερβλητου νεας ταξης πραγματων,αφυλοι, εμφυλοι,αμφιφιλοι,καταφιλοι,υπερφιλοι πλαγιοφιλοι,ανωφιλοι,κατωφιλοι,ανωτερας πνευματικοτητας,υψηλων δονησεων,οτι θα δειτε,ειναι εφαμιλλο της πολιτικης ζωης του τοπου,ζητω οι διεστραμμενοι,ζητω οι ψοφισαντες νεοταξιτες ,ζητω οι πατσαβουρες του σιωνισμου,φερτε και αλλα ξυπναμε καλλιτερα,γεια σου αρτινοοβριε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ