Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017

Καντε έρωτα, όχι ξεπέτες... Η θεία ευωδιά του Ουράνιου Έρωτα, μεταλλάχθηκε στη μπόχα του πιο ζωώδους και του [πιο βρωμιάρικου σεξ.
Δεν είναι παράξενο...
Από μάζες που έχουν αποκτηνωθεί σε τέτοιον βαθμό, ώστε να μην έχουν πια ιστορία, δεν αξίζει τίποτε άλλο παρά ο πολυπολιτισμικός στάβλος της δυσώδους ανωμαλίας...   


Οι "άνθρωποι", προτίμησαν να ικανοποιήσουν την σκοτεινή πλευρά της σάρκας και ξέχασαν την ομορφιά του Ουράνιου Έρωτα... δυστυχώς...

Η ελευθεριότητα, είναι πιο ευκολοδιαχειρίσιμη από τον φόβο της πληγής του έρωτα... 


Καλλιόπη Σουφλή
Φωτογραφία από διαφήμιση για εγχειρίδιο σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης, 
που δημοσιεύθηκε στο twitter!
Ο Έρωτας στα σχέδια της Νέας Τάξεως, έτσι όπως περνάει μέσα από την πλύση εγκεφάλου των ευρωαμερικάνικων μαζών, δεν πρέπει να είναι τίποτε άλλο από μια τεράστια κρεατομηχανή, που αλέθει ανάκατα φύλα, εθνότητες, φυλές, ηλικίες, ζωϊκά είδη και πάσης φύσεως συλλογικές ταυτότητες, σε μια παγκόσμια πολυπολιτισμική χοάνη.
Ο έρωτας λοιπόν είναι νεκρός!  Ζήτω η ανωμαλία...   

 
 Γράφει ο
 
 
1. Ο έρωτας, το σεξ και τα φύλα, στον κόσμο της Νέας Τάξεως
Οι νεοταξίτες μηχανικοί ελέγχου του νου [mind control] έχουν δρομολογήσει, από τα τέλη του περασμένου αιώνα, σχέδιο για την εξαφάνιση των συλλογικών ταυτοτήτων, σε πλανητική κλίμακα.

Όλα όσα καθόριζαν τον άνθρωπο ως κοινωνικό ον, το έθνος, η φυλή, η πίστη, το φύλο,πρέπει να αλεστούν στη κιμαδομηχανή της πολυπολιτισμικότητας, για να προκύψει ένας ανθρώπινος πολτός από εργάτες - ανδρείκελα, που θα προσφέρουν στα αφεντικά της οικουμένης φτηνά εργατικά χέρια για τα εργοστάσια τους και φτηνή φρέσκια σάρκα για τα μπουρδέλα τους.
.
Το φύλο είναι η πιο αρχέγονη από όλες τις συλλογικές ταυτότητες και συναρτάται ταυτόχρονα, με τη βιολογική, με την κοινωνική και με τη μεταφυσική υπόσταση του ανθρώπινου όντος.
Το φύλο είναι ο μέγας εχθρός της Νέας Τάξης, γιατί διαμέσου αυτού εξ-ανθρωπίζεται η δύναμη του γενετήσιου ενστίκτου και προβάλλει, ως υπαρκτική σημασία, ο Έρωτας.
Για να απο-ανθρωποποιήσεις τον άνθρωπο και να τον μετατρέψεις σε φτηνή παραγωγική/καταναλωτική μηχανή, πρέπει πρώτα να απο-μυθοποιήσεις τον Έρωτα, που τον μεταφέρει σαμανιστικά, από το βασίλειο της αναγκαιότητας, στο βασίλειο της Ελευθερίας.    

Αυτή η έκ-πτωση από τα πεδία του Θείου Έρωτα, στους σκουπιδότοπους της ηδονής, δεν είναι όμως κάτι καινούριο στην ιστορία της ανθρώπινης λεηλασίας.

Η απο-ανθρωποποίηση του ανθρώπου και η μετατροπή του σε ένα ανδρείκελο πολλαπλών χρήσεων, που θα  ζει για να καταναλώνει και θα εργάζεται πειθήνια, κάτω από τη διαρκή επίβλεψη των μηχανικών της ψυχής, περνούσε πάντα από την εξορία του Έρωτα.
Ο Άλντους Χάξλεύ και ο Τζωρτζ Όργουελ [για να πάρω δύο από τους πιο διάσημους συγγραφείς-προφήτες του 20ου αιώνα] είχαν προβλέψει με φρικιαστική ακρίβεια, το σχέδιο της Νέας Παγκόσμια Τάξης, ώστε να εξορίσει τον Έρωτα από τις ανθρώπινες κοινωνίες.

Ο Έρωτας δεν είναι ασφαλώς μια σεξουαλική εκτόνωση, ούτε ένα αλισβερίσι οργασμών, σε κάποια βιρτουόζικη εναλλαγή ερωτικών στάσεων.
 
Ο Έρωτας ήταν [και θα είναι] η διάνοιξη του ενός "εγώ" μέσα σε ένα άλλο "εγώ".
Ήταν η διάσπαση των συνόρων της ατομικότητας, που οδηγούσε τους εραστές σε ένα επέκεινα, σε μια άλλη διάσταση του Κόσμου, μέσα από την οποία προσδιόριζαν το νόημα του να Υπάρχεις.
Αυτή ακριβώς η λειτουργία του Έρωτα αποτελεί μέγα κίνδυνο για τους μηχανικούς της παγκοσμιοποίησης, διότι επαναφέρει από το ερωτικό παράθυρο την αρχέγονη σαμανιστική ανάγκη του ανθρώπου, να περάσει πέρα από τα σύνορα του "εγώ" και να διακτινιστεί στη μετα-φυσική εμπειρία του Όλου...

Αλλά όταν ο άνθρωπος έχει πλέον κοινωνήσει στο μυστικό της ανοιχτότητας του γήινου Κόσμου, είναι αδιαπεραστος στις τεχνικές της μαζικής πλύσης εγκεφάλου.
Ο έρωτας συνεπώς πρέπει να εξοριστεί από το πρόσωπο της ιστορίας και να αντικατασταθεί από μια ελεγχόμενη βιολογική λειτουργία, που να περιορίζει όσο το δυνατόν την υπέρβαση του εγώ. 
Ο έρωτας με άλλα λόγια πρέπει να υποβιβαστεί σε σεξ.

Η υπέρβαση του "εγώ" μπορεί να επιτευχθεί μοναχά διαμέσου της θραύσης της ατομικότητας και της απο-κάλυψης της συλλογικότητας. Γι αυτό είναι απαραίτητη η ανάδυση του μέσα από μια ήδη καταγεγραμμένη αρχέγονη συλλογικότητα, που η παρουσία της να υπερβαίνει τις εν μέρει συλλογικές ταυτότητες του έθνους, της πίστης ή του κοινωνικού κώδικα αξιών και να οδηγεί τον άνθρωπο σε μια συμπαντική εμπειρία.
Μια τέτοια αρχέγονη συλλογικότητα είναι το φύλο.

Το να είσαι άντρας ή γυναίκα δεν σημαίνει αποκλειστικά έναν σεξουαλικό προσανατολισμό αλλά κυρίως έναν τρόπο του να αντιλαμβάνεσαι τον κόσμο.
Το λίγκαμ [το αρσενικό στοιχείο] είναι η κοσμο-θέαση μέσα από την ανατροπή της συνέχειας και της συντήρησης της ζωής, η υπερ-πήδηση του λασπώδους εδάφους της γονιμότητας, η ουράνια πηγή της Ζωής, που έλκει την καταγωγή της από το Πλωτινικό Πνεύμα-Νουν.
Το γιόνι [το θηλυκό στοιχείο] είναι η κοσμο-θέαση μέσα από την αποδοχή της συνέχειας και της συντήρησης της; Ζωής, η δια-τήρηση του ασφαλούς εδάφους του σπόρου, η χθόνια πηγή της Ζωής, που η καταγωγή της ανάγεται στην μορφοποίηση της Ύλης από την Πλωτινική Ψυχή.
Η ένωση αυτών των δύο πόλων της Ύπαρξης, πραγματώνει την ολοκλήρωση του όντος, με τον τροπο που η ένωση του Γιν και του Γιανγκ πραγματώνει την ολοκλήρωση του Κόσμου
[Χρησιμοποιώ επίτηδες όρους από διαφορετικούς πολιτισμούς, για να καταδείξω την παγκοσμιότητα της Ένωσης Θηλυκού-Αρσενικού]

Η προσπέλαση του ρόλου των φύλων, ως αρχέγονων συλλογικών ταυτοτήτων και η υποκατάσταση τους με τον κοινωνικό ρόλο των φύλων [gentes] ανατρέπει την ίδια την ισορροπία του Έρωτα. Αφαιρεί τη δυνατότητα του ατόμου, να έλθει σε επαφή με μια διαφορετική όψη της ανθρώπινης συνθήκης [δηλαδή το άλλο φύλο] και μέσα από την εμπειρία της διάνοιξης του εγώ του σ΄αυτόν τον διαφορετικό κόσμο, να κάμει το πέρασμα προς την ολοκλήρωση [την ένωση του γιν και του γιανγκ]
Η Νέα Παγκόσμια Τάξη επιχειρεί λυσαλέα να στρέψει τον έρωτα των δύο φύλων σε μια απρόσωπη και άφυλη μείξη ανθρώπινης σάρκας, επιβάλλοντας ως ερωτικά πρότυπα τις πολλαπλές όψεις της ζωώδους ηδονής.
Οι ερωτικές επιλογές; πρέπει να απαγκιστρωθούν από τη διάνοιξη των "εγώ" και οι εραστές να μετατραπούν σε δοχεία οργασμών, ώστε ο πυρήνας του Έρωτα να σπάσει σε χίλιες δυο σεξουαλικές παραλλαγές, καταστρέφοντας οριστικά την εικόνα του Απολύτου και Ζωοποιού Έρωτα του άνδρα προς τη Γυναίκα [Λίνγκαμ/Γιόνι, Φαλλός/Αιδοίο, Γιν/Γιανγκ]
Η διαφημιστική προβολή πάσης φύσεως διαστρέβλωσης [και όχι διαστροφής] της Ηδονής, η κτηνοβασία, η παιδεραστία, η νεκροφιλία, ο σαδομαζοχισμός [που στον νέο αμερικάνικο νομικό κώδικα χαρακτηρίζονται ως σεξουαλικές επιλογές] δεν είναι τίποτε άλλο παρά το αποτύπωμα της ανθρώπινης δουλείας, που στοχεύει στην απο-ανθρωποποίηση του ανθρώπου.Προπαγανδιστική φωτό που προβάλλει την "ουράνια ευτυχία" των οικογενειών τύπου: "ουράνιο τόξο"
Έτσι αποκαλούνται στη νεοταξίτικη πολυπολιτισμική Ελλάδα, οι λεσβίες και οι αρσενοκοίτες, που απαιτούν να εξομοιωθούν οι γκέη σεξουαλικές σχέσεις, με το δυτικό πρότυπο της πυρηνικής οικογένειας, αναπαράγοντας έτσι ένα ήδη στρεβλό μοντέλο, που οδηγεί εν τέλει στα σεξουαλικά, υπαρξιακά και κοινωνικά αδιέξοδα της ευρωαμερικάνικης οικογενειακής κρεβατοκάμαρας.
Η ομοφυλοφιλία στην υπηρεσία της νεοταξίτικης πλύσης εγκεφάλου... 


2. Η διαστρέβλωση του ομοφυλοφιλικού έρωτα
Η συστηματική πλύση εγκεφάλου για τις ευεργετικές συνέπειες της ομοφυλοφιλίας, προσπαθεί να διαστρεβλώσει το γεγονός ότι ο ομοφυλοφιλικός έρωτας, μπορεί να αποτελέσει επίσης οδό διάνοιξης του "εγώ", μοναχά όταν ξεφεύγει από τα δοτά πρότυπα της "μοντέρνας" ηδονής και επαναφέρει, από μία αλλη οδό, την αρχέγονη ένωση θηλυκού/αρσενικού.

Με πιο απλά λόγια, ο ομοφυλοφιλικός έρωτας πραγματώνεται ως ερωτική [και όχι απλή σεξουαλική επιλογή] όταν ανάμεσα στους εραστές, αναπαράγεται η ένωση θηλυκού-αρσενικού, μέσω μιας υπερ-βασης του φύλου, η οποία όμως δεν αφαιρεί τα αρχέγονα χαρακτηριστικά του.

Η "γυναίκα" παραδείγματος χάριν, σε έναν έρωτα μεταξύ δύο ανδρών, δεν είναι απλά ρόλος [όπως ο επίπλαστος ρόλος του τραβεστί] αλλά βιωμένα θηλυκά χαρακτηριστικά που ενυπάρχουν σε όλους ανεξαιρέτως τους άνδρες, ωστόσο σε ορισμένους άνδρες κυριαρχούν, εκτοπίζοντας τα αρσενικά στοιχεία [το περίφημο 10% των στατιστικών, που αποδίδουν αντίθετα χαρακτηριστικά στα βιολογικά φύλα]

Αλλά και ως βιωμένη υπερ-βαση μεταξύ ομοφύλων στον διαφορετικό κόσμο του άλλου φύλου, η ομοφυλοφιλία, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ως απόρριψη του φύλου, εφόσον οι ομοφυλόφιλοι ακολουθούν στην ερωτική τους συμπεριφορά, ακριβώς τις προστακτικές του δικού τους "μισού".

Οι άνδρες ομοφυλόφιλοι παραδείγματος χάριν, είναι κατά κανόνα κυνηγοί στον έρωτα, όπως όλοι οι άνδρες, γι αυτό και ακμάζουν τα ψωνιστήρια, στα οποία διεκπεραιώνονται στιγμιαίες συμφωνίες; ηδονής.
Αντιθέτως οι γυναίκες ομοφυλόφιλες αναζητούν τη σταθερότητα και την τρυφερότητα μιας πιο μόνιμης σχέσης, διατηρώντας τα θλυκά χαρακτηριστικά ακόμα και αν στο κρεβάρτι συμπεριφέρονται ως "αγόρια".

Η ομοφυλοφιλία συνεπώς δεν είναι διαστροφή στον βαθμό που διατηρεί τα αρχέγονα χαρακτηριστικά του φύλου, αλλά ενδεχομένως αναζητά έναν διαφορετικό δρόμο διάνοιξης του εγώ, μέσα από την εξερεύνηση της "άλλης πλευράς" της διαφυλικής ταυτότητας, που εμπεριέχει ταυτόχρονα και το θηλυκό και το αρσενικό στοιχείο.

Ωστόσο, ο ομοφυλοφιλικός έρωτας δεν μπορεί να ξεπεράσει το επίπεδο της ηδονής και να μετουσιωθεί σε σαμανιστική απο-κάλυψη, εξόν από τις ελάχιστες περιπτώσεις όπου ισχύει το "10%" της βιωμένης αντίθετης φύσης.
 
Κι αυτό γιατί είναι καταδικασμένος ως "συνεύρεση" ομοφύλων, να κινείται στα πεδία της ήδη υπάρχουσας εμπειρίας του ενός μισού του ανθρώπινου όντος. Ασφαλώς ο ομοφυλοφιλικός έρωτας είναι απολύτως κατανοητός και αποδεχτός ως "σεξουαλικό παιχνίδι" που ενδεχομένως να συμβάλλει και στην καλύτερη κατανόηση του "δικού" μας σώματος, εφόσον επιτρέπει τη θέαση των αντίθετων στοιχείων [το γιόνι μέσα στο λίγκαμ και αντίστροφα]

Εκείνο που δεν θα αγγίξει όμως ποτέ ο ομοφυλοφιλικός έρωτας, είναι η εμπειρία του να "βγαίνεις από τον εαυτό σου", αφού περιορίζεται έτσι κι αλλιώς στη συνεύρεση με έναν άλλον "εαυτό σου" [άνδρας με άνδρα ή γυναίκα με γυναίκα]
 
Ο Έρωτας ως ριζική μετάβαση, από μία ατομική διάσταση σε μια παγκόσμια διάσταση, είναι προνόμιο και μυστήριο του έρωτα του άνδρα προς τη γυναίκα. Και μόνον σ αυτή την διάνοιξη του ενός μισού του κόσμου [φαλλός] προς το άλλο μισό [αιδοίο] ο Έρωτας μετατρέπεται από συν-εύρεση σε συν-ουσία...
Σε καμία περίπτωση πάντως δεν αποτελεί ερωτική επιλογή το κάθε είδους "ξεκώλιασμα", είτε αφορά την απλή περίπτωση της ξεπέτας, είτε τις γελοιότητες των γκέη παρελάσεων του κ. Μπουτάρη.
Αυτά, αν δεν ανήκουν στον χώρο του μεταμοντέρνου κιτσαριού, είναι απλώς διαστροφές και μερικές μάλιστα πολύ επικίνδυνες διαστροφές, όπως η παιδοφιλία...

Στη φρικαλέα αυτή φωτο, εικονίζονται ημιγυμνα κοριτσάκια που κουνιούνται μπροστά σε καλοβαλμένους κυρίους [και κυρίες] στα εγκαίνια έκθεσης αυτοκινήτων!
Η παγκόσμια Νέα Τάξις χρειάζεται φτηνή φρέσκια σάρκα για τα μπουρδέλα της...


3. Ο Έρωτας πέθανε. Ζήτω η ανωμαλία...
Ο Έρωτας λοιπόν πρέπει πάση θυσία να εξοριστεί και στη θέση του να τοποθετηθούν οι πάσης φύσεως διαστροφές, που συμβάλλουν ριζικά ώστε ο άνθρωπος να παραμένει στο επίπεδο του "χρήσιμου ζώου"

Τα θεμέλια της νεοταξίτικης προπαγάνδας, χτίστηκαν απάνω στην "ηρωοποίηση" των κάθε λογής ανωμαλιάρηδων, από τις ξεφτιλισμένες "τρελές" των γκέη παρελάσεων, ίσαμε τους σιχαμερούς εγκληματίες της παιδοφιλίας!

Σας δίδω εδώ και συνδεσμούλι, για άρθρο που δημοσιεύθηκε στον πολύ καλό ιστότοπο του Γιώργου Ανεστόπουλου, ώστε να θαυμάσετε με τι είδους πονηριές, επιχειρούν ορισμένα αμερικανοσιωνιστικά σκυλολόγια, να νομιμοποιήσουν τη διαστροφή της παιδοφιλίας.
[Βλ. Νόμιμη παιδοφιλία]

Είναι βέβαιο ότι σε λίγα χρόνια η παιδοφιλία θα θεωρείται "σεξουαλική επιλογή" και θα είναι απολύτως νόμιμη.
Ήδη σε κάποιες χώρες της διεφθαρμένης Ευρώπης, χαρακτηρίζονται ως νόμιμες "σεξουαλικές επιλογές" η κτηνοβασία [!] η νεκροφιλία [!!] και ορισμένες μορφές παιδοφιλίας [!!!]
 
 
Οι ευκατάστατοι ευρωαμερικάνοι δεν χρειάζεται πια να πληρώνουν τα μαλλιά της κεφαλής τους για να κάμουν σεξοτουρισμό στη Βραζιλία ή στις Φιλιππίνες. 
 
Μπορούν άνετα να πραγματοποιήσουν τις πιο βρωμιάρικες φαντασιώσεις τους, εδώ στην Αθήνα ή σε κάποιες φτωχογειτονιές του Λονδίνου ή του Άμστερνταμ.
Ο άνθρωπος πωλείται πλέον ως σάρκα με το κιλό...

Η μαζική πλύση εγκεφάλου που εφαρμόζεται σε καθημερινή βάση στους αποχαυνωμένους πληθυσμούς της εκφυλισμένης Ευρώπης, έχει κιόλας εκτοπίσει τον Έρωτα στις τρομαγμένες ψυχές ελάχιστων Ευρωπαίων.
 
Οι εφιαλτικές προφητείες του Χάξλεϋ και του Όργουελ επαληθεύτηκαν στο ακέραιο.
 
Χρησιμοποιώντας τους δύο πολιορκητικούς κριούς του νεοταξίτικου mind control, τα σχολειά και την τηλεόραση, το Παγκόσμιο Καθεστώς έχει ήδη ενδοβάλλει στα μυαλά του πολυπολιτισμικού πόπολου, ότι το αρσενικό και το θηλυκό δεν είναι παρά πρόσκαιρες μάσκες, που τις επιβάλουν αποκλειστικά οι κοινωνικοί ρόλοι των φύλων, χωρίς καμία άλλη βιολογική ή μετα-φυσική διάσταση.
Το αρχέγονο Ένα του Γιν-Γιανγκ, κατάντησε μια σούπα ανωμαλιάρηδων, που θεωρούν ερωτικό, το να επιδείχνουν τους επιδέξιους κώλους τους, με τους μετάξινους κουραδοκόφτες.
 
 
Εκατομμύρια παιδιά στην ευρωαμερικάνικη ήπειρο, διδάσκονται από τρομοκρατημένους δασκάλους, ότι το γεγονός πως ήρθαν στον κόσμο ως αγόρια ή ως κορίτσια, δεν έχει καμία σημασία [όπως δεν έχουν σημασία και οι άλλες συλλογικές ταυτότητες του έθνους ή της φυλής] αλλά αντιθετως έχουν κάθε δικαίωμα να αναζητούν λυσαλέα την ηδονή, όπου κάτσει στον καθένα
Σε προβατίνες, σε ανήλικα, σε βρέφη, σε πεθαμένους, σε βιαστές, σε σαδομαζοχιστές και δεν συμμαζεύεται.

 
 
Η θεία ευωδιά του Ουράνιου Έρωτα, μεταλλάχθηκε στη μπόχα του πιο ζωώδους και του [πιο βρωμιάρικου σεξ.
Δεν είναι παράξενο...
Από μάζες που έχουν αποκτηνωθεί σε τέτοιον βαθμό, ώστε να μην έχουν πια ιστορία, δεν αξίζει τίποτε άλλο παρά ο πολυπολιτισμικός στάβλος της δυσώδους ανωμαλίας...   


ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

1 σχόλιο:

  1. .....που να ξεχωρισουν τι ειναι ερωτας , τι ειναι ο ανδρας , τι ειναι η γυναικα ....εδω ''ειδαν τα μαρμαρα τα γλυπτα και τους επιασε πανικος καταστροφικος''' ...τωρα για τον ερωτα μιλαμε που το αγαλμα του το καταστρεψαν οι '''σχοινοκαθαριστηρες'''-κωλομπαραδες- και οι ''αθορυβοι'' κλανιαρηδες -πουστηδες- τα τελευταια δυο χιλιαδες εκατο χρονια ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ