Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017

Προς ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ UNILEVER ΓΙΑ ΕΒΓΑ ΠΑΓΩΤΑ ΚΑΙ ΜΠΙΣΚΟΤΩΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ. Και η δική μου απάντηση


 Πριν από λίγα λεπτά, έφτασαν στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, με διαφορά λίγων λεπτών, τα παρακάτω mail από την UNILEVER για την διαφήμιση των παγωτών ΕΒΓΑ, και της Εταιρείας ΜΠΙΣΚΟΤΩΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, τα οποία αφορούν στην ανάρτηση: "Πρωτοφανής διαφήμιση: Διχοτόμηση του Αιγαίου με... γεύση σοκολατένιου παγωτού!"    (εδώ)

Αφορά, στην απάντηση των δυο  εταιρειών, στο δημοσίευμα.

Υπενθυμίζω πως έγραψα ως προσωπικό σχόλιο, στην ανωτέρω ανάρτηση, τα εξής:

"Καμιά διαφήμιση δεν βγαίνει στον αέρα, αν δεν την δει προηγουμένως ο επιχειρηματίας...


Αφήστε λοιπόν το ... "συγχωροχάρτι", κατά μέρος... ότι τάχα μου τάχα μου, δεν έχουν ιδέα οι επιχειρήσεις για την... "πατάτα" της διαφημιστικής εταιρείας...


ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ "ΕΒΓΑ", ΜΕΧΡΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ Η ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

ΑΗ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΙΑ.Καλλιόπη Σουφλή


Υ.Γ. Και για εξιλέωση, να μοιράσουν στους έλληνες ΜΟΝΟΝ, 11.000.000 παγωτά... ΔΩΡΕΑΝ! 


 Image result for παγωτα εβγα φωτογραφιεσ
Α. Από την εταιρεία UNILEVER και την ΕΒΓΑ.


ΥΠΟΨΗ κας Π. ΣΟΥΦΛΗ

Παρακαλώ δείτε το συνημμένο αρχείο.


 Image result for ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 Β.  Προς ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑΚαλησπέρα σας,

Επισυνάπτεται απάντηση της Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ σχετικά με την ανάρτησή σας που αφορά στη διαφήμιση παγωτό ΕΒΓΑ 4Χ4.

Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Ευχαριστούμε πολύ,

Myrto Panagou
Account Executive


T +30 210 8171255
Μ +30 6937706026
Weber Shandwick, 2 Ydras st. & 280 Kifissias ave., Halandri, Athens, 152 32Contact: Μάγδα Κουτσουφλάκη / Μυρτώ Πανάγου
Company: Weber Shandwick       
Phone: 210 8171100 / 210 8171255Απάντηση στο θέμα: Διαφήμιση ΠΑΓΩΤΟ ΕΒΓΑ 4Χ4

Με αφορμή τη διαφήμιση του παγωτού ΕΒΓΑ 4x4, που περιέχει προϊόν μας, θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι η εταιρία μας συνεργάζεται με τα παγωτά ΕΒΓΑ, παρέχοντας απλώς τις σχετικές ποσότητες μπισκότων για την δημιουργία του εν λόγω προϊόντος. Υπεύθυνος για το προϊόν και τη διαφήμισή του είναι o Τομέας Παγωτού της Unilever.

Μόλις διαπιστώσαμε ότι η εν λόγω διαφήμιση εκλαμβάνεται ως παραποίηση του χάρτη της Ελλάδας, ζητήσαμε αμέσως την απόσυρσή της. 

Από την πλευρά του, ο Τομέας Παγωτού της Unilever προέβη στην απόσυρση της διαφήμισης, όπως διαβεβαίωσε και σε ανακοίνωσή του.

Η Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. είναι μία ιστορική ελληνική εταιρεία, που τιμά και στηρίζει με όλες της τις δυνάμεις, επί 100 χρόνια τώρα, την ελληνικότητά της και σέβεται τα εθνικά μας σύμβολα και τον πατριωτισμό όλων των Ελλήνων.

Ζητούμε συγγνώμη αν άθελά μας εθίγη το κοινό εθνικό αίσθημα.

Δεοντολογικά, είναι υποχρέωσή μου να  αναρτήσω και τα δυο mail των εταιρειών, αλλά και δημόσια να δώσω την απάντησή μου, προς τους υπεύθυνους τους.Κύριοι,


Διάγουμε ως ΕΘΝΟΣ, την πλέον σκληρή, αδυσώπητη και ανελέητη επίθεση από διεθνή και εγχώρια συμφέροντα, τα οποία  χρησιμοποιούν κάθε ύπουλο και σκοτεινό μέσον, προκειμένου να πλήξουν τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ και να"προετοιμάσουν" για τις επερχόμενες βλέψεις τους, την ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.


Τα κτυπήματα έρχονται πανταχόθεν και εξοργίζουν, πληγώνουν και αγανακτούν, κάθε ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ.


Για τους περισσότερους από εμάς, τόσον τα παγωτά ΕΒΓΑ, όσον και τα μπισκότα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, αποτελούν κομμάτι τρυφερό της παιδικής ηλικίας και της νιότης μας...


Μεγαλώσαμε μαζί σας... 


Γλυκαθήκαμε από τις γεύσεις σας και τις εικόνες που έδεναν μ' αυτές...


Σας νοιώθαμε ως κομμάτι μιας Ελλάδας, που έβγαινε βαθιά τραυματισμένη από έναν Παγκόσμιο Πόλεμο κι έναν Συμμοριτοπόλεμο... έναν Εμφύλιο, που άφησαν πολύ σκληρές πληγές, σ' όσους τους έζησαν...


Νεότερες γενιές εμείς κάπου ανάμεσα στο τέλος του '50 και μέσα στην δεκαετία του '60, ζήσαμε μια Ελλάδα φτωχομάνα, πληγωμένη, αλλά περήφανη, που προσπαθούσε να επιβιώσει σε μια δύσκολη και χαώδη εποχή...Ο παγωτατζής, που γυρνούσε στις γειτονιές, φωνάζοντας: "ΕΒΓΑ παγωτά" και η δραχμή... η αγαπημένη μας δραχμή, που τρέχοντας πηγαίναμε στο μπακάλικο της γειτονιάς για ν' αγοράσουμε τα μπισκότα σας, έγιναν κομμάτια της ζωής και της ψυχής μας... δεθήκαμε μ' αυτά... γίναμε αυτοκολλητάκια με τις γλυκές ανόθευτες γεύσεις σας...
Σας κουβαλάμε νοσταλγικά και τρυφερά στις ψυχές μας, γιατί είστε ένα κομμάτι ΕΛΛΑΔΑΣ...


Και ξαφνικά, μια διαφήμιση εγκεκριμένη από εσάς, φέρνει μπροστά μας έναν ΕΦΙΑΛΤΗ... 
Αυτόν, της διχοτόμησης της ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ...


Μετά το πρώτο ΣΟΚ, έρχεται κατά πάνω μας ανελέητα, η αίσθηση της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ... 


Γιατί αυτό εξέφραζε η διαφήμισή σας... ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ... και μάλιστα διπλή...


Δεν πρόδιδε την ΠΑΤΡΙΔΑ μας, μόνον αυτή η κατάπτυστη διαφήμιση, αλλά  και την νιότη μας...  την ψυχή μας...


Αυτή η διπλή ΠΡΟΔΟΣΙΑ, με υποχρέωνε ως Ελληνίδα, να ζητήσω από το αναγνωστικό μου κοινό, να μποϋκοτάρει τα προϊόντα σας.


Προφανώς  η οργισμένη φωνή μου, που απ' ότι μ' ενημέρωσαν, έκανε τον γύρο του διαδικτύου και βρήκε ευήκοα ώτα, από τους ΕΛΛΗΝΕΣ, υποχρεώνοντάς σας όχι μόνον να αποσύρετε την  κατάπτηστη διαφήμιση που προκάλεσε το κοινό περί δικαίου αίσθημα, αλλά και να με ενημερώσετε με mail  σας, για τις αποφάσεις σας.


Επιθυμώντας να σκεφθώ καλοπροαίρετα, ότι αντιληφθήκατε το λάθος σας ως επιχειρηματίες, αποδέχομαι στην ουσία την συγνώμη σας προς εμέ και τον Ελληνικό λαό, που παράλληλα είμαστε καταναλωτές των προϊόντων σας.


Να θυμάστε, πως σ' αυτήν την ΠΑΤΡΙΔΑ, δεν κατοικούν μόνον ραγιάδες, αλλά και ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΕ ΑΡΧΕΣ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΙΔΑΝΙΚΑ, ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ...ΚΑΙ Θ' ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙ ΑΥΤΑ, ΩΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΣΑ...Καλλιόπη Σουφλή

Διαχειρίστρια του blog ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑΠηγή mail

Το φωτογραφικό υλικό, είναι από την googleΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

33 σχόλια:

 1. Μπράβο Πόπη, ωραία τα είπες.
  Τώρα το ότι δεν και μη και τα σχετικά δεν τα πιστεύω.
  από το "καλάθι" μου ήδη πήραν ξούτ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αν δεν τους έτσουζε οικονομικα, πιστεύετε πως θα ενεργούσαν διαφορετικά;;;

   Διαγραφή
  2. ΣΟΥΦΛΗ.Η ΚΑΘΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ.ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ;;ΚΑΜΜΙΑ.
   ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΕ ΤΟ 520 ΜΠΑΡ ΚΟΟΥΝΤ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙΑ ΜΟΥ.
   ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ;;ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΑΒΟΥΡΕΣ ΤΟΥ ΛΙΝΤΛ.Ε ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΩΡΑ.
   ΑΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΤΥΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ.ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΤΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ.ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΑΥΤΩΝ.ΟΧΙ ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ.ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΡΧΗΣ.

   Διαγραφή
  3. ΝΑΙ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ.......

   Διαγραφή
 2. ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΚΑΙ ΓΩ ΟΤΙ ΓΛΥΦΩ ΤΟΝ ΣΟΥΠΕΡ ΠΥΡΑΥΛΟ ΤΗΣ ΕΒΓΑ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΒΑΝΙΛΙΑ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΡΕΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΤΡΩΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ.
  ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ ΓΙΑ ΜΠΟΙΚΟΤΑΖ ΣΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΤΑ ΘΕΩΡΩ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑ.
  ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΩΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ.ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ.ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ.
  Υ.Γ.ΝΑ ΧΑΜΗΛΩΣΕΙ Η ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΠΥΡΑΥΛΟ ΜΟΥ.
  ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΣΕ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΔΥΟ.ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΩ ΠΟΣΟΤΗΤΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΣΑΝ ΤΣΑΡΟΥΧΙ!

   Διαγραφή
  2. ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΤΟΝ 4×4;ΓΙΑ ΦΑΕ ΕΝΑ ΝΑ ΔΕΙΣ.ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΤΟΜΑ ΤΣΑΡΟΥΧΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΣΕ ΜΕ ΒΑΖΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ.

   Διαγραφή
  3. Τώρα τελευταία πολύ 4×4 τρώμε και πρήστηκε ο κολος μας!!

   Το στόμα δεν θα πρηστεί από το γλυψειμο;;
   Τι; ραγιάδες είμαστε:

   Διαγραφή
  4. xexexe με εκανες κ γελασα
   Ωστε γλυφεις πυραυλους και γουσταρεις τρελα ε??? Και σου αρεσει να τα παιρνεις τρια τρια ε?

   Διαγραφή
  5. ΠΟΝΗΡΕ 12.13 ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΥΒΩ!!!ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΤΡΩΣ ΠΙΤΣΙΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΚΟΤΙΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΙΣΚΑΡΑ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΙ ΟΛΑΣ;;;

   Διαγραφή
  6. Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΤΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΣΑΡΟΥΧΙ ΧΩΡΑΕΙ ΤΟ ΞΕΧΕΙΛΩΜΕΝΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ 48? ΜΗΝ ΠΑΣ ΣΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ! ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΒΟΥΛΚΑΝΙΖΑΤΕΡ

   Διαγραφή
  7. Να έχεις το νου σου!!
   Γιατί άμα πέσεις απάνω σε κανένα ρωσικό πύραυλο (s- 300)την γάμησες!!!

   Μακριά ,και με τσιγκινο σωβρακακι καλού ,κακού!!

   Διαγραφή
 3. Δεν νομίζω ότι πρέπει να γίνει δεκτή μια "συγνώμη", που προφανώς λέγεται εκ του πονηρού.
  Προφανώς κάποιοι απο την εταιρεία έχουν καθαρά ανθελληνικό προπαγανδιστικό ρόλο.
  Δεν υπάρχει λόγος να τους ενισχύουμε οικονομικά.
  ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ! ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αυτός είναι και ο λόγος της τελευταίας παραγράφου της απάντησής μου...
   ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ.

   Διαγραφή
  2. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΥΧΑΙΑ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΙΟ ΓΕΜΑΤΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΧΑΡΗΚΑΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΙΣΛΑΜ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΟΝΟ ΧΑΣΙΜΟ ΔΕΝ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΛΕΡΕΣ ΣΤΗΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ....
   .
   .
   ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΤΟΜΑΧΙ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ
   ΤΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΣΥΓΝΩΜΕΣ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΤΕ ......
   ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΕΝΙΚΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ............
   ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΛΑΨΑΤΕ ΜΙΑ - ΔΥΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΑΣ ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΒΛΕΦΑΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ...

   Διαγραφή
 4. Όπως ο γυφτουλας ο Νταλάρας που είπε ότι το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του!!
  Έσπασα όλα τα cd που είχα και αν τον ακούσω στο ραδιόφωνο αλλάζω σταθμό,
  **

  ΈΒΓΑ και προϊόντα Παπαδοπούλου ΤΕΛΟΣ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΤΡΏΩ ΤΑ ΣΚΑΤΟΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΑΣ

  μας δουλεύουν και από πάνω τάχα δεν είδατε την διαφήμιση πόσα;;
  Σας έδωσαν ;;; να τα φάτε μόνοι σας κουφάλες!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Υγ::Και από αύριο να μετράτε πόσο;κάτω θα είναι η πώληση σας θα λέω καλά λόγια για σας!!!
   Παλιοτομαρα!!!

   Ο 12:42

   Διαγραφή
 5. ΚΑΠΟΙΟ ΜΑΡΤΥΡΙΑΡΙΚΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ UNILEVER ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΠΑΘΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ (ΤΑ ΞΕΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΔΟΧΑΙΟΥ)... ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ MORGAN STANLEY ... ΧΕ ΧΕ...

  http://investors.morningstar.com/ownership/shareholders-concentrated.html?t=UNLYF&region=usa&culture=en-US&ownerCountry=USA

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αυτό το... μαρτυριάρικο πουλάκι;;;;
   http://attikanea.blogspot.gr/2017/05/blog-post_186.html

   Διαγραφή
 6. ΝΑΙ ΝΑΙ.ΝΑ ΤΑ ΜΠΟΙΚΟΤΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΝΤΛ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΨΩΜΟΛΥΣΑΝΕ.ΡΕ ΣΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ.ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΑ ΔΗΛΑΔΗ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΑΝΑΝ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ.ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΩΣΩ ΑΜΕΣΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ.ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝΕ ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΩ ΣΤΟΝ ΓΟΛΓΟΘΑ.ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ.ΚΙΒΩΤΙΑ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Έχεις μετοχές εκεί και τρέμεις;;;
   Εσύ φάε όσα θες μόνος σου!!!

   Διαγραφή
  2. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ!
   ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΦΑΩ!ΚΑΙ ΤΑ ΠΤΙ ΜΠΕΡ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ!!!ΖΟΥΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑ
   ΕΣΥ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΦΑΣ ΤΗΝ ΣΑΒΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΝΤΛ.ΑΝΤΕ.ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΣΑΣ ΠΙΑΝΕΙ Η ΑΜΝΗΣΙΑ!!!
   ΣΑΝ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑ ΜΟΥ.ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΝΤΛ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙΜΑ ΠΟΥ ΒΡΩΜΟΥΣΕ.ΑΦΗΝΙΑΣΕ.ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟΝ ΕΦΕΤ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ.........ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ.ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΝΤΛ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΚΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΛΕΕΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!!ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ

   Διαγραφή
 7. ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΤΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ.
  ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΩΝ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΩΝ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΠΑΡΑΥΤΑ.
  ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ.
  ΝΕΜΕΣΙΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Από πότε η εσκεμμένη απεικόνιση διχοτόμησης του Αιγαίου ακριβώς στον 25ο Μεσημβρινό, όπως ακριβώς διακαώς επιθυμούν τα μεμέτια, βαπτίζεται ατυχής εικαστική απεικόνιση? Και τι σχέση μπορεί να είχε ο Χάρτης με τα παγωτά? Δεν αφήνουν τα παραμύθια και την υποκρισία οι απάτριδες αλήτες της πολυεθνικής UL λέω εγώ? Άντε στο διάβολο πουλημένα παλιοτόμαρα,λίγη τσίπα και φιλότιμο δεν έχετε?Αυτό είναι το ευχαριστώ σας στον Ελληνικό λαό τομάρια? Μου θυμίζει την κοκκάλω σκυλομούρα "γευσηγνώστρια" (Ο Θεός να την κάνει), με το ανεξάρτητο κράτος της Κρήτης. Όλα τα σκουλήκια έχουν την τιμή τους τελικά.......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Για να προσέχουν καλύτερα του χρόνου, τις διαφημίσεις τους, φέτος κανένας Έλληνας να μην πάρει τα προιόντα τους. Τέτοια "ΛΑΘΗ" δεν γίνονται τυχαία... Αν ψάξεις όλη την Ελλάδα τέτοιο χάρτη δεν θα βρεις ούτε σε Τουρκικών Συμφερόντων Επιχείρηση

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Δηλαδή τι θέλει να μας πει ο Παπαδόπουλος? Οτι δεν είδε την διαφήμιση?ότι την ανέβασε χωρίς να δώσει έγκριση?αν δηλαδή γλειφανε πίτσες αντί για παγωτά θα έλεγε συγγνώμη λάθος?για πόσο ζώα μας περνάνε?
  Captain

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ......
  ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Χωρις καμια αμφιβολια η εν λογω διαφημιση δεν ηταν τυχαια (περνα στο υποσυνειδητο των Ελληνων) προκειμενου μακροπροθεσμα να γινει κατι αποδεκτο, που ΗΔΗ προετοιμαζεται απο κοινου μυστικα σε Αθηνα και Αγκυρα, καθως το Δυτικο κοματι της Τουρκιας (αν.θρακη και δυτ.παραλια εως Αλικαρνασο) μαλλον θα αποσπαστει στην επερχομενη διασπαση/τριχοτομηση της Τουρκιας και θα μπει με καποιους σχετικα ευκολους ορους στην Ε.Ε, καθως στα εν λογω τμηματα της Τουρκιας, κυριως οι Γερμανικες (τουριστικες μοναδες), κινεζικες, Ρωσικες (πυρηνικο εργοστασιο) επενδυσεις ειναι τεραστιες!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Καλησπέρα.
  Δε κατάλαβα απο την τελευταία παράγραφός κα Σούφλη πως συνεχίζετε το μπουκοταζ.Κατάλαβα πως δέχεσθαι τη συγνώμη τους και επιγρυπνείτε, το ίδιο και εμεις/εγώ.
  Πέρα απο τη ΕΒΓΑ (unilever) που είναι ξένων συμφερόντων νομίζω πως η εταιρεί Παπαδοπούλου είναι απο τις ελάχιστες που είναι ακόμα σε ελληνικά χέρια, αντιθέτως με τα αγαπημένα προιόντα της LACTA και καφέ λουμίδης.
  Δεν υπάρχει περίπτωση η εταιρεία που προμήθευε μόνο τα μπισκότα στην unilever να μην ήταν υπέυθυνη ή να μην είχε λόγο στη διαφημιστική, αισχρή
  καμπάνια;
  Oι καιροί είναι δύσκολοι και άκρως ύποπτοι.Μήπως να μη βιαστούμε να καταδικάσουμε τα προιόντα Παπαδοπούλου ως ανθελληνικά;
  Mην υιοθετούμε μεθόδους κκε που μόνο στις ελληνικές εταιρείες βλέπουν τα κακώς κείμενα, με τις γνωστές καταλήξεις;
  Y.Γ
  Δεν δουλεύω στην εταιρεία Παπαδοπούλου!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Το να δεχθώ την συγνώμη τους, δεν σημαίνει πως αποδέχομαι και την προπαγάνδα - προβοκάτσια τους.
   Αυτή, καταγράφτηκε και δεν σβήνει με τίποτα.
   Προσωπικά, δεν πιστεύω πως έγινε εν αγνοία της εταιρείας Παπαδοπούλου, γι αυτό και θα μποϋκοτάρω τα προϊόντα και των δυο.

   Διαγραφή
 14. Σουφλή ήθελα να γράψω, όχι Σούφλη...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. ...Ο ΚΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ.
  ...ΜΑΣΚΟΦΟΡΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΣΩΝΟΙ, ΜΟΝΤΕΡΝΙΣΤΕΣ ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΕΙΣ, ΕΒΡΑΙΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΑΓΝΩΣΤΙΚΙΣΤΕΣ, ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΙ, ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ, ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΕΣ, ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ, ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΙ, ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΣΑΒΟΥΡΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ, ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ.
  ...ΕΛΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΘΕΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΛΑΓΟΥ ΜΠΟΡΑ, ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ, ΝΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΑΠ' ΤΗ ΧΩΡΑ.
  ...ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΘΟΥΝΕ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ, ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. χτυπα στο ψαχνο ποπη,αυτα τα δεν ηξερα και δεν ειδα και λαθος καναμε ειναι παραμυθια της χαλιμας.εχουν βαλθει ολοι τους να διαλυσουν τη χωρα μας και χρησιμοποιουν οτι μεθοδους μπορουν αλλα εμεις δεν θα τους κανουμε το χατηρι .μποικοταζ λοιπον και στους δυο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ