Σάββατο, 3 Ιουνίου 2017

Από το 2014 είχε ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ, Ο ΤΣΙΠΡΑΣ!Ποιόν "ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ" τώρα, Τσίπρας και Σόϊμπλε; Το παιχνίδι είναι στημένο

„Ποιόν  «ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ» τώρα  οι Τσίπρας/Σόϊμπλε;“
Το παιχνίδι είναι στημένο!

Η «πρόταση» του ESM, που μπαίνει δήθεν ως όρος του Σόϊμπλε και η οποία προβλέπει την υπογραφή ενός ΝΕΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ (5ου), πριν η Γερμανία συναινέσει στην επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής του Ελληνικού «χρέους», είναι ακριβώς η ίδια (ακόμη και στις λεπτομέρειες) με αυτή που συμφώνησαν οι Δραγασάκης και Σταθάκης (ΣΥΡΙΖΑ) στο Βερολίνο το καλοκαίρι του 2014 με τον Υφυπουργό Εργασίας Άσμουσσεν (κυβέρνηση Μέρκελ). 

Στις 04 Οκτωβρίου 2014 δημοσίευσε η «Νέα Φιλική Εταιρεία» την παρακάτω συμφωνία του ΣΥΡΙΖΑ  με τη Γερμανική κυβέρνηση, η οποία, ως προς το περιεχόμενό της, είναι η ίδια ακριβώς με αυτήν που παρουσίασε ο Σόϊμπλε στην «διαπραγμάτευση» ως προαπαιτούμενο που πρέπει να αποδεχτεί η κυβέρνηση Τσίπρα, πριν αυτός δώσει τη συγκατάθεσή του στην «αναδιάρθρωση» του χρέους.
…. και ο Τσίπρας κάνει τώρα πως δεν το 'ξερε! 

Διαδώστε το για να μάθει και η «κουτσή Μαρία» στην Ελλάδα με τι σόϊ αλήτες έχουμε μπλέξει! Στον λύκο με τους κοτζαμπάσηδες!


Image result for ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πριν καν γίνει πρωθυπουργός, ο Αλέξης Τσίπρας, με μέλη της συμμορίας του, είχε μεταβεί στην Γερμανία και συναντήθηκε με την Μέρκελ.
ΕΚΕΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΕ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ.

Όσο και να ουρλιάζεις, αυτός ο λαός, δεν θέλει να αφυπνιστείΚαλλιόπη Σουφλή


Colpo grosso (I) …. Το χρονικό μιας νέας προδοσίας. 

ΑΠΟ 4-10-2014 ΕΙΧΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!!!!!!!!!
 Η Ελλάδα και οι Έλληνες θυσιάζονται πάλι στον βωμό της εξουσίας, παραμένοντας δέσμιοι υπό ξένη κατοχή έως τις 30  Οκτωμβρίου του 2072, μόνο και μόνο επειδή το εθνικό συμφέρον αποτελεί εμπόδιο στα σχέδια του Αλέξη Τσίπρα, του ΣΥΡΙΖΑ και των αφεντικών τους!Το γράφαμε στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, πριν από τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015.


"Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΡΦΙ ΣΤΗΝ ΚΑΣΑ ΤΗΣ".


Δεν μας άκουσαν παρά... ελάχιστοι...

ΚΡΙΜΑ...

ΤΩΡΑ, ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΣΙΠΡΑ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ...

ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΟΛΑ.Καλλιόπη Σουφλή


Υ.Γ. ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ... ΣΤΕΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ, ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ... ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;
ΜΗΠΩΣ Ο ΣΤΑΘΑΚΗΣ;
ΜΗΠΩΣ Ο ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ;
ΜΗΠΩΣ Ο ΠΑΠΠΑΣ
Ή ΜΗΠΩΣ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ;;;;

Στο Βερολίνο απόρησαν όλοι με την «μεταγραφή» του Jörg Asmussen από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, όπου είχε συμβόλαιο μέχρι τα τέλη του 2019, στη θέση του υφυπουργού Εργασίας όπου τα ηνία κρατά η υπουργός και άσπονδη «φίλη» του, η Andrea Nahles. 
Με λίγα λόγια, φαινομενικά, έγινε από « δήμαρχος .... κλητήρας» αλλά ουσιαστικά αναβαθμίστηκε, καθώς έχει ήδη συμφωνηθεί από τα συνεργαζόμενα κόμματα της σημερινής Ομοσπονδιακής κυβέρνησης της Γερμανίας, το Σεπτέμβριο του 2015 να διαδεχτεί τον Wolfgang Schäuble  στο Υπουργείο Οικονομικών! 
Ο «κ.» Rasmussen ανέλαβε να διεκπεραιώσει μόνο δύο πράγματα, μέχρι τη μέρα της αναβάθμισής του, όπως:
1.  Την καθιέρωση του κατώτατου ωρομισθίου στη Γερμανία και
2.   το «δέσιμο» της Ελλάδος (χειροπόδαρα) για τα επόμενα 50 έτη στο «άρμα» της Γερμανίας και των τοκογλύφων. 

Το πρώτο το πέτυχε ο Asmussen μόνος του, όσο για  το δεύτερο, με την βοήθεια και την ευγενή συμπαράσταση του Νέου ΠΑΣΟΚ του Α. Τσίπρα.
Στην πρόσκλησή του, για μυστικές συζητήσεις, σχετικά με το «τι μέλλει γενέσθαι» με την Ελλάδα και το χρέος της, ανταποκρίθηκε ο κ. Τσίπρας αμέσως, αποστέλλοντας στο Βερολίνο τους πιο στενούς και έμπιστους συνεργάτες του ....!
Ο Γερμανός υφυπουργός, αφού πρώτα εξήγησε στους αντιπροσώπους του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ  ότι το τυχόν αίτημα τους για «κούρεμα» ή διαγραφή ενός μέρους του Ελληνικού χρέους θα αντιμετωπισθεί  τελείως αρνητικά από τους δανειστές, τους αντιπρότεινε τα εξής:

.... η πρόταση των Γερμανών.

«Επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής» ενός μέρους του χρέους, ύψους 60 δις. € (αντιστοιχεί στο 3,00% επί του ΑΕΠ έως το 2020) κατά 50 έτη ( προβλέπεται μηδενική απόσβεση του κεφαλαίου για τα πρώτα 25 έτη και καταβολή τόκων εξ αρχής, ύψους 0,75% επί του κεφαλαίου).

Στην περίπτωση που η Ελληνική κυβέρνηση εκπληρώσει, εντός καθορισμένου χρόνου, τα συμφωνηθέντα με τους δανειστές της, τότε «αποσύρεται» από το εναπομείναν χρέος, κατά τον ίδιο τρόπο και με όμοιους όρους, ένα επί πλέον ποσό, ύψους τώρα 40 δις. € (ισοδύναμο με το 2,00% επί του ΑΕΠ έως το 2022). 

..... όροι και ανταλλάγματα.

1.  Μεταβιβάζεται, ως εγγύηση, για χρονικό διάστημα 49 ετών, η διαχείρηση του ορυκτού πλούτου, των αιολικών και των ηλιακών πάρκων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας και το δίκτυο των ενεργειακών αγωγών της χώρας σε εταιρεία που προτείνουν οι δανειστές της. 
 
2.  Η Ελλάδα αποδέχεται την ονομασία «Μακεδονία» για την FYROM και συμφωνεί με την είσοδό της σε Ε.Ε και ΝΑΤΟ.

3.  Η Ελλάδα υποστηρίζει με όλες τις δυνάμεις της το σχέδιο Ανάν ΙΙ για την επίλυση του Κυπριακού.

4.  Η Ελλάδα δεν διεκδικεί την καταβολή των Γερμανικών πολεμκών αποζημιώσεων ενώ η Γερμανία «τιμά» την μνήμη των Ελλήνων θανόντων κατά τον Β’ Π.Π και δεσμεύεται να καταβάλλει το ποσόν των 2,0 δις. €, σε πέντε ισόποσες, ετήσιες δόσεις, με σκοπό την χρηματοδότηση προγραμμάτων επιμόρφωσης, εκπαίδευσης και μετεκπαίδευσης ανέργων νέων στην Ελλάδα.

5.   Η Ελλάδα συνεργάζεται με την, στο σημείο 1, αναφερόμενη εταιρεία και δημιουργεί 26 ειδικές οικονομικές ζώνες (Ε.Ο.Ζ) ανά την Επικράτειά της.

6.  Ο Α. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύονται όπως παράσχουν νομική ασυλία στο πολιτικό προσωπικό που διαπραγματεύθηκε, συμφώνησε, ψήφισε, υπόγραψε και εφάρμοσε τις δανειακές συμβάσεις με την Τρόϊκα. 

7.  Ο Α. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύονται ότι δεν θα καταγγείλουν τους όρους των δανειακών συμβάσεων (Νο-bailout klausel) με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το ταμείο EFSF λόγω αντισυνταγματικότητας και της ουσιαστικής αντίθεσής τους στο πνεύμα του συμφώνου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ειδικά των άρθρων 123 και 125.

....  κι άλλα γερμανικά καθρεφτάκια!

1.  Τα προγράμματα ΕΣΠΑ  αυξάνονται κατά 2,0 δις. €.
2.  Ελεύθερώνεται η χρήση των 11,0 δις. € που προς το παρόν είναι δεσμευμένα στο ταμείο υποστήριξης των Ελληνικών τραπεζών.
3.  Η Γερμανία υποστηρίζει την δανειοδότηση 5.000 νεοϊδρυθέντων  εταιρειών στην Ελλάδα με κεφάλαια ύψους 750 εκ. €.
4.  Ο σύνδεσμος των Γερμανών βιομηχάνων δεσμεύεται να επενδύσει,  εντός της επόμενης 10-ετίας, στην Ελλάδα, στοχεύοντας στην δημιουργία 15.000 νέων θέσεων εργασίας.


Πέντε μέρες μετά την λήξη των συνομιλιών στο Βερολίνο μεταξύ του υφυπουργού Εργασίας, Jörg Asmussen και των αντιπροσώπων του Αλέξη Τσίπρα, ο ΣΥΡΙΖΑ απάντησε θετικά στις Γερμανικές προτάσεις, δεσμευόμενος να τις ικανοποιήσει όταν αναλάβει την εξουσία στην Ελλάδα. 
Αποτελεί  «επτασφράγιστο» μυστικό η συμφωνία του ΣΥΡΙΖΑ με τους Γερμανούς, όπου το μοιράζονται μεταξύ τους τα 5-6 άτομα του προέδρου και από την άλλη μεριά, όλος ο  .... υπόλοιπος κόσμος. 
Η βιντεοσκόπηση της συζήτησης έγινε εν γνώσει και των δύο πλευρών αλλά αυτό που δεν γνωρίζουν είναι ότι οι διπλωματικές αντιπροσωπείες του Βερολίνου  (Αμερικάνοι, Βρετανοί, Ισραηλίτες και Ρώσοι ) «έχουν τύμπανο» ( τις κόπιες ) το «μυστικό» για το οποίο από κοινού καμαρώνουν .... Γερμανοί και Συριζαίοι. 
Οι Ρώσοι μάλιστα, που παρακολουθούν από πολύ κοντά τα καμώματα του αμερικανόφιλου και συστημικού Α. Τσίπρα, γνωρίζουν ήδη τα συμφέροντα που θα υπηρετήσει με την πολιτική του και  γι αυτό δεν αφήνουν ευκαιρία ανεκμετάλευτη χωρίς να του δείξουν ότι δεν τον εμπιστεύονται. 
Κατά την πρόσφατη επίσημη επίσκεψή του στην Μόσχα (πριν τις ευρωεκλογές 2014, με την ιδιότητά του υποψήφιου προέδρου της ευρωπαϊκής αριστεράς για το αξίωμα του προέδρου της Ε.Ε.) έγινε δεκτός από κάποια ... «ταξιθέτρια» της Κάτω Βουλής.  
  
.... Το τραγικό και το περίεργο στην όλη υπόθεση είναι ότι, όταν ο Γερμανός Jörg Asmussen, με την ιδιότητα του αντιπροσώπου της Ε.Κ.Τ, επισκέφτηκε την Ελλάδα τον Αύγουστο του 2013 για συνομιλίες με τον τότε υπουργό των Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, του έκανε την ίδια πρόταση, αυτήν δηλαδή πάνω στην οποία έκλεισε τώρα η συμφωνία με τους ανθρώπους του ΣΥΡΙΖΑ. 
Η διαφορά όμως έγκειται στο ύψος του ποσού και των εγγυήσεων. 
Τώρα συμφώνησαν να αποσυρθούν συνολικά 100 δις. € εφόσον προηγουμένως δοθούν ανταλλάγματα από την Ελλάδα ενώ τότε προτάθηκε η «απόσυρση» 140,00 δις. € (80 δις. € συν 60 δις. € που ισοδυναμούν στο 4,00%  και στο 3,00% επί του ΑΕΠ έως το 2020 ή το 2022 αντίστοιχα) και μάλιστα χωρίς εγγυήσεις και προκαταβολές!

Η Ελλάδα και οι Έλληνες θυσιάζονται πάλι στον βωμό της εξουσίας, παραμένοντας δέσμιοι υπό ξένη κατοχή έως τις 30  Οκτωμβρίου του 2072, μόνο και μόνο επειδή το εθνικό συμφέρον αποτελεί εμπόδιο στα σχέδια του Αλέξη Τσίπρα, του ΣΥΡΙΖΑ και των αφεντικών τους!


Νέα Φιλική Εταιρεία


ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

1 σχόλιο:

  1. Μονο ο Τσιπρας ? οι Σαμαροβενιζελοι ειχαν αντιρρηση ? , ολοι ηταν και ειναι στο κολπο , τοτε κυβερνουσαν οι Σαμαραδες κανανε κατι για να βγει η χωρα απο τα μνημονια , απολυτως τιποτα , απλα ο ενας κανει πλατες στον αλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ