Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017

"Είτε ζήσω είτε ... μου συμβεί ... κάτι, ΕΣΕΙΣ κάνετε ότι πρέπει. Ότι οφείλετε. Ότι χρωστάτε ο καθένας σας στην Πατρίδα και στην Πολιτεία."
Συμπατριώτες, σηκώστε κεφάλι, μη φοβάστε και ζητείστε πίσω την Πατρίδα και την Ζωή σας !

Πόπη καλημέρα. 

Αν δεν σου έγινε ευκρινές, μετά από την τελευταία ανάρτηση, έχετε, έχει ΟΛΟΣ ο Ελληνισμός, ΣΤΟΙΧΕΙΑ για τις ... μισθοδοσίες της Attica και για το τι συνέβαινε στο ... μαγαζί αυτό. 


Όπως έχετε και με το : https://gkanellakis.blogspot.gr/2017/04/attica-bank-oik-eis-sdoe-kivernisi-tsmede.html
Και θα αποκτήστε κι άλλα. Πολλά άλλα, για πααααάρα πολλά εκ/ρια euro !

Είτε ζήσω είτε ... μου συμβεί ... κάτι, ΕΣΕΙΣ κάνετε ότι πρέπει. 
Ότι οφείλετε. 
Ότι χρωστάτε ο καθένας σας στην Πατρίδα και στην Πολιτεία.

Και κάτι ακόμη  αν και στο έχω ξαναπεί: Ακόμη και έμφραγμα να πάθω τώρα, θα σας δώσουν άλλοι, όσα πρέπει να έχετε.

Καλημέρες και μη μου ξαναπείς πως παίρνεις κουράγιο από εμέ. 
Εσύ, όπως και άλλοι, μη μου το ξαναπείτε. 

Κάνω ότι οφείλω σε ένα Θαλασσί - Λευκό "Πανί" και ότι οφείλω έναντι των επομένων γενεών μιας και ο καθένας μας είναι απλώς περαστικός από ΕΔΩ και οφείλει να αφήσει τον Τόπο καθαρό στους επόμενους !

Γιώργος


Αυτά, μου είπε ο Γιώργος Κανελλάκης, σε μια πρόσφατη επικοινωνία μας... κι αυτόν τον ΕΛΛΗΝΑ, τον έχω στην ψυχή μου, γιατί τα έβαλε με θεριά...

Παράδειγμα προς μίμηση, για όποιους θέλουν να λέγονται ΑΝΘΡΩΠΟΙ και ΕΛΛΗΝΕΣ.

Θαρρώ πως είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ, να συμβάλλουμε με κάθε τρόπο στον ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ, διαδίδοντας τις καθημερινές μάχες του.
 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Φορολογικά έγγραφα Γ.Θ.Κ.-2- 

Κάνε την αντιπαράθεση Συμπατριώτη μεταξύ εκκαθαριστικού και ποσών από το βιβλιάριο 

 

Στο όνομα του Δημοσίου Συμφέροντος και του Δικαίου αναρτάται και κοινοποιείται το κατωτέρω.
 
Χειμαζόμενε Έλληνα Συμπολίτη, συμπατριώτη, συναγωνιστή, Εργοδότη των Ταμείων, κάνε την αντιπαράθεση των συνολικών ποσών στο εκκαθαριστικό της πρώτης φωτογραφίας και του αθροίσματος των 15ήμερων μισθοδοσιών στις επόμενες φωτογραφίες, δηλαδή όπου υπάρχει κωδικός (στην στήλη : ταυτότητα πράξης) : 068Ζ999. 
Ο εν λόγω κωδικός (068Ζ999) αντιστοιχεί στην μισθοδοσία των υπαλλήλων της Attica bank.
Αν συμφωνήσεις τα επιμέρους ποσά, με το τελικό ετήσιο, πες το μου !
(με κλικ επάνω σε κάθε φωτογραφία, αυτή, γίνεται μεγάλη και ευκρινέστατη).
 •  εκκαθαριστικό έτους 2009
 • και της άθροισης των ποσών κατάθεσης του βιβλιαρίου κατάθεσης Μισθοδοσίας όπου στην πρώτη στήλη (ταυτότητα πράξης) αναφέρετε το : 068Ζ999 και αφορά "μισθοδοσία".
Επιστρέφω μιας και η αυτολεξεί ρήση -προς εμέ- από έναν ... συνδικαλιστή της Τράπεζας, η απόπειρα εκμαυλισμού μου, η απόπειρα εκβιασμού μου, : "και ποιος θα μιλήσει ρε μαλάκα, αφού και εσύ παίρνεις τέτοια ποσά", ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΠΟ ΕΠΑΝΩ ΜΟΥ !!!

Υπόμνημα : 
 1. ο κωδικός στη στήλη : "ταυτότητα πράξης"  : 068Ζ999 είναι ο κωδικός του Λογιστηρίου που έκανε τις μισθοδοσίες.
 2. Κάθε τέλος του μήνα ο λογαριασμός πιστωνόταν με την προκαταβολή του επομένου μηνός και κάθε μέσον του μήνα με την εκκαθάριση του προηγουμένου.
 3. Για τον κωδικό : 261Α022 κλπ, θα σου μιλήσω άμα τη επιστροφή μου. 
 4. Τα ανωτέρω, ΔΕΝ αφορούσαν μόνο εμένα ή έστω "κάποιους" αλλά σχεδόν το σύνολο του προσωπικού, εξαιρουμένων των ενοικιαζομένων υπαλλήλων και ελαχίστων με "ειδική σύμβαση". Τότε, το 2009, το προσωπικό ανερχόταν στα 1150 άτομα. 
 5. Η ανωτέρω περιγραφόμενη κατάσταση ΕΠΑΥΣΕ την 1-3-2017  και είχε ξεκινήσει περισσότερο από 20 έτη πριν. 
 6.  στην κάτω - κάτω φωτογραφία θα διαπιστώσετε πως το μεγαλύτερο ποσό το εισέπρατταν οι "εκπρόσωποι του ΣΥΤΑ" (ποιοι να ήσαν άραγε αυτοί ; ήσαν και άλλοι πέραν του προέδρου αυτού, του Αθανάσιου Σταθόπουλου ; )
Συμπατριώτες, σηκώστε κεφάλι, μη φοβάστε και ζητείστε πίσω την Πατρίδα και την Ζωή σας !

Δίδοντας το ελεύθερο ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ Πολίτη να ζητήσει το άνοιγμα των διαχρονικών λογαριασμών μου και αναμένοντας την κλήση μου από τις Αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές
________________________________
Γιώργος Θ. Κανελλάκης,
 Ξεκάθαρα πλέον
                 τηλ : 6977-913-924Απολυμένος από την Attica bank από την 18-1-2011, και αφού υπέστην  13 μεταθέσεις - αποσπάσεις - μετακινήσεις μέσα σε 15 μήνες, χωρίς καν να περάσω Πειθαρχικό Συμβούλιο. 
Και αυτά, αφού είχα εκφράσει ΕΓΓΡΑΦΩΣ τις χίλιες μύριες επιστολές για ... διάφορα, προς την τότε διοίκηση !

Συνεχίζεται με πάρα πολλά περισσότερα όπου έχουν διανεμηθεί - κατατεθεί ΠΛΗΡΩΣ ΌΠΟΥ πρέπει και ΟΠΩΣ προστάζει το Δημόσιο Συμφέρον και ο Νόμος).


(Η ανωτέρω ανάρτηση, μαζί με όσα περιγράφονται - κατατίθενται στο tag ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΛΕΟΝ και μαζί με όσα ακολουθήσουν, αποτελεί την παρακαταθήκη μου στην Κόρη μου Μαρία, μαζί με ένα τεράστιο και από ψυχής : Συγνώμη που δεν μπόρεσα περισσότερα).ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

1 σχόλιο:

 1. ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΧΕΡΙΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ..ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ..ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ..ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ..Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ..
  ΧΑΡΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ