Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017

Καθώς ο Πούτιν γίνεται ένας από τους ισχυρότερους παίκτες του κόσμου, η εβραϊκή του σύνδεση αποκαλύπτεται
Το 2014, ο Πούτιν ήταν ένας από τους λίγους πολιτικούς ηγέτες που υποστήριξαν την Ισραηλινή επιχείρηση Protective Edge (εναντίον της Γάζας), λέγοντας σε συνάντηση με αντιπροσώπους του Ραβινικού Κέντρου της Ευρώπης για την καταπολέμηση του αντισημιτισμού και της ξενοφοβίας: “Στηρίζω τη μάχη του Ισραήλ που προορίζεται να κρατήσει τους πολίτες της προστατευμένους.”
 Τα έγραφε μήνες τώρα ο ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ, ότι ο Πούτιν είναι σιωνιστής... (εδώ) αλλά κάποιοι τον λοιδωρούσαν...

Άντε να τελειώνουμε και με τα οβριά της Ρωσίας και με τους οβριοηγέτες...

Ο Έλληνας, δεν έχει ανάγκη, ούτε οβριούς, ούτε οβριόφιλους...

Είπαμε... είναι η εποχή που καταρρίπτονται όλοι οι μύθοι και οι προφητείες και περί... καλού ξανθού γένους...

 
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Κι όπου ακούτε ... "ρωσόφιλα κόμματα"... στυλ Βελόπουλου του Μνημονιακού απατεώνα, να κόβετε δρόμο... 
Το άρθρο αυτό πρωτοδημοσιεύθηκε στο Breaking Israel News το 2015

Στη μακρά ιστορία των Εβραίων στη Ρωσία, η κυβέρνηση σπάνια ήταν σύμμαχος και συχνά αποτελούσε πηγή διώξεων.


 Ωστόσο, ο σημερινός Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν είναι μια ισχυρή εξαίρεση, καθώς οι Εβραίοι διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην προσωπική του ιστορία και στον εσωτερικό του κύκλο. 

Με το Ρωσικό στρατό έναν σημαντικό παράγοντα στο δυνητικά εκρηκτικό πολυεθνικό παζλ που εκτυλίσσεται στη Συρία, αυτό το προσωπικό στοιχείο θα μπορούσε να γίνει ένας σημαντικός, ίσως αποφασιστικός, παράγοντας για το πώς εξελίσσεται η σύγκρουση.


Στη Διεθνή Συνέλευση των Αντιπροσώπων του Chabad το 2007, ο επικεφαλής Ραβίνος της Ρωσίας Μπερέλ Λαζάρ, συχνά αναφερόμενος ως «Ραβίνος του Πούτιν», ανέφερε μια αξιόλογη ιστορία για τον Ρώσο ηγέτη, την οποία άκουσε από τον ίδιο τον Πούτιν.


«Όταν ήταν μικρό παιδί, μεγάλωσε σε μια πολύ φτωχή οικογένεια. Οι γονείς του ήταν πάντα έξω σε εργασία. Ήταν τυχερός που ο γείτονας της επόμενης πόρτας ήταν μια χασιδική εβραϊκή οικογένεια και πάντοτε έκαναν σίγουρο να τον καλέσουν”, εξήγησε ο Λαζάρ. “Ήταν εξαιρετικά ευγενικοί σε αυτόν, και συνειδητοποίησε ότι όχι μόνο ήταν ευγενικοί σε ένα παιδί που δεν ήταν δικό τους, όχι μόνο ήταν ευγενικοί σε ένα παιδί που δεν ήταν Εβραίος, αλλά ήταν ευγενικοί σε ένα παιδί σε μια εποχή και σε ένα μέρος που ήταν επικίνδυνο να το κάνεις αυτό.”


“Τριάντα χρόνια αργότερα, λόγω της ευγνωμοσύνης που ένιωσε για την οικογένεια αυτή, και για το σεβασμό που ένιωθε για τον εβραϊκό λαό στο σύνολό του, ως αντιδήμαρχος της πόλης του Λένινγκραντ, χορήγησε επίσημη άδεια να ανοίξει η πρώτη εβραϊκή σχολή στην πόλη.”


Η οικογένεια στην ιστορία του Λαζάρ ήταν αυτή του Ανατόλι Ρακχλίν, του προπονητή πάλης του Πούτιν στο γυμνάσιο, ενός ανθρώπου που θεωρούσε πατρική φιγούρα και στην κηδεία του οποίου έκλαψε. Ο Πούτιν περιέγραψε την οικογένεια στην αυτοβιογραφία του, Πρώτο Πρόσωπο.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν με τον επικεφαλής Ραβίνο της Ρωσίας Μπερέλ Λαζάρ ανάβει μια μενορά κατά τη διάρκεια των Εβραίων διακοπών Χανουκά. (Φωτογραφία: Kremlin.ru/ Wiki Commons)


«Ήταν παρατηρητικοί Εβραίοι που δεν δούλευαν τα Σάββατα και ο άνθρωπος θα μελετούσε την Αγία Γραφή και το Ταλμούδ όλη την ημέρα», έγραψε. “Μια φορά τον ρώτησα γι’ αυτό που μιλούσε. Μου εξήγησε τι ήταν αυτό το βιβλίο και αμέσως με ενδιέφερε”.


Η εβραϊκή σύνδεση του Πούτιν δεν ήταν μια ανωμαλία που περιοριζόταν στις αναμνήσεις της παιδικής του ηλικίας. 

Το 2005, όταν ο Πούτιν πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στο Ισραήλ, επισκέφθηκε την καθηγήτρια του στο γυμνάσιο Mina Yuditskaya Berliner, που κατοικούσε στο Τελ Αβίβ. Της αγόρασε ακόμη κι ένα διαμέρισμα στην πόλη όταν άκουσε ότι ζούσε σε κακές συνθήκες.


Ο Αρκάντι και ο Μπόρις Ρότενμπεργκ ήταν οι συμμαθητές του στο τζούντο υπό τον προπονητή Ρακχλίν και παραμένουν στενοί φίλοι του μέχρι σήμερα. Οι Ρότενμπεργκ είναι δισεκατομμυριούχοι εργολάβοι και η σχέση είναι αμοιβαία επωφελής, με τους αδελφούς Ρότενμπεργκ να λαμβάνουν κρατικά συμβόλαια αξίας πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων.


Στην πραγματικότητα, ο Πούτιν έχει περιβάλλει τον εαυτό του με πλούσιους και επιτυχημένους Εβραίους, όπως ο Moshe Kantor (2,3 δισεκατομμύρια δολάρια καθαρά), ο Lev Leviev (1,5 δισεκατομμύρια δολάρια), ο Roman Abramovich (καθαρή αξία 9,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων) και ο Victor Vekselberg (καθαρή αξία 13,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων). Είναι όλοι στενοί φίλοι και έμπιστοι του Ρώσου Προέδρου και είναι όλοι αρκετά ανοιχτά Εβραίοι.

Στο εβραϊκό νέο έτος, που γιορτάστηκε τον Σεπτέμβριο, ο Πούτιν έστειλε ένα χαιρετισμό για τις διακοπές στον Ραβίνο Λαζάρ, ευχόμενος στη ρωσική εβραϊκή κοινότητα “γλυκό και ευτυχισμένο νέο έτος”.


“Για αιώνες, οι εβραϊκές αξίες ενέπνευσαν υψηλά ιδανικά”, έγραψε ο Πούτιν. Είπε ότι αυτές οι αξίες βελτίωσαν τις “σχέσεις μεταξύ διαφορετικών λαών … μέσω φιλανθρωπίας και εκπαίδευσης, όλα προς το συμφέρον του δημόσιου καλού”. Με άμεσο τρόπο υποσχέθηκε «έντονη αντίθεση σε οποιαδήποτε εκδήλωση αντισημιτισμού και ξενοφοβίας».


Ο Πούτιν βάζει τα χρήματά του εκεί που είναι το στόμα του και δώρισε ένα μήνα από το μισθό του ως πρόεδρος στο Εβραϊκό Μουσείο στη Μόσχα. Το όνομά του είναι περήφανα αναφερόμενο στον τοίχο του μουσείου ως δωρητής.


Ίσως λόγω της σχέσης του με τους Εβραίους σε προσωπικό επίπεδο, ο Πούτιν μπορεί να πει ότι βλέπει τους Ρώσους Εβραίους ως πρώτους και πρωτίστως καλούς Ρώσους πολίτες. Αυτό είχε ήδη διεθνές αντίκτυπο. 

Όταν ο Πούτιν συναντήθηκε τον Σεπτέμβριο με τον Ισραηλινό Πρωθυπουργό Μπέντζαμιν Νετανιάχου για να συζητήσει την εξέλιξη της κατάστασης στη Συρία, η συνάντηση παρήγαγε θετικά αποτελέσματα, με τον Πούτιν να εκφράζει τη δυνατή σχέση του με το Ισραήλ.

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου διοργανώνει κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν στην κατοικία του Νετανιάχου στην Ιερουσαλήμ στις 25 Ιουνίου 2012. (Φωτογραφία: Kobi Gideon / GPO / Flash90)


«Δεν ξεχνάμε ποτέ ότι στο κράτος του Ισραήλ διαμένουν πολλοί πρώην Σοβιετικοί πολίτες και αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία για τη σχέση μεταξύ των δύο κρατών», δήλωσε ο Πούτιν. “Κάθε ρωσική δράση στην περιοχή ήταν πάντα πολύ υπεύθυνη. Γνωρίζουμε τα πυρά ενάντια στο Ισραήλ και τα καταδικάζουμε.”


Το 2011, στο ευρω-ασιατικό εβραϊκό συνέδριο στη Μόσχα, ο Πούτιν είπε: «Το Ισραήλ είναι, στην πραγματικότητα, ένα ιδιαίτερο κράτος για εμάς. Είναι σχεδόν ρωσόφωνη χώρα. Το Ισραήλ είναι μία από τις λίγες ξένες χώρες που μπορούν να ονομαστούν ρωσόφωνες. Είναι προφανές ότι περισσότερο από το μισό του πληθυσμού μιλάει ρωσικά “.


Το 2014, ο Πούτιν ήταν ένας από τους λίγους πολιτικούς ηγέτες που υποστήριξαν την Ισραηλινή επιχείρηση Protective Edge (εναντίον της Γάζας), λέγοντας σε συνάντηση με αντιπροσώπους του Ραβινικού Κέντρου της Ευρώπης για την καταπολέμηση του αντισημιτισμού και της ξενοφοβίας: “Στηρίζω τη μάχη του Ισραήλ που προορίζεται να κρατήσει τους πολίτες της προστατευμένους.”


Ο Πούτιν είναι ισχυρός παίκτης στην εκρηκτική κατάσταση στη Μέση Ανατολή. 


Υπάρχουν σαφώς πολιτικοί και στρατιωτικοί λόγοι που τον αναγκάζουν να βλέπει το Ισραήλ ως σύμμαχο, αλλά θα μπορούσε να είναι η προσωπική σχέση που έχει με τους Εβραίους που τον οδήγησε να είναι ο πιο φιλοισραηλινός Ρώσος ηγέτης που ο κόσμος έχει δει εδώ και πολύ καιρό.ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

19 σχόλια:

 1. ΤΟΥ ΕΤΑΞΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΛΑΝΗΤ@ΡΧΙΔ@Σ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΓΚΙΕΣ! ΘΑ ΤΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Είμαι σίγουρη οτιδήποτε στην πρώτη και δεύτερη φώτο του βλέπουμε τους κλώνους του. Το ίδιο βλέπω με μικρή επιφύλαξη και στην τρίτη φωτογραφία.
  Το οτι είναι εβραϊκό πιόνι είναι πεντακάθαρο. Εκφράζω αρκετές επιφυλάξεις για το ποιον θα ενθρονίσουν στην Αγια Σοφια .Το κακό είναι οτι πλησιάζουμε .Δεν με νοιάζει τίποτε άλλο αλλά πως θα επιζήσω στα βουνά.Ούτε αφρολουτρα, ούτε κρέμα ημέρας, ούτε πίτσα, ούτε φραπεδακι ,ούτε ιντερνετ, ούτε κινητό, ούτε τσιγαρακι.....το μονο καλό θα είναι που θα χω παρεουλα.
  Θα χουμε και τις σαυρες, τα φίδια, τις αράχνες ,τις μαμούνες ,τα σκαθάρια .......
  Παρακαλούνται όσοι πάρουν το σφραγισμα ας μας στέλνουν κανένα ντελίβερι στην αριστερή πλαγιά δίπλα στο ρυάκι!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Σιγά ωρέ, μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα.....Η (γεω-)πολιτική
  είναι σαν το σκάκι, δηλ, έχει πολλές μπλόφες. Και ο Βλαδίμηρος σαν
  πρώην πράκτορας που ήτανε, ξέρει πολύ καλά την τέχνη του καμουφλάζ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Καταφέραμε να καθαρίσουμε την δική μας "τέως Χώρα" από τα πολιτικά αλλοεθνή Ελληνόφωνα σκουπίδια και ασχολούμαστε τώρα με τις συναναστροφές του Πούτιν. Είμαστε ωραίοι ρε... καραγκιόζηδες πισωγλέντηδες,ό,τι φάμε,ό,τι πιούμε κι ό,τι αρπάξει ο κ.....μας,ε να μην αρχίσουμε την κριτική για σταφύλια που δεν φτάνουμε. Μακάρι να είχε και η Ελλάδα έναν τέτοιο Κυβερνήτη κι ας ήταν καθαρόαιμος Οβριός - Σεφαραδίτης. Γιατί από μπάσταρδους Ασκεναζί συμμορίτες κατσαπλιάδες, άθεους άνευ πατρίδος,έχουμε τεράστιο πλεόνασμα και θα αρχίσουμε να κάνουμε εξαγωγές προϊόντος. Ας μην μιλήσουμε για Έλληνες κατ'όνομα καλύτερα......
  Δεν φτύνουμε τα μούτρα μας λέω εγώ ????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Η προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι, αυτη ειναι μια ακομα εκστρατεια κατασπιλωσης του Πουτιν αφου δεν βρισκουν αλλον τροπο να τον βγαλουν απο την μεση.

  Μια απλη λογικη αναλυση των γεγονοτων ριχνει φως στην αληθεια.

  * Η Αμερικη ειναι αποδεδιγμενα οργανο των Σιωνιστων που κατευθυνουν την πολιτικη της για χρονια.
  * Τα μεγαλυτερα εμποδια στα σχεδια τους ειναι η Ρωσια και η Κινα.
  * Η Νεα Ταξη Πραγματων, ειναι ιδεα των Σιωνιστων με εργαλειο την Αμερικανικη κηδεμονια.
  * Ολες οι ανηθικες ιδεες καταρρακωσης του ανθρωπινου ηθους, προερχονται απο την Αμερικη.
  * Οι Σιωνιστες μεσω του Δ.Ν.Τ. επιβαλουν τις οικονομικες θεωριες τους και χρεωνουν ολα τα κρατη.
  * Οι ιδιοι, ξεκινουν πολεμους οι οποιοι δεν ειναι προς το συμφερον του Αμερικανικου λαου.
  * Εχουν επανειλλημενα προσπαθησει να βγαλουν απο την μεση τον Πουτιν, χωρις επιτυχια.

  Στην αντιπερα οχθη τωρα,

  * Ο Πουτιν ειναι αυτος που αντιτιθεται στα σχεδια τους για παγκοσμια ηγεμονια.
  * Ο Πουτιν ειναι αυτος που αμφισβητει το ΔΝΤ και προτεινει εναλλακτικο διεθνες νομισμα συναλαγων
  * Ο Πουτιν ειναι αυτος που απαγορευσε την προπαγανδα των ομοφυλοφιλων στην χωρα του.
  * Ο Πουτιν σταθηκε εμποδιο στα σχεδια τους για την ανατροπη του Ασσαντ στην Συρια.
  * Ο Πουτιν απειλει εγκατασταση πυραυλων στην Κουβα σαν αντιδραση του Νατο στην Πολωνια
  * Ο Πουτιν ειναι αυτος που χαλαει τα σχεδια τους για ενεργειακη ηγεμονια με τους αγωγους του.
  * Τελος, ο Πουτιν ειναι αυτος που ειναι υπερμαχος της Ορθοδοξης Χριστιανικης Πιστης και των οσων
  αυτη διδασκει, προς μεγαλη απογοητευση των Αμερικανικων Σιωνιστικων κεντρων.

  Αυτα ειναι ΓΕΓΟΝΟΤΑ κι οχι εικασιες.

  Οι Σιωνιστες γνωριζουν πολυ καλα το παιγνιδι της κατασπιλωσης ατομων και οτι η 'λασπη' κολλαει.

  Μην παραξενευτειτε αν μας τον βγαλουν και .... παιδεραστη στο τελος!..

  Ας ειμαστε λιγο πιο επιφυλακτικοι στις κρισεις μας γιατι, ο "λυκος" ξερει πολλα τερτιπια και μπορει να μας παρουσιαζεται σαν την γιαγια της Κοκκινοσκουφιτσας στο γνωστο παραμυθι.

  Θανος Κ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Νενετος- Γιαμαλης και αυτος , γαμισετα λοιπον...

   Διαγραφή
  2. Μπράβο ρε Θάνο !!!
   Τον είδες μες τη βροχή με τι σεβασμό στεκόταν ;
   Τον ίδιο σεβασμό έχει και όταν ανάβει ένα κεράκι στην εκκλησία !

   Διαγραφή
  3. Να σου πω κατι που εγω ειδα πρωτη φορα αγαπητε Σταματη.

   Στην μεγαλη στρατιωτικη παρελαση που κανουν οι Ρωσοι για την επετειο της ληξης του Β! Παγκ. Πολεμου, ακριβως πρινα αρχισει η παρελαση, ο αρχηγος των ενοπλων δυναμεων της Ρωσιας στεκοταν ορθιος μεσα σ' ενα στρατιωτικο οχημα (4 χ 4) και εκανε τον ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ, πριν ξεκινησει η πορεια του στρατου, μπροστα στις τηλεοπτικες καμερες χωρις κανεναν ενδειασμο!

   Αυτο ειναι κατι πρωτοφανες, εγω τουλαχιστον δεν εχω ξαναδει τετοιο πραγμα απο στρατιωτικο ηγετη. Και ειναι ισως πραξεις σαν κι αυτη που κανει τους σιωνιστες / ιουδαιους να λυσσανε γιατι δεν καταφεραν να ξεριζωσουν την Χριστιανικη Πιστη απο τον λαο της Ρωσιας.

   Εξ ου και ο πολεμος που γινεται εναντια σ'aυτην και τον ηγετη της.

   Θανος Κ.

   Διαγραφή
  4. Καλα ξυπνητουρια!! Μοναδικος "διακριτικος" αντιεβραιστης στην πρωην ΕΣΣΔ ηταν ο Σταλιν. Στην περιοδο διακυβερνησης του, καποια υψηλα Εβραικα προσωπα της πολιτικης εκκαθαριστηκαν, ενω με την συγκαταθεση του εγινε το κρατος του Ισραηλ και απεστειλε τους περισσοτερους Εβραιους στην "πατριδα τους", δυστυχως πολλοι αλλοι μεινανε στην ΕΣΣΔ και βοηθησανε στην διαλυση της, δλδ σε αυτο που αρχικα οι ιδιοι δημιουργησαν οι (Εβραιοσιωνιστες)!!

   Τωρα που η Ρωσια, απο την διαλυση της ΕΣΣΔ εγινε αμεσως Ορθοδοξη χριστιανικη, ηταν δυνατο να μην ειναι και Σιωνιστικη, πλακα εχετε!!

   Και επαναλαμβανω για πολλοστη φορα, η χεγκελιανη διαλεκτικη που εφαρμοζεται απο τους ομβριους Σιωνιστες, εδωσε στη Ρωσια (μετα την διαλυση της ΕΣΣΔ) το ρολο της ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ, οι Αμερικανοι και Αγγλοσαξωνες εχουν το ρολο της ΘΕΣΗΣ, και οι δυο μαζι καποια στιγμη θα φερουν την ΣΥΝΘΕΣΗ σε ολα τα επιπεδα ζωης στην Υφηλιο κοινωνικοπολιτικο, θρησκευτικο!!

   Διαγραφή
  5. Στο προηγουμενο σχολιο μου (Ανώνυμος 25 Ιουνίου 2017 - 8:31 μ.μ) συμπληρωνω οτι, δειτε απο ποιους αποτελειται η κυβερνηση του Πουτιν, στην οποια υπαρχουν ταυτοχρονα 2 αξονες, ενας Ευρασιατικος (υπο τον Πουτιν) - ΘΕΣΗ) και ενας φιλοδυτικος (υπο τον Μεντβεντεφ και καποιους φιλους του) - ΑΝΤΙΘΕΣΗ!! Αυτα για να αντιληφθειτε τι πραγματιικα συμβαινει....και αυτο γινεται σχεδον ολες τις ανεπτυγμενες χωρες οπου υπαρχουν Εβραιοσιωνιστες Παγκοσμιοποιητες!!

   Διαγραφή
 6. Τωρα εδω που τα λεμε το μουτρο του Πουτιν ολο και μοιαζει σαν να ειναι οβριητσινο !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Πήρατε φόρα και λέτε ορισμένοι... Άμα θέλανε Οβριό, κρατάγανε και
  τον μεθύστακα τον Γέλτσιν, που κόντευε να τους δώσει όλη την Ρωσία
  στο πιάτο. Για ποιο λόγο να τον αντικαταστήσουν με τον Βλαδίμηρο?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΕΙΝΑΛΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞ.ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ-ΟΡΝΕΑ-ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Δεν ειναι συνετο να βγαζουμε συμπερασματα για εναν ηγετη, απλα επειδη ειδε τον Ισραηλινο πρωθυπουργο η' επειδη επισκεφτηκε μια συναγωγη. Εγω προσωπικα εχω ενα - δυο Εβραιους γνωστους, (δεν τους λεω 'φιλους' γιατι τον Εβραιο δεν μπορεις να το πιασεις φιλο πραγματικα, παντα εχει στο μυαλο του το τι θα κερδισει απο μια σχεση..), λοιπον ερωτω, αυτο με κανει κι εμενα σιωνιστη επειδη λεω μια καλη μερα στον γνωστο μου Εβραιο? Η επειδη με καλεσε στον αρραβωνα του γυιου του και ανταποκριθηκα?

  Η εξαγωγη συμπερασματων απο τετοια γεγονοτα ειναι απο αφελης μεχρι και ανοητη και δεν ειναι δυνατον να ληφθει σοβαρα υπ' οψιν.

  Τωρα, η πολιτικη ειναι μια συνθετη επιστημη και απαιτει ελιγμους και ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ στις σχεσεις των κρατων.

  Ηγετες κρατων, οπως ο Πουτιν, ειναι επιβεβλημενο να εχει σχεσεις και να συναλλασεται με τους παντες, αλλα το τι σκεπτεται στο πισω μερος του μυαλου του, ειναι αλλο. Αυτο δεν μπορει βεβαια να το εξωτερικευσει αλλα, πιστεψτε με, γνωριζει τον φιλο απο τον εχθρο.

  Αυτη ειναι η γνωμη μου βασισμενη σε γεγονοτα κι οχι εικασιες, κι αν καποιος μπορει να μου αποδειξει το αντιθετο με ΣΤΟΙΧΕΙΑ, θα ειμαι ο πρωτος να παραδεχθω οτι εκανα λαθος.

  Θανος Κ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ΟΙ ΠΑΡΕΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΑΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΜΕΓ. ΨΑΡΙ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΙΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΤΡΩΕΙ ΤΟΝ ΧΑΖΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ΕΛΑ ΕΛΑ...
  ΓΙΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΛΙΓΟ.ΜΑΣΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ.ΤΙ ΚΑΛΟ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ;Ο ΛΑΟΣ ΔΗΛΑΔΗ.ΠΑΦΤΩΧΟΣ Ο ΛΑΟΣ.ΜΠΕΚΡΗΔΕΣ,ΑΣΤΕΓΟΙ.ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ;
  ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗΝ ΘΑΛΑΜΗΓΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΩΡΟ Ο ΑΒΡΑΑΜ;Ο ΑΜΠΡΑΜΟΒΙΤΣ;Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.
  ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΗΓΕΤΗΣ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟ ΒΙΩΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ.
  ΚΑΝΤΕ ΜΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΡΕ.ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΟΛΟ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ ΤΟ 10% ΘΑ ΣΑΣ ΦΤΙΑΞΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΡΑΤΟ.........ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΕΤΣΙ;ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ.
  ΕΤΣΙ;ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΘΑ ΓΙΝΩ!
  ΑΚΟΥΣΤΕ.ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ;ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΡΑΒΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ.Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΟΠΩΣ Ο ΤΡΑΜΠ Ο ΜΠΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.
  ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΙΜΟΥΝ ΕΓΩ Ο ΔΡΑΚΟΝΤΙΟΣ ΠΙΝΔΑΡΟΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΧΑΛΑΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑΜΟΥ.ΟΧΙ.
  Ο ΠΟΥΤΙΝ ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΟΥ.
  ΔΕΝ ΤΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ;ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΒΓΑΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΩΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΝΑΝ ΚΛΩΝΟ.ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΤΟΝ ΦΑΓΑΝΕ;
  ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ Μ(ΛΑΚΕΣ;ΑΝΤΕ.ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΥΠΗΡΕΤΕΙ.ΑΝΤΕ.
  ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
  ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΘΑ ΕΝΘΡΟΝΙΣΟΥΝ.ΑΥΤΟΝ ΠΡΟΩΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ.ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ.ΜΟΝΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ.
  ΕΛΑΑΑΑΑΑΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ.ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ.Η Ε.Ε. ΨΗΦΙΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ.
  ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.ΜΑΛΑΚΕΣ.ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΔΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟΣ.ΤΟΝ ΠΡΟΩΘΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ,ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ,ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.
  ΜΑΛΑΚΕΣ.
  ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΤΕ;ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ .ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΔΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ.ΜΗΝ ΤΟΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΣΟΛΩΜΟΝΤΑ;ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΣΑΣ ΘΑ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙ ΠΡΩΤΟΥΣ.ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΤΩ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ.ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΡΙΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ,ΣΤΤΟΡΓΙΚΟΣ,ΦΙΛΕΥΣΠΛΑΧΝΟΣ,ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΗΣ,ΕΙΡΗΝΟΠΟΙΟΣ,ΘΡΗΣΚΟΣ,ΕΛΕΗΜΩΝ,ΔΙΚΑΙΟΣ....(ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟ);
   ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΡΙΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ.ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΝΑΟ ΤΟΥ ΣΟΛΩΜΩΝΤΑ;
   ΘΑ ΣΑΣ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ Ο ΠΟΥΤΙΝ(Ο ΧΑΛΑΣΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ).
   ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΛΑΒΡΙΑΣ.
   ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ......144.000 ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!!!!
   ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΡΕ;

   Διαγραφή
 12. Ανωνυμε (και ανωνυμε), τα ΣΤΟΙΧΕΙΑ που παραθετεις με επεισαν!..

  (...επισης εμαθα οτι μπορει να ειμαι και ... μαλακας στα 71 μου... αξιο προσοχης αυτο!..)

  Θανος Κ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ