Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017

ΤΗΣ ΕΥΠ …ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ


Προσπαθούν το κουκούλωμα της εξόντωσης Καραμανλή…

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”
egerssi@otenet.gr
www.egerssi.gr

Στο χθεσινό μου άρθρο με τίτλο: «Η “Πυθία” και το …“Μαντείο” της Κατεχάκη – Η “παράγκα” του Ρουμπάτη σε δράση…», είχα κάνει εκτενή αναφορά στην έκδοση της αθωωτικής απόφασης με ψήφους 4 προς 1, για τους ελεγχόμενους από την τακτική δικαιοσύνη υπαλλήλους της ΕΥΠ, τον Συριζαίο σήμερα, προερχόμενο από το βαθύ ΠΑΣΟΚ, συνδικαλιστή Θεόδωρο Σπατιώτη και την Αγγελική Πατελάκη που κατηγορούνταν για το βαρύτατο, κακουργηματικού χαρακτήρα αδίκημα, της παραβίασης μυστικών της πολιτείας – κατασκοπία και τους έχει επιβληθεί με ομόφωνη απόφαση ανακριτού και εισαγγελέα το μέτρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. 


Οι οποίοι κατηγορούνται, ότι έδιναν στον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλη Καρχιμάκη, ο οποίος κατηγορείται για την ηθική αυτουργία στην παραπάνω ενέργειά τους, τα άκρως απόρρητα ενημερωτικά δελτία της υπηρεσίας προς τον τότε πρωθυπουργό κ. Κώστα Καραμανλή. Δηλαδή, ο κ. Καρχιμάκης και άρα ο Γιώργος Παπανδρέου που τότε ήταν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ήξερε τα πάντα πριν τα μάθει ο Πρωθυπουργός της χώρας!

Επίσης, έγραφα για τα μέλη αυτής της Επιτροπής και το “πολιτικό ιστορικό” τους!

Έγραφα, και για τον μειοψηφήσαντα Σπύρο Νάννο, ο οποίος είναι επιχειρησιακός υπάλληλος, ένα από τα πιο καταρτισμένα και αξιόλογα στελέχη της υπηρεσίας με μακρόχρονη θητεία στο εξωτερικό που διετέλεσε επί τριετία (2012 – 2015) προϊστάμενος της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας της ΕΥΠ…

Απέκρυψαν ουσιώδεις μάρτυρες…

 

Αυτός, που τελικά είχε το σθένος να αντιδράσει και τελικά να μειοψηφήσει προτείνοντας την διενέργεια συμπληρωματικής και ενδελεχούς έρευνας – σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ μας – καθότι το πόρισμα ήταν ελλιπέστατο! 

Έθεσε πολλά ζητήματα και ερωτηματικά τόσο επί της διαδικασίας όσο και επί της ουσίας της υπόθεσης. Ανέφερε, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ότι διαπιστώνει πως δεν κλήθηκαν από τον διεξάγοντα την ΕΔΕ, υπάλληλο κ. Κώστα Ζαφειρόπουλο, βασικοί μάρτυρες της υπόθεσης, όπως ο πρώην προϊστάμενος στην κατασκοπία κ. Κώστας Αγγελάκης που ήταν και εκ των πρωταγωνιστών στο περίφημο γεύμα που παρέθεσαν οι τότε Πασόκοι συνδικαλιστές στον Μιχάλη Καρχιμάκη, οι τότε διοικούντες την υπηρεσία επί κυβερνήσεως Καραμανλή, η διευθύντρια της διεύθυνσης που υπηρετούσε, η κ. Πατελάκη και υπάλληλοι που υπηρετούσαν μαζί με την κ. Πατελάκη στο ίδιο γραφείο και που σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, υπάρχει κατάθεση στην ΕΔΕ που αναφέρει ότι στο γραφείο της είχαν πάρει μυρωδιά το τι συνέβαινε… 

Γιατί λοιπόν, δεν τους κάλεσαν όλους αυτούς αλλά και όλους όσους συμμετείχαν στο γεύμα στο “Πρυτανείο” του Κολωνακίου;;

Επίσης, γιατί δεν ελήφθη υπόψη η ομολογία που περιλαμβάνεται στο ηχητικό ντοκουμέντο;; Και άλλα πολλά… 

Ακούστηκαν πολλά όπως και το τι ξέρεις εσύ από νομικά;; 

Φανταζόμαστε πολλά περισσότερα, από τους τεχνικούς που συμμετείχαν στο όργανο αλλά αυτά δεν θα τα κρίνουμε εμείς. 

Επίσης, από το ρεπορτάζ μας προκύπτει ότι ο διεξάγων την περιβόητη ΕΔΕ κ. Κώστας Ζαφειρόπουλος είναι “συντοπίτης” -από την ίδια γειτονιά – και φίλος του Σπατιώτη, που πρόσφατα είχε εκλεγεί στο πειθαρχικό συμβούλιο με τη στήριξη της ομάδας Σπατιώτη, όταν κατέλαβε την εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ, με την πίεση πάλι της ομάδας Σπατιώτη τον αναβάθμισαν σε υποδιευθυντή και τώρα του έβγαλαν μετάθεση, έπειτα από επιθυμία του στον τόπο συμφερόντων του αμέσως μετά την έκδοση του πορίσματος!

Θα αντέξει η Δικαιοσύνη;;

 

Επίσης, καλά γνωρίζοντες τα της Κατεχάκη, λένε ότι πριν από καιρό ο Ζαφειρόπουλος είχε συλληφθεί στην πύλη της υπηρεσίας σε ξαφνικό έλεγχο να έχει επάνω του “στικάκι” με απόρρητα έγγραφα αλλά και πάλι, λένε, με παρέμβαση Σπατιώτη η υπόθεση κουκουλώθηκε… Αληθεύουν τα παραπάνω πολύ σοβαρά;;;

Εάν αληθεύουν αυτά, λόγοι  τουλάχιστον ευθιξίας με βάση την Αρχή Αμεροληψίας επέβαλαν και σε αυτόν, πάντα κατά την δική μας εκτίμηση, την μη συμμετοχή του στην συγκεκριμένη διαδικασία… Θα έπρεπε να μην είχε αναλάβει αυτός την έρευνα γι αυτήν την τόσο σημαντική υπόθεση… 

Και το όργανο που πήρε αυτή την τόσο βεβιασμένη απόφαση θα έπρεπε να είχε δεχτεί την πρόταση που έπεσε στο τραπέζι της επεισοδιακής συνεδρίασης να διατάξει συμπληρωτική ανάκριση… 

Έχουμε επίσης την πληροφορία, πως πρόσφατα ο Σπατιώτης αιτήθηκε στην εισαγγελία την άρση του μέτρου της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και ο εισαγγελέας αρνήθηκε να ικανοποιήσει το αίτημά του… Αυτό και μόνο λέει πολλά αν και δεν πρέπει να βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα με αυτά που συμβαίνουν στην χώρα μας τα τελευταία χρόνια και τις ωμές παρεμβάσεις της εκτελεστικής εξουσίας στην δικαστική… 

Φαινόμενο που το τελευταίο διάστημα είναι σε έξαρση… Η περίπτωση Καμμένου και η κάλυψη που του παρέχει το Μαξίμου είναι το καλύτερο και πιο πρόσφατο παράδειγμα. Αλλά αυτό δεν θα έπρεπε να το συνεκτιμήσουν οι τέσσερις του πειθαρχικού συμβουλίου της ΕΥΠ;;

Γιατί πήραν αυτήν την απόφαση, τόσο πρόχειρα και τόσο βιαστικά;;

Θα μπορούσαμε να σκεφτούμε πολλά αν δεν διαβάζαμε την αποκάλυψη που έκανε η εφημερίδα “Δημοκρατική” της Ρόδου, με τίτλο: «Ξεκαθάρισε η πρωτάκουστη υπόθεση εξοντώσεως του Κ. Καραμανλή», το Σάββατο 18/6/2017, την επομένη των δικών μας αποκαλύψεων και αναφέρεται στη μια εκ των σημαντικότερων υποθέσεων που απασχόλησε το Πανελλήνιο και αφορά τις υποκλοπές 2004 και του σχεδίου εξόντωσης του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, το 2008, δηλαδή τον ογκώδη φάκελο «σχέδιο Πυθία»!

Προσπαθούν το κουκούλωμα της εξόντωσης Καραμανλή…


H εκτίμησή μας είναι, ότι τα τέσσερα μέλη της Επιτροπής, βιάστηκαν προκαταλαμβάνοντας την απόφαση του δικαστικού συμβουλίου… Ίσως να νομίζουν ότι οι δικαστές επηρεάζονται από τέτοιες αποφάσεις δοτών οργάνων της εκτελεστικής εξουσίας… Ίσως να πιστεύουν ή να τους έχουν αφήσει κάποιοι να το πιστεύουν, ότι οι δικαστές χρειάζονται κάποια “βοήθεια” στο να χρειαστεί να κουκουλωθεί αυτή η σκοτεινή υπόθεση, που ίσως είναι το μεγαλύτερο πολιτικό σκάνδαλο που έσκασε στην χώρα από την μεταπολίτευση και μετά.

Πολλά μπορεί να προσάψει κάποιος στον Κώστα Καραμανλή, ιδίως ο υπογράφων που θεωρεί τον πολιτικό του χώρο το ίδιο ζημιογόνο με τους άλλους πολιτικούς χώρους για την Πατρίδα, αλλά ουδείς μπορεί να του προσάψει κάτι για τον πατριωτισμό του. Αντέδρασε – έστω ελαφρώς – στο προδοτικό σχέδιο Ανάν, συμφωνώντας με τον αείμνηστο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Τάσο Παπαδόπουλο, αντέδρασε στην ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ στην Σύνοδο του Βουκουρεστίου, έκανε ανοίγματα τόσο προς τη Ρωσία του Πούτιν στα ενεργειακά και άλλα ζητήματα όπως το σύστημα GIS της ΕΥΠ για την επιτήρηση των συνόρων μας, αλλά και εμπορικά ανοίγματα προς την Κίνα.

Γι αυτό και του έστησαν τις υποκλοπές, γι΄ αυτό και έγιναν προσπάθειες αποσταθεροποίησης της κυβέρνησής του με τις φονικές πυρκαγιές, με τα Δεκεμβριανά και με την σκανδαλολογία από συγκεκριμένα συστημικά δημοσιογραφικά κέντρα και “έγκριτους” δημοσιογράφους, γι΄ αυτό και το σχέδιο  “Πυθία” για την πολιτική και φυσική εξόντωσή του.

Όλα αυτά βέβαια, αναφέρονται στο πόρισμα που συνέταξε έπειτα από μακροχρόνια έρευνα ο ακέραιος λειτουργός της δικαιοσύνης, ο ανακριτής κ. Δημήτριος Φούκας. Όμως, δεν θα πρέπει να παραβλέψουμε και τις προσπάθειες συγκεκριμένων κύκλων, προκειμένου να θάψουν την υπόθεση! Δηλαδή, με άλλα λόγια, αυτή η υπόθεση πρέπει να κλείσει, όπως …αναφέρει και ο Γιώργος Τράγκας στο περιοδικό του και οι οποίες δεν διαψεύστηκαν.

Επίσης, δεν μπορεί κάποιος να μην λάβει υπόψη του και τα όσα αναφέρει ο μαχητικός ελληνο-αμερικανός δημοσιογράφος Ιωάννης Κουντούρης στην ανάρτησή του με τίτλο: «Απαίτησε από τον Τσίπρα να βάλει μια και καλή ΤΕΡΜΑ στην έρευνα της υπόθεσης “Πυθία” ο…Μπάρακ Ομπάμα!…»!!


ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

8 σχόλια:

 1. Οι κουραμπιεδες εναντιον στους κεφτεδες , ρε δουλεμα που μας κανουν μας περνουν για super αληθιους !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΑΣ , ΝΑΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΑΛΜΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ...ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΗ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝ ΓΡΑΦΩ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Εσάς κυρία Σουφλή δεν πρέπει να σας εξέπληξαν όλα αυτά... Εσείς και κάποιοι λίγοι ακόμα τα έχετε πει εδώ και καιρό... Τα είχατε προβλέψει..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Όχι, δεν με εξέπληξε τίποτα απ' αυτά...
   Η ανάρτηση έγινε, για να πληροφορείται όποιος θέλει να μάθει...

   Διαγραφή
 4. κ.ΑΠοστόλου ο Καραμανλης χρεοκόπησε την Ελλάδα. ΠΡέπει να παει φυλακή. Ειναι η μεγαλύτερη λουμπίνα όλων των εποχών. Να το αποδεχθείς. Πεστο και στο αφεντικό σου που είναι υπάλληλος του Λατση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΣΙΧΑΜΑ
   ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

   Διαγραφή
 5. Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΜΠΑΖΟΚΟΥΡΑΔΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ...


  ΑΡΑ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ...

  Υ.Γ. ΤΟΝ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ" ΤΟΥ ΑΣ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΕΡΙΣΣΕΨΕΙ, ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σ' όλο σου το σχόλιο, μέχρι και στο μισό υστερόγραφό σου, προσωπικά θα συμφωνήσω απόλυτα...
   Το υπόλοιπο, τι το ήθελες, σ' ένα blog που από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του, μπινελικώνει το κάθαρμα αυτό;
   Για τον Καραμάν Αλή, εύχομαι τα χειρότερα...υπάρχουν όμως κάποιοι ΄ ΕΝΤΙΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΠ, ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ και που δυστυχώς λόγω της θέσης τους, βρέθηκαν κυνηγημένοι από τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ (Παπανδρέου, Καρχιμάκηδες, Χρυσοχοϊδηδες κλπ).
   Αυτός είναι και ο λόγος που αναρτώ τα θέματα της ΠΥΘΙΑΣ.
   Κατανοητή;
   Κατανοητή.

   Διαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ