Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017

Η “ΠΥΘΙΑ” ΚΑΙ ΤΟ …“ΜΑΝΤΕΙΟ” ΤΗΣ ΚΑΤΕΧΑΚΗ…Η “παράγκα” του Ρουμπάτη σε δράση…

Το Παπανδρεϊκό – Τσοχατζοπουλικό “σύστημα” του ΠΑΣΟΚ που παραδιοικεί αυτή την ταλαίπωρη υπηρεσία από το 2009 μέχρι και σήμερα, σε αγαστή συνεργασία με συγκεκριμένους “έγκριτους” δημοσιογράφους, που δήθεν ανήκουν στον λεγόμενο προοδευτικό αριστερό χώρο, το “σύστημα” όπως αποκάλυψε ο ιστότοπος “WikiLeaks” – αλλά κανείς δεν τόλμησε να ακουμπήσει ή έστω να το ελέγξει – είναι επιρρεπές στις διαρροές προς την αμερικάνικη πρεσβεία!

 Το “σύστημα” που έχει καταφέρει με φοβικά σύνδρομα και δημοσιογραφικό booling, όπως φαίνεται έχει απλώσει τα πλοκάμια του μέχρι και τα υψηλότερα σκαλοπάτια της ελληνικής δικαιοσύνης, έκανε πάλι το θαύμα του…

Κανενα ΣΥΣΤΗΜΑ δεν ευδοκιμεί, αν δεν έχει την σύμπραξη και την αμέριστη συμπαράσταση της γνωστής "ΠΟΡΝΗΣ".

Όταν αυτή η "ΠΟΡΝΗ", αθωώνει διωκώμενους για ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, και καταδικαζει ΑΘΩΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, τότε ο κάθε ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ  Ρουμπάτης θα στήνει ΠΑΡΑΓΚΕΣ. 


Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Ρουμπάτη, θα έρθει η ώρα, που τα αφεντικά σου θα σε αδειάσουν και τότε... θα ψάχνεις λαγούμι να κρυφθείς.

Τα όσα κάνατε εσύ και η παρέα σου,  σε ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, σαν την μακαρίτισσα ΕΥΓΕΝΙΑ ΛΕΒΟΓΙΑΝΝΗ και τον ΚΩΣΤΑ ΑΓΓΕΛΑΚΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΑ.
Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”
egerssi@otenet.gr
www.egerssi.gr

Είχαμε προβλέψει την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2016 στο άρθρο μου στην Ελεύθερη Ώρα: «Καρκινώματα αποδομούν την ΕΥΠ – Πάνε για κουκούλωμα την “Πυθία”», ότι κάποιοι στην Κατεχάκη απεργάζονταν σχέδια αποδόμησης και ακύρωσης του ανακριτικού και εισαγγελικού πορίσματος για την σκοτεινή υπόθεση “Πυθία” που τόσο έχει απασχολήσει με πρωτοσέλιδα, ειδικά αφιερώματα και ειδικές εκπομπές τα ελληνικά αλλά και τα ξένα ΜΜΕ.Το Παπανδρεϊκό – Τσοχατζοπουλικό “σύστημα” του ΠΑΣΟΚ που παραδιοικεί αυτή την ταλαίπωρη υπηρεσία από το 2009 μέχρι και σήμερα, σε αγαστή συνεργασία με συγκεκριμένους “έγκριτους” δημοσιογράφους, που δήθεν ανήκουν στον λεγόμενο προοδευτικό αριστερό χώρο, το “σύστημα” όπως αποκάλυψε ο ιστότοπος “WikiLeaks” – αλλά κανείς δεν τόλμησε να ακουμπήσει ή έστω να το ελέγξει – είναι επιρρεπές στις διαρροές προς την αμερικάνικη πρεσβεία! 

Το “σύστημα” που έχει καταφέρει με φοβικά σύνδρομα και δημοσιογραφικό booling, όπως φαίνεται έχει απλώσει τα πλοκάμια του μέχρι και τα υψηλότερα σκαλοπάτια της ελληνικής δικαιοσύνης, έκανε πάλι το θαύμα του…

Μια περίεργη απόφαση…

 

Όπως ακριβώς το είχαμε προβλέψει… Προχώρησε στην έκδοση αθωωτικής απόφασης για τους ελεγχόμενους από την τακτική δικαιοσύνη υπαλλήλους της ΕΥΠ, τον Συριζαίο σήμερα, προερχόμενο από το βαθύ ΠΑΣΟΚ, συνδικαλιστή Θεόδωρο Σπατιώτη και την Αγγελική Πατελάκη που κατηγορούνταν για το βαρύτατο, κακουργηματικού χαρακτήρα αδίκημα, της παραβίασης μυστικών της πολιτείας – κατασκοπία και τους έχει επιβληθεί με ομόφωνη απόφαση ανακριτού και εισαγγελέα το μέτρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. 

Οι οποίοι κατηγορούνται, ότι έδιναν στον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλη Καρχιμάκη, ο οποίος κατηγορείται για την ηθική αυτουργία στην παραπάνω ενέργειά τους, τα άκρως απόρρητα ενημερωτικά δελτία της υπηρεσίας προς τον τότε πρωθυπουργό κ. Κώστα Καραμανλή. 

Δηλαδή, ο κ. Καρχιμάκης και άρα ο Γιώργος Παπανδρέου που τότε ήταν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ήξερε τα πάντα πριν τα μάθει ο Πρωθυπουργός της χώρας! 

Και όλα αυτά όπως αποκαλύφθηκε με το πόρισμα του ανακριτή αλλά και όπως αποκαλύφθηκε στον Τύπο είναι αποδεδειγμένα τόσο με τις έγγραφες αναφορές και καταθέσεις της μακαρίτισσας υπαλλήλου της ΕΥΠ Ευγενίας Λεβογιάννη αλλά και άλλων στελεχών της υπηρεσίας όσο και με την ηχητική καταγραφή της Πατελάκη η οποία ομολογεί σε αυτήν το γεγονός της παράνομης παράδοσης εγγράφων της υπηρεσίας στον Καρχιμάκη…

 

Απόσπασμα της αναφοράς της Ευγενίας Λεβογιάννη…  


“Σε ότι αφορά τώρα το θέμα με τον Καρχιμάκη που προανέφερα, περί τα τέλη Νοεμβρίου – αρχές Δεκεμβρίου 2005 (δεν θυμάμαι επακριβώς) ο Μιχάλης Καρχιμάκης ζήτησε από τον πρόεδρο (Κώστα Αγγελάκη) να κανονίσει μία συνάντηση με συνδικαλιστές από την Υπηρεσία. 

Ο πρόεδρος κανόνισε ένα μεσημέρι, μετά τη δουλειά, για φαγητό στο «Πρυτανείο», στο Κολωνάκι. 

Απ΄ ότι θυμάμαι παρευρίσκοντο εκτός του προέδρου κι εμένα, ο Σπατιώτης και οι συνάδελφοι Μ. Σαλούστρος, Φ. Δαλαβάγκα, Γ. Πλευρίτης, Β. Γκίζος, Αγγ. Πατελάκη κα. 

Σε κάποια στιγμή ο Καρχιμάκης απευθυνόμενος προς την Αγγ. Πατελάκη της λέει “τι γίνεται, δεν μου έχετε φέρει τελευταία από εκείνα τα ωραία χαρτιά”… 

Τότε ο Κ. Αγγελάκης ρωτάει “τι χαρτιά;;” και η Αγγ. Πατελάκη απαντάει “να, του πηγαίνουμε με το Θόδωρο (Σπατιώτη), το Ενημερωτικό Δελτίο προς τον Πρωθυπουργό”. 

Τότε ο Κ. Αγγελάκης έξαλλος της λέει “τι κάνετε λέει, είστε καλά, τέρμα, κομμένο, δεν ξαναπάτε…”. 

Αντιδρώντας τότε ο Καρχιμάκης του λέει: “γιατί ρε … τι έγινε;;” και ο Κ. Αγγελάκης τους απαντά “ρε … είστε τρελοί, τι το περάσατε το «μαγαζί», ΙΚΑ; 
Αλλά και πέρα από αυτό αν σε ένα έλεγχο στην πύλη σας πιάσουν τότε πάτε όλοι χαμένοι… 
Τέρμα, εδώ σταματάει αυτό… Αγγελικούλα τ΄ ακούς, τέρμα…”. 

Η Αγγ. Πατελάκη λέει “εντάξει πρόεδρε” και ο Καρχιμάκης του λέει, του Κ. Αγγελάκη, “μα τα θέλει ο Πρόεδρος (ΓΑΠ.)”, και ο Κ. Αγγελάκης απαντά “να … κι εσύ κι αυτός, είπα τέρμα, τέρμα η κουβέντα γι αυτό…”. 

Μετά από αυτό ο Κ. Αγγελάκης ζήτησε από την τότε Διοίκηση της Υπηρεσίας την άμεση μετακίνηση της Αγγ. Πατελάκη σε άλλη Διεύθυνση και δεδομένου ότι και οι σχέσεις της Αγγ. Πατελάκη με την τότε προϊσταμένη της συνάδελφο Φ. Παλαιολόγου δεν ευρίσκοντο και στο καλύτερο επίπεδο! 

Η Αγγ. Πατελάκη μετακινήθηκε στη Β΄ Διεύθυνση! 

Κατά καιρούς και παρουσία μου ο Κ. Αγγελάκης ρώταγε την Αγγ. Πατελάκη αν διατηρεί επαφή με Καρχιμάκηδες κλπ, ενώ όταν συνέβησαν τα γνωστά γεγονότα κάλεσε την Αγγ. Πατελάκη και παρουσία μου και με τη συναίνεσή της, ζήτησε να γίνει μια καταγραφή των τότε γεγονότων, πράγμα που έγινε.”!

Τα μέλη της Επιτροπής, το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ…

Παρά ταύτα το αρμόδιο πειθαρχικό όργανο της υπηρεσίας έπειτα από δύο επεισοδιακές συνεδριάσεις, την Παρασκευή 16/6/2017 και την Δευτέρα 19/6/2017, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ μας, αθώωσε τους δύο υπαλλήλους με 4 ψήφους υπέρ και 1 κατά! 

Έσπευσαν μετά από μια πρόχειρη ΕΔΕ – που διήρκεσε μόνο λίγους μήνες, όταν η έρευνα στην τακτική δικαιοσύνη διήρκεσε πολλά χρόνια – και που το πόρισμά της, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ μας, δεν ήταν ξεκάθαρο αλλά άφηνε πολλές ερμηνείες, ήταν δηλαδή ένα πόρισμα ήξεις – αφίξεις… 

Έωλο που μπάζει από παντού…! Αυτό ακριβώς λέει το ρεπορτάζ μας!


Ας δούμε όμως πρώτα ποιοί συμμετείχαν σε αυτό το πειθαρχικό συμβούλιο και τι έγινε σε αυτό…


Πρόεδρος του Οργάνου εκ του νόμου, είναι ο Β΄ υποδιοικητής της υπηρεσίας, Ιωάννης Λιούκας, απόστρατος αξιωματικός της Αστυνομίας. 

Λέγεται, πως υπηρέτησε πιστά το σύστημα ΓΑΠ επί υπουργίας στο Δημόσιας Τάξης του γνωστού αδιάβαστου (ελέω Μνημονίου) και υπερεκτιμημένου Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του γνωστού στους κύκλους του ΠΑΣΟΚ και ως “Μιμίκου” αλλά και μπατζανάκη του Καρχιμάκη, κ. Χρ. Παπουτσή. Το πως τώρα, βρέθηκε σε αυτήν την θέση;; 

Όπως βρέθηκαν και τα χιλιάδες πρώην υψηλόβαθμα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που έχουν αλώσει τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνησή του. 

Τρανό παράδειγμα άλλωστε, και ο διοικητής της ΕΥΠ, ο “πολύς” κ. Ιωάννης Ρουμπάτης, που έχει διατελέσει κυβερνητικός εκπρόσωπος των πρώτων κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ επί Ανδρέα Παπανδρέου! 

Καθώς υπήρξε και ευρωβουλευτής του, εκπρόσωπος Τύπου στην πρεσβεία μας στην Ουάσινγκτον και πρώτο-σύμβουλος του Κοσκωτά! 

Και την περίοδο της διακυβέρνησης της χώρας από τον ΓΑΠ διατέλεσε – όπως αποκαλύφθηκε στον Τύπο χωρίς αυτό να έχει διαψευστεί – μέχρι λίγο διάστημα πριν τις εκλογές του 2012, ως μυστικοσύμβουλος των Χρυσοχοΐδη και Παπουτσή στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης, ενώ έχει προλογίσει και βιβλίο του τότε Α΄ υποδιοικητή της υπηρεσίας Φ. Παπαγεωργίου.  

Αλλά είπαμε, αυτό είναι το ΠΑΣΟΚ… Συγγνώμη, ο ΣΥΡΙΖΑ ήθελα να γράψω αλλά βλέπετε η κεκτημένη ταχύτητα γιατί τα πρόσωπα σε παραπλανούν…


Ας γυρίσουμε όμως στο πειθαρχικό όργανο που έκρινε την υπόθεση…


Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μας, συμμετέχουν ακόμα δύο διευθυντές που έχει διορίσει σε αυτό ο Ρουμπάτης, η διοικητική υπάλληλος κ. Αθηνά Βουδήμου και ο υπάλληλος πληροφορικής κ. Ανδρέας Λάδης για τη δράση του οποίου πολλά έχει αποκαλύψει το έγκυρο ειδησεογραφικό πρακτορείο “Greek American News Agency” για τα οποία όμως δεν θα ασχοληθούμε σήμερα, παρά μόνο να αναφέρουμε ότι ο Σπατιώτης όταν ανέλαβε την Ομοσπονδία των εργαζομένων στην ΕΥΠ ανέθεσε έργο σε εταιρεία που συνεργαζόταν η εταιρεία που είχε στήσει ο Λάδης… 

Λόγοι τουλάχιστον ευθιξίας βάσει της Αρχής Αμεροληψίας θα επέβαλαν, κατά την δική μας εκτίμηση, την μη συμμετοχή του στην συγκεκριμένη συνεδρίαση…


Επίσης, στο πειθαρχικό όργανο συμμετέχουν και δύο υπάλληλοι ως εκπρόσωποι των εργαζομένων. 

Ο τεχνικός κ. Βασίλης Μούρτος, που είναι και συνδικαλιστής και συμμετέχει στο πρωτοβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο που προεδρεύει ο Σπατιώτης και ανήκει στην συνδικαλιστική ομάδα του Σπατιώτη… Λόγοι τουλάχιστον ευθιξίας βάσει της Αρχής Αμεροληψίας, θα επέβαλαν και σε αυτόν, πάντα κατά την δική μας εκτίμηση, την μη συμμετοχή του στην συγκεκριμένη συνεδρίαση…

Ο μειοψηφήσας…

Και ο επιχειρησιακός υπάλληλος κ. Σπύρος Νάννος, ένα από τα πιο καταρτισμένα και αξιόλογα στελέχη της υπηρεσίας με μακρόχρονη θητεία στο εξωτερικό που διετέλεσε επί τριετία (2012 – 2015) προϊστάμενος της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας της ΕΥΠ…


Αύριο η συνέχεια των αποκαλύψεων….
ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

4 σχόλια:

 1. Αυτη η ταινια της φιναλε μπουχ esa , ''πυθια'' , τελικα θα προβληθει ολο το τρειορο της η''θα βλεπουμε μονιμως τα διαφημιστικα της''επικαιρα'' .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. διορθωση ..τρειωρο

   Διαγραφή
  2. μηπος τροίορο;

   Διαγραφή
  3. την πουτάνα μου, με έφαγε το αλτσχάιμερ...

   Διαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ